Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018

ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΣΕΞ;;;




Σιγουρα ολοι εχουμε δει εκεινο το σκιτσο δυο εικονων, οπου στην πρωτη εικονα ειναι ενα ζευγαρι που ξεντυνουνε ο ενας τον αλλον με παθος για να γαμηθουνε (σημερα θα χρησιμοποιησω καθαρευουσα), ενω στη δευτερη τους βλεπουμε να ντυνονται, ο καθενας μονος του (παιζει και να γαμηθηκαν οντως) και απο κατω, ο πανσοφος σκιτσογραφος, παλαιμαχος της ανθρωπινης διανοησης, μας ριχνει το ηθικο διδαγμα "οταν καποιος θελει να κερδισει κατι απο εσενα θα σε βοηθησει, οταν ομως το παρει εισαι μονος σου." ή κατι τετοιο τελος παντων.
 Κατ' αρχιν, αυτος που εφτιαξε αυτο το σκιτσο  δεν εχει ιδεα απο γυναικες και το πιο πιθανον ειναι να ειναι dalek ή παοκτσης, (δεν ξερω, το παιζω 50-50), γιατι αν ειχε ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΙΔΕΑ, θα ηξερε οτι οι γυναικες μετα το σεξ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΚΑΝ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΝ!!! Κατω απο τις κουβερτες κανει -63535 βαθμους Κελσιου κι αυτες τριγυρνανε το σπιτι γυμνες και με φερνουν κι εμενα σε δυσκολη θεση που θελω να φορεσω παλτο και καζακα, αλλα παραλληλα δεν θελω να εκτεθω και σαν προσωπικοτητα.
Οι γυναικες -τουλαχιστον αυτες που ξερω εγω- με φερνουν παντα σε δυσκολη. 
Μια ερευνα εδειξε οτι το σεξ ανακαλυφθηκε τυχαια το 1984, αλλα το εφηυρα εγω το καλοκαιρι του 2008 οταν πηδηξα ΜΙΑ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ πεντε φορες σε ενα βραδυ! Μπορει την επομενη μερα να μην μπορουσα να παρω τα ποδια μου αλλα αξιζε τον κοπο. Επισης το καλοκαιρι του 2011, μετα απο πολλες δοκιμες, το τελειοποιησα και μεταλαμπαδευσα τη γνωση μου στον υπολοιπο κοσμο, οταν καθε σουκου ακουγανε τα αποκοσμα ουρλιαχτα και τις πολεμικες ιαχες απο το δωματιο που εμενα. Κατι παρομοιο συνεβη και το καλοκαιρι του 2016, αλλα ο κοσμος ηδη γνωριζε και δεν πολυενδιαφερθηκε. 

Το σεξ μπορει να ειναι απολαυστικο, αλλα δεν ειναι καθολου αποδοτικο. Ποσες φορες, αντι για σεξ θα μπορουσες να κανεις κατι που δινει νοημα στη ζωη σου. Εγω π.χ. τις ωρες που θα σπαταλουσα για σεξ τις αφιερωνω στη γλυπτικη, στο μοντερνο σχεδιο ή γυρναω τα στενα να βρω κανενα ποκεμον που ξεμεινε απο το '16. 

Παραλληλα και οι γυναικες εχουν καταλαβει τη ματαιοτητα του σεξ και αφιερωνουν πλεον μονο τον αναγκαιο χρονο, ωστε να εχουν ελευθερη την υπολοιπη τους μερα να πανε για ψωνια, να πουνε τα νεακια του ή να ταρριχευσουν κανενα κακομοιρη που τολμησε να συρθει εξω απο το λακκο του friendzone.

Το σεξ στα αρχαια ελληνικα λεγοταν "σεξ'σς" και ετσι προφερεται μεχρι τις μερες μας, και οι ριζες της λεξεως αναγονται στη συντμηση "σεξεσκισ' ". Ο Πολυμεδοντας ο Σικελος, το 276.726.827 π.Χ. δεν ενθουσιαστηκε ιδιαιτερα με τον συγκεκριμενο ορο και αντι αυτου υιοθετησε το "σουγμσ' ", το οποιο επεφερε συγχυση και τριγμους και οδηγησε τελικα στον πρωτο πολεμο μεταξυ Αθηναιων και των αποικιων τους στην Ιταλια, με τελικη επικρατηση των πρωτων. Οι Ιταλοι ομως το κρατησαν μανιατικο και προφεραν τη λεξη "sèsso" που τυπικα σημαινε σεξ, αλλα ουσιαστικα προερχονταν απο το "χεσω".
  Το σεξ μεταξυ ενος ανδρα και μιας γυναικας ονομαζεται "ετεροφυλο", για πολλους και ανεξηγητους λογους. Το σεξ μεταξυ δυο γυναικων γινεται μετα το 62524425 ραντεβου, ενω το σεξ μεταξυ δυο ανδρων γινεται ειδηση ακομα κι αν δεν συνεβη.
   Οταν δυο ανθρωποι αγαπιουνται πολυ και εξακολουθουν να θελουν να κανουν σεξ μεταξυ τους εστω μια φορα το μηνα, συνηθως παντρευονται για να μην κανουν σεξ καθολου και να σπαταλανε το χρονο τους ασκοπα. Η δια βιου αποχη απο το σεξ επισφραγιζεται με την ανταλλαγη χρυσων δαχτυλιδιων και παρουσια του μαυροντυμενου σαμανου της φυλης. Το, δε, στρογγυλο σχημα των δαχτυλιδιων συμβολιζει το ανοιγμα του κωλαντερου του καθε συμμετεχοντα σε αυτο το παραλογο τελετουργικο. Μετα το τελος του γαμου, το τρισευτυχισμενο ζευγαρι παει και μετραει τα λεφτα.
   Το σεξ, σαν βιολογικη λειτουργια, ειναι η χειροτερη. Αυτοι που το εχουν κανει και γυρισαν απο την κολαση να μας πουν την ιστορια τους μιλανε για κατι το οποιο ειναι σαν να ξερνας απο τα γεννητικα σου οργανα, αλλα χειροτερο...γιατι οταν ξερνας νιωθεις μετα αναλαφρος και ετοιμος να αντιμετωπισεις τις προκλησεις της πουτανας της ζωης, οταν ομως τελειωσεις απο το σεξ, μετα νιωθεις ανεπαρκης και λιγος και δεν ξερω πως να της πω οτι πρεπει να φυγω γιατι ειναι στην πλατεια Ελευθεριας ενας πικατσου.     





2 σχόλια: