Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016

ΤΑ ΡΟΚ ΤΑ ΕΙΔΩΛΑ


   Ειχα βαλει που λες τις προαλλες στο ΑΝΑΡΧΙΚΟ ΠΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΑΣΥΒΙΒΑΣΤΟΥ ΗΡΩΑ στο ξενοδοχειο με τους φιλελεδες της Ευρωπης, ροκ ν' ακουσουμε καμια δεκαρια πελατες κι εγω. Η ωρα ειχε παει 11, οποτε ολοι οι υπολοιποι μνημονιακοι γεροπαραξενοι ειχαν παει στα δωματια τους για νανι, και δε θα ενοχλουσε κανεναν η επιλογη της μουσικης.

  Σουπερ-ντρουπερ ολα.
Ξεκιναω με Σκορπιονζζζ, μετα Καζεροζες, Φαϊαρχαους και ολα αυτα τα ωραια με τα μαλλια κομμωτηριου και τις ποζες. Μετα καποιος ζητησε Ρασταην (τουχαστμιχ), το βανω και το αφηνω στην τυχη του να παιξει ο,τι προτεινει ο αρχιτιτζεη Γιουτουπ τελεια κομ.

   Σε καποια φαση -με τον τροπο που κανει τους συσχετισμους το γιουτουμπ βασει του τι εχεις επιλεξει και ξεκινα αυτοματη αναπαραγωγη απο Αηρο Μεηντεν και καταληγει "Εσυ που δηλωνεις γυναικα μου" του Γονιδη- σε καποια φαση λοιπον, βρεθηκαμε να ακουμε Συστεμ οφ ε Νταουν το "τσοπ σουεη".
   Με τους Συστεμ δεν εχω ιδιαιτερο θεμα. Μια πολυ καλη μπαντα, διαφορετικη, στα ορια μεταξυ αλτερνατιβ, ιντι και γκραντζ (εμεις οι μεταλλαδες δεν τους πολυκαταλαβαινουμε αυτους τους ορους αλλα τους