Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2018

2-ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ ΝΙΟΥΖ



Κυριες και τρολλ, καλησπερα σας!!
Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτα ειναι τα Γουατ δε Φακ Νιουζ!

Μαθητρια-νταης αναγκασε συμμαθητη της με κινητικα προβληματα να ξαπλωσει σε ρυακι για να περασει πατωντας πανω του. Το περιστατικο σημειωθηκε στη Νεα Σκωτια του Καναδα. Μαθητρια τοπικου σχολειου αναγκασε συμμαθητη της με εγκεφαλοπαθεια (και ως εκ τουτου, σοβαρα κινητικα προβληματα), να ξαπλωσει σε ενα μικρο ρυακι για να πατησει επανω του και να περασει στην απεναντι πλευρα. Οπως δειχνουν και τα σχετικα βιντεο που αναρτηθηκαν, η μαθητρια-νταης φερεται να ειπε στο ατυχο παιδακι "ξαπλωσε κατω-δεν θελω να βραχω". 
Γνωριζω οτι σαν δαιμονιος δημοσιογραφος/μαχιμος ρεπορτερ, δεν πρεπει να εκφερω προσωπικη αποψη, αλλα πρεπει να παρουσιαζω τα γεγονοτα ως εχουν, αλλωστε...ειμαι ο Μπαμπης Λελος.
Ομως σου γαμω το μπασταρδο τον πατερα και την μανα σου την πουτανα που δεν σε εβαλαν κατω να σε σαπισουν στις μπατσες οταν ησουν μικρη να πηγαινεις με αναπηρικο στο σχολειο. Σε συναρτηση με αυτο, γαμιουνται επισης και οι υπηρεσιες που παρεχουν προστασια στα θυματα bullying που δεν εχουν κανει κατι εως τωρα, καθως και το δικαστικο συστημα που επρεπε να την ειχε μαζεψει ηδη και να κανει μαθηματικα και γεωγραφια πισω απο τις μπαρες του αναμορφωτηριου.
Το ρεπορταζ συνεχιζει. Στην σκηνη βρισκοταν ακομα 30 παιδια του ιδιου σχολειου τα οποια παρακολουθουσαν σχεδον αμετοχα. Η μονη συμμετοχη τους ειναι να καταγραφουν το σκηνικο με τις καμερες των κινητων τους, κινητων που οι ηλιθιοι γονεις τους τους αγορασαν για να καυλαντιζουν στο φεησμπουκ και να καταγραφουν τις καφριλες τους.
Μπορει να ειμαι ο αμεροληπτος Μπαμπης Λελος, ο μπαρουτοκαπνισμενος ρεπορτερ που εχει βαλει στοχο ζωης να μην προβαλλει τιποτα περα απο τα γεγονοτα, αλλα παρακαλω γονυπετης οσους γεννηθηκαν απο το 2000 και μετα να κανουν υστερεκτομη και οποιαδηποτε αλλη μεθοδο μονιμης αντισυλληψης, ωστε να απαλλαξουν αυτο τον κοσμο απο τετοια φαινομενα.

...και προχωραμε...


Τριανταπενταχρονος "παντρευεται" ολογραμμα 16χρονης ποπ-σταρ σε δια-διαστατικο γαμο. Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και μετα απο αυτη την ειδηση θα επρεπε να καταπιω απο τον κωλο ενα μασουρι καλο δυναμιτη, απο αυτους που βαλανε στο Αρκαδι και στο Κουγκι και να τα κανω ολα πουτανα...
Ομως ας συγκρατησουμε ολοι την ψυχραιμια μας για να προχωρησω στην ειδηση. 
Στην Ιαπωνια, οπου ο Γιου-Γκι-Ο ειναι ο,τι ειναι για μας ο Κωλοκοτρωνης και ο Πικατσου ειναι Αρχιεπισκοπος Τοκιο και Πασών Ιαπωνικων Νησων, ενας 35χρονος διευθυντης σχολειου "παντρευτηκε" το ολογραμμα μιας anime (μη-αληθινης, προγραμμα υπολογιστη, κατι σαν τους χαρακτηρες ενος βιντεοπαιχνιδιου) ποπ-σταρ, ονοματι Χατσουνε Μικου. Η Μικου ειναι "ενα 16χρονο κοριτσι με μακριες, τυρκουαζ κοτσιδες και τεραστια ματια ΝΑΑΑΑΑ σαν ραδιοτηλεσκοπια" και η οποια θεωρειται ποπ φιγουρα/φαινομενο και αντιμετωπιζεται σαν κανονικη ποπ-σταρ στη χωρα της, οπου η πλοκαμοτσοντας και το πιξελιασμενο μουνι ειναι θεσμοθετημενα απο τον Αυτοκρατορα. Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και το ρεπορταζ ειναι αμεροληπτο.
Ο συζυγος της, Ακιχικο Κοντο (τονισμος αβερτα) δεν δειχνει να πτοειται.  Δηλωνει "Ειμαι ερωτευμενος με την ολη ιδεα της Μικου, αλλα ειμαι παντρεμενος ΜΟΝΟ με το δικο μου ιδιωτικο ολογραμμα που εχω εγκαταστησει στο σπιτι μου". Το ολογραμμα του στοιχισε 17.800 δολαρια, που ειναι λιγο παραπανω απο οσα παιρνει στην Ελλαδα ενας ολοκληρος συλλογος καθηγητων για 5 χρονια, ενω η τελετη του γαμου του, η οποια ελαβε χωρα στον ιερο ναο του αη-Μπουλμπασαρ στο Τοκιο κοστισε 17.600 δολαρια, το οποιο ειναι λιγο παραπανω απο τον ετησιο μισθο 6 υπουργων Παιδειας και Θρησκευματων. Δυστυχως, το ολογραμμα δεν μπορουσε να εγκατασταθει στο desktop της εκκλησιας, οποτε τη θεση της νυφης την πηρε μια πανινη κουκλα της Μικου. Ο πανευτυχης συζυγος δηλωνει "δεν την απατησα ποτε", και θεωρει οτι ο συζυγικος του βιος δεν εχει να ζηλεψει σε τιποτα απο τους υπολοιπους. Το ολογραμμα τον ξυπναει το πρωι και το βραδυ την παιρνει τηλεφωνο να της πει οτι ερχεται ωστε να αναψει τα φωτα (αγαπητοι κυριοι, κυριες και τρολλ, μπορειτε στα σχολια να συμπεριλαβετε ραντομ καζουρα περι "δεν του φερνει τις παντοφλες;", "της περναει στικακι στο μουνι", "ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ", "το ΚΕΘΕΑ πιξελιαζει πουτσες" κλπ). Ο Κοντο θεωρει οτι πολλοι Ιαπωνες θα ηθελαν να παντρευτουνε κι εκεινοι ανιμε, αλλα φοβουνται την κοινωνικη κατακραυγη, διοτι κυριοι, κυριες και αγαπητα τρολ, ο γαμος μεταξυ ανθρωπου και ανιμε στην Ιαπωνια ειναι χειροτερο απο το να εισαι Ελλαδα και να γαμιεσαι μπροστα στην ελληνικη σημαια τρωγοντας τυροπιτα και να κανεις τον αλβανικο αετο την ωρα που τα παπαρια σου σφυροκοπανε αλυπητα τα παπαρια ενος αλλου αντρα. 
Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και αυτη η γραφικη αναπαρασταση προβληθηκε καθαρα για λογους εξομοιωσης με την ελληνικη πραγματικοτητα.

Αυτα ηταν και σημερα τα Γουατ δε Φακ Νιουζ.
Ειμαι ο Μπαμπης Λελος και σας ευχομαι ενα υπεροχο απογευμα!



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου