Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ



Πριν 4-5 μερες σερνομουνα εξατμιση-σασι-προφυλακτηρας Τογιοτα απο τα ξυδια μεσα στα στενα του Ηρακλειου με ενα ωραιο χαμογελο, σεμνο, αλλα συναμα "πως εγνα παλι ετσ ρπουστμ"...ξερετε τωρα εσεις οι πανεμορφοι γαμημενοι αλκοολικοι!
 Το μονο που με ενοιαζε ηταν να περπαταω ισια γιατι ειμαι και σχετικα γνωστη φυσιογνωμια (λογω αδερφου, αλλα και επειδη με βλεπουν στα γυμναστηρια και λενε "πω το μπουστη πρεπει να κανει διατροφη").
  Γκεηγουεη, περπατουσα λοιπον περασμενα μεσανυχτα 🎶🎵λαλαλο λαλαλα γουλβερα δε τζακαλ τραλαλα🎵🎵🎵🎶🎶, οταν ξαφνικα στο ισιωμα μιας ανηφοριας, αναμεσα σε διαφορους περαστικους, κλειστες καφετεριες και σκυλια που αραζαν, πεφτει τυχαια το ματι μου σε ενα ζευγαρι, το οποιο, αυτη κοιτουσε τις βιτρινες στα ρουχαδικα και αυτος ψιλοπουτσα του κιολας κλειστα τα μαγαζια δεν φοβοταν μην τον αρπαξει με τη βια να τον βαλει να περιμενει μεχρι να τα δοκιμασει ολα. 
   Ηταν ενα ζευγαρι γυρω στην ηλικια μου (αν και εγω ως σελεμπριτης δεν εχω ηλικια, ψαχτε το αμα θετε). Αυτη καλοντυμενη με το παλτο της, φουστα μεχρι γονα, μαυρο καλτσον (ισως και οχι, θα σας γελασω ημουν σκατα στα ξυδια και ξεχναω χρωματα), περιποιημενο μαλλι και σαν σωμα και προσωπο της βαζω ενα 6,5 το οποιο οταν το αλκοολ στο αιμα σου εχει χτυπησει τα 253525355 Λεμμυ, μετατρεπεται αυτοματως σε 9,5 μουνος περιοπης. Απο την αλλη, ο τυπος σχετικα λεπτουλης, γυρω στα 78 κιλα (που αν το αλκοολ στο αιμα σου χτυπησει τα 736726267 Λεμμυ, μετατρεπεται σε 60 κιλα χλεμπονα του κερατα μισοριξα), ντυμενος με χαλαρο, σκουρο κουστουμι και ελαφρως βαριετημενο προσωπο. Περπατουσαν λοιπον αγκαζε και για καποια δευτερολεπτα ο τυπος χαμηλωσε ελαφρα το κεφαλι του, λιγο ισως απο το βαρος της ευθυνης να εχεις τετοιο γκομενιδιο, λιγο η απελπισια του "αυριο θα με ξεπαραδιασει η πουτανα"...οπως και να εχει, το χαμηλωσε...

...και τοτε το ειδα...

...παιδες, μπορει να ειμαι μαλακας οταν πινω, μπορει να μου διαφευγουνε λεπτομερειες, μπορει και καταλαθος να δωσω παραπανω τυχερα στο μπαρμαν (ετυχε ενα βραδυ να μπερδεψω το ταληρο με το 20ευρω), αλλα εκεινη τη στιγμη ηταν λες και το φεγγαρι βρηκε μια χαραμαδα αναμεσα στις φυλλωσιες και ελαμψε πανω του, λες και ηθελε να μου πει "ΚΟΙΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΟ ΚΑΛΑ" και το κοιταξα παρα-πολυ-προσεκτικα, σαν να εξαρτιωταν η ζωη μου απο αυτο. Το κοιταξα και ενοιωσα το δεος αυτης της μεταφυσικης -και παραλληλα θρησκευτικης- εικονας, λες και ηταν το αγιο (οινο)πνευμα πανω απο εναν καραφλο Ιησου!!
Οχι, δεν το ειπα σωστα

Παμε ξανα

...λες και ηταν το αγιο (οινο)πνευμα πανω απο εναν καραφλο Ιησου που ειχε λαδωσει τα δεξια μαλλια πισω και πανω απο τη φαβοριτα και τα περασε εφαρμοστα μπροστα απο το κουτελο σαν νυχι του αετου...
...οχι...οχι...παμε ξανα, ειδα μπροστα μου, φραντζα-καραφλα το σημα του Mozilla Firefox, να ετσι:







φραντζα-ραφλα παουερντ μπαη μοτζιλλα


Μα το σταυρό που δεν σας κανω, ετσι ηταν!!!

Πρωτη αντιδραση ηταν ενα εσωτερικο/φιλοσοφικο "ΓΟΥΑΝΤΑΦΑΚ", το οποιο ξυπνησε αντανακλαστικα το μαλακα που κρυβω μεσα μου, και οταν ξυπναει ο εσωτερικος μου μαλακας, αρχιναει να βγαζει καθε λογης μηδενιστικα συμπερασματα που με οδηγουν στη συγγραφη αρθρων για το ποσο ειναι ολα ματαια.

(μιλαει ο εσωτερικος μαλακας)

Ειστε μαλακισμενες.
Αυτο ειναι ενα αξιωμα περα και πανω απο καθε αμφισβητηση.
Εισαι με εναν ανθρωπο που αντικειμενικα εχει μετατρεψει το κεφαλι του σε ενα κινουμενο προβολεα του Γκοθαμ, μονο που αντι για το σημα του Batman εχει κολλησει τσουλουφα-μπριγιαντινη απο αυτι σε αυτι να σχηματιζει μια αστραφτερη εβενινη χαντζαρα, που αν το εκανα εγω αυτο δεν θα εβρισκα γκομενα ουτε σε εκατομυρια γαλαξιες. "Μα δεν εχει σημασια το τι εκανε, σημασια παιζει οτι το φοραει με αυτοπεποιθηση και αυτο μετραει" σας ακουω να λετε. 
ΠΑ-ΠΑ-ΡΙΑ
"Εχει λεφτα και εχει δεσει γαϊδαρο" και αυτο ειναι που φοραει στην κουτελα. Και εχει δεσει τοσο γαϊδαρο που ακομα κι αν εκανε μονομπαντη αριστερη μοϊκανα, παλι θα ηταν μαζι του.
Βεβαια, για να μην αδικουμε και το παλικαρι, μπορει να εχει τεραστιο ταλεντο στο σεχς ή να προσπαθει να βρει εναν τροπο να χωρισουν χωρις ομως να φανει οτι ηταν δικη του ιδεα.

...κοιτα τι σκεφτηκε ο πουστης ε;! Αυτο το παλικαρι ειναι μια κινουμενη, απαστραπτουσα ιδιοφυια!

(κλεινει ο εσωτερικος μονολογος του μαλακα)

...και πριν προλαβω να συνελθω απο ολον αυτον το ψυχικο ορυμαγδο, παιρνοντας την πρωτη στροφη δεξια, να την παλι η πουτανα η μοιρα μου να με κοπαναει στην κεφαλα με το ιδιο τηγανι:

Ζευγαρι: αυτη ντυμενη προϋπηρεσια στα γκαλα του πρεσβη που μοιραζει τζαμπα Φερρερο Ροσε, ψηλη (αν και δεν μου αρεσουν οι ψηλες, απλα τις θαυμαζω, εκτος αν ειναι η Νικολ Κιντμαν (call me💖)), ψηλη σαν μπασκετα του Μετς και ομορφη σαν Σκαρλετ Τζοχάνσεν στα Οσκαρ, ντυμενη μαστερκαρντ πλατινουμ χωρις πιστωτικο οριο, με το παλτο της, σκουλαρικια, μαλλι, γοβες (εχω αυτο το γαμημενο φετιχ με τα ωραια ποδια που φορανε γοβες, γεγονος που με καθιστα οριακα θυμα του καπιταλιστικου καταναλωτισμου) και τελοσπαντων η γκομενα ηταν ενα καθαρο 10ρι, με ή χωρις ξυδια.
Αυτος, ενα μμφφ, μετριο τυπακι, παλι με χαλαρο κουστουμι, χερι στην τσεπη σε φαση "νταξει μαλακες πουτσαρα μου κιολας", κοντο, τυποποιημενο κουρεμα της σειρας και κατω (γιατι ειπαμε, βραδιατικα ειμαι τοσο μαλακας που κοιτω ο,που να 'ναι) φορουσε σκουρο πανινο παπουτσι, λες και ηταν εξευγενισμενος ντεθμεταλας το '80 που μετα τους Slayer θα πηγαινε βολτα στο αλσος Περιστεριου.

...ξανα ο μαλακας εξω
Ξανα πουτανα ολα μεσ' στο κεφαλι μου και λοιπα, και λοιπα, και λοιπα.

Φυσικα, ολες αυτες οι σκεψεις εφυγαν οπως ακριβως ηρθαν, και η επομενη μερα με βρηκε φρεσκο-φρεσκο στο γυμναστηριο να μην τρεχει μία.

Το ιδιο βραδυ αραξαμε με την αδερφη μου σπιτι και ασχοληθηκαμε με διαφορα.
Στο μεταξυ, η αδερφη μου εχει ενα και μοναδικο κακο συνηθειο, το οποιο δεν θελω να της το στερησω γιατι την αγαπαω, τη σεβομαι και επειδη ξερω οτι στερηθηκε πολλα πραγματα στη ζωη της. Στην αδερφη μου λοιπον αρεσει, οταν ειναι στο σπιτι να ανοιγει την τηλεοραση σε ενα οποιοδηποτε καναλι και να ακουει ενοσω ασχολειται με κατι αλλο.
Ετυχε λοιπον εκεινη τη στιγμη το κουτι να δειχνει Τονη Σφινο και το γνωστο μαλακισμενο παιχνιδι με τα ζευγαρια, που μιλανε ο ενας για τον αλλο.

Ρωταει λοιπον ο Τονης το Γιωργο, κλασικη κηφισοφατσα, ξεπεσμενο καγκουρι στα 30, με ντυσιμο απο τα στοκ του Zara, τοσο τυποποιημενο που αν για μια μερα γινοσουνα μαυρος μεταναστης θα καταλαβαινες τη σημασια του "δεν μπορω να τους ξεχωρισω, ολοι οι λευκοι μου φαινονται ιδιοι".
Ρωταει λοιπον ο Τονης το Γιωργο 
-και για πες μας ρε Γιωργο, πως εριξες τη Μαρια;
-να, ειχα παει σε ενα μαγαζι και την ειδα και πηγα και της μιλησα
-και τι της ειπες;
-τη ρωταω "πως σε λενε" και μου λεει "Μαρια", "και ποτε γιορταζεις Μαρια, τις 21 Νοεμβρη ή το 15αυγουστο;".
-(Μαρια) δεν φανταστηκα οτι ηξερε τετοιες λεπτομεριες χαχαχαχα!!
-και τι εγινε;;
-ε, τοτε μου λεει "γιορταζω μαζι με τις παρθενες το 15αυγουστο", και τοτε της λεω "τι θα ελεγες να γιορταζεις στις 21 Νοεμβρη απο 'δω και περα;"
-(γελια κοινου)



...ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΕΣ ΑΛΗΘΕΙΑ;;;;
ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΕΦΤΕΤΕ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΑΦΡΙΛΕΣ;;;
Δηλαδη, δεν φτανει που σου λεει ο αλλος στα μουτρα "εεε, να σε γαμησω, θελεις;;;;", αλλα επιτρεπετε κιολας να λεει δημοσια αυτη την ιστορια και να χαζογελατε.
Σας αξιζει αληθεια μια μουτζα να πιασει μουτρο να φτασει μεχρι σβερκο.

(ξανακλεινει ο μαλακας)

Ξερω οτι δεν ειναι ολες οι γυναικες ετσι και ειναι αδικια το τσουβαλιασμα, αλλα μου πεσανε ολα μαζι, καταλαβαινετε....

Μια γρηγορη ερωτηση πριν κλεισω.
Ειστε με γκομενο/γκομενα 6 μηνες μαζι. Περνατε υπεροχα, το σεξ γαμαει, μιλατε, καταλαβαινεστε, εχετε κοινα ενδιαφεροντα και περνατε τοσο χρονο μαζι, οσο χρειαζεστε για να μην βαριεστε ο ενας τον αλλο. Ομως υπαρχει ενα "αλλα"....αλλα αυτο το ατομο, παρολο που περιποιειται τον εαυτο του, πλενεται, προσεχει, εν τουτοις δεν εχει αισθηση του τι θα φορεσει και δεν τον/την ενδιαφερει το πως θα ντυθει οταν θα βγειτε εξω, ακομα κι αν εχετε θεσει το θεμα για να του/της αλλαξετε τη γνωμη.
Τι κανετε; Χωριζετε ή το κρατατε;

Χωστηρας out 








   

24 σχόλια:

  1. Πολλά ντέρτια έχεις ρε φίλε.

    Κεθεάτσι οι γυναίκες να πάρουν τα αρχίδια μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καμια φορα βολευει να εχεις ντερτια, γιατι ξεσπας δημιουργικα. Εγω π.χ. πινω πορτοκαλαδες και γραφω αρθρα, ενιοτε ντυνομαι Μπατμαν και πολεμαω το κακο

      Διαγραφή
  2. Αδερφέ Χωστήρα αυτήν την ανάρτηση άνοιξες τους ασκούς των κεθεατσι. Έρχονται...ετοιμάσου.

    Κεθεατσι στασιαστής χωστηριακος καταδοτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλυτερα να με φασωνε ο Τζεβελεκος στη Σταδιου να με ταϊζει παστα ποντικακι στομα με στομα

      Διαγραφή
    2. Ο ηθοποιός; Ζει ακόμη ο πούστης έχει και σύζυγο βρε τον μπαγάσα. ΄Ξέρει πολλά από την ζωή ο Τζεβελέκος.

      Έκανα σερτσινγκ στο πουστρο γουικιπιδια

      Διαγραφή
    3. Να ρωτησω Τελεται Μπουκουρα να μας πει αν ζει

      Διαγραφή
  3. Ποιος θα περίμενε ότι ο Χωστήρας θα μας αποκάλυπτε το γενεαλογικό του δέντρο. Έχει αδερφή! Και από ότι φαίνεται της έχει τεράστια αδυναμία τόση που ουσιαστικά είναι σαν να την ρίχνει σε πεινασμένους γυπαετούς.

    Κεθεάτσι first strike

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδοξε πολεμιστη Πεινασμενε Γυπαετε, ριξε το σκληρο σου βλεμμα πανω στη Γη κι αμα βρεις εγγραφη σε γυμναστηριο σε περιμενει η αδερφη του Χωστηρα νά της αποδειξεις οτι μπορεις να σηκωσεις 100 κιλα παγκο

      Διαγραφή
  4. Εμένα μου βρομάει αιμομιξία. Πάει να το πει αλλά δεν το λέει.

    Κεθέατσι second wave

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε σεις μην τρελαίνεστε να της βρει γαμπρό κεθεάτσι θέλει. Γι' αυτό τόσο καιρό δεν γαμάς. Ρε μαλάκες αυτός είναι αδερφός. Συγκινήθηκα γαμώτη μου.

    Κεθεάτσι τόμαχοκ ατακ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αλλη γκαβλα δεν ειχα να κανω τον αδερφο της νυφης να ερχονται τα συμπεθερια να μου λενε και στα δικα σου να φτυνω κορφο

      Διαγραφή
  6. Μήπως η αδελφή Χωστήρας είναι η ''αδελφή του Χωστήρα'' νταρντανοαμερικάνα από το σοβιετικό σογιούζ;

    Κεθεάτσι δεν ήθελα να κάνω αυτό το τορνέιντο ατάκ plus εκχύλισμα τριών ποιοτικών πορδών νεροχελώνας plus τα γέρικα μπράτσα του Σταλόνε σχόλιο αλλά ήταν στο πρόγραμμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαντησω στην ερωτηση, μονο αν απαντησεις κι εσυ στην ερωτηση του αρθρου. Μεχρι τοτε θα καθομαι οκλαδον σαν γιογκι στο Θιβετ και θα τραβαω ντομπρα, κομπολογατα κλανιδια και θα λεω το πατερημων στα κινεζικα.

      Διαγραφή
  7. Οι κεθεάτσι σου εύχονται καλά Χριστούγεννα!

    ΚΕΘΕΑΤΣΙ OPTIMUS BOSS ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, γιατι δεν υπαρχει πιο ευχαριστη εκπληξη απο το να μαθαινεις οτι ο Υπατος Αρχηγος των τρολ σου ειναι ο ιδιος τυπος που κανει τις διαφημισεις του Τζαμπο.

      Διαγραφή
  8. Καλέ μόνο σε εσένα έρχονται αυτοί οι Κεθετέτοιοι; Τι τραβάς και συ.

    Στην ερώτηση δεν μπορώ να απαντήσω γιατί δεν με πιάνει εμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, είναι το fun club μου που αποτελείται από ναρκομανείς αυτόχθονες Αμερικάνους που διψάνε για κώλο και πρέζα, περίπου σαν το μελλοντικό σου κλαμπ θαυμαστών που θα αποτελείται από συμπονετικούς ιντερνετογαμηκουλες και τσαντισμένες ηθικοπαρθενες femi-νίντζα της κωλάρας.

      Θα δεις

      Διαγραφή
    2. Καλέ ζηλόφθονοι είναι. Εγώ θα έλεγα να ανοίξουν κανένα μπλογκ, τουλάχιστον έτσι θα τους φορτωθούμε και επίσημα. Παρεμπιπτόντως, το μπλογκ σου, μου ανοίγει μόνο με ανώνυμη περιήγηση, απλά στο λέω για να το ξέρεις.

      Ωχ, λες;

      Διαγραφή
    3. Θα το παρω λιγο ψυχραιμα πριν αρχισω παλι τα γαμωσταυριδια στο μουνοπανο που μου εκανε την αναφορα. Με ποιον browser μπαινεις εδω; Chrome; Mozilla; Safari; Μετα πες μου τι διαδικασιες κανεις για να μπεις (π.χ. εδω στο chrome βγαζει την προειδοποιηση ακαταλληλου περιεχομενου και πατας ενα πορτοκαλι κουμπι).

      Κατα τριτον, ξερω οτι αυτος/η που μου εκανε την αναφορα διαβαζει το μπλογκ. Να ευχηθω κουνουπακια και σκνιπες και μυγες και σφιγκες καθε που θα παει να κοιμηθει να του κανουνε ζουζουνιες.

      Κατα τεταρτον, ο Κεθεατσι-army δεν μπορει να υπαρξει σαν ιστολογιο. Περιμενουνε να γραψει ο μαλακας (εγω) για να τα δωσουν ολα.

      Διαγραφή
  9. Για τον Χωστήρα τον άνδρακλα που δεν λογαριάζει από ευχές και παίζει ζάρια με τους κεθεάτσι: Όποιος προκαλεί κεθεάτσι να απαντήσει θερίζει πτώσεις κομητών. Με τα του και τα της δεν σώζεις την κατάσταση άνδρακλα Χωστήρα που παριστάνεις τον βαρύμαγκα ενώ οι ερωτήσεις που κάνεις στο τέλος κάθε άρθρου προδίδουν την ομοφοβία σου. Και τώρα απάντα για να πάρουμε την δόση μας, σου δίνουμε ένα κρεντιντ για τα πετυχημένα σου σχόλια.


    Πουτανιάρα ξετσιπωτιάρα: Προτιμάς λόχο κεθεάτσι η κάκτο στον ξεχαρβαλωμένο σου πισινό; Ο στωικισμός και το τσιγαριλίκι δεν σε σώζουν. Σε μερικά χρόνια σε κόβουμε με κατάθλιψη να πεθαίνεις μόνη με συν 50 κιλά.



    Στο ντιβάνι του κεθεάτσι ψυχανάλυση και κάβλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μεγαλε Κεθεατσι Σαμανε, Αραχτε Βισωνα. Η Μια Πουτανιαρα, σκουάου της φυλης των Σερνεικαραβι εξεφρασε μια σοβαρη απορια, αλλα δεν ξερει οτι ο Μεγαλος Χωστηρας ειναι το Μεγαλο Τοτεμ, ο Μανιτου.
      Απο την αλλη, αν θυμαμαι καλα, οι Κεθεατσι δεν κατεβαζουν ουτε δεκαδα να παιξουμε 5χ5.

      Διαγραφή
    2. Μεγάλε ..Κέφαλε Τοτεμίσιε Χωστήρα, προσευχόμασταν για μέρες και μας έδωσες όνομα. Τώρα δώσε μας και έναν ύμνο.

      Η προέλαση των κεθεάτσι.

      Διαγραφή
    3. Εψαχνα το οριτζιναλ απο Ζουγανελη με τη φυλη Kounoupindians, αλλα και αυτο ειναι ινδιανικο https://youtu.be/Pg3j-B_X_VY

      Διαγραφή