Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΤΑ ΣΟΣΙΑΛ-FUCKED UP PEOPLE ON SOCIAL MEDIA



Ξεκιναω με αυτη τη φωτογραφια γαμω το ιντερνετ που αναθρεφει και μεγαλωνει γενιες ηλιθιων.





ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;; ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ;;

Μισο να κουλαρουμε λιγο.....




ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΩΡΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ;;;;;


Λοιπον, δεν με νοιαζει αν αυτος ο ανθρωπος εχασε τραγικα την οικογενεια του τοτε στο ατυχημα. Δεν μου καηκε ουτε μισο αρχιδι που που αποφασισε να αντιμετωπισει με αξιοπρεπεια τον πατερα του τυπου που απο μαλακια του του σκοτωσε την οικογενεια. Αδιαφορω πληρως που αποφασισε να ξαναφτιαξει τη ζωη του, αλλωστε ειναι δικαιωμα και υποχρεωση ολων μας να προσπαθουμε να βγουμε απο τον πατο του βαρελιου. Μου ειναι επιεικως Πουτσαμουψηλε που γεννησε η γυναικα του και ειναι χαρουμενος με την καινουρια του οικογενεια. Ξυνω δεξι παπαρι που δεν ξεχναει τους ανθρωπους που εχασε και τιμαει την μνημη τους.

Αυτο που με εξοργιζει...που με βγαζει απο τα ρουχα μου και θελω να απλωσω τα αντερα μου και να τα πασαλειψω παντου ειναι η γαμημενη εμμονη ολων να ποσταρουν  σε αποκλειστικοτητα ολες τις γαμημενες λεπτομερειες της ασημαντης ζωης τους στα μπουρδελα τα σοσιαλ.

Το δε συγκεκριμενο ζευγαρι οχι μονο αυτο, αλλα και επειδη ακομα δεν ειχανε καλα-καλα ξεμυξιασει το παιδακι απο την αηδιαστικη γλιτσα του αμνιακου σακου, αποφασισανε στο μπαμ να βγαλουνε φωτο για το ινστα, σε φουλ ποζα με ελληνικο duck face στα μουτρα (ξερετε, οχι αυτο το φουλ duck face χειλια-διπλωμενη μπουγατσα που κανουν τα μαλακιστηρια τα 12χρονα, αλλα το αλλο το πιο σεμνο), βαλανε το νεογεννητο πανω στη μανα και ο περηφανος μπαμπας πηρε το τηλεφωνο και τραβηξε φωτογραφια.


ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ;;; (ειναι καταφαση με ερωτηματικο, δηλαδη ρητορικο ερωτημα, δηλαδη γαμω τη σοσιαλ μητρο-πατροτητα σας).

Δηλαδη, η αλλη η μποχλαδω που ητανε με την κοιλια στο στομα και υπεφερε για να φερει το μωρο στον κοσμο, τελειως ξαφνικα ολα κουλ κετσι και ΣΤΗΝΕΤΑΙ με φατσα μανα-μητερα-Παναγιά και "θαυμα της γεννησης" και τετχοια αγκαλιτσα με το βρεφο;;;; (επιτηδες χωρις "ς" ξενερωσα γαμω το ινστα σας)
    Και ο αλλος ο μπαρμπουτσαλος εννια μηνες να τραβαει ζορια για τρεις, να ειναι συνεχεια τσιτα και υπομονη μην και κλασει στραβα η γυναικα να παρουνε ΑΜΕΣΩΣ τηλεφωνο το γιατρο, ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΟΛΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ενω αυτος κλαϊν δεν επαιξε ουτε πονος να βαστηξει κλανια, και αποφασισε και ειπε δηλαδη "ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗ ΠΙΟ ΓΑΜΑΟΥΑ ΙΔΕΑ" και εβγαλε το σαπιο τηλεφωνο με τη μηδενικη αναλυση που χωραει ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΓΑ-ΜΗ-ΜΕ-ΝΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ (ναι, το κωλοϊνστα) για να τραβηξει την οικογενεια φωτο;;;;;
Και πες, "οκ, ολοι χεζουμε λιγο εγκεφαλο με τη γεννηση του παιδιου"....ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΒΑΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΤΡΟ ΣΤΗ ΦΩΤΟ;;;; Αληθεια τωρα; Φιλτρο με ακτινες απο τον παραδεισο λες και πανω απο το μαιευτηριο εσκασε το αστρο της Βηθλεεμ και γυρω-γυρω ενα crew αγγελοι να ψαλλουν;;;; Γιατι δεν εφερες ρε μαλακα και δυο-τρια γαϊδουρια και μερικα προβατα να γινει κομπλε η φαση; Τι επαιξε;; Αν μη τι αλλο ειμαι εντυπωσιασμενος που δεν εσκασε τετχοιο σκηνικο!!!

Ειστε ασκημοι ρε μαλακα και στο λεω εγω που εχω και καραφλα και εχω παει και τεσσερις φορες σε νοσοκομειο οχι για γεννα.
Ειστε ασκημοι οχι γιατι ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ ΑΣΚΗΜΟΙ
Ειστε ασκημοι γιατι το κανατε ετσι οπως το κανατε. Γιατι γραψατε στην πουτσα σας το παιδακι και ανεβασατε ινστα δειχνοντας οτι ειστε πιο σημαντικοι απο το παιδακι. Γιατι καταφερατε να κανετε την εικονα της οικογενειας να μοιαζει με κωλοχαρτο των πρωιναδικων και των σοσιαλ. 
Γιατι της μαμας σας το μουνι γιατι.

Μαλακηδες, δεν ειναι ολες οι στιγμες δημοσιες και ειδικα εσυ που εχασες την οικογενεια σου...κλειστα τα γαμημενα τα ινσταγκραμ και τα φεησμπουκ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ. Αλλα κι αν δεν θελεις να τα κλεισεις, μη γινεσαι ο ιδιος μαλακας που ειναι και οι υπολοιποι. Ανεβασε περιεχομενο που να εγειρει τη γαμημενη αυτη χωρα να μην τρεχουνε σαν τους μαλακες στο δρομο. Κανε κατι καλο αντι να γινεσαι καγκουρας.

Κι εσεις ολοι που ανεβαζετε ο,τι γαμημενες μαλακιες φωτογραφιες, που σταματατε αυτο που κανετε για να ποζαρετε λες και ολο το ιντερνετ κρεμεται απο τον κωλο σας, να ξερετε σας μισω κι εγω και η μαμα σας (το ξερω). Να σας δειξω μπαμ-μπαμ μερικες με ενα προχειρο ψαχτηρι με ασορτι σχολιασμο ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΕΓΩΚΕΝΤΡΙΣΜΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΘΕ ΦΥΛΟΥ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΤΕ ΙΝΦΛΟΥΕΝΣΕΡ ΜΩΡΗ ΤΡΙΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ






Ινστα-φλωρος αγορασε γυαλι Ray Ban-χιμπατζη με γερμενο σκελετο 5 ευρω απο ζακι στη Βαρημπομπη και το μοστραρει πανω στην αμμο γιατι με τετοιους φακους ουτε για το Στιβι Γουοντερ



Εδω ο Σιφης Αντετοκουμπο, πλεϊ-μεηκερ στους Γαλατσι Bucks και χασταγκ "ντριμς καμ τρου"




Δυομιση χιλιαδες χρονια ιστορικο μνημειο μολις το πεταξαμε στη χαβουζα για να φανει απο κωλαντερο μεχρι αμυγδαλες




Μνημειο στην Πολη του Φωτος και ο Ηλιθιος φωτογραφιζει το τηλεφωνο του Πανηλιθιου, δεν ειναι να απορεις που βγηκαν τα Κιτρινα Γιλεκα στους δρομους και τα κανανε πουτανα




Χασταγκ σβερκος για φαπες




Ολοι οι διατροφολογοι συνιστουν να καταναλωνουμε ενα δεκαευρο λαχανικα τη μερα




Αμα κοιταξετε πολυ προσεκτικα αυτη τη φωτο για 45 δευτερολεπτα θα αρχισει να εμφανιζεται ενα σπανιο αφρικανικο ζωο που εισαγεται απο την Αυστραλια (ειδατε τι μαλακες ειστε που νομιζατε οτι οι καμηλες φυτρωνουνε στην Αφρικη;)





Επιλογο δεν εχει
Να πατε παλι να γαμηθειτε







6 σχόλια:

  1. Καλά το 'μποχλαδω' τι ωραία λεξη, ταιριαστή.

    Και όγκο εγκυμοσύνης έχει και την απαραίτητη γλίτσα του βρέφου.
    Το αγάπησα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καρδουλες, φιλακια και συναφη για να περασει ορθα το μηνυμα στα σοσιαλ μυδια.

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Ειναι η εξαιρεση σε ενα κανονα...ελπιζω.λιγο
      Κανεις μας δεν ειναι αναμαρτητος, σιγουρα, αλλα το μεγεθος της καφριλας μας ειναι ενα μεγεθος που κρινεται απο τον περιγυρο που δεν εχει φτασει σε τετοια μεγεθη καφριλας.

      Διαγραφή
  3. Ξέχασες το καλύτερο όμως: την έκδοση του βιβλίου του Ντάνου από την εκδοτική Αθηνών...μέγιστη συμβολή στον πολιτισμό.

    υγ: σκέφτομαι να κάνω ένα ριάλιτι με πολυθρόνα στη μέση της συγγρού να φορώ γούνα αλλά από μέσα γυμνός για μια βδομάδα. Δεν έχω φωνή αλλά ίσως έτσι καταφέρω να βγάλω κανένα δίσκο η τουλαχιστον να μπω στο δημοσιο.

    αγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγνωστε, αυτο το αρθρο το εγραψα στο μελλον.
      Γυρω στο 2032 το βιβλιο του Ντανου δεν θα λεγεται Το Βιβλιο Του Ντανου αλλα Η Αγια Γραφη. Οσοι το διαβασαν εχουν ηδη διοριστει στο Δημοσιο.

      Διαγραφή