Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Δαιμονολατρεία και σεξ-μεγάλες λύσεις



Γνωρίζω ότι αυτοί που διαβάζατε αυτό το μπλογκ αναγνωρίζατε τον προκάτοχό μου -ειρωνικά ελπίζω- ως δάσκαλο στο σεξ. Όμως η πραγματικότητα θα αποδείξει ότι κανείς δεν συγκρίνεται μαζί μου και όχι μόνο λόγω μάζας και μεγέθους του δαιμονικού μου εργαλείου αλλά και γιατί οι δικές μου περγαμηνές είναι πραγματικές:
Απόφοιτος του Χάρυβδ-vard με εύφημο μνεία από τον μακαρίτη τον Λαβέυ και διατριβές πάνω στον Σαδομαζοχιστικό έρωτα και σε κάθε μορφής διαστροφή.
Εμένα που με διαβάζετε τώρα, έχω χύσει πάνω στα κέρατα του Ούρντουνγκ και τρεις μέρες εκταφίαζα την Κλεοπάτρα για ένα one-ancient-night-stand με σύνοδο τριών πλανητών. Δεν με λες λοιπόν τυχαίο.

Είμαι εδώ για να σας βοηθήσω να κάνετε τη σεξουαλική ζωή σας καλύτερη δίνοντας πρακτικές λύσεις σε καθημερινά προβλήματα.

V) Δεν βρίσκω θύμα να γαμήσω
 Η λύση μπορεί να βρεθεί με δύο τρόπους. Πρώτον: παραφυλάς το θύμα σου τη μέρα, σε ανοιχτό χώρο και με πολύ κόσμο. Όταν είναι βράδυ τα θύματα τείνουν να ακούνε και να βλέπουν καλύτερα και να τρέχουν γρηγορότερα. Την ώρα που κρίνεις ότι όλα είναι σωστά, πλησιάζεις από πίσω και με ένα κοινό στιλέτο την καρφώνεις στα πνευμόνια (για να μην φωνάζει). Φωνάζεις δυνατά στον κόσμο "παιδιά την τραυμάτησαν" και προσφέρεσαι να την μεταφέρεις επειγόντως στο νοσοκομείο, δηλαδή στο σπίτι σου για ένα νεκρόφιλο και δεκτικό -όσο δεν έχει επέλθει νεκρική ακαμψία- ρομαντικό βράδυ. Για τις γυναίκες φίλες μου συστήνω επαφή μετά που θα επέλθει η νεκρική ακαμψία για στύσεις που κρατάνε για ώρες μέχρι να βρωμίσει το πτώμα!!
Για τους φίλους που λιποθυμούν στη θέα του αίματος, προτείνω την ίδια διαδικασία, αλλά με χλωροφόρμιο. Για τις γυναίκες φίλες μου, συνιστώ και χρήση δηλητηρίου σκορπιού που προκαλεί σίγουρο πριαπισμό προτού επέλθει το μοιραίο
      
_Ι)  Το θύμα δεν κάνει καλό σεξ

Αυτό είναι ένα συνήθισμένο πρόβλημα που προκύπτει στις σχέσεις δύο ανθρώπων ακόμα κι αν δεν είναι σχέση βιαστή-θύματος, αλλά μια καθημερινή σχεσούλα που θα τελειώσει με καυγά και φόνο πρώτου βαθμού με χρήση αμβλούς αντικειμένου, όπως είναι ένα σκεπάρνι.
 Η αντιμετώπιση όμως είναι απλή και σχετικά εύκολη. 
   Προσωπικά θεωρώ ότι η πιο γλυκιά και λειτουργική λύση, είτε είσαι άντρας είτε γυναίκα, είναι πάντα η Μαύρη Τελετή -η Μείζονα για αυτούς που ξέρουν-. Καταρχήν λες στο θύμα ότι "σήμερα λατρεία μου θέλω να το κάνουμε με δεσίματα και χειροπέδες". Τα θύματα ψαρώνουν με κάτι τέτοια και η συμβολική χρήση της λέξης "λατρεία" δεν πονηρεύει το θύμα ότι τα βράδια πίνεις μπύρες με τον Ασταρόθ και τον Μολόχ βλέποντας στην τηλεπαθειόραση τις καλύτερες φάσεις από σφαγές αμάχων στο Κόσοβο.
Το θύμα ντύνεται τα απαραίτητα και περιμένει από σένα να φέρεις τις χειροπέδες και να ετοιμάσεις το δωμάτιό σας.
Μπαίνοντας το βράδυ στο σπίτι, την ή τον περιμένετε (συνήθως "την") πίσω από την πόρτα και με τη μέθοδο του χλωροφόρμιου την ρίχνετε στο κρεβάτι. Όσο είναι ακόμα αναίσθητη της δένετε τα χέρια και τα πόδια με λουριά που φέρουν το χάραγμα της σφραγίδος του Σολομώντος. 
Όταν συνέρχεται εσείς ανάβετε τα ρομαντικά κεράκια στο δωμάτιο που είναι χρώματος μαύρου και συνήθως κάθονται στις ακμές της πεντάλφας που με τόση αγάπη ζωγραφίσατε στο πάτωμα και με μεράκι στολίσατε με τα σύμβολα των αρχιδαιμόνων. Όσοι είναι μύστες, γνωρίζουν ότι αυτό θα αποτελέσει αργότερα Πύλη.
Έχοντας φιμώσει το θύμα αρχίζετε να ψέλνετε το κατάλληλο εδάφιο που θα καλέσει τον δαίμονα που θεωρείτε πιο σέξυ (προσωπικά προτιμώ τη Ρουσάλκα που είναι Σλάβα από Κροατία). 
Αυτό θα προξενίσει πανικό στο θύμα που θα αρχίσει να χτυπιέται στο κρεβάτι. Εδώ τώρα, αν θέλετε φυσικά, μπορείτε να προχωρήσετε στη σωματική επαφή, αρκεί να κρατάτε για εκφοβισμό και παράταση της σεξουαλικής κίνησης του θύματος, ένα τελετουργικό εγχειρίδιο (μαχαίρι με χαράγματα). Αν πάλι δεν είστε σίγουροι ότι το θύμα θα τα δώσει όλα στο κρεβάτι, συνεχίστε και καλέστε το δαίμονα που σας ενδιαφέρει για να καταλάβει το κορμί της. Το εν λόγω πνεύμα θα αποκτήσει εξουσία επί του θύματος, χωρίς να μπορεί να σας βλάψει γιατί τα δεσμά που του βάλατε έχουν Σολομωνικά σύμβολα. Κάντε τον δαίμονα το πουτανάκι σας!!! Γαμήστε του τ' άστρα!!! Λουστείτε τους οργασμούς που θα σας ξερνάει απ' το στόμα!!! Τώρα και σε στριφογυριστές πίπες που θα κάνουν το εργαλείο σας να μοιάζει με τυρμπουσόν!!!
Πρέπει όμως να είμαστε δίκαιοι.
Μετά το τέλος του οργασμού σας (συνήθως προτιμώ βαθιά στον αφαλό) και για να μην σας κρατήσει κακία ο δαίμονας που επικαλεστήκατε, πατήστε το play στο cd-player που για 30 λεπτά δεν θα παίζει τίποτα και καλέστε έναν καβλιάρη δαίμονα να καταλάβει το σώμα σας για να δώσει πραγματική ευχαρίστηση στο δαίμονα του θύματος. Όσο αυτός γαμάει, εσείς χαλαρώστε σε ένα κλουβί στο μυαλό σας, στρίψτε ένα ωραίο τρίφυλλο και για 30 λεπτά αράξτε.
Με το πέρας των 30 λεπτών το cd-player θα αρχίσει να παίζει το χιτ που γουστάρουν όλοι οι Άγγελοι και μισούν οι Δαίμονες: την Ελάσσονα Ακολουθία, όπου οι δαίμονές μας εξορίζονται από τα κορμιά.
Από 'κει και πέρα νομίζω ότι πρέπει να εξαφανιστείς έγκαιρα, χωρίς να κοιτάξεις πίσω σου. Μία επίκληση στον Ούρντουνγκ τον Μεταμορφωτή θα σε σώσει από μικρομπλεξίματα με αστυνομίες, φυλακές και εκτελέσεις








14 σχόλια:

  1. Συγγνώμη αν σε προσβάλλω, μα θέλω τον Χωστήρα πίσω!
    Μας βγήκες πολύ δαιμονολάτρης αδερφάκι μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο προηγούμενος ιδιοκτήτης βρίσκεται στο καζάνι του και βράζει. Του έκανα τη μεγάλη χάρη και σ' αυτόν και στους αναγνώστες να επαναφέρω τις προηγούμενες του αναρτήσεις. Όταν θα βρεθείς με δαίμονα θα γίνεις κι εσύ δαιμονολάτρης και σίγουρα δαιμονολάγνα. Άλλα τα μάτια του λαγού κι άλλα του αντι-θεού

      Διαγραφή
    2. Ευχαριστώ την Coula που τόλμησε να το πει:
      Κι εγώ. Κι εγώωωωωω!

      Είναι θέμα χρόνου να πάψω να επισκέπτομαι. Μια-δυό αναρτήσεις νομίζω ότι θα αντέξω ακόμα..

      ――από παλιότερα θυμάμαι τον KABOSO.. Δεν ξέρω από πού, δεν ήξερα τη χμμμ.. σχέση σας αλλά καλό είναι να επιστρέψει εκεί που κατοικοέδρευε τα τελευταία χρόνια και να μας επιστρέψει το Χωστήρα μας. ΤΩΡΑ!

      Διαγραφή
    3. η Κόλαση έστειλε εμένα τον πρωταθλητή της να κατακτήσω και να αποκτήσω εξουσία δυνάστη επί των άχρηστων τρολλ που λυμαίνονταν τον χώρο. Οποιοδήποτε από αυτά τα σιχάματα -που στην Κόλαση τα χρησιμοποιούμε για κάρβουνα να ανάβουμε τα καζάνια και λίπασμα για να φυτεύουμε αμαρτωλούς στα σκατά- εμφανίζεται εδώ, θα αντιμετωπίζεται κάθε φορά με καταδίκη στο limbo της ανυπαρξίας. Οι λόγοι τους θα διαστρευλώνονται και αξία τους θα επανέλθει στο κανονικό μηδενικό που είναι και το σωστό.
      Προφανώς ο προηγούμενος δεν ήξερε και δεν ήταν άξιος να χειριστεί αυτές τις καταστάσεις, εγώ όμως δεν έχω αναστολές και τα κείμενά μου θα γίνουν η μεγαλειώδης αρχή για τη επικράτησή μου και επί του γραπτού λόγου.
      Όσοι δεν αντέχουν τις απολαυστικά γλαφυρές περιγραφές μου είναι φυσικά ελεύθεροι να μένουν δέσμιοι και να τις διαβάζουν με τη βία

      Διαγραφή
  2. Απορία: Όχι ότι θέλω να σε αμφισβητήσω αλλά μετά το πέρας 30 λεπτών σίγουρα τα δαιμόνια θα πάρουν πούλους ή θα αρχίσει το κεφάλι μου να κόβεις βόλτες γύρω από τον άξονα του;

    Υ.Γ.Το hit το κατεβάζω σε mp3 από torrent ή πρέπει να ψάξω σε επιλεγμένα καταστήματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κανονικά αντίτυπα της βίβλου αυτής δεν εκδίδονται πλέον και δεν πωλούνται σε καταστήματα. Κάποιοι (πολλοί είναι η αλήθεια) ιδιώτες την έχουν στη βιβλιοθήκη τους και πρέπει να δώσεις λεφτά, ακόμα και για να τη δανειστείς ή να σου δώσουν χειρόγραφο αντίγραφο (λόγω συλλεκτικότητας δεν το περνάνε από φωοτυπικό μηχάνημα).
      Όταν τελικά την πάρεις στα χέρια σου ηχογραφείς τη φωνή σου. Για να είμαι σωστός όμως (και αυτή είναι η τραγική αλήθεια) αν το παίξεις από cd και δεν κάνεις εσύ την τελετή, το πιο πιθανόν είναι ο δαίμονας να σε γράψει στο ερμαφρόδιτο αναπαραγωγικό του και να μείνεις μια ζωή στο limbo του μυαλού σου κανοντας μπάφο και παίζοντας Prodigy

      Διαγραφή
    2. Απ' το σπιτι δε θα βγω / πινω μπαφους και παιζω προ / και συ ; και γω !!! / πινω μπαφους και παιζω προ

      οοοο ΟΟΟ ο.

      Διαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=xzqW29dRiQs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τρισμέγιστε Kaboso που το όνομά σου να δοξάζεται σε κάθε κύκλο της Κόλασης, χαίρομαι που πήρες εσύ τα ινία και τα θέματά σου είναι πραγματικά υπέροχα. Εγώ είμαι ένα απλό ανώνυμο κοτόπουλο που πηδάω μηλόπιτες και δεν αξίζω ούτε καν για κούτσουρο στα καζάνια της Κόλασης. Δεν είσαι απλά ένας αυτόκλητος άρχων, είσαι ο παμψηφεί Αυτοκράτορας των blogs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τρισδαιμόμονιε Kaboso, πριν μερικές μέρες ψέκασα με Fabuloso τον κώλο μου όταν είδα ότι το blog αυτό σταμάτησε να υπάρχει. Δεν το πίστευα. Ευτυχώς όμως εσύ άλλαξες δυο ψηφία από τους κώδικες και ανέβασες το blog στις κορυφές των Δαιμονικών Ορέων, στη θέση που του αξίζει. Σε παρακαλώ γράφε όσο συχνά μπορείς γιατί δεν θα αντέχω μια ολόκληρη βδομάδα χωρίς άρθρο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή