Τρίτη 31 Ιουλίου 2012

ΚΑΜΑΚΙΑ, ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΝ



τις τελευταίες μέρες, αν δεν έτρωγα σαν βοσκός μετά από σαρακοστιανή νηστεία, θα είχα μείνει πούτσα και κόκαλο





χαιρετίζω τα πλήθη!!!

για όσους δεν με ξέρουν, είμαι ο Χωστήρας, η φλόγα στο πισί σου αν κατά ατυχία ξεμείνεις από αναπτήρα, με μαύρη ζώνη στις επιστήμες και τις τέχνες, μια εκ γενετής ιδιοφυία, με μια μπουλντόζα γνώσεις στο κεφάλι και φυσικό διεγερτικό για τις γυναίκες.





από το προηγούμενο μέρος ( εδώ δεν βάζω σύνδεσμο, να το βρείτε....ξεκινάει με τη φράση "έτοιμο είναι ρε μουνιά, διαβάστε το" ), το μόνο μου παράπονο είναι ότι καμιά σαλούφα με μυαλό σπαλομπριζόλας, δεν ήρθε να μου ζητήσει συγνώμη.

Κύριοι και κυρίες που μπιφτεκώνεστε (λεσβίες), τα θυληκά, εδώ και μερικά χρόνια έχουν αλλάξει.



.....ή μήπως όχι;;;;;;


δεν έχουν αλλάξει, ή τουλάχιστον όχι τόσο όσο νόμιζα.
     Ας βάλουμε κάτω τις εξισώσεις και θα βρούμε το εξής παράλογο, αλλά ταυτόχρονα λογικό.


η γυναίκα επιλέγει στην τελική, αν θέλει να είναι μαζί σου!!!


....εκτός αν είσαι βιαστής!!



θα σας δείξω τι εννοώ

κάθε άντρας έχει ένα "κάτι", πολύ συγκεκριμένο, το οποίο ένα μέρος του γυναικείου πληθυσμού βρίσκει πολύ "μμμμμμμμμμμμμμ" ή τουλάχιστον εξαιρετικά "γκκκκκκρρρρρρρρ", ώστε να στρέψουν το κούτελό τους και να σε κοιτάξουν. Αυτό ονομάζεται "μόχο" ή "μότζο" (mojo), είναι το πουγκί με τα μαγικά βοτάνια που έχεις και κάνεις τα γυναικάκια να τρίβουν ρώγα με την πάρτη σου.

Άλλος είναι ψηλός με εκφραστική μύτη (Παρτάλι), άλλος είναι χοντρός, μ' ένα γενάκι σαν ξανθιά κοπριά και ατάκες φουλ αντρίλας (Focking Hell). Τέλος πάντων, όλοι μας έχουμε κάτι.

κάτι τόσο δυνατό, που άμα το χάσουμε, πάπαλα....φινίτο λε μουνί και καλώς ήρθες στον αστερισμό του δεξιού χεριού ή του αριστερού (ή και των 2 ταυτόχρονα, στην περίπτωσή μου).


ας τα βάλω λοιπόν κάτω να δω γιατί.

Μέχρι και πριν 2μιση χρόνια εγάμουν κι έδερνον. Δεν υπήρχε γεναίκα που να έφευγε από τα νύχια μου και να μην ρουθούνιζε σαν ρινόκερος. Οι επιτυχίες διαδέχονταν η μία την άλλη. Όποια έβαζα στο στόχαστρο, ήταν απευθείας δική μου.


ΞΕΠΕΤΕΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΝΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΚΟΥΡΟΥΝΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΕΣ ΠΡΩΙΝΑΔΙΚΩΝ.


και τώρα έχω καταντήσει ο "παρταρχιδιαμουχαχαχαχαχαχαα"¨



Χωστήρας πριν(ς)

κορμί κομμάτια, χαμόγελο μισοστραβωμένο σαν του Τζέραρντ να φανεί ο κυνόδοντας του τίγρη, μαυρισμένος, άγριος, ευλύγιστος, πράσινο μάτι που παίρνει κώλους στο αγνάντεμα, φωνή που κάνει ακόμα και τη Σαχάρα να μουσκεύει και μαλλί μακρύ, μπουκλωτό και ξανθεμένο κάτω από τον περήφανο ελληνικό ήλιο

Χωστήρας μετ(ρ)ά(νς)

κορμί κομμάτια, χαμόγελο μισοστραβωμένο σαν του Τζέραρντ (και με μια εσάνς Τρόυ γιατί έβλεπα και Νιπ-Τακ), μαυρισμένος, άγριος, ευλύγιστος, πράσινο μάτι που παίρνει κώλους στο αγνάντεμα, φωνή που κάνει ακόμα και τη Σαχάρα να μουσκεύει και κοντό μαλλί






ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΤΖΟ ΜΟΥ




το μαλλί....




με το μαλλί ήμουν ανίκητος....ακαταμάχητος!!!




οι γκόμενες (αι ξέναι, διότι οι δικές μας έχουν τέτανο στα μάτια και πρέπει να τους κολλήσεις ευρώ στο κούτελο για να θεραπευτούν), με φώναζαν με διάφορα ονόματα, "Ταρζάν"(μη γελάτε ρε, αλήθεια λέω), "Ηρακλής", αλλά το καλύτερο ήταν "ο Έλληνας θεός" κι εγώ έκανα και καλά ότι κοκκίνιζα από ντροπής, αλλά καμάρωνα κρυφά για τη χώρα μου που έβγαλε τέτοιο πλάσμα άπειρης τελειότητας, μια μηχανή ακατανίκητης έλξης, πιο ακατανίκητης κι απ' τη βαρύτητα.




και μετά τα έφτιαξα με την Έμα (θυμάστε από τα "παρτς") και πάει το μαλλί, πάει και το νίμου.




Φυσικά, δεν μπορώ να κατηγορήσω την καριόλα που αποφάσισα να το κόψω. Η Έμα ήταν η Έμα κι εγώ ήμουν ο μαλάκας που ΔΕΝ έπρεπε να ήμουν, φερ ινάφ.




Όταν πια είχα συνέλθει αρκετά από το ψυχοπλάκωμα και τη μιζέρια που μόνος έβαλα τον εαυτό μου, είπα να το ρίξω λίγο έξω και να ανακτήσω αυτά που ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ  μου ανήκουν.
Είχα την ψευδαίσθηση ότι με το κοντό μαλλί θα είχα νέες περιπέτειες με άλλου είδους κοπέλες, ίσως πιο.....πιοοοοοο.....πιο σοβαρές (;;;), εκλεπτισμένες (;;;;;;;;), ουσιώδεις ('νταξ' η μαλακία βάρεσε πάλι υπέρυθρο), αλλιώτικες πέος πάντων.




ααααααααρχίδιααααααααααα








άπαξ και το μαλλί εκόπει, άρχισε ο Πέοντας ο Μεγαλοπρεπής το θρήνο.




Δεν λέω ότι δεν υπήρξε εντελώς τίποτα. Μάλιστα για να είμαι και απολύτως ειλικρινής, αυτές οι ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ, μετρημένες στα δάχτυλα των χεριών, κοπέλες, με τις οποίες έκανα κάτι αυτά τα 2μιση χρόνια ήταν πολύ πχοιοτικές και όλες τους πεντακάθαρα δεκάρια και με τόνο. Αλλά ήταν ποσοτικά ελάχιστες.


Θα μου πει κάποιος "καλά ρε μαλάκα.....δεεεεεεεν χόρτασες;" και θα απαντήσω με ερώτηση-ατάκα που σπάει ατσάλια








χορταίνεται ρε μπινέ το μουνί;;;;;;








αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας






πώς γίνεται κάτι τόσο μη ουσιώδες, όπως είναι το μαλλί, να συμβάλει τόσο καταλυτικά στο αν θα γαμήσει ο Χωστήρας ή όχι;
Μια απάντηση μας έρχεται από τα βάθη του χρόνου, όταν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες (οι οποίοι ήταν αρχιδεροί και αντρούκλες και όχι σαν τους σημερινούς που έχουν καταντήσει τσουτσεκάκια) έλεγαν 




"τίποτα δεν κάνει έναν ωραίο άντρα, πανέμορφο και έναν άσχημο άντρα, τρομακτικό, από το μαλλί....και είναι και τζάμπα"






μπέσα μαλάκες σας λέω, έτσι έλεγαν, μεταφρασμένο -φυσικά- στα νεοελληνικά.






καλό είναι λοιπόν το σύνολο, αλλά αν δεν συμπληρώνεται κι από δυο κιλά τρίχα ν' ανεμίζει στην πνοή του ελληνικού ανέμου, είσαι ακόμα μια παρουσία μέσα στο σύνολο.




κάποιοι διαβάζουν τώρα και είναι εντελώς poker-face (ανέκφραστοι), σε άλλους έχει γαμηθεί το μυαλό από την ποιότητα πληροφοριών και ακόμα περισσότεροι είναι έτοιμοι να κλείσουν τη σελίδα με μια σνομπ έκφραση στο πρόσωπό τους και σκεπτόμενοι "τι μαλάκας νάρκισσος".




σωστοί όλοι (η μεγαλοπρέπειά μου κάνει τη διαφορά)




αν είσαι άντρας, δεν μπορείς να καταλάβεις πώς δουλεύει το μυαλό μιας γυναίκας και με τι σκεπτικό επιλέγει.


αν είσαι γυναίκα "σκεπτόμενη" και θεωρείς ότι έμπλεκα μόνο με τσόλια που έχουν iq χαλικιού, σκέψου ξανά τι μαλακισμένες επιλογές άντρα είχες κάνει εσύ στη ζωή σου, με βάση ένα χαρακτηριστικό που είχε ο "μαλάκας" κι έλα να συζητήσουμε. Μέχρι τότε σκέψου ένα υπέροχο, ογκώδες, μακρύ και απολαυστικό καυλί στο στόμα σου, τρόμπαρε το παγωτό-γρανίτα και μην ανησυχείς, θα χύσω στα βυζιά σου!!!





έπεται συνέχεια φυσικά






παρεμπιπτόντως, εννοείται ότι το μαλλί -στο οποίο πλέον θα αναφέρεστε ως "η Μέλλουσα Μεγαλοπρεπή Κόμη του Χωστήρος"-.......ξαναμακραίνει!!!





48 σχόλια:

  1. Μακρύ μαλλί φορέβα ρε μουνιά. Ο ΚΑΓΚΕΛΑΡΙΟΣ ΕΓΚΡΙΝΕΙ. My word, μακρυμάλλης κι εγώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το ξέρω αντράκι μου, δεν χρειάζεται να κάνεις whoreing για να το διαφημίσεις!!!!

      κορίτσια ο Καγκελάριος πάει επίσης και γυμναστήριο

      Διαγραφή
  2. Το μακρύ μαλλί γαμεί και δέρνει αλλά αναγκαστικός έφυγε διότι τώρα οδεύω προς καραφλίαση και το look Παπακωνσταντίνου μου χαλάει τη μόστρα!
    Πέρνεις και μόνο σχόλια ενθάρυνσης και επιβεβαίωσης που ζητάς απεγνωσμένα νάρκισσε!
    Καλό κουράγιο όσο περιμένεις να ξαναμακρίνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν υπάρχει χειρότερο είδος λουκ, απ' αυτό του καραφλομαλλιά, όπως του Παπακωνσταντίνου και του κατή (προ προσθετικής μαλλιών)

      Διαγραφή
  3. Το μακρύ μαλλί όντως κάνει τη διαφορά, αρκεί να είναι (ή έστω να δείχνει) φροντισμένο. Μπαντάνα φίλε! Μεγάλη εφεύρεση!

    Αλλά λένε ότι ακόμα καλύτερο είναι το καραφλό, αλλά όχι αυτό το αρχές καράφλας, μιλάμε για το εντελώς ξυρισμένο. Βέβαια εγώ δεν το δοκιμάζω, όχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου θύμισες, μάστερ, ένα γνωστό που κυκλοφορούσαμε μακρυμάλληδες Εξάρχεια και αυτός πριν κάτι μέρες τα είχε ξυρίσει γουλί... με όλες τις παρενέργειες και τα στερεότυπα που απορρέουν από τέτοιο κούρεμα. Είχε βέβαια εμάς και τον ξελασπώναμε, θα φάνηκε σαν κανένας ντεθμεταλάς να πούμε...

      Διαγραφή
    2. μπαντάνα, αλλά και πιάστρα (αντρικιά βέβαια, όχι για λουλούδες), αν είσαι σάμμερ-μπόυ!!!

      Διαγραφή
  4. Ρε συ μου θυμίζεις κάτι γυναικεία κωλοβιβλία που γράφουν για τους γκόμενούς τους και τις σχέσεις τους, μόνο που εσύ τα γράφεις γαμάτα (άι στο διάολο ψωνάρα που χάρηκες!!) και αυτές σαν τη μούρη τους (σκατά!)
    Αμ δε χορταίνεται!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε συ μου θύμησες κάτι πατόψαρα που τα στέλνουν στρατό και παθαίνουν περίοδο κάθε που βγαίνουν οι υπηρεσίες, μόνο που εσύ αλλάζεις και καμιά σερβιέτα!!!

      καλή απόλυση....γκέυ!!!

      Διαγραφή
  5. To μακρύ μαλλί είναι ευλογία. Γιατί άλλο να είσαι Κωφίδης και Crimson Glory ρε μουνια και άλλο κατσαρό υπόθετο (λέγε με καραγκούνα) και μπήκαν τα γιούδια στο μαντρί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κι άλλο καραφλομαλλιάς, μισός γλόμπος και μισός πρόβατο σαν τον τραγουδιάρη των Lamb of God

      Διαγραφή
    2. Tα αμνοερίφια δεν μας απασχολούν ρε. Μόνο για σούβλες είναι τα γαμήδια.

      Διαγραφή
  6. Από αρχαιοτάτων.. εξ ου κι η εκδίκηση της Δαλιδά ήταν ένα κούρεμα κι έχασε ο Σαμψών τη δύναμή του.
    Το οποίο (κούρεμα) αποδείχθηκε τόσο αποτελεσματικό όπλο/κόλπο για σπάσιμο τσαμπουκά που στρατοί, στρατόπεδα, δικτάτορες & φασίστες το επιβάλλουν με θεαματικά αποτελέσματα.
    Πέρα από την κοινωνιολογική ιστορική αυτή παρατήρηση όμως, μια και διαβάζω πιο πάνω πως το έχεις κάνει ανδρικό cosmopolitan & μια και είμαι λάτρις θα δώσω στο ανδρικό αναγνωστικό κοινό μια συμβουλή : το ανδρικό μαλλί είναι σαν το γυναικείο στήθος δηλαδή if you got it flaunt it (διότι δεν κρατά για πάντα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσε ρε Δάφνη, πολύ έχω σπαστεί με την υφάρα του στρατού ότι για να σου σπάσουν δήθεν τον τσαμπουκά σου κόβουν το μαλλί. Λες και έχει σχέση το μαλλί με την θητεία σου και την αποτελεσματική άμυνα του έθνους... καλά λένε εκεί που τελειώνει η λογική αρχίζει ο στρατός... ο Πλάτων θα τους είχε περάσει βέβαια ένα χεράκι οθωμανικό δίκαιο...

      Διαγραφή
    2. αγαπάω το μαλλί όσο αγαπάω και τα ΒΗΖΓΙΑ!!!!!!

      Διαγραφή
    3. Μα έχει σχέση με το στρατό, Καγκελάριε. Μεγάλη μάλιστα. Διότι μόνο εξαφανίζοντας κάθε ιδιαιτερότητα πατάσεται κάθε λογική ώστε ο στρατιώτης να υπακούει κόντρα στο ένστικτο αυτοσυντήρησης & να ορμά στο θάνατο & την αναίτια βία.
      ('Οθωμανικό' όμως είναι το 'οτομάν' ένα στρογγυλό συνήθως & φαρδύ βελούδινο σκαμνί-τραπέζι οπότε μάλλον αναφέρεσαι σ' αυτό που παγκοσμίως ονομάζουν 'Greek Love').
      ___ Tα ΒΗΖΓΙΑ μόνο στις γυναίκες όμως dear, ενώ το μαλλί σε όλους

      Διαγραφή
  7. Έβλεπε NIP-TUCK λέει... ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! Κι εγώ Βeverly Hills 92010, όταν ήμουν 16.. Ωχ, σε καλό μας και σήμερα!
    Ρε συ, πολύ σημασία δίνεις στη γνώμη των άλλων (και βάζω και τον εαυτό μου μέσα), και μάλιστα πάνω σε πράγματα που είναι καθαρά προσωπικό ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ γούστο. Είναι σα να σου πω εγώ πως δεν τρώω ελιές, και να μου τη λες επειδή δε μ'αρέσουν. Γούστο σου καπέλο σου, συζήτηση κομμένη. Εγώ ξερνάω με τις ελιές και το μακρύ μαλλί στον άντρα, εσένα σ'αρέγνει. Εκτός της εξωγήινης περίπτωσης που είχες πέσει στον έρωτά μου και σ'έφτυνα λόγω μαλλιού, δε βρίσκω το λόγο να μην αφήσεις και τη χαίτη του κίτσου άμα σου γουστάρει!
    Ξέρεις τι με ξενερώνει στο μακρύ μαλλί γενικότερα; Πως τρως την ώρα σου να το λούσεις, να το στεγνώσεις, να το χτενίσεις, άντε και να το "φτιάξεις".. χώρια που έτσι και πιάσει η ζέστη ΓΑΜΙΕΤΑΙ να κολλάει στα μούτρα σου!.. και με το μπαρδόν ρε φίλε, αλλά άμα έχεις τέτοια μούτρα, γιατί να τα κρύψεις με τρίχες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. A) Αν δε σου αρέσει το μαλλί μου, end of conversation σε όλες τις περιπτώσεις.
      Β) Ναι όντως θέλει λούσιμο (εύκολο) και χτένισμα (μέχρι τελικής πτώσεως), αλλά άμα είναι μπούκλα το δένεις με μιά μπαντάνα και καθάρισες, και φαίνεσαι και κουλ.
      Γ) Ο Χωστήρας εξηγεί παραπάνω ότι πρέπει ο άντρας να έχει κάτι να τον ξεχωρίζει. Δεν είναι απαραίτητα το μακρύ μαλλί, μπορεί να είναι το μαλλί του Eminem, τα ακριβά ρουχα ή τίποτα οπότε no chicks. Να και γιατί θέλουμε το mojo μας. Γεγονός βέβαια είναι ότι ο σελέμπριτης θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα χωρίς το μαλλί αλλά με αυτό πήγε και η αυτοπεποίθησή του.

      Διαγραφή
    2. Δεν εννοώ ότι θα μπορούσε καλύτερα χωρίς το μαλλί απ' ότι με αυτό. Εννοώ ότι ακόμα και χωρίς αυτό, θα μπορούσε να δουλέψει καλύτερα απ' ότι έκανε. Θα μπορούσε σχεδόν όσο καλά όσο με το μαλλί.

      Διαγραφή
    3. καλά τα λέω!!!


      ααααα......και μισή ώρα μαρτύριο τη μέρα ξεχνιέται, όταν μετά κυκλοφορήσεις την υπερτέλεια καούκα και βλέπεις ολόκληρους πληθυσμούς να σε θαγμάζουν!!

      Διαγραφή
    4. ephee Από το "συζήτηση κομμένη" να συμπεράνω πως εκτός Beverly Hills έβλεπες και τα σίριαλ της μαμάς μου;

      Διαγραφή
  8. Συμφωνώ πως κάθε άνδρας έχει κάτι πάνω του που τον κάνει ιδιαίτερο (όπως και κάθε γυναίκα) αλλά δε νομίζω πως το δικό σου είναι το μαλλί. Επίσης όταν θα καταφέρεις μια γυναίκα να σε γουστάρει με χίλια ακόμα και με ξυρισμένο κεφάλι, θα είσαι επισήμως ένας επιτυχημένος άνδρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πρώην όνειρό μου, γλυκιά μου, φως μου, λατρεία μου, εκτός της πληρωμένης απάντησης που πήρες από την Ελενίτσα (!!!), πρέπει να σου πω ότι όταν μια γυναίκα σε επιλέγει να είσαι ο άντρας που γουστάρει τρελά να είσαι μαζί της, την πρώτη εντύπωση την κλέβει το μότζο και μετά την συναρπάζεις και με τα υπόλοιπα στοιχεία σου. Αν αφαιρέσεις αυτό ΤΟ ΠΡΩΤΟ από πάνω σου -οτιδήποτε κι αν είναι αυτό- δεν χάνεις την προτίμησή της σ' εσένα, αλλά ΣΙΓΟΥΡΑ θα την πιάσει το παράπονο και ίσως θεωρήσει ότι την έχεις ΔΕΔΟΜΕΝΗ πλέον και δεν σ' ενδιαφέρουν τα δικά της γούστα όπως πχ να περνάει τα δάχτυλά της μέσα από τα μακριά μαλλιά και να τα χαϊδεύει μετά από μια βραδιά τρελού έρωτα!!!!


      αυτά με πολύ σεβασμό στο πρόσωπό σου!!

      Διαγραφή
  9. xwsthrako thn komh mh thn ksanapeirakseis,twra tha mou peis kai me ksyrismeno kefali pali theos thasai.polla filia mwro.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σ' αγαπάω μωράκι και σου υπόσχομαι να μην τα ξανακουμπήσω.....και κάπου θα βρεθούμε εμείς!!

      Διαγραφή
  10. Το ξέρεις το τραγουδάκι "άσε πια το μακρυμάλλη για χατήρι φαλακρού?" Για άλλες δε μπορώ να πω αλλά εγώ τα είχα με μακρυμάλλη και ερωτεύτηκα φαλακρό! Διαστροφή?
    Μακρυμάλλης ή κοντομάλλης ή φαλακρός τι να σου πω. Όλοι καλοί αλλά κάποτε σου τελειώνει με όλους η πρώτη εντύπωση. Και η καλή του μακρυμάλλη αντισυμβατικού, και η κακή του σκινχεντ, και η μέτρια του φλώρου κοντομάλλη και η τελευταία του δύστυχου φαλακρού.
    Τελειώνει η πρώτη εντύπωση και αρχίζει η ξεπέτα, η προβληματική σχέση, η βαρετή σχέση και η ευτυχισμένη σχέση. Και όλα κάνουν κύκλους. Με αντιλαμβάνεσαι?
    Θεωρώ περιστασιακή την αδιαφορία του γυναικείου φύλου στην ανυπέρβλητη ομορφιά και την αστραφτερή προσωπικότητά σου και άσχετη με την κόμη σου. Κακή συγκυρία.
    Οι γυναίκες ξέρουμε καλά τι ψάχνουμε και αυτό βρίσκεται ανάμεσα στα πόδια σου όπως ωμά λες και έχει εξίσου κόμη. Μας αρέσει να το διατηρείς καθαρό, σε καλή φόρμα και ιδιωτικό όπως κάνουν όλες οι γυναίκες για αυτό που γυρεύεις εσύ από αυτές, και καμιά φορά να ακούς το άλλο κεφάλι σου που σου υποδεικνύει (γιατί έχεις καλή ανατροφή και δεν είσαι κομπλεξικός) να μας ανοίγεις καμιά πόρτα, να μας τραβάς την καρέκλα να καθόμαστε όταν πάμε κάπου παρέα, να πληρώνεις και για τους δυό μας κι όχι μισά μισά γιατί αυτό είναι το μεγαλύτερο ξενέρωμα* που μπορείς να κάνεις σε γυναίκα, να μας αγαπάς και να μη μας κάνεις τον έξυπνο συνέχεια, να μη μας βρίζεις και να μη μας βάζεις σε κατηγορίες γιατί δε μας αρέσει. Και σωρό άλλα που δεν είναι σχετικά με τρίχες!

    Τρο-λλ-φαντή!

    * Κάθομαι μια φορά σε μπαρ της πόλης με μια φίλη. Τότε δεν ήμουν χοντρή και έπαιζα σε άλλη κατηγορία. Βέβαια σημαντικό είναι να παίζεις και όχι τι είσαι αλλά αυτό με άλλη ευκαιρία. Έρχεται που λες ένας πολύ μάτσο γκάϊ μακρυμάλλης που οι μισές σερβιτόρες τον έβλεπαν και έστυβαν τα βρακιά τους και οι γυναίκες στο πάσο του μπαρ ασυνόδευτες και συνοδευμένες μας πυροβολούσαν με τα μάτια τους που ήρθε να μας την πέσει. Κάθεται ο μάγκας αρχίζει το μπαλαμούτι χωρίς να δείχνει σαφή προτίμηση σε μια από τις δυο μας, παραγγέλνει και ενα σκατς λέει και δυο τρία πιασάρικα με ύφος μπλαζέ και σηκώνεται και φεύγει αφού προφανώς δεν πήγαινε η δουλειά εκεί που ήθελε, χωρίς να πληρώσει το ποτό του!!!??? Πόσο πιο μαλάκας μπορεί να γίνει ένας...μαλάκας μακρυμάλλης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν ο τύπος είχε όλο το μότζο του θεού απάνω του και ήταν συνηθισμένος να συναρπάζει ανεγκέφαλα πλασματάκια, αλλά παρ' όλ' αυτά δεν μπορούσε να κάνει τίποτα όταν αντιμετώπιζε γυναίκες με λίγο μυαλό που ΣΠΑΖΟΝΤΑΙ με τα καραγκιοζιλίκια του, τότε καλά λέω ότι ο θεός είναι μεγάλος μαλάκας....ώρες ώρες υποστηρίζω την μετενσάρκωση, γιατί βλέπεις πολύ όμορφους άντρες και γυναίκες και μια ζωή δεν μπορούν να υποστηρίξουν το παρουσιαστικό τους μένοντας σε μια αβεβαιότητα, λες και στην προηγούμενη ζωή τους ήταν πιο ανεπιθύμητοι κι από κουνούπια......

      το παρουσιαστικό είναι μια μπούρδα και μισή αν το σκατοκέφαλό σου δεν δουλεύει

      Διαγραφή
  11. Ποιος σου πε ρε Μανωλιο οτι οι γυναικες γουστερνουν μακρυ μαλλι να τονε πιασω να δει αυτος!

    (Αυτα στα λεει γυναικα που κατα βαση, οοοοοολοι οσοι διασημοι γουσταρει ειτε εχουν μακρυα μαλλια ειτε αν εχουν κοντα, τους γουσταρει πχ τους ηθοποιους σε ρολους με μακρυ μαλλι...

    ...και που τελικα απο τις 4 σχεσεις της, ο ενας μονο ειχε μαλλια, ολοι οι αλλοι αρχες φαλακρας και μαλιστα ο μακρυμαλλης μεγαααλο κομπλεξ το παιδι αλλα τον ειδα προσφατα κουρεμενο κ μου φυγε το κλαπετο,εγινε ανθρωπος ρε)

    Το μαλλι παραδεχομαι οτι τραβαει το βλεμα.Αλλα μεχρι εκει.Μολις η γυναικα ριξει δευτερο βλεμα, εκει μετραει το κατα ποσο το μαλλι ειναι παλευσιμο και κατα ποσο παει στον τυπο.
    Δηλαδης...εχεις αυτον εδω http://www.metal-archives.com/images/2/0/0/3/2003_artist.jpg?2517 και μου λες οτι μια γκομενα θα του κατς μονο κ μονο λογω μαλλιου; Μολις ριξει ματια στη μουρη θα της πεσει ο σιδηρος στο αιμα...

    Και να σου πω κ την ειλικρινη μου γνωμη δηλαδη, απο φωτος στο φβ σου που ειδα, SO MUCH BETTER με κοντο μαλλι. Ονεστλι. Ειδικα με το βαμμενο ξανθο ησουν σαν Ιταλος πεφτουλας, μονο η χρυση καδενα στη γουρουνοτριχα ελειπε και αυτο δεν ειναι καλο...

    Ασχετο, αλλα παιδια, τι σας πιανει τους αντρες και βαφετε τα μαλλια σας; Ειδικα το ξανθο, αν φαινεται στις γκομενες που οσο να πεις εχουν κ μια ιδεα πως να το παρουσιασουν κ να το φροντισουν μη δειχνει σαν χωραφι τον Αυγουστο, αλλο τοσο επι 10 φαινεται σε σας ρε μαγκες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα ο Σταροπόλι των Ράπσοντυ(οφ Φάιαρ) είναι αυτός;

      Διαγραφή
    2. ΝΑΑΑΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙ Σαν Γαλλος Διαφωτιστης δεν ειναι; Μεγαλη η χαρη του...

      Διαγραφή
    3. καλά....'νταξ' έπιασες τον πιο παθετικέητορ μακρυμάλλη με περιποιημένη κόμη που υπάρχει....αυτουνού το μότζο δεν είναι το μαλλί όμως. Μην κολλάτε μόνο με το μαλλί, όπως σας είπα. Ο τύπος μπορεί όταν την πέφτει σε γκόμενα, να έχει εκείνο το λιγδιάρικο ύφος του ιταλού πέφτουλα και ΙΣΩΣ να πηδάει....

      σαν τον Μοντεσκιέ είναι ο πούστης

      Διαγραφή
    4. Χωστηρα τι ειπες.Τωρα σου ανηκω ολοκληρωτικα.

      ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. Ετσι τον λεμε εδω και χρονια με την κολλητη μου. Παιζει να μην ξερει καν το πραγματικο του ονομα.

      Ειναι ΜΟΝΤΕΣΚΙΕ.

      Διαγραφή
    5. δεν έχει κουμπί για λάηκ στο μπλόγκερ να το πατήσω!!!

      Διαγραφή
  12. Χωστήρα κατάφερες να κάνεις αυτό που δεν έγινε ούτε με τα ποστ περι θανάτου...
    Δεν γίνεται να έχω μακρύ μαλλί, τι προτείνεις; Χαρακίρι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρώτα τις πρώην σου να σου πούνε τι τους έκανε εντύπωση απάνω σου, αν δεν έχεις και μόλις μπαίνεις στο "στίβω του θανάτου" (καλά το έγραψα), τότε ακολούθα οδηγείες που είχα δώσει πριν μερικούς μήνες στο άρθρο με το καμάκι

      Διαγραφή
    2. Να ρωτήσω και τη νύν ή δε μετράει;

      Διαγραφή
    3. Επίσης αν μου πούν μαλακίες περι χαρακτήρα(λολ), πιάνεται;

      Διαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΈΕΕΕΕΛΑ ΡΕ ΦΙΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΣΒΗΣΕΣ;

      Διαγραφή
    2. Ε είπα να μη γίνομαι κουραστικός με τα 'Χωστήρα, γαμάς ρε φίλε κτλ κτλ'

      Αναμένω πάντως πόστ με περισσότερες λεπτομέρειες για το παρελθόν σου. Όχι δε τα κρατάω με σκοπό να γράψω βιβλίο, να το εκδόσω και να τα κονομήσω.

      Διαγραφή
  14. Τι στον μπούτσο του Κθούλου; Αν είναι όντως έτσι πως τα λες, τότε μάλλον το μέρος του γυναικείου πληθυσμού που με βρίσκει γκρρρρ και τέθοια κάνει μόνιμες διακοπές στον Γάμα του Κενταύρου.
    Υ.Γ.Πάντως, μωρή μουνότρυπα, άμα ήμουνα μπουσταράς κι εσύ ήσουν άτριχος άνετα σου έπαιζα το CD "Βασίλης Σαλέας-40 Χρόνια Επιτυχίες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Διπ το είχε πει "τα πέτρινα χρόνια του Σαλέα πάνω σε πακιστανικές ψωλές"......Αντιγραφίξ!!

      Διαγραφή
    2. Μωρή πούστρα τση Κρήτης, αυτό ακριβώς ήταν ο σκοπός μου, να κάνω ένα ρέφερανς στον μέγα Δάσκαλο που πάνω από αυτόν είναι μόνο ο Master G (κι ο Τσακ Νόρις, αλλά τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) αλλά να το δώσω μια πιο πρωτότυπη νότα.
      Υ.Γ. Πότε θα βγει από την τρύπα που κρύβεται ο μέγας Δάσκαλος να νιώσουμε κι εμείς λίγο πόνο; Άιντε, κουράστηκα να είμαι ο μόνος θεός εδώ μέσα.

      Διαγραφή
    3. έχει τουαλέτες στο σπίτι σου; Αν ναι, πήγαινε να κατουρήσεις

      Διαγραφή
  15. Ποιο μαλλί και μαλακίες. Εγώ ξέρω τι σου χρειάζεται. Διακοπές στην Χαλκιδική. Όσο για το μαλλί, τρίχες είναι, θα μακρύνουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή