Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

VS BITCHEEEEEZ 8




Νόμιζα κι εγώ ότι θα είχα τελειώσει με τα vs άρθρα, όπου δύο μεγάλες προσωπικότητες κονταροχτυπιούνται πάνω στο πληκτρολόγιό μου για να κερδίσουν μια θέση στην καρδιά σας.
Όμως όχι.
Μετά από πολύ καιρό ένα μεγάλο δίλλημα βάρυνε την καρδιά μου.

Δυο τεράστιες μορφές, φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους, βρίσκονται σήμερα στα νύχια μου, έρμαια της βαθιάς μου γνώσης που ξέρει ποιοι πραγματικά ήταν. 
Κλάνοντας τα πέπλα του μύθου που τους περιβάλει, βγάζω -σάπια και σκελετωμένα πια- δύο κουφάρια που χάρη στα cgi γραφικά της σύγχρονης λογοτεχνίας μου, σας παρουσιάζω.
Χωρίς περεταίρω καθυστέρηση:









BRUCE LEE
 vs
MICHAEL JACKSON







 Ο μεγάλος μετρ των πολεμικών τεχνών γεννήθηκε στην Κίνα, γιος του Κινέζου Τσιν-Γιανγκ-Ιλλ και της Μεξικάνας Κοντσίτα Κλαρίσα Λι.
 Τονε βαφτίσανε στη μητρόπολη του αη-Φου του Νουντλοφάγου, πολιούχου του Πεκίνου και προστάτη των κινέζικων τατού και το κανονικό του όνομα ήταν Λι Χουαν Γκαρσία Τσινγκτσόνγκ.
   Σύντομα όμως οι γονείς του τον πήραν και μετακόμισαν στην Αμερική, γιατί και η κινέζικη δημοκρατία είχε ημερομηνία λήξεως και άρχισε να χαλάει.
Πρώτος τους σταθμός ήταν το Σαν Φρανσίσκο στο Τέξας, όπου εκεί έμειναν στην τοπική τσάινατάουν μέχρι τα τέλη της εφηβείας του νεαρού Λι.
Στο Σαν Φρανσίσκο του Τέξας, σαν νεαρός, ο Λι έμαθε να γράφει κινέζικα, να καβαλάει γελάδια και να δέρνει μαύρους τα βράδια οδηγώντας μεθυσμένος. Αδέρφια δεν είχε, οπότε αναγκαζόταν να πηδάει τις αδερφές των άλλων παιδιών και να βοσκάει μόνος του τις κατσίκες του.

Όταν ο μικρός Λι έγινε 18, οι γονείς του αποφάσισαν να μεταναστεύσουν στις Η.Π.Α. και συγκεκριμένα στο Χόλλυγουντ για να παρέχουν στο γιο τους κανονική μόρφωση, αλλά και μια δυνατότητα για καριέρα.
Συγκεκριμένα, δεν είχαν προλάβει να ξεφορτώσουν τα μπαγκάζια και ο πατέρας του τον πήγε γραμμή στα στούντιο που γυρίζουν ταινίες. Εκεί τον άφησε απέξω και μετά από ολιγόλεπτη αναμονή βγήκε ο πατέρας του έξω και του ανακοίνωσε ότι ο μικρός θα παίξει τον πρώτο του ρόλο στην επόμενη ταινία που θα ξεκινήσει όταν θα του ράψουν τον κώλο.
Περιχαρής ο μικρός Λι, άρχισε να μαθαίνει κουνγκ-φου όση ώρα ράβανε τον πατέρα του. 
Όταν πέρασε η νάρκωση είχε ήδη 5 νταν.
Μέχρι να πάρει εξιτήριο είχε σπάσει στο ξύλο ένα ολόκληρο δάσος.

 Η πρώτη του ταινία είχε τίτλο "κίτρινος πράκτορας με ίκτερο", που όμως δεν απέσπασε διθυραμβικές κριτικές όπως περίμενε (μαλάκα τώρα άναψα ένα τσιγάρο και έχει γεύση φουντούνια με μπέηκον).

Ο μικρός Μπρους Λι (όπως ήταν πλέον το αμερικανοπρεπές του όνομα), δεν πτοήθηκε, όπως επίσης δεν πτοήθηκαν και οι κυνηγοί ταλέντων που έψαχναν τότε κάτι φρέσκο από ανατολή γιατί ο Μπόγκαρτ είχε πιάσει μόχλα και κασίδα και ο Τζεηζμπόντ δεν είχε εφευρεθεί ακόμα. 
Η επόμενή του ταινία είχε τίτλο "Κίτρινος σαν Βερνιλάκ", μια ταινία-γροθιά στο κατεστημένο της Αμερικής, που αφηγούνταν τη ζωή ενός ανθρώπου που το πρωί δούλευε μπογιατζής σε πλοία και το βράδυ ντύνονταν εκδικητής, κορυφώνοντας το δράμα της Αμερικανικής πλέμπας. Η ταινία κέρδισε μάνι-μάνι 13 όσκαρ και ο Μπρους κατάφερε επιτέλους να τελειώσει την πρώτη δημοτικού.

   Ακολούθησε η αναγνώριση και το όνομα του πουλούσε να φρέσκο ντονατσάκι σε μπατσοκαφέ. 
Κάθε μέρα έκανε γυμναστική και μετά διάλειμμα για κολατσό. Το αυστηρό του πρόγραμμα τελείωνε με τσαμπουκά σε σχολεία.
Σε μια επίδειξη στο 3ο δημοτικό του Bronx, δέρνοντας μια τάξη με τριτάκια, πήρε και το έκτο του Νταν.


   Δεν άργησε όμως να ξαναμπεί στο στούντιο και η επόμενή του ταινία "ο Κιτρινιάρης χτυπάει πάντα μια φορά", ξεσήκωσε κύμα ενθουσιασμού και συγκίνησης, ενσαρκώνοντας τη ζωή ενός επιτυχημένου καμικάζι του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, που μετά από 100 επιτυχημένες αποστολές και τελική νίκη του Θιβέτ, αποσύρεται στην αγκαλιά του Λας Βέγκας και γίνεται εκατομυριούχος.
Καθιερώνεται το βραβείο "Μπρους Λι" και ο κινηματογραφικός πλέον αστέρας απέκτησε μόνιμα με χειρουργική επέμβαση στο πρόσωπό του το γυαλί-μύγα της Τζάκης Κέννεντης-Ωνάσης.

   Ακουθεί μια επιτυχημένη πορεία με ταινίες όπως "τον Τουίτυ κι αν τον πλένεις", "Yellow Submarine" (με τη φιλική συμμετοχή της σχολής Τάι-τσι των σένσεϊ Beatles), "Μπρους Λι και Τζάκι Τσαν-η απόδραση", "πιο γρήγορος κι από βλήμα", "το τελευταίο κουνγκ-φου στο Παρίσι", "Μουάι-Τάι, Φτώχεια και Φιλότιμο", "Ο Τιτανκουνγκφού" (η πρώτη ταινία όπου δεν ήταν πρωταγωνιστής και έπαιξε το ρόλο του παγόβουνου), "Ρόδα, Τσάντα και Κατάνα", "Το μετέωρο βήμα του Ντάνιελ-Σαν" και άλλες.


Στα γυρίσματα του "πιο γρήγορος από βλήμα", γνώρισε τη Χάλια Τζάξον, με την οποία συνδέθηκε αμέσως ερωτικά και μετά από τρεις μήνες (ήταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ο μακαρίτης) απέκτησε τον γιο του Μπράντον Λι και μετά από άλλους 2 την κόρη του Λετίσια-Λατόγια.


   Ο ερχομός των παιδιών του τον έκανε ακόμα πιο υπεύθυνο και αναγκάστηκε να μάθει Τάι-Τσι-Τσουάν και Βιν-Τσουνγκ για να σιγουρέψει ότι θα έχουν λεφτά μέχρι και δέκα γενιές Λι. 
Έγινε ο πιο δυνατός και ο πιο γρήγορος καρατερίστας που υπήρξε ποτέ.
 Λέγεται ότι αν κρατούσες μπροστά του ένα νόμισμα στο χέρι, μπορούσε μέσα σε εκατομυριοστά του δευτερολέπτου να σου το πάρει, να σου το αντικαταστήσει, να σου πει ένα ανέκδοτο με τον Τοτό και να σου κλάσει στα μούτρα, χωρίς να πάρεις χαμπάρι.
Ήταν και ο πρώτος!!!


Αργότερα γνώρισε και τον Τζακ Νόρις και τον έκανε κακό στις ταινίες του.

 Κάποια στιγμή προσπάθησε να μάθει κιθάρα, αλλά απέβει μοιραίο για το άτυχο όργανο: Στην προσπάθειά του να περάσει ένα αρπέτζιο σε λα μινόρε, από απροσεξία έγινε απτσάκι και η άτυχη κιθάρα εισήχθει με πολλαπλά κατάγματα στο μπράτσο.
Βαθιά συντετριμμένος, ο Μπρους Λι το έριξε κανά στη δουλειά.

Η επόμενή του ταινία με τίτλο "Τα κρομμύδια της οργής" έμελλε να είναι και η τελευταία του, καθώς από ατυχή υπολογισμό, προσπέρασε μια ψεύτικη σφαίρα και πήγε και καρφώθηκε μέσα σε μια αληθινή. Από την πρόσκρουση αποκολλήθηκε ένα κομμάτι του φλοιού της Γης και δημιουργήθηκε η Σελήνη.

Την ίδια τύχη είχε και ο γιος του, Μπράντον και εξαφανίστηκαν οι δεινόσαυροι.

 Ο Μπρους Λι θεωρείται εθνικός ήρωας σε Αμερική, Κίνα και Ελλάδα της δεκαετίας του 80, όταν δηλαδή μεσουρανούσε ο Κρις Σφέτα με το Τζεβελέκο.












Όγδοος γιος του Παράβα Τζάξον και της Κουνέλας Μπλακ, ο Μάηκλ γεννήθηκε βρέφος.
Όταν ήταν μικρός, έκανε παρέα μόνο με τα τέσσερα από τα αδέρφια του, τον Τζακ, τον Ουίλιαμ, τον Τζο και τον Ρανταπλάν.

Ο πατέρας τους είδε από νωρίς ότι είχαν πολύ ταλέντο και τους έκανε συγκρότημα, τους Jackson 5.
Πούλησε δυο χωράφια για να ηχογραφήσουν το ντεμπούτο τους "η afro του κάφρο", με τα νεαρά ταλέντα να πλαισιώνουν τα σόλο του Μάικ στη φωνή. Τα 5 αδερφάκια τα πήγαν περίφημα και ο πατέρας τους ξεχρέωσε τη χασούρα από τα χαρτιά και ξανάβαλε το νεφρό του.


   Σύντομα όμως τα αδέρφια του σταμάτησαν να ασχολούνται με τη μουσική και προτίμησαν να το ρίξουν στο χιπ-χοπ και στο ραπ (oooooh, dat burnnnnnn!!!).
Ο Μάικ έμεινε μόνος του και αφού απέλυσε τον πατέρα του ξεκίνησε να παίρνει μαθήματα χορού.
 Μέσα σε ένα χρόνο πήρε μαύρη ζώνη στο μπαλέτο και 3 δικτατορικά στο λάτιν με κατεύθυνση στα μπακαλοσέρβικα και στα γυφτετέλια.

Με νέα πνοή μπήκε στο στούνιο να ηχογραφήσει το πρώτο του σόλο άλμπουμ, το "Τριδυμότειχο μπλουζ" και ακολούθησε και το πρώτο του βιντεοκλίπ στο ομώνυμο κομμάτι. Η επιτυχία ήταν τεράστια και απέσπασε και το πρώτο του βραβείο Emmy "πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη με ιστορικό ενδοοικογενειακής βίας" και "καλύτερο βιντεοκλίπ με λευκό κιθαρίστρα, χοντρό κι αξύριστο".


Οι προτάσεις συνεργασίας έπεφταν βροχή και τελικά τον κέρδισε η Μίνος Μάτσας και Υιός. 
Το ρούστερ της εταιρίας είχε τα μεγαλύτερα ονόματα της εποχής στην παγκόσμια μουσική: Μαίρη Λίντα και Μανώλης Χιώτης, Χαρούλα Αλεξίου, Σπεράτζα Βραννά, Άννα Βίσση (BUUUUUUURN!!!!), Νατ Κινγκ Κόουλ, Φοίβος-Απόλλων, Κώστας Τσάκωνας και Στάθης Ψάλτης (μετά την επιτυχία του "κλεφτρόνι και τζέντλεμαν"), οπότε λογικό ήταν ο μικρός Μάικλ να νιώθει λίγο φόβο ανάμεσα σε τέτοια ιερά τέρατα.

Όμως, μια μέρα που καθότανε όξω από τα στούντιο και άκουγε Καζαντζίδη, τον πλησίασε ο Χαριτοδιπλωμένος και του λέει:
"lil' nigga, γιατί δεν έρχεσαι να κάνουμε μια συνεργασία και να τραγουδήσουμε όλοι μαζί ένα τραγούδι για τα παιδάκια της Αμ....φρικής που πεινάνε; Έλα, θα είναι και οι άλλοι μέσα!!"

Κι έτσι μπήκε κι αυτός στο στούντιο και ηχογραφήσανε το "Γιούργια στο Βουνό"(we are the world), του οποίου τα έσοδα έγιναν σφαίρες και όλμοι για τα παιδάκια της Αφρικής και είχε τεράστια επιτυχία.


Μετά από τέτοια αναγνώριση τον προσέγγισε η εταιρία "Καραγιάννης-Καρατζόπουλος" για να γυρίσουν την πρώτη του ταινία, που δεν είχε πολύ υπόθεση, αλλά είχε ποοοολύ χορό!!!
Και δωσ' του τα νταούλια και δωσ' του τα τουμπερλέκια και βγήκε το "Θρύλε" (Thriller), μια ταινία με θέμα την κακή πλευρά του χουλιγκανισμού στην Αμερική.
Δεν πρόλαβε να γίνει πρώτη προβολή και του είχανε ήδη δώσει το πρώτο του Όσκαρ για την ερμηνεία του στο "ζεμπέκικο της Ευδοκίας" και "καλύτερη ροπαλιά ΜΑΤατζή".

   Ακολούθησαν πολλές συναυλίες που ήτανε όλες πουλημένες όξω (sold out) και ο Μάικ έβγαζε πολλά χρήματα. Οι χορογραφίες του ήταν φωτιά και οι ερμηνείες στα τραγούδια ασύλληπτες. 
Αναγκάστηκε να προσλάβει "σκούπες" από τα μπεζούκια για να του καθαρίζουν το πάλκο από τους σουτιέδες και ταις κιλλόταις (αλήθεια ρε πούστη μου, γιατί πρέπει το σταφύλι να το μετράμε σε τσαμπιά αφού έχει ρώγες; Έπρεπε να το μετράμε σε βυζιά...ό,τι έχει ρώγα να το μετράμε σε βυζιά...).
Σε κάποια φάση, την ώρα που έκανε μια δύσκολη φιγούρα, τσεκάρει μια στο πλήθος και βλέπει ένα γκομενάκι τσουπωτό να ουρλιάζει, αστραπιαία γύρισε να το ξανακοιτάξει και κόλλησε τα πόδια στο πάτωμα πισωπατώντας και μπροστοπατώντας χωρίς να το καταλάβει. Μπορεί να βρέθηκε στα παρασκήνια ανάσκελα με τη μύτη σπασμένη κι ένα μικρόφωνο στα παπάρια, αλλά είχε ανακαλύψει το moonwalk.


To moonwalk έγινε το σήμα κατατεθέν του και το πιάσιμο της πούτσας η προστασία του. Ήταν ένας καλλιτέχνης με περικεφαλαία.

Ακολούθησαν κι άλλοι δίσκοι που τους έκανε και τουρνέ και κέρδιζε τα προς το ζην:
"Μαύρος σαν τον ΠΑΟΚ", "το γλυκό R'n'B της νιότης", "για τους νέγρουλες της Δυτικής Όχθης", "Την ισιώνεις την αφάνα;", "Κοπρίτη να πεις τη μάνα σου", "Black and White (zebra edition)", "Τζαμάλ ο χαμάλ", "Ιε-αράπ-ετρα", "άγιος Μαυρίκιος (χριστιανικό γκόσπελ)", "τι πετάγεσαι σαν την πούτσα;".


    Ο Τζάκσον είχε γίνει πια υπερπάμπλουτος και δεν ήξερε τι να τα κάνει τα λεφτά.
 Ξεκίνησε όμως πετραδάκι-πετραδάκι να χτίζει στην φτωχική του βιλίτσα μια παιδική χαρά για τα παιδάκια που δεν είχε ούτε και γείτονες είχε.....μια κούνια εδώ, μια τσουλήθρα εκεί, ένα rollercoaster πιο πέρα, μια νεροτσουλήθρα πιο κάτω, μια αίθουσα με βιντεοπαιχνίδια παρακάτω, ένα σπίτι με ζαχαρωτά που για να μπεις έπρεπε να βγάλεις τα ρούχα σου καμιά εκατοστή μετράκια πιο έτσι. Και με αυτό τον τρόπο έκανε λίγο πιο ανεκτή την ταλαιπωρημένη του ζωή και απολάμβανε την αθώα παρέα των μικρών παιδιών που τον επισκέπτονταν παιδιά και έφευγαν νταβραντισμένοι άντρες και γυναίκες όλοι μέχρι 12 χρονών.


   Παράλληλα, μια ασθένεια τον ταλαιπωρούσε εδώ και χρόνια και τον εμπόδιζε να εκτελέσει με ακρίβεια τις απίστευτες κινήσεις του.
Οι γιατροί του είχαν διαγνώσει Οξεία Μαυρίτιδα με αποτέλεσμα το πέος του να είναι μακρύ σαν λάστιχο κήπου και να πρέπει να το κουλαντρίζει κάπως για να κάνει τα χορευτικά του. Αλλά όσο μεγάωνε τόσο χειροτέρευε.
Οι γιατροί του πρότειναν μία λύση, που όπως έλεγαν, είχε σίγουρα αποτελέσματα:
Θα έπρεπε να κάνει μια πολύχρονη θεραπεία που θα άλλαζε το χρώμα του και θα γινόταν άσπρος σαν τον ασβέστη, με ταυτόχρονη μείωση του μήκους της χλαμούτσας του.
Του πήρε πολλά χρόνια....πολλές θεραπείες...πολύ στρες και ατέλειωτες ώρες μπροστά στον καθρέφτη γυμνός να ονειρεύεται ένα μικρό λευκό τυρογαριδάκι ανάμεσα στα σκέλια του.

Στο εντωμεταξύ γνώρισε την κόρη του Έλβις, την Πόρνεϋ Πρίσλεϋ και μαζί αποκτήσανε ένα-δυο-τρία παιδιά που αμφισβητείται και η πατρότητα και η μητρότητά τους....και μετά χωρίσανε.

Ο "βασιλιάς της ποπ", όπως πλέον τον αποκαλούσαν, είχε επάξια κερδίσει το θρόνο του και έκανε παρέα μόνο με άλλους γαλαζοαίματους, όπως την Βασίλισσα Φρειδερίκο Υδράργυρο



(φωτό: (αριστερά) βασιλιάς της ποπ, (δεξιά) βασίλισσα Φρειδερίκος Υδράργυρος)
(το εξόγκωμα στο παντελόνι της βασίλισσας είναι....εμφανές)




Ο Μάικλ, αν και ήταν πολύ μοναχικός είχε πολλούς φίλους, τη σκιά του, τα δάση, τα βουνά, τον Μάικλ και την αδερφή του τη Τζάνετ.....


Μα πώς την ξεχάσαμε την Τζάνετ;;;;
Που λέτε (φιλενάδα ψήσε καφέ να σου τα πω), μετά από χρόνια πέτυχε την αδερφή του στην αίθουσα αναμονής του πλαστικού χειρούργου.
Αυτή τρόμαξε να τον γνωρίσει....αυτός την κατάλαβε από τη φωνή.
Με τις γάζες του χειρουργείου ακόμα ξεκίνησαν να γράφουνε το τραγούδι που έμελλε να γίνει τρελή επιτυχία, το "Scream", όπου είναι ντυμένοι σαν διαστημικοί πινγκπονγκίστες και κάνουνε τσαμπουκάδες αν το μπαλάκι χτύπησε νετ ή ήταν άουτ.

Η επόμενη φορά που ξαναβρεθήκανε με την αδερφή του ήταν στην κηδεία του.




 Ο Μάηκλ Τζάκσον μετά το θάνατό του θεωρήθηκε μέντορας από πολλούς που μέχρι να κουνήσουν τον ένα τους πόδα είχε βρωμίσει ο άλλος, αλλά τι να κάνουμε....δεν τραβήχτηκε έγκαιρα ο πούστης ο πατέρας τους και γεμίσαμε Μάιλυ Σάιρου και Τζάστιν Μπίμπερ.



   





190 σχόλια:

  1. Επιτέλους, γαμώ το κεφάλι σου, μαλάκα, λίγος ποιοτικός γαμημένος Χωστήρας που μας ξεκωλιάζει γλυκά τους κώλους με τη δύναμη της γραφής του αντί να ταΐζει τα τρολ της κοντής ψωλής που της φταίνε οι τρίχες. Εύγε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εύγω-εύγω!!!
      Αλλά μη λεςεδώ μέσα τη λέξη που αρχίζει από "τρ" και έρθουν εδώ και μου κλάσουν τ' αρχίδια.
      Αφού σου είπα ότι ήθελα μερικές μέρες ρεπό ρε, μη μου το βγάζετε ξινό, αλλά και να μου το βγάλετε, τουλάχιστον να μου κολλάτε τα ένσημα.

      υ.γ.: ελπίζω να σου άρεσε
      υ.γ.2: δεν είπες ποιον υποστηρίζεις από τους 2

      Διαγραφή
    2. Τις τρίχες να μη λέω;
      Υ.Γ. Ψηφίζω Μπρους, μόνο και μόνο για την "Ρόδα Τσάντα και Κατάνα". Δατ σχίετ γουόζ έπικ.

      Διαγραφή
    3. λετ ιτ ρόουλ μπέιμπυ!!!
      dat's how dat shit rolls

      Διαγραφή
    4. They see me mowin' My front lawn
      I know they're all thinking I'm so white n nerdy


      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. είναι σπέης-τζαμ η φάση, με μια κωλοτούμπα προσγειώνονται κατευθείαν στα δαχτυλα....ούτε καν περνάνε από το μυαλο....βασικά μια ατάκα στου Μπρους Λι μου την έδωσε κατα λάθος η μάνα μου

      Διαγραφή
    2. Για εξήγα το αυτό το τελευταίο...!

      Διαγραφή
    3. κάτι είπε η μάνα μου για το ένα σκυλί μου που πέφτει σαν καμικάζι και μου έκατσε η φάση με την ταινιά για τον επιτυχημένο καμικάζι

      Διαγραφή
    4. Εχω τη καρδια μικρου παιδιου. Την κραταω σε ενα βαζακι με οινοπνευμα.

      Ταυρος. Ετοιμος να δω ξανα το Ψυχω

      Διαγραφή
    5. Ταύρε, σου συστήνω αν θες να διαβάσεις αυτό

      Διαγραφή
    6. http://trip-o-karidos.blogspot.gr/2013/02/valentine-horror.html

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρεις τι ανακούφιση μου ήρθε που αυτή δεν είναι άλλη μια ανάρτηση "τρολλς, ελάτε, εδώ είμαι,ουοουου"....Αυτός είναι ο Χώστης που αγαπήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε μη λέτε κακά λόγια εδώ και αρχίσουνε πάλι να ζβουρίζουν γύρω γύρω σαν παραπληγικά μελισσάκια.

      Ψήφισε ποιος σου άρεσε;
      Μα τι παθατε όλοι και δεν ψηφίζετε; Οξεία Δεντοπιστευήτιδα;

      Διαγραφή
    2. Δύσκολο να ψηφίσουμε... και οι δύο πολλοί καλοί, το ίδιο και η περιγραφή σου. Θα πω Τζακσον, με δυσκολία.

      Διαγραφή
    3. ρε πούστη και έβαλα τόσο μεγάλη προσπάθεια να φτιάξω τον Μπρουζλί πιο γαματο

      Διαγραφή
    4. σαν ατάκες ήταν καλύτερος ο Μπρους, αλλά ο Μάικολ είναι Μάικολ!

      Διαγραφή
    5. O "Weird Al" Yankovic ειναι ακομα πιο γαματος και απο τους 2

      Διαγραφή
    6. με ποιον άραγε να έβαζα κόντρα τον Weird Al;

      Διαγραφή
    7. Με τον Al Bundy..
      Μπρουζλής χωρίς σάλιο εννοείται!

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    8. μαλάκα;;;;;
      μαλάκα;!;!;!;!;!;!;!
      γαμώ;;;;;

      Διαγραφή
  4. Ψηφιζω Τζακ Μπαουερ. Στρατοκαυλο Ξανθο Αγορι με απαλη φωνη που γρυλιζει ακαταπαυστα για να περασει αντριλικι.

    Συν οτι τα φακτσ που μαζεψε ηταν καλυτερα απο του τσακ νορις ( και τον οποιο πλακωσε ο μπρους ), του τριανταφυλλοπουλου η του Μπεου.

    Οποτε για μενα ειναι ο πιο αντρας απο ολους τους α(χ)ρειους σελεμπριτι εκει εξω.

    Ταυρος. Χαζευωντας γκρουπι σελεμπριτιΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖζζζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έεεεελα ρε μαλάκα και μου 'λειψες!!!!!

      Σε ξανθό στρατόκαυλο αγόρι έχω τα αδερφάκια από το DSQUARED2 με παραλαγές κόπα-καμπάνα.

      Χωστήρας. Περιμένοντας τον Ταύρο

      Διαγραφή
    2. Texas Hippie Coalition και μπουρδελοτσαρκα. Κερασμενα απο μενα.

      Γιατι καποιος καταφερε να ξεφυγει απο το νησι του Lost σε 24 ωρες. LOOOOL

      https://www.youtube.com/watch?v=szjQ0VOWl2E

      Διαγραφή
    3. Ι was warned about you baby but my farting was a little bit too strong.....

      Ταυρος. Μετα απο κοψιμο. Τι σκατα εχασα ?

      Διαγραφή
    4. Foot, νόμιζα ότι θα ήταν καμιά χιπστερια κι αυτό αποδείχτηκε πολύ γαμάτο!!!
      Heavy με ολίγη από Southern και Zakk Wild πιο γυαλισμένο.....my new cup of tea!!!

      υ.γ.: δεν έχασες τίποτα Ταύρε.....τώρα, δεν ξέρω αν έχεσες

      Διαγραφή
    5. Ο τραγουδιστης τους εχει κατι απροσδιοριστο απο Λεμι των μοτορχεντ
      και μπορει καποιος να τον πει χαριτωμενο σαν αρκουδο.

      Μπορει να ειναι ελληνας κατα βαθος και η μανα του να περιμενει στα παρασκηνια για να τον ταησει σπιτικο φαγητο.

      Κατα τα αλλα καποιος καλεσε την αστυνομια και ρωταγανε για κατι πυροβολισμους που ακουστηκαν.

      Ταυρος. Νιωθωντας καλυτερα αφου τιποτα πολυτιμο δε λερωθηκε.

      Διαγραφή
    6. https://www.youtube.com/watch?v=DPRp5wn7Ni8

      Διαγραφή
    7. Χμ.... Διπλαντιτυπα. Αρχισα να σκουριαζω;

      Πρεπει να αρχισω να δουλευω πιο σκληρα για να σε ικανοποιησω. Σκληρα; Harder ? Stronger faster better.....

      Χμ.... https://www.youtube.com/watch?v=HoLs0V8T5AA

      We can rebuild him...we have the technology.

      Διαγραφή
    8. έχεις πάρει πρέφα ότι είμαι ψιλοκωλόγερος και μου ποστάρεις κάτι τέτοια βινταζιάρικα, ε;
      Η αλήθεια είναι ότι τον ψιλοθυμάμαι τον 6 milion dollars man, πολύ αμυδρά όμως και σχεδόν καμία του περιπέτεια, όπως και τη σειρά Χουλκ με Λου Φερίνιο που έμοιαζε πιο πολύ σε Green Goblin παρά σε ζοχαδιασμένη μάζα κρέατος

      Διαγραφή
    9. Εγω τοτε ρε που τα εβλεπα στην πρωτη τους προβολη στο ελληνικη τιβι τι πρεπει να πω ρε και στα 30 μου με λενε μοσχαρι επειδη τα κατεβαζω να τα ξαναδω ?

      Με αυτη τη λογικη επρεπε να πηδηχτω απο το παραθυρο....

      Διαγραφή
    10. ο καθένας τα γούστα του ρε συ.
      Εγώ κάτι τέτοια (σε επίπεδο intro ξέρω 'γω) θέλω να τα βλέπω για να συνδέω κομμάτια από τα παιδικά χρόνια που είχα ξεχάσει. Δεν θα κάτσω να τα ψάξω να τα βρω όλα για να τα δω, αλλά μερικά θα τα ξανάβλεπα άνετα.
      Π.χ. το Dragonballs από το πρώτο επισόδειο και μάλιστα με την ελληνική μεταγλώττιση, δεν θα με πείραζε.

      άμα πηδηχτείς απότο παράθυρο, κράτα μου ένα νεογέννητο κασελίκι ή ένα στόρι, θα το αναθρέψω σαν να ήταν δικό μου

      Διαγραφή
  5. Stefanos and the media: ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ! http://stefanosmedia.blogspot.com/2013/11/blog-post_28.html?spref=tw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαλάκα για να σου πω την αλήθεια μόλις είδα το VS νόμιζα ότι θα έβαζες τον ITsikno πως διάολο τον λένε και το Στέφανο Μαξ να κονταροχτυπηθούνε για το χειρότερο τρολλ της ιστορίας...

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα νικούσε ο Στέφανος all the way και με τεράστια διαφορά, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία

      Διαγραφή
  7. Τι σκατά έγινε χθες με τα σχόλια;
    (Btw, Bruce Lee, αν και τους θεωρώ και τους δυο υπερτιμιμένους)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα όχι και υπερτιμημένους!!
      Δώσε μου 2 άτομα που θα μπορούσαν να είναι καλύτεροί τους

      Διαγραφή
    2. Στεφανος Μαξ και Μακης Τριανταφυλλοπουλος.

      Ταυρος. Ξεκινωντας για να παρω εφημεριδα...

      Διαγραφή
    3. Και μιας και πιασαμε το θεμα, το χτεσινο ηταν σιχαμενο οτι και να ηταν......

      Διαγραφή
    4. εχεις γινει ανεκδοτο σε κάθε υπαρκτό σέρβερ τύπου φμπ και ταλιμπαν.α ρε κακομοιρη, ουτε την ομηγυρη σου και το ζωαδι σου δεν μπορεσες να γλυτώσεις από τη φτίλα, νούμερο.εισαι αξιολυπητος για να μας πιανεις στο κωλοστομα σου ακομα και για "ΑΓΝΗ" ανωνυμη τρολια.φορτσανη ΑΜΕΑ

      Υ.Γ : Σήμερα σας ψάχνει και η ΑΓΝΟ για διαφήμιση

      Διαγραφή
  8. Hot news!!!!!

    Μεγάλες στιγμές για το βλακοζευγαρο του Νταού Πεντέλης!
    Η αλυσίδα καταστημάτων Flokia-fe δέχεται να σπονσοράρει τη νέα τους σειρά αναρτήσεων με θέμα την γαστρονομία! Με μεγάλη αγωνία οι απανταχού μπλόκερς του πλανητη περιμένουν να διαβάσουν τα «Μπάμιες VS πατάτες γιαχνί», «Τυρόγαλο: Αυτός ο άγνωστος» και το πολυαναμενόμενο «Η αβάσταχτη ελαφρότητα του τραχανά».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Hot news!!!!!

    το κεφάλι του σελέμπριτι χώρεσε μέσα στο photoshop

    άντε και στη Βικτορια Σίκρετ, το μέιλ επικοινωνίας του μόνο λείπει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ, ΜΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕ 20 ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΑΤΩΤΕΡΕ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΕ . ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΜΟΥ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΕ ΑΛΗΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με πηρε ο Κοντοπίδης τωλέφωνο και μου είπε "τι γίνεται ρε μαλάκα εκεί μέσα;"

      πείτε μου τι να του πω

      Διαγραφή
    2. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΛΙΓΟ.

      EIMAI ΤΟΣΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΩ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ Ο ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΑΡΚΟΦΟΒΙΑΣ .

      Διαγραφή
    3. αυτό μόνο να του πω;
      οκ, έγινε

      Διαγραφή
    4. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

      ΜΟΝΟ EΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΟΝΗΡΕΨΩ ΕΝΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΑΜΗΛΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΞΥΠΝΟ

      Διαγραφή
  11. -Γιατί οι Κρητικοί αφήνουν μουστάκι ?
    -Για να μοιάζουν περισσότερο στις μαμάδες του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΟΡΦΩΤΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΡΦΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
    2. είσαι ΑΚΟΜΑ ο καρκινος που σκοτωσε τον Ανωνυμο Φορτσανη

      χίλια γούστα για τη μίνι σου τη φούστα

      Διαγραφή
    3. η απεργια του χαρου τελειωνει το 2014

      υπομονη

      Διαγραφή
    4. ΕΓΩ ΕΚΠΡΟΣΟΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ .

      ΑΝΑΡΧΙΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ : ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ . ΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΕΘΝΩΝ . ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΚΟΜΠΛΕΞΙKΩΝ

      ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ Η ΓΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ . Ο ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΑΙΜΟΚΡΑΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΕΡΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ .

      Διαγραφή
    5. εσύ δεν είσαι γυναίκα είσαι γενετικη μεταλλαξη, πείραμα των αντικαταθλιπικων και της φαρκακοβιομηχανιας

      Διαγραφή
    6. βγαλε τα καπς λοκ

      Διαγραφή
    7. ΣΑΝ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗΣ ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΑ ΚΑΝΕΙΣ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΑ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ 21 ΑΙΩΝΑ .

      ΕΓΩ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΙΝΑΙ 100% ΑΛΗΘΕΙΑ .

      ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ

      Διαγραφή
    8. σε παω...σουαγκ κ νικελ φρομ μπιχαιντ

      Διαγραφή
    9. http://themetapicture.com/russian-sleeping-experiment/

      Διαγραφή
    10. ΑΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ .

      ΕΧΩ 100 ΦΟΡΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    11. εγω χασμουριεμαι και θελω να κοψω τα νυχια των ποδιων μου ομως αυτη τη στιγμη...

      είσαι ωραία φάση άτομο.εχει ενα κουμπι πανω το πληκτρολογιο για να γραφεις με μικρα οπως οι αλλοι άνθρωποι.καληνυχτα

      Διαγραφή
    12. OΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
  12. Απαντήσεις
    1. EXΩ ΠΟΛΥ ΑΝΩΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ, ΥΠΑΝΘΡΩΠΕ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ''ΑΝΩΤΕΡΟΣ'' ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    2. εδω μεσα οντως δεν εχω ψυχη.δεν ειναι ομως αυτο το προβλημα

      το προβλημα ειναι καποιες δεξιοτητες που εχω,αρκετα δυσαρεστες για...

      Διαγραφή
    3. ΔΕ ΣΕ ΕΙΡΩΝΕΥΩΜΑΙ. ΠΟΝΑΕΙ ΟΜΩΣ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙ .

      ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ. ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ

      Διαγραφή
    4. ειρωνεύομαι...μπλουαιργκ..

      Διαγραφή
    5. ΑΠΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΒΓΗΚΕΣ, ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΟΓΙΚΟ .

      ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ . ΕΓΩ ΑΝΑΛΥΣΑ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΑΝΩΤΕΡΟ

      Διαγραφή
    6. σκέτο τσιρλιό...

      έβαλες να μου μιλάνε τα ανιψάκια σου ρε κινούμενο σχέδιο;

      Διαγραφή
    7. H AΓΝΟΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΜΜΕΣΟ ΜΙΣΟΣ .

      ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      ΕΙΜΑΙ ΘΕΟΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ
      EIMAI ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΓΗ
      ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

      ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΜΕ ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ Η ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΘΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ, ΑΛΗΤΙΣΑ

      Διαγραφή
  13. Ρε καθυστερημένε Χωστηρα, βγάλε τουλάχιστον τα caps lock.
    Ούτε για μια τρολλιά της προκοπής δεν είσαι άξιος, ταγάρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΙΣΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΡΙΟΣ EIMAI
      ΕΜΦΑΝΙΣΙΑΚΑ ΠΟΥ ΑΔΙΚΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΤΕΡΑΤΑ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ

      Διαγραφή
    2. Μωρή τετραπληγική καρδάρα, oι μαλακιες σου προκαλούν επιληψία στις παρωνυχίδες μου.
      ΖΩΟ, βγάλε τα caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    3. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ

      ΘΑ ΗΜΟΥΝ 'HMI-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ
      ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΛΕΩ,
      ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΣΟΥ ΤΥΧΗ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΛΕΩ
      ΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

      ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΠΟΤΕ
      ΝΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΜΟΝΟ, ΞΥΠΝΑ ΑΜΥΑΛΗ

      Διαγραφή
    4. Το ωροσκόπιό σου γι” αυτή την εβδομάδα, καθυστερημένε Χωστηρα:

      Οικονομικά: Τα άστρα βαζουν 3 αγγουρια στο πάτο σου.
      Επαγγελματικά: Τα άστρα σε πάνε πίπα κώλο στην τρολλιά.
      Sex: Τ’άστρα έχουν γαμηθεί στο γέλιο.

      Διαγραφή
    5. ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ ΚΩΛΟΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΑΘΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΕΣΑΙ

      ΡΕ ΠΑΡΑΝΟΙΚΗ ΜΗΝ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΝΑΠΗΡΗ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΙΚΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ .

      ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΜΙΣΟΣ. ΕΓΩ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑ ΤΗΝ ΜΟΝΤΕΡΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΑ-ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    6. Αν σου πω σ' αγαπώ θα το ξεχάσεις
      Αν σου στείλω λουλούδια θα μαραθούν και θα τα πετάξεις
      Να σου ρίξω έναν πούτσο να σου μείνει αξέχαστος?

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    7. ΛΕΣ ΣΤΟ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΤΟΜΟ ΤΗΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΥΕΙ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ ;

      ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ .

      ΑΝ Ο ΑΝΔΡΑΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΓΕΝΕΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΓΑΠΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΤΟSΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΣΥ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ MONO ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ 20 .

      Διαγραφή
    8. Σπανάκι εχθές μαγείρεψες και έκατσα για μάσα
      και 'συ μου τον τσιμπουκωνες αργά χωρίς ανάσα.

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    9. ΗΡΘΑ, ΣΕ ΕΧΥΣΑ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΣΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    10. Με φλόκια πασαλείφτηκες και μου λεγες "μου πάει?"
      και θα 'θελες να σε έπαιρνα εγώ και ο Ποπάι

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    11. ΜΩΡΗ ΑΜΟΡΦΩΤΗ ΓΑΜΙΟΛΑΡΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΣ

      Διαγραφή
    12. Πρόσεχε λίγο τον καιρό
      γιατί θα φέρνει γρίπες
      και για να ζεσταθείς
      πρέπει να κάνεις πίπες

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    13. ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΣΚΥΝΩ ΤΟ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΟΙ.

      ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ''ΑΞΙΑ'' ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΕΙΑΣ

      ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΘΕΙΚΟ ΜΥΑΛΟ

      Διαγραφή
    14. Εχω και γεμάτο ουροκαθετήρα, πάμε μια βόλτα?

      Με αγαπη
      Ο εγκεφαλός σου.

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    15. Η ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

      Διαγραφή
    16. Εχω ΚΑΙ γεμάτο ουροσυλλέκτη, πάμε μια βόλτα?

      Με αγάπη
      το καμμένο σου εγκεφαλικό κύτταρο.

      ΖΩΟ, Χωστηρα βγάλε το caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    17. Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

      ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ .

      TON XAΡAKTHΡA ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ KAΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

      ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ;

      Διαγραφή
    18. Καβάφη έχεις όνομα, ρίμα, ουσία, λόγο.
      ένα ελάττωμα έχεις, τον παίρνεις απ’τον κώλο.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    19. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΓΡΑΦΩ, ΜΟΝΟΣ ΕΝΑΣ ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ .

      Διαγραφή
    20. Νομίζω ήτανε μέρα μεσημέρι
      την ώρα που σε είδα με το πουλί στο χέρι.
      Μην ήταν περιστέρι, μην ήτανε μπεκάτσα
      Μήν ήτανε του λοκατζή που μένει στην ταράτσα?

      Διαγραφή
    21. ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    22. O KAΘΕΝΑΣ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΕΞΟΥΛΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΠΟΙΟ ΕΞΥΠΝΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ .

      Διαγραφή
    23. Α, του λοκατζη ήταν το παπάρι τελικά?
      Καλοφάγωτο.
      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    24. ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙΣ
      ΜΕ ΕΙΠΕΣ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ, ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ .

      Διαγραφή
    25. Και μετα τον έφαγες και σ' αρεσε.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
  14. Bruce γιατί ο τύπος τερμάτισε το κορμί του στην γυμναστική,τοσο που εκτελούσε τις κλωτσιές σε αλλο επίπεδο.Επίσης το στυλ του ειναι σαν ενα υπερκινητικό αιλουροειδές που δεν ήξερες στο τι συνδιασμό κινήσεων θα κανει.

    Μαλάκα όλο αυτο με τα σχόλια εχει κουράσει.Φιλικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΑΞΙΑ,
      ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΣΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΣ ''ΣΩΣΤΑ'' ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ .

      Διαγραφή
    2. Αν είσαι φίλος καρδιακός μα και καλός ζωγράφος,
      ζωγράφισε τ’αρχίδια μου χωρίς να κάνεις λάθος.
      ΖΩΟ, βγάλε τα caps lock, λέμε.

      Διαγραφή
    3. ΕΧΕΙΣ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ

      Διαγραφή
    4. Σου χαϊδεύω το στήθος... σου ανοίγω τα πόδια... σου γεμίζω απαλά την τρύπα... δε χωράει άλλο... σε λίγο θα τελειώσεις...

      Και θα γινεις η νοστιμότερη γεμιστή γαλοπούλα του κόσμου.

      ΥΓ. Βγαλε τα caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    5. ΜΗΝ ΑΝΥΣΗΧΕΙΣ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΛΙΓΟ 'ΜΥΑΛΟ'ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΑΠΟΔΗΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ, ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΟΒΙΚΕΣ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    6. Έχω και γεμάτο καθετήρα, πάμε μια βόλτα?

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    7. TI ΛΕΣ ΡΕ ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΑ
      ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ, ΤΙ ΘΡΑΣΣΟΣ
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ;

      ΠΟΣΟ ΜΙΣΗΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ; ΣΕ ΒΟΗΘΑΩ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ TOΘΡΑΣΟΣ NA ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ .

      ΝΤΡΟΠΗ, ΦΑΣΙΣΜΟΣ !!!! ΑΛΗΤΕΙΑ !!!!

      Διαγραφή
    8. Έγραψα τ” όνομά σου σ” ένα δέντρο αλλά το έσβησε ο χρόνος
      έγραψα τ” όνομά σου στην άμμο αλλά το έσβησε η θάλασσα
      γι' αυτό το γράφω στ’αρχίδια μου που θα μείνει για πάντα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    9. ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΜΙΑ ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΘΑΥΜΑΣΤΡΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ''ΑΞΙΑ'' ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΜΟΥΝΟΛΑΓΝΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ

      ΠΑΡΑΔΕΞΟΥΤΟ ΥΠΟΚΡΙΤΡΙΑ

      Διαγραφή
    10. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΑΜΥΑΛΟ ΑΝΘΡΩΠΟΕΙΔΕΣ

      ΕΙΜΑΙ ΣΕΞΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΧΥΣΩ ΣΤΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕΣΑ

      Διαγραφή
    11. Ναι αλλά με προσοχή μην σου φυγει κανας πόντος γιατι τα μαγαζιά ειναι κλειστά σημερα το απογευμα και που θα μανταρεις το καλτσον, μωρή τυρόπιτα?

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    12. Η ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΜΟΣ

      ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΣ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΛΗΘΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΥΝΑΜΗ .

      TON XAΡAKTHΡA ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ KAΘΕ ΑΤΟΜΟΥ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ.

      ΤΙ ΛΕΝΕ ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ;

      Διαγραφή
    13. Καβάφη έχεις όνομα, ρίμα, ουσία, λόγο.
      ένα ελάττωμα έχεις, τον παίρνεις απ’τον κώλο.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    14. ΣΛΑΒΟ-ΜΟΓΓΟΛΗ ΕΙΣΑΙ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΟΠΟΤΕ ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ''ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΘΕΙΣ'' ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ

      Διαγραφή
    15. Είχα 7 αγγούρια, τα 6 για σαλάτα
      το έβδομο στον κώλο σου για να περνάς γαμάτα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.







      Διαγραφή
    16. ΚΑΝΕΙ ΜΠΑΜ ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΙΣΑ ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΜΩΣ ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙΣ ΟΠΩΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ ΑΛΛΕΣ ΤΟΣΕΣ ΧΙΛΛΙΑΔΕΣ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΤΕΡΗ ΔΥΝΑΜΗ ΜΟΥ

      Διαγραφή
    17. Σιγά και θα σκισεις τις βυζοθηκες σου μανδάμ…

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    18. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ AΦOY EΣΕΙΣ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΕΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΘΡΑΣΣΟ-ΑΛΛΗΤΗΣΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΟΥ

      Διαγραφή
    19. Θα σκισεις και τη σκελέα έτσι όπως το πας μωρή ανάπηρη ψωλοαρπάχτρα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    20. What "Monsieur Cannibal (2 Δεκεμβρίου 2013 - 8:38 π.μ.)" said...
      (Μαλάκα όλο αυτο με τα σχόλια εχει κουράσει. Φιλικά...)

      Διαγραφή
    21. Αυτοκτονα κι εσυ elPrits

      Διαγραφή
  15. Θέλω να σε σβερκώσω, να σε δαγκώσω στο λαιμό και να ταυτόχρονα να σε χτυπώ στο κώλο.
    Σ’ αρέσει?

    ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΜΙΤΣΙΚΩΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΕΙΣ ΑΛΗΤΟ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ .

      Διαγραφή
    2. Δώρο σου στέλνω φίλε μου τώρα που φεύγει ο χρόνος
      πέντε ψωλές αράπικες να σε γαμούν συγχρόνως.

      Γιώργος Μητσικώστας (της γνωστής οικογενείας)

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    3. Η ΠΑΠΑΓΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ

      OΛΑ ΤΑ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΟ

      Διαγραφή
    4. Από μικρός δεν ήσουνα αντρας φανατικός
      και με τον χρόνο ο κώλος σου μας βγήκε πεταχτός.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    5. ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΛΕΣ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΦΕΜΙΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΓΥΡΝΑΝΕ BOOMERANG

      Διαγραφή
    6. BOOM και κάτω, έτσι μωράκι μου φευγάτο.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    7. ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΕΣ ΤΟΝ ΠΑΝ-ΔΗΜΙΟΡΓΟ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΟΥΛΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΜΜΩΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΑΡΑ ΣΤΑΜΑΕΙ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΑΡΚΑ .

      Διαγραφή
    8. Όταν λες ανθρωπινη σάρκα, εννοείς το κρέας μου στον κωλο σου?
      Μωρή λουμπινα, δεν μας τα ειχες πει αυτά…
      Ατιμουλικο...

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    9. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΧΑΜΗΛΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΜΑΙ .
      ΧΑΖΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΝΕ ΑΜΥΑΛΗ, ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΗΚΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΡΙΤΟ-ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΨΕΥΤΙΕΣ, ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ .

      Διαγραφή
    10. Εγω μπορω μόνο να ΑΠΟΔΗΚΩ (ΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!) πως...
      ...Όταν ζεσταίνει ο καιρός και ανθούν οι μελιτζάνες
      τ’αρχίδια μου στον κώλο σου χτυπάνε σαν καμπάνες.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    11. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ

      Διαγραφή
    12. Όνειρα… Καμμένα όνειρα
      κι εσύ στη στάχτη τους ψάχνεις να κρυφτείς
      Ψέματα… Μου λες ψέματα
      πως δε γλυτώσαμε και χάσαμε εμείς.

      Σ' αγαπω και κλάνω.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    13. ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΘΑ ΜΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΣΕ ΜΙΣΩ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΜΟΡΦΟ

      Διαγραφή
    14. Όμορφος είσαι μάνα μου, όμορφος…
      Σκύψε τώρα να σε κάνω λαμπάδα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    15. ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    16. Καλά σκυψε τωρα να σου ισιωσω μέση και ας τα νταϊλίκια, μικρη μου φλόμπα.
      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    17. ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΔΕΙΛΕ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ''ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ''

      Διαγραφή
    18. Και το παιζω και το παιζω και σε χυνω.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    19. ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΛΕΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΑΓΚΟΥΡΕΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΕ ΚΕΡΑΤΩΝΑΝ

      Διαγραφή
    20. Τέτοια έλεγες στους Φασιστο-καγκουρες και έμεινες με το πουλί στο χέρι.
      Η ψωλή δεν είναι βρύση, ούτε μυγδαλιά ν’ανθίσει.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    21. ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ .ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ

      Διαγραφή
    22. Καλά, βαλε την αληθεια στο πατο σου μαζί με ένα κουβά γράσο για να μην πονέσεις.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    23. ΝΤΑΒΑΤΖΗΛΙΚΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΕΔΩ ΚΑΝΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΕΓΩ

      Διαγραφή
    24. Αυτά μου έλεγες και κεινη την βραδιά στο Πόρτο Ράφτη που σε γαμούσα με ένα ναύτη.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    25. EIMAI O ΘΕΟΣ ΣΟΥ, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΑΝΥΠΟΜΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΠΕΙΣ ΣΤΟ INTERNET ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ, ΓΙΑΤΙ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΛΗ ΜΕΡΑ
      .
      ΓΥΡΝΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΠΙΕΣ ΠΥΛΕΣ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΑΛΙΟ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ ΠΙΟΝΙ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ

      Διαγραφή
    26. Κάτσε να κάνουμε ένα ευχέλαιο τότε γιατι πλάκωσανε τα Νεφελίμ.

      Κατέβασε το σώβρακο
      να δω το ρημοκλήσι
      να βάλω τον Παπά-Καβλή
      να σου το λειτουργήσει.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
  16. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:35 μ.μ.

    στεφανος μαξ VS προεδρα απι

    η πιο ενδιαφέρουσα κόντρα μεταξυ παραπληγικών μπλοκερς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

      Διαγραφή
    2. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 12:38 μ.μ.

      μανωλακη αυτό είναι πετ χοτελ ρε μαλάκα, τι στον μπουτσο έπαθες μάναμ;

      Διαγραφή
    3. ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΩ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ

      Διαγραφή
    4. Στέφανε βγάλε τα καπς λοκ

      Πρόεδρα ΑΠΙ οι μαντινάδες σου είναι σκέτο τσιρλιό

      Διαγραφή
    5. Ισα μωρή φλοκοκαταπιώνα κι εσυ που έμαθες απο ποίηση.
      Τελευταία! Ταγάρι! Τυρόγαλο!

      ΥΓ. Τι θα γινει ρε συφιλιάρη βουκολε Χωστηρα, θα βγαλεις το γαμημένο το caps lock γιατι μας έχεις κανει τ' αρχιδια ανεβατα?

      Διαγραφή
    6. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΗ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΚΟΣΤΟΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΙΣΟΥΣ

      Διαγραφή
    7. σιγα να μην καθομαι να σου γραφω εγω πσωνιω...

      ρώτα τα κωλοβακτηρίδια που κατοικοεδρεύουν στο κεφάλι σου τι γίνεται...

      Διαγραφή
    8. ΔΕΝ ΤΟ ΑΡΧΙΣΑ ΕΓΩ ΓΑΜΙΟΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΒΡΙΣΕΣ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΠΕΣ ''ΖΩΟ''ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ, ΕΧΕΙΣ ΠΟΡΩΘΕΙ

      Διαγραφή
    9. Τσίκνο, πολύ τσίκνα, αδερφακι μου….
      Πουλοδρομο.

      ΥΓ. Τι θα γινει ρε συφιλιάρη βουκολε Χωστηρα, θα βγαλεις το γαμημένο το caps lock γιατι μας έχεις κανει τ' αρχιδια τσουρέκια?

      Διαγραφή
    10. ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΣΟΥ,ΟΧΙ ΣΕ ΜΕΝΑ

      Διαγραφή
    11. Πλύσου, άλλαξε κυλότα και ερχομαι να σ' ευλογησω
      Παπα-Καβλης.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    12. ΠΟΥΤΑΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕΣ ΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ .

      Διαγραφή
    13. Που που ΠΟΥΛΟ αν δεν θες να ανοιξει τα κωλομαγουλα σου να σε σκισω.
      Στα διαλα, μωρή παρθενοπιπίτσα. Από μπροστα παρθένα και από πίσω μπαινουν τρένα.
      Το παιζεις και αμολυντη κορασις... Ουστ μωρή λινάτσα.

      ΥΓ. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    14. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΙΚΗ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ''ΝΙΚΗΣΕΙ'' ΣΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.ΔΕΝ ΣΕ ΒΡΙΣΑ ΘΡΑΣΟ-ΑΛΗΤΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΣ ΟΜΩΣ ΠΟΝΑΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΣΙΣΤΟ-ΚΑΓΚΟΥΡΑ ΠΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΛΟΓΟ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΕΣΕΙ

      Διαγραφή
    15. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:17 μ.μ.

      μια φορα εναν καλο λογο αλλιώς το σπιτι να σου πέσει...

      Διαγραφή
    16. Όχι ρε πουστη μου και δεν είναι εποχές για έξοδα...

      Θα σου πω κάτι καλό μωρή γριά καταραούσα για να το βουλώσεις:

      Είσαι μεγάλος ποιητής και έχεις πολλά μολύβια
      ζωγράφισέ μου το καβλί και κλάσε μου τ'αρχίδια.

      ΥΓ1. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.
      ΥΓ2 Σ' αγαπώ

      Διαγραφή
    17. ΤΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΕΙ, ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΓΑΜΙΑ ΣΟΥ

      ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΙΓΟ ΛΟΓΙΚΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΗ Η ΗΜΙ-ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .

      Διαγραφή
    18. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΕΡΑΤΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ

      Διαγραφή
    19. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:21 μ.μ.

      τώρα που γίναμε φιλενάδες θα σε τσιρλιάζω με μέτρο, μην ανησυχεις...

      Διαγραφή
    20. ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ AΦOY EΣΕΙΣ ΜΕ ΒΡΙΣΑΤΕ ΠΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΝΑ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ, ΠΑΛΙΟ ΑΛΗΤΗ

      Διαγραφή
    21. Στέφανε σου δίνουν λάθος χάπια...

      Διαγραφή
    22. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΧ

      Διαγραφή
    23. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:28 μ.μ.

      σταρχιδια μου...

      Διαγραφή
    24. ΕΙΜΑΙ Ο ΛΕΟΝΤΟΚΑΡΔΟΣ, Ο ΓΑΙΔΟΥΡΟΠΟΥΤΣΟΣ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ-ΝΑΠΟΛΕΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΣΕ ΕΝΑ

      Διαγραφή
    25. ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟ-ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ

      Διαγραφή
    26. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:30 μ.μ.

      αυτό είναι αλήθεια...

      ψόφα τώρα...

      Διαγραφή
    27. ΘΡΑΣΟ-ΦΑΣΙΣΤΑ,ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΡΕΔΕΧΤΩ ΠΩΣ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΟΛΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ

      ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΠΟΛΥ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΣΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ

      ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟ ΜΙΣΟ ΜΟΥ ΜΥΑΛΟ ΜΑΚΑΡΙ

      Διαγραφή
    28. Πάλι σάπια σουβλάκια έφαγες μωρη φτηνιαρα και σε πήγε τσιρλονέρι?
      Βάλε πορδοβούλωμα που θέλεις να τσιρλιασεις κιόλας, άπλυτη.

      ΥΓ1. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    29. το συντακτικο σου με μπερδεύει λίγο...

      και τα καπς λοκ...

      ψόφα

      Διαγραφή
    30. ΔΕΝ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΖΟΥΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ

      ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ, ΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΗ ΥΠΟΚΡΗΤΡΙΑ

      Διαγραφή
    31. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:36 μ.μ.

      θα ξεχάσω τι θα πει ορθογραφία εδώ μέσα...

      Μανωλάκη, γαμάει το blog σου




      Διαγραφή
    32. Και που να δεις της γκόμενας του Φορτσάνη ορθογράφε...

      Το ειδύλλιο τσι Κρήτσις: Τυρόγαλο + Τραχανάς = LFE

      ΥΓ1. Βγαλε το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

      Διαγραφή
    33. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:46 μ.μ.

      τσόντα ορ ιτ νεβερ χαπεντ

      Διαγραφή
    34. Ανωνυμος Φορτσανης2 Δεκεμβρίου 2013 στις 1:47 μ.μ.

      χάπατο

      Διαγραφή
  17. Αφιερωμένο στο χάπατο.

    5 καβλιά στη σούφρα σου, Κρήτη για σύμβολό σου,
    κι απ' είναι λούγκρα τα τιμά, και νοιώθει άξιος σου.

    ΥΓ. Επιτέλους ψοφησες και συ και το caps lock καθυστερημένε Χωστηρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΡΥΒΕΣΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΟ-ΚΟΣΜΙΚΕΣ ΣΟΥ ΕΙΡΩΝΕΙΕΣ

      Διαγραφή
  18. Ναι αλλά σ' έχω πάει πίπα-κώλο, ΓΑΤΑΚΙ.

    ΥΓ. Τα caps στο πάτο σου, Χωστηρα κτηνοβάτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

      Διαγραφή
    2. Stefanos and the media: ΜΕΓΑΛΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΠΛΟΓΚΟΣΦΑΙΡΑ! http://stefanosmedia.blogspot.com/2013/11/blog-post_28.html?spref=tw

      Διαγραφή