Δευτέρα 23 Ιουλίου 2012

(έτοιμο είναι ρε μουνιά, διαβάστε το) ΚΑΜΑΚΙΑ, ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΨΩΛΑΡΜΕΝΙΣΜΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ




Έχω να σας κάνω μια ανακοίνωση με νόημα για τα τεχτενόμενα και τα απαυτάξερωγώ


Τις τελευταίες μέρες υπέπεσα σε βαρέα σφάλματα


Μερικές εκατοντάδες από τσ' αθρώπους πάνω σ' αυτή τη γης που παρακολουθούνε αυτό το μπλογκ, ξέρουνε ότι είμαι σε φάση "δεν την πέφτω σε καμιά και είμαι καλά και βλέπω τα πράματα μ' αλλο μάτι" και άλλα τέτχοια που κάνουν τους νορμάλ αθρώπους να χτυπάνε το κεφάλι τους στο ντοίχο και ν' αναρωτιούνται ΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΑΝΑ ΤΩΝ ΜΠΛΟΓΚ.






Τις τελευταίες μέρες -και αφού τα γάλατα είχανε γίνει πια γιαούρτι στον προστάτη μου- οι ορμόνες μου είχανε χτυπήσει κόκκιν....όχι είχανε χτυπήσει υπέρυθρο από την αγαμία, αποφάσισα ότι ήθελα κι εγώ να φάω λίγο νάκιμου και δυστυχώς έβγαλα τον Περή και τα λοιπά μουνόπανα που με λένε μουνοπαρακαλιάρη και πέφτουλα, αληθινούς.


Η αρχή έγινε πριν καμιά δεκαριά μέρες, όταν μια αγγλίδα, πολύ κυριλλέ κατά τ' άλλα, γύρω στα 30-βάλε -που αυτή με ορκιζότανε ότι ήτανε 27-ήρθε και έκατσε στη μπάρα. Ήξερα ότι εκείνη την εποχή τη γυρόφερνε ένα τσούρμο άγγλοι, οι οποίοι όμως δεν είναι από 'κείνους τους κανονικούς που τους λένε και γκέηδες, αλλά από 'κείνη την μικρή μειοψηφία που πάνε με γινέκαισ. Ήταν πολύ γλυκιά μαζί μου με σαβουάρ βίβρ και για ένα περίεργο λόγο ήτανε και όμορφη ρε συ -που συνήθως ξέρεις ότι η μέση αγγλίδα μοιάζει με ροφό ή με κογιότ σε εμμηνόπαυση-.


Τσάκα-τσούκα κι αποδώ-αποκεί, το γυροφέρνω με επιφύλαξη και κάνω τον επικίνδυνο ελιγμό να της ζητήσω να βρεθούμε μετά τη δουλειά, έχοντας ήδη αποσπάσει με πουστιά την πληροφορία ότι δεν έχει γκόμενο -πληροφορία που συνήθως την δίνουν οι γκόμενες εσκεμμένα φυσικά-.


και με απαντάει με τον χειρότερο τρόπο που μπορεί ν' απαντήσει μια γεναίκα....."maybe".......




όοοοοχι ρε πουτάνες.....όχι γαμώ τα ΧΧ χρωμοσώματα και όλο το γαμημένο θυληκό γονιδίωμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ.


ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΝΑΙ" Ή ΕΝΑ ΓΑΜΗΜΕΝΟ "ΟΧΙ" ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΩ. Μάλιστα και για να είμαι ειλικρινής, θα σε παραδεχτώ και θα σε πω και κυρία, αν έχεις τα κότσια να μου πεις "όχι".
Εκφράσεις όπως "ίσως", "θα δούμε", "δεν ξέρω ακόμα", είναι ο τρόπος της κρυφής τσούλας και της κεκαλυμμένης πόρνης του ελέους που γαμιούνται με μογγόλους κάτω από γέφυρες και πάνε εκκλησία κάθε Κυριακή με μακριές φούστες για το ξεκάρφωμα.





Ρίχνω κι εγώ ο μαλάκας την ατάκα ότι "το "ίσως" προερχόμενο από τέτοια χείλη, σημαίνει πολλά" και συμπεριφέρθηκα σαν να μου είπε "ναι" κι ας την είχα δει ότι καβλαντιζόταν κάποια στιγμή με έναν από αυτούς τους άγγλους.


πες με λίγδα, πες με λούγκρο, πες με σαλιάρη και γυναικωτό και πάλι λίγα θα πεις....


λίγο πριν τελειώσει η δουλειά κι αφού είχε πέσει φλερτάκι όμορφο, από αμφότερες τις πλευρές (μην το ψάχνεις....ανώτατη παιδεία λέγεται), την βλέπω και λακίζει με κάτι άλλες άγγλες για έξω.....
Δεν την σταμάτησα....είμαι κύριος και σαν κύριος έχω μια αρχή που την τηρώ ασταμάτητα και κάθε φορά


Δεν ζητάω ΠΟΤΕ από γυναίκα να βγούμε δεύτερη φορά, αν την πρώτη φορά δεν προκύψει τίποτα.
     Και αυτός είναι ο λόγος που με κράζουν όλες οι κουρούνες με μόνιμη περίοδο. Ότι και καλά δεν είμαι κυνηγός.....




ΝΑΑΑΑΑ ΜΟΥ ΚΙ ΕΜΕΝΑ!!


Κυρίες και "κυρίες" για να ξέρετε, εγώ είμαι ελεύθερος σκοπευτής. Χτυπάω εκεί που γουστάρω ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Αν ο στόχος χτυπηθεί, έχει καλώς και ήμεθα μαζί και όλα τα ωραία που περιλαμβάνει ένας δεσμός μαζί μου. Αν όχι.......δεν έχει δεύτερη.....και είμαι πολύ επιλεκτικός σκοπευτής με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η "κυρία" συνέχιζε να έρχεται και να κάθετε στο μπαρ τις επόμενες μέρες, αλλά δεν είχε δεύτερο πέσιμο από πλευράς μου....μόνο ευγένεια και καλούς τρόπους......σαν να μη συνέβη τ-ί-π-ο-τ-α!!!
Κάποια στιγμή την πέτυχα στο δρόμο να καβλαντίζεται με τον ίδιο άγγλαρο που την είχα ξαναδεί......

.....πέος πάντων, συνεχίζουμε.....




Πριν 5-6 μέρες, κάνω αντίστοιχο ελιγμό σε μια ρωσίδα, αφού ο προηγούμενος που της την έπεφτε πήρε τη μήτρα της ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ -κοινώς πήρε τ' αρχίδια της για όσους δεν κατάλαβαν-.
Την είχα παρακολουθήσει να με καβλαντίζει, ακόμα και παρουσία του άλλου, οπότε η κίνηση ήταν μοιραίο να συμβεί.


(παραλείπω περιγραφές του στυλ "22χρονο, βυζάρες κωλάρα, πρόσωπάκι για πινέλα και σοβάτισμα")






το θέμα είναι ότι σαν τίγρης, κάνω τη μούντα την ώρα που καθότανε πάνω στη μπάρα για να βγούμε έξω.
Η κοπέλα απάντησε χωρίς περιστροφές "ναι"!!!


Γουανταφάκ και λοιπές αραπίλες!!!!


Αρχίζω κι εγώ να το έχω από κοντά. Δεν μιλούσε καλά αγγλικά και επειδή δεν μιλούσε κανείς εκεί γύρω ρώσικα, είχα την αβάντα σε όλα τα επίπεδα. 
Κάποια στιγμή σκάνε εκεί 2 οβραίοι (καλά το έγραψα) και ο ένας αρχίζει πέσιμο.....γελούσα ρε μαλάκα!!!! Έκανα το μεταφραστή και ορκίζομαι δεν πείραξα ούτε μία κουβέντα της και ιδιαίτερα όταν τους είπε ότι θα βγει μαζί μου έξω.
Μέχρι τη στιγμή που τους είπε στα αγγλικά ότι "θέλετε να 'ρθείτε κι εσείς μαζί μας;"


ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΕΕΙ;;;


και καπάκια έρχεται και ο ρουμάνος ντιτζέης που έχουμε στο ξενοδοχείο και κάνει κι αυτός πέσιμο


WOW DUUUUUUDE!!!

και του λέει κι αυτού να έρθει μαζί μας!!!!!


έχω μια ακόμα αρχή που επίσης την τηρώ σαν σκύλος....
δεν επιτρέπω σε κανένα γύναιο να αποτελώ μέρος του "χαρεμιού" της και να βγαίνουμε 30 πούτσες σαν κηφήνες και στη μέση η βασίλισσα.....γι αυτό

ΟΛΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!!!!


εννοείται ότι δεν πήγα στο σημείο συνάντησης που είχαμε κανονίσει και μετά ο οβραίος με ρωτούσε γιατί δεν ήρθα.......



ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑ!!!!! Ο ίδιος μαλάκας που μετά της κουβαλούσε τα ψώνια!!!
Δεν τρέφω καμιά πικρία, απλά προβληματίζομαι με το τι στο μπούτσο έχουνε πάθει όλες και το 'χουν ρίξει στο πεζοδρόμιο μπας κι εξασφαλίσουν λουσάτες φάσεις ακόμα και στις διακοπές τους....


και συνεχίζω


αφού φυσικά δεν ξανάκανα μούντα στο τσόλι που ήθελε βαστάζο για τα ψώνια της, σειρά είχε μια μιλφίτσα από τη Ρωσία, που είχε έρθει με την μικρή της κόρη και έκανε παρέα με αντίστοιχο συν-μιλφίδιο αντιστοίχου ποιότητας που είχε έρθει με το γιο της.


Την μπάνιζα αρκετές μέρες, αλλά αμέσως μετά το άκυρο με το μικρό νυμφίδιο, μου έρχεται στην ντίσκο του ξενοδοχείου......ολόοοοοχεστη στα ξύδια μαζί με τη φίλη της.....

έχω ακόμα μια αρχή (έχω πολλές βασικά κι ας με παρεξηγάνε τα μουνόπανα), ΠΟΤΕ ΠΕΣΙΜΟ ΓΙΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΣΕΞ ΜΕ ΓΚΟΜΕΝΑ ΠΙΩΜΕΝΗ. Εκτός ότι βρωμάει το στόμα της, θέλω να είναι νηφάλια ώστε να ξέρει ότι με έχει επιλέξει αυτή και όχι το αλκοόλ.

αυτό όμως δεν μου απαγορεύει να μην γνωριστώ μαζί της και να της πω ότι θα της θυμήσω την επόμενη μέρα να βρεθούμε!!!


Και έρχεται η επόμενη μέρα!!!!!


Θεε μου ΤΙ ΓΑΜΑΤΗ ΜΕΡΑ!!!!


Είχε σηκώσει αέρα από βραδύς και το πρωί όταν πήγα παραλία, είδα κάτι κυματάρες που ήθελα 10 αρντάν για να ηρεμήσω από τη γκάβλα!!!


και ήτανε κι αυτές εκεί!!!!

Σκάω και τις χαιρετάω. Καπάκια βγάζω το σανιδόνι από την υπόγα και επιδίδομαι σε 3ωρο νον-στοπ σεξ με τις δυνάμεις της φύσης!!!!

Έχεζα το μαγιό μου από τη χαρά κάθε φορά που καβαλούσα το κύμα!!!!









Βγαίνοντας όξω εξαντλημένος και με όλο μου το κορμί να κάνει κρα "να άντρας, κορίτσα τρέχτε", πιάνουμε την κουβέντα και της λέω ότι σήμερα θα της ζητήσω να βγούμε, οπότε λάου με τα ξύδια!!


Το βράδυ είχαμε beach-party και με το που τη βλέπω.....ΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΖΜΠΑΜ  της λέω ότι θέλω να βρεθούμε μετά τη δουλειά!!!!


η απάντηση;!;!;!;!;!








ΜΑΥΒΕ


ΓΑΜΏ ΤΟΥΣ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΔΑΞΑΝ ΣΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



ΌΟΟΟΟΟΟΧΙ ΠΑΛΙ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ......ΟΟΟΟΟΟΧΙ ΠΑΛΙ "ΙΣΩΣ".........
δηλαδή γάααααμησέ με ανάποδα




μούγκα εγώ



περνάει το βράδυ όμορφα και λίγο πριν κλείσω, μου έρχεται η φίλη της και μου λέει ότι θα πάνε να δούνε αν τα παιδιά τους κοιμούνται και μετά θα ερχόταν εκεί να βρεθούμε.....

"μαζί;;;;;" λέω εγώ από μέσα μου!!!













δεν ήρθαν ποτέ






όπως και με τις προηγούμενες, εξακολούθησα να είμαι ευγενής μαζί τους, σαν να μη συνέβη τίποτα......


καπάκια επόμενη μέρα έχω σταμπάρει 2 γερμανιδάκια, που το ένα το είχε καπαρώσει ο ντιτζέης και κάνω ξανά το γνωστό παιχνίδι.
Μου έρχονται στην ντίσκο και την ώρα που φιλιόταν η μιά με το ρουμάνο, κάνω τσιλάτο και στυλάτο πέσιμο, για να βρεθούμε όλοι μαζί μετά τη δουλειά στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου συγκεκριμένη ώρα και δέχτηκαν.....ΜΕΧΡΙ ΕΔΏ ΌΛΑ ΚΑΛΆ;;; Όλα καλά....




όλα καλά.....απλά δεν ήρθε κανέεεενας!!!!
γράψιμο αρχιδάτο!!!!


ταυτόχρονα όμως κι επειδή ο Χωστήρας είναι μεγάλη πουτάνα, έγινε πέσιμο,αλλά όχι από πλευράς μου αυτή τη φορά!!!


Δύο ακόμα ρωσίδες, που τις είχα μπανίσει εδώ και μέρες, μου έρχονται στο μπαρ, πριν φάω το άκυρο από τις γερμανιάρες και μου λένε να πάμε όλοι μαζί σε καραόκε. Τους αρνήθηκα πολύ ευγενικά για σήμερα, αλλά επειδή δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει, τους υποσχέθηκα ότι θα βρισκόμασταν την επόμενη μέρα ΣΙΓΟΥΡΑ για να πάμε να τα σπάσουμε και δέχτηκαν σαν καλά κορίτσια!!




Μετά την ξενέρα, πετυχαίνω στο δρόμο της ντροπιαστικής επιστροφής τις εν λόγω ρωσίδες.....που δεν μπορείς να τις πεις όμορφες......προς το "σαύρες" θα έκλινα, αλλά είχαν φανταστικά κορμιά και οι 2.....κορμιά για ποοοοολλές αμαρτίες όμως!!!
Αλλά τι να το κάνεις που ήτανε κι αυτές καζίκια τση μεθιάς;! (πούτσες στα ξύδια κατά τη κρητική διάλεκτο)




.....νοητικά πιάνω με τα χέρια μου τις παλάμες του προσώπου μου και τους υπόσχομαι ΞΑΝΑ ότι την επομένη θα βρισκόμασταν ΣΙΓΟΥΡΑ για ποτάκια μετά τη δουλειά (θε μου πόοοοοσο χαμηλά είχα πέσει)






.....και φυσικά......ούτε που τις ξαναείδα, όσο κι αν τις περίμενα!!!




ηθικό δίδαγμα.......κομμένο το καμάκι και για φέτος






στο δεύτερο μέρος θα αναλυθούν πολλά και θα κεράσω και καφέ τους παρεβρισκόμενους















42 σχόλια:

  1. 'καζίκια τση μεθιάς' & ποδανά; Μαζωθαύ την δείαπαι και πολαμβάνωα!
    Για τα συμβάντα τι να πω; Με τύψεις γέλασα πολύ.
    Α! και για το σωστό κανόνα έχω να πω: το 'άνδρας κυνηγός' είναι το άλλοθι του πέφτουλα― μπούρδες δηλαδή κι όποιος αμφιβάλλει ας δει ντοκιμαντέρ να μάθει ποιο φύλο κυνηγά στη Φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω εν μέρει, με το οτι οι πέφτουλες χρησιμοποιούνε το 'άνδρας κυνηγός' για να δικαιολογήσουν τον υπερβολικό τους ζήλο, όμως είτε θες ρεαλιστικά (κυνηγώ για να φάω), είτε μεταφορικά (σεξουαλικά) ο άντρας ήταν απο την αρχαιότητα και είναι ακόμα ο "κυνηγός", ο "φύλακας", ο "προστάτης", τουλάχιστον για την ανθρώπινη φυλή. Στα λιοντάρια, στις ύαινες και σε διάφορα άλλα είδη, οκ τα θυληκά κυνηγάνε για να φάνε, ωστόσο δεν έχω δει καμια λιονταρίνα να κάνει πέσιμο για φίκι φίκι σε κάποιον αρσενικό. Απεναντίας ο αρσενικός σηκώνεται χαζεύει το τοπίο και λέει "επ, εσένα θα γαμήσω σήμερα", και παρόλο που κοιμάται τρεις φορές στον δρόμο, όταν φτάνει κάνει αυτός το πέσιμο και τα συναφή...

      Τώρα ο άνδρας στην σημερινή εποχή έχει χάσει λίγο τον δρόμο του θα το παραδεχτώ. Ο πέφτουλας είναι η μια άκρη του σχοινιού και ο σκατόφλωρος στην άλλη. Η λύση σε κάτι τέτοιες διελκυνστίδες είναι πάντα στη μέση.

      Διαγραφή
    2. ο άνθρωπος είναι γενικά το πιο αφύσικο ον που γέννησε η φύση, αλλά ήταν προϊόν συγκυριών και αλλαγών....αν δεν ήμασταν εμείς, θα ήταν κάποιο άλλο ον. Τώρα στο θέμα μας. Ο άντρας δεν μπορεί να κυνηγάει επί ματαίω....θεωρώ ότι το πιο "φυσιολογικό" είναι ΑΑΑΑΑΑΝ η γυναίκα γουστάρει έναν άντρα, να του αφήνει μια μικρή "χαραμάδα" με κάποιον τρόπο, ώστε να καταλάβει ότι αυτός πρέπει να κάνει την κίνηση

      Διαγραφή
    3. Μικρέ και ανόητε Χωστήρα....πόσα λίγα ξέρεις.... Δηλαδή εσύ την πέφτεις μόνο σε γκόμενες που καταλαβαίνεις οτι σε γουστάρουν; Που είναι το challenge σε αυτό το σκηνικό; Επιπλέον, έτσι όπως το λες, το κυνήγι χάνει την έννοιά του, αφού είναι σαν να λές οτι, αν το θύμα δείξει συγκατάθεση, μόνο τότε θα το κυνηγήσεις... Για να μην παρεξηγούμαστε όμως, κυνήγι σημαίνει το εξής:
      -εντοπίζω στόχο
      -αδιαφορώ για το τι θέλει ο στόχος
      -καταστρώνω σχέδιο επίθεσης
      -εφαρμόζω την επίθεση
      -πουτσώνω διχως σταματημό και χωρίς αύριο!

      Εννοείται οτι, το να βρεις να γαμήσεις απλά, είναι εύκολο και γρήγορο, αρκεί να εντοπίσεις μια πεινασμένη, να είσαι λίγο ευπαρουσίαστος και να έχεις και τον τρόπο. Έτσι γαμάει όμως το κάθε τσουτσέκι και γαμάει και τις αντίστοιχες γκόμενες. Η αξία θα δοθεί μόνο όταν το θύραμα αξίζει. Την ομορφη, κυριλέ στυλάτη αλλά και μυαλωμένη γκόμενα δεν την ρίχνουν πολλοί, και αυτοί που την ρίχνουν απολαμβάνουν πολύ περισσότερο τη νίκη γιατί παλέψαν για αυτή. Θα μου πεις Άλζα, ωραία τα λες εσύ που είσαι πανέμορφος υπεργοητευτικότατος και γλυκοτσούτσουνος σαν κουμ-κουατ, και άρα μπορείς να ρίξεις την οποιαδήποτε γκόμενα και σε οποιαδήποτε στιγμή, εγώ που είμαι φρούλης, τι να κάνω; Ένα πράγμα θα σου απαντήσω μικρέ μου φίλε. "Κάποιος ανεβαίνει, μόνο όταν κοιτάει ευθεία..." επειδή η φράση κρύβει πάνω απο πενήντα νοήματα, αν θες στην εξηγάω...

      Διαγραφή
    4. την φράση αυτή την άκουσα πριν εξαετίας όταν μάθαινα σέρφινγκ.....ο μέντοράς μου μου την είπε κάπως αλλιώς:

      "εκεί που κοιτάς-εκεί θα πας", κοινώς αν κοιτάς μπροστά θα πας μπροστά, αν κοιτάς το νερό θα πέσεις μέσα.

      έχω την αξιοπρέπεια ή αν θες δεν έχω τα αρχίδια -και τα δυο κολλάνε άνετα- να μην την πέφτω σε γκόμενα που δεν με έχει μπανίσει ή με έχει μπανίσει και δεν υπάρχει κυκλοφορία καβλοϊόντων μεταξύ μας.

      Πίστεψέ με, έχω φάει γκόμενες που οι άλλοι τρίβαν τα μάτια τους από την έκπληξη, γιατί απλά ο τρόπος του τίγρη που κινούμουν τις έκανε να μαγνητίζονται και να πέφτουν απάνω μου, τη στιγμή που ολόκληροι πληθυσμοί αντρών τους πρόσφεραν γη και ύδωρ....άρα υπάρχει αυτό που εγώ ονομάζω "αμφιμαγνητισμός".

      Την ίδια στιγμή βέβαια τρώγω και άκυρα από λιγότερο εμφανίσιμες γκόμενες για....δεν ξέρω ποιο λόγο.


      ......αααααα.....παρεπιμπτόντως σε έχω μια κοντρίτσα για το ποιος είναι πιο γλυκοψώλης και χρυσοτσούτσουνος!!

      Διαγραφή
    5. Challenge Accepted!!!

      και πως θα βγάλουμε νικητή; θα βουτήξουμε και οι δυο τις ψωλες μας σε κεσεδάκια με γιαούρτι και θα δούμε ποιος προκαλεί μεγαλύτερο σοκ υπεργλυκαιμίας σε διαβητικό;

      Διαγραφή
    6. κι αυτό γίνεται, αλλά ας συμβάλουμε τα μέγιστα στην ιατρική επιστήμη με θετικό τρόπο.....θα φέρουμε 2 μουνάρες με υψηλά ποσοστά μόνιμης υπογλυκαιμίας. Μετά την πεολειχία και την έκχυση προστατικού υγρού, θα μελετήσουμε ποια θεραπεύτηκε και σε πόσο χρονικό διάστημα.

      Ο δικός σου τρόπος θα συνέβαλλε μόνο για την απευθείας εκτέλεση καριολών, ενόχων για βαρέα εγκλήματα

      Διαγραφή
    7. Σωστή η σκέψη σου, αλλά η επιστημονική μέθοδος μας λέει οτι για να συγκρίνεις δυο παρόμοια πράγματα, πρέπει να τα τεστάρεις κάτω απο τις ίδιες αρχικές συνθήκες. Άρα, πρέπει το θύμ.. εεε.. ο εθελοντής, να είναι το ίδιο άτομο.

      Διαγραφή
  2. Γαμημένο μέιμπι... Σε νιώθω τύπε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτή η κωλολέξη πρέπει να καταργηθεί και η χρήση της να επισείει ποινικές κυρώσεις....ειδικά από τις γυναίκες

      Διαγραφή
  3. Γίνε Μορμόνος ρε μαλάκα...Τι αρχές και πούτσες μου τσαμπούνας; άνοιξε το σκορ πρώτα, και μετά κράτα τις αρχές σου(μονό για τις σουρωμένες έχεις ένα δίκιο)

    Βάλε τον άρχοντα άνοιξε μια μπύρα και όρμα σαν αντάρτης.
    Γιατί αν δεν γαμήσεις εφέτο θα κάνεις το μπλόγκ χαλό κίτυ

    http://www.youtube.com/watch?v=-mF5E3Ua0EE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μιλάει και ο μαλάκας εκ του ασφαλούς έτσι;;;;;

      όταν έχεις εξασφαλήσει την πούτσα υμών την επιούσια, μπορείς να τραγουδάς όποιο τραγούδι θέλεις, εμείς όμως ιδρώνουμε για ένα κομμάτι νάκιμου και πάλι νηστικοί κοιμόμαστε....

      Διαγραφή
    2. Το μουνί και το πριόνι,
      όποιος δεν το ξέρει ιδρώνει...

      Διαγραφή
    3. Μαλάκα μου 95% από τις γκόμενες το καλοκαίρι θέλει κάτι εφήμερο για να ηρεμήσουν τα οιστρογόνα τους και τον χειμώνα πάλι αγκαλίτσα και σχέση.. Σταμάτα να σκέφτεσαι καλοκαιρινά ραντεβού πάνω στα πόδια τους γιατί το χάσες το καλοκαίρι..

      Και κάτι σοβαρό.. ποτέ δεν γουστάρω να μιλάω εκ του ασφαλούς, αλλά να ξέρεις ότι πάντα είχα τον τρόπο μου.

      Διαγραφή
    4. αααααααααααακριβώς έτσι ήταν πριν μερικά χρόνια...τώρα πλέον έχουμε αλκοτουρίστριες που το μόνο που κοιτάνε είναι το "kerasi potaki-keraso mounaki" και γι' αυτό στοχεύω στο 5%, από το οποίο και πάλι παίρνω τ' αρχίδια μου!!!

      Διαγραφή
  4. Μαλάκα σε τιμωράει ο Θεός για τα άσχημα λόγια που έχεις πει για εμένα. Αλλά παρόλα αυτά τι είναι ο Θεός μπροστά σου ????
    Συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και θα γαμήσεις....μάλλον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σκέφτομαι να κάνω ένα "βς" θεός εναντίον Χωστήρα, αλλά αφ' ενός ο θεός δεν υπάρχει, ενώ κι ο Χωστήρας είναι ένας μύθος!!!

      Διαγραφή
    2. Πιο πολύ για Αμστελ σε κόβω.

      Διαγραφή
    3. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΑ!!!!

      παρόλο που είναι η μπύρα του αλβανού εργάτη, είναι αλήθεια ότι πίνω άμστελ!!

      Διαγραφή
    4. Είσαι ρατσιστής και θα αποφανθώ στην ολομέλεια του συνδέσμου μπυροποσίας και κρασοκατάνυξης να σε αποκλείσουν δια παντώς απο την κατάποση οποιουδήποτε εκ των ιερών αυτών υγρών που προωθούν πάνω απο όλα την ισότητα και την ευημερία των λαών!

      Διαγραφή
  5. Α, ρε κερατά, έπρεπε να συννενοηθούμε όλοι να μην αφήσει κανείς σχόλιο, να φας χυλόπιτα κι απ' το ίδιο σου το μπλογκ...
    Κι όταν θα ρωτούσες "τι θα γίνει ρε μουνόπανα, θα γράψετε κα'να σχόλιο;", θα απαντούσαμε όλοι "Maybe..."

    Εκεί να δείς κλάμα ο Χωστήρας... Σε εμβρυακή στάση, να επαναλαμβάνει το mantra "δεν θέλω να γαμήσω, θέλω να ηρεμήσω" !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα συμφωνήσω με τον καννίβαλο μέχρι να σκοράρεις μπορείς να γίνεις λίγο πιο ελάστικος με τις αρχές σου,μην τις καταργήσεις αλλά στην Ελλάδα ζούμε όλο και κάποιο παραθυράκι θα βρεις!
    Κατά τ΄άλλα τα σκηνικά με την Αγγλιδούλα και μετά με τα στησίματα άθελα μου με έκαναν και γέλασα πάρα πόλυ.Καλά στο σκηνικό με τα Γερμανά μετά την ταπείνωση ο ντισκτζόκεϋ αφού είχες κανονίσει και μαζί του δεν σου είπε καμιά δικαιολογία του κώλου άξια χλευασμού και καρπαζιάς για να εκτονωθείς λιγάκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωωωωωωωωωωω......ο ντιτζέης άκουσε τόσο μπινελίκι και έφαγε και μπαν από τα αλκοολούχα που το φυσάει και δεν το κρυώνει, γιατί του εξήγησα μετά ότι δεν είμαι μαλάκας να περιμένω σαν τον καραγκιόζη και να μη φανεί ούτε αυτός να μου πει τι γίνεται....τώρα τρώει τα ακυρωτικά το ένα πάνω στ' αλλο και τσιμουδιά!

      Διαγραφή
  7. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ τα ακούω και γελάω, αλλάξαμε θέσεις μου φαίνεται φέτο το καλοκαίρι, θες να σου κάνω κανένα μάθημα;

    Στα maybe και τέθοια λέμε "τότε ας μάθουμε" και το κανονίζεις αν δεις ότι σε παίρνει... Όλα εγώ θα σου τα λέω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα είσαι γκουρού!!!!

      τι μαλάκας....πώς δεν το είχα σκεφτεί!!!

      Διαγραφή
  8. Oh my God!!
    Man's world !!!
    hallooow
    Όταν μια Γυναίκα σας λέει maybe
    δυο πράγματα εννοεί
    1ον. ΟΧΙ αλλά δεν σας το λέω για να μη φάτε απότομα την χυλόπιτα !!
    2ον. ΝΑΙ αν δεν πετύχω τίποτα καλύτερο στο μεταξύ !!

    Η τελική επιλογή είναι δική Σας λοιπόν
    και όχι της Κυρίας !!

    Καλό σας βράδυ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί αγάπη μου με κάνεις να σκέφτομαι ότι όλες οι γυναίκες είστε τσούλες και εκτός κρεβατιού;!;!;!

      δεν έχω πάει ποτέ με κοπέλα για να πηδήξω επί χρήμασι, αλλά με αυτά που μου λες, ψήνομαι....τουλάχιστον ξέρω τι πραγματικά κάνω!

      Διαγραφή
    2. Oh my God!!
      OΛΕΣ οι γυναίκες σας λένε maybe !!!
      Kαμία δεν σας έχει πει ΟΧΙ
      καμία δεν σας έχει πει ΝΑΙ
      Nα το προσέξετε αυτό , δεν είναι καθόλου καλό σημάδι!!
      Έχετε ερευνήσει μήπως κάτι εμποδίζει
      την θετική σας αύρα τα τελευταία χρόνια???

      Διαγραφή
    3. στο επόμενο μέρος του συγκεκριμένου θέματος θα το αναλύσω αγαπητή μου.....και θα σου λυθούν αρκετές απορίες κι ας διαφωνήσεις....είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι θα διαφωνήσεις!

      Διαγραφή
  9. Βατερλώ λέμε…

    Συμβουλή και αν θέλεις την ακολουθεις για να μην ξανακούσεις το ρημαδοmaybe ή τουλάχιστον να το ακούς με μικρότερη συχνότητα!

    Κόψε το μαλλί κοντό, όπως το είχες και άφησε γένια λίγων ημερών. Ποτέ δεν ήσουν τόσο γοητευτικός και sexy όπως σε εκείνη την Wall Photo σου από τις 20 Δεκεμβρίου του 2010!
    Τι σκάλωμα έχεις φάει με τις μακριές σγουρές σου τρίχες που κάνουν το κεφάλι σου να μοιάζει με χελιδονοφωλιά δεν μπορώ να καταλάβω…
    Δεν ξέρω αν σου το έχει πει κανείς, αλλά το μακρύ μαλλί ΔΕΝ ΣΟΥ ΠΑΕΙ! Σε κάνει να φαίνεσαι σαν ξενέρωτος μπουλάκος που θέλει προδερμ στο κωλαράκι για να μην συγκαούν τα αρχιδάκια του!

    Επίσης κόψε το πέσιμο στις μπυθουλοτουρίστριες του απόπατου που έρχονται Ελλάδα για σουβλάκι, μουσακά, χωριάτικη και happy hours με λίτρα από κοκτειλς μπόμπα μέχρι να ξερνοβολάνε πετρέλαιο από τα ρουθούνια!
    ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ 23 ΠΙΑ, έχεις καβατζώσει τα 30 και πρέπει να πας γι’ άλλα, διότι αν επιμένεις να κάνεις ΑΚΟΜΑ τα ίδια που έκανες όταν ήσουν πιτσιρικάκος με την κάθε πικραμένη αλλοδαπή που έχει πάνω της το αφροδίσιο με τη σέσουλα (και μην μου πεις ότι δεν είναι έτσι, διότι αν κάθε βράδυ γίνονται κωλοτρυπίδι από τα ξύδια, ποσώς τις ενδιαφέρει με ποιον πηδιούνται, αν έχει πάνω του συφιλοβλεννόρροια ή αν φοράει καπότα), στην ΚΑΛΥΤΕΡΗ των περιπτώσεων θα καταλήξεις ένας γραφικός/ υποψήφιος οικοδεσπότης μουνόψειρων...

    Ακόμα και η ξεπέτα στα 30+ θέλει πχοιότητα ρε μωρό! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΤΙΣ ΞΕΠΕΤΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΤΣΟΛΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΠΡΟΚΥΨΕΙ

      ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 2ΜΙΣΗ ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.....και γι' αυτό τα ξαναμακραίνω!!!

      Διαγραφή
  10. Εμένα πάλι το "maybe" μ'αρέσει. Όπως έλεγε κι ο Dave Chapelle στο Half Baked, "it's this 'no' shit i can't stand". To που θα καταλήξει το "maybe" είναι καθαρά δική σου ευθύνη.
    Κατά τ'άλλα, θα συμφωνήσω με την Κατερίνα πως το μακρύ μαλλί σε κάνει μπούλη, και πως χρειάζεται πχοιότητα ακόμα και στην ξεπέτα. Για τα std, δε θα ασχοληθώ με τσι γεναίκες, απλά απορώ αν έχει διαρρεύσει πως εσύ έχεις HPV και σε αποφεύγουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mmmmnope?
      Αγορίνα μου είχες θήλωμα, άρα έχεις HPV. Ιός που δε θεραπεύεται, απλά τα συμπτώματα έχουν έξαρση και ύφεση χωρίς αυτό να σημαίνει πως δε μπορείς να τον μεταδώσεις ακόμα και ΜΕ προφυλακτικό, όπως ακριβώς τον κονόμησες με την τριβή.

      Διαγραφή
    2. μου προκαλείς κατάθλιψη και αν το μπλογκ καταρεύσει κι εγώ αυτοκτονήσω τελικά θα είσαι υπαίτια εσύ...


      ΚΟΣΜΕ ΒΛΕΠΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΙΑ ΘΑ ΛΙΝΤΣΑΡΕΤΕ!!

      Διαγραφή
  11. Καλά, ok, τότε ν'αρχίσω κι εγώ να σου χαϊδεύω τ'αυτάκια και να σου λέω πόσο υπερκαταπληκτικός είσαι, και πόσο ανεπίτρεπτο είναι να μη βγάζεις γκόμενα ΕΣΥ, και τι μπαζoλοκαργιόλες είναι όσες δε σου κάθονται.
    Άστασγιάλα με τις αυτοκτονίες ναούμ' μας βούρκωσες! Ή πιάσε τη σανίδα και την κιθάρα και ξέσπα πάνω τους μέχρι να'ρθεις στα ίσια σου, ή βάλε μια τουτού και χτύπα μια δεξαμενή sex on the bitch.
    "Μεταλάδες" σου λέει ο άλλος ρε φίλε.. Κόβονται με την καρδιά ενός μαρουλιού. ΕΛΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλά που το έχασα αυτό το ποστ για να διαβάσω μαζί και τα σχόλια! Αχαχαχα! Τι τραβάς φίλε μου!
    Ελπίζω η απόσυρση να φέρει τα αναμενόμενα αποτελέσματα!
    Ευχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή