Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΓΚΟΥΓΚΛ ΓΙΑ ΤΑ ΚΛΙΚ-CLICKBAIT GOOGLE NEWS

Λοιπον

ΛΟΙΠΟΝ

Εχω εξαγριωθει με τις ειδησεις της google και με αυτο που βαζουνε τους κυριοτερους τιτλους αρθρων. Και δεν φταιει φυσικα η google.πολυ. Φταιει ομως αρκετα διοτι επιτρεπει σε ιστοσελιδες ειδησεων να βαζουν ενα κομματι της ειδησης στον τιτλο, ισα-ισα για να ψιλοενδιαφερθεις και να αναγκαστεις να πατησεις το τετραγωνακι για να δεις τι στο διαολο ειναι ολος ο τιτλος, να νιωσεις δυσφορια και συγχιση και απογοητευση και αποτυχια και να μην διαβασεις καν το υπολοιπο κειμενο.γιατι;ΓΙΑΤΙ ΓΑΜΙΩΝΤΑΙ τι γιατι;

Σημερα εφτασα στο αμην και γι' αυτο αποφασισα να γραψω ενα ακομα αρθρο οπου θα παιρνω ενα μισοτελειωμενο τιτλο και θα βαζω τη φαντασια μου να οργιασει.
Ντισκλεημερ: δεν ανοιγω τις ειδησεις, να πανε να γαμηθουνε.

1. (iefimerida) ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΟΡΓΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΕ ΠΟΛΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ παιδικο σταθμο "Τα ζουζουνια". Ο γνωστος υπουργος βαρια οπλισμενος με αναφτηρες και μαλμπουρο εφτασε εξω απο γνωστο παιδικο σταθμο και σκορπισε στο πεζοδρομιο πακετα ελληνικου καφε και μπρικια. Το εκπαιδευτικο προσωπικο αν και αριστα εκπαιδευμενο δεν μπορεσε να αντισταθει σε τετοιο θεαμα και εγκατελειψε το κτηριο ορμωντας να αρπαξει ο,τι μπορει, εγκαταλειποντας τα μικρα αγγελουδια στο ελεος του σαρκοφαγου εκλεγμενου. Στο σημειο κληθηκε η αστυνομια και τα ΕΚΑΜ και αφου συνελαβαν τους εκπαιδευτικους για ασελγεια σε εθνικο προϊον, ανεβηκαν στον πρωτο οροφο οπου αντικρισαν το ανθρωπομορφο τερας να καπνιζει μπροστα στα παιδια μιλωντας τους για το χεβιμεταλ. Ανωτατος αξιωματουχος που μετεβει στο σημειο μας αποκαλυψε οτι "τον βρηκαμε να καπνιζει και να διαφθειρει τις αθωες τους ψυχουλες λεγοντας τους οτι ο Dio ηταν ο πιο καλος τραγουδιστης των Σαμπαθ, μερικοι αστυνομικοι δεν αντεξαν και λιποθυμησαν. Εκει που ολα εμοιαζαν καταδικασμενα ενας παρατολμος χωροφυλακας βρηκε το θαρρος να του πει "δυο λαηβακια με Ρομπ Χαλφορντ οσο δεκα δισκοι με Ντιο" και τοτε ο Πολακης του απαντα εξοργισμενος "τι ειπες ρε μουνι;φωναρες σαν το Ντιο δεν ξαναβγαινουνε και το Ντεχιουμαναηζερ γαμει πατους" και τοτε πιαστηκαν στα χερι και καταφεραμε να τον συλλαβουμε". Ολα τα παιδακια βρισκονται τωρα υπο παρακολουθηση σε κλινικη αποdioξινωσης.

2. (nea kriti) ΒΑΡΔΑΚΗΣ ΓΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΣΤΕΛΙΟΥ: ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ καυλι δεν εχει φαει η Λεβεντογεννα. Ο γνωστος τοπικος αξιωματουχος μιλησε αποκλειστικα στην Nea Kriti σχετικα με το νεο αεροδρομιο του νησιου. Χαρακτηριστικα μας ανεφερε: "ερχοτανε κοσμος στα γραφεια  να πουλησει κοψοχρονια τα χωραφια και μου λεγανε "ψηλε, γαμα τις επιδοτησεις στο λαδι, πουλαω και χτιζω ξενοδοχειο". Μας απασχολησε βεβαια το γεγονος της σπανιας τοπικης πανιδας, αλλα με τη συνδρομη εθελοντων μπαλωταραμε δεκαοχτουρες, κοτσιφια, γερακια. Μαλακα μου σου λεω, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ!".

3. (πρωτο θεμα) ΦΡΙΚΗ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΠΝΙΞΕ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΗΣΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ οτι δεν ηταν ωριλάς...ή χειρουργος.

4. (newsit) ΒΟΛΟΣ: Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΕΝΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΕΚΡΥΒΕ ΕΝΑ αναπαντεχο νεο: ο μαθητης ηταν εγκυος με διδυμα. Ο μαθητης μολις ενημερωθηκε για την αναπαντεχη εγκυμοσυνη χωρισε την εδω και 2 βδομαδες αγορι του γιατι φοβηθηκε οτι θα του κανει φατουρο και κολωνατο.

7. (lifo) SERIAL KILLER ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ: Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕ το φαγητο του πριν το φαει και τις πατουσες του και τις ανεβαζε στο ινστα με χασταγκ #nofilter #millenial #cozy #foodforthought. Οι αστυνομικοι μετα τη συλληψη του εμειναν αναυδοι απο το αποτροπαιο θεαμα και το περιεχομενο του λογαριασμου του. Μεσα σε εξι μηνες ειχε 1.5 εκατομυριο φολοου και θεωρουνταν ινφλουενσερ και λαηφσταηλ-γκουρου.

19. (cnn greece) ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ ΚΑΝΙΒΑΛΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 21ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΜΕ ΤΗΝ πετσα!!! Ουτε ιερο ουτε οσιο δεν ειχε ενας κανιβαλος αφου εφαγε ενα ολοκληρο πτωμα με την πετσα, η οποια, ως γνωστον ανεβαζει τη χοληστερινη και τα τριγλυκεριδια στο αιμα ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ, αλλα και την αλατισε κι απο πανω, παρολο που οι γιατροι του ειχαν πει να κοψει το αλατι γιατι ειχε υπερταση.

34^6÷34. (sport24) Ο ΓΚΟΜΠΕΡ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΣΕ ΑΠΤΑΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ "Μ...ΚΑ" ΤΟ ΓΙΑΝΝΗ...κανεις δεν ξερει ποιος ειναι ο Γκομπερ και σιγουρα κανεις δεν θελει να μαθει ποιος ειναι ο Γιαννης και γιατι πρεπει να παιξουμε κρεμαλα με το πως τον αποκαλεσε.

28€. (newsbomb) ΠΑΟΛΑ: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ-ΣΟΚ ΤΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ελληνικου πενταγραμμου. Συντετριμενη η γνωστη τραγουδιστρια οταν της ανακοινωσαν την αυτοκτονια του ελληνικου πενταγραμμου το οποιο πριν βαλει τελος στη ζωη του δολοφονησε ολες τις νοτες (και τις 12). Στο απονενοηνομενο σημειωμα της αυτοκτονιας, το πενταγραμμο ανεφερε "ή εγω ή αυτη"

Τελος
Παλι συγχιστηκα οποτε επιλογο δεν εχει

6 σχόλια:

  1. Ειχα κανει κι εγω αιτηση στη google να μπει ο ocelebritis στη σελιδα αλλα μου ειπανε ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ακομα περιμενω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στέλνεις γράμμα κλειστό με σφραγίδα σε κόκκινο κερί με ταχυδρομικό περιστέρι. ΟΛΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΠΟΥΖΕΙΣΡΕ;

      Διαγραφή
    2. Στειλε διευθυνση γκουγκλ μωρε μαλακα δεν τη γραφει ο χρυσος οδηγος

      Διαγραφή
    3. Πατσαβουρόπιτσας και Τριχωτής Γωνία, Κάτω Πατήσια
      Υπόψιν του Μάκη του Ταρίφα

      Διαγραφή
  2. Ασχετο... Μήπως να αγόραζες ένα θηλυκό σκυλάκι μήπως αποκτούσες φίλους και συμπαθούσες και τα θηλυκά; λέω ιδέες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να "αγορασω" σκυλακι; Μηπως να φοραω και γαντια οταν τον παιζω;

      ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ
      ρητορικα ρωταω

      Διαγραφή