Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

ΠΩ ΜΙΑ ΚΑΡΙΟΛΑ-WHAT A BITCH



Εγω εδω και δυο βδομαδες που με απασχολει
Τα'χω παρει κυριολεκτικα κρανιο

Θελω υπευθυνα να βγει μια κοπελα να μου εξηγησει γιατι γινεστε τοσο καριολες οταν ειναι να μας χωρισετε.
Κατανοω πως αρχιζετε να αντιλαμβανεστε οτι αυτη η σχεση δεν τραβαει. Νιωθω οτι νιωθετε εγκλωβισμενες.Καπως. 
Λογικο επισης το βρισκω να μην σας αρεσει πια η πουτσα του, οχι γιατι επαψε να εχει το ιδιο σχημα, αλλα επειδη δεν μπορειτε να την ξεκολλησετε απο την κοιλια του και να την παρετε μαζι σας στο Νεπαλ, ΑΛΛΑ πλεον σας φταιει και αυτη ως κομματι ενος μεγαλυτερου προβληματος.


ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕΤΕ;;;

Γαμω!! Κι εγω μαζι σας και αμα γουσταρετε παω και στρογγυλοκαθομαι αναπαυτικα πανω σ' ενα κοζυ φρεντζοουν και ψηνω καφε να μου τα πειτε. Μπορω να διαθεσω 3 με 4 μηνες να ακουω μονολογους κουνωντας συγκαταβατικα το κεφαλι και να λεω με κατανοηση το ρεφραιν "μα ναι του μαλακα, καλα του 'κανες". Ειμαι παρα πολυ βολικος σε αυτα και εχω δυο τσουβαλια εσπρεσο σπιτι που κριμα ειναι, χωριστε τον μωρη μαλακισμενες.

ΧΩΡΙΣΤΕ ΤΟΝ ΜΙΑ ΚΙ ΕΞΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ!!!

Ειδατε οτι δεν ειμαστε αυτο που ψαχνατε.οκ Ισως η πουτσα.Λιγο. 
Αλλα περα απο αυτο, και επειδη ενας αντρας δεν ετεροπροσδιοριζεται απο τον/την συντροφο του αποκλειστικα απο το αν εχει φλεβιτσες και μπιμπικια το σαραγλακι του, καλο θα ηταν να κατσουμε να σας τα πω.Πολυ.






Ειδατε οτι συζητωντας μαζι μας, το προβλημα, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΛΥΘΗΚΕ, αλλα επιπλεον το θυμ....εεεε...το αγορι ηθελα να πω πανικοβληθηκε τοσο στην ιδεα του χωρισμου, που αρχισε να κανει χειροτερα καφριλικια και να μετατρεπεται σιγα-σιγα απο σκετο "αααα, νομιζει ο μαλακας οτι εδεσε το γαϊδαρο του; Θα του λιωσω το πουλι με μετεωριτη", σε μια ΚΟΤΑ ΞΕΠΟΥΠΟΥΛΙΑΣΜΕΝΗ!
Σας κανει ο,τι γαμημενο χατηρι θελετε και δεν θελετε. Θυμαται ξαφνικα οτι πριν 4 μηνες του ειχατε πει ποσο σας αρεσει η Βραζιλια και πουλησε δυο νεφρα για εισιτηριο Ριο ντι Τζανεϊρο ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΔΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΤΕ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΙΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ (αυτο απο λιγο εως αρκετα). Σας παιρνει τηλεφωνο την ωρα που πατε για υπνο να σας πει οτι και αυτος ειναι ενα τοσο καθυστερημενο κουταβι που εχει φορεσει τα πυτζαμακια του και πεφτει για υπνο με τη σκεψη σας γιατι απο μεσα του τρεμει μηπως δεν τον αγαπατε και τρεχετε βραδιατικα να βρειτε μερικες ξενες πουτσες.

ΣΑΣ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΜΕ








ΤΟ ΞΕΡ....
ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ-ΞΕ-ΡΟΥ-ΜΕ
Ξερουμε οτι τωρα που πανικοβληθηκαμε πανε ολα για φουντο.

Γιατι λοιπον δεν μας χωριζετε μια κι εξω; Γιατι πρεπει να τραβιεστε καποιες βδομαδες γαμωντας την ψυχολογια μας μεχρι να συμβει; εεεεε;;;
Εχετε δει ποτε να δερνουν ενα παιδακι; Εγω εχω δει.Εμενα. Δεν με πηρε ποτε κανενας τσογλανος να περιμενει να πεσω κατω και να παρω το ποδι του να με βαραω. Με εριχνε και μετα μου γαμουσε τα ραμματα.Παντα.Μια κι εξω.Μπορει και δεκα.Ο τσογλανος ειχε ηθος.
Γιατι λοιπον δεν κανετε κι εσεις το ιδιο; 

Διοτι ειστε τοσο πονηρες και μας γαματε τοσο τα ραμματα ωστε να κανουμε εμεις την κινηση να το τελειωσουμε και να φανει οτι ηταν δικη μας αποφαση και θα τη σεβαστειτε...Πολυ.Γι' αυτο.
Αρχιζετε και γκρινιαζετε που δεν πηγαμε σουπερμαρκετ, που ντυθηκαμε σαν γυφτοι για να βγουμε εξω, που ειπαμε στραβα μια λεξη, που κατουραμε κατευθειαν στο νερο της λεκανης και ακουγεται το "τρρρρρρρρρρ", που κλασαμε την ωρα που πνιγοταν ο Τζακ στον Τιτανικο και καναμε λιγο ετσι προς τα δεξια να απελευθερωθει το κλανοφουσκιδι που ηταν παγιδευμενο αναμεσα στα κωλομαγουλα ενω εσεις πλανταζατε στο κλαμα, που μιλαμε, που αναπνεουμε, που ηπιαμε νερο. 

Εεεε αααναπαναγαμηθειτε!!
Λες και ολα αυτα δεν τα ειχαμε ξανακανει. Ξερουμε οτι ειναι μαλακια που τα κανουμε γιατι κατα οχι πολυ βαθος, εμεις οι αντρες ειμαστε το σιχαμενο αποτελεσμα διασταυρωσης πιθηκου με βοθρο.
Δεν τα κανουμε ομως συνεχεια.

Καθε φορα που εμεις οι αντρες φτανουμε σ' αυτο το σημειο, που για να μη μας λιωσετε το κεφαλι πρεπει να νιωθουμε οτι απενεργοποιουμε το μηχανισμο της βομβας των Αντικυθηρων (θα σας εξηγησω καποια αλλη φορα), πανικοβαλομαστε. Κανουμε μαλακισμενες κινησεις. Αυτοι ειμαστε. Δουλευουμε να το διορθωσουμε αλλα ειμαστε χεστες.Περιπου.

Και εδω υπαρχει μια διακριση των φυλων.
Οι γυναικες ειναι γεννημενες να λενε "πρεπει να χωρισουμε" και οι αντρες ειναι γεννημενοι να εχουν δυνατο συκωτι και τρεμαμενα δαχτυλα να γινονται σκατα για κανα μηνα και να στελνουν μεθυσμενα μηνυματα "γτι μωακιμου σκοτωσεσ αφτη τηναγαπη????**?*τισουκανα γαμοτωωω????)()(???υ ρυοφχινα η φηλησου εβαλελογια να κγκρεμσει τηναγαπημασσσ".

Ας κανει λοιπον ο καθενας μας αυτο που πρεπει.

Διοτι ας το δουμε λιγο αλλιως:
Αν η γυναικα δεν χωριζει αμεσως τον αντρα, απλα παρατεινει τη μιζερια και των δυο, γιατι ως γνωστον, ο αντρας εχει απειρη υπομονη και ελαττωματικο εγωισμο, οντας γεννημενος να μπορει να γινει ρομπα μεχρι να φτιαξει η σχεση.Ποτέ.
Αν ο αντρας πει να χωρισετε ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑΙ!!! 
ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΕΣ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΜΟΥΝΑΡΕΣ ΜΕΙΟΝ ΠΕΝΤΕ ΚΙΛΑ!!

ΓΙΑΤΙ;;;;
Δεν ειναι οτι δεν θα το δεχτουμε. Εχουμε μαθει να ζουμε με τις συνεπειες. Αλλα και παλι...

ΓΙΑΤΙ;;;;


ΓΙΑΤΙ;....


  
Ειδατε λοιπον οτι ο καθενας μας πρεπει να κανει αυτο που πρεπει και εσεις να μας χωριζετε αμεσα και χωρις πολλες-πολλες αναστολες.


4 σχόλια:

  1. Ταυτίζομαι γιατί τα έχω περάσει :(
    Και τελικά το λες εσύ και βγαίνεις και μαλάκας.
    Και ρωτάς πριν σα μαλάκας "Τι πάει λάθος;" και παίρνεις την απάντηση "όλα καλά, γιατί να πάει κάτι λάθος, τι πρόβλημα έχεις ΕΣΥ;"
    "Εγώ, τίποτα, εσύ πες μου γαμώ το κεφάλι μου μέσα! Αφού φαίνεται ότι κάτι δεν πάει καλά!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και προς το τελικο σταδιο οπου φαινεται το αναποφευκτο, αρχιζει τη γαμωαυτολυπηση στυλ "δεν μπορεσα ποτε να βρω αυτο που ψαχνω, ακομα και με τον (βαλε εδω ονομα πρωην γκομενου που σου τα επρηζε οτι ηταν καταπληκτικος αλλα καπου δεν τα εβρισκαν, αλλα περασε μαζι του τα πιο ανεμελα χρονια της ζωης της)" και εκει σου λεει αυτοματα οτι ησουν κι εσυ σκαρταδουρα με λιγα λογια και εσυ εκεινη την ωρα θες να κανεις λιγο χαρακιρι με τα καγκελα της εξωππορτας.

      Διαγραφή
  2. Αφού μωρέ γουστάρετε τέτοιες σχέσεις και να σας παιδεύουν για να έχετε μετά πάτημα να κάνετε τα παράπονά σας... Ψέματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτο εδω το μπλογκ αποτελει μια αποδειξη οτι αυτο που λες ειναι αληθεια, αλλα γιατι να μας φτανετε μεχρι εκει μωρε;;;;
      Δεν θα ηταν ολα υπεροχα αμα το ιντερνε ειχε μονο γατες και βιντεοπαιχνιδια;
      Θελετε να τα ακουτε, ε;

      Διαγραφή