Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου 2012

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΡΕΚΟΡ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ




"Δεν κάνω πάντα αναρτήσεις για να αυξήσω τη δημοτικότητά μου, αλλά πρέπει να κάνω κάτι για να μην καπνίζω όλη την ώρα"

Χωστήρ 13,4





   Να πως έχουν τα πράγματα: θέλω ακόμα γύρω στις 700 θεάσεις, μέχρι το τέλος του μήνα, ώστε να ξεπεράσω το προηγούμενό μου ρεκόρ και να τα γαμήσω όλα (τρίψιμο στη μάπα των άλλων μπλόγκερ και άλλες τέτοιες εκδηλώσεις ωριμότητας).
Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου δύσκολο, αν αναλογιστεί κανείς ότι στατιστικά, μετά από κάθε νέα ανάρτηση, έχω γύρω στις 200 θεάσεις ανά ημέρα για 3 μέρες και μετά ισορροπεί γύρω στις 150-170 (πάλι ανά ημέρα) και νιώθω καλά.

   Έχω ήδη κάνει την e-προίκα μου με πρόστυχες αναρτήσεις, οι οποίες θα εξακολουθούν να δεσπόζουν και να μου χαρίζουν e-ευημερία, μέχρι κάποια στιγμή η φύση να αποφασίσει ότι το γαμήσι δεν είναι trendy μέθοδος ευχαρίστησης και αναπαραγωγής και ολόκληρη η βιομηχανία πορνό να καταρρεύσει συθέμελα.


   Έτσι λοιπόν η συνείδησή μου, σαν γραφιάς καριέρας (μπλόγκερ με προοπτικές και τηλεοπτικής φήμης), μου λέει:



ΖΟΡΙΣΟΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ....


κι εγώ της απαντάω, όπως απαντάω πάντα σε μία κοπέλα:


ΓΔΥΣΟΥ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΜΕ...



   Όπως καταλάβατε, η ανάρτηση αυτή, ούτε θα σας μάθει κάτι καινούριο, αλλά ούτε και αποτελεί μια ακόμα κλειδαρότρυπα στο μπουρδέλο που ονομάζεται "ζωή του Χωστήρα".
   Είναι μια καθαρά ψυχαγωγική ανάρτηση, χριστουγεννιάτικου και όχι μόνο, περιεχομένου, προκειμένου εγώ, γνωστός για τη μεγάλη μου τελειοφροσύνη, να γίνω διάσημος πέρα από τη ζώνη Van Hallen και ως και τη ζώνη Van Gelis (ο οποίος μετά τους Afrodaits tsildren, χόντρυνε τόσο, που η ζώνη του χωράει ηλιακά συστήματα).



   Έτσι λοιπόν θα γράψω για σας μια ιστοριούλα free-style και να ξεκουράσω λίγο τα εγκεφαλικά σας κύτταρα.











    Κάποτε σε ένα πολύ όμορφο λιβάδι φύτρωσε ένα πανέμορφο αγοράκι που ήτανε ορφανό από πατέρα, γιατί το γέννησε η μάνα-Γη....εκτός και αν μύρισε κι αυτή τον κρίνο, οπότε θεωρούμε ότι ο Θεός της έριξε στο ποτό ένα όσιο χάπι βιασμού, ευλογημένο κατά τ' άλλα και όσα συνέβησαν μετά θα τα βρείτε στο σύγγραμμα "Pornopedia", το οποίο φυλάσσεται στη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας κατόπιν εντολής του Χέοπα του Μερακλή.


   Το αγοράκι ήταν τόσο όμορφο, που αμέσως τα ελφ της γύρω περιοχής του έδωσαν το όνομα Χωστήρας, που στα αρχαία ξωτικίστικα σημαίνει "αυτός που είναι uber"
και αποφάσισαν ότι η επέτειος της γέννησής του θα γιορτάζεται κάθε πέμπτο δίσεκτο έτος, σαν "Χωστηρούγεννα".


   Εκείνη την εποχή, οι αρχαίοι σαμάνοι είχαν προβλέψει τη γέννησή του, αλλά πιο αρχαία και όχι ακριβώς εκείνη την εποχή, γιατί αλλιώς δεν θα ήτανε σαμάνοι αλλά υπερηχογράφοι.
....έτσι την εποχή της γέννησής του, ξεκίνησαν τέσσερις απ' αυτούς να πάνε στο βρέφος δώρα.
   Ήτανε ο Μελι-χιόν, ο Γκρινιάρης, ο Μπλε Πάουερέηντζερ και ένας βοσκός-σαμάνος, που είχε παρατήσει το τυρόψωμό του σε μια σπηλιά στη Γαλλία, για τα μάτια μιας τσαχπίνας κατσικούλας και γυρίζοντας βρήκε το τυρί του να έχει γίνει Ροκφόρ.




   Ξεκίνησαν οι τέσσερίς τους λοιπόν για να βρούνε το βρέφος και να του προσφέρουν δώρα. Ο Μελι-χιόν κρατούσε τσιγάρα, ο Γκρινιάρης χαρτάκια, αναπτήρα και φιλτράκια, ο Μπλε Πάουερέηντζερ μπύρες και ο βοσκός, που για χάρη της αφήγησης θα τον ονομάσουμε Τίτο (έψαχνα να βρω λέξη πιο μικρή από το "βοσκός") κρατούσε δυο κεφάλια Ροκφόρ, (το οποίο ο Αισχύλος, όπως μας πληροφορεί στο σύγγραμμά του "Αερολογίες και λοιπές μπούρδες", ήταν η Αμβροσία των Θεών).







..............................................................................


   Εκείνη την εποχή, βασιλιάς στη χώρα των ξωτικών, ήτανε ένας μοχθηρός άρχοντας που τον λέγανε Σπυρίδωνα (ποτέ δε μου άρεσε αυτό το όνομα και επίσης μισώ κάθε γυναίκα που τη λένε Ηρώ).

    Ο Σπυρίδωνας, που για χάρη συντομίας θα τον λέμε Σάουρον (υποκοριστικό του Σπυρίδων. Στις γυναίκες το "Ηρώ" προέρχεται επίσης από την ίδια λέξη "Σάουρον"), κυβερνούσε τη χώρα των ξωτικών με σιδερένια πειθαρχία και ατσάλινη βούληση. Ήταν ένας κακάσχημος άρχοντας, ντυμένος πάντα στα κίτρινα με μωβ αποχρώσεις, ενώ στο πρόσωπό του ήταν πάντα βαμμένη μια κόκκινη, λοξή, φωσφοριζέ γραμμή.

   Οι μάγοι του τον είχαν πληροφορήσει από παλιά, ότι στη γη που κυβερνούσε, θα γεννιόταν μια μέρα ένα παιδί που θα ήταν ξεχωριστό και δεν θα ήταν ελφ (όχι τουλάχιστον σαν αυτά που βλέπουμε στον Άρχοντα ή στις ταινίες με τον άηβα-silly).
Η προφητεία έλεγε ότι αυτό το παιδί μια μέρα θα γινότανε άντρας και δεν θα είναι σαν "κάτι παιδιά που δεν γίνονται άντρες", όπως ένα γνωστό όρκ με το όνομα ο Αχιλλέα από το Κάιρο, που εδώ και χρόνια ζει στο Σάιρ.
Και όταν θα μεγάλωνε θα γινότανε μεγάλο όνομα, εκτοπίζοντας το βασιλιά από το θρόνο του, εγκαθιστώντας ένα νέο σύστημα διακυβέρνησης, τη "Φιρμοκρατία", όπου αυτός θα ήταν το πρώτο όνομα σε όλες τις μαρκίζες όλων των νυχτερινών πανδοχείων και οι μπαλάντες του θα παιζόταν πάντα με άρπα κουρδισμένη στη ντο-δίεση μινόρε, που είναι και η πιο δύσκολη μουσική κλίμακα.

Ο Σάουρον ήταν τρομοκρατημένος από την προφητεία γιατί ήταν δαιμονικά καλός στο πιάνο, αλλά μόνο στα λευκά πλήκτρα, γιατί ήταν πιο εύκολα να τα παίξεις.









.......................................

Οι σαμάνοι μας λοιπόν ξεκίνησαν από τη χώρα τους, την Άσαμανσ-ρεκουκλίτσαμου, με τα πόδια και με οδηγό τους τα άστρα, κατευθύνθηκαν προς τη χώρα τον ξωτικών για να βρουν το Βρέφος και να του δώσουν τα δώρα.


   Απέφυγαν να κόψουν δρόμο μέσα από τη Χώρα του "ΚλισέπουπεριμένετεναδιαβάσετεαπότοΧωστήρα", ενώ είδαν από μακριά τα επικίνδυνα εδάφη της "Χαζάαστείαπουδιαβάζετεσεμπλογκ" και του νησιού "Πάωκαλύτεραγιαμπύρες"....ευτυχώς. Γιατί έτσι και αντιμετώπιζαν τα επικίνδυνα πλάσματα που καραδοκούσαν εκεί, η περιπέτειά τους θα τελείωνε πρόωρα.



.....................................................


  
    Μετά από δυο βδομάδες εξαντλητικού περπατήματος, οι τέσσερις σαμάνοι έφτασαν στη χώρα που αναζητούσαν. Τη χώρα που θα υμνούσαν για πολλές βδομάδες όλα τα fora του κόσμου και θα δημιουργούνταν εκατομμύρια fun-pages στο facebook. 
Η χώρα που θα φιλοξενούσε χιλιάδες φαντασιόπληκτους μετανάστες με πλαστικά μυτερά αυτιά και ξύλινα τοξάκια, αν δεν ήταν ο μισαλλόδοξος και σκληρός, αλλά φοβισμένος άρχοντάς της.



    Φτάνοντας εκεί, κατευθύνθηκαν στην πρώτη δενδρούπολη μετά τα σύνορα για να βρούνε πληροφορίες για τον ακριβή τόπο γέννησης του Χωστήρα της Γης. 
Ρωτούσαν κάθε έναν που συναντούσαν. Σε αγορές, σε κλαδιά, σε πηγάδια, σε σκοπευτήρια, όμως αυτά τα ξωτικά ήταν τόσο λυπημένα και εξαντλημένα από τη σκλαβιά, που δεν μπορούσαν να κάνουν search στο Google Maps πόσο μάλλον να ξέρουν που γεννήθηκε ένα  uber-βρέφος.....

...οι σαμάνοι γυρνούσαν για μέρες τα δάση, ρωτώντας κάθε είδους ξωτικό μήπως ήξερε τίποτα, μέχρι που έφτασαν στην Πρωτεύουσα, την πόλη απ' όπου βασίλευε ο σκληρός άρχοντας Σάουρον.


   Το κάστρο του δέσποζε στον πιο ψηλό λόφο της πόλης, πάνω σε μια καταπατημένη έκταση του δημοσίου, πρώην δάσος, την οποία είχε νομιμοποιήσει με σκοτεινά ξόρκια, με τη βοήθεια των πιο μοχθηρών του μάγων, των......"Αδικηγόρων" και των "Αδικαστών" και προστατεύονταν από τα πιο ισχυρά μάγια που τα φύλαγε σε ένα τρομαχτικό βιβλίο με τον τίτλο "Παρανομοθεσία" 








Με πολύ δυσκολία ξεκίνησαν οι τέσσερις σύντροφοι να διασχίσουν το επικίνδυνο δάσος που περιέβαλλε το κάστρο.
Κάποια στιγμή μάλιστα, ο Μελι-χιόν έπεσε από μια ελιά και ένα κλαδί τον χτύπησε απότομα ανάμεσα στα πόδια....εκεί ανακάλυψε ότι μπορεί να βγάλει κορώνα.


   Πάλευαν για πολύ ώρα με τα δύσβατα εδάφη μέχρι να φτάσουν στο κάστρο. Τα ρούχα τους σκίστηκαν, τα μαλλιά τους μπερδεύτηκαν. Όλα θα ήταν πολύ εύκολα αν ήταν κι αυτοί ξωτικά και πηδούσαν από κλαδί σε κλαδί, αλλά ο ρόλος τους σε αυτή την ιστορία δεν ήταν εύκολος. Η ίδια η δυσκολία της διαδρομής τους, συμβόλιζε με ακρίβεια ότι, όπως και σε όλες τις άλλες ιστορίες όπου ο ήρωας θα έχει μια τετριμμένα δύσκολη ζωή, πως αυτοί που θα τον αναζητούσαν πρώτοι θα είχαν μια εξίσου δύσκολη αποστολή.....


...ιδρωμένοι και εξαντλημένοι, έφτασαν μπροστά από την τεράστια αυλόπορτα του κάστρου.
Τίναξαν από πάνω τους τα φύλλα και τη σκόνη και πλησίασαν.
Πάνω στις σιδερένιες μπάρες ήταν κρεμασμένη μια επιγραφή τόσο δυσοίωνη που έκανε το αίμα τους να παγώσει. Ένα μαγικό μήνυμα που η θέα του και μόνο προκαλούσε αναστάτωση και πανικό. Κάθε βίαιο έγκλημα ξεκίνησε από αυτά ακριβώς τα μαγικά λόγια:























37 σχόλια:

  1. Cliffhanger ρε; Cliffhanger στο μουνί που σε πέταγε, εκεί cliffhanger.
    Υ.Γ: fun-pages...FUN-PAGES... μάθε να μιλάς αγγλικά σαν άνθρωπος κι όχι σαν διασταύρωση Αλβανού τουρίστα με Ορκ γαμώ το ξεσταύρι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επειδή τα ξέρω όλα, σε προειδοποιώ ότι αν συνεχίσεις έτσι, δεν θα γίνει η φάση με την κοπέλα σε 4 τέσσερις μέρες από τώρα, η οποία, ναι μεν θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη, αλλά θα σε βοηθήσει να χάσεις ότι πολυτιμότερο έχεις (το πετσάκι που κρατάει μικρό το ψωλάκι σου).

      Δείξε σεβασμό....ούτως ή άλλως, σωστά τα έγραψα

      Διαγραφή
    2. ...ποια φάση; Ποια κοπέλα; Αληθινή κοπέλα; Με βυζγιά και τέθοια; Λέγε ρε μουνί!
      Και όχι, δεν το έγραψες σωστά, fan pages γράφεται και αγαμήσου.

      Διαγραφή
    3. σε 4 μέρες από τώρα...εγκύηση.
      αν βγω μαλάκας, κράξε με

      Διαγραφή
  2. γιατί κάτι μου λέει ότι θα έχει δέκα συνέχειες αυτό το άρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα έχει συνέχεια ΜΟΝΟ αν έχει θέαση. Αν δω ότι πάει άπατο, θα πάρει το μπούλο

      Διαγραφή
  3. Σε ένα άλλο αστρικό κόσμο, σε μια άλλη γωνιά του γαλαξία Μέγκαζορ στον πλανήτη Περίκλαντον έφτασε η στιγμή που περίμεναν οι κάτοικοι του εδώ και αιώνες. Η γέννηση του απόλυτου Περικλάνθρωπου. Αναδύθηκε μέσα από τον ποταμό Τιτάνιο γυμνός και ματωμένος. Ο πατέρας του ήταν ο Θεός Νούμερος και μητέρα του η ημίθεα Ηρώ. Ήρθε στον κόσμο αυτό για να μοιράσει ευλογία κυρίου και έλεος. Έπρεπε για αρχή να κάνει τέσσερα πράγματα. Να ξεπλυθεί από το αίμα, να ντυθεί, να φάει κάτι και να ρίξει ένα κατούρημα γιατί είχε σκάσει η φούσκα του. Ένα τρισεκατομμύριο θηλυκών Περικλάνθρωπων κλαίγανε στημένες έτοιμες για ατίμωση.
    Όχι όμως ο Περίνιο δεν ήταν τόσο ρηχός και κακοπροαίρετος σαν τους άλλους μισόπερικλανθρωπους. Έκατσε στο πλάι της κάθε μια από αυτές και άκουσε τι είχανε να του πούνε. Αφού τελείωνε και με αυτές θα

    tObE CONTINUED AT SeaSon 02x01

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχαα!!!Μικρέ μου Περή!!!
      Σε προκαλώ να συνεχίσεις την ιστορία σου στο μπλογκ σου....αν φυσικά έχεις τ' αρχίδια και την υπομονή!!

      Διαγραφή
  4. Είσαι μαλάκας ρε! Αλλά γράφεις γαμάτα ώρες-ώρες. Επίσης με έναν πρόχειρο υπολογισμό, η C#m έχει τρεις καθαρές λευκές στο πιάνο νοτούλες, ενώ υπάρχει διατονική (που μου διαφεύγει τώρα) με δύο, άρα είναι πιο δύσκολη, όχι;

    Η πιο γαμάτη πάντως, για κιθάρα σε μι, είναι η G#m αρμονική, γιατί έχει E, Em και Edim.

    Και στο θέμα του κειμένου, τα ονόματα των σαμάνων από που βγαίνουν;

    Mama, I dont want to die! Sometimes (I) wish I'd never been born at all! (Bbm και κάποιο mixolydian mode που επίσης μου διαφεύγει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Master μιλάς με γρίφους. Μην μπερδεύεις τις κλίμακες της Μέσης Γης με αυτές της Κανονικής Γης. Και συν τοις άλλοις, η άρπα(-κόλλα), όπου και να κουρδιστεί είναι μια χαρά....σαν την φυσαρμόνικα, αν και η φυσαρμόνικα είναι πιο "φιξ", ενώ η άρπα λίγο πιο ελφ-friendly (γκέυ).

      Τα ονόματα των σαμάνων είναι πραγματικά και προέρχονται από τις παραδόσεις μας.

      Αν μου πεις ότι παίζεις και όλες τις μπασογραμμές του "Bohemian" είσαι πολύ μάγκας.

      απροσδιόριστα δικός σου
      Χωστήρας

      Διαγραφή
    2. Βασικά δεν έχω καν ασχοληθεί με άρπα, απλά τη βάζω να παίζει κάθε φορά που γράφω τραγούδι γιατί μου αρέσει ο ήχος. Φυσαρμόνικα ξέρω κάτι λίγα από το φυσαρμονίστα ντράμερ μου, αλλά πάλι όχι πολλά οπότε δεν κατάλαβα τι εννοείς.

      Το bohemian δεν το έχω κοιτάξει καν, αλλά από το άκουσμα μου φαίνεται πολύ χρωματικό, άρα για παλούκι το κόβω.

      I see a little silhuetto of a man.

      Διαγραφή
    3. αρκετά παλούκι, ακόμα και σήμερα....φαντάσου τι ζημιά πάθανε οι μουσικοί εκείνης της εποχής..

      Διαγραφή
  5. Ρε μαλάκα γύρισα πριν μια ώρα από το Hobbit και μόλις είδα για Σάουρον και τέτοια μου ήρθε στο μυαλό... Τι έλεγα στο φβ, να ζήσεις να μας δίνεις δύναμη; Ακούω απάντηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...η μεγάλη μου δύναμη έρχεται και με μεγάλες ανευθυνότητες.
      Είθε η δύναμη που πηγάζει μέσα μου να μεταφέρεται με τηλε-μαγικό τρόπο και σ' εσάς και περισσότερο σ' εσένα που είσαι και ζουζουνιάρης της συνομοταξίας του Σκορπιού με ωροσκόπο Τσιγκέλι

      Διαγραφή
  6. Μην αφήσεις τα ελφ να σε μεγαλώσουν θα ζηλεύουν τη ξανθιά σου χαίτη και μετά θα σε μισήσουν και θα σε γαμήσουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υ.Γ. Γάμησε α ανάρτηση!

      Διαγραφή
    2. δεν θα την περιέγραφα σαν χαίτη. Περισσότερο σαν "μελόξανθο βελούδινο ΑΝΤΡΙΚΟ πέπλο μαλλιών"....ταιριάζει καλύτερα

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια χωστήρ! Αυτή είναι ανάρτηση!

    Υ.Γ.: Γιατί έχω τον ίδιο φόβο με τον Πάρταλο…;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φοβάσαι ότι θα εξελιχθεί σε πολλά μέρη;....
      ...δυστυχώς η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν πολύ μεγάλη και δυστυχώς θα το σταματήσω. Ούτως ή άλλως ήταν καθαρά για ψυχαγωγικούς και γιορτινούς λόγους. Ίσως αν μου ξανακάτσει να το συνεχίσω

      Διαγραφή
  8. Αλήθεια 200; και 150-170 επισκέψεις όταν ΔΕ γράφεις;???
    Αλήθεια;;;
    Και χωρίς chat;
    (Πολύ πρόσφατα το ξεπέρασα αλλά έχω εκδόσει και 5 βιβλία- με όλα όσα σημαινει αυτό και άλλα...)... Τι να πω... χρειάζομαι μαθήματα.. επειγόντως...

    Απορία: Παρτάλι, τώρα Εσύ...Τι έγινε μετά τη Συνάντηση και γράφετε Φανταστικά Διηγήματα; Τόσο πολύ θέλετε να αποφυγετε περιγραφή;

    PS1 Είναι πολύ καλό, το ξέρεις.
    PS2 Ευχές για τα Χωστηροχριστούγεννα, καθυστερημένα αφού το ξέχασα διότι δε σε λέω ποτέ Μανώλη (btw με ω ή ο το γράφεις;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. και με τα δύο γράφεται, αλλά προτιμώ το "ω", γιατί έχει ένα το ίδιο και το "Χωστήρας"

      Διαγραφή
    2. Και επειδή θυμίζει τη μικρή ασέλγεια που ύμνησε ο Ντίνος Χριστιανόπουλος:

      «Μην καταργείτε την υπογεγραμμένη ιδίως κάτω από το ωμέγα
      είναι κρίμα να εκλείψει η πιο μικρή ασέλγεια του αλφαβήτου μας.»

      Διαγραφή
    3. να σου πω, μόλις μου ήρθε στο μυαλό η εικόνα ενός ωμέγα με:περισπωμένη, οξεία, βραχεία και υπογεγραμμένη. Αυτό είναι ασέλγεια!!!
      ...και μόλις είχα μια περίεργη στύση

      Διαγραφή
  9. 20000 views από μένα μόνο για να έχει και συνέχεια και τέθοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ψέμματα λες και θα σε μαλώσει η μέλλουσα που θα στραβωθεί να σου κάτσει

      Διαγραφή
  10. Ρε παπάρα γράψε κανά νούμερο για τις κορυφαίες σου αναρτήσεις. Όχι τίποτα άλλο αλλα΄να συγκρίνω καμία δικιά μου και αν σε περνάω να σου κάνω κωλοδάχτυλο να σου πω ρούφα τσιρλιό και άλλα τέθοια που λες και εσύ. Πέρα από την πλάκα θέλω να μάθω αριθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1: Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΕΡΟΣ ΗΤΑ(ΝΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΑΤΙΑΑΑ ΜΟΥΥΥΥΥ): 687

      2:PORNOPEDIA....ΜΕ ΤΟ ΧΈΡΙ ΣΤΟ ΠΑΝΤΕΛΌΝΙ: 575

      3:ΚΙ ΟΜΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ: 432

      4:Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΜΕΡΟΣ ΚΛΑΣΕ ΜΟΥ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ: 399

      5: ΉΤΑΝ ΑΝΆΔΡΟΜΟΣ Ο ΕΡΜΉΣ...ΤΟ 'ΦΑΓΕ ΚΙ Ο ΓΆΙΔΑΡΟΣ: 383


      από 'κει και μετά, ανά μήνα έχουμε:

      2021:

      Ιανουάριος: 4.548
      Φεβρουάριος: 3.501
      Μάρτιος: 3.987
      Απρίλιος: 3.524
      Μάιος: 2.879
      Ιούνιος: 4.045
      Ιούλιος: 3.843
      Αύγουστος: 4.544
      Σεπτέμβριος: 4.567
      Οκτώβριος: 4.309
      Νοέμβριος: 4.515
      Δεκέμβριος: 4.149 (μέχρι τώρα)

      Διαγραφή
    2. Γαμώτο πόσο κοιμήθηκα; Κοιμήθηκα 2012 και πήγε 2021;!

      Διαγραφή
    3. Μας πήγε μια βόλτα στο μέλλον γιατί μόνο τότε υπάρχει περίπτωση να φτάσει αυτά τα νούμερα...

      Διαγραφή
    4. guess what..................HAPPY NEW YEARS BITCHEEEEEZZ!!!

      Διαγραφή
  11. Ώστε Χωστηρούγεννα...Το ήξερα πως ό,τι μας έλεγαν οι θεολόγοι τόσα χρόνια ήταν μούσια!
    Ωραία η ιστοριούλα,πάντως.Έχεις πολλή φαντασία!Να τα λέμε κι αυτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σας ευχαριστώ. Και ευχαριστώ που καταλάβατε ότι αυτή είναι η πραγματική αλήθεια και όχι.........ΦΑΝΤΑΣΙΑ;;;;;SERIOUSLY?????

      Διαγραφή
  12. Καλώς σε βρήκα! Περιμένω κι εγώ συνέχεια όπως κι όλοι οι παραπάνω απ' ότι είδα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίνα καλησπέρα.....μου κάνει εντύπωση που ένα "παραμυθάκι" το οποίο σκαρφίστηκα στο έτσι, να έχει καμποσούλη κόσμο που θέλει να το συνεχίσω!!!

      Καλώς σε βρήκα και εγώ!

      Διαγραφή