Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ



Ημουν-δεν ημουν τριτη δημοτικου και την πρωτη μερα στην ταξη ηρθε ενα καινουριο κοριτσι, η Μαρια (Μαρρρρίααα!!!), ενα κοριτσι λιγο διαφορετικο απο τα αλλα (ξερω οτι θα παιξει μαλακια στα σχολια, ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΕΙΣΤΕ, αλλα συνεχιζω). Η Μαρια λοιπον ηταν ενα κοριτσι διαφορετικο απο τα υπολοιπα, πιο λιγομιλητο και δεν εκανε παρεα με τις μαλακισμενες τις υπολοιπες συμμαθητριες που ψοφουσαν για κουτσομπολιο και κυνηγητο με τα αγορια. Λιγομιλητη στο διαλειμμα, αλλα με το που ξεκινουσε το μαθημα γαμουσε ενα λοχο 20ακηδων φυτων για την πλακα της.

(παρενθεση συμπληρωματικου χαρακτηρα)

Εγω μεχρι τοτες ημανε βαθια ερωτεγμενος με την Αννα (Ανννννννναααα!!!), αλλα ηταν ενας μονοπλευρος ερωτας, γιατι η Αννα ηταν τσιμπημενη με τον κολλητο μου τον Παυλο που ητανε ψηλος σαν πλατανος (1.60 που για δεδομενα δημοτικου ηταν σαν το Γκανταλφ που εκανε μπουκα με το stalion και την αμαξα μεσα στο χωριο των χομπιτ να ευχηθει στο Μπιλμπο να τα κατοστησει και πετυχε τον Φροντο (εμενα) διπλα στην πινακιδα "ο Πολιτιστικος Συλλογος Τριχοποδης σας καλωσοριζει στο Σαηρ"...τοσο ψηλος) και ο Παυλος ητανε και ο αθληταρας της ταξης ενω εγω ημουνε ο μπουχεσας -οχι ακριβως "χοντρος" αλλα ειχα ψωμακια στα τελειως λαθος σημεια-. Εγω λοιπον γουσταρα την Αννα, που η Αννα γουσταρε τον Παυλο, που ο Παυλος γουσταρε εμενα, αλλα για εντελως αλλους λογους απο αυτους που φανταζεται το σαπιο, παιδοφιλικο και κρυφομοφυλοφιλο μυαλο σας.
Η Αννα ομως ηταν κατι σαν ενα ονειροπαρμενο elf, αερινη, ομορφη, ψηλη και ακινητη, τη θαυμαζανε μεχρι και τα καγκελα της αυλης χωρις να χρειαζεται να κανει κατι.

(τελος παρενθεσης)

Ομως, να που ηρθε η Μαρια (ΜΑΡΡΡΡΡΡΙΑΑΑΑ!!).

Η Μαρια απο την πρωτη μερα στην ταξη εδειξε δυναμικο χαρακτηρα, τρελο μαθητόνι, χωρις να εχει το κλασικο προφιλ του σπασικλα...ειδικα στα μαθηματικα. Δεν προλαβαινε η κυρια Καιτη να γραψει την πραξη στον πινακα και η Μαρια ειχε σηκωσει ηδη χερι να απαντησει.
"Γουαου" που θα ελεγε και ο Γιανης.

Και τι συμβαινει οταν Χωστηρας ριξει το θανατερο του βλεμμα σε καποια με μυαλο και ομορφια;;;; 
Πρακτικα, τιποτα ουσιαστικο γιατι θεωρει τη λοπιτα δεδομενη.

Δεν ηξερα πως να μιλησω σε μια κοπελα, αλλα αυτο που σιγουρα επρεπε να κανω ηταν να της τραβηξω την προσοχη. Και πως θα το εκανα αυτο; Μα, με το να προσπαθησω να ειμαι ισαξιος της (πριν πειτε τις μαλακιες σας αφηστε με να τελειωσω, μην ειστε μαλακες).
Το να προσπαθησω λοιπον να γινω ισαξιος της σημανε επι της ουσιας οτι βουτηξα το κεφαλι μου στο βαρελι με το παγωμενο νερο και μου εριξα δυο χαστουκια να ξυπνησω απο τον υπνο τον ορθο που με ειχε καταντησει ο ανεκπληρωτος ερωτας για την Αννα (ΑΝΝΝΝΝΝΑΑΑΑ!!).
Εστρωσα λοιπον τον ασουλουπωτο -τοτε, οχι πλεον- κωλο μου και καθομουν και διαβαζα -αλλα ΔΙΑΒΑΖΑ, μιλαμε, οχι μαλακιες- σε σημειο να μην ξερω τι σχημα πια εχει η μπαλα που παιζαμε καθε μερα.
 Σε μια βδομαδα μεσα εμπαινα στην ταξη και γαμουσα!
Μαθημα; Ολα αποξω κι ανακατωτα.
Μαθηματικο προβλημα; Εγω και η Μαρια ημασταν λες και παιζαμε blitz-chess (ξερετε, αυτη τη μαλακια το σκακι που παιζεις τοσο γρηγορα λες και τα πιονια σου τρεχουνε κατοσταρι στο ΟΑΚΑ).

ΤΑ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ!!

Καιτοτεεπιτελουςσηνεβη

...γυρναει το κεφαλι της απο το μπροστινο θρανιο που καθοταν. Σηκωνει απαλα το λευκο της χερακι πανω απο το κεφαλι της και παραμεριζει αργα τα κοντα, καστανα μαλλια της. Πρωτα φανηκε το νεανικο ροζ της μαγουλο.

...ολα κυλουσαν σε αργη κινηση...

...κραταει τα μαλλια της και γυριζει αργα και με κοιταζει με τα καταπρασινα ματια της. Το βλεμμα της ελεγε κατι αναμεσα σε "κερδισες την προσοχη μου" ή "game's on madafaka"...

...ποτε δεν καταλαβα ακριβως...

...και θα μου πεις "καλα ρε μαλακα, πώς γινεται τοσο ωραιο κοριτσι και δεν της την ειχαν πεσει ολοι οι γυπες της ταξης;;;;".
Λογικη ερωτηση ψηλε μου, και θα σου απαντησω. Ο κλασικος (παπαρας) γυπαετος δημοτικου αμα δει μια ωραια κοπελα, σταμπαρει απο μακρια και καρφωνει βλεμμα για να ζυγισει το θηραμα πριν κανει τις λε-πτε-πι-λε-πτες κινησεις του. Ξερετε τωρα: μπουγελωμα με σαπιο νερο απο τις βρυσες, φτυξιμο στα μουτρα, ζωγραφισμα πουτσας στο θρανιο της κλπ. Αυτο ειναι το ερωτικο καλεσμα του εκκολαπτομενου γυπαετου και γενικα αυτες οι σιχαμερες συνηθειες ειναι που γεμιζουν τα σχολεια με ψειρες, τυφο και πανουκλα. Ο γυπαετος ειναι φορεας σιχαμεητζ.

Τα πραγματα ομως αλλαζουν ΑΝ αυτη η ομορφη κοπελα (ΜΑΡΡΡΡΡΡΡΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!) ειναι πραγματικα πολυ καλη μαθητρια.
Σε αυτη την περιπτωση ο γυπαετος κανει unregister το φυτο-account και delete απο το αρχειο των πιθανων στοχων, θεωρωντας οτι αυτη η κοπελα ειναι απλα α-ο-ρα-τη και μη-δεκτικη στο δικες του ερωτοτροπιες. 
Ετσι επιστρεφει στα πολυ πιο δημιουργικα του χομπι/ασχολειες, με τις οποιες περναει ο νεαρος γυπαετος τον χρονο του, δηλαδη: ξυλο με τα μαλακισμενα απο αλλες ταξεις, βγαλσιμο μυξας με τη γομολαστιχα του μολυβιου και κολωνατο στο μπουχεσα μικροτερης ταξης.

Οχι ομως ο μπουχεσας αυτης της ταξης.
Ο μπουχεσας αυτης της ταξης ξεκιναει για πρωτη φορα και πιανει κουβεντα με την ΜΑΡΡΡΡΡΡΙΑ(!!!!!) και λενε διαφορα, τα οποια δεν θυμαμαι γιατι ημουνα βαθια ερωτεγμενος και περπαταγαμε διπλα-διπλα χωρις να κανω την κινηση να της πιασω το χερι

...και συνεχισαμε να περπαταμε συχνα διπλα-διπλα μεχρι που μια μερα η δασκαλα της ταξης μας ανακοινωσε στα μεσα της χρονιας οτι η Μαρια θα εφευγε απο το σχολειο γιατι οι γονεις της θα μετακομιζανε στον Καναδα....



...μια μικρη παυση...




Απο τοτε δεν ξαναενδιαφερθηκα για τα μαθηματικα, σχεδον τα μισησα, ισως γιατι θεωρησα οτι ποτε ξανα δεν θα μπορουσα να βρω εναν παρομοιο κωδικα επικοινωνιας με καποια κοπελα που να με ενδιαφερει. Μισησα και τον ανταγωνισμο/συναγωνισμο, ηδη απο την τρυφερη ηλικια των 9. Στις Πανελληνιες, την πρωτη φορα που εδωσα, εγραψα 5 στα μαθηματικα και τη δευτερη 3 (κριμα τα λεφτα των γονιων μου για φροντιστηρια).

Ισως αυτη η ιστορια να με εκανε αυτο που ειμαι.

Τι λες γιατρε μου;   


6 σχόλια:

  1. Δεν υπάρχει πια επιχείρηση.
    Κεθεατσι ορκωτος λογιστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ήταν mission impossible κι εγώ ένας Μίστερ Μπιν της Γραφής και τα 'κανα μαντάρα

      Διαγραφή
  2. Θέλω να κάνω ένα φεμινιστικό μπλογκ για φιλανθρωπικούς σκοπούς (απομνημονεύματα μια παράξενης χρονιάς) για τους άνδρες που πολύ αγαπώ. Θα με στηρίξεις;

    Μία πουτανιάρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φτιαξε το, ποσταρε εδω στα σχολια το συνδεσμο των αρθρων σου, και αμα ειναι και καλο θα σου κανω φολο να φαινονται τα καινουρια σου αρθρα στη μπαρα δεξια.

      Ααα, μολις εγραψα και καινουριο αρθρο.

      Διαγραφή
    2. Δεν πιστεύω να είσαι ΝΔ;

      Έπρεπε να είχατε κλεφτεί. Ξέχνα την.

      Το ετοιμάζω το μπλογκ.

      Διαγραφή
    3. Εγω νουδου δεν ειμαι, αλλα αυτη μαλλον ψηφιζει Τρουντω με χερια και με ποδια.

      Αντε να δουμε

      Διαγραφή