Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΓΙΟΓΚΑ-YOGA



ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΑΝΤΡΕΣ;;;
Αυτος θα επρεπε να ειναι ο τιτλος αυτου του αρθρου, αλλα δυστυχως κερδισε το clickbait.





Δεν μπορω να καταλαβω πως αφησαμε τις γυναικες να μονοπωλησουν μια τοσο σκληρη εξασκηση, επιτρεποντας σε πληθη κολλητων κολλαν και εφαρμοστων στα βυζια κορμακιων να συχναζουν κατα δεκαδες σε αιθουσες με κακο κλιματισμο και μουσικης που σε ηρεμει, ΧΩΡΙΣ ΜΙΣΟ ΓΡΑΜΜΑΡΙΟ ΑΤΟΦΙΑΣ ΠΟΥΤΣΙΛΑΣ ΝΑ ΠΛΑΝΑΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!!!

ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΑΝ!

Περιμενε...περιμενε, να το παμε σωστα:

Εισαι αντρας, και οπως σε καθε αντρα, η ζωη σου ειναι ενα τραγικο μπουρδελο γεματο φωνες, νευρα, αγχος, σεξουαλικη αγανακτηση και κοινωνικη καταπιεση (το μπλογκ δεν εχει πολιτικο προσανατολισμο, αλλα ειπα να το διευρυνω λιγο).
Εχεις λοιπον να αντιμετωπισεις καπως αυτα τα παραπανω σκατα, ετσι;

(με θυμαστε; ειχα ξαναεμφανιστει τρια αρθρα πιο πριν!)


Εχεις λοιπον να αντιμετωπισεις μια ατερμονη σκαταιγιδα ΕΠΕΙΔΗ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΝΤΡΑΣ και η μοιρα του αντρα ειναι αυτη. Λιγο.
Και τι ζηταμε εμεις οι αντρες στο χρονο αναμεσα στη σκαταιγιδα και τον υπνο, γνωστο και ως "λιγο κανονικη ζωη"; Λιγη ηρεμια για να κανουμε πραγματα που θα μας δυναμωσουν να αντεξουμε ολον αυτον το παραλογισμο που μαστιζει το φυλο μας. Καποιοι απο εμας το ριχνουνε στα μαστορεματα, στο διαβασμα και τα ναρκωτικα. Εμεις οι υπολοιποι που μας αρεσει να βλεπουμε τον πουτσο μας παμε γυμναστηριο για να βλεπουμε και των αλλων.




Και καποιοι χαλασμενοι και πληρως εξαρτημενοι απο το μουνι που τους ανεβασε το καραβι τους μεχρι το απατητο του Εβερεστ, πανε και με αυτο





Αλλα δεν θα μιλησουμε γι' αυτους...

Η ουσια ειναι οτι εμεις οι αντρες εχουμε εξαρτηθει τοσο πολυ απο τα βαρακια που εχουμε καταντησει πιο αχρηστοι κι απο ιντερνετ στο σπιτι πορνσταρ. Γαμιωμαστε να σηκωνουμε 100κιλα ντεντλιφτ κι αμα μας δωσει η μητε....η γυναικα να ανοιξουμε το βαζο με τις ελιες σφιγγομαστε λες και ζουμε το πιο τραγικο χεσιμο του αιωνα!
Πραγματικα ειμαι περισσοτερο εντυπωσιασμενος απο αυτη τη μαλακια!!

Πού θα σου χρησιμεψει μωρε μαλακα 60 κιλα μπαρα δικεφαλοι 8 επαναληψεις με κλεψια; Να σηκωνεις καλυτερα τα μανταλακια να κρεμασεις τις καλτσες στην απλωστρα;
Μηπως τα 120 κιλα σκουατ; Φυσικα!! γιατι ο φουσκωμενος γλουτιαιος λειτουργει σαν καταλυτης στο τρομπονοκλανιδι.


Κι εδω φτανουμε αγαπητοι μου στη γιογκα (yoga)!
(Like και share, αν πραγματικα σας ενδιαφερουν τα οσα γραφω)



Εχεις ποτε σκυψει κατω απο την πολυθρονα να πιασεις τον αναπτηρα και τα τσιγαρα χωρις να σπασεις τα σπονδυλικα σου αρχιδια και να νιωσεις αηδια για τον εαυτο σου; Εχει ποτε χρειαστει να εισαι στον καναπε και η γυναικα σου να καθεται απεναντι στην καρεκλα αλλα εσυ βαριεσαι να σηκωθεις οποτε τεντωνεσαι οσο αθλια μπορεις για να βαλεις την πατουσα σου αναμεσα στα ποδια της για να την ερεθισεις λιγο ωστε μετα το σεξ να μη νιωθει τοσο απογοητευμενη που εχει τετοιο μαλακα αντρα και να σου φτιαξει καφεδακι με λιγοτερο αυτο-μισος, αλλα οσο τεντωνεις το ποδι σου νιωθεις να ξεκολλαει το συκωτι απο τα σπλαχνα σου; Εχεις ποτε παει για υπνο, αλλα την ωρα που εχεις μετρησει το τελευταιο προβατακι ξαφνικα νιωθεις οτι το μαξιλαρι σου πιεζει πολυ τον αυχενα και σου εχει φραξει τις μισες αρτηριες και σε λιγα λεπτα θα πεθανεις οποτε αναγκαζεσαι να ξυπνησεις νευριασμενος και να ξαναρχισεις να μετρας σφαγμενα προβατακια; Εχει ποτε χρειαστει να κανεις σεξ αλλα εισαι τοσο αμπαλος που κανεις μονο ιεραποστολικο, πισωκολλητο και επειδη εισαι ακομα πιο αχρηστος βαζεις τη γυναικα απο πανω και κανεις πως το απολαμβανεις;


Η λυση ειναι η γιογκα (yoga).

Κατ' αρχην, το γεγονος και μονο οτι πρεπει να σηκωσεις το ιδιο σου το βαρος και μαζι με αυτο και το βαρος της υπαρξης σου, την καθιστα αυτοματα ως μια απο τις πιο δυσκολες προπονησεις. Ξεχνα τα ζιου-ζιτσου, τα καρατε και αυτες τις πολεμικες τεχνες. Αυτα ειναι για αδερφες που τους αρεσει να αγκαλιαζονται και να κανουν σαδοανωμαλιες. Κατα δευτερον, εισαι μονος σου και δεν σε ακουμπαει καμια αδερφη. Κατα τριτον, δεν εχει ερκοντισια και μαλακιες, μονο κρυο και το μονο που θα σε ζεστανει ειναι να προσπαθεις να εισαι λιγοτερο αχρηστος. Κατα τεταρτον, εχει απαλη μουσικη και αυτο ως γνωστον γαληνευει τον ανδρικο νου ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ:


Με το που ξεκιναει πρεπει να καθισεις οκλαδον με το σωμα ισιο, αναπνεοντας αργα, χωρις να χλωμιαζεις και να βογγας σαν γαϊδουρι και ΣΟΥ ΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, οσα 200κιλα κι αν παιζεις παγκο, αυτο ειναι πολλα επιπεδα δυσκολοτερο. Και γινεται ακομα πιο δυσκολο κοιτωντας (με το τριτο ματι του ψυχικου σου νου, διοτι εχεις τα ματια κλειστα), ολα εκεινα τα τσουπωτα βυζακια που καθονται τριγυρω σου επισης με τα ματια κλειστα και δεν εχουν ιδεα για ολο αυτο το ψυχικο μπανιστηρι...πουτανωμαλε...

Με τα ματια κλειστα, ο (εμενα ειναι "η") δασκαλος γιογκα (yoga) σου δινει οδηγιες ωστε να αρχισεις να τεντωνεις το κορμι σου και να ρυθμιζεις την αναπνοη σου ΕΝΩ ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΟΚΛΑΔΟΝ ΜΕ ΙΣΙΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ. Η αρχη ειναι τραγικη, αλλα τα χειροτερα δεν ηρθαν ακομα. Αυτο που σε βοηθαει να αντεχεις και να γινεσαι καλυτερος ειναι η απαλη φωνη του δασκαλου και τα βυζια.

Ολα αυτα τα προκαταρκτικα θα σε βοηθησουν αργοτερα να κανεις τις ασκησεις λιγο λιγοτερο χειροτερα.
Αμεσως μετα ο δασκαλος σε βγαζει απο το οκλαδον και σου λεει να καθισεις με τα ποδια ισια μπροστα, αλλα πριν αμολησεις αυτο το απελευθερωτικο κλανιδι ανακουφισης, σου λεει "ισιο το κορμι" οποτε παλι μεσα. Με ισια ποδια και γενικα ολα ισια, αρχιζεις σιγα-σιγα να κανεις και αλλες ασκησεις, ιδρωκοπωντας χειροτερα απο πριν και πιεζεις την κοιλια σου σε σημεια οπου καταλαβαινεις βασικες αρχες βιολογιας "εδω ειναι το συκωτι μου, εδω εχω μια ριξη σπληνας, ελαφρια διατρηση στομαχου-αααα (!!!) τα νεφρα μου". Η καρδια σου χτυπα λες και ειναι κρουστικο δραπανο makita που του δωσανε κοκαϊνη, αλλα επειδη ειναι μικρη η δοση λεγεται "κοκαϊνι". ΚΑΙΓΕΣΑΙ! Καις λιπος, γαμιεσαι σφοδρα, αυτοταπεινωνεσαι και κανεις πλανα για διατα μονο μαρουλι και καρδαμο.

"Σηκωνομαστε σε σανιδα", ισως...δεν ξερω...μετα απο τοσο στραπατσο θα μπορεσω να σηκωθω;
Ομως σηκωνεσαι και στηνεσαι σανιδα και ποτε πριν στη ζωη σου δεν εκτιμησες μια τοσο ηλιθια ασκηση.
Και ετσι ξεκινανε οι τσαταράνγκες, οι κομπρες, οι σκυλοι και οι τιγρεις. Ακολουθιες ασκησεων με αναπνοες...και νιωθεις τοσο, μα τοσο γαμημενα Τζεησον Στεηθαμ που στο λεπτο θα πλακωνες στο ξυλο μια στρατια Σαολιν και μετα θα εκανες ταντρικο σεξ γιατι στα ρεπα σου ακους και τα αλμπουμ που εβγαλε ο Sting μετα το Dessert Rose που ολοι ξερουμε οτι ηταν μια ξεπουλημενη δουλεια, αλλα οι γκομενες ξεκουμπωνουν σουτιεν και αισθανονται προστασια και ασφαλεια.

Τσαταρανγκα

Κομπρα

Κατω Σκυλος

Τιγρη

Αφου τα κανεις αυτα καμια δεκαρια φορες και εχεις τσεκαρει με καθε λεπτομερια τι εσωρουχο φοραει η καθε γκομενα τη στιγμη μαλιστα που το μποξερακι σου εχει κατσει εφαρμοστα κωλοτρυπιδα-ιδρωμενα παπαρια και ειναι πλεον μπραζιλιαν, ο δασκαλος σας σηκωνει ορθιους (και ορθιες) να κανετε "χαιρετισμο στο ηλιο".
Εχεις ποτε χαιρετισει τον ηλιο χωρις να εισαι πασοκος (αυτο το λογοπαιγνιο παρακαλουσε να γραφτει);; Οχι ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειναι αυτο που βαζεις μπροστα τα χερια να μη σε στραβωνει.
Σηκωνεσαι ορθιος με χερια ψηλα μετα καθεσαι σε μια αορατη και πολυ αβολη καρεκλα, βαζεις με κοπο τα χερια διπλα στα ποδια σου αναστεναζοντας, μετα το ενα ποδι τεντωνεται και παταει πισω ουρλιαζοντας λιγο, μετα και το αλλο, μετα πιεζεις τα χερια σου στο πατωμα να ερθουν ευθεια με το σωμα μετατρεποντας το κορμι σου σε "Λ" (πολυ αβολο για Θεσσαλονικιους, ακατορθωτο για Πατρινους), κι απο εκει σφαδαζοντας φερνεις ενα-ενα τα ποδια μπροστα, σηκωνεσαι και επαναλαμβανεις.
Ο ιδρωτας σταζει στα ματια σου που τσουζουν. Βυζια και κωλοι ειναι πλεον θολες καρικατουρες και το πλανο σου για διαιτα περιλαμβανει ενα κλωναρι μαϊντανο με ενα κοκκο αλατι.
Απο 'κει και μετα τα προγραμματα διαφερουν. Μπορει να ακολουθησει προγραμμα ισορροπιας στο ενα ποδι, οπου οι πτωσεις και η εξαντληση ειναι το ευχαριστο απο τα δυο κομματια, ή προγραμμα ανοιγματος ποδιων και στηθους, οπου η απωλεια των εννοιων "δεξια-αριστερα" και "πισω-μπρος" σας ξαναφερνει μνημες απο τα μαθηματα οδηγησης.

Εχοντας χασει ηδη μισο κιλο (δεδομενου οτι κανατε τις ασκησεις οσο πιο σωστα μπορουσατε), ξεκινανε οι τελικες διατασεις και η βαθια χαλαρωση.

Λοιπον, θα σας πω εγω τη δικη μου εμπειρια απο αυτο το τελευταιο κομματι "χαλαρωσης", με συγχωρειτε μονο μισο λεπτο να κανω εναν κλαυσιγελο απελπισιας:

















"Ξαπλωνουμε ολοι στο στρωμα μας"...

ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΕΣ! ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΟΥ! Μιαμιση ωρα ξεσκιστηκα, αλλα τωρα ηρθε η ωρα την ανταμοιβης


..."χαλαρωστε και αρχιστε να εισπνεετε απο τη μυτη και να εκπνεετε απο το στομα"...

...οκ, λογικο

..."κλεινουμε τα ματια και αφηνουμε τα αγχη πισω μας"...

...δασκαλε εδω και μιαμιση ωρα εχω ξεχασει οτι ειμαι μια ορθια αποτυχια γιατι ημουν πολυ απασχολημενος μην πεταχτει η σπληνα μου απο τον αφαλο. Θενκς!!!

..."αρχιζουμε σιγα-σιγα και ρυθμιζουμε την αναπνοη"...
(η δασκαλα ερχεται πανω απο το κεφαλι μας και τραβαει τον αυχενα να κολλησει το κατω μερος του λαιμου στο πατωμα)

...;;;;γδφ;;;...

..."εισπνεουμε αργα σε 4 χρονους και εκπνεουμε αργα σε 8 χρονους"...


.....σιριουσλι γδφ;;;;νομιζω πως θα πεθανω ελαχιστα. Αυτη η αργη αναπνοη σε συνδιασμο με το καρυτσαβλο (μηλο του Αδαμ) που κλεινει το λαιμο μου θα ειναι..... 


..."χαλαρωνουμε τις γαμπες....χαλαρωνουμε τους μηρους....χαλαρωνουμε τη μεση και την κοιλια....χαλαρωνουμε το στηθος"....

...νομιζω οτι εχω καπως πεθανει ή αυτοκτονω ακουσια. Τα ναρκωτικα δεν ειναι ο πιο αργος θανατος. Ενας τελευταιος μυς συγκρατει τον λαιμ....


..."χαλαρωνουμε τον λαιμο"....


ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΤΣΑΣ ΠΕΘΑΙΝΩ!!!

..."χαλαρωνουμε το σαγονι...χαλαρωνουμε το μετωπο...χαλαρωνουμε τα μαγουλα"...



...γγκρκρθ χχχχχχθθθφφθθθ γγγγκκκχχχχχ...


"φερνουμε τα ποδια στην κοιλια και ξαπλωνουμε στο πλαϊ σε εμβρυικη σταση"...




Και το χειροτερο;

ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΥΤΟ ΣΗΚΩΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ!!
Ο ανθρωπος ειναι εντυπωσιακα ηλιθιος!!!!


Σοβαρα ομως.
Σαν αντρας προς αντρες, αν θελετε να δειτε τους μυες να φουσκωνουν σαν χωριατικο ανεμογκαστρι και τις φλεβες σας να πεταγονται σαν απουσιολογος να πει μαθημα, δοκιμαστε οπωσδηποτε τη γιογκα (yoga) και αφηστε πισω τις γαμημενες προκαταληψεις που μονο κακο κανουν.
Δεν βλεπετε τις γυναικες που μολις βγουν απο την αιθουσα πανε αμεσως στο σπιτι να μαγειρεψουν ενα βυτιοφορο μακαροναδα και να δειρουν τον αντρα τους;










10 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Δωσε μου ενα παραλληλισμο να νιωσω ποσο δυνατο, π.χ. τοσο δυνατο που η Αμερικη αναγκαστηκε να το αποσυρει.

      Διαγραφή
    2. Τόσο δυνατό που ισιώσανε οι αρχιδότριχές μου.
      Τόσο δυνατό που ο αρχιμουφτής της Σαουδικής Αηδίας έκανε το σταυρό του.
      Τόσο δυνατό που 100 σκανδιναβές κοντύνανε κ αποκτήσαν μαύρα μαλιά.
      Τόσο δυνατό που ο τελευταίος τριάρχιδος αφρικάνικος ελέφαντας κατάφερε να ξύσει την πλάτη του.
      Τόσο δυνατό που παίζει κ να σε ακούσει κανας τραχανομπαστουνόβλαχος κ ν'αρχίσει γιόγκες.
      Θα μπορούσα να συνεχίσω με τέτοιες κρυάδες για ώρα αλλά το ερώτημα είναι άλλο. Σοβαρά τώρα κάνεις γιόγκα σε μια τάξη με τσιτωμένα κολανάκια Κ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΡΧΙΔΟΠΟΥΤΣΙΛΑ????????
      Καλή χρονιά παίχτη.

      ninguaqui

      Διαγραφή
    3. Καλη χρονια Νιντζακι

      Ναι, διοτι πολυς κοσμος παραπονιεται οτι τα σιδεραδικα εχουν καταντησει φεστιβαλ λουκανικου. Και μιλαμε οτι παρα πολυς κοσμος παραπονιεται οτι δεν ερχονται γυναικες να κανουν βαρη, την ιδια στιγμη που στην αποκατω αιθουσα εχει μαζευτει τοσο μουνι που νομιζεις οτι ειναι στα Σεφορα και στα Ζαρα.
      Και οταν λεω "πολυς κοσμος" εννοω εγω.

      Διαγραφή
  2. Επικροτώ βεβαίως.

    Και γέλασα. Τόσο ένιωσα τον αργό σου θάνατο που εκεί που λες 'ένα- ένα τα πόδια μπροστά' σε είδα σα σαρανταποδαρούσα.

    Καλή αρχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι μια μικρη σαρανταποδαρουσα που τις εκαναν σουηδικο μασαζ στους σπονδυλους

      Διαγραφή
  3. Δεν ξέρω από βέσπ.... γιόγκα, αλλά αν ποτέ δοκιμάσεις καποέιρα να κάνεις μια σύγκριση να ξέρω να μην αλλάζω από καπόειρα σε γιόγκα τσάμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη εχω μιλησει με τη δασκαλα που μου κανει γιογκα, καπου στο 4ο επιπεδο, δηλαδη οταν μπορεσεις επιτελους να γλειφεις τον αγκωνα σου την ωρα που το συκωτι σου κανει κατακορυφο μεσα στο στομαχι σου, τοτε ξεκινας τα ακροβατικα με αλματα κλπ. Το οποιο ειναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΕΪΡΑ, με μια διαφορα: καμια γκοκενα δεν κανει καποεϊρα. Θα την δοκιμασω ομως σε περιπου κανενα χρονακι οταν θα ειμαι καλυτερος στην καλισθενικη

      Διαγραφή
    2. Γουάτ; Τι καμία γκόμενα δεν κάνει καποέιρα; Έχει πάρα πολλές, σίγουρα όχι όσες η γιόγκα, αλλά και πάλι.
      Να δοκιμάσεις, γαμεί

      Διαγραφή
    3. Η γαμιολα η μερα εχει μονο 24 ωρες, πες μου τι να πρωτοκανω; Γιογκα, γυμναστηριο, καλισθενικη, ντραμς, αμα παρω και καποεϊρα θα βρουνε ενα ετοιμοθανατο κουφαρακι σε καποια ακαταλαβιστικη σταση κι απο πανω ο Δαλαϊ Λαμα και ο Βινι Πολ θα χτυπιουνται για την ψυχη του

      Διαγραφή