Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Τ-ΑΛΖΑ-ΝΙΕΣ: ΠΕΡΙΦΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ





(αγιογραφία στολισμένη με χρυσό, και με χριστιανοελληνικά γράμματα γράφει "ΑΓΙΟC ALZAC O ΠANTOΦΛOΚΡΑΤΩΡ", ενώ ο ίδιος ο άγιος κάνει τη γνωστή χειρονομία με το δαχτυλάκι στο δεξί χέρι και με το αριστερό κρατάει απειλητικά ένα ξέφτερνο σανταλάκι)




   Είχα να γράψω άρθρο από τότε που οι κότες είχαν ακόμα λέπια και τις έλεγαν "Τυραννόσαυρους" και δεν είχα σκοπό να σηκωθώ από την χέστρα μου τόσο γρήγορα, αλλά πείνασα και δεν είχα ψυγειάκι στο μπάνιο.
 


Εχθές θέριζα το ίντερνετ από το Βουνό του Χαμού (σ.σ.: Brokeback Mount Doom), στη Μέση Γη και το Τρίτο μου μάτι της Γαματοσύνης έπεσε πάνω σε αυτό το άρθρο----> προσβολή του Άλζα  και σας περιμένω να επιστρέψετε για να το συζητήσουμε.


Α, ήρθατε; Ωραία. Ας πάρουμε τα πράγματα από το παχύ έντερο.
Λένε οι Τούρκοι ότι σκέφτονται να μετατρέψουν την Αγιά Σοφιά σε Τέμενος.
Καταρχήν, ονομάζεται ΣοφΊα και όχι "Σοφιά" ή "Σοφχιά", όπως την προφέρετε όλες εσείς οι αγράμματες συναγρίδες, που από την εποχή που ήρθε ο χριστιανισμός στην Ελλάδα έχετε τη νοημοσύνη μύγας που μπορεί να μπει σπίτι σου από μια χαραμάδα και μετά της αφήνεις ορθάνοιχτο το παράθυρο κι αυτή χτυπιέται στο τζάμι. Ηλίθιες και καθυστερημένες στρουθοκάμηλοι. Θαρρείτε πως οι αρχαίοι ημών ανέπτυξαν την μυθολογία, μιλώντας για τη σοφία της Αθηνάς Παλλάδας για να έρθει κάποτε μια σταυροκρατούσα αμοιβάδα και να το μετατρέψει σε "Σοφιά". Ηλίθιοι τζιγκανόγυφτοι, μουνιά του κάδου, κλύσματα πόρνεως με έητζ, καλαμάκια ουρήθρας γέρου με ακράτεια. Να σας γαμήσω.......
Καλύτερα να κρυφτείτε πίσω από μια σύνδεση ίντερνετ και να διαβάζετε ότι σας λέω, μπας και ίσως σωθείτε, αλλιώς μπορείτε να απευθυνθείτε στα "Ειδικά Κέντρα Άλζα", όπου μπορείτε να δεχτείτε από το ειδικευμένο προσωπικό μου, τη σπέσιαλ προσφορά "στις 2 στειρώσεις η 1 δώρο".


Μετά το άρθρο συνεχίζει και λέει ότι μια τέτοια κίνηση θα προσβάλει το "θρησκευτικό συναίσθημα εκατομμυρίων χριστιανών".....μα στ' αρχίδια μας;;;;
"ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΑΛΖΑ", ακούω ήδη τους χιλιάδες οπαδούς μου να φωνάζουν.
 Καταρχήν να σου θυμίσω χριστιανέ ότι το θρησκευτικό σου συναίσθημα και παραδόσεις περιορίζονται σε 2 άξονες, οπότε και τιμάς τον θεό σου:
1) στη μάσα που έρχεται κάθε που έρχονται γιορτές και
2) όταν τυγχάνει μια μαλακία από την οποία ελπίζεις να γλιτώσεις φτηνά και τότε αρχίζεις να ψιθυρίζεις από μέσα σου mantras αναφέροντας το "θεούλη μου" σε κάθε δεύτερη λέξη.....γαμημένε. Κι όταν τελικά την γλιτώσεις, διηγείσαι την ιστορία κάνοντας το σταυρό σου λες και παίζεις μαντολίνο, χαζογελώντας και λέγοντας πως "δεν υπήρχε πραγματικός κίνδυνος".....και ψεύτης και αρχίδης.

Και ας επικεντρωθούμε σε αυτό το "εκατομμύρια", αφού θες να μιλήσουμε για αριθμούς.
Πανευρωπαηλίθιε χριστιανορθόδοξε, ανήκεις στο 15-20% των διαφόρων χριστιανικών δογμάτων, με τους καθολικούς να μετράνε πιστούς σε εκατοντάδες εκατομμύρια (σ.σ.: 2,1 δισεκατομμύρια χριστιανοί σύνολο), όπου μεταξύ τους σφάζονται για το τίνος το δόγμα είναι το πιο σωστό και ποιος είδε πραγματικά σε ποιο στρατόπεδο πήρε μετάθεση ο Χριστός μετά που τον πήρανε φαντάρο. Αυτό σημαίνει ότι ο αγγλικανός και ο προτεστάντης ευχαρίστως θα υποστηρίξει τους Τούρκους για να σε δει να καίγεσαι.
Κατά δεύτερον, αν εσύ μετράς μερικές δεκάδες εκατομμύρια, οι μουσουλμάνοι μετράνε 1,5 δισεκατομμύριο πιστούς που ευχαρίστως, λόγω αριθμητικής υπεροχής, θα μετέτρεπαν την "αγιασοφχιά" σε "Νέα Μέκκα" για να γλιτώσουν τα δρομολόγια μέχρι το ιερό παραλληλεπίπεδο της ισλαμοσύνης που "έπεσε από τον ουρανό".
Μα όλα εγώ πρέπει να σας τα λέω ρε μουνιά;
"Ναι μωρή Αλζάρα" μου απαντάνε οι πιστοί.

Κι έρχονται τα καλύτερα. Δηλώνει ο Κούτρας, εκπρόσωπος προπαγάνδας του Υπ.Εξ. ότι αυτές είναι ενέργειες αναχρονιστικές και ακατανόητες.
ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΧΑΤΖΑΤΖΑΡΗ; ΤΙ ΛΕΣ ΒΡΕ ΒΟΗΘΕ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ ΨΑΛΤΗ; ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΤΥΛΙΧΤΗ ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΩΝ;;;;;;
Μήπως ξέχασες πως ακριβώς μπήκαν οι χριστιανοί στην Ελλάδα πριν δυο χιλιετίες;;;
Ξέχασες ότι έκαψαν και κατέστρεψαν ναούς κι αγάλματα, θαυμαστά έργα και παπύρους γνώσης που αν είχε επιβιώσει τώρα εσύ θα πήγαινες Αθήνα-Κωνσταντινούπολη λέγοντας "beam me up Scotie" σε 2 sec και θα έτρωγες γαλαξιακές βάφλες στο β' Κενταύρου παρέα με εξωγήινες που έχουν 3 μουνιά και είναι κάθε φορά παρθένες;;;;;;
Σκότωσες χριστιανέ και κατέστρεψες. Πήρες τις πέτρες από αρχαίους ναούς αφιερωμένους στη γνώση και την πίστη και έκανες εκκλησίες αφιερωμένες σε κοκαλιάρηδες νίτζα με γένια που σου κάνουν συνέχεια το "δαχτυλάκι" με το δεξί χέρι, δείχνοντάς σου τι θα πάθεις έτσι και ξεμυτίσεις από το μαντρί και τώρα έρχεσαι και λες για "μεθόδους αναχρονιστικές και ακατανόητες";;;;
Μήπως γαμιέσαι βάζοντας σκιούργια στον κώλο σαν τον Ρίτσαρντ Γκιρ;;;;Μήπως;;;;;

Και μάλιστα ο εν λόγω "καντηλανάφτης" λέει ότι είναι απαράδεκτες ενέργειες από μία χώρα σαν την Τουρκία που θέλει να μπει σε έναν οργανισμό όπως η Ευρωπαϊκή Ένωση που σέβεται την θρησκευτική ελευθερία.


Χα....χα....χαχαχαχαχαχα!!!
Η Ευρωπαϊκή Ένωση σέβεται τις άλλες θρησκείες, εσύ μαλάκα χριστιανέλληνα όμως έκανες σαν τυφώνας μεγέθους 5 όταν σου είπαν ότι οι Έλληνες μουσουλμάνοι θέλουν να κτίσουν μερικά τζαμιά στην Ελλάδα για να λατρεύουν τον θεό τους....έτσι δεν είναι ανεξίθρησκε ουρακοτάνγκε;;;
Και αφού εσύ, πόρνη του βόθρου αντιδράς έτσι, λέγοντας "είναι η χώρα μου κι ό,τι θέλω κάνω", έτσι θα σου πούνε και οι Τούρκοι ότι "γκιαούρ, εδώ στην Ινσταμπούλ είναι Τουρκία κι άμα θέλω μπορώ να κάνω το αγκιασοφχιά Ντίσνευλαντ αφιερωμένη στον Αλαντίν και θα βάλω και τη Μίνι Μάους να φοράει φερετζέ και να παίρνει πίπες του Προφήτη πάνω στο ιερό".
...γαμάω;;;;;
"ΓΑΜΕΙΣ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΑ", απαντάνε οι οπαδοί
Γι' αυτό με λένε Άλζα και όχι Λαμπίρη.


   Και κλείνει λέγοντας ότι οι βυζαντινοί ναοί είναι μνημεία αναπόσπαστα της παγκόσμιας κληρονομιάς και ιστορίας και πρέπει να τυγχάνουν σεβασμού και προστασίας.
Θύμησέ μου σάπιε ασβέ πόσο πολύ σέβεσαι εσύ τα πλοία-μνημεία της ναυμαχίας της Σαλαμίνας που τα θάψατε με μπετό μέσα στη θάλασσα, ΑΛΛΑ και πόσα έργα υποδομής αναστείλατε με τη δικαιολογία ότι έπρεπε να αναστηλωθεί ένα παρεκκλήσι 2x2 τετραγωνικά του 15ου αιώνα, που η παράδοση λέει ότι εκεί πήγαινε και κατουρούσε το φάντασμα της κατσίκας του αη-Σαλταπήδιου του Σκορδολόγου και με τη χάρη του αγίου εμφανίστηκε "ως από θαύμα" εκεί η εικόνα του καβάλα στην κατσίκα και κάθε χρόνο στη γιορτή του γιατρεύονται παιδιά με τριχοφυΐα στις παλάμες και φουσκωτά βρακιά.
Γιατί μόνο έτσι θεωρείσαι ότι επιτελείς έργο στην Ελλάδα.


Σωστό λοιπόν είναι να αφήσουμε τους τσαμπουκάδες με ξένες χώρες και να κοιτάμε τα μούτρα σας γιατί εγώ ακόμα κομπλέ είμαι. Αν και βέβαια υποψιάζομαι ότι το τσαμπουκαλεμένο ύφος του άρθρου ήταν μόνο για εσωτερική κατανάλωση και ο πραγματικός διάλογος μεταξύ του Κούτρα και του Τούρκου ομολόγου του είχε ως εξής:

Κουτρας: ρε Σουλτάν-μπεή, σε παρακαλώ τζιέρι μου μην μετατρέψετε το Αγιασοφχιά-όντα σε τζαμί γιατί ο Μιχαλολιάκ-αγάς και τα γιουσουφάκια του θα ξεσηκωθούν.
 Σουλτάν: Κουτρά-μπεη άκου με καλά. Έχουμε ένα σεβιορούμ-οντα σχέδιο ανάπλασης για το σοφχιά-οντά που θα περιλαμβάνει χαλιά, παπούτσια στο προαύλιο, γιαπράκια και σφηνάκια αράκ-πάρτυ πριν το Ραμαζάνι. Θα γίνει μπουγιουρντί-λουκούμ!!!
Κούτρας: σε εκλιπαρώ Σουλτάν-αγά, ξανασκέψου το γιατί θα μου κάνουν σουνέτι και θα μου κόψουν τελείως τον παστουρμά-ντολμά έτσι και γίνει αυτό....ΠΛΙΙΙΙΙΙΙΖΖΖΖΖ ΣΟΥΛΤΑΝ
Σουλτάν: πάει και τελείωσε, έτσι και θα γίνει, πήγαινε τώρα να πιεις ένα σερμπέτι της παρηγοριάς και πες στις εφημερίδες ότι ήσουν άγριος, αλλά τελικά σε έπεισαν οι Αμερικάν-μπουνταλάδες να κάνεις πίσω....ααα και μην ξεχάσεις την άλλη φορά που θα έρθεις να φέρεις και την Πετρούλα-χανούμ να μου πει και τον καιρό


Χαιρετώ όλο τον κόσμο. Σήμερα σειρά στο ασταμάτητο κρεσέντο "πηδαμισιού" (καινούρια λέξη) είχε ο Alza ο Γαμάτος, γνωστός και ως "ο Αρχίδας που έχει σχεδόν ποτέ δίκιο". Το ανυπέρβλητο μπλογκ του θα το βρείτε --->εδώ
Αυτά από μένα και να θυμάστε ότι η μαλακία μπορεί ταυτόχρονα να σε στραβώνει και να σου ανοίγει τα μάτια.














  

32 σχόλια:

  1. Έτσι και σε δει ο Άλζα, καημένε, θα σου βάλει την Αγία Σοφία στον πάτο, όλους τους μιναρέδες έναν προς ένα. Αλλά δεν μπορώ να πω ότι δεν το απήλαυσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μήπως να βάλω και μαξιλάρι στον κώλο μου σαν ταμπόν να μη στάξει καταρράκτης το αίμα;

      Διαγραφή
  2. Πάρα πολύ καλός! Κακός, εννοώ... τέλος πάντων, κατάλαβες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. είσαι αμφιλεγόμενος και μ' αρέσεις, ελπίζω να μην είσαι έτσι και σεξουαλικώς!

      Διαγραφή
    2. Γαματο.

      Εγω παλι πλενω τα πιατα που περισεβουν στον νηπτηρα μετα τη δουλεια και καθαριζω τα ψυχουλα απο τον παγκο καλου κακου. Μιλαμε για επαγγελματικο καθαρισμα.

      Ταυρος. 15 χιλιαδες στη λατζα ημερες και μια απο τις αναθυμιασεις στραβαδια τυφλωθηκα....

      Διαγραφή
  3. ρε αστοιχειωτε διαβαζεις το μπλογκ μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε φιφιρίκο? ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΤΡΙΣΓΕΜΙΣΤΟΣ ΑΛΖΑ με τον Κατελο-ταμπάκη-βας-βας των μπλογκ, δηλαδή εσένα;

      Φιφιρίκο αντε πες μας για το αλαβάστρινο στήθος του Γαλάτη στη Μύκονο και άσε τα ΑΛΖΙΚΑ ΕΠΗ ήσυχα.

      Διαγραφή
    2. μην ξεχνάς μίστερ-Μπούτια και το πάνελ του "Φώτης και Μαρία"

      Διαγραφή
    3. μπαντ αςς...οι σαπάνω είναι αληθινοί άνθρωποι ή κάπτσας;

      Διαγραφή
    4. εννοείς spambot. Ο Snake είναι κανονικός και τον έχω γνωρίσει, για τον Stefano Max πάλι δεν παίρνω και όρκο

      Διαγραφή
    5. δυστυχώς...αν ήταν πάντως
      -αγγίζει τα όρια της τέχνης
      -δεν θα είχε την ανάγκα να τρολαρει ανεπιτυχώς υποπουρτίδια (γιατι το έχει επιχειρήσει και αυτό)

      Διαγραφή
    6. πάντως όταν θα κάνω αφιέρωμα στα τρανσφόρμερς, θα τον περιλάβω στα spambots του Optimous

      Διαγραφή
    7. φόρα του ένα παστίτσιο για το ροκ...ιστοριες για τον τηλεμαχο και ανατριχιλες...

      Διαγραφή
  4. Ρε πούστη με τσάντισες, γιατί ήθελα και εγώ να γράψω κάτι για αυτό το θέμα και τώρα δεν μπορώ γιατί με πρόλαβες...Έχει δίκιο ο Thomas... δεν θα έρθεις Αθήνα ρε πουστη; θα σε κάνω να νιώσεις σαν το αγγελάκι πάνω στο χριστουγεννιάτικό δέντρο...Το μόνο που ίσως σε σώσει, είναι οτι έχεις επιχειρηματολογήσει ωραία και εγκρίνω. Θα το σκεφτώ όσο τρώω τώρα το πρωινό μου, αλλά δεν υπόσχομαι τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πες μου ότι πας στο γκουγκλ και πατάς "επικαιρότητα" και όποιο άρθρο σου τη δίνει το ξεφτυλίζεις λες και έανε σεξ με θηλυκό σου συγγενή....νταξ', πιο random πεθαίνεις.
      Ετοιμάσου γιατί σύντομα θα τα πούμε σύντομα!!

      Διαγραφή
    2. ο Duncan MacLeod δεν ήταν καλή επιλογή...

      Διαγραφή
  5. Ωραίο του Μέγα Alza

    Aλλά μια κι είναι προσφιλές μου θέμα κι αγάπη μου μεγάλη η Πόλη (ή Στάμπουλ) δε γίνεται να μην το πω ότι και τζαμί είναι, μα λόγω επισκεπτών την προτιμούν μουσείο, και Αϊγιά-Σοφχιά τη λένε Ρωμιοί κ Οσμάνοι (παρντόν, Τούρκοι προτιμούν οι Κεμαλιστές) διότι έτσι την έλεγε ο λαός. Ο μύθος λέει πως το είχε προφητεύσει ο Μωάμεθ ότι ο πρώτος Μουσουλμάνος που θα προσευχόταν στην Αγιά Σοφιά θα πήγαινε στον Παράδεισο. Όταν έφτασε ο Πορθητής κι έγιναν τα τερατα για τρεις μέρες είδε κάποιον να προσπαθεί να τη γκρεμίσει γιατί ήταν ναός απίστων μα τον σταμάτησε, την έκανε τζαμί και προσευχήθηκε πρώτος.――Μα ω.. σας κούρασα, σταματώ.

