Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟΓΙΟΤΑ-ΦΑΚ ΓΕΑ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)



   Κυριες και αξιαγαμητα τρολ καλησπερα!
Εφτασε η πιο αγαπημενη εποχη του ετους: τα Χριστουγεννα!
Κοσμος ξεχυνεται στους δρομους, βιτρινες στολισμενες, μεγαφωνα που παιζουν χριστουγεννιατικα τραγουδια και -για οσους εχουν συναψει ερωτικη σχεση με καποιο ανθρωπινο πλασμα, ξερετε, απο αυτα τα κανονικα τα ελαττωματικα- η τηλεοραση παιζει νυχθημερων εορταστικες ταινιες για να βρειτε ενα καλο λογο να αποφυγετε για λιγο το σεξ





-μωρο μου ελα να δεις τις καινουριες ζαρτιερες που πηρα!!!!


(ωραια γκομενα δικε μου)




-.....ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΓΑΜΑΤΗ ΤΑΙΝΙΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ!!


.......................

Ετσι κι εγω, μεσα στο πνευμα των εορτων, πηγα κι εκανα τα χριστουγεννιατικα ψωνια!





Και θα πειτε "οϊ, Χωστηρα, ποσο μαλακας, φτωχος και μονοχνωτος εχεις γινει που τα ψωνια σου ειναι τσιγαρα και καφες;" 


ΟΧΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΥΤΟ!!!

Κοιτα ξανα





Αλλη μια φορα ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΓΟΡΑΣΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!





"Χωστηρα, δικε μου εκοψες τον καφε και το τσιγαρο;;;;;"






Οχι φιλε, δεν εκοψα τα δυο βασικα πραγματα που με συγκρατουν οταν θελω να βγω στο δρομο με το πολυβολο.....

Αγορασα ΑΥΤΟ: 





ΕΝΑ
ΓΑΜΗΜΕΝΟ
ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ

Και οχι απλα αυτο, αλλα και εκει που το βρηκα το ειχαν σε προσφορα, στο ενα αλλο ενα δωρο ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ!






ΜΕΡΡΥ ΦΑΚΙΝΓΚ ΚΡΙΣΜΑΣ ΕΝΤ Ε ΧΑΠΠΥ ΝΙΟΥ ΓΙΑΡ!!!


....τι ελεγα;
Α, ναι
Το αρθρο

Ναι
Σημερα θα μιλησουμε για τη σημασια ενος καλου πρωινου γευματος...κατι το οποιο δεν πιανει με εσας, αφ' ενος μεν γιατι δεν τρωτε πρωινο κι αφ' ετερου γιατι εχετε ηδη διαβασει τον τιτλο του αρθρουΜΗΝ ΣΚΡΟΛΑΡΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΕΙΣ , πλακα κανω και, ξερω οτι σε εντυπωσιασα με τα χριστουγεννιατικα ψωνια, αλλα θα χασεις τη σειρα, θα τα κανεις μπουρδελο και γενικα...

ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ TOYOTA







Για οσους δεν το ξερουν, παλιοτερα, ειχα δημοσιευσει ενα αρθρο με τιτλο "ΤΟΓΙΟΤΑ ΦΑΚ ΓΕΑ", το οποιο ηταν πιο πολυ, οργισμενο, παρα αστειο. Τοτε ημουν ενας μικρος μπλογκερ με μπιμπερο και καπελακι-προπελα. Τωρα ομως που ωριμασα ειμαι ενας μεγαλομπεμπές με κουδουνιστρες και κωλοδαχτυλα.

Οκ, συνεχιζουμε...

Τις τελευταιες 2 δεκαετιες οι αυτοκινητοβιομηχανιες κατασκευαζουν κυριως 3 τυπους μικρομεσαιων αυτοκινητων, τυπους που βλεπουμε πιο συχνα απο οποιοδηποτε αλλο αμαξι στους δρομους.
Για τις αναγκες του ντοκυμαντερ μας, θα χρησιμοποιησουμε τα μοντελα της toyota για να σας δειξω τι εννοω.
   Εχουμε λοιπον το Auris που ειναι ενα μεγαλουτσικο αμαξι, ας πουμε, το ψευτοσπορ αμαξι του σοβαρεμενου καγκουρα ή τα λεφτα ενος οικογενειαρχη, που περισσεψανε απο μπεϊμπιλινα και φρουτοκρεμες και δεν τον αφησε η κυρα του να τα κανει εξατμισεις, χαμηλωματα και σποϊλερ...λεφτα τα οποια εδωσε στην εταιρια για να αγορασει μια μπαγκαζιερα με ροδες.
    Μετα εχουμε το Yaris, γνωστο και ως "οχημα της μαμας", ξερετε, για να πηγαινει τα παιδια στα αγγλικα ή "bitch-mobil" που το αγοραζουνε οι καριολες που ψαχνουνε γαμπρο, το οποιο ειναι λιγο πιο μικρο απο το Auris και μοιαζει με τρομαγμενο βατραχο, κι αν αναρρωτιεστε πως ειναι ενας τρομαγμενος βατραχος, σκεφτειτε πως θα φαινοσασταν αν σας οδηγουσε μια καριολα που ψαχνει γαμπρο.
    Και τελος εχουμε το Aygo ή Αυγό, -που εκτος οτι ειναι απαισια αντιγραφη του  smart, που ειναι η χειροτερη αντιγραφη ενος mini, που ειναι αυτο που ξεφυτρωσε εκει που εχεσε ο Σκαραβαιος- ειναι ο καλυτερος τροπος για να δειξετε οτι σας λειπουν οι περισσοτεροι εγκεφαλικοι νευρωνες που χρειαζεστε για να παρκαρετε ενα αυτοκινητο σε μια αδεια αλανα.

Σωστα;
Συνεχιζουμε

Δεν ειμαστε ολοι οι οδηγοι κακοι, ή, τουλαχιστον ενα 80% της οδηγικης μας συμπεριφορας ειναι ορθο και δεν βαζει σε θανασιμο κινδυνο τους υπολοιπους οδηγους.
Επισης, δεν αγοραζουν ολοι οι κακοι οδηγοι ενα απο αυτα τα 3 Toyota.
Εχω πετυχει οδηγο Navara να βγαζει φλας και να σεβεται τον Κ.Ο.Κ.!!! Και δεν ειχε καν το χερι κρεμασμενο εξω απο το τζαμι να φωναζει "ΗΝΤΑ ΜΡΕ ΣΥΝΤΕΚΝΕ;;;" Εχω πετυχει και ενα Yaris (χωρις καριολα) να συμπεριφερεται το ιδιο ομορφα στο δρομο. Και, αυτο σημαινει πολλα, ειδικα οταν σας το λεει καποιος που ζει στη Νοτια Μορντορ, δηλαδη στο οδηγικο χεζαριο της Γης, δηλαδη στην Κρητη.
   Απο την αλλη φυσικα, εχω πετυχει Μπέντλεϋ να πηγαινει σαν αυγο που μολις το εριξα στο τηγανι και το κουναω σαν μαλακας ν' απλωσει για να ψηθει. Πηγαινε απ' ακρη σ' ακρη του δρομου, στην πουτσαρα του οι διαβασεις πεζων και τα φαναρια, που αν το σκεφτεις, ειναι εγκληματικο για τα λεφτα του μπαμπα του.

   Αυτο ομως που θελω να πω ειναι οτι Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΩΝ ΟΔΗΓΩΝ επιλεγει αυτα τα Toyota ως αυτοκινητα πρωτης επιλογης.

...και δεν τους αδικω

Αν μπει ενας νορμαλ οδηγος π.χ. σε ενα Yaris και το οδηγησει, θα δει οτι ειναι ευκολα και ευελικτα αυτοκινητα, σχετικα ελαφρια και δεν εχουν μεγαλη καταναλωση βενζινης (γκουχ γκουχ γιαπωνεζικα). Το παμπριζ τους ειναι σε λογικο μεγεθος και τα κολωνακια αναμεσα σε παμπριζ και παραθυρα ειναι σχετικα λεπτα ωστε να εχεις μεγαλο ευρος ορατοτητας. Χώρια του οτι μπορεις να βρεις ευκολα ανταλλακτικα και σχετικα λογικες τιμες στο επισημο σερβις, ενω η τιμη αγορας τους, ακομα και καινουρια, δεν ειναι αποτρεπτικη.
   Ακομα και οι περισσοτερες σχολες οδηγησης εχουν Yaris και αυτο λεει πολλα απο τους επαγγελματιες του ειδους.

Αλλα, ολα αυτα τα πλεονεκτηματα μαζι ειναι που δημιουργουν και το προβλημα.

Κοιτα, 
ΚΟΙΤΑ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ.

Ενας νεος οδηγος, που αντικειμενικα η γνωση του πανω στα αυτοκινητα ειναι "ΟΪ ΔΙΚΕ ΜΟΥ!!! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΑΡΩ!!" ή "νομιζω πως το aygo ταιριαζει με την προσωπικοτητα μου, και το minimal ειναι το απολυτο Εγω μου"

ή ακομη
"μαλακα τρια χρονια χωρις γκομενα και η μανα μου θελει να πεταξω το saxόραλλο και να παρω ενα αμαξι της προκοπης"
ολα αυτα μαζι, περασμενα απο ενα "κοσκινο", ειτε του δασκαλου οδηγησης, ειτε του κοινωνικου περιγυρου, ειτε της οικονομικης του καταστασης, ειτε επειδη καποιος καυλωμενος ειδε μια νυμφομανη καριολα με καλογυαλισμενο Yaris που χτενιζει τα στενα να βρει γαμπρο, οδηγησαν πολλες φορες τους λαθος ανθρωπους να αγορασουν το λαθος αυτοκινητο για τους απελπιστικά λαθος λογους.
Αυτες ειναι οι αιτιες που οι χειροτεροι οδηγοι επιλεγουν ενα απο τα τρια αυτα Toyota και ΟΧΙ επειδη τα εν λογω Toyota ειναι κακα αυτοκινητα.
    









....και ΟΧΙ 
ΔΕΝ ΟΔΗΓΑΩ ΤΟΓΙΟΤΑ παλιομαλακες που νομιζετε οτι ξεπουληθηκα στις πολυεθνικες

Το αυτοκινητο που οδηγαω αυτη την εποχη ειναι Suzuki Baleno, και οπως ολα τα Suzuki Baleno, ειναι και αυτο θυμα του ονοματος τους, διοτι η μεγαλυτερη καταρα του Baleno ειναι να το παρκαρεις καπου απομερα και την επομενη να το βρισκεις χτυπημενο και κατω στο χωμα να ειναι πεσμενη




ΜΙΑ







ΓΑΜΗΜΕΝΗ







ΚΟΝΚΑΡΔΑ






TOYOTA








ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ






4 σχόλια:

  1. Κι αναρωτιέμαι ποιο αυτοκίνητο θα ήθελες στα ψώνια σου ανάμεσα σε καφέδες και καπνούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενα Tesla, απ' αυτα τα ηλεκτρικα που φορτιζουνε με μπαλαντεζα, να πηγαινω μεχρι το περιπτερο με τις πιτζαμες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα σε στεναχωρήσω αλλά οι οδηγοί BMW είναι μακράν χειρότεροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα σε στεναχωρησω, αλλα οι οδηγοι BMW ειναι τοσο χεστες που μολις το αγορασουν απο την αντιπροσωπεια πανε και το παρκαρουνε μεσα στο Φορτ Νοξ για μια 15ετια μην τους το τρακαρουνε

      Διαγραφή