Κυριακή 5 Μαΐου 2019

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΟΝΤΡΟΥΣ-FOR THE FAT

ακου
ΑΚΟΥ


Λοιπον, το οτι ξεκινησες τη ζωη σου χοντρος φταιει καποιος αλλος. Το οτι συνεχιζεις να εισαι χοντρος φταις εσυ, εκτος αν εισαι γατα ή σκυλος ή καγκουρω (το μονο ζωο που ειναι και ρημα).
Ο Νικος προχθες

Αλλα δεν πειραζει.Κωστα. Εδω ειναι ο φιλος σου ο Χωστηρας να σου δειξει πως να μην εισαι πια χοντρος.


ΤΡΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΛΕΠΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΘΕΝΕ ΟΛΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ (Ή ΕΧΕΙΣ) ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ:


4. Αποδεξου οτι τρως παραπανω απο οσο χρειαζεσαι, επειδη το φαϊ σου δινει παρηγορια στα τοσα σου ψυχολογικα θεματα. Θυμαμαι οταν ημουν μικρος που ολοι με δερνανε. Μετα αδυνατισα και δεν με ενοιαζε που με δερνανε γιατι καταφερα και εκανα (επιτελους) σεξ με κανονικη γυναικα καποιες φορες και το σεξ ειναι τοσο ωραιο που σε κανει να ξεχνας τις δυσκολιες της ζωης. Οταν αδυνατιζεις γινεσαι πιο ομορφος και μετα σε δερνουνε επειδη σε ζηλευουνε, οχι επειδη σε λυπουνται. Αλλα καπου εδω το γαμησα. Λοιπον, ακου.ΑΚΟΥ. Απευθυνσου σε ενα ψυχολογο και μαθε να διαχειριζεσαι το αγχος. Το αγχος ειναι μια μαλακια που σε σπρωχνει να κανεις πολλα ασχημα πραγματα, οπως να τρως, να πινεις, να παιρνεις ναρκωτικα και σε προχωρημενο σταδιο να κατεβαινεις υποψηφιος δημοτικος συμβουλος, αλλα κανενας δεν σε αγαπαει και δεν θα σε ψηφησει επειδη εισαι χοντρος και φοβαται μη φας και τις χορηγειες απο τα δημοσια εργα. Βρες ενα ψυχολογο οχι ομορφο. Αν εχεις λεφτα να χαραμιζεις στο φαϊ, τουλαχιστον να ειναι φαϊ για την ψυχη.


12. Αν προσπαθεις να χασεις κιλα και εχεις ενα μαλακα που σου αγοραζει τυροπιτες ΔΙΩΞΕ ΤΟΝ Ή ΔΙΩΞΟΥ ΕΣΥ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥ. Ειναι πολυ συνηθισμενο σε ατομα που προσπαθουν να χασουν κιλα να εχουν καποιον μπασταρδο διπλα τους μαμα να τους ψηνει λιχουδιες για να συνεχισουν να μενουν χοντροι. Τετοια ατομα ειναι αρρωστα και δεν σε αγαπανε. Το αντιθετο: θελουν να σε εχουνε συνεχεια στην πρεζα που λεγεται φαϊ. Συνηθως ειναι γκομενα, φιλος, συγκατοικοι, μανα, και πες, καλα τη μανα γιατι μπορεις να τη διωξεις αλλα αμα ειναι γκομενα που φοβασαι μην τη χασεις γιατι ποια αλλη θα γυρισει να σε κοιταξει τωρα που εισαι χοντρος, τοτε εχω να σου προτεινω το εξης:...


2....φτιαχνε μονος σου το φαγητο σου. Μην αφηνεις κανενα αρχιδι να σου κανονιζει τι θα φας.ΠΟΤΈ. Οσο πολυασχολος (χεχεχε polyasshole) κι αν εισαι, πηγαινε και ψωνιζε και μαγειρευε το δικο σου φαγητο. Συμβουλεψου εναν διατροφολογο για το ποιες τροφες εχουν χαμηλο γλυκαιμικο δεικτη και χαμηλη ινσουλινοαποκριση, ωστε να χορταινεις γρηγορα και με λιγες θερμιδες (αν θελεις και τη δικη μου συμβουλη τωρα που εγινα personal trainer στειλε φεησμπουκ). Τρωγε πριν η πουτανα να ερθει στο σπιτι κρατωντας σιγουρα καμια μακαροναδα ή ναρκωτικα απο το περιπτερο ωστε να μην μπορει να αντιδρασει οταν θα της πεις "πουτανα φατα μονη σου εγω εχω χορτασει".


7. ΧΩΡΙΣΕ ΤΗΝ. Προφανως δεν θελει το καλο σου γιατι αν το ηθελε δεν θα σε παχαινε για να πεθανεις απο εμφραγμα στα 50 σου. Αν εισαι γυναικα, σιγουρα τη ζημια την κανει η γαμιολα η κολλητη σου για οταν βγαινετε στα μπαρακια να θελει εσενα να κανεις τη "χοντρη φιλεναδα" ωστε να φαινεται αυτη μουναρα. Ειναι πατσαβουρι κι εσυ χρειαζεσαι καλυτερες φιλες.


74. Υιοθετησε τις πρωτες σου υγιεινες συνηθειες. Αν εχεις μια φουλ καθιστικη ζωη, ξεκινα μονος σου την αλλαγη. Δεν χρειαζεται να ξεκινησεις τριαθλο, κινγκμποξ και σεξ. Βαλε το ρολοϊ σου να χτυπαει καθε 15 λεπτα, μιση ωρα και τοτε να σηκωνεσαι απο τη θεση σου και να κανεις μερικα βηματα. Ακομα και αυτο το τοσο φαινομενικα απλο θα ξυπνησει το μυικο σου συστημα και θα απαιτησει απο τον οργανισμο σου να καει παραπανω θερμιδες.


5. Εκμεταλλευσου το οτι εισαι χοντρος. ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ε;;;; Λοιπον ακου ενα μυστικο που ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΥΣΤΙΚΟ: οσο περισσοτερο σωματικο βαρος εχεις, τοσο πιο γρηγορα καιει ο οργανισμος σου για να μπορεσει να σε κρατησει ζωντανο απο τις τοσες μαλακιες που ετρωγες. Λογω του οτι εισαι χοντρος...εχεις πιο γρηγορο μεταβολισμο απο το μεσο ανθρωπο!!! Αυτο σημαινει οτι ενω εγω για να χασω 1 κιλο τη βδομαδα πρεπει να κανω καθε μερα διαλειμματικο τρεξιμο, να σηκωνω μια νταλικα στη μπαρα και να τρεφομαι με ακριδες και μαραθα, εσυ αυτο το ενα κιλο μπορεις να το χασεις μεσα σε λιγες ωρες απλα με το ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΩΣ ΜΩΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΚΑΤΩ ΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΟΣΟ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ!!! ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕΣ ΜΠΟΥΚΙΑ ΕΧΑΣΕΣ ΔΙΑΚΟΣΑ ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ ΓΑΜΩ!! Οσο πιο γρηγορα αναπτυξεις μια υγιη σχεση με το φαγητο, τοσο πιο ευκολα θα χασεις κιλα
Μασχαλοβυζα με αφαλοτρυπιδα

4. Μην ανταμοιβεις τον εαυτο σου με φαγητο κατα τη διαρκεια της διατροφης σου. Η ολη διαδικασια να χασεις κανα κιλο βασιζεται στο εξης: καιω περισσοτερο απ' οσο τρωω. Οσο λοιπον εσυ σε καθημερινη βαση κοβεις θερμιδες και βλεπεις τη ζυγαρια σου να ανακουφιζεται, τοσο περισσοτερο νιωθεις καλυτερα με τον εαυτο σου. ΕΕΕΕ ΜΗΝ ΤΟ ΓΑΜΑΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΑ ΜΕ ΠΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ. Το να τρως για να γιορτασεις που χανεις κιλα ειναι σαν θελεις να ευχαριστησεις τη μανα σου που σε γεννησε με το να της τον καρφωσεις στα γενεθλια σου. Ακου. ΑΚΟΥ. Η ινσουλινη ειναι ενα μουνοπανο αμα εισαι χοντρος: μολις φας κατι αυτη ψαχνη να βρει τα λιπαρα και να τα κανει παχος. Το καρδια σου της λεει "τι κανεις εκει μωρη μαλακα; θα με πεθανεις" αλλα αυτη στο μουνι της.


11. Ξεκινα γυμναστικη με αεροβιο και βαρη. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ;;; Ολοι σου λενε να κανεις τρεξιματακι να χασεις κανενα κιλο, αλλα...ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΗ;;; " δεν ειναι μαλακια τα βαρη;;; Λιγα δευτερολεπτα κοπος και μετα δεν εκανες τιποτα!!". Ακου χοντρε. ΧΟΝΤΡΕ ΑΚΟΥ!!! Οσο πιο μεγαλους μυες εχεις τοσο πιο πολυ ενεργεια χρειαζεται ο οργανισμος για να τους κρατησει, αρα καις παραπανω θερμιδες...ενω καθεσαι στον καναπε. Μην εισαι μαλακας, βρες γυμναστη και ξεκινα.


Αυτες ηταν οι 2+1 συμβουλες του Χωστηρα για το πως να σταματησεις να εισαι χοντρος.
Εσεις μαλακηδες νομιζετε οτι κανω πλακα και οτι το μουνι της μανας μου και τετχοια αλλα της μανας σας το μουνι κιετσι.
Αμα εισαστε τοσο σιγουροι οτι λεω μαλακιες, δειξ'τε αυτο το αρθρο σε εναν γιατρο (καλησπερα γιατρε) να σας πει.




24 σχόλια:

  1. Δεν θα έκανα σχόλιο άλλα ο Νίκος... με έκανε να διαβάσω τρεισήμισι σειρές. Αν ψάχνεις μια μασκότ για το μπλογκ είναι ο Νίκος. Φιλική συμβουλή να παίρνεις μαζί τον Νίκο σε κάθε άρθρο σου. Και που σαι...μην ξεχνάς τον Νίκο. Όλα τα λεφτά ο Νίκος.

    - Νίκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Νίκος εδώ. Ό Άγιος Βασίλης είναι Αλβανός και μοιράζει ναρκωτικά στα καλά παιδιά κάθε πρωτοχρονιά. Αν θέλεις ακόμα να γίνεις μασκότ στείλε βιογραφικό.

      Κώστας

      Διαγραφή
    2. Ω Μοντιέ νόμιζα πως ο Άγιος Βασίλης ήταν Ιντερνασιονάλε. Εγώ, Νίκος, παίρνω τα δικά μου, με βοηθούν στη μετάφραση από το πρωτότυπο.

      Σαήττας

      Διαγραφή
    3. Ναρκωτικα γκουγκλ τρανσλεητ

      Διαγραφή
  2. Ο Νίκος είναι ο τελευταίος αρσενικός χαμαλεοντας του ζωικού βασιλείου. Το βιογραφικό του περιλαμβάνει πολλαπλές οντολογικες μεταμορφώσεις. Ας τον αφήσουμε ήσυχο χαμένο στη μετάφραση. Έτσι κι αλλιώς θα τον υποχρέωσετε. Είναι καλό παιδί αλλά είναι φαν των ρογιαλς. Μιλ μερσι ντε βοτρ ατανσιον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειμαι ο Χωστηρας, ειμαι 45 και ασχολουμαι με τα οικιακα

      Διαγραφή
    2. To προτελευταιο σχολιο ειναι απο μπονομπο που μετα βιας καταφερε να περασει στην επομενη βαθμιδα εξελιξης του.

      Νικος

      Διαγραφή
    3. Μεταφραση: εξαιτιας της εξυπνης τοποθετησης του για τα δικα του δεδομενα

      ΝΙΚΟΣ

      Διαγραφή
    4. Καιεεεε μολις εμεινα εγκυος

      Διαγραφή
    5. Υπάρχουν και χειρότερα αδερφέ: άλλοι φαντασιώνονται στραπονάρισμα από sin boy και να παίζει στο στέρεο ''θα σου κάνω μακαρονια με κιμά για να φας''

      Διαγραφή
    6. Παιζει αμα ο Σινμποη εχει κανονικη πουτσα να του τραβουσα μια στα μπακστεητζ και το λεω εγω που εχω χτισει στο Μουνι ολοκληρο μητροπολιτικο ναο, ομως ο τυπος ειπε ανοιχτα αυτο που σκεφτομαστε ολοι οσοι ειμαστε ανω των 16 που δεν χεζουμε σε μπεμπιλινο: οτι ο Κανακης ειναι για τα μπαζα. Γι' αυτο και μονο αξιζει

      Διαγραφή
  3. Φίλε εννοείς το σχόλιο του ανώνυμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, αυτό, όχι του Χωστήρα.

      Σάκης Ρουβάς

      Διαγραφή
    2. Μου αρέσει που ζω στην καρδιά κάθε ηλιθιου γεγονότος. Κάτι σαν τις αξίες και τα αρχέτυπα του κλασικισμου.
      Ροζ πανθηρας

      Διαγραφή
    3. Γεια σου Κώστα

      Διαγραφή
    4. Eimai o Xostiras kai ekana to timoni sto klipaki tou sinboi

      Διαγραφή
  4. Ρε φίλε, επειδή δε θέλω να πάρω ζάναξ κάνε μια καλή ανάρτηση για την εποχική κατάθλιψη, να ανέβουμε λιγάκι, να έχει όμως αρκετή ζάχαρη σε παρακαλώ.

    χοντρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κακως, τα Ζαναξ εχουν μηδεν θερμιδες και δεν συνδεονται με την αυξηση του σωματικου λιπους. Διαιτολογικα το προτινεινω.
      Κουμπωσου γιατι την Πεμπτη θα εχει αναρτηση μαλλον

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Μου ηρθε τωρα. Πως λεγεται η πολεμικη τεχνη που ανακαλυψαν οι αγροτες ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΩ

      ...τσαποεϊρα

      Διαγραφή