    Τώρα αν ο Μέγας Α. έγραφε και λίγο πιο συχνά... μα τώρα του έδωσες και νέα πρόφαση ότι έχασε το θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ώπα!!!
      Νέες πληροφορίες!!!

      υ.γ.: ευχαριστώ για τα καλά λόγια!

      Διαγραφή
  6. Τα είπαμε και στο fb εμείς. +ΧΩΣΤΉΡΑC ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟC+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πραγματικά ας την κάνουν ό,τι θέλουν. Προσωπικά, είναι το τελευταίο που με αφορά.
    Αλήθεια, η ορθοδοξία θα μας σώσει σ' αυτή τη χώρα. Θα μπορούσαν κάποιες από τις εκατοντάδες (ίσως και χιλιάδες) ορθόδοξες εκκλησίες να μετατραπούν σε κοιτώνες για αστέγους, σε νοσοκομεία ή σχολεία. Αλλά όχι, αφού είναι ιερά μνημεία.

    Ωραίο το θέμα σου αυτή τη φορά, δικαίωσες και το όνομά σου! Αν κι εδώ όσο και να χώνεις, πάλι λίγο είναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε πρώτη φάση θα μπορούσε η εκκλησία να παραχωρήσει οικόπεδα και ακίνητα που της ανήκουν και δεν χρησιμοποιεί και να τα δώσει σε άστεγους. Αγροτεμάχια να τα παραχωρήσει σε ακτήμονες να βγάζουν το ψωμί τους. Κτήρια να μετατρέψει σε σχολεία και έσοδα για να στηρίζει περισσότερες φτωχές οικογένειες, αφού όλα αυτά είναι το νόημα της θρησκείας...το "αγάπα τον πλησίον σου".
      Αυτό βέβαι δεν σημαίνει ότι όλοι οι παπάδες είναι σε ένα τσουβάλι και δεν επιτελούν ουσιαστικό έργο, αλλά δυστυχώς τα φωτεινά παραδείγματα είναι πολύ λίγα σε σύγκριση με το "εκκλησιακό καθεστώς".

      Ευχαριστώ Σκοτεινέ Αρχιμάγειρα για τη συμβολή σου!

      Διαγραφή
  8. Μαλάκα ένιωσα σχεδόν σαν να διάβαζα τον Μέγα!
    Νομίζω το έφτασες πολύ ψηλά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τον έχω τον μεγάλο να με βάζει στ' αμάξι του σαν πουτανίτσα και να με πηγαίνει βόλτα όπου γουστάρω σαν να ήτανε ταρίφας μου

      Διαγραφή
  9. Μωρό είναι το πετυχημενότερο (;;;) άρθρο αυτής της σειράς, μετά του γιού μας του Θωμά!
    Τελικά η έμπνευση....μπορεί να άργησε κανέναν χρόνο, αλλά ήρθε σε μια μέρα! :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καρδούλα σ' ευχαριστώ και συν τοις άλλοις νομίζω ότι βρήκα αυτό που μπορώ να κάνω καλύτερα: να σκιαγραφώ παρωδίες χαρακτήρων!

      Διαγραφή
  10. Έπικ! Μόνο αυτό!
    Μολις τελειώσεις με τους πάντες θα μπορούμε να ψηφίσομεν το καλυτερότερο των καλυτεροτέρων;

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι ρε, σιγά, τι να ψηφήσουμε;!;!;!
      έχει ακόμα πολύ δρόμο και δεν είμαι καν στη μέση.

      υ.γ.: ξέρεις ότι είσαι κι εσύ στο στόχαστρο, έτσι;

      Διαγραφή
    2. Το ξέρω ο κιερατάς το ξέρω. Σα να βλέπω μια σου πρόταση "Και πλέον επειδή έχω πιεί και δε θυμάμαι το λογαριασμό μου από την πολύ τη σούρα μπαίνω στα άλλα βλογς και σχολιάζω σαν ανώνυμος...."

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
    3. έχεις πιει τόσο πολύ που σχολιάζεις ΕΠΩΝΥΜΑ σαν ανώνυμος

      Διαγραφή