Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

VS BITCHEEEEEZ 2




Ο νέος αυτός κύκλος που ανοίγει, έχει σκοπό να ανοίξει τα μάτια του κόσμου και να τους κάνει να καταλάβουν τι είναι μια πραγματική διασημότητα.
    Κατά την μη-ταπεινή μου γνώμη, ένα πραγματικό σελέμπριτι είναι αυτός/ή που καταφέρνει να πέσει στην αντίληψή μου, χωρίς να χρειαστεί να μου πιπιλίσει τ' αρχίδια, με στόμα σάπιο από τον έρπη, η τηλεόραση και να με καταφέρει να δώσω έστω και λίγη σημασία στην ύπαρξη του, ακόμα και με αρνητικό τρόπο. Ο τρόπος προβολής τους εδώ είναι όπως έπεσαν στην αντίληψή μου, χωρίς να κάνω ιστορική έρευνα πουθενά!!!


    Είναι ο λόγος που έρχονται στο μυαλό οι άκυρες συγκρίσεις με αντίστοιχα σελέμπριτι και είναι και η πραγματική ουσία αυτού του μπλογκ. Μπορείτε ν' αφήνετε τις προτάσεις σας στα σχόλια ή να επικοινωνείτε απ' ευθείας μαζί μου μέσω του φβ  "Emmanuel Olympos".


















ΕΠΙΣΗΣ




όποιος έχει κονέ με καπνοπαραγωγούς, ας με κονεξάρει κι εμένα γιατί η τιμή του συσκευασμένου καπνού έχει φτάσει την τιμή του χρυσού. Προτίθεμαι να αγοράζω καπνό κατευθείαν από την πηγη (ανοιχτόχρωμα και σκούρα καπνά) έναντι λογικής τιμής και τα μεταφορικά δικά μου!!!






επόμενοι διαγωνιζόμενοι:














Benjamin Franklin





-Ride the lighting bitch



VS



-me is radioactive you whore



BEGIN!!!




Benjamin Franklin


ο ένας από τους πρώτους προέδρους της αμερικανικής δημοκρατίας της Μπανανίας, πριν γίνει πολιτικός και φωτό στα αμερικάνικα δολάρια ήταν ένας τζίφρης ερασιτέχνης "επιστήμονας", με μερικές πολύ καλές ιδέες, απ' ότι ακούω. Αλλά  να πα να πα να γαμηθεί τι και τι ανακάλυψε (που και κάτι να ανακάλυψε πρέπει να ήταν καμιά μαλακία, μιας και καμία ανακάλυψή του δεν ονομάστηκε "Φρανκλίνιο" ή "νόμος του Φρανκλίνου"),οπότε θα αρκεστώ στο πείραμα με το χαρταετό και το κλειδί, στο οποίο ανακάλυψε ότι πρέπει να είσαι πολύ κωλόφαρδος για να πετάς χαρταετό με ένα μεταλικό κλειδί δεμένο απάνω του, μια μέρα που πρόκειται να ρίξει αστραπές βροχές και κεραυνούς. Και αυτό για 2 λόγους. Ο πρώτος είναι ότι άμα σε χτυπήσει ο κεραυνός, είσαι χρήσιμος μόνο σαν κούτσουρο στην ψησταριά που έχω για να ψήνω πανσέτες. Και ο δεύτερος είναι ότι πρέπει να είσαι ακόμα πιο κωλόφαρδος ώστε να μην ρίξει τον χαρτετό σου η βροχή πριν σε κάνει γραφίτη ο κεραυνός. Και αυτό ήταν κυρίες και κύριοι η ουσία του πειράματος του Βενιαμίν. Οι κακοπροαίρετοι θα με βρίσουν γι' ακόμα μια φορά, λέγοντας ότι η ανακάλυψή του συνέβαλε ώστε να ανακαλύψουμε την αγωγιμότητα στο ρεύμα των μετάλλων και του νερού, καθώς και μια νέα μορφή ενέργειας, την ηλεκτρική.

ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ



Marie Curie


Λαμπρό μυαλό με καταγωγή από την Πολωνία, απ' όπου μετακόμισε μετά από τις μεγάλες πολιτικές αναταραχές, οπότε βρέθηκε κάπου κεντρικά στην Ευρώπη και παντρεύτηκε δυο άντρες. Με τον πρώτο χώρησε, ή κάπως ψόφησε, ενώ ο δεύτερος που έμεινε, ήτανε κι αυτός επιστήμονας, του οποίου το όνομα δεν έμεινε και πολύ στην Ιστορία, αφού η Μαρί τον είχε στη μπαντόφλα και στον πλάστη. Της ήταν χρήσιμος στο να της φέρνει τα σύνεργά της, αλλά όταν ήταν για το Νόμπελ και τους πρότειναν μαζί, δεν μπορούσε να αρνηθεί κι έτσι πήρε κι αυτός μια θέση στην Ιστορία........με λίγα λόγια, δεν θυμάμαι πως τον λένε. Η Μαρί ανακάλυψε το ραδιενεργό στοιχείο Ράδιο, αλλά όχι το άλλο ράδιο με τους σταθμούς, γιατί εκεί είχε το κόπυράητ ο Χέρτζ, αλλά μετά από αλλεπάλληλες αγωγές, μοιράστηκαν το όνομα, αλλά η Μαρί κράτησε το "Ράδιο" με κεφαλαίο και ο Χέρτζ το "ράδιο" με μικρό γιατί η Κιουρί τον απείλησε με μηνύσεις για ανισότητα μεταξύ των 2 φύλων που δεν ήταν και πολύ της μοδός εκείνο τον καιρό. Η Μαρί όταν ανακάλυψε το Ράδιο, κρατούσε ΠΑΝΤΑ μαζί της ένα φυαλίδιο, σαν φυλαχτό, παρόλο που ήξερε της βλαβερές συνέπειες του.....ψόφησε από καρκίνο και μαζί με τον άντρα της έκαναν 2 παιδιά: Τον Μαγκνίτο και τον Ξαβιέρ



Το κριτίριό μου είναι το ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ μεταξύ ιδιοφυών αντρών και ιδιοφυών γυναικών




ΠΟΙΟΣ ΚΕΡΔΙΣΕ;;;;













25 σχόλια:

  1. Ο Μπέντζι ΔΕΝ ήταν πρόεδρος του Γιουεσέι. Γαμώτη μου δηλαδή, όλα εγώ πρέπει να στα λέω;
    Υ.Γ: Ψηφίζω Μπέντζι, αλλά γάμησες με το "έκαναν δύο παιδιά, τον Μαγκνίτο και τον Ξαβιέρ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εντάξει μωρή Μπριτάνικα που σου θίξαμε και τις γνώσεις!!

      οι ατάκες μου σπάνε οθόνες!

      Διαγραφή
  2. Είπαμε δεν ψηφίζω, αλλά για τον καπνό αν μάθεις πες μου κι εμένα. Ο καλύτερος είναι ο τούρκικος. Πάμφθηνος, φημισμένος, σε πολλές ποικιλίες (μέχρι 'camel' έχουν στο σακί όπως τα παλιά μπακάλικα είχαν τα φασόλια). Απαγορεύεται όμως να φέρει πάνω από μισό κιλό το άτομο γι αυτό και κ΄θε τόσο συλλαμβάνουν ηλίθιους καθηγητές σε Χίο και Μυτιλίνη. Κάπου θα έχουμε κι ελληνικό, δε μπορεί...
    Καλό απόγευμα― the surf must be up today με το βοριά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπαααααα.....ο βοριάς έμεινε στα βόρεια, εμάς δε μας δίνει σημασία...γι' αυτό άλλωστε κάθομαι και γράφω!

      Διαγραφή
  3. To 100δολαρο κερδίζει με άνεση. Βλέπεις ήταν ο πρώτος "superhero" στις 13 τότε πολιτείες. Για να καταλάβεις κάτι αντίστοιχο με την ατάκα που πετάει ο Μέλης Γύψος στο Braveheart όταν τον ρωτάνε αν είναι στα αλήθεια ο Γουίλιαμ Γουάλας. Απο εκεί και πέρα i rest my case, ακόμα και ουδέποτε έπεσε αστροπελέκι στο χαρταετό και την καλούμπα του Φρανκ, που ήθελε μοναχά να δείξει πως η ατμόσφαιρα κουβαλάει "φορτίο". Συν το γεγονός πως μια περίοδο ήταν φυγάς προσθέτει bad-assery πόντους σε σχέση με την Πολωνή ραδιενεργή πρόγονο του Βαζέχα που άνετα μπαίνει στα darwin awards.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα στο role-play είσαι νούμερο ένα....!Το προφίλ σου το υποστηρίζεις 100%, ακόμα κι αν δεν έβγαζε όνομα και φωτό πάνω από το σχόλιό σου, θα ήξερα σίγουρα ότι είσαι εσύ!!

      παρεμπιπτόντως....αφού η ατμόσφαιρα κουβαλούσε "φορτίο" πώς και δεν τη ρίξανε στη μπζειρού;!!

      Διαγραφή
    2. Το "φορτίο" μικρέ σέρφερ προερχόταν από τις Μπαχάμες και κάνοντας μια μικρή παράκλιση στην μεταφορά του, φαινόταν στα παράλια της Φλόριντα πως ερχόταν από S/W πολιτείες, άρα ήταν "καθαρό".

      Μόλις σου έδωσε ινφο για το πως τα φορτία άσπρης σκόνης έμπαιναν στη χώρα. Oπότε στο επόμενο ρίξε ένα "Ποιος ήταν πραγματικά ο kingpin του καρτέλ του Μεντεγίν" να σου παραδώσω και άλλες πληροφορίες.


      Υ.Γ Δεν κάνω κανένα role play. Ι stand my views and my ground.

      Διαγραφή
  4. Μπορούμε να ψηφίσουμε ότι θέλουμε???
    εγώ θα πάρω την Κυρία με το Ραδιόφωνο !!!
    Επίσης να συνεχίσετε αυτόν τον διαγωνισμό και θα θεσπίσετε και
    Δώρα για τους νικητές!!! Μα πως δεν το σκεφτήκατε? Και μετά να
    γίνει διαγωνισμός ανάμεσα σε όσους πρώτευσαν να δούμε
    ποιός θα είναι ο Πρώτος των Πρώτων!!! Να έχετε και μετάλλια, χρυσό, ασημένιο χάλκινο να γίνει και επίσημη τελετή, θα σας παραχωρήσω την αίθουσα συμβουλίου της Εταιρείας μου αν θέλετε γι αυτό!!!
    Είμαι χορηγός σε αρκετές αγαθοεργίες, θα μπορούσα να σας αναλάβω κι εσάς!!!

    Καλό σας βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι αν το μετάλιο το κερδίσει κανένας νεκρός τι θα κάνουμε; Θα τον ξεθάψουμε ή θα δώσουμε τα μετάλια στους τεθλιμμένους συγγενείς;

      για να δεχτώ μια τέτοια αγαθοεργία θα πρέπει να με πληρώσετε σε είδος γιατί δεν είμαι άνθρωπος των χρημάτων!!!

      Διαγραφή
    2. Όποιος και να κερδίσει το μετάλλιο Αγαπητέ
      θα πάρει ένα μονόστηλο σε καθημερινή εφημερίδα ευρείας κυκλοφορίας,
      μια ημερίδα τύπου για την τιμητική απονομή σε κεντρική αίθουσα
      μεγάλης Εταιρείας και κατόπιν το μετάλλιο θα πάει στην αποθήκη
      με τα απορρυπαντικά και θα δούμε ποιος θα παραλάβει το χρηματικό ποσό
      σε μνήμην του τιμηθέντος!!!
      Τα βραβεία θεσπίζονται από επιτροπή, αν εσείς θέλετε εις είδος πληρωμή...
      Δεν θα είναι η πρώτη φορά!!!

      Διαγραφή
  5. ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ, ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ "ΒΑΡΕΤΟς" ΜΑΖΙ,
    ΒΑΡΕΤΟς/ΑΔΙΑΒΑΣΤΟς/ΜΙΚΡΟς/ΑΜΥΑΛΟς/ΕΠΙΔΕΙΞΙΑς
    WHAT NEXT? ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΥΒΑΔΆΚΙ ΣΤΟ BLOG ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΕΣΑ,

    ΗΡΘΑΝ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝ, ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΥΣΗς
    2 ΜΗΔΈΝ=0-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχχααχχαα καλώς το παγω-τρόλλ!!!


      ΤΙ ΕΙΠΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ!!!!
      I JUST HAD ANOTHER BLOGASM!!

      Διαγραφή
    2. ΑΜ ΜΕ ΠΕΙς ΞΑΝΑ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑ ΕΡΘΩ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΆΣΧΗΜΗ ΣΑΝ ΤΑ TROLL, ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙς ΠΙΣΩ ΘΑ ΜΕΙΝΩ, ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙς

      Διαγραφή
    3. τα τρολλ δεν είναι πάντα άσκημα.....οπότε.....δεν ο παίρνω πίσω!!!

      Διαγραφή
  6. 3 words: BENJAMIN FUCKING FRANKLIN. All the way! Πόσο πιο γαμάω από το να είσαι εφευρέτης, να είσαι διπλωμάτης των Αμερικανών στα πρώτα τους βήματα και να έχεις μία κατάρτιση που μπορεί να βάλει τα θεμέλια σε ένα κράτος για να γίνει οικονομική δύναμη.

    Χωστήρα, pardon me, αλλά μετά από διασταύρωση πληροφοριών έμαθα ότι ο Φρανκλίνος δεν ήταν ποτέ πρόεδρος των ΗΠΑ, αν δεν το έχει αναφέρει κανείς το λέω εγώ αλλιώς απολογούμαι εκ των προτέρων για τη... διορθωσούλα.

    Η Κιουρί ήταν και γαμώ κατά κοινή ομολογία, οι προσφορές της στη Χημεία με την ανακάλυψη νέων στοιχείων και τη Φυσική ήταν σίγουρα σημαντικότατες, απλά εγώ σαν γνήσιος φανατίλας της μπλογκόσφαιρας βγάζω φιρμάνι και το φιρμάνι λέει "ΜΠΕΝΤΖΑ, ΜΠΕΝΤΖΑ, ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΜΠΕΝΤΖΑ ΜΠΕΝΤΖΑ ΚΑΝΕ ΣΑΜΑΤΑ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΙΝΕΤΕ ΑΜΑΣΗΤΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΝΤΑΞΕΙ;;;;;


      είσαι οπαδίλα έτσι;!;!

      Διαγραφή
    2. Ναι, ρε, κάνω ιστορική συζήτηση για άσχετα τόπικ όπως ο αμερικανικός πόλεμος της ανεξαρτησίας και είμαι πιο οπαδός από έναν βασιλικό και έναν κομμουνιστή που τρώγονται για τα γεγονότα του ελληνικού εμφυλίου.

      "Έλα, σας γάμησε η προωθημένη μπαλιά του Ουάσινγκτον, ε, τι να κλάσετε κιόλας μετά από την ήττα στο Tea Party της Βοστώνης, ΟΥΣΤ ρε Αγγλίδες" και τέτοια...

      Αν και είμαι κατά των φανατικών στα σοβαρά, αν γουστάρω να τρολάρω μπορώ να γίνω πιο ταλιμπάν από τους ταλιμπάν...

      Διαγραφή
    3. O 100δολλαρος όντως δεν ήταν ουδέποτε πρεζιντέντε. Καλά σου λέει ο Καγκελάριος μα τα χίλια κανόνια του στρατηγού Κάσταρντ!

      Διαγραφή
    4. Και μα τα το καπέλο του Μπλεκ από roadkill, ο 100δολλαρος ουδέποτε χτυπήθηκε από thunder and lighting. Δεν είναι δα και o De Maio.

      Διαγραφή
  7. Από άποψη Μεγέθους Μαλακίας, το παίρνει χαλαρά ο Φρανκλίνος, διότι το άτομο ΗΞΕΡΕ οτι μπορει και να πάθαινε ηλεκτροπληξία, ενώ στην περίπτωση της Κιουρί, τα αποτελέσματα της έκθεσης στη ραδιενέργεια δεν ήταν ακόμη γνωστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χωρίς το Μπεν δε θα μπορούσα να έχω διαβάσει αυτό εδώ. Χωρίς τι Μαρί ίσως και ναι..
    Και btw, σύμφωνα με το How High, (http://www.imdb.com/title/tt0278488/) o Μπεν πατεντάρισε και το bong._

    ΑπάντησηΔιαγραφή