Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2012

ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΠΟΤΕ-ΠΟΤΕ




   όλοι μας έχουμε κρυμμένο, βαθιά ή ρηχά ένα γαμημένο πράσινο Πίτερ Παν (ο οποίος ουδεμία σχέση έχει με γνωστή αθηναϊκή ομάδα, αν και θα έπρεπε να είναι μασκώτ της, με βάση την ωριμότητα που τη διακρίνει).
   Σε άλλους βγαίνει λίγο (συγνώμη αγάπη μου που πήδηξα την αδερφή σου, αλλά είχα πιει)
και σε άλλους είναι "ιστορία μου-αμαρτία μου".

   Σε κάποιους τυχερούς-άτυχους είναι ένα βασικό κομμάτι της ζωής τους, που προσπαθούν με πολλούς τρόπους να το τιθασεύσουν, αλλά απολαμβάνουν κιόλας τον θαυμασμό του κόσμου.


   Τι είναι όμως ο Πίτερ Παν;

Όπως με πληροφορεί η ψυχολόγος κα Σαμαράκη που (δυστυχώς γι' αυτήν), θα παραλλάξω λίγο τα λόγια της προκειμένου να γίνω κατανοητός:

Το σύνδρομο Πίτερ Παν δεν θεωρείται επισήμως ψυχολογική διαταραχή (ένα το κρατούμενο), παρ' όλ' αυτά, οι ειδικοί περιγράφουν με αυτό τον όρο, ένα άτομο ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΤΡΑ που έχει μπερδέψει λούτσες-πούτσες και λοιπά, παραπαίοντας ανάμεσα σε ενηλικίωση και εφηβεία, ενίοτε και παιδικά χρόνια.

     Είναι εγωκεντρικός και ναρκισσιστής (αν αρχίσετε πάλι τις μαλακίες θα φύγω). Κρατάει τα πραγματικά του αισθήματα σε απόσταση....και στη χειρότερη, δυσκολεύεται να καταλάβει τι ακριβώς νιώθει (σκατά δεν ακούγεται;). Γίνεται ακραίος σε σημείο μουτζαχεντίν όταν εκφράζει τα πραγματικά του συναισθήματα, είτε χαράς είτε λύπης.
   Συνήθως κρύβει τη λύπη του, δείχνοντας ότι είναι στ' αρχίδια του και έλαμωρέτώρασίγαπουμουπηδηξανετηγυναίκα, εμφανιζόμενος μάλιστα χαρούμενος κι ανέμελος σε τέτοιες καταστάσεις, αλλά ο κώλος του ξέρει πόσο τον τσούζει.

   Ο Πίτερ Παν είναι ΑΝΑΒΛΗΤΙΚΟΣ, και συναισθηματικά αλλά και πρακτικά. Δεν θέλει να αναλαμβάνει ευθύνες γιατί φοβάται τις κακές κριτικές και τις συνέπειες...ίσως δεν έχει τα παπάρια. Σύνηθες είναι ένας τέτοιος τύπος να ΜΗΝ κάνει οικογένεια, γιατί το απασχολούν άλλα πράγματα, πιο σοβαρά, όπως οι αναγκάρες του και η καλοπερασάρα του.
    Το αστείο είναι ότι τώρα, με την οικονομική κρίση, ο αρχιπαρτάκιας βρήκε πάτημα και "που να κάνω μωρέ οικογένεια", "τι να πάω να δώσω τα τελευταία μαθήματα", "σπίτιιιιιι, δε γαμιέσαι;", προκειμένου να κρύψει τι κότα λυράτη είναι και πόσο τον πασπαλίζει το γκουραμπγιέ.


Στις ερωτικές του σχέσεις (πω ρε πούστη, αυτό μοιάζει λες και κάνω αστρολογικό χάρτη), είναι εξίσου ταλιμπάν και μόγγολος. Μπορεί να πει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, που τις ξεχνάει γρήγορα, λες και τον χτύπησε καλπάζων Αλτσχάημερ. Κατά περιπτώσεις, όταν ο δεσμός του σοβαρεύει, αυτός κάνει προπόνηση για Μαραθώνιο ή ετοιμάζεται να γραφτεί στους γιατρούς χωρίς σύνορα.

   Σε φιλικό επίπεδο, είναι εξίσου μαλάκας, διότι οι λέξεις "δέσμευση", "ευθύνη", "κατανόηση συναισθημάτων του άλλου", τις είδε κάποτε στο "Υπερηφάνεια και Προκατάληψη" και ξέρασε.
Από την άλλη όμως, φοβάται και τη μοναξιά. Και δεν μιλάμε φυσικά για τη μοναξιά του "δεν έχω κάποιον να μιλήσω", αλλά τη μοναξιά του "δεν έχω κάπχοιονα να με θαγμάξει τι γαμάτος που είμαι". Γι' αυτό το λόγο έχει αρκετές παρέες και γνωστούς, τους οποίους χαιρετά επιδεικτικά σε κλαμπάκια και καφετέριες λέγοντας "πουυυυυσαι ρε μαλάκα, χαθήκαμε!!!" και σταυρωτά γκέυ φιλάκια, συνοδευόμενα συχνά από αγκαλίτσα Ευχούλη.
   Έτσι, παρόλο που φαίνεται μούρη και γαμάω, στην ουσία είναι μια λουλού με κατάθλιψη.

   Με τη βιολογική του οικογένεια (μαμάααα....μπαμπάααα) έχει εξάρτηση και αντικρουόμενες αντιδράσεις.
Τι εννοώ:
Το παίζει ανεξαρτησία και "άσε ρε μαλάκα εδώ δε μου κάνει κουμάντο η μάνα μου, θα μου κάνει το Λιτσάκι;", αλλά η μάνα του ακόμα του σιδερώνει σωβρακα, μπλούζες κτλ ('νταξ και 'γω το χειμώνα έτσι είμαι μην κρύβομαι). Οι γονείς του ενίοτε είναι και οι μεγαλύτεροι φταίχτες ενός τέτοιου λάκη, καθώς δεν του είπανε να σηκωθεί να βρει δουλειά και να ξεκουμπιστεί από το σπίτι όταν ήτανε 18-19 ή τουλάχιστον να πληρώνει ρεύμα-νερό.

   Εργασιακά, ο Πίτερ Παν είναι ακόμα μεγαλύτερος λάκης, καθώς φοβάται να αναλάβει μεγάλες ευθύνες και φοβάται τις αξιολογήσεις.
  Αν δε, κάνεις το λάθος να του ασκήσεις κριτική πάνω στη δουλειά του, μπορεί να.....σου κλάσει μια μάντρα αρχίδια και να σου κρατάει μούτρα για μια ζωή και να πάνε να γαμηθούνε οι φλώροι. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΨΟΦΑ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ γιατί και ο θεός να είσαι δεν γίνεται να τα κάνεις πια όοοοοολα σωστά.


Αλλά όπως είπα στην αρχή, ΟΛΟΙ μας έχουμε μέσα μας ένα μικρό πράσινο τσούλο (ο οποίος μάλιστα πήδηξε τρεις γενιές-γυναίκες: μαμά Γουέντης, Γουέντη, κόρη Γουέντης και όλοι το κάνανε γαργάρα).
   Όλοι έχουμε χαρακτηριστικά του και είναι πραγματικά δύσκολο να βρούμε έναν αληθινό Πίτερ Παν. Ακόμα και οι τελειωμένοι μπατίρηδες, για τους οποίους ακούς ιστορίες χλιδής, απλά πιαστήκανε μαλάκες και τα χάσανε. Τηλεοπτικοί σταρ; Ακόμα χειρότερα: φοβούνται μην χάσουνε τα φράγκα, σε αντίθεση με τον Πίτερ που είναι λαρτζίλα και σπάταλος. Μεγιστάνες-εργένηδες;=μουνιά με όπλα.....

Ο πραγματικός Πίτερ είναι παντού αλλά ποτέ ολόκληρος...
Αποτελεί έναν από τους ήρωες που θα θέλαμε πραγματικά να είμαστε, αλλά λόγω εναλλασσόμενων διαθέσεων και καταστάσεων που μας συμβαίνουν, συχνά καταπνίγεται, αλλά δεν ψοφά!!!


   Ο μικρός αρχιδάκος εμφανίζεται όμως όταν περνάμε καλά με τους φίλους μας, όταν μας τρώει ο κώλος μας να κάνουμε μια άσκοπη πράξη που αν δεν την κάνουμε θα σκάσουμε, όταν βάζουμε τη ζωή μας ή την ακεραιότητά μας (σωματική, αλλά και κάθε άλλη) σε κίνδυνο για π.χ. μια κοπέλα ή έναν άντρα (για γυναίκες και γκέηδες), ή ακόμα χειρότερακαλύτερα προς τέρψην της παρέας μας ή του κοινού μας (ΟΧΙ ΤΟ JACKASS ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΕΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ) και σε άλλες αμέτρητες περιπτώσεις....

Σίγουρα όλοι μας έχουμε ιστορίες απίστευτης καφρίλας, που αν τις μάθουν τα παιδιά μας θα γίνουνε φονιάδες και αυτόχειρες...


....θυμάμαι χαρακτηριστικά την τελευταία φορά που, με θαλασσοταραχή, πήγα να πνιγώ με τη σανίδα του σερφ...
Τρία-τέσσερα γαμημένα κύματα με πλάκωσαν και ετοιμαζόμουνα να παραδώσω ψυχή καθώς με βουλιάζανε με δύναμη στον πάτο και με σέρνανε σε μια ξέρα....
....ρε πήγαινα για ψόφο λέμε!!!
και από κωλοφαρδία η ξέρα αυτή καταλάγιαζε τα κύματα. Βγήκα από 'κει δεμένος με το πόδι στη σανίδα και παραπατούσα τόσο γελοία που αργότερα όλοι οι πελάτες στο ξενοδοχείο μου κάνανε καζούρα, αλλά εγώ ήμουνα σκατοτσαντισμένος ξέρεις γιατί;;;
εεε ξέρεις;;;;

γιατί είχε έρθει η κοπέλα μου στην παραλία και αντί να με δει λεβέντη να καβαλάω τα κύματα, με είδε έτσι:







....ντροπή όμως, όχι μαλακίες έτσι!!!

θα ήθελα να διαβάσω στα σχόλια τις σκέψεις σας, καθώς και καφρίλες τύπου Πίτερ Παν.

(η συνάντηση των μπλόγκερ-αναγνωστών θα πραγματοποιηθεί μια ημέρα πριν την καταστροφή του πολιτισμου, το βράδυ στις 20 Δεκέμβρη. Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στα τσατ των μπλογκ που έχω στα δεξιά, ή κάν'τε μου αίτημα φιλίας στο φβ "Emmanuel Olympos".)





37 σχόλια:

  1. Τον Πήτερ Παν τον σιχαίνομαι σαν χαρακτήρα, σιχαίνομαι την ιστορία, σιχαίνομαι τα νοήματα που προσπαθεί να περάσει. Όπως σιχαίνομαι και την ιστορία της Αλίκης στη Χώρα των Θαυμάτων, όλα τα παραμύθια των Γκρίμ, τα μολυβένια στρατιωτάκια, τους κύκνους και τα ασχημόπαπα και γενικά οτιδήποτε έχει να κάνει με βιασμό παιδικών μυαλών. Οπότε my friend, προτείνω να βάλουν όλοι τα παιδικά τους τραύματα στον πωπούλη τους και να μας αδειάσουν τη γωνιά. Συμφωνείς φαντάζομαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. διαφωνώ για τους εξής λόγους:
      ο Παν ΠΕΤΟΥΣΕ!!
      ο Παν ήταν ένα multiclass elf (rogue, fighter, shaman, barbarian, paladin, aetherial, bard και άλλα)
      ο Παν είχε το δικό του party
      ο Παν είπε τα επικά λόγια "Love??? Even the sound of it, insults me"
      ο Παν ήξερε πότε να τα παρατήσει και να αφήσει τη Γουέντι να μεγαλώσει
      ο Παν έμεινε αξέχαστος στη Γουέντι
      ο Παν έκανε έκλυτο βίο 24/7
      και άλλα πολλά....

      Διαγραφή
    2. o phter pan einai okalhteros kai stamata na grafeis malakies giati o phter pan einai kouklos ueos den uparxei klhteros

      Διαγραφή
  2. Αυτός πάντως για να βρει δουλειά πρέπει να του προσφέρουν τουλάχιστον 1000 ευρά καθαρά το μήνα (προ κρίσης ήτο 1500) σε καλό πόστο αλλιώς δε την δέχεται και στηρίζεται ακόμα στο χαρτζηλίκι του μπαμπά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ππππερίπου....ο χαραμοφάης και ο τεμπέλης δεν είναι πάντα Πίτερ Παν....ενίοτε είναι απλώς ρεμπεσκές, αλλά το έπιασες

      Διαγραφή
  3. Ο Πήτερ Παν ως ήρωας του παραμυθιού ήταν σχεδόν ok. Αλλά οι τύποι σε στυλ Πίτερ Παν πάσχουν από μόνιμο παλιμπαιδισμό. Get up and grow up darlings!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλάς κι εσύ για τις βαριές περιπτώσεις, που παρασιτούν σε βάρος των υπολοίπων, σπάνε τ' αρχίδια όσων θέλουν να κάνουν κάτι σοβαρό και τους παρασύρουν και κομπάζουν για τη ντόλτσε βίτα. Με βρίσκεις σύμφωνο....αλλά το "σχεδόν" πού πάει; Τι είχε ο ίδιος ο ήρωας που σε κάνει να λες μια τέτοια λέξη;

      Διαγραφή
  4. Να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν το γούσταρα το πουστάκι τον πήτερ Παν. Όποτε έβλεπε τα δύσκολα έριχνε ένα πεταγμα και έφευγε μακριά από εμπόδια και ευθύνες. Ειδικά στην δουλειά έχω πολλούς ευθυνόφοβους Πετράκηδες και μου έρχεται να γίνω Κάπτεν Χουκ και να τους γδάρω με τον γάντζο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....και να φωνάξεις:
      MY NAME IS INIGO MONTOYA....YOU KILLED MY FATHER....PREPERE TO DIE

      Διαγραφή
  5. Ok.. επί του προσωπικού και ψυχαναλυτικού τώρα..

    Ή χώρισες και κάνεις αυτοκριτική
    ή... σκέπτεσαι το γάμο, τα χρόνια που περνούν...κοκ.. και μας το φέρνεις με το μαλακό
    (πήγες και στο γάμο στη Ρόδο και φαίνεται επέδρασε).

    Όπως και να 'ναι σωστά λες
    πως έχουμε όλοι ένα Πήτερ Παν μέσα μας- άλλων είναι ο (κατά Thomas) "Μάικολ" Τζάκσον, άλλων είναι το πράσινο Πετράκι που βάζει τρικλοποδιές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πώς διάολο το κατάλαβες ότι χώρισα;

      έχω γίνει τόσο προβλέψιμος;

      Διαγραφή

    2. Η μόνη είμαι μου φαίνεται- δουλειά μου είναι (όχι τα ερωτικά σου- το γράψιμο).
      Κρίμα πάντως. Αν και.... ανυπομονώ για άρθρο με λεπτομέρειες (που δυστυχώς δεν το βλέπω να έρχεται διότι η τέως Πρώτη Κ. σε διαβάζει).

      Διαγραφή
    3. ...μάλλον πρέπει να γίνεις profiler σε κανένα FBI, τόσο καλά τα έχεις βρει όλα

      Διαγραφή
  6. Νομίζω ότι όλοι οι συνάδελφοι μου είναι Πήτερ Πανς, ο πιο ευθυνόφοβος πεθαίνει.
    Δηλαδή επειδή είμαι λαρτζ τύπος (ειδικά όταν σουρώνω γαμιέται ο Δίας)
    Πητερπανίζω?

    Υ.Γ. Πότε πρόλαβες και χώρισες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. για να "δίνεις" έτσι χαλαρά κι αβίαστα τους συναδέλφους σου μάλλον...μουνοπανίζεις!!

      πες μου την καφρίλα σου και πότε την έκανες τελευταία φορά, για να σου πω πόσο Πίτερ Παν είσαι!!

      υ.γ. τυπικά πλέον...εχθές

      Διαγραφή
    2. Κανονικά έπρεπε να τους δίνω στην δοιήκηση της εταιρείας και τους προϊσταμένους τους κι όχι στο blogger! Αλλά ευτυχώς για αυτούς δεν είμαι ρουφιάνος!

      Το Σεπτέμβρη με είχε πιάσει τελευταία φορά η μαλακία κερνάω τα πάντα γιατί αγαπάω όλο τον κόσμο! Παραλίγο να σκάσω κάνα 300ευρο αλλά τελικά με μάζεψαν πριν βγάλω πορτοφόλι και σώθικα!

      υ.γ. Άντε καλή συνέχεια!
      υ.γ.2 Μεγάλη πουστιά που το κανονίσατε Πέμπτη, δουλεύω μέχρι σχετικά αργά και ξανά Παρασκευή πρωί! Αλλά δεν θα με γλυτώσεται για κανένα πούστη λόγο!!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Την Πέμπτη λέω να μην κοιμηθούμε, να πάμε κατευθείαν για δουλειά... Την πέμπτη με τους μπλόγκερ να την βρούμε, Χωστήρα, Tommy, Angua και λοιπά!

      Διαγραφή
    4. εσένα δε σου μιλάω, την καλύτερη μας πήρες!

      Διαγραφή
  7. Επειδή δεν έχω καμιά σχέση με τον Πήτερ Παν, είτες τον πραγματικό είτε το σύβδρονο, δηλώνω ευθαρχώς ότι με στεναχώρησες. Περίμενα περισσότερο κράξιμο.

    Στις απόκριες, πάντως, θα ντυθώ κάπτεν Χουκ. Κι επειδή δεν θα προλάβουμε τις τελευταίες απόκριες, ελέω Μάγια, μελισσών και λοιπών κομπλεξικών μαλακιών, λέω να ντυθώ το βράδυ της επόμενης Πέμπτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χόου Κάνθαρε!! Καιρό είχα να δω σχόλιο στο μπλογκ και με χαροποίησες!

      Δεν γίνεται να κράξω ένα κομμάτι του χαρακτήρα μου, ή τουλάχιστον όχι τόσο πολύ, διότι θα ήμουν τελείως υποκριτής
      Ντύσου πάντως Χούκ, αλλά να προσέχεις μη σου ρίξει καμιά νεραϊδούλα σκόνη στο ποτό σου και μετά "πετάς" και μετά άντε να σε μαζεύουνε ζάντα από τα πεζοδρόμια

      Διαγραφή
  8. Ε, καλά, από προσκολλήματα στην προεφηβική ηλικία, άλλο τίποτα...
    (δεν λέω "παλιμπαιδισμούς" καθότι δεν έφυγαν ποτέ, ώστε να ξανάρθουν)

    Το λοιπόν:
    Διαβάζω ακόμα κόμικς
    Γουστάρω κινούμενα σχέδια (κι όχι μόνο τα φηφιακά, ε;)
    Οι μισές μου μπλούζες έχουν πάνω καρτούν
    Παίζω παιχνίδια στον υπολογιστή (ναι, "υπολογιστή" τα λέγαμε όλα τότε, όταν τα PCιά λεγόταν ακόμη "IBM συμβατοί")
    Χαβαλεδιάζω ακόμη με το κάτς (το wrestling, ντε) - τα ντουλαποράφια της κουζίνας κοσμούν κουκλάκια των Hogan, Warrior, Macho Man, και πλείστων άλλων "entertainers"
    Ενώ το σαλόνι διακοσμείται από μαχαίρια, σπαθί, διπλό πέλεκυ, περικεφαλαία, flail, ένα chain mail, κι ένα ζευγάρι plate gauntlets, όλα σε μεσαιωνικό/fantasy στυλ. (Κάποτε θα συμπληρώσω πλήρες σετ πανοπλίας και να σκάσετε)
    Ανάμεσα σ'όλα αυτά, φιγουράρουν ένα ρολόι τοίχου Disney, (από το καρτούν που Μίκυ-Ντόναλντ-Γκούφυ είναι ωρολογοκαθαριστές, το δέυτερο πιο γαμάτο καρτούν μετά το τροχόσπιτο), ένα τηλέφωνο Γκούφυ, και μια ζώνη πρωταθλητή του κάτς. Τα τρία τελευταία, δώρα από μάνα και κοπέλα.

    Τσίρκο, λέμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα κι εγώ "κατς" (άντε και Ρεστλ-μένια) τα ήξερα από τα 11 μέχρι τα 25-26!!! Αγάπη και λατρεία, ο Ούλτιμεητ Γουώριορ (σε φάση που έδενα κι εγώ κορδόνια παπουτσιών στα μπράτσα για να φανεί πιο ούμπαλος ο δικέφαλος)

      επίσης σε ζηλεύω φρικτά για τα μισά από αυτά που διακοσμούν το σαλόνι σου...για τα άλλα μισά είσαι απλά αδερφή

      Διαγραφή
    2. edw poy ta leme to roloi toixoy Disney einai ligo overkill alla ola ta ypoloipa einai normal..

      Διαγραφή
    3. @maya:
      Ε Πήτερ Παν λέμε!
      Αν και προσωπικά νομίζω ότι το overkill (και το πιο nerdy) είναι η ζώνη του wrestling, εν τούτοις χαίρομαι που θεωρείς νορμάλ τα σφαχτήρια αναρτημένα στους τοίχους!

      Διαγραφή
    4. Χώστυ, o Ultimate Warrior ήτο όντως πολύ ψαρωτικός, αν και από τεχνικές στο ρινγκ δε σκάμπαζε μία. Eγώ τις απόκριες ντυνόμουν Macho Man Randy Savage! (τώρα απλά ζώνομαι τη μισή διακόσμηση του σαλονιού, και γαμάω τη μέση μου - 15 κιλά είναι μόνο το chain mail)

      Όσο για το αδερφή, σε προσκαλώ να το διαπιστώσεις σε μιά μάχη Τιτάνων στο ρινγκ, εγώ κι εσύ, στο κατάμεστο Madison Square Garden, oh yeah!

      Διαγραφή
    5. elPre
      plaka moy kaneis? 8a h8ela TOSO poly ena flail sto saloni moy! zhleuw :p

      Διαγραφή
  9. kala dafnh voulwmeno gramma diavazeis.kala xwsthrako pote prolavate na to dialysete;pou tha ginei h synanthsh;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Απαντήσεις
    1. αγαπούλα θα σ' το πω, αλλά κράτα το κρυφό (!!!) κι ελπίζω να έρθεις, θα βρεθούμε στις 20 του μήνα, πλατεία Εξαρχείων γύρω στις εννιά με δέκα το βράδυ

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα Ελένη,
      μάλλον θα είμαι κι εγώ,
      μόλις έμαθα πως πρέπει να πάω Δευτέρα στην Αθήνα για ένα θέμα υγείας (όχι δικό μου).
      (Αν δεν το σκάσω για την Πόλη ως τα Χριστούγεννα)

      Διαγραφή
    3. na eisai dafnh mou,poly xairomai pou tha vrethoumai.kalo vrady.

      Διαγραφή
    4. tha vrethoume.ti sto kalo,pali lathos tograpsa.

      Διαγραφή
  11. Ο Πήτερ Παν δεν είναι αυτό που περιγράφεις. Αυτό που περιγράφεις είναι ο τυπικός Ελληνάρας κάγκουρας που μένει με τη γιαγιά του, που την φροντίζει η Ρουμάνα που προσέλαβε ο πατέρας του για να τη γεροκομήσει και της φορτώθηκε κι αυτός ο μπαγλαμας, ο αντισυμβατικός, που δουλέυει περιστασιακά ντελίβερι αντί στην οικογενειακή επιχείρηση για να αγοράζει κάθε 3 χρόνια καινούργια μηχανή και εισιτήριο διαρκείας της ομάδας του και εισιτήρια για συναυλίες χαρντροκ αλελούια.
    Κρίμα που χώρισες. Έλεγα θα παντρευτείς από έρωτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή