Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2018

ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΠΙΝΕΙΣ



Καθε κομματι της καθημερινης ζωης ενεργοποιει και διαφορετικα αντανακλαστικα στο μυαλο μας. 
Π.χ. οταν εγω περναω απο ενα δρομο που καποτε τον περασα με μια καριολα, ειμαι με τη χριστοπαναγια για κανα-δυο χιλιομετρα. Οταν περναω εξω απο το σπιτι της, μισω ολακερο το γυναικειο φυλο.
Ειναι ομως και οι ιδιαιτερες συνθηκες που μπορουν να εμπλουτισουν αυτες τις στιγμες ακρατου καντηλιου. Αν δηλαδη π.χ. περασω απο το σπιτι της γαμιολας και εκεινη τη μερα τα ποδια μου εχουν πρηστει απο το γυμναστηριο -κατι που με κανει να νιωθω πανισχυρος και ισαξιος μονο με τις πιο τρομακτικες δυναμεις του συμπαντος-, τοτε το καντηλι γινεται "ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΑΝΕΠΑΡΚΗΣ ΠΟΥ ΔΕ ΣΟΥ 'ΦΤΑΝΑΝΕ ΔΥΟ ΠΑΛΑΜΕΣ ΠΟΥΤΣΑ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΠΗΓΑΔΑ ΣΟΥ" και τα λοιπα, και τα λοιπα, και τα λοιπα...

Και εκει ερχεται και το πιοτο.

Το αλκοολ ειναι φιλος σου, και ολοι αυτοι που σου λενε οτι καταστρεφεις τον εαυτο σου και ξοδευεις τα λεφτα σου αδικα, ειναι ακριβως οι ιδιοι που παντρευτηκαν απο τα 20 και η πιο μεγαλη τους ερωτικη απογοητευση ηταν οταν χωρισε η Αλικη τον Παπαμιχαηλ.

"Ποιά ειναι η Αλικη και ο Παπαμιχαηλ;", θα ρωτησετε....

Ααααυτο ακριβως!!

Παμε λοιπον να δουμε ολες αυτες τις ιδιαιτερες λεπτομερειες της κουλτουρας του ποτου -το ποτο εχει κουλτουρα, ηθη και εθιμα, παραδοσεις, χορους και βοηθαει ιδιαιτερα στην ακουσια αυξηση του πληθυσμου ή των εκτρωσεων, εξαρταται παντα απο ποια σκοπια βλεπεις το ζητημα-.

Πριν ξεκινησω, να κανω μια διευκρινηση: οταν μιλαω για κουλτουρα ποτου, αναφερομαι καθαρα σε αυτους που πινουν ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΟΥΝ. Οποτε ολοι εσεις που βαζετε το ποτο σαν συνοδευτικο του φαγητου σας, παρακαλειστε να μου αδειαζετε τη γωνια. Δεν σας αγαπαει κανεις και παρακαλειστε να πατε να ψοφησετε πιο περα να μη μου βρωμισετε και το κατωφλι. Οτιδηποτε περα απο φυστικια θεωρειται αφυσικο και ανωμαλο και διωκεται ποινικα σε τουλαχιστον 137 χωρες του πλανητη.

παμε ξανα...


1. ΠΟΥ ΠΙΝΕΙΣ: αν εχεις επιλεξει μια μοναχικη βραδια με ουισκαρες (ουισκι ειναι συνηθως το οπλο επιλογης του μοναχικου σπιτολυκου), το πιο πιθανον ειναι να εχεις ανοιξει ηδη το youtube και να εχεις αφησει το ντιτζεηλικι στο ελεος της τεχνητης νοημοσυνης. Οταν πια αποφασισεις να παρεις τα ινια στα χερια σου ουτε που καταλαβες πως εφτασες απο το Unforgiven στο Εσυ που Δηλωνεις Γυναικα μου, του Γονιδη. Ο συνδιασμος ποτο-μουσικης εχουν ανεβασει το σεβντα στους 6353556355 βαθμους της κλιμακας Στανιση. Εκεινη τη στιγμη μπορει να νιωσεις την εντονη επιθυμια να στειλεις στην καριολα, αλλα κρατιεσαι επειδη ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ με τις μπαντουφλες και τα μυξομαντηλα πανω στο πληκτρολογιο ρε μαλακα;!;!;! ΣΥΝΕΛΘΕ! Σου συστηνω να ανεβασεις το Σκοτωσες ενα Πεθαμενο του Λαζαριδη στο φβ και κοψε κινηση. Ουτως ή αλλως, σου εμεινε μιση φυαλη Χεηγκ να το ξανακανεις και αυριο.
Αν απο την αλλη, αποφασισεις να πας σε ενα αξιοπρεπες μπαρακι, το ευρος ποτων ειναι μεγαλο. Απο χαλαρο κοκτεηλ χρωματος φωσφοριζε πρασινου διακοσμημενο με λαημ, σελερι, μαϊντανο και μπροκολο, για να δειξεις στα γυρω θηλυκα οτι εισαι γυπας με στυλ, εξευρωπαϊσμενος και οτι η πουτσα σου φερει κοσμοπολιτικο αερα και δε βρωμαει χλαμυδια (η συγκεκριμενη επιλογη σου ανεβαζει την αυτοπεποιθηση), ή απο την αλλη μπορεις να επιλεξεις ενα τιμιο ουισκυ, μπυρα, τζιν-τονικ ή καποιο αλλο κλασικο ποτο, κατι που σου δινει τον αερα του δυσκολου, κλασικου αρσενικου, αυτου με τη φωσφοριζε ταμπελα που γραφει "ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΙΟ ΤΟΛΜΗΡΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ".
Και οι δυο στατηγικες ειναι καταδικασμενες στην αποτυχια, γεγονος που το καταμαρτυρα αλλωστε και η καθετη πτωση στις πωλησεις προφυλακτικων, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ εγω ειμαι ο μαλακας και δεν εχω παρατηρησει οτι ο ελληνικος πληθυσμος αυξηθηκε κατα 2μισι εκαταμυρια το τελευταιο εξαμηνο.
Η εξελιξη -και η καταληξη- μια τετοιας βραδιας ειναι σκληρο δαχτυλωμα της οθονης του κινητου, ραντομ λαηκ στις διαδικτυακες πουτανες με την ελπιδα οτι..., και τσεκαρισμα του μεσαντζερ αν υπαρχει καμια καβατζα ενεργη να στειλουμε μηνυμα μπας και...

2. ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ: αν το που πινεις παιζει μεγαλο ρολο, το τι πινεις παιζει μεγαλυτεροτεροτερο ρολο. Εγω που δουλευα τοσα χρονια στα μπαρ και εχω δοκιμασει -εννοειται τζαμπε- απο καπνιστα ουισκια μεχρι γαργαρες για την τερηδονα, εχω καταλαβει 2 πραγματα: πρωτον, το πιοτο ειναι πολλαπλασιαστης συναισθηματων και δευτερον, καθε ποτο προκαλει διαφορετικες αντιδρασεις.


  • Ουισκι: νιωθεις οτι θα εισαι συνεχεια δυνατος κι ανικητος, λεβεντης αητος που σε σταματησε ο μπατσος για αλκοτεστ και τωρα πινεις νερακι και μασας κρυφα σοκολατα.
  • Βοτκα: αλευρωμενη ηρωϊνη και σκανκ και αλβανικος μπαφος, ολα συμμεικτα σε υγρη μορφη, για να νιωσεις ψιλοκαλα. Το σεξ δεν ειναι μεσα στις 10.000 προτεραιοτητες σου. ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ.
  • Τζιν-τονικ: αν θες να νιωσεις σκουπιδι, αλλα παραλληλα θες κατι δροσιστικο, τοτε ειναι το ποτο σου.
  • Καμπαρι: το ιδιο με το τζιν-τονικ, απλα με περισσοτερη επιτυχια στο ιδιο φυλο.
  • Τεκιλα ή/και Κουαντρω: δεν ξερω τι ειδους ναρκωτικα βαζουν σε αυτα τα δυο ποτα, αλλα δυο-τρια σφηνακια απο το καθενα και ειναι σαν να εχει πιει τρια στρεμματα ζωνιανο χωρις σπορακια/μονο τα φρεσκα φυλλαρακια που μαζευουν την πρωινη δροσουλα σε σταγονιτσες. Η πουτανα απεναντι σου αποτελει ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. Σε γεμιζει χαρα και αυτοπεποιθηση. Ολα ειναι χαρουμενα και ομορφα, ιδιαιτερα η χοντρουλα φιλη της με τα σπυρακια και τις φαβοριτες.
  • Σαμπουκα: το ιδιο με τα ακριβως απο πανω, με τη διαφορα οτι αντι της χοντρης, σε βρισκουνε αγκαλιτσα με τη χεστρα.
  • Μαυροδαφνη: δεν σε αγαπαει κανεις και καλα σου κανουνε.
  • Ρουμι/μπυρα: νιωθεις αδιαφορος, και ειναι τα μοναδικα ποτα που οντως ετσι σε βλεπουν και οι αλλοι.


3. ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΙΝΕΙΣ: αν εισαι μοναχικος τυπος σαν κι εμενα, ο ψυχικος αντικτυπος που εχει το ποτο απανω σου ειναι απολυτα υγιης και δεν βλαπτεις κανεναν. Το πρωτο ποτο τελειωνει λιγο πριν τελειωσει το πρωτο τσιγαρο και στο σβησιμο παραγγελνεις το δευτερο. Ομορφα και ωραια ατενιζεις παντου να τσεκαρεις κανα αδεσποτο μπουτι, κανενα απροστατευτο ντεκολτε, οτι τελοσπαντων κυκλοφορει ελευθερο στην αστικη σαβανα, εχοντας παντα διπλα σου μια θεση αδειανη για αν συμβει κατι (ποτέ). Η επιλογη να φυγεις οποτε γουσταρεις κανει τη φαση πιο ενδιαφερουσα. Αν παλι βγεις με παρεα, σε λυπαμαι λιγακι. Το ποτο μπορει ευκολα να εκτροχιασει ΚΑΘΕ ΣΥΖΗΤΗ και να βρεθεις να βριζεις τον κολλητο σου για τα πολιτικα, το ποδοσφαιρο, την πουτανα...ξερετε τωρα...τα πιο σημαντικα ζητηματα που μονο μεγαλοι φιλοσοφοι αναλυουν. Ο ιδιος ο Νιτζε στο εργο του "Ταδε εφη η Γαμιολα", αναλυει το ζητημα πολυ διεξοδικα. Ποτο και παρεα δεν πρεπει να πηγαινουν μαζι γιατι ξυπνας το πρωι με το πουλι του στον κωλο σου...αλλα ειστε ακομα τσακωμενοι για τον Ολυμπιακο!
Αν βγεις με γκομενα/γκομενο ΜΗΝ πιεις. Αν πιεις, φροντισε να πιεις ΛΙΓΟ να μην νομιζει οτι εισαι αλκοόλα ολκης ακαταλληλος για σχεση. Αν πιεις πολυ, φροντισε να κρατας το στομα σου κλειστο και να ΥΠΟΚΡΙΝΕΣΑΙ οτι ακους προσεκτικα αυτα που σου λεει. Αν δεν μπορεις να κρατησεις το στομα σου κλειστο, φροντισε να το παιζεις λιγο τρελιτσα -γοητευτικη τρελιτσα στυλ Τζακ Σπαροου, οχι απογοητευτικη τρελιτσα- και πες οτι σε μεθυσε η παρουσια της/του.



Αυτα τα ολιγα για τωρα.
Μια γρηγορη ερωτηση: ειστε με γκομενα/γκομενο κανα τριμηνο και περνατε σουπερ. Το σεξ ειναι φοβερο, συνεννοειστε και εχετε κοινα ενδιαφεροντα, ΟΜΩΣ οταν βγαινετε και πινει το στομα του/της μυριζει απαισια, αλλα θελει να φιληθειτε παθιασμενα. Τι κανετε;

Χωστηρας out

7 σχόλια:

  1. Πάντα τέτοιες εξόδους!

    Για την ερώτηση: πάντα έχω τσίχλες στην τσάντα μου ή μίνι βουρτσάκι/οδοντόκρεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φανταζομαι οτι κανενας αντρας δεν θα πει οχι στο "θες μια τσιχλιτσα;"
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ, τι γινεται αν μια κοπελα δεν πιασει το υπονοουμενο για τσιχλα οτι ζεχνει το χνωτο της απο τα ξυδια...Ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ αν το παρει στραβα και αρχισει τα σπαστικα, ειδικα τωρα που ειναι μεθυσμενη;

      Διαγραφή
    2. Προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα και θα προτιμούσα από έναν άνδρα να μου πει στα ίσια αυτό που τον ενοχλεί με μία ευγένεια.

      Διαγραφή
  2. Για την ερώτηση... Στη θέση σου θα έγραφα ένα ποίημα με τίτλο 'τα βρώμικα δόντια' .
    Τον αγαπώ λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον αγαπας, αλλα με κλανιες δεν φαφονται αυγα και με ποιηματα δεν ξεχορταριαζει ο υπονομος στο στομα. Λεω τωρα εγω.
      Μπορει και να κανω λαθος.
      Εγω ας πουμε, προσωπικα δεν θα το επιανα το υποννοουμενο, αλλα απο την αλλη ειμαι ψυχαναγκαστικος με τα δοντια μου.
      Νομιζω χρειαζομαστε κι αλλους αντρες να απαντησουν τι θα εκαναν σε αυτη την περιπτωση.

      Διαγραφή
    2. Δεν έχω ελπίδα χωστερ. Έχει τα ομορφότερα δέρματα από ελεφαντοδοντο και γω το μόνο που έχω να κάνω είναι να υπερασπιστώ την πατρίδα μου, δηλαδή τα σταρένια χρώματα της φυλής μου. :ρ

      Διαγραφή
    3. Κλασική Ελληνίδα που βρήκε άντρα από τη Σουαηδια.
      Καλό αυτό. Το ταϊζεις 2 φορές τη μέρα με μπύρα και μπλακ-μέταλ.

      Μπράβο κοριτσαρα μου!

      Διαγραφή