Κυριακή 2 Δεκεμβρίου 2018

Olor Canticum



Τι να πω ρε μαλακες; ε;
Οτι ειμαι εξαγριωμενος; Ειμαι.

Μολις χθες εμαθα οτι αν θελει καποιος να διαβασει Σελεμπριτη πρεπει κατα περιπτωσεις να μπει απο σελιδα "ανωνυμης περιηγησης".
Και το μισο βαρος της ευθυνης το φερει το μαλακιστηρι που εκανε αναφορα στη σελιδα, ενω το αλλο μισο η google και οι αδερφαρες του με τα πρωτοκολλα του "πολιτικα ορθου".

Οποτε, αφου πλεον δεν μπορω να κανω τιποτα αλλο για να τους αλλαξω τα μυαλα, πρεπει να δω τι θα κανω.

Μια λυση ειναι να πουλησω τρελα και να ξαναγεμισω τη σελιδα με τοση πουτσα, φλοκι και μουνι που και μονο η αναφορα της λεξεως "Χωστηρας" θα σημαινει αλυπητο γαμησι. ΚΑΤΑΙΓΙΣΜΟΣ ΠΗΔΗΜΑΤΟΣ, πουτσες να υπεριπτανται, μουνια να σωριαζονται αιμοφυρτα, κωλοι να κρυβονται στα καταφυγια, βυζια να ουρλιαζουν, πατουσες να ξεψυχανε αβοηθητες και μασχαλες να τρεχουν απεγνωσμενες καθως αφηνιασμενα αρχιδια δεμενα με ψωλολαστιχα θα ποδοπατουν τα τελευταια απομειναρια της Ανθρωποτητας. Θα ειναι ενα Ψωλοκαυτωμα. Και δεν μετανιωνω καθολου που χρησιμοποιησα αυτο το λογοπαιγνιο και να πατε να γαμηθειτε ολοι εσεις οι εμμηνορροϊκοι Δον Κιχωτηδες που βλεπετε παντου ρατσιστικους ανεμομυλους.

Μια αλλη λυση ειναι να μετακομισω το μπλογκ, ειτε να το παω ολο στο δευτερο ιστολογιο, το Δουκα της Καυλας, οπως εκανα παλιοτερα, ειτε να χρησιμοποιησω αλλη πλατφορμα, οπως το Wordpress ή το Disqus. Δυστυχως ή ευτυχως, δεν ειμαι ανθρωπος που ξεβολευει τους αναγνωστες.
Εχετε μπει στο wordpress; Ενα δυστοπικο μπουρδελο με δεκαδες κουμπακια και ετικετες που αν τις πατησεις μπορει να σε βγαλουνε στη Ναρνια ή τη Μορντορ ή ακομα χειροτερα στο μουνι της μανας σου και ολοι ξερουμε οτι οσοι ειδαν για δευτερη φορα το μουνι της μανας τους ειτε τυφλωθηκαν ειτε γυρνανε στα συλαλλητηρια με σαγιοναρα και ξεβρακωτο κωλο. Το δε disqus ειναι μια αποστειρωμενη λευκη πλατφορμα που δεν την αγαπαει κανεις. Οσοι εχουν σελιδα στο disqus ειναι συνηθως Αιγοκεροι και το ωροσκοπιο τους για το 2019 λεει "οσο εχετε γρηγορη συνδεση στο ιντερνετ τα ερωτικα σας θα ειναι παντα καλα".

Μια καλη λυση ειναι να το παρατησω ή να το σβησω τελειως το μπουρδελο να παει να γαμηθει. Για 7μισι χρονια ο Οσελεμπριτης ηταν το μερος που εγραφα. Εδω ξεκαυλωνα. Εδω τα εχωνα. Εδω μιλουσα με οσους, υπο κανονικες συνθηκες, δεν θα συναντουσα ποτε στη ζωη μου. Δεν ειμαι αχαριστος. Η γραφη μου εδωσε πολλα. Ομως απο τη στιγμη που ολες αυτες οι συγκυριες μου στερουν την αλληλεπιδραση με αναγνωστες, τοτε χανεται το νοημα. Ειναι σαν να μιλαω σε ενα τοιχο. Δεν ειμαι (τελειως) χαζος. Ξερω οτι παρολες τις θεασεις και τα σχολια, στην ουσια με διαβαζουν 2-3 ατομα και αυτο περιστασιακα. Οι περισσοτεροι ειναι τυχαιοι που γκουγκλαραν "trelo gamisi aderfi kwlo" και πατησαν καταλαθος την πεμπτη επιλογη.

Και παραφραζοντας τον Master G "τρεχατε τωρα στα βατραχια, στους προβοκατερ και στα κουλουρια".


25 σχόλια:

  1. έχω μια ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει με τον υπολογιστή με την ανώνυμη περιήγηση. Να είναι μάνα και να έχει γονική προστασία ή κάποιο αντιικό που εμποδίζει τα ακατάλληλα.
    κεθατσι σέρβις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτη που μου το ανεφερε δεν νομιζω οτι εχει παιδια ωστε να υπαρχει καποιας μορφης προστασια

      Διαγραφή
  2. Το από πάνω δεν ήταν κεθεάτσι. Ρε Χωστήρα κάνε μια ανάρτηση για την κοπέλα που δολοφόνησαν και μίλησε επιτέλους για τον σεξισμό και άσε τα παραπονάκια του στυλ ''έβαλα στραβά την κάλτσα μου''.

    Κεθεάτσι feminist

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτιθεμαι, αλλα πιστεψε με, δεν θα ειναι καθολου χιουμοριστικη

      Διαγραφή
    2. Ξέρεις πόσο σε αγαπάει ο Αρχηγός των Κεθεάτσι. Τόσο που υπόσχεται να μην ξανασχολιάσει αν δεν κλείσεις το μπλογκ. Κρατήσου...

      Κεθεάτσι η κατάθλιψη μοιάζει με το στόμα ενός κροκόδειλου μην μπεις μέσα.

      Διαγραφή
    3. Μπηκα και βγηκα και κρατουσα τροπαιο το τελευταιο γευμα του κροκοδειλου: τα αρχιδια μου

      Διαγραφή
  3. Ο υπολογισμός του πλήθους των αναγνωστών σου φέρει σφάλματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αυτό ή σε άλλο μπλογκ μη σταματήσεις να γράφεις - έχεις χιούμορ. Εγώ έριξα τη ψήφο μου. Δεν είμαι ειδική όμως θα μπορούσες να αλλάξεις το url ή την ανακατεύθυνση https από τις ρυθμίσεις.

      Διαγραφή
    2. Sorry που σχολίασα από κάτω κατά λάθος.

      Διαγραφή
    3. Χρειαζομαι 1-2 μερες ακομα και θα δω τι θα κανω

      Διαγραφή
  4. Γιατί δεν θα συναντούσες ρε φίλε; Εντάξει ρε φίλε και εγώ είμαι μανολομένος με τον εαυτό μου αλλά όχι κι έτσι. Μην κλείνεις πόρτες.

    - Κρατήσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θα συναντουσα υπο κανονικες συνθηκες. Εγω π.χ. δεν θα πηγαινα Μοζαμβικη. Στη Μοζαμβικη ζεις, ετσι;
      Τωρα για καποιο λογο θελω να παω στη Μοζαμβικη

      Διαγραφή
  5. Εμένα αυτό που με τρελαίνεις είναι ότι κάθε φορά που σχολιάζω πρέπει να αποδείξω ότι δεν είμαι ρομπότ και τα καταφέρνω με τον εκατοστή πρώτη. Όμως μην το κλείσεις το μπλογκ.

    - Κρατήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρατήσου. Και υπόσχομαι να ξανασχολιάσω.

    fake πρόεδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω τεσσερις fake προεδρους και οχτω αναπληρωματικους πρωθυπουργους εδω μεσα, ποιος απ' ολους εισαι;

      Διαγραφή
  7. ΚΡΑΤΗΣΟΥ

    Συνασπισμός μπλόγκερ στα αρχίδια μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρατήσου και υπόσχομαι να μην ξαναδώ ταινίες τρόμου.

    λάθος γαμοταινίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλος παπαρας....
      ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ!!! ΜΟΥ ΛΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΡΑΤΗΘΩ; ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΜΟΥΝΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΑΡΟΟΥΡΑ;;;

      (γραψε μωρε μαλακα)

      Διαγραφή
  9. Κρατήσου για τον Τσαπάγιεφ.

    καυλατάρας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αααααλλο τροφαντο παπαρι που εχει να γραψει απο την εποχη που η αδερφη του Μεγαλεξανδρου ειχε ψαροουρα και το μουνι της βρισκοταν λιγο πιο κατω απο το σαγονι

      Διαγραφή
  10. Πάλι θα τα λέμε;; άσε τις βλακείες και μη σταματάς...Μπορεί να μη σχολιάζουμε αλλά σωραίος και θα μας λείψεις...με αγάπη από Ισπανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολα τσικα κομο ες τας με γιαμα πεντεχο
      Αυτα ειναι τα ισπανικα που ξερω και μου τα εμαθαν κατι φιλοι που πηγαν διακοπες στη Γκουανταλαχαρα στο Μεξικο

      Υ.γ.: δεν σταματαμε!

      Διαγραφή