Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

ΕΓΙΝΑ ΑΔΕΡΦΗ



ΦΟ-ΒΕ-ΡΟ ΚΛΙΚΜ-ΠΕΗ-Τ!

Οκ

Λοιπον, το 2018 δεν ηταν κακη χρονια. Για να πω την αληθεια, ηταν μια γαματη χρονια!




Ροτβαηλερ



Σιγουρα δεν αρχισε με τον καλυτερο τροπο, αλλα ευτυχως μονο οι πρωτοι 10 μηνες μου πηγαν τελειως χαλια λιγο, ομως ηταν σαφως πολυ καλυτεροι απο το να δουλευω στα γαμημενα τα ξενοδοχεια. Αν θελαμε να κανουμε μια αναλογια σε φαγητο, θα ελεγα οτι για 18 χρονια ετρωγα περιπου κατουρημενα αποτσιγαρα και ξαφνικα το 2018 το μενου ηταν κυριως φιλτρακια ακαπνιστα με σως οδοντοκρεμα το οποιο συνοδευεται με ενα ποτηρι δροσερο παραφλουιντ, δηλαδη κατι που μπορεις να φας! Καπως!

Να, παρε και φωτο γκουρμε!







Γκουρμε!
δι!


...αρχιδιΕΝΙΓΟΥΕΗ, τα πραγματα αλλαξαν οταν ο αδερφος μου μια μερα μου ανακοινωσε οτι ετοιμαζεται να ανοιξει γυμναστηριο και θα χρειαστει τη βοηθεια μου για να μπορεσει να το λειτουργησει.

Αν και ξερετε την αγαπη μου για τη γυμναστικη, καλο θα ηταν να σας εξηγησω ποσο δυσκολη αποφαση ηταν για μενα να σταματησω το επαγγελμα του σερβιτορου, δηλαδη να φερνω πιατελες με φαγια σε ημιχαζους, σκατασχημους, γαμηστερημενους "καλοφαγαδες". Ταλανιστηκα...βασανιστηκα...ιδρωσα και δειλιασα







"στρετσινγκ με τα μουνακια ή παραγγελια μυδοπιλαφο και χωριατικη στο 5;;"




....αποφασεις αδερφε...αποφασεις και δυσκολες, ασε με, του λεω, να το σκεφτω 3 μερες, καθως του ελεγα "και ποτε ανοιγουμε;;;;!!!"



Και τωρα ερχεται το σημειο-καμπη!
Δηλωσα την παραιτηση μου και ξεκινησα να ψαχνω σεμιναρια μπλαμπλα μπλα...πιστοποιηση personal trainer...μπλαμπλαμπλα..."τα σεμιναρια ξεκινουν στις 13 Ιανουαριου".



         ΜΑΔΕΡ
                                                                ΦΑΚΕΡ!


Για να σας μπασω τωρα κι εσας στην ολη φαση: το γυμναστηριο αυτο θα ασχολειται αποκλειστικα με Καλλισθενικη Γυμναστικη, ξερετε τωρα, αυτα που κανουνε οι τυποι κωλοτουμπες στις μπαρες και κατακορυφα να περπατανε με τα χερια και εχουνε κοιλιακους και μπρατσα κι εσεις τους λετε λιγο αδερφες καπως και οτι η καλλισθενικη ειναι αντρικο pole-dancing για αδερφες αλλα οταν ο Πετρουνιας μαζευε τα χρυσα μεταλια λες και ηταν η γιαγια μου που μαζευει χορτα, τοτε του στελνατε μερικες γυμνες φωτο της μανας σας που τιμησε το εθνοσημο...μαλακες.
Και τις αδερφης σας.

Ετσι λοιπον, παραλληλα με το γυμναστηριο, ξεκινησα και Καλλισθενικη και διαιτα και ενα βραδυ που ενας καλλιγραμος νεαρος με θεληματικη τριχοφυια στο αυτι με πλησιασε στο μισοσκοταδο, ξεκινησα και yoga. 






κατανοηση απο τους αναγνωστες




Σεβομαι τις αποψεις σας και θα τις αντικρουσω με επιχειρηματα στο επομενο αρθρο που θα βγει αυριο ισως.

Για την ωρα να πω οτι κανω μια καινουρια αρχη και αν αυτη ΑΠΑΙΤΕΙ να ειμαι ολη μερα στα γυμναστηρια να προπονω μουνακια

ΟΧΙ ΕΣΕΝΑ
Τοτε ειμαι ετοιμος να κανω τη θυσια και να φαω τη σφαιρα για να προστατεψω τους αδερφους μου που καθονται στον καναπε και αραζουν ειρηνικα
ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΞΑ
ΝΥΝ ΥΠΕΡ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΜΟΥΝΙ





και τωρα μπορειτε να κανετε το σταυρο σας



Σοβαρα ομως τωρα, στα επομενα αρθρα θα αρχισω να σας μπαζω (μπαζο) στην ολη φαση κι αν δεν σας ενδιαφερει και πολυ (εως καθολου μαλλον) το σεξ, θα μπορειτε να κρατατε το ταμπλετ με τους κοιλιακους για να εχετε δυο χερια ελευθερα την ωρα που βλεπετε pornhub.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου