Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

ΕΝΑΣ ΣΩΣΤΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΣΕ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ-A GOOD REASON NOT TO ENROLL TO A GYM



Διαβασατε τον τιτλο;
Συμφωνειτε οτι μπορει να υπαρχει ενας καλος λογος για να μην πηγαινεις γυμναστηριο και τον ξερετε μονο εσεις; Συγχαρητηρια, ανηκετε στην σπανια περιπτωση ανθρωπων που καθε δυο μερες πεθαινει ενας αγαπημενος τους εδω και χρονια συλλυπητηρια γαμω τη τυχη σας αυτοκτονειστε.






Πριν λιγες μερες λοιπον, ερχεται στο γυμναστηριο μια κυρια, πολυ καλη και πολυ ευχαριστη σαν θειτσα απο το χωριο, αλλα οχι απ' αυτες που σε ρωτανε πότε θα παντρευτεις, αλλα απο τις αλλες που λενε "αφηστε το μωρε το κοπελι θα βρει αυτος την καλυτερη".





 Τετοια θειτσα. Εγω εκεινη την ωρα εκανα κατι πολυ ευχάριστο, του τυπου "φορτωνω στους ωμους μου τρακοσα κιλα (εβδομηντα δυο) και κανω βαθια καθισματα"-ευχάριστο. Εκεινη την ωρα η εν λογω κυρια εχει πιασει ψιλη κουβεντουλα με κυρια αναλογων προσοντων οχι τοσο ευχαριστη αλλα πουτσα μας κιολα αδερφια μου διοτι δεν ειναι ουτε καν κομπαρσος. Και εκεινη λοιπον την στιγμη την ακουω και λεει το αδιανοητο:

"Ο αντρας μου λεει οτι το γυμναστηριο ειναι για τις γυναικες"









  Λογοι για τους οποιους μια τετοια παπαρια εχει απολυτη τεκμηριωση και οφειλουμε να πουμε οτι ειναι σωστη:

1. Οι γυναικες μονο πρεπει να πηγαινουν στο γυμναστηριο διοτι δεν ειναι αρκετα δυνατες να σηκωσουν ενα κορμο δεντρου να το φερουν στο σπιτι για τη φωτια. Αντιθετα, οι αντρες ειναι τοσο γενετικα προικισμενοι που πελεκανε δαση ολοκληρα με τη μπουτσα τους. Μιλαμε για την απολυτη οικολογικη καταστροφη!!!

2. Υπαρχουν μαλακισμενες γυναικες που θελουν τον αντρα να ειναι φαλαινοσαυρος κι αυτο μας βολευει.

3. Αμα βρεθουν πανω απο 2 γυναικες σε ενα γυμναστηριο κανουν ενα σατανιστικο κολπο και αφηνουν ολα τους τα πραματα, πετσετες, παγουρινα, κινητα, σερβιετες, πατεριτσες ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΟΟΟΟΛΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ και μετα μαζευονται γυρω απο το ταδε μηχανημα και ψελνουν συνταγες και τα μεσημεριανα τους νεακια για ωρες. Μια τετοια τελετη ειναι ικανη να ξορκισει τον ανδρικο πληθυσμο απο το γυμναστηριο και ειναι κριμα γαμω τις κατσαρολες σας.







4. Το γυμναστηριο ειναι μονο για γυναικες εαν ολοι οι αντρες ηδη αποφασισαν να δοκιμασουν να κανουν γυμναστικη μονοι τους και στο πρωτο δεκαλεπτο φουσκωσαν σαν Αναβολικοσαυροι και οι πουτσες τους αναβλυσαν στεροειδη και μερεντα.

5. Το γυμναστηριο ειναι μονο για γυναικες αν εχεις πηδηξει με παθος και ερωτα ο,τι κυκλοφορει σε μουνι και τωρα τα gym ειναι γεματα πρωην σου.

6. Αν βγαλει ο τσιπρας νομο οτι στα γυμναστηρια μπαινεις μονο με κολαν "συριζα" ή αν ο κουλης ξεκινησει pilates.


Λοιπον, για να το ληξω εδω με τους λογους γιατι κατανταει ηλιθιο. Ο μονος πραγματικος λογος που αν εισαι αντρας δεν εχεις καμια υποχρεωση, ουτε καν στον ιδιο σου τον εαυτο να πας γυμναστηριο,  ειναι να εισαι πατερας μονος με παιδι και να δουλευεις μια-δυο δουλειες να τα βγαλεις περα επειδη η πουτανα η κριση, γι' αυτο. Αλλα αυτο ισχυει για ολους τους γονιους ανεξαρτητως φυλου.

Και αφου τελειωσα με τους λογους που κανενας αντρας δεν χρειαζεται να πηγαινει γυμναστηριο, ας μιλησω για τους λογους που ενας αντρας πρεπει -οχι απαραιτητα να πηγαινει στο γυμναστηριο- αλλα ΝΑ ΓΥΜΝΑΖΕΤΑΙ!





1. Θα μπορεις να γαμας καλυτερα!! Τα παντα. Απο κοαλα μεχρι μπετονιερα. Προσφατες μελετες εχουν δειξει οτι η τακτικη γυμναστικη ανεβαζει τα επιπεδα τεστοστερονης στο σωμα μας κι αυτο ειναι πολυ καλο. Αμα πατε σε σπιτι που η γυναικα ειναι στο κρεβατι με συντριπτικα καταγματα σε ισχιο και μουνι, ενω οι κλειδαροτρυπες θελουν μπουροσωληνα για να ανοιξουν αυτο ειναι ενα ευτυχισμενο σπιτικο.

2. Μια εντονη γυμναστικη σε συχνη βαση σου δινει το δικαιωμα (την υποχρεωση θα ελεγα) να πας στο σουβλατζιδικο και να απαιτησεις με υφος Γαμαω να στα βαλει ολα σε μια λαδοκολλα για το σπιτι. Αν προσθεσεις και 20 λεπτα τρεξιματακι καθε μερα, επιβαλλεται να αδειασεις και το ψυγειο με τις μπυρες (μονο τις Φιξ).

3. Αν γυμναζεσαι τακτικα θα δεις το κορμι σου να αλλαζει προς το καλυτερο. Σου ανεβαινει η αυτοπεποιθηση, πραγμα το οποιο ειναι τελειο αμα εισαι μπακουρι. Συγχρονες μελετες εχουν δειξει οτι ατομα που γυμναζονται τακτικα δεν προκειται να γαμησουν την Καιτη γιατι ολοι ξερουν οτι ειναι μια πουταναρα που κοιταει μονο το πορτοφολι, αλλα ομως υπαρχουν πολυ καλυτερες και πιο ομορφες κοπελες που θα εκτιμησουν καποιον ο οποιος ενδιαφερεται να ειναι δυνατος διοτι "γυναικειο ενστικτο ασφαλειας και προστασιας" και τετχοια.

4. Βρες τον τυπο της γυμναστικης που σου αρεσει και ασχολησου. Ατομα που μεχρι πριν βλεπανε τον Σισε και τον Ιμπραημοβιτς μονο απο το ΟΤΕ TV, αλλα μια μερα αποφασισαν να πηγαινουν για μπαλιτσα καθε μερα, ανακαλυψαν οτι, μπορει να μην κανουν καριερα ουτε στο β' τοπικο, αλλα τωρα οι γιοι τους τους βλεπουν να παιζουν και να νιωθουν περηφανοι για τους μπαμπαδες τους και σταματησαν κανουν αιτησεις για υιοθεσια.

5. Αμα στο σπιτι εχει μουρμουρα, πηγαινε για γυμναστικη και ΑΣΕ ΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΦΡΕΝΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ.

6. Θα βελτιωθει η ποιοτητα ζωης σου και δεν θα πεθανεις χοντρος με κινητικα προβληματα και κομμενο ποδι απο το ζαχαρο στα 54, αλλα στα 83 μεσα στις φλογες ενος Μποϊνγκ που πεφτει απο τα εκατο χιλιαδες χιλιομετρα χτυπημενο απο τους πυραυλους Τουρκων Κλινγκον.



7. Αν δεν σου αρεσει εσυ να εισαι χοντρος και η γυναικα σου αξιοπρεπεστατο μουνι που φοβασαι συνεχεια μη σου την πηδηξουνε, τοτε καιρος να κανεις κατι γι' αυτο. ΟΧΙ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ.





Η γυμναστικη ειναι για ολους εκτος αν εισαι τσιπουρα. 


























10 σχόλια:

  1. Δηλαδη αν εισαι σμερνα, μπορεις να γυμναστεις..!??
    Αναρτηση + εικονες = lmao

    (Φοβερη δικαιολογια ο μεσιε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα εισαι σμερνα ειναι πρωτη σου προτεραιοτητα να γυμναστεις, εκτος αν εχεις μια πολυ καλη δικαιολογια τυπου "μα δεν θα χωραω μετα να μπω στην τρυπα μου", πραγμα που ειναι γελοιο γιατι οι σμερνες δεν μιλανε

      Διαγραφή
  2. Το γυμναστήριο είναι βαρετό. Μόνο καποέιρα ρε αιδοία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαντεψε τι ξεκινησα να κανω παραλληλα με το γυμναστηριο για βελτιωση κινητικοτητας και κερδισε ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ενα μεταχειρισμενο μπιριμπάο

      Διαγραφή