Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

VS BITCHEEEEEZ 5




Ο νέος αυτός κύκλος που ανοίγει, έχει σκοπό να ανοίξει τα μάτια του κόσμου και να τους κάνει να καταλάβουν τι είναι μια πραγματική διασημότητα.
    Κατά την μη-ταπεινή μου γνώμη, ένα πραγματικό σελέμπριτι είναι αυτός/ή που καταφέρνει να πέσει στην αντίληψή μου, χωρίς να χρειαστεί να μου πιπιλίσει τ' αρχίδια, με στόμα σάπιο από τον έρπη, η τηλεόραση και να με καταφέρει να δώσω έστω και λίγη σημασία στην ύπαρξη του, ακόμα και με αρνητικό τρόπο. Ο τρόπος προβολής τους εδώ είναι όπως έπεσαν στην αντίληψή μου, χωρίς να κάνω ιστορική έρευνα πουθενά!!!


    Είναι ο λόγος που έρχονται στο μυαλό οι άκυρες συγκρίσεις με αντίστοιχα σελέμπριτι και είναι και η πραγματική ουσία αυτού του μπλογκ. Μπορείτε ν' αφήνετε τις προτάσεις σας στα σχόλια ή να επικοινωνείτε απ' ευθείας μαζί μου μέσω του φβ  "Emmanuel Olympos".


















ΕΠΙΣΗΣ




όποιος έχει κονέ με καπνοπαραγωγούς, ας με κονεξάρει κι εμένα γιατί η τιμή του συσκευασμένου καπνού έχει φτάσει την τιμή του χρυσού. Προτίθεμαι να αγοράζω καπνό κατευθείαν από την πηγη (ανοιχτόχρωμα και σκούρα καπνά) έναντι λογικής τιμής και τα μεταφορικά δικά μου!!!






επόμενοι διαγωνιζόμενοι:








Nicolo Paganini








"πιτζικάτο" ρε μουνιάαααα!!!




VS




Franz Liszt





kicking classical asses....and such (και τέθοια)





BEGIN



Nicolo Paganini

 μοναχοπαίδι του Βελζεβούλ Παγκανίνι και της Μελπομένης, μετακόμησε μετά τη γέννηση του από φλόγες της κολάσεως, στην χώρα που ανέδειξε άντρες με ροζ πουκάμισα, τυριά με σκουλίκια και τους πιο πρωτοκλασσάτους γκέυ στην υφήλιο....δηλαδή στην Ιταλία. 
Από πολύ μικρός ασχολήθηκε με τη μουσική και ιδιαίτερα με το βιολί. Το βιολί που λέτε, είναι ένα έγχορδο όργανο που άμα  ξέρεις να το παίζεις, κελαηδάει σαν αρσενικό αηδόνι που θέλει να γαμήσει. Άμα ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ "ΟΡΓΑΝΟΠΑΙΧΤΗ" ΜΈΧΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΩΔΕΙΟ.
Ο  Παγκανίνι (που στα ιταλικά το όνομά του σημαίνει "πληρώνει ο Νίνης" ή "πλέρωνε Νίνη") μαθήτευσε σε μεγάλους δασκάλους του βιολιού και δεν πήγε σε κανονικό σχολειό που πάνε όλα τα παιδιά και μαθαίνουν γράμματα και γι' αυτό δεν ήξερε να γράφει με γράμματα, αλλά με νότες και γι' αυτό δεν καταλαβαίνουμε τι έλεγε στα γράμματα που έγραφε στις θαυμάστριές του......και φυσικά δεν είχε μπλογκ, γιατί ο blogger δεν αναγνωρίζει νότες, αλλά γράμματα.
    Από τα 12 του κιόλας άρχισε να συνθέτει τα πρώτα του αριστουργήματα και να κάνει live σε κανονικά σχολειά κι εκκλησίες της πόλης του. Το βασικό του πλεονέκτημα ήταν η κολασμένη του ταχύτητα στα δάχτυλα. Ποτέ....π-ο-τ-έ....ΠΟΤΕ ΠΡΙΝ δεν είχε παίξει κανένας πούστης τόοοοοοσο γρηγορα. Και οι Ιταλοί, που είναι γνωστό ότι εντυπωσιάζονται με οποιαδήποτε καινούρια μαλακία βγει, τον ανέδειξαν σε μέγα μάστορα του βιολιού. Η βασικότερη καινοτομία που έφερε στην εξέλιξη του παιξίματος του οργάνου ήταν το λεγόμενο "πιτζικάτο" κατά το οποίο, αντί να παίζεις το βιολί με το δοξάρι, σαν να σφάζεις πετεινό, το έπαιζες με τα δάχτυλα σαν να πας να ερεθίσεις μια κλειτορίδα ή σαν να βγάζεις μια μύξα από τη μύτη σου.
   Ήταν από τους πρώτους μουσικούς στην ιστορία της μουσικής που έκανε περιοδείες σε διάφορες χώρες και γι' αυτό μπορεί να θεωρείται και το πρώτο ροκ-ίνδαλμα. Δεν ξέρουμε αν είχε tour-bus και αν ρουφούσε κόκες από βυζοχαράδρες θαυμαστριών του, αλλά σίγουρα ήταν ο πρώτος που καθιέρωσε την πόζα πάνω στη σκηνή, πολύ πριν τους Guns 'n' Roses, Bon Jovi και Motley Crue, με το να κρατάει το βιολί λίγο πιο πάνω από το βυζί, να λυγίζει το μπροστινό πόδι και να γέρνει μπροστά, φέρνοντας μερικές σβούρες που και που. Το μόνο που δεν κατάφερε να ανακαλύψει ήταν το head-banging παρόλο που είχε μακριά μαλλιά και φαβορίτες σαν του Κόκοτα.
    Στα 22 του ανακάλυψε και το σεξ, όταν συνδέθηκε με την κόρη κάποιου μεγιστάνα, που όμως αυτός δεν τον ήθελε για γαμπρό κι έτσι τον κατηγόρησε ότι την απήγαγε (γιατί έτσι γίνονται οι μπίζνες στην Ιταλία) και το Νικολιό πέρασε μερικές μέρες στην ψειρού, όπου ίσως και να γνώρισε και την "άλλη πλευρά του έρωτα" (γιατί έτσι γίνεται στην Ιταλία).

Ο Παγκανίνι συνέχισε να οργώνει την Ευρώπη σόλο, αλλά δεν τον υποδέχτηκαν όλες οι χώρες με το θαυμασμό που του άξιζε. Στην Τσεχία πχ, το κοινό στα live ήταν ψυχρό, γιατί θεωρούσαν ότι τα σολαρίσματα πρέπει να είναι ένα ταπεινό και εναρμονισμένο με τη μουσική, κομμάτι του τραγουδιού και όχι δυο ώρες σόλο-τραμπαρίφα με 800 νότες το δευτερόλεπτο, όπως κάνει ο Μάλμστιν. ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝΕ ΜΩΡΕ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΕΧΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΓΙΟΥΡΟ.
Στη Γερμανία επίσης εκνεύρισε μερικούς μαλάκες μουσικοπατέρες, οι οποίοι τον αποκάλεσαν "ποζέρι" και "μπουρμπουλίθρα" (ο ήχος σαν μπουρμπουλίθρα που βγάζει ένα όργανο όταν ο οργανοπαίχτης του παίζει υπερβολικά γρήγορα και δεν μπορείς να ξεχωρίσεις νότα).....ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΕΣ ΕΒΓΑΖΑΝ ΧΕΛΛΟΥΗΝ,ΓΚΑΜΜΑ-ΡΕΗ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΑΝ ΥΠΕΗΧΗΤΙΚΑ ΣΟΛΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΑ, ΕΤΣΙ;;;;;;;;
Αργότερα και όταν πια είχε ξεκωλιάσει το βιολί και του δίναν όλοι κώλο για να ακουμπήσουν το δοξάρι του, αποφάσισε να ασχοληθεί με δύο ακόμα όργανα, την κιθάρα και τη βιόλα στα οποιο γάααααμησε κι έδειρε.
   Κάποια στιγμή έπαθε καρκίνο και ψόφησε....εκεί να δεις μάστορα μπουρδέλο.....οι υπόνοιες ότι ήταν γιος του Βελζεβούλ έδωσαν πάτημα ώστε να μην δέχεται να τονε διαβάσει κανένας παπάς και να μην τον δέχεται (κρατηθείτε γερά, θα πετάξω βόμβα) ούτε νεκροταφείο λεπρών για να θαφτεί....για να μην τα πολυλογώ, το άταφο κορμί του έκανε περιοδεία στην Ευρώπη για 22 ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ μέχρι που ο γιος του ο Αχιλλίνος Παγκανίνι κατάφερε να πάρει τελικά άδεια και να τον θάψουνε στη Γένοβα....... 




Franz Liszt

Γεννήθηκε στην Πολωνία, από γονείς γιαγμαναγάδες και γι' αυτό μίλαγε μόνο γιαγμανικά, παρόλο που αγαπούσε πολύ την Πολωνία......φαντάσου τώρα μπουρδέλο παιδικά χρόνια....τέλος πάντων.
Αυτός αγάπησε το πιάνο από μικρός. Το πιάνο που λέτε είναι ένα όργανο που ναι μεν έχει χορδές, αλλά τις χτυπάνε μέσα μικρά σφυριά και γι' αυτό δεν είναι κανονικό έγχορδο, αλλά κάτι άλλο....κάτι σαν κιθάρα με μπαγκέτες και όταν το παίζεις ακούγεται σαν πλινγκ-πλινγκ-πλινγκ και σου θυμίζει ότι πρέπει κάποια στιγμή πρέπει να πας να κατουρήσεις.
    Ο Λιστ έκανε το πρώτο του live στα 11 του και από το Metal-Hammer (που ήταν τότε στα φόρτε του και όχι το μπουρδέλο που έχει καταντήσει τα τελευταία 7-8 χρόνια), μαθαίνουμε ότι γάμησε κι έδειρε. Ένα χρόνο αργότερα, στο δεύτερο live, ήταν κι ο Μπετόβεν από κάτω και τον σκούντησαν όταν τελείωσε να χειροκροτήσει γιατί δεν άκουγε.

   Στα 14 του, η οικογένειά του πήγε στο Παρίσι, όπου γνώρισε πολλούς σπουδαίους ανθρώπους, αλλά και το τυρί Ροκφόρ, που αποτέλεσε και την κύρια έμπνευσή του για την μετέπειτα μεγάλη του καριέρα.
    Στο δωμάτιό του είχε κρεμασμένη την αφίσα του Παγκανίνι, από live και με υπογραφή από τον ίδιο τον σούπερ-σταρ και αποφάσισε να γίνει κι αυτός βιρτουόζος στο πιάνο για να έχει κι αυτός γκρουπίς και ξεχωριστά καμαρίνια.
    Ξεκίνησε λοιπόν κι αυτός περιοδείες και γρήγορα έγινε κι αυτός γνωστός, μέχρι που κατά τη διάρκεια ενός σόλο του ψόφησε ο πατέρας......μαδομούνιιιιιιιιι.....πανικόοοοοοος......αγανάχτησαν να τονε συνεφέρουν για λίγο. Γρήγορα έπεσε στην κατάθλιψη και στη θρησκοληψία.
Τώρα έπρεπε να φροντίζει μοναχός του τον εαυτό του και άρχισε να παραδίδει μαθήματα πιάνου για να βγάζει τα προς το ζειν, μέχρι που στην ευαίσθητη ηλικία των 16 πρωτογάμησε. Ήταν μια μαθήτριά του. Οι γονείς της τους χώρισαν πολύ γρήγορα, αλλά αυτός στ' αρχίδια του. Τώρα είχε γαμήσει και είχε ξελαμπικάρει!!!!
Οπότε ξαναβγήκε γρήγορα στο δρόμο των συναυλιών και μάλιστα καθιέρωσε και τον όρο ρεσιτάλ που σημαίνει ότι όλη η υπόλοιπη ορχήστρα παίζει ακριβώς ότι τους έγραφε στις παρτιτούρες, αλλά αυτός πουτσαρμένιζε σόλο-σιδηροδρόμους πάνω στο πιάνο ελεύθερα και όσο γούσταρε (να δεις ποιόνα μου θυμίζει) χωρίς παρτιτούρες.
    Τώρα πλέον είχε αποκτήσει τη φήμη του τεράστιου πιανίστα και γαμούσε όποια ήθελε. Κάθε λάηβ του ήτανε σονλντ-άουτ και τα κορίτσια του πετάγανε κορσέδες, μπανέλες και περούκες με κίνδυνο να τραυματιστεί ο μετρ αρκετές φορές πάνω στη συναυλία.
Οπότε αποφάσισε να κάνει μόνιμο δεσμό και να μην τονε κυνηγάνε. Βρήκε μια ρωσίδα δούκισα και αφού τη χώρισε από τον άντρα της το δούκα, τρέξανε μαζί στο Βατικανό για να αναγνωρίσει ο Πάπας το διαζύγιο. Αλλά επειδή δεεεεεεν κάνεις τέτοια μαλακία για κανένα λόγο, πήραν τ' αρχίδια του.

καλά βρε μαλάκες, εδώ ο Πάπας δεν αναγνωρίζει προγαμιαίο πήδημα, θέλατε και διαζύγιο ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ ΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛΟΛ (κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν οι καρδινάλιοι του Βατικανού όταν άκουσαν το αίτημά τους)

ο Λίστ, σαν γνωστός εραστής της κατάθλιψης, παράτησε τη μουσική και το ριξε πάλι στη θρησκεία κι έγινε ιερωμένος.

Ψόφησε στο Λουξεμβούργο που δεν είναι καν κανονική χώρα











ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΗΣΕ ΚΙ ΕΔΕΙΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ;




















41 σχόλια:

  1. Ο Νικολάκης for fun.
    Τον ένα δεν τον έθαβαν καν και ήταν τόσο γαμήστερός που πίστευαν ότι ήταν γιος του τράγου και ο άλλος πήγε κι έγινε παπάς από τα ψυχολογικά του.Τι να λέμε τώρα!Άσε που κι από τη φάτσα φαίνεται ο πραγματικός τσελέμπριτης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κοίτα....αν δεις τη φωτό του Λιστ με πόζα "Τουταγαμών και Τουταδέρνων".....έχει ένα 'Α ώσομνεςς, πρέπει να παραδεχτείς....αλλά ο Παγκανίνι ήτανε ο Ζακ Γουάλντ της εποχής του....διάολε μέχρι και συνέταιρος σε καζίνο ήτανε ο πούστης!!

      Διαγραφή
  2. Βλέπω ότι το μπλογκ σου ξεφευγει έτη φωτός σε ποιότητα από τα ταπεινά δικά μας...
    Όσο για τον νικητή...Παγκανίνης δαγκωτό γιατί αγάπησε και πόνεσε και είχε πιο ωραίο όργανο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Partali, θα διαφωνήσω για έναν και μόνο λόγο. Το βιολι απο μόνο του δεν στέκεται καλά σε ένα μουσικό κομμάτι όσο το πιάνο, το οποίο είναι και ο βασιλιάς όλων των μουσικών οργάνων.

      Διαγραφή
    2. Παρταλοπάρταλε πως πάει οσχεδόν έγγαμος βίος;!;!;!
      καλά μην τονπούμε τον Παγκανίνι και Ξανθόπουλο γιατί θα μου στέλνουνε τις ντομάτες με κούριερ, αλλά ήτανε σεβνταλης άντρας και τέθοια, παρόλο που το βιολί μου έβγαζε μια γκεΰλα που και που.
      Ο Alza έχει δίκιο στο ότι το βιολί μόνο του είναι για να σπάει αρχίδια και χρειάζεται σαππόρτ τουλάχιστον άλλον 2-3 οργάνων για να μην ακούγεται σαν να βιάζει κάποιος μια κουρούνα ΑΛΛΑ.....καλός ο βασιλιάς όλων των οργάνων, όταν όμως είναι να παίξεις για καμιά παρεούλα ή να πας να το φέρεις σε κανένα λάηβ και θες γερανό....τότε τη γάμησες


      και στο τέλος έχουμε και την εξέδρα των φανατικών με τον Θωμά να δηλώνει "δε σε χάλασε μωρή φλόμπα που τα πληκτράκια σου έκατσαν 5 μπαλάκια από το ξεκίνημα στο δοξάρι σου εεε;!;!;! Ρούφα τώρα πιπίλα Παγκανίνι και κάτσε καναπέ να κοιτάς"

      Διαγραφή
  3. Εγώ σαν οργανοπαίχτης πιάνου και κιθάρας, και έχοντας μια ιδιαίτερη αγάπη στο πιάνο θα πω Liszt γιατί το παλικάρι έγραψε απίστευτα πράγματα. Δεν ξέρω για την ζωή του ούτε αν ήταν παπάς ούτε και με νοιάζει. Όταν ακούς αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=byGI1mDi3no

    ξεχνάς τι πάρταλος μπορεί να είναι ο άλλος στη ζωή του. Όχι οτι ο Παγκανίνι δεν είναι καλός. Απλά τη δύναμη της μουσικής του Λιστ δεν την έχει για μένα.

    Επίσης Χώστη, θερμά συγχαρητήρια για την ατάκα με τον Beethoven...είναι πραγματικα απο τα καλυτερες ατάκες που έχω ακούσει τελευταία....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ ρε πούστη να ήξερα πως έπαιζες πιάνο και κιθάρα και θα έβλεπες πόσο διαφορετικό θα ήταν αυτό: http://ocelebritis.blogspot.gr/2012/01/13.html
      αλλά τότε βλέπεις ήμουν ακόμα στα ξεκινήματά μου και έγραφα πίπες!

      τον τύπο στο βίντεο δεν τον είχα (φυσικά) ξαναδεί και παρόλο που φαίνεται τελείος αρπαγμένος, είναι μεγάλη μουσικάρα, ενώ η σύνθεση του δασκάλου είναι όλα τα λεφτά κι έκατσα και την άκουσα με κατάνυξη....πολλή ψυχή ρε φίλε, ακόμα και στα γρήγορα τσιτάτα κάτι μικρά ντικρεσέντο κάνανε τη διαφορά και μετά μπαίνει το σρέντινγκ και γίνεται της πουτάνας!!!

      Διαγραφή
  4. γαμαει και δερνει ο χωστηρας-σελεμπριτης γιατι με κατι τετοια αρθρα ανεβαζει το επιπεδο των μπλογκς κανα δυο και τρεις σκαλες ψηλοτερα...(και ξες εγω δε λεω καλα λογια ευκολα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παναγία μου το παιδίιιιιιιι!!!!

      είπες καλό λόγο για μένα;!;!;! έβαλες θερμομετράκι να δεις άμα έχεις πυρετούλη;!;!;!
      .....αλλά πολλές σκάλες με βάζεις ρε συ και θα κουραστεί ο κόσμος ν' ανεβαίνει!!!

      Διαγραφή
  5. Δύσκολη επιλογή ρε ψελεβριτε αλλά γενικώς κι εξκιούζ μι όλοι, η σειρά αυτή μου φαίνεται λίγο βαρετή. Αν και την εφκιαξες κάπως σήμερα, κάποια από τα προηγούμεμα παρτς δεν τα διάβασα καν ολάκερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνούμε αγαπητέ Master στο βαρετή αλλά σήμερα έφτιαξε. Και αν αγαπάς λίγο τη jazz όταν ακούς για το Mr Paganini ξέρω ότι -όπως εγώ-θα θυμάσαι αυτό: http://www.youtube.com/watch?v=Ew18e8X8nPY&feature=related
      (σόρυ, δεν ξέρω να βάζω λινκ σε σχόλιο)

      Διαγραφή
    2. Μάστερ ευχαριστώ που το έγραψες αυτό ρε φίλε ειλικρινά, για να κάνω καλύτερες επιλογές (για να μη λένε και μερικές τσούλες εδωμέσα ότι δεν ακούω τι μου γράφουν οι αναγνώστες)!!!


      Δάφνη το λινκ μια χαρά το έβαλες, αν και δεν είμαι φαν της φωνητικής τζαζ (και γενικότερα έχω μεγάλο πρόβλημα με τη τζαζ!!!)

      Διαγραφή
    3. Μια χαρά; Θες να πεις πως ανοίγει με κλικ; Σ’ εμένα δεν ανοίγει. (Μου εξήγησαν τον τρόπο αλλά δεν το πετυχαίνω, αν ξέρει κανείς ας βοηθήσει την αόματη να γίνει καλύτερη σχολιάστρια)

      Διαγραφή
    4. όχι δεν ανοίγει με το κλικ, αλλά με ένα κόπυ-πέηστ πάλι κάνεις δουλεια!!!!!


      ....παρεμπιπτόντως, ούτε κι εγώ ξέρω!

      Διαγραφή
  6. Oh, oh θα παραβώ τους κανόνες.
    1. Είπα δε συμμετέχω σ΄αυτής τις αυθαίρετες μονομαχίες αλλά δε γίνεται να μην ψηφίσω τον πολύ αγαπητό μου Lisz διότι έχω περάσει πολλές ώρες με τη μουσική του και την παρέα του (Σοπέν, Γεωργία Σάνδη, την αριστοκράτισα ερωμένη του Μαρία ντ’ Αγκούλ & την αντιπαθητικούλα κόρη του Κόζιμα η οποία παντρεύτηκε το Βάγκνερ- Beat all dat Paganini.
    2. Είπες να αγκαλιάσουμε το κείμενο δίχως να κολλάμε στα γεγονότα κι ως τώρα το σεβάστικα μα... Τσερμανός; Ο Λιστ; Ο εθνικός συνθέτης της Ουγγαρίας; Ο δημιουργός των εξαίσιων Ουγγρικών Ραψωδιών; Non, δε γίνεται, (παρά το von )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Daphnee is in da hood bitcheez and suck it up cause she's going gangsta in yo face!!!!

      'νταξ' τωρα.....Ουγγαρία...Πολωνία....μικρές διαφορές!!!Όλοι του Τατάροι ήτονε αλλά έχουνε και κάτι γυναικάρες ολόκληρα άλογα!!
      αφού είπαμε η ημιμάθεια είναι το φόρτε μου, εκεί που τα σπάω!!

      Διαγραφή
  7. Liszt δαγκωτό,
    γιατί αγάπησα το Hungarian Rhapsody No.2 σαν παιδί μέσω του Tom & Jerry
    (http://www.youtube.com/watch?v=QdpTli2jZ9Q)

    και πολλά χρόνια αργότερα, το ξαναγούσταρα με το κωμικό ντουέτο του Victor Borge
    (http://www.youtube.com/watch?v=W8R0ZwYvXpg&list=FLAn05-fCaGOtL9q1QnLnyRQ&index=73&feature=plpp_video)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θυμάσαι ρε μαλάκα, -αν είσαι αρκετά μεγάλος σε ηλικία βεβαια- μια γερμανική σειρά "φαντασίας" και "μυστηρίου" (χαχαχαχαχαχα οι γιαγμανοί είναι για το μπούτσο σε τέτοια ζητήματα αλλά τέλος πάντων), που το βιολί του Παγκανίνι βρέθηκε καταλάθος στα χέρια ενός κοριτσιού και ήταν μαγεμένο και όποιος το έπαιζε σωστά έβλεπε το μέλλον;!;!
      Κάτι σαν τον υπαστυνόμο Ρεξ, αλλά χωρίς μεταγλώττιση. Όλη η σειρά για το μπούτσο, αλλά όταν έπαιζε κομμάτι Παγκανίνι ήμανε εξέδρα και άκουγα σαν πρεζάκι

      Διαγραφή
    2. Mε γαμάς τώρα...
      Υποθέτω εννοείς αυτό,
      αλλά, αν και έχω γερό θυμητικό από παλιά παιδικά, η area of expertise μου είναι τα κινούμενα σχέδια, αυτά με τους ανθρώποι τα σνόμπαρα (εκτός βέβαια από το Μυστήριο του Χρυσού Πηθίκου), οπότε μετά ντροπής παραδέχομαι ότι δε μου λέει κάτι.
      Από ηλικία σε έχω τρία χρονάκια

      Διαγραφή
    3. μαλάαααακαααααα!!!!!Το μυστήριο του χρυσού πιθήκου!!!!Ειδικά αυτή η καύλα Asian Pussy που έκανε την κακιά και το υδροπλάνο του μαλάκα ήταν όλα τα λεφτά!!!!
      αν ήμουν λίγο μεγαλύτερος ίσως και να είχα ανακαλύψει τη μαλακία εκείνη την εποχή!!!

      ναι, γι' αυτή τη σειρά σου έλεγα, απλά στη μνήμη μου το αγοράκι ήταν τόσο θυληπρεπές που μου φάνταζε σαν κοριτσάκι!!!!


      'νταξ' γάμησες!

      Διαγραφή
  8. Με σγαρλάς να γράψω για την Πολωνική μουσική παιδεία, αλλά βαριέμαι ελλεϊνά να το κάνω. Προφανώς Liszt, μόνο και μόνο γιατί τα πιτσικάτα από ένα σημείο και μετά κουράζουν. Όπως το ροκοκό το μάτι, έτσι κι ο Παγκανίνι το αυτί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ροκοκό ΤΟ ΜΙΣΩ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΑΜΗΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΑΜΩ ΤΗ ΓΑΛΛΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ......πάλι καλά που φτιάχνουν γαμάτο ροκφόρ!

      Διαγραφή
  9. τλ;νρ Αν ο δρομος σου περναει απο τη Ξανθη, πανε σε κανα παραγωγο να αγορασεις Μπασμα που θεωρειται ο καλυτερος καπνος στο κοσμο. Βεβαια θα χρειαστεις και αλλα καπνα (βιρτζινια, μπερλει) για να κανεις χαρμανι αλλα κλαιν. Ραδιο αρβυλα οτι το κιλο το δινουν γυρω στο δεκαευρω στις καπνοβιομηχανιες, αλλα δε γνωριζω με σιγουρια. Αν εχεις κανα κονεδακι κατα κει, ρωτα και μαθε. Και μια προταση απο το λαγουμι μου για το επομενο βιες μπιτσιζ ριξε ξερω γω Τεσλα-Φαραντει η σαμθινγκ λαικ δατ. Τα σεβη μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασβέ το ξέρω ρε φίλε ότι Ξάνθη κι Αγρίνιο παίζουν πολύ καλά καπνά, αλλά δυστυχώς δεν έχω κονέ και δεν μπορώ προς το παρόν να φύγω από 'δω για να πάω Βόρεια για ψώνια, αλλά εκτιμώ που μου έγραψες και θα τα έχω υπ' όψιν.


      Τέσλα βς Φάραντεϊ ε;!;!;!;!

      μπατλ οφ κοντροβέρσιαλ σάηενς!!!!!
      σωστός!!!!!

      Διαγραφή
  10. Πραγματικά όσο περνά ο καιρός ανεβάζετε πολύ το επίπεδο των blogs !! Αλοίμονο
    πως να σας συναγωνιστούν οι υπόλοιποι αδαής και πτωχοί από μυαλό και γνώσεις λοιποί bloggers ?
    Αληθινό σχολείο γίνατε για εμάς τους αμαθείς!!!

    Σας θαυμάζω για τις ατελείωτες γνώσεις σας !!!

    Καλό σας Βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι γνώσεις είναι η φύση μου και η ημιμάθεια η παραφύση μου!!!
      έχω ξαναπεί ότι έχω μαύρη ζώνη στη σοφία, είμαι ένας γκουρού των επιστημών και είμαι και φυσικό αφροδισιακό!!!

      Διαγραφή
  11. Απαντήσεις
    1. Σας ευχαριστώ για την διόρθωση Αγαπητή !!!
      Παρατηρητικότατη σας βρίσκω!! Το δικό μου
      ορθογραφικό λάθος σας έτσουξε από όλα
      όσα διαβάζετε γύρω σας!!!
      Μα τι να γνωρίζω εγώ !! Ανώτατο νηπιαγωγείο
      έχω τελειώσει μόνο η αμόρφωτη!!!

      Καλό σας βράδυ !!!

      Διαγραφή
    2. Δεν περίμενα τόση ευθιξία. Δηλώσατε αμαθής κι είπα να βοηθήσω― διότι πολλά με πειράζουν μα δεν ανακατεύομαι αν δε ζητηθεί. Κι αφού δεν το ζητάτε θα σας αφήσω στις (χρησιμότατες) γνώσεις νηπιαγωγείου, με πολλές συγγνώμες.

      Διαγραφή
    3. Oh my God!!
      Τόση ένταση!!
      Τα τσάκρα σας θέλουν βελτίωση Αγαπητή!!!

      Καλή σας Μέρα!!!

      Διαγραφή
    4. cat-fight!!!!

      αν συνεχίσετε έτσι μπορεί το επόμενο "βς" να είναι Δάφνη βς Νεφερτίτι!!!

      Διαγραφή
    5. Ξυπνούν φαντασιώσεις με ζελέ ή λάσπες;
      Να που βγήκε και κάτι καλό.. αν κι ήταν αναπόφευκτο όταν έχεις να κάνεις με Titties― (που.. ξέρω, είναι κακόβουλο & κάτω από τη ζώνη το λογοπαίγνιο αλλά δε μπόρεσα να κρατηθώ, η λέξη είναι κόκκινο πανί για μια φεμινίστρια με σιλικόνη).
      Good morning dear, πάω για μπάνιο..

      Διαγραφή
  12. Μόνο και μόνο γιατί είναι γιος του ΕξΑποδω και άρα εξ αγχιστείας αδέρφι μου θα πρέπει να πάω με τον Νικολό..

    Ο Φρανς όσο και καλός να ήταν άμα τρέχει στους πάπες για συγχωροχάρτια και μετά το γυρνάει στις αγιαστούρες και τις μετάνοιες είναι λίγος..

    Αλλά επειδή πάνω απ'ολα η ιστορική δικαιοσύνη το hungarian rhapsody no2 είναι έπος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να μην αναφέρω ότι υπάρχει μια βρώμα στη γειτονιά ότι ο Frédéric François Chopin έπαιζε αυτά που έπαιζε ο Lizst με ένα χέρι ενώ με το άλλο καθάριζε φασολάκια...
      Για τον Νικολάκη δεν έχει κανείς τολμήσει να ψελλίσει κάτι τέτοιο.

      Διαγραφή
    2. Ε καλά αν έμπαινε και ο Chopin στην κουβέντα δεν θα υπήρχε λόγος για ψήφος, καθώς ο μόνος που μπορεί να ανταγωνιστεί τον μέγα συνθέτη-βιρουόζο-γαμωκαιδερνωστημουσικηκαιαποτοτεπουπεθαναδενεχειβγεικαναςσοβαροςκαλλιτεχνηςαλλαεχουμεγεμισειαχρηστατουβλαγαμωτομουνιτηςμαναςπουπεταγετουςσυγχρονουςμουσικους, είμαι εγώ, άντε και ο Beethoven.

      Διαγραφή
    3. να θυμήσω όμως ότι ο Λιστ είχε φτάσει σε τέτοιο επίπεδο βαρβατίλας που ακινητοποιούσε το μικρό δάχτυλο του δεξιού του χεριού για να μπορεί να παίζει πιο γρήγορα, μέχρι που κατέστει ανάπηρο.....για να λέμε τα σύκα-σύκα και τον Σοπέν-Σοπέν (υπονοούμενο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του)

      Διαγραφή
  13. Τι έγινε κι έσβησε το επόμενο;

    P.S. 1. ο (πολυαγαπημένος μου) Σοπεν ήταν βιρτουόζος που έκανε εξαίσους αυτοσχεδιασμούς- ο Λιστ ήταν συνθέτης δε νοιαζόταν για κονσέρτα σαλονιού & βοήθησε πολλούς, όπως & το φίλο του Σοπέν, του οποίου μόνη ερωμένη ήταν η ανδρικά ντυμένη κοντέσα George Sand που σε ένα γράμμα λέει ' ξέρεις την αηδία που έχει το Σοπενάκι για το γυναικείο σώμα'. Πάμε παρακάτω τώρα;

    P.S.2. με διασκεδάζει που όσο πας να ανεβάσεις το επίπεδο με τέτοια άρθρα τόσο τα σχόλια επιδαπεδώνονται. Cat Fights σε ανδρικό blog; Διεθνής πρωτιά! Respeeeeect!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καταλάθος το δημοσίευσα εχθές και το επανέφερα σε πρόχειρο, για να το διορθώσω και μόλις πριν λίγο το δημοσίευσα!!!

      το δεύτερο υστερόγραφό σου είναι όλα τα ευρώ!!!

      Διαγραφή
  14. Πρώτη επίσκεψη εδώ και έπεσα στην περίπτωση! Γέλασα μέχρι δακρύων, τα πιο ανατρεπτικά βιογραφικά για Παγκανίνι και Λιστ..

    Λίγο δυσκολεύτηκα να καταλάβω μερικά γραφόμενα εντός των σχολίων αλλά υποθέτω πως όλα συνηθίζονται :-)

    Για την ιστορία ψηφίζω Λιστ διότι έχω παίξει την 2η Ουγγρική Ραψωδία (όχι με πιάνο) και με μάγεψε εκτός του ότι με στοίχειωσε για κάμποσο καιρό και ενώ έχουν περάσει πολλά χρόνια όταν την ακούω κάτι τις το παθαίνω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή