Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΗΔΙΕΣ ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ



Ας κάνουμε ένα μικρό "ρικάπ", ώστε να απαντήσω στα σχόλια των 2 προηγούμενων "μερών" αυτής της ενότητας -η οποία κάποια γαμημένη στιγμή πρέπει να κλείσει για να πάμε σε πιο φρέσκα θέματα-.


Στο πρώτο μέρος είπαν:


Master: Δηλαδή μιλάμε μόνοι μας; Καύλωσα τώρα!

Άντε και άλλα τόσα σου εύχομαι. Γιατί τι θα έχεις εκτός από αυτά σε 30-40 χρόνια;

Απάντηση- αν, όποτε μιλάς μόνος σου καυλώνεις, τράβα κάνε μια ομιλία σε κάποια εκδήλωση, ή μίλα στα ψαράκια σου. Το αποτέλεσμα θα είναι εντυπωσιακό. Άλλα τόσα δεν γίνεται πάντως. Ήδη έχω ξεπεράσει κατα πολύ τον μέσο όρο. Και μ' αυτά που έχω κάνει, ψοφάω χαρούμενος


Der Kanzler: Τώρα καταλαβαίνω. (Το πρώτο σχόλιο που μου ήρθε στο μυαλό)
Υ.Γ: ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ, σιγά μη μας κρίνουν οι υπάνθρωποι...



Απάντηση- τυρογραβιέρα και μυζήθρα (το πρώτο σχόλιο που μου ήρθε στο μυαλό)
Υ.Γ. Τους γαμάω, αλλά δεν τον παραδέχονται και με λένε αερογάμη






Tommy Stark: Μόλις είδα τίτλο νόμιζα ότι θα μαυρίσεις πάλι την ψυχή αλλά τη γλύτωσα τη μαυρίλα.Καλα κανένα ένστικτο αυτοσυντήρησης έτσι?Ένα βήμα πριν το θάνατο και ακόμα σκεφτόσουν τι θα πει το κάθε ξώανο στην παραλία?


Απάντηση- χαίρομαι που δεν σου μαύρισα την καρδιά, αλλά πες μου -μπέσα τώρα- τι χρώμα είναι έχει πάρει τώρα; Έχω ένστικτο απαυτό που λες, αλλά είναι πολύ χαμηλά....και γράφεται ΞΟΑΝΟ




Perinio (και ElPre): Ε είσαι μαλάκας !


Απάντηση- κι εσύ Περή είσαι κοντός και το ΕλΠρε δεν έχει φύλο, γιατί ως γνωστόν τα ελφ και οι άγγελοι δεν έχουν γεννητικά όργανα, αλλά είδατε ότι δεν το έκανα και μεγάλο θέμα




FockingHell: Eisai kodos kai gamas xodres




Απάντηση- eisai xontros kai gamas gries, poio einai to point sou?




Δάφνη Χρονοπούλου: Χμ... ok.. μπερδεύτηκα.. Το φλερτ με το Θάνατο (τα όριά μας), ο άνθρωπος κι η Φύση..η αδρεναλίνη.. ο Καπετάνιος κι ο Μόμπυ Ντικ.. ο Ταύρος κι ο Τορέρο... ο Χέμινγκγουέι... η ανδρική κουλτούρα της δοκιμασίας... κλ, κλ.. κατάλαβες πού με πήγες. Κι ύστερα ω πώς έσκασααπότομα στην άμμο σαν τη σανίδα σου όταν συνειδητοποίησα πως όλα αυτά γίνονται με/για κοινό! 
Τώρα που έπεσε ο αέρας ελπίζω να χαρείς τις νύχτες με φεγγάρι &..περιμένω συνέχεια..



Απάντηση- Δάφνη μου, το μπλογκ ονομάζεται "ocelebritis" και όχι άδικα....πολλά πράγματα και πολλές φορές γίνονται προς τέρψιν του κοινού....όλοι οι άθλοι και τα μεγάλα κατορθώματα έγιναν στην τελική για....χμμμμμ....τις γυναίκες....ή για την ικανοποίηση της επιτυχίας, ώστε να έχει κάποιος μεγαλύτερες πιθανότητες στο αντίθετο φίλο.....σε αντίθεση με τις εμμονές που είχε ο ήρωας του Χέμμινγουέη, επειδή η φάλαινα του έφαγε το πόδι....οι φάλαινες δεν τρώνε πόδια, αλλά χταπόδια....λάθος μας τα είπε ο αμερικάνος λοιπόν!!




Ephee: Νταξ ρε, εσύ πήγες συνειδητοποιημένα να πνιγείς, δεν είναι θέμα.. Εγώ το'χα πάρει πατριωτικά "ε, όχι να μπει στη θάλασσα ο φουσκωτός με τις κρεατίνες και να μη μπορώ να μπω εγώ με δύο ανθρώπων κυβικά!" Και παίρνω φόρα, και δίνω μία να μπω, με βουτάει το λευκαδίτικο το κύμα και με φέρνει τρεις φούρλες, μου ξηλώνει μαγιώ (ε, ναι... εκεί καθιερώθηκε το τόπλες) με ρίχνει με τη μούρη στην ακρογιαλιά, έβγαζα χαλίκι από τα ρουθούνια μου δέκα λεπτά! Ξαναδίνω μία και ΜΠΑΙΝΩ, αρχίζω τις απλωτές και πάω μέσα που είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, κι εκεί που έχω χαλαρώσει ...με λούζει κρύος ιδρώτας!
Κολυμπούσα δίπλα δίπλα με ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΑ ΝΑΑΑΑΑ!
...κι άντε να ξαναβγαίνεις τώρα...
Αυτό που λες, συνέβη στο Κάθισμα, κι από κει κατάλαβα γιατί το λένε κάθισμα. Γιατί όλοι κάθονται απ'έξω, και δε μπαίνει κανείς έτσι και σηκώσει κύμα... Σε αντίθεση με τη Βασιλική, όπου κάνεις σερφ και στο κάμπινγκ από τον αέρα. Δεν είναι ανάγκη να τραβιέσαι στη θάλασσα..



Απάντηση- θεε μου τι περιπέτεια κι αυτή!!!!!Πρέπει να ήταν αποτρόπαιο το θέαμα του σκατού που ξεπρόβαλλε σαν Κράκεν από το πουθενά. Το κοινό σου πάντως πρέπει να ικανοποιήθηκε μια και σε κοινή θέα εκτέθηκαν δυο βυζόμπαλες (γέαχ!!) μετά των ρωγών και τα συναφή!!




elenh: xwsthra giafto eisai to agapaki mou giati de masas apo tipota ki apo kanena.fili kalhmeras.


Απάντηση- φοβάμαι να απαντήσω αναλόγως, γιατί είσαι και ανήλικο γαμώτο και φοβάμαι μη με πάει καμιά δίωξη μέσα για αποπλάνηση. Ειδοποίησέ με όταν κλείσεις τα 18!!!




kostas: Χωστήρα, γαμάς ρε φίλε, αναμένω το επόμενο πόστ!




Απάντηση- ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΤΣΕΛΝΤΛΕΜΑΝ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟΝ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ.....αγαπητέ Κώστα ανταποδίδω κι ας μην ξέρω την ιστορία σου!




Makis Sougias: Kαλημερα πατριδα!Eisai poli magkas kalos o xwstiras


Απάντηση- Καλημέρα πατρίδα! An syxnazeis kapou konta Hersonhsso sthn Kriti kanonhse gomenakia na vre8oume na ta poume en mesw omorfwn parousiwn!!!




ice creaminal: ΜΙΑ ΓΛΥΚΙΑ ΚΑΛΥΣΠΕΡΑ ΣΑς ΕΥΧΟΜΑΙ


Απάντηση- ανταποδίδω την γλυκιά καλησπέρα....το ψευδώνυμό σου είναι πολύ....σλουρπ και τέθοια! (




Titi Nefer: Καλησπέρα σας, 
μάλλον πρέπει να αλλάξετε σπορ !
Μα τι θα κάνατε αν ήσασταν στο Κεηπ Τάουν με πεντάμετρα κύματα?

Καλό σας βράδυ!




Απάντηση- καλησπέρα σας, είμαι άνθρωπος των συνηθειών (και όχι της ρουτίνας), σπορ δεν αλλάζω, απλά όταν δεν μπορώ να κάνω κάτι σέρφινγκ πχ, κάνω κάτι άλλο για αντίποινα στον εαυτό μου. Το πιο ακίνδυνο που έχω κάνει μεχρι τώρα είναι η τοξοβολία.
Όσο για Νότια Αφρική, πρέπει να είναι κάποιος ΕΝΤΕΛΩΣ  αυτοκτονικός ώστε να κάνει εκεί σέρφινγκ και όχι λόγω των κυμάτων, αλλά λόγω του ότι εκεί βρίσκεται το αγαπημένο εστιατόριο του λευκού καρχαρία και επίσης είναι και η αγαπημένη πίστα αγώνων της μέδουσας "Λευκή Γαλέρα", οι οποίοι θερίζουν κόσμο κάθε χρόνο....καλύτερα βράχια!!



............................................................................................




Στο δεύτερο μέρος συμμετείχαν οι εξής διαγωνιζόμενοι:




Master: Τι παρτ είναι αυτό ρε γελοίε, τόσο μικρό; Τι θα κάνω εγώ τώρα που βαριέμαι;







Απάντηση: κάνε μια ομιλία ή μίλα στα ψάρια σου να καβλώσεις




Tommy Stark: Συμφωνώ με τον από πάνω μικρό,λυτό κι απέριτο το αρθράκι.
Μόλις διάβασα για το σκατό στο επόμενο παρτ μου περνάει μια επικίνδυνη ιδέα από το μυαλό και διάολε ελπίζω να μην είναι αυτοκτονικές τάσεις για καμια γκόμενα!







Απάντηση- μπαααααα.......ν' αυτοκτονήσω για γκόμενα.....μετά το κουφάρι μου θα βρωμούσε ντουσμπαγκίλα







Ice Creaminal: ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑς wind-surfing ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ, ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΣΑΝΙΔΕς ΤΟ ΒΑΡΟς? ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΣΠΟΡ, ΔΕΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩς ΣΑς ΑΦΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ ΠΑΡΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ?


Απάντηση- έχει πολλά μεγάθη σανίδας...έχω δει άνθρωπο 150-180 κιλά να στέκεται σε μια σανίδα επικών διαστάσεων, βέβαια σ' αυτή την περίπτωση, η λέξη "σκάφος" παίρνει άλλη σημασία και δεν συνιστάται για ανέμους χαμηλότερους των 15 μποφώρ, γιατί αλλιώς θα είναι συνέχεια στη βουτιά. Έπρεπε να μου αφήσει κουσούρι κι αυτό θα ήταν να μη φοβάμαι να μιλήσω ανοιχτά στους ανθρώπους -μια και τα βάζω με την ίδια τη φύση-, αλλά δυστυχώς δεν με αλλάξε σε τίποτα...
Υ.Γ. το παγωτό του ψευδώνυμού σου είναι χωνάκι ή ξυλάκι;!;!;!






Titi Nefer: Στην Ελλάδα κάνετε surf όχι στην Χαβάη ... εδώ το πολύ πολύ να σας έσπρωχνε το αεράκι μέχρι το Γαιδουρονήσι ! Τους παρακαλάμε τους
αέρηδες να σπρώξουν λίγο τα πανιά στο ιστιοφόρο κι ούτε που κουνιούνται, όχι να σας πνίξουν!!! Για όνομα!!! Τουλάχιστον ζείτε !!!
Καλό σας βράδυ!

Αγαπητή Tity (γέαχ!!!), αν ανήκετε στην κατηγορία των "σκαφάτων", σας πληροφορώ ότι μια καλή ημέρα προσπερνάω για πλάκα το ιστιοφόρο σας με ένα απλό 8μισάρι πανί κι ας έχετε ότι πλήρωμα θέλετε. Σας βλέπω να πετάτε τα χαβιάρια και τις σαμπάνιες από τα αμπάρια για να ελαφρύνετε και να με προσπεράσετε!!! Αν πάλι ανήκε στους αθλητές ιστιοπλοΐας θα χαρώ να βάλουμε δίπλα-δίπλα για μια κοντρίτσα, έτσι για το "γέα μπέημπε σερφ'ς απ" να δω την αξία σας!! Γαϊδουρονήσι δεν πάω....σνομπάρω!!!


Ζω ο πούστης, ζω!!!!
Καλό σας βράδυ!!!




Δάφνη Χρονοπούλου: Ok, we get it: Πολύ γενναίος για να ζήσει, πολύ γερός για να πεθάνει. Φτάνει όμως (ελπίζω) γιατί σ' εμας από την άλλα πλευρά όλες ίδιες μας φαίνονται αυτές οι περιπέτειες.
Κι ένα P.S.: Περί μπουκάλας δεν ξέρω αλλά επειδή γνωρίζω περί μπουκαλιών και κάθε είδους φυαλιδίων, άλλος είναι ο πιο γλυκός θάνατος. Τον πνιγμό σε θάλασσα τον δοκίμασα πενταετής & δεν τον συστήνω, έχει πανικό και βήχα.



Απάντηση- ωωωωωχχχχ.....άρχισα να γίνομαι κουραστικός κι επαναλαμβανόμενος;!;!;!
Με τα "σκευάσματα" δεν είχα ποτέ επαφές και δεν ξέρω, αλλά επειδή έχω ρωτήσει γιατρούς κι επαγγελματίες δύτες, επαναλαμβάνω ότι ο θάνατος από υποξεία είναι ο πιο γλυκός "........φυσιολογικός.........." θάνατος από μαλακία!!!







Σύντομα και το τελευταίο μέρος



52 σχόλια:

  1. Καύλωσα που μπορούμε να μιλάμε χωρίς να μιλάς εσύ. Κατά τα άλλα έχω σοβαρό πρόβλημα, το οποίο ανακάλυψα πρόσφατα, όταν είμαι μόνος χωρίς κάτι πολύ ενδιαφέρον να κάνω με πιάνει κατάθλιψη και σκέφτομαι να αυτοκτονήσω. Σοβαρότατα, και γίνεται πολές φορές τη μέρα γαμώτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ψυχή μου είναι πολύχρωμη ανάλογα με τη διάθεση μου και fuck you με την ορθογραφία μου.Πάντως χαίρομαι που δεν αυτοκτονείς για γκόμενα,οποιοσδήποτε άλλος θάνατος δεν σε ρίχνει στο βόθρο.
    Master δεν είναι κατάθλιψη ρε,βαρεμάρα λέγεται και σου περνάει γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν είναι βαρεμάρα νομίζω να κατηγορείς τον εαυτό σου και να λες τι ηλίθιος είμαι για τις μαλακίες που έκανες σε όλη σου τη ζωή και να σκέφτεσαι δημιουργικούς τρόπους αυτοκτονίας, ανώδυνους και θεαματικούς και να φαντάζεσαι τον κόσμο χωρίς εσένα ή μετά από εσένα.

      Διαγραφή
    2. Στο προηγούμενο σχόλιο έλεγες απλά όταν είσαι μόνος σου και δεν έχεις κάτι ενδιαφέρον να κάνεις,με τις νέες πληροφορίες πρέπει να βγάλω καινούργια γνωμάτευση!
      Πως μπορείς να αυτοκτονίσεις και ανώδυνα και θεαματικά;please wanna know!

      Διαγραφή
    3. Το σκέφτομαι. Αν αυτοκτονήσω η καλύτερη επιλογή μου είναι μια ωραία βουτιά από τεράστιο κτήριο, με το κεφάλι στο φινάλε για να πεθάνω ανώδυνα

      Διαγραφή
    4. Μόνο το άγχος που θα έχεις μέχρι να φτάσεις στον πάτο το κάνει επώδυνο.Αλλά από θέαμα bring it on.

      Διαγραφή
    5. Ουρλιάζεις "ΤΖΕΡΟΝΙΜΟΟΟΟΟΟΟΟΟ" και δεν έχεις άγχος αφού ούτως ή άλλως να αυτοκτονήσεις πας!

      Διαγραφή
    6. ΙΕΡΩΝΥΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ......ας μην ξεχνάμε κύριοι ότι είμεθα Έλληνες

      Διαγραφή
  3. TO EΠΩΝΥΜΟ, ΜΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΕ Ο ΠΕΡΙΚΛΗς ΜΟΥ ΑΧ ΠΕΡΙΚΛΗ ΜΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΥ ,ΤΟ ΨΕΥΔΟΝΥΜΟ ΜΟΥ ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΩΤΟ ΧΩΝΑΚΙ, ΤΙ ΠΛΑΚΑ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙς Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ! Α ΠΑ ΠΑ ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ...ΣΥΧΩΡΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου το θέσω όσο πιο απαλά γίνεται για να μην πάθεις σοκ...


      ο Περικλής θέλει να γαμήσει και γι' αυτό ξερογλύφει κάθε θηλυκό με οποιονδήποτε ευφάνταστο τρόπο για να γλύψει κι αυτό το καημένο κανένα κοκαλάκι



      ορίστε το 'πα

      εμείς οι νέα γενια των 33 χρονών έχουμε πολύ πλάκα....σκλήρυνση κατά πλάκας για την ακρίβεια!!

      Διαγραφή
    2. ΓΛΥΚΕ ΜΟΥ Ο ΠΕΡΙΚΛΗς ΜΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΡΑΔΙΚΙΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΚΑΜΠΑΝΕς ΠΕΝΘΗΜΑ ΣΤΑ 33 ΤΟΥ, ΕΠΕΙΣΗς ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΙΣΤΟς WHO GIVES A FUCK? ΜΕΤΑ ΠΑΠΑΛΑ Ο ΤΟΠΟς ΛΕΓΕΤΑΙ ΧΛΟΕΡΟς, ΕΣΕΙς Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΜΕ ΡΩΤΟΥΣΕς ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΜΙΚΡΕ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΕ ΕΠΙΔΕΙΞΙΑ, Η ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΌΝ ΤΗς ΕΝΙΛΗΚΙΩΣΗς ΤΗΝ ΑΝΩΡΙΜΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΩ, ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΠΑΩ ΚΑΙ ΓΕΛΑΩ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ΣΟΥ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗς ΚΑΛΟΣΥΝΗς

      Διαγραφή
    3. Ας συγχωρέσει ο Κ'θούλου την αμαρτωλή του ψυχή.

      "μικρέ και άμυαλε επιδειξία"......ίσως η καλύτερη περιγραφή που μου έχουν δώσει μέχρι τώρα!!!

      το "ταπεινό" σαρκίον μου θα πορευτεί μόνο τον δρόμο της οργής, ακόμα κι αν αυτό οδηγεί στην χλεύη και την ταπείνωση!!!!

      Διαγραφή
  4. Έχουμε αρχίσει και σε εκνευρίζουμε με τα σχολια μας ή είναι ιδέα μου ;
    Εχεις νευριάσει τζουτζουκο μου ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πού είσαι;....αγαπουλινάκι εγώ δε εκνευρίζομαι, εγώ παίρνω κώλους....

      όταν θα γράψεις ξανά άρθρο, ίσως σεβαστώ και δεν σκίσω και το δικό σου!

      Διαγραφή
  5. ΕΚΑΝΕΣ ΚΟΤΖΑΜ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ;;; Αίσχος! Θέλω 5 λεπτά της ζωής μου πίσω! Αυτή ήτο η γαμιοσύνις του Χωστήρος; ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΛΑΙΜΑΙ, ΑΡΘΡΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έκανες ολόκληρο άρθρο και τριάντα αναρτήσεις στο φβ που πήγες στην Αθήνα κι εξακολουθείς να μιλάς ρε κελεμπία;

      εμένα ακόμα και τα μη-κανονικά μου άρθρα είναι θέμα ντιμπέιτ

      Διαγραφή
    2. Ε, ναι ρε, τόσο καιρό έλεγα να κάνω αυτό το επαγγελματικό ταξίδι λογικό είναι. Τα ριπλάι σου εν τω μεταξύ διαγράφηκαν (ξέρεις που). Αααρχίδια ντιμπέιτ, αλλά ας μην τον ανοίξω τον φάκελο. Εσύ πώς τα πας; Ψόφια πράγματα;

      Διαγραφή
    3. Και για όνομα, ρε μαλάκα, μη γράφεις τέτοιες παπαριές για σχόλια είπαμε. Με την ίδια λογική όταν εσύ γράφεις ότι περνάς αυτοκτονικές φάσεις σου γράφω και εγώ ανάλογα σχόλια, δεν είναι μαγκιές αυτά. Μην είσαι μαλάκας.

      Διαγραφή
    4. ξέρεις γιατί μ' αρέσεις; Γιατί είσαι ποζεράς χωρίς να το επιδιώκεις και αυτό για μένα είναι μέγιστο προσόν!

      Διαγραφή
    5. Ε, τώρα μάλιστα. Ευχαριστώ για την κατανόηση, your cooperation has been noted. Όταν γίνω καγκελάριος θα είσαι πιο κοντά στην κούρσα για υπουργείο...

      Διαγραφή
  6. Aγαπητέ γνωρίζετε τόσο καλά το άθλημα και δεν ξέρετε ότι στο Cape Town είναι ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά κέντρα για Surf? Στο Big Bay που είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς τόπους της περιοχής γίνονται διεθνή events και από ότι γνωρίζω κανένας surfer δεν έχει κινδυνέψει από καρχαρίες όσο στις ακτές της Αυστραλίας πχ.
    Και σίγουρα δεν θα πέταγα ποτέ μια σαμπάνια στην θάλασσα εκτός αν είναι να βάλω και ένα μήνυμα μέσα στο μπουκάλι και δεν τρώω χαβιάρι από ένα ψάρι που απειλείται με εξαφάνιση!!!
    Δεν βιάζομαι ποτέ να φτάσω στον προορισμό μου , γιατί είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα φτάσω ... όταν το θέλω, όπως το θέλω!!!
    Χάρηκα όμως τις περιγραφές σας, απίστευτα ζωντανές!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tities δεν ασχολούμαι με οργανωμένο αθλητισμό και εκτός από Μαϊάμια και Χαβάες δεν ξέρω πού βρίσκονται και που γίνονται τα μεγάλα ιβέντς. Αυτό σημαίνει ότι εκεί που κάνω εγώ σερφ, θέλω να είμαι ο μοναδικός που κάνει και όχι να είμαι μέσα σε τσούρμο που πέφτει ο ένας απάνω στον άλλο.(κοινώς εκνευρίζομαι με τον ανταγωνισμό και το συναγωνισμό)
      Θέλω ο κόσμος να θαγμάζει μόνο εμένανε!!!

      καλά κάνεις για το οξύρυγχο

      χάρηκα (πραγματικά) με το μήνυμά σου γιατί παρέχεις τροφή!

      Διαγραφή
    2. O ανταγωνισμός σας κάνει καλύτερο σε όλα σας Αγαπητέ
      και τον ανταγωνισμό τον επιδιώκουμε σε όλα τα επίπεδα...
      Αν θέλουμε το καλύτερο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ φυσικά !!!
      Αλλιώς ανταγωνιζεστε τον εαυτό σας και έτσι ποτέ
      δεν θα μάθετε αν είστε μια μετριότητα ή κάτι
      παραπάνω !!!

      Καλό σας βράδυ!!!

      Διαγραφή
    3. κάθε άνθρωπος έχει διαφορετικά κίνητρα. Όταν μπαίνει στη μέση ο ανταγωνισμός εκνευρίζομαι και αντί να προχωράω πάω πίσω. Προσπαθώ να κάνω πράγματα που θα με φέρουν 5 βήματα πιο μπροστά από τους άλλους ώστε να μην χρειαστεί να ανταγωνιστώ κανέναν. Ένα τρανό παράδειγμα ότι έκατσα να μάθω ρώσικα, μια εποχή που ακόμα όλα τα στουρνάρια είχαν μείνει στο δόγμα "αγγλικά-γαλλικά-γερμανικά".....εγώ έχοντας κάνει και τις 3 αυτές γλώσσες συν ιταλικά και μετά ρώσικα, ήμουν ήδη χιλιόμετρα μπροστά!!!

      είμαι μια μετριότητα με υπέρλαμπρες εκλάμψεις ιδιοφυΐας!!!!

      Διαγραφή
  7. "Δεν βιάζομαι ποτέ να φτάσω στον προορισμό μου , γιατί είμαι απόλυτα σίγουρη πως θα φτάσω ... όταν το θέλω, όπως το θέλω!!!"

    Famous last words ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tις τελευταίες μου λέξεις αγαπητέ θα τις πω
      όταν θα βρίσκωμαι με το ένα πόδι στο δίμετρο
      οικοπεδο που θα με περιμένει και θα είναι...
      Ζανέτ το κραγιόν μου!
      Αν ζει φυσικά η βοηθός μου ακόμα!

      Διαγραφή
    2. Μαρούσκαααααααααααααα το Εβιάαααν, η Tities θέλει να πεθάνει

      Διαγραφή
    3. evian????
      μα πόσο πίσω έχετε μείνει!!
      Μόνο δροσερό πράσινο τσάι σε spray
      για την τέλεια ενυδάτωση!!!

      Διαγραφή
    4. ....θε μου τι ντεκαντάνς....όταν και το τσάι το βάνουνε σε συσκευασία Μπαϋγκόν και ψεκάζονται λες και έχουν κατσαρίδες στη μάπα, κάτι δεν πάει καλά σ' αυτό τον πλανήτη

      Διαγραφή
    5. Χωστήρα τι είναι το Εβιάν; Χτίζεις προφίλ με ποστ-οδοστρωτήρες και πας να το γκρεμίσεις με τέτοια σχόλια;

      Πάλι καλά που το έσωσες με την απάντηση περι Μπαϋγκόν

      Διαγραφή
    6. Αγαπητέ αυτά που λέτε τα κάνουν εκείνες
      που θέλουν να σας πουλήσουν το Δήθεν τους , οι φτωχούλες!
      Δεν μιλάμε για το τσάι που πίνετε αλλά για προϊόντα που
      στοιχίζουν όσο η σανίδα του surf που έχετε, αν έχετε σανίδα
      και δεν κάνετε το άθλημα επάνω σε σανίδια οικοδομής!!!
      Καλό σας βράδυ και δεν θα σας ενοχλήσω ξανά με τις απαντήσεις μου, θα περιμένω το επόμενο post που θα κάνετε... είμαι σίγουρη πως θα έχει πολύ ενδιαφέρον!!!

      Διαγραφή
    7. Σανίδα σιδερώματος έπρεπε να του πείς. Αλλά τι να ξέρεις, έχεις εκεί τη Ζανέτ για όλα ε;

      Διαγραφή
  8. Ωραία. Κάνε τώρα άρθρο για να απαντήσεις στα σχόλια αυτών που σχολίασαν τις απαντήσεις που έδωσες στο άρθρο με τις απαντήσεις των σχολιων των προηγούμενων άρθρων που δεν απάντησες.
    Καλωσήρθες στη ζώνη του Λυκόφωτος...

    elPre

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μουαχαχαχαχαχαχαχαχαααα!!!!
      μικρό ελφάκι δεν είμαι γραφειοκράτης και πρωτοκολλικός. Απαντάω εδώ λέμε!!!

      Διαγραφή
    2. Kαλωσύνη σου οι υποθέσεις περι ελφ, αλλά μάλλον προς Dwarf με κόβω - όχι τόσο λόγω ύψους, αλλά λογω κοκκινοτρίχικης γενειάδας και μπυροκοιλιάς. Και ώς γνωστόν, οι Νάνοι είναι όλοι αρσενικοί (οπότε μήπως αυτό τους κάνει πούστηδη; ...γαμώτο, την πάτησα)

      Διαγραφή
  9. Απαντήσεις
    1. ποιός να μου 'ρθε;
      κι αν ήρθε, πού είναι;

      Διαγραφή
    2. Για πεπειραμένος εραστής, μου κάνει εντύπωση να μην καταλαβαίνεις τι σημαίνει "σού'ρθανε;".
      Συγνώμη ρε συ.. δεν ήξερα ότι γράφαμε περιπέτειες. Νόμιζα πως περιγράφαμε επικές μαλακίες που έχουμε κάνει, και είπα να πω κι εγώ μια από τις δικές μου.

      Διαγραφή
  10. wste otan kleisw ta 18;voulwmeno gramma diavazeis mwro.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παλικάρια το καψατε το PC!Λυπαμαι που δεν ειμαι εκει που περιμενες ειμαι εκει που ονειρευεσαι,λιωσε τις πετουγιες,φατε τα πομολα,αλλα εδω πρεπει να ερθεις,και συ και τ άλλα τα φρικαρισμενα, οταν ολα χορταινονται,μονο το ματι δεν χορταινει,20 λεπτα κραταει η καυλα,αλλα μονο της Μεσογειος τ αλλανια ξανασηκωνονται,κι αυτο το ξερουν καλα οι μικρες ολλανδεζες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάααααααααααααατσε ρε μάστορα!!!!Πού βρίσκεσαι;!;!;! Πες μας ρε φίλε!!!!

      Πες μου ότι παίζει κύμα που σε κρατάει στον αφρό 20 λεπτά να τραβάω βυζότριχα μέχρι να μη μείνει δέρμα!!!

      Διαγραφή
  12. Μέλβιλ. Η φάλαινα. Χέμινγουέι οι ταύροι. Όχι ότι έχει σημασία δηλαδή..
    Καλό απόγευμα ντίαρ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή