Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΓΡΑΜΜΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ



Αγαπητοι και αξιοτιμοι κυριοι που φτιαξατε το ελληνικο μας αλφαβητο, σας γραφω αυτη την επιστολη για να σας επισημανω οτι τα κανατε σκατα, αλλα ευτυχως εφτιαξα μια λιστα με μερικα πραγματα που μπορουμε να κανουμε για να το διορθωσουμε.

1. Εχουμε τρια γραμματα, το Γιωτα, το Ητα και το Υψιλον, ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΗΧΟ "Ιιιιιιι". Το Γιωτα λεει "ιιι", το Ητα λεει "ιιιιι" και το Υψιλον, δεν θελει να εισαι Αϊνσταϊν να λυσεις διαφορικη εξισωση για να καταλαβεις τι ηχο βγαζει. Εχουμε δυο παραπανω γραμματα απο οσα χρειαζομαστε και ειναι καιρος να λυσουμε μια και καλη αυτο το προβλημα. Θελετε να κανουμε ενα σαρβαηβορ για να δουμε ποιο γραμμα θα παρει τον πουλο;;;
   Εγω λεω να μεινει το Γιωτα, ως το πιο αντιπροσωπευτικο γραμμα στον ηχο. Π.χ. "Ιιιιιιιι!!! Τι μαλακια εκανες παλι;;". 
Το βλεπετε; Ειναι ενα μακροστενο και ευθυ γραμμα, το οποιο εκπροσωπει πληρως την τσιριδα εκπληξης και το "ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ;;;". Το Γιωτα ειναι πανισχυρο. Ακομα και μετα το Εψιλον, ή το Ομικρον, παλι "Ιιιιι" βγαζει!! 
Αρα πρεπει να παρει το μπουλο το Υψιλον και Ητα, σωστα;;
ΛΑΘΟΣ
Το Ητα ειναι παντα "ιιιι" ακομα και οταν το σκατο πιασει καλτσα. Το Ητα δειχνει χαρακτηρα και δεν αλλαζει παρεες ακομα κι οταν βγαλει γκομενα. 
Ειναι ΤΟ ΓΙΩΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ, διοτι οταν ακολουθει το Αλφα γινεται "Εεεεεεε", διοτι εκτος του οτι το Αλφα ειναι ενα ισχυρογνωμον ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ, οταν βλεπει μουνΙιιιι, το iq του να ξυνει πατωματα. Γινεται ενα ηλΙθιο "εεεεεε" λες και δεν ξερει να πει μαθημα. Το ιδιο ακριβως παθαινει και το Υψιλον οταν το καρφωκωλιαζει το Ομικρον και γινεται "ου". Το Υψιλον, εχει ομως εχει δικαιολογια διοτι ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΥ!
Και ετσι το Υψιλον χανει αδοξα την υποψηφιοτητα για το Μοναδικο "Ι". Οσο για το Γιωτα; Σαλτα γαμησου κοπελα μου, ουτε το αρχικο σου δεν ειναι "ι".

2. Το γραμμα Ξι πρεπει επισης να παρει τον πουλο, διοτι ο ηχος "ξ" που βγαζει ειναι Ξεκαθαρα συνδιασμος του Καππα-Σιγμα "κσ". Μπορουμε λοιπον να ΚΣαναφτιαξουμε το ελληνικο λεΚΣιλογιο ΚΣαναοριζοντας ΚΣεκαθαρα τις προτεραιοτητες μας με πιο εΚΣυπνες και λειτουργικες λυσεις. 
 Ξι, παρε κι εσυ το μπουλο κοπελιτσα μου και να μη σε ΚΣαναδω εδω γυρω.

3. Το Γραμμα Ψι, το οποιο ακουστικα, δημιουργειται απο το συνδιασμο Πι-Σιγμα "πσ".
Γιατι τοσα γαμημενα γραμματα θελετε να κλεψετε τη δουλεια του Σιγμα; ΤΙ ΣΑΣ ΕΚΑΝΕ ΜΩΡΗ ΜΑΛΑΚΕΣ;;;; ΤΟ ΠΣΩΜΙ ΣΑΣ ΤΡΩΕΙ;;;;
Στο σχολειο οταν μας μαθαινε η δασκαλα τα γραμματα και μας μαθαινε το Σιγμα, μας ελεγε οτι κανει "σσσσ" και μετα μας ελεγε για το Ξι και το Ψι και της λεγαμε "Κυρια, τι στο μπουτσο;;".
Ψι, κοριτσακι μου φαε κι εσυ την ΠΣωλη.

4. Και μεχρι τωρα εχουμε καταλαβει οτι σχεδον ολα τα γραμματα του Αλφαβητου εχουν ενα στανταρ ηχο. Το Μι εχει στανταρ ηχο, το Θητα εχει ενα στανταρ ηχο, το Ρο εχει στανταρ ηχο κλπ. Αλλα οπως ειδαμε παραπανω, μερικα γραμματα οταν βρεθουν μπροστα απο το γιωτα ΣΩΠΑΙΝΟΥΝ!!! ΤΙ ΣΤΟΝ ΟΝΤΙΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΔΩ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΑ; Το Εψιλον οταν ειναι μονο του ΓΑΜΕΙ ΚΩΛΟΥΣ ΚΑΙ ΣΠΕΡΝΕΙ ΚΑΙ ΘΕΡΙΖΕΙ, το Εψιλον σου φωναζει με αγενεια "ΕΕΕΕΕΕ". Αλλα και το Ομικρον. Το Ομικρον βαθαινει τη φωνη του "Οοοοοο..." για πολυ ωρα ψαχνοντας να θυμηθει το ονομα του μαλακα.
Αλλα και τα δυο μοιαζουν σαν κακομοιριασμενα κουταβια οταν δουνε το Γιωτα: ειναι, οικογενεια....
Τι στο μπουτσο συμβαινει εδω;
....για καποιο γαμημενο λογο, το Γιωτα κανει το Εψιλον και το Ομικρον να αισθανονται...αβολα (;;;)...λες να...!!!
Μηπως το Ομικρον και το Εψιλον ειναι ερωτευμενα με το Γιωτα;;;; 
Παιδες -αν ετσι ειναι η φαση- βρειτε τα μεταξυ σας και αποφασιστε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ποιος θα παει να της μιλησει πρωτος γιατι η κατασταση στο Αλφαβητο εχει γαμηθει ΤΕ-ΛΕΙ-ΩΣ. Αϊντε ζουζουνακια μου που για να καταφερετε να βγαλετε μιση αρχιδοτριχα και να φανειτε, πρεπει πρωτα να φορεσουμε στο Γιωτα ενα ζευγαρι παπαρια στο κεφαλι (ΝΑΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΛΥΤΙΚΑ ΜΙΛΑΩ), λες και της (το Γιωτα ειναι στανταρ γκομενα) λες και της κανουνε tea-bag να το βουλωσει.
Και πως στο χιλιο διαολο καταληξατε εσεις οι σοφοι δημιουργοι του αλφαβητου σε ενα τετοιο μπουρδελο; Να φανταστω διαλογο μεταξυ σας; Ας φανταστω:

(Σοφος της ελληνικης γλωσσας)
-παιδια! Λεω να ονομασουμε οτιδηποτε νεο μαθαινουμε απο τον κοσμο, "Ιδηση" και το χωραφι που θα χτιστει σπιτι, "Ικοπεδο"!!!

(Αλλος σοφος της ελληνικης γλωσσας που εχει γινει ταπερ στα ξυδια)
-γκκκχχχχχ φρρρρρρ μμμφχχχ ΚΤΠΛΗΧΤΙΚΟΟΟ!!! ΒΑΛΕ ΒΑΛΕ ΒΑΑΑΑΛΕΕΕΕ ΕΝΑ Ε ΣΤΟ ΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΝΑ Ο ΣΤΟ ΙΚΟΠΕΔΟ ΜΤΓΑΜΗΣΟΛΑ ΚΚΚΧΧΧΧΧ ΚΧΧΧΧΧΧ ΚΧΧΧΧΧΧΧΧΧΦΤΟΥΥΥΥ

(Σοφος της ελληνικης γλωσσας κσανα)
-...γιατι;;;;...

(Σοφος της ελληνικης γλωσσας γκαζοντενεκα απο τα ουισκια)
- *του καρφωνει οπλο στα μουτρα*

(Καημενουλης σοφος της ελληνικης γλωσσας)
- *παραλημενος απο το φοβο* ηηη...ηηη αληθεια νννννα λεγεται, το επιχχχειρημα σου εχει ισχυρα θεμελια

5. ΚΑΙ ΤΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟ ΑΛΦΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΩΤΑ;;;;;; Δεν μπορω να δεχτω οτι απλα "ειναι ενα ζευγαρακι". 
ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ
Το Αλφα κανει "ΑΑΑΑΑ" σαν να καταλαβε τι μαλακια ειπε και το Γιωτα κανει "ΙΙΙΙΙ" λες και απεκτησε ακομα μεγαλυτερη ενσυνειδηση του τι μεγαλη μαλακιαρα ειπε το Αλφα.
Και αυτα τα δυο παπαροπάπαρα μαζι κανουν "ΕΕΕΕΕ", και οχι μονο κλεβουν τη δουλεια του Εψιλον, αλλα ειναι λες και καποιος αλχημιστης ειπε "μαλακα μου, τωρα θα ενωσω δυο απο τα πιο δηλητηριωδη χημικα στοιχεια και ο,τι κατσει" και μετα εκανε το σταυρο του και δημιουργησε...αλατι, που εχει δυο μερη Αλφα και ενα μερος Γιωτα δηλαδη "ΑλΑτΙ" που ενωνονται με σωματιδια Λαμβδα και Ταυ για σουπερ αποτελεσματα!

6. Πουλο και το γραμμα Υψιλον, εκτος αν κανει παρεα με το Ομικρον.
Εκτος του οτι ειναι ενα ακομα "ι"...μετατρεπεται σε μια ΔΙΠΡΟΣΩΠΗ ΠΑΛΙΟΓΑΜΙΟΛΑ οταν βρισκεται μετα απο το Αλφα, και το Εψιλον! 
Την Τεταρτη παει για καφε με το Εψιλον και ακουγεται σαν "βββ", ευρηκα, ευρωστος, ευηλιος και την Παρασκευη που μενουνε στο σπιτι για Νετφλιξ, ειναι πιεσμενη ψυχολογικα (το παλιοτσουλι) και ακουγεται σαν "φφφ", ευχαριστω, ευτυχως, ευφανταστος.
ΛΟΓΙΚΟ ΜΩΡΗ ΠΟΡΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΕΣΜΕΝΗ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΙΧΕΣ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΛΦΑ ΣΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΣΟΥΝ ΣΑΝ "ΒΒΒΒ", αυρα, αυριο,  αυγο, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΗ ΘΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΓΟΣΟΥΝ ΣΑΝ "ΦΦΦΦ", αυτι, αυτοματος, αυθαδης.


Κλεινοντας, αξιοτιμοι πατερες του ελληνικου αλφαβητου, θελω να συνοψισω τα εξης:
 να πουμε στα γραμματα Γιωτα και Υψιλον να πανε να γαμηθουνε, ακομα κι αν αυτο σημαινει οτι θα χασουμε του "ου", ετσι κι αλλιως το "ου" το εχουμε γραμμενο στο μποτσο μας.
 Επισης, να βοηθησουμε τα γραμματα Ομικρον και Εψιλον να τα ζητησουν απο το Γιωτα, να ξεμπερδευουμε και μ' αυτους τους αγαθομούνηδες.
 Τριτον, να πουμε στο γραμμα Υψιλον να σταματησει να ειναι τοσο νυμφομανες, διπολικο πορνιδιο.
Σας ευχαριστω που διαβασατε το γραμμα μου και ελπιζω να ληφθειτε αποφασεων βασει αυτου ωστε να προχωρησουμε μπροστα.

Με εκτιμηση
Χωστήρ

2 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Πραγματικα ηλπιζα καποιος να κανει αυτο το σχολιο! Εισαι ο μονος που ξερω που ξερει ποιος ειναι ο GradeA!!!

      Διαγραφή