Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

ΚΛΕΦΤΕΣ-BURGLARS AND THIEVES



Ο κλεφτης σπιτιων ειναι απο τις ελαχιστες συνωμοταξιες εγκληματιων που κρινεται περισσοτερο απο το ποιος ηταν το θυμα και οχι απο αυτο καθεαυτο το εγκλημα.

Ειδατε μουνοπανα;
Εκανα εισαγωγη γιατι γαμω το σπιτι γιατι.


Οι περισσοτεροι κλεφτες σπιτιων ειναι μεθοδικοι. Για κανα-δυο μερες παρακολουθουν το σπιτι (σας γαμω) και μετα οταν σιγουρευτουν πότε βρισκεται και πότε οχι μεσα ο ενοικος, τοτε κανουν αυτο που ξερουν να κανουν χειροτερα γαμω τα αγια σας.
Οι περισσοτεροι μπουκαρουν σε αδειανα σπιτια γιατι αμα ειναι μεσα οι ενοικοι μπορει να πανικοβληθουν και να αρχισουν να ουρλιαζουν με αποτελεσμα να ακουσουν οι γειτονες τις φωνες και να καλεσουν την αστυνομια και αυτο ειναι κατι που προκαλει ανειπωτη θλιψη και μελαγχολια στους μπουκαδορους.
   Καποτε ενας φιλος μου, μου ειχε πει την ιστορια που κλεφτες τον περιμεναν αυτον, τη γυναικα του και τα παιδια του να μπουν στο σπιτι και με την απειλη οπλων τους ληστεψαν.
Προχθες ο αδερφος μου με τη συζυγο του και το παιδι τους ελειπαν και μπηκαν μεσα.

Θελετε να σας πω συνολο τι πηραν οι κλεφτες απο αυτες τις 2 ληστειες; Μια τηλεοραση, πενηντα ευρω και 3 νεσεσερ.

ΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ!!! ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΝΕΣΕΣΕΡ ΚΑΡΚΙΝΑΚΙ ΣΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙΑ ΣΑΣ!!!

Δηλαδη, ρε μαλακα θες να μου πεις οτι εστησες καραουλι στη γειτονια, ειδες 2 σπιτια ΦΤΩΧΙΚΑ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ και το χειροτερο ΠΑΙΔΙΑ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΜΑ ΣΑΣ οι ανθρωποι ειναι με τα παιδια τους γαμω τη λατρεια του ιουδαιου και εσυ θεωρησες σουπερ ευκαιρια να φωναξει το Κωστα το λετσο και το Λεφτερη το ξεδοντιαρη και να κανετε μπουκα ΓΙΑ ΤΡΙΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΕΣΕΣΕΡ;

Γιατι ρε μπασταρδε αλητη;
Τι ακριβο αντικειμενο πιστευες οτι θα βρεις σε δυο φτωχα σπιτια και γιατι να απειλεισεις ανθρωπους μπροστα στα παιδια τους ρε γαμημενε; και γενικα ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΓΑΜΩ ΤΗ ΜΑΝΑ ΣΟΥ;
Γιατι να μπεις στο σπιτι του παππου και της γιαγιας και να τους δεσεις; Για τα 100 ευρω που τους εμειναν να βγαλουν το μηνα γαμω το συριζα και ολες τις κυβερνησεις της κωλοχωρας;

Λοιπον ακουσε με
ΑΚΟΥΣΕ ΜΕ

Τρεφω απειρο σεβασμο στα παιδια που θα κανουν μπουκα σε ενα σπιτι για να παρουν τροφιμα να θρεψουν τα παιδια τους. Ας το αδειασουν το γαμημενο το ψυγειο και τα ντουλαπια να μη μεινει ουτε σταφιδα. Εχουν τους λογους τους. Τροφιμα ξαναπαιρνουμε και κανεις σοβαρος ανθρωπος δεν καταγγειλε ποτέ μπουκαδορο που βγηκε απο το σπιτι με καρβελια ψωμι. Παλια στους πολεμους και τις κακουχιες που ανθρωποι πεθαινανε απο ασιτια, μαλακα και πουστη σε λεγανε αμα ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ. Τωρα ειναι δυσκολοι καιροι.
Πεινας; Μπες μεσα.

Αλλα ρε γαμω ο,τι αγαπας...βλεπεις δυο ανθρωπους που τα βγαζουν περα με το ζορι και εχουν και μικρο παιδι. Τα λεφτα που βγαζουν στη γαμημενη την κωλοπολη που ζουν δε φτανουν ουτε για να ταΐζεις σπουργιτια.

ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ
μην τους αναστατωσεις
Μην γινεις το αρχιδι που θα τους αναγκασει να μετακομισουν απο 'κει που ζουνε απο φοβο για το παιδι τους.
Σε τρωνε τα δαχτυλα σου και θες ντε και καλα να παρεις κατι;;
ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ κι αν το κανεις, κανε το για λογους τιμης: σου εφαγε ο μουνοπανος τη γκομενα; ψειρισε του κρεβατοκαμαρα και καθιστικο να μην εχει να γαμησει.Με πιανεις;

Βρες κατι, ασχολησου με κατι αλλο γιατι γαμω της θεια σου γιατι επειδη ανηκεις στην ιδια επαγγελματικη κατηγορια με τους πολιτικους: κλεφτης φτωχων γαμω τη χωρα, με αναγκασες ρε γαμημενε και εστειλα παλι πολιτικο μηνυμα.

Μην γινεσαι σαν αυτους
Ασε τα φτωχα παιδια ησυχα.


    


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου