Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΠΕΡΙ-ΟΔΟΣ




Καλησπέρα και καλή βραδιά από τη μοναχική Κόρινθο.

Βασικά δεν είχα και πολύ όρεξη να γράψω γιατί μ' έχει φάει η μοναξιά και το χερογλύκανο, αλλά αφού έβαλα μπροστά, θα την τελειώσω αυτή την ανάρτηση.


(3 μήνες αργότερα)


...όπως σας έλεγα πιο πριν, είναι αμαρτία μωρή ΠΟΡΝΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ, ΠΟΥΤΑΝΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΥΛΟΥΡΑ ΣΤΟ ΣΤΑΘΜΟ ΤΟΥ ΚΤΕΛ να αφήνεις το παλικάρι να πεθαίνει κι εσύ να τον κοιτάς ΨΩΛΑ, ΚΑΡΙΟΛΑ, ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΛΑΣΠΗΣ, ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕ ΕΡΩΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΑ.
Αλλά ήταν μαλάκας και ο Τζακ, έτσι;
Αν της έλεγε "οκ ρε μωρό, πάγωσαν τ' αρχίδια μου, κατέβα κι εσύ από τη σανίδα να ανέβω λίγο κι εγώ", δεν θα του έλεγε όχι. 'Αλλωστε άφησε τον Κέιλντον με τα φράγκα για να γίνει η πλύστρα του Τζακ στην Αμερική, για μιση ώρα μουνοπαγήματα θα κώλωνε;
...."Τιτανικός" ρε μαλάκα....κωλοταινία.
Μόνο μια σκηνή ήταν για μένα καταλυτική στην ταινία και περιλαμβάνει όλο το νόημα








Βυζάρες!!!



Αλλά βρε αρχιμαλάκα σκηνοθέτη, ΠΟΥΤΑΝΑΣΓΙΕ, αφού έδειξες το ένα βυζί γιατί δεν δείχνεις και το άλλο; Δηλαδή τώρα σε πιάσαν οι ντροπές; Εδώ πας σε κλαμπάκι και βλέπεις πιο πολλά.



(7 μήνες αργότερα)


...Και βλέπω που λες πολύ youtoub, μαλάκα το youtoub που βλέπω. Μαλάκα βλέπω τόσο youtoub που στο τέλος το καίω.
Και εντάξει, μπορεί να περνάει όλη μου η ζωή "δουλειά-πισί-ντυμένος λαμέ στο κλαμπ", αλλά το youtoub είναι ο λόγος που άνοιξα αυτή την εκπληκτική μπλογκάρα: για να βλέπω πόσο μαλάκες είναι οι άλλοι, να τσαντίζομαι, να κάνω αιχμηρά σχόλια στο youtoub (γιατί δεν ξέρω αν σας το είπα, αλλά είμαι και πολύ πετυχημένο τρολλ) και μετά να τα εκθέτω όλα σε αυτή την  μπλογκάρα, να με αποθεώνετε και να ξεχνάω ότι το αυτοκίνητό μου έχει λάμπες πετρελαίου αντί για φανάρια και βάζω μονωτική ταινία στην πόρτα για να κλείνει. 
Που λέτε έβλεπα στο youtoub αυτό το βίντεο όπου ο Einstein εξηγεί τη θεωρία της σχετικότητας. Μαλάκα δεν αντέχω άλλο, δείτε το

 Στην αρχή ο τριμαλάκας μας εξηγεί την ευθύνη που έχουν τα Ηνωμένα Έθνη και η Ρωσσία για την ειρηνική χρήση της ατομικής ενέργειας και μετά βάζει έναν απ' αυτούς τους τύπους με "χρυσή φωνή" να μας εξηγήσει την θεωρία της σχετικότητας. Στο 1:09 δείχνει τον φεηλά να καπνίζει την πίπα του, με μαλλί "Φρειδερίκη των Βερσαλλιών" ενώ ο άλλος μας λέει τι γαμάτος που είναι...ΠΟΙΟΣ; Ο ΑΗ-ΝΣΤΑΗΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. Δεν αντέχω άλλο. Κοίτα ρε μαλάκα το μουστάκι του που είναι λες και η γιαγιά μου έπλεκε φλοκάτη και τις ξέφυγαν οι κλωστές.
Στο 2:34 λέει την ιστορική φράση "άη-Φαγκρί" χαχαχαχαχαα!!!
Καλά ε, ξέρω και γαμώ τα αγγλικά όμως!!!

(αργότερα κάπου στο 2018)  

(κοντός-mode)...νομίζω ότι η Μενεγάκη δεν θα έπρεπε να δώσει έτσι απότομα τέλος στο γάμο της με τον καναλάρχη και να τελειώσει έτσι απότομα μια εποχή όπου η τηλεόραση ήταν γεμάτη με γυμνάστριες που πηδούσαν και τα βυζιά τους μας θύμιζαν όλους τους νόμους της ταλάντωσης που μάθαμε στο γυμνάσιο και γύμναζα κι εγώ τους μύες που κινούν τα μάτια μου πάνω-κάτω.



(κάποια στιγμή πριν τον τρίτο παγκόσμιο)

...και το πρόβημα είναι ότι δεν βρίσκω τρύπα να γαμήσω, όχι γιατί δεν είμαι εμφανίσιμος, αλλά ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΙΟΛΕΣ που δεν δέχονται να κάνουν βίζιτες στο γεροκομείο.
Δηλαδή μη δουν άνθρωπο με "πι" και ορό, κατευθείαν να τον περι-θωριοποιήσουν. Και δεν φτάνει αυτό.
Είναι και που οι ΑΡΧΙΓΑΜΙΟΛΗΔΕΣ δεν δέχονται να εξυπηρετήσουν έναν άνθρωπο με καταρράκτη. Πάω τις προάλλες στο γνωστό μπαράκι και παραγγέλνω και το διπλό ουίσκυ μου και ο ΣΝΟΜΠΑΡΧΙΔΑΣ ο μπάρμαν δεν μου το έδινε. Τον κοιτάζω στα μάτια (ελπίζω να κοιτούσα τα μάτια) και παίρνω το ύφος που δεν σηκώνει πολλές-πολλές μαγκιές "άκου να σου πω φιλαράκο, βάλε το διπλό Τζακ, άσε δυο μπολάκια με φυστίκια και πατατάκια κι άσε με μόνο μου να σκεφτώ" και τι μου απαντάει Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ;;; "Συγνώμη κύριε, δεν γίνεται, είστε σε φαρμακείο"...(τουτ-τουτ-τουτ κάνει λίγο το ακουστικό μου μέχρι να πιάσει γραμμή. Πατάω το μηδέν και του χώνωμαι)...."καλά τότε, βάλε μου από το πιο ακριβό σου Amoxil".



(κάπου-κάπως-κάποτε στο μακρινό μέλλον)



 ...τα καινούρια εμφυτεύματα που έβαλα στ' αρχίδια μου είναι τέλεια. Μπορεί να μην είναι σαν τα ορίτζιναλ, αλλά στάνταρ θα ένιωθα περι-φάνεια να τα κάνω κομπρέσσα πάνω στο σταφιδιασμένο προσωπάκι του γερο-Alza, να το ενυδατώσω κιόλας.
Κατά τα άλλα δεν μου άρεσαν τα καινούρια επισόδεια του 190886ου κύκλου του Game of Thrones. Ειδικά κάποιες σκηνές ήταν πολύ τραβηγμένες ακόμα και για μένα που είμαι πρεζάκιας με τη σειρά. Εντάξει βρε μαλάκα συγγραφέα, δέχομαι ότι σκότωσες μέχρι και τα τρισέγγονα του Τύριον, (μου προκάλεσε περίεργες κάβλες όταν είδα πρώτη φορά το νάνο να γαμάει). Δέχτηκα μέχρι και τους γκέι δράκους που έβαλες πριν 18 σεζόν. Αλλά είναι μη ειλικρινές και πραγματικά ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ να μου βάζεις μέχρι και τον Χάρρυ Πότερ να διεκδικεί το θρόνο. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ. Αρκετές κωλοτούμπες ανέχτηκα.



 Καλημέρες, καλησπέρες και καλομεσημέρες σε όλο το λαό.
Σήμερα το άρθρο είχε σκοπό να σας εισάγει σε μια παλιά πόρνη του blogging και προσωπικό μου φίλο....στο facebook, αν και τελικά τον γνώρισα και από κοντά, είχα πιει και λίγο και δεν θυμάμαι και πολλά από εκείνο το βράδυ, αλλά αν ερχόταν μετά από 9 μήνες και μου έλεγε ότι ήταν δικό μου, θα το δεχόμουν γιατί είναι ΤΟΣΟ ΓΑΜΑΤΟ ΑΤΟΜΟ. 
Κυρίες και κύριοι, σας παρουσιάζω τον Perinio και το γαμάτο του blog που μπορείτε να βρείτε---->εδώ
Σας χαιρετώ και να θυμηθείτε να αγοράσετε ψηφιακό αποκωδικοποιητή για την τηλεόρασή σας ώστε να γράφετε στ' αρχίδια σας πιο πολλά κανάλια όταν έχετε ανοιχτό το πισί.

100 σχόλια:

  1. Τώρα εγώ... από όλο αυτό, μετα συγχωρήσεως δηλαδή αλλά να σου πω τι σκατά κατάλαβα; Φιλαράκι, άλλος έχει το όνομα (Καμμένος) και άλλος τη χάρη!
    Με τσ' υγείες μας!
    (μια χαρά σε βρίσκω κατα τ' άλλα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ήταν τα μάτια σου καπιτονε
      και ο Αλλάχ σου ελεγε το ναι...

      ταυροδικείο

      Διαγραφή
    2. τις δέουσες ευχαριστείες και τα λοιπά!
      Λοιπόν, ένας ο οδηγός κατανόησης του άρθρου.
      1)ο Perinio βρίζει
      2)ο Perinio βρίζει γαμιώντας
      3)ο Perinio γράφει άρθρο κάθε του αγίου Πέου ανήμερα, γι' αυτό βάζω και τις παρενθέσεις που υποδηλώνουν αυτό το "γράφω κάθε που αλλάζει γεωλογική περίοδος.
      4)ο Perinio βρίζει λες και δεν υπάρχει αύριο

      Διαγραφή
    3. χαχαχααα!! Α ρε Ταύρε με ωροσκόπο Νταλί, έδεσες πάλι το γλυκό με σχόλιο-υψηλή ποίηση

      Διαγραφή
    4. Μάλιστα! Καλά ντε, μη βαράτε, κακό είναι που είπα ότι δεν κατάλαβα; Πφ! Ξερόλες!

      Διαγραφή
    5. Μετα τα γυναικεια εσωρουχα τωρα ΚΑΙ κοπρολαγνες μαντιναδες.

      Ταυρε, εισαι ντεφορμε η καποιος σε τρολαρει !

      Διαγραφή
    6. Νταλι ζεις για να μας οδηγεις (χ2)

      Διαγραφή
    7. Η εχουμε ενα πλαστογραφο η ενα αλλο φιλιδωνο γκαρσονι που ειχε ενα καλοκαιρι να κανει πρακτις στις μαντιναδες κανιβαλιζει τους ανωνυμους αλλα δεν μιλαω για να μεινει το σασπενς στον αερα

      Διαγραφή
    8. το σασπένς με σκοτώνει....να πλένω κάθε φορά του τσουκάλι με τα ποπκόρνια

      Διαγραφή
    9. πιασε και μια γκαζοζα ρε χωστηρούμπα να απολαυσουμε τους καμμένους
      1000

      Διαγραφή
    10. ρε ταυρε τζαμπα τα κερατα ...πιο πολύ για αιγα μοιαζεις παρά για ταύρος εν υαλοπωλειο.
      αιγα εν κρεοπωλείο...dead αιγα
      1000

      Διαγραφή
    11. Σαν να νιωθω μια υποθαλπτουσα ζηλια. Καλυτερα να περισσευουν τα κερατα παρα να λειπουν. Σκληρα και μεγαλα.

      Και αμα το θες και το θες πραγματικα δεν εχεις παρα να παρακαλεσεις. Ισως και να τριψεις λιγο. Δεν θελει μεγαλη προσπαθεια για να στο καρφωσω.

      Το κερατο τουλαχιστον.

      Για ολα τα αλλα πρεπει να δουλεψεις πραγματικα με το στομα σου για να κανεις το αιμα μου να βραζει.....

      Ταυρος. Εκει που το τηλεφωνικο σεξ δεν ειναι ποτε αρκετο....

      Διαγραφή
    12. ο φίλος της ηδονής δεν είναι φιλίδωνος είναι άδωνις...

      Τάβρος. Απελέκητος....

      Διαγραφή
    13. Τρολ του ελεους, τα σκαμπιλια στον πρωκτο για να καυλωσεις και τα 50ευρα ερχονται μονο με ΣΚΛΗΡΗ δουλεια και μονο αν δουλεψεις ΚΑΛΑ τα τσιμπουκοΧΙΛΙΑ σου μαναρι μου. Μεχρι τοτε ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ το πισι να βρεις τον οφη ΣΙΧΑΜΕΝΗ μπας και μαθεις ορθογραφια !!101!!!!1εναεντεκαεκατονεντεκα

      Διαγραφή
    14. φιλήδονος...φιλάργυρος και πάει λέγοντας...

      κρατάς το φιλ και το κάνεις ριφιλ με την άλλη λέξη...

      Διαγραφή
    15. γιατί μας βρίζετε κύριε;;;

      Διαγραφή
    16. άρπαξα λίγη ραδιενέργεια αλλά δεν το βάζω κάτω τρολ του ελεους...

      τα σκαμπιλια στον πρωκτο για να καυλωσεις και τα 50ευρα ερχονται μονο με ΣΚΛΗΡΗ δουλεια και μονο αν δουλεψεις ΚΑΛΑ τα τσιμπουκοΧΙΛΙΑ σου μαναρι μου. Μεχρι τοτε ΑΝΟΙΞΕ ΚΙ'ΑΛΛΟ το πισι να βρεις τον οφη ΣΙΧΑΜΕΝΗ μπας και μαθεις ωρθωγραφοια !!101!!!!1εναεντεκαεκατονεντεκα...

      Διαγραφή
    17. αΧΑΧΑΧΑχαΧΑΧΑΧΑχααααα ε, ρε σιχαμενε ανορθωγραφε κλωνε

      Διαγραφή
    18. και λεβέντης και μαλάκας!

      1000

      Διαγραφή
    19. Ισα ρε μπαμπινιώτηδες.........
      και και στον απο πάνω μου να πω οτι γαμιέται επειδή δεν είναι ο οριτζιναλ 1000.
      1000

      Διαγραφή
    20. Γαμιουνται τα ζώδια!!!!!! και ιδιως Κριός και Ταύρος και Μόσχος ο σιτευτός.
      και και

      1000

      Διαγραφή
    21. με σαλιο και υπομονη ο κωλος γινεται μουνί...αυτό..

      Διαγραφή
    22. συμφωνούμε άπαντες;...

      Διαγραφή
    23. Εγω διαφωνώ. Απλά πιστεύω πως μου εκλέψανε το νικινέιμ..και θύμωσα. Ενας είναι ο 1000 ρε μουνιά! χ=και kai :)

      1000

      Διαγραφή
    24. ρε 1000, όταν έχεις γενέθλια τι σου εύχονται οι φίλοι σου;
      Γιατί αν σου πουν "και στα 100" δεν σε γουστάρουν και θέλουν να ψοφήσεις, αν σου πούνε "και στα 1000", είσαι σίγουρος ότι αναφέρονται στον αριθμό ή "στα χείλια";

      Διαγραφή
    25. για το σασπενς...μη μου θυμωνεις

      Διαγραφή
    26. εσύ ο τρίτος, ποιός είσαι που έχεις κάνει τόση πολλή βαβούρα;!;!;!

      Διαγραφή
    27. Χωστηράρα ξέρεις ότι σε αγαπώ καμάρι μου και σε τιμώ όποτε έχω χρόνο για βλακεία. Μη με απογοητεύεις αδερφέ. Έχω εξηγήσει πάλι γιατί υπογράφω ως 1000. Φταίνε οι μηχανές και και οι γκόμενες. Τώρα βεβαια παντρεύτηκα και μείναν μόνο οι μηχανές. Οταν μου εύχονται μου λένε να χρονια πολλά ρε. Δε το περιορίζουν.
      1000

      Διαγραφή
    28. 1000, μου θυμίζεις "παιδί του λαού" με ολίγην από Παράβα που τον έπιασε το παράπονο....αλλά ρισπέκτ ρε παλίκαρε...μαζί σου. Για να σε δω...1

      Θεέ, είσαι πολύ μαλάκας που δεν μου δίνεις αυτά τα 40 ψωροχιλιάδες ευρώ που σου ζήτησα

      Διαγραφή
    29. Και kai να σημειώσω και κάτι ρε μάγγγγκες να μαθαίνετε. Δε πρέπει να λέμε παντρεύτηκα εμείς...οι άντρες. Δηλαδή ποιοι άντρες; Οι άντρακλες να λέμε. Αλλά πρέπει να λέμε νυμφεύτηκα. Γιατί το παντρεύτηκα δηλώνει ότι είμαι κάτων από άντρα. Ενώ αν λέμε υπονυμφεύτηκα...είναι σωστό. Εκτός αν δεν είμαστε άντρακλες αλλά γκέι. Εκεί μάγκες δε μπορώ να ξέρω. Υπαντδρεύονται αυτοί; Όχι.
      1000

      Διαγραφή
    30. κάτσε ρε 1000, έχεις κάτι με τους γκέυ; γιατί εδώ θα τα χαλάσουμε

      Διαγραφή
    31. Όχι ρε Χωστηράκο.Απλά δεν κατέχω αν υπανδρεύονται. Δηλαδή αν πάνε εκκλησία, πληρώνουν πολυελαιους και φοράνε στέφανα. Στην Ελλάδα γίνεται; Δε ξέρω. Αν γίνεται, τότε σωστάα θα πουν αυτοί "υπανδρεύθην". Αλλιώς δε ταιριάζει.
      1000

      Διαγραφή
    32. ο Θεος που πηγε?
      έχει δουλίτσες;;;
      1000

      Διαγραφή
    33. κοιμήθηκα...ειστε βαρετοι ρε μαλάκες...αλλά γαμω τα παιδια

      Διαγραφή
    34. συμφωνώ απολύτως, εσύ πως παντρεύτηκες;

      Διαγραφή
    35. εγώ είμαι Θεός...δεν παντρεύομαι...

      Διαγραφή
    36. Εγώ Χωστηρά ρα μου, δε ξέρω πως με πήρε η κοπελιά. Ούτε που κατάλαβα πως πήγα στην εκκλησία. Η κουμπάρα τα κανονισε. Και και μου είπανε, τη Κυριακή γίνεσαι γαμπρός. Χάρηκε η μάνα μου. Χάρηκε και η αδερφή μου. Γκαστρώθηκε η γυναίκα....(δεν είμαι σίγουρος αν είναι δικό μου) αλλά ωσαν μαλακοπίτουρας είπα να της το κάνω το χατήρι και να την πάρω. Να το αναγνωρίσω το δόλιο το ορφανό. (αν είναι δικό μου, δεν θα είναι ορφανό, αλλά τρόπος του λέγειν.)
      Ε, νυμμφεύτηκα λέμε....και τώρα περιμένουμε τον Σοφοκλή. (Αγόρι έχει η γυναίκα. Σοφοκλής ο πατέρας μου.) Άλλη απορία;
      1000

      Διαγραφή
    37. εμένα ρωτάει ρε χείλια...χεστήκαμε για ΣΕΝΑ...εδώ Θεός

      Διαγραφή
    38. στο επόμενο άρθρο θα σου πω και άλλες απορίες!
      τώρα πάω στο κορίτσι

      Διαγραφή
    39. Ε οχι και βαρετοί ρε θεε. Βιος και πολιτεία η ζωή του 1000.
      Που θα βρεις χειρότερα;
      1000

      Διαγραφή
    40. Κοίτα μη τη γκαστρώσεις και δε τη πάρεις. Θα σε στεφανώσει ο θεός με μούτζες.
      1000

      Διαγραφή
    41. που πας στο κορίτσι...εγω θα φαω πειναρλάκια...

      Διαγραφή
    42. γειασου χειλια...

      Διαγραφή
    43. Μη με λέτε χείλια.Πείτε με 1000.
      Τρωνε οι Θεοι πειναρλάκια; Βάλε και κανα διαλυτικό ρε Θεε. Σε λιγο θα μας πεις τρως πειναλάκια.
      1000

      Διαγραφή
    44. πεϊνιρλάκια ναι...τα έκαψε λίγο αλλά δε γαμεις...

      Διαγραφή
    45. Αμ δε γαμώ. Είναι έγκυος το γυναικάκι κι έχει χεστεί πάνω του.
      Είσαι όντως ο Θεός. Που το ήξερες πως δεν γαμώ...αν δεν είσαι Θεός;
      :))
      1000

      Διαγραφή
    46. απο τα συμφραζομενα...σε ευχαριστω για την πιστη 1000 αγορι μου...

      θα σε ξαναβρω στους μπαχτσεδες...πορνοσωληνας και ξερεις...κανε μας περηφανους!

      Διαγραφή
    47. Τον δοκίμασα τον μπαχτσε και τον πορνοσωλήνα Θεε, αλλά με έπιασε μια μέρα η γυναίκα και έγινε της πόρνης. Δεν λειτούργησε και η μαλακία που κατεβαίνουν όλες οι σελίδες κάτω. Είναι και καθηγήτρια πληροφορικής η γυναίκα.Που να το σώσω. Έτσι έβαλα τον μπαχτσε μέσα στη φαντασία μου και πάω πιο συχνά τουαλέτα...για μπάνιο...δηθεν.
      1000

      Διαγραφή
    48. καληνυχτιζω ρε Θεε και Χωστηράραα. θα τα ξαναπούμε.
      και και αυτό είναι απειλή (ρε μουνια).
      1000

      Διαγραφή
  2. Καλά ρε ανώμαλε, αυτά σκέφτεσαι; τα εμφυτέυματα του Περι στο σταφιδιασμένο πρόσωπο του γερο-Αlza; δηλαδή τόση αρρωστημένη φαντασία, ουτε στον Κυνοδοντα δεν βλέπεις.

    Peri, πες κάτι ρε, μην τα αφήσεις αυτά τα αισχρολογήματα αναπάντητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να κι ο Περικλής μας!

    Περή
    Peri
    Περί
    πες μας κάτι... βγες από τη σιωπή..
    αποφάσισε να στερηθείς για λίγο την ξέφρενη νυκτερινή ζωή της Κορίνθου για να μας γράψεις δυό λόγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μην του βάζεις δύσκολα.
      Πέντε κολυβογράμματα έμαθε στο σχολειό κι αυτά λειψά

      Διαγραφή
  4. Ποιος πιστεύει στ' αλήθεια πως η Κόρινθος έχει νυχτερινή ζωή;
    Ο Perinio όπως και όλοι όσοι ζούμε εδώ...σε λίγα χρόνια θα πέσουμε σε κατάθλιψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν είπα δεν ότι η Κόρινθος έχει νυχτερινή ζωή, αλλά υπονόησα ότι μάλλον πάει στο Λουτράκι για να πίνει φρέσκο νερό στα μπαρόκλαμπα και φρέσκο τραχανά Τριπόλεως στην Καλαμάτα.
      Επίσης ένα από τα ενδιαφέροντα του Περή είναι να πηγαίνει στη Λακωνία και να πουλά τσαμπουκά στους Σπαρτιάτες, άρα δεν νομίζω ότι αυτός ο συγκεκριμένος κινδυνεύει από κατάθλιψη

      Διαγραφή
    2. Κι εσύ Κορινθία Coula;
      Μα αλήθεια δεν έχει; Κι εγώ που νόμιζα..

      Διαγραφή
    3. Τι νόμιζες Δάφνη; Μετακόμισα Κόρινθο 2 χρονια τώρα. Πριν ημουν Αθήνα.

      Διαγραφή
    4. Να βγούμε για ποτό...να μιλήσουμε

      Διαγραφή
    5. Να βγείτε.
      Και μετά να μας γράψετε εντυπώσες παρακαλώ.. Επιστολές από Κορισνθίους.

      Διαγραφή
    6. οι "2 μεγάλοι της Κορίνθου" θα έχουν μια αξέχαστη γνωριμία....ίσως και μία περαιτέρω συνεργασία (Coula πείσε το τεμάχιο να γράψει τίποτα)

      Διαγραφή
  5. Το σημείο με το μπάρμαν-φαρμακοποιό κορυφαίο.
    Κάτσε,όμως,μετά από αυτό το άρθρο (κι ελπίζω πριν τον Τρίτο Παγκόσμιο),μπορεί να «ταρακουνηθεί» και να γράψει τίποτα καινούριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. από το πληκτρολόγιό σου και στου θεού το μάτι

      Διαγραφή
    2. Ρε σεις έχω πολλές δουλειές να κάνω. Και πριν που δεν είχα κωλοβάραγα. Θα έρθει και αυτή η μέρα κάποτε.

      Διαγραφή
  6. Να μαντέψω ότι η απάντηση του Περίνιο θα ναι κάτι σαν "Άσε μας ρε μουνοπαρακαλιάρη".....Όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δυστυχώς Ιωάννα, όπως βλέπεις από κάτω δεν αναλώθηκε σε αναμασημένες χυδαιολογίες, αλλά βγήκε από τη φωλιά του με φόρα φτύνοντας καινούριες, πιο πετυχημένες βρισιές, τέτοιες που με έκαναν -να πω την αλήθεια- να χαμογελάσω με το σαρδόνιο ύφος του σαδιστικού γουρουνιού που έκανε τη γκόμενα πατσούρα για τα πατώματα

      Διαγραφή
  7. Μετά από ένα γαμημένο 12ωρο στην δουλειά, 2 ώρες ύπνο, καφέ στο μισάωρο και γυμναστήριο στήθος-δικέφαλοι και βροχή γαμώ το σπίτι μου ΠΟΛΥ ΒΡΟΟΟΟΟΧΗΗΗΗΗ άνοιξα το λαπτοπ μου και τι βλέπω; Ο Προσκυνητής (ΟΧΙ ΤΟΥ ΑΛΚΙΝΟΟΥ) ο άλλος του μουνιού έγραψε άρθρο στο μπλογκ του και καλά σαν να το έγγραψα εγώ. Και τώρα πρέπει να πάρω θέση... Να δικαιολογηθώ ; Να απαντήσω με καυστικό πρόστυχο anal χιούμορ ; Να του γαμήσω τα πέταλα τα σέπαλα και τους στυμόνες ;
    Όοοοοοοοχι μωρέ το παιδί με αγαπάει. Είπε στο τέλος πως είμαι και γαμώ τα παιδιά. Ντάξη τότε δεν θα του γαμήσω τα αιμοπετάλια την ουρύθρα και δεν θα τον πάω ass to mouth. Αλλά θέλω να γνωρίσω την Κρήτη. Από κοντά.
    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κατ' αρχήν, κανενας δεν σε υποχρέωσε, μετά που έριξες τα μπετά και τις κολώνες στο κορμί σου να βγεις στην βροχή, εκτός και αν το ελαφρά κατεστραμμένο σου Ίμπιζα είναι τόσο στεγανό από πάνω όσο ένας ανοιχτός κάδος σκουπιδιών και δεν είναι καν καμπριολέ.
      Έπειτα, ποιός σου είπε να καγκουριάζεις εχθές όλο το βράδυ στα χωριά της Κορινθίας (εκεί σε έβγαλε η αγαμία) και να κοιμηθείς μόνο 2 ώρες;

      Τρίτον, επειδή βλέπω ότι έμαθες όλα τα μέρη του άνθους ενός λουλουδιού, θα σου παρουσιάσω ένα νέο είδος άνθους που θα σου το αφιερώσω και ονομάζεται "ορχιδέα".
      Το να με πας "ass to mouth" θελει προσοχή γιατί μπορεί να καβλώσεις από πίσω. Τουλάχιστον έχε την ευγένεια να μου κάνεις ένα γλυφομούνι πριν με πάρεις πίπα-κώλο

      Διαγραφή
    2. Πω πω ρε αρχίδα ! Σε έτσουξε ε;

      Διαγραφή
    3. μου άνοιξε το κωλί σαν ανοιξιάτικο γαρύφαλλο στο θερμοκήπιο...είμαι ποιητής

      Διαγραφή
    4. Είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη !!!
      Είσαι γκευσα

      Διαγραφή
    5. Axaxaxa!!!! Καλέ! εσύ όντως βρίζεις! :)))
      Καλημέρεεεεες από τον ηλιόλουστο Βόλο! (σπάσιμο, ε; πέεεερα βρέχει!)
      Και τελευταίο : Όοοοοχι Χωστήρα μου, όχι! Για να χαλαστώ εγώ η αναίσθητη θέλει παραπάνω προσπάθεια!
      Δεν έρχεσται καμιά βόλτα όλη η παρέα προς τα εδώ; Μια χαρά τα πάει ο Βόλος με τη νύχτα (λεφτά δεν έχουμε κι από νυχτερινή ζωή καλά τα πάμε!)

      Διαγραφή
  8. Καλά σου λέει ρε συ ο Πέρης. Να διεκδικεί το θρόνο ο Χάρι Πότερ; Αυτός ούτε τον θρόνο της χέστρας δεν μπορεί να διεκδικήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπφφφφφφφφφφ...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!
      Μπορεί όμως να κάθεται στη βάση του θρόνου και να μετράει πόση ώρα κάθεται ο κάθε διεκδικητής...θα κάνει δηλαδή το "θρονόμετρο"

      Διαγραφή
    2. Και ξαναρωτάω: Πού τα κατεβάζεις;!

      Πολύ ωραίο!

      Διαγραφή
    3. έπρεπε να έρθει ο χειμώνας για να βρω χρόνο ρε!! Ευχαριστώ!

      Διαγραφή
    4. Winter is coming...χωστήρα φόρα ζακέτα

      Διαγραφή
  9. Το πιο πετυχημένο της σειράς νομίζω,αλλα έπρεπε να κολλήσεις και την φώτο του μπάρμπα special olympic με το δίκαννο.

    Η σκηνή με το βυζί ειμαι σίγουρος οτι το έχει κανει πραγμάτικα σε άλλο ποστ.Για τοσο γκρινια,ο μίρλας του μουνιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν την έβαζα τη φωτό με τον hillbilie με το δίκανο (που βασικά, όταν του έκανα το τοτε αφιέρωμα, την πήρε και την κόλλησε στη μόστρα του μπλογκ του), θα γινόμουν επαναλαμβανόμενος και δεν το θέλω. Πρέπει να του βρίσκω καινούρια κουσούρια να του προσάπτω.

      Η σκηνή με το βυζί νομίζω ήταν για να καταλάβει ο κόσμος τι θα δει με το που θα κάνει ντου στο "Peri-" και θεωρώ ότι "ο μίρλας του μουνιού" του πάει γάντι. Νομίζω ότι Peris+Χωστήρας=yin+yang του μουνιού.

      ....αααα...Καννίβαλε έρχεται σύντομα η σειρά σου

      Διαγραφή
    2. Γαμιέσαι ρε αρχίδι γιατι εισαι χαιρέκακος,μνησίκακος,κακεντρεχής,επίτομος, πρωτομυριστείς και πρωτοκλάστεις.Εγώ ειμαι άμεμπτος και καθαρός σαν το γέλιο νοικοκυρας μετά τα καθαρότερα λευκά,ειμαι η ποιότητα με προστασία προέλευσης στον αναγνώστη.Είμαι πολλά,αλλα μυρωδάτος και αγνός σαν το άγιο μύρο.

      Διαγραφή
    3. εγώ θα σε έλεγα Ρον Τζέρεμυ, γιατί όποιος σε διαβάσει του πετάς τα μάτια όξω σαν γκουρμέ σαλιγκάρια σε γαλλικό εστιατόριο με λελέδες:
      "γιατι εισαι" (χωρίς τόνους),
      "πρωτομυριστείς και πρωτοκλάστεις" (πρωτομυριστΉς και πρωτοκλάστΗς),
      "Είμαι πολλά,αλλα μυρωδάτος και αγνός σαν το άγιο μύρο." (δεν βγάζει νόημα, wtf, lol).

      Γι' αυτό σου λέω Μεσσιέ, prepare your anus

      Διαγραφή
  10. Βασικα εκτός ότι γάμησε σαν τρέιλερ έχω να προσάψω μόνο ότι η σκηνή με το βυζί είναι πάρα πολύ λάιτ για να ψιλλιαστεί κάποιος τι παίζει στο μπλογκ του Πέρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα και συμφωνώ, αλλά βάζει αυτό το "Parental Advisory" ώστε να καταλάβει ο ανυποψίαστος αναγνώστης ότι δεν μιλάει για ουράνια τόξα και μαγειρικές

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε παίδες. Επειδή έκανα ένα τριπλό αφιέρωμα στις τσόντες και έβαλα 2-3 φωτογραφιούλες. Ούτε ΕΝΑ βίντεο δεν έβαλα. Και βασικά δεν το τελείωσα το θέμα. Υπάρχει και 4ο μέρος αλλά θα με καλέσει ο Σειρηνάκης μετά και δεν γουστάρω.

      Διαγραφή
    3. ίσα μωρή Τζούλια που σε θέλει κι ο Σειρηνάκης. Το πολύ-πολύ να σε βάλει να κάνεις τη fluffer για τα γυρίσματα

      Διαγραφή
  11. Perinio, μην ακούς κανέναν.
    Συνέχισε να γράφεις...αλλά λίγο πιο συχνά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. -Ντάξη τότε δεν θα του γαμήσω τα αιμοπετάλια την ουρύθρα και δεν θα τον πάω ass to mouth.
    -Το να με πας "ass to mouth" θελει προσοχή γιατί μπορεί να καβλώσεις από πίσω. Τουλάχιστον έχε την ευγένεια να μου κάνεις ένα γλυφομούνι πριν με πάρεις πίπα-κώλο.
    -Πω πω ρε αρχίδα ! Σε έτσουξε ε;
    -μου άνοιξε το κωλί σαν ανοιξιάτικο γαρύφαλλο στο θερμοκήπιο...είμαι ποιητής

    Περι και Χωστήρα, ο διάλογος σας απο πάνω, ειναι copy-paste απο gay-porn, ή απλά ανακαλύψατε τον κρυφό σας πόθο ο ένας για τον άλλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πιστεύω ότι είναι συνηθισμένες κουβέντες καθώς γδύνονται στο κρεβάτι!

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Υ.Γ. Γάμησε, ίσως το πιο πετυχημένο!

      Διαγραφή
    2. Με έχει παρακαλέσει ο Χωστήρας να είμαι ο 38ος του που του κάνει τον κώλο "κόκκινο γαρύφαλλο άνθισε στην τρύπα της πισωγλεντιάς"

      Διαγραφή
    3. ομοφοβικο αστειο με μουσικη υποκρουση παριο...

      νομιζα πως αντεχω αρκετα αλλα το νταλι βαραει ξαφνικα...αιφνίδια...απροειδοποίητα...όλους...χωρίς εξαιρεσεις...

      Διαγραφή
    4. Πλοκάμια, εγώ θα σου πω τι συμβαίνει:
      Ο Άλζας από πάνω χυλοπίτωνε αβέρτα τον Περή, οπότε ο αυτός έπεσε στην ανάγκη μου. Στην αρχή του έδωσα λίγο κώλο για να ανακάμψει ψυχολογικά (κάπως σαν Sweet November με τον Κιάνου και την Ξανθιά Ονείρωξη). Δεν ήξερα όμως ότι ο Άλζας την είχε ακούσει Thorn από Τόλμη και Γοητεία και ανακάλυψε ότι τρέφει κρυφά συναισθήματα για τον εγωισμό του και έτσι αποφάσισε να διεκδικήσει κι αυτός μια θέση πάνω στο καροτάκι του Περίνιο. Τότε ήταν που του έδωσα τα πα-πούτσα στο χέρι. Μόνο κι ελεύθερος πια, ο Κορίνθιος πλέυ-βόας συμμάχησε με την Όρθια Μουρμούρα (Άλζα) και αποφάσισαν ότι πριν κάνουν σχέση, πρέπει πρώτα να με εκμηδενήσουν.
      Έπαθαν όμως την ίδια κρυάδα που έφαγε ο Καμπαμαρού όταν ανακάλυψε ότι δεν μπορεί να σκοτώσει το Σιτζούνε.
      Τώρα ζούνε τον έρωτά τους κάπου στα Μπαρμπέιντος Αχαΐας

      Διαγραφή
    5. I don't give a fuck...αλλά θενκς...ήσουν σαφέστατος...αν θες μου λες...τότε που έσβηνες σχόλια, τι φάση;...

      αυτό με ενδιαφέρει περισσότερο από την ιστορία άλλων 2 ωμοφυλοφιλων...ή αλλιώς εραστών της μασχάλης...δε γκοντ...

      Διαγραφή
    6. ήταν 2 φάσεις που έσβηνα σχόλια:
      Στην πρώτη, διότι ανταλλάχθησαν βαριές βρισιές και μάλιστα επι προσωπικού μεταξύ μιας κοπέλας και 2-3 ατόμων εναντίον της. Το πράγμα είχε πραγματικά ξεφύγει και αναγκάστηκα να κάνω το Σολομώντα και να σβήσω και όλα τα σχόλια, αλλά και την ανάρτηση.

      Στη δεύτερη φάση (βασικά ήταν περίοδος που περιελαβε 4-5 συνεχόμενες αναρτήσεις) υπήρχαν προηγούμενες "βεντέτες μεταξύ 2 ατόμων στα σχόλια. Στην τελευταία τότε ανάρτηση έγραψα πως αν δω και συνεχιστεί ο πόλεμος των σχολίων (δεν ήθελα να πάρω θέση υπέρ κάποιου γιατί και τους 2 τους εκτιμώ πάρα πολύ με ξεχωριστό τρόπο), θα διαγράφω σχόλια. Και ξεκίνησε....Στη μέση μπήκαν και άλλοι παίρνοντας τη θέση του ενός ή του άλλου με βαριά σχόλια...ε, έπεσε πάλι πολύ delete.
      Μη με παρεξηγείς, όπως κάθε μπλόγκερ, έτσι κι εγώ χαίρομαι να υπάρχει τζερτζελές και πολλά σχόλια, ακόμα κι αν ξεφεύγουν από το θέμα, δεν θέλω όμως πλέον να βγαίνει μίσος.
      Γουστάρω τους ανώνυμους (όπως και να το κάνουμε, οι περισσότεροι ανών τρολλάρουν γαμάτα), αλλά δεν θέλω το τρόλλινγκ να καταντάει μαλακισμένη επίθεση εναντίον κανενός. Ναι στην καζούρα-όχι στα ναρκωτικά

      Διαγραφή
    7. είναι και κάτι άτομα απο την άλλη ρε λογκαν...γυρεύοντας στον πόλεμο...εχω υπαρξει καφρος και εχω ΚΑΙ συνειδησιακα κενα σε φαση...άσε...θελω έναν ώμο να ακουμπήσω!

      καλα τα λες παντως...γι αυτο μ αρεσει να τρολαρω εδω...

      Διαγραφή
    8. πάρε τον ώμο μου (να μην στο χρωστάω) να ακουμπήσεις!

      Διαγραφή
  13. Όρθια Μουρμούρα...χαχαχαχα πέθανα με την περιγραφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή