Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΤΈΛΕΙΑ-ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΟΡΝΟΑΡΘΡΟ



Αγαπητοι Πορνιωτες και Πορνιωτισσες
Προχθες την Παρασκευη απογοητευτηκα
Ξυπνησα το πρωι ξεκουραστος και φρεσκος και μετα το πρωινο, ανοιγω το ταμπλετ για να ενημερωθω. Ξερετε τωρα, ειδησεις, τουιτερ, φεησμπουκ κλπ. Περιπου στο μισαωρο απανω μου ανεβαινει παντα η λιμπιντο, πραγμα που συμβαινει σε καθημερινη βαση, με συνεπεια και προσηλωση. Ανοιγω λοιπον καρτελα σε γνωστο site και επειδη εκει με ξερουνε με τ' ονομα μου, στις πρωτες αναζητησεις βρισκοταν ηδη βιντεακια με μιλφακια, ματσουρακια, αματσουρακια, μερικα γκιλφακια, καστινγκακια και λοιπα. Λογικα, το αντρικο μου κοινο γνωριζει ηδη αυτες τις λεξεις, το γυναικειο που δεν τις γνωριζει, κοριτσια, η αγνοια ειναι ευτυχια.

   Και κανω μια τσααααακ και παταω βιντεακι της πολυαγαπημενης της Ερικας της Λωρεν με τρεις-τεσσερις γκιφτεντ (gifted, οχι γυφτοι) τυπαδες. Παταω πλεη, στριβω τσιγαρο και παιρνω θεριακλιδικη τζουρα καφε να ανοιξει το ματι σαν μπουκαπορτα τριαξονικου.

(μικρη παρενθεση
Η Ερικα Λωρεν ανηκει στην Αγια -θα ελεγα- Τριαδα των ωριμων πορνοσταρ: Λιζα Ανν (40+), Νινα Χαρτλεϋ (50+), Ερικα Λωρεν (60+). ΝΑΙ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΜΙΑ ΡΥΤΙΔΟΥΛΑ ΓΟΗΤΕΙΑΣ ΤΙ ΘΕΤΕ ΤΩΡΑ;;; 
Η Ερικα λοιπον ειναι bonerrific γκιλφαρα (boner+terrific, στα ελληνικα "καυλοραπανο" ή "αξιαγαμητη") με λιγες πλαστικουλες, ενα σεμνο μποτοξακι και μια πινελια κολλαγονο στα χειλια, ωστε οταν παιρνει καμια γδουπα στο στομα να μη διπλωνουν πολυ τα χειλη και ειναι σαν να σε πιπωνει μια φωλια τερμιτες).

Ξεκιναει λοιπον το θεαμα, εγγυηση, λεω απο μεσα μου, σταυρωνω το πουλι και ξεκιναω ιεροτελεστια, ξερετε τωρα, μερικα δευτερολεπτα μπουρου-μπουρου "αχ τι θα μου κανετε βρε παλιοπαιδα;!-μανταμ γουι γουιλ φακ γιου ραητ ιν δε πουσι-ωωω γιες πλιζ!!", skip μερικα λεπτα μπροστα να απολαυσω λιγο πιπα να εχει τον ενα στο στομα κι ο αλλος να τη χτυπαει με τη μαλαπερδα στο δοξαπατρι "δωσε μου κι εμενα λιγακι προσοχη", ξανα skip μερικα λεπτα πιο κατω και ΝΑΑΑΑ 'ΜΑΣΤΕΕΕΕΕ!!
   Στα τεσσερα λοιπον το Ερικακι και ναααα οι πεοι να εναλλασσονται και νααααα σου αυτη "χαχα-χουχα!!" λες και ειναι στης Βεφας και ψηνουνε κοκκινιστο (κλασσικη Ερικα->βρεχει πουτσες κι αυτη χαχανιζει).

...αλλα...κατι...δεν...πηγαινε...καλα...

   Δεν υπηρχε ενταση-δεν υπηρχε παθος-δεν υπηρχε αυτο το ζωωδες που ξεχωριζει το σεξ απο τα υπολοιπα αναλατα ζευγαρωματα. 

Ουτε ενα μπατσακι στα κωλαρακια!!;;;;
 Εννοειται οτι δεν θα τη σαπισεις την κοπελα στο ξυλο ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ουτε καν για χατηρι των σιχαματων που πληρωνουνε για να δουν τσοντικο αλα καρτ. Ειναι ανθρωποι, οχι σακκοι του box...αλλα ρε φιλε...ενα χαστουκακι στα πισινα να αναψει η φαση;;;

Ουτε μια σοβαρη βρισια;;;μονο την ειχανε με το "γες λεηντι" και το "μπγιουτιφουλ γιου αρ σο χοτ". ΣΟΒΑΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΠΑΡΕΣ;;;; που οσες φορες εγαμησα κανονικη γυναικα και τελειωνε το λεξιλογιο μπερδευα τις λεξεις και ακουγες καμια φορα κανενα "γαμιολουτανα", "ξεσκισιολα" και αλλα τετοια που και μονο το ακουσμα τετοιων φθογγων σε κανει να σκεφτεσαι οτι η κοπελα εμπλεξε με καθυστερημενο.

Καλα, στην πιπα εγιναν τα αισχη: (παρενθεση: η Ερικα δεν κανει ποτέ και για κανενα λογο "βαθυ λαρυγγι"), επιανε, που λετε, αυτη τη γδουπα και αρχιζε το χερογλειφανο κι αυτος αντι να της πιασει το σβερκο και να κανει βομβαρδισμους στα μαγουλα και αλλα τετοια ωραια, την ακουμπουσε απαλα στο πισω του λαιμου και της χαϊδευε απαλα τα μαλλια!!! ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΛΕΠΑ ΠΙΠΑ-ΠΕΡΠΑΤΑΩ ΣΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ, ΠΙΠΑ-FRIENDZONE, ΠΙΠΑ-ΦΕΜΙΝΙΣΜΟΥ ΚΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΕΙΔΑ!!!
  Και ηταν ακομα χειροτερο ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΗΣΕ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΟΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΩΛΑΝΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ!!

Χωστηρα, παρ' το λιγο αλλιως γιατι βρηκες...

Επαναλαμβανω λοιπον: οι κοπελες αυτες εργαζονται. Το οτι εργαζονται στο σεξ δεν σημαινει οτι εσυ μαλακα θα χωσεις κομπρεσσερ στο δραπανοκατσαβιδο και θα της κανεις τον κωλο γεωτρηση. Εχει τα ορια της. Ομως, εσυ κοπελα μου, αφου πουλας σεξ, οφειλεις σαν επαγγελματιας να το κανεις πειστικο. Δεν μπορεις να λες "ααααχ ναι, στον κωλαρινο μου", αλλα πριν στα παρασκηνια να απειλεις οτι θα του ανατιναξεις το μπουτσο απο το στομαχι ετσι και τολμησει να χωσει παραπανω. Ή κανε το φουλ ή μην το κανεις καθολου.

Πιστεψε με, η μεγαλη πλεοψηφια των ανδρων δεν γουσταρει, ουτως ή αλλως, τα ακραια, αλλα η μεγαλη πλεοψηφια των ανδρων δεν γουσταρει αυτο το soft-ladies oriented porn.

Οφειλω να ομολογησω οτι υπαρχουν παρα πολλα βιντεο πορνο.
Εγω εχω μετρησει χιλια.
Αλλα για να το κανω πιο ρεαλιστικο, ας πουμε οτι τα βιντεακια πορνο στο ιντερνετ ειναι δεκα χιλιαδες


δισεκατομυρια

Θελω λοιπον να πιστευω οτι σε αυτο τον ωκεανο ακολασιας, αυτο ηταν απλα μια κακια στιγμη. Μπορει να ηταν ντεφορμε το Ερικακι εκεινη τη μερα, ή ισως, ο τιτλος να ηταν "fuck her with respect" ή "patriarchy sucks-the gangbang"


"...part 6"   



1 σχόλιο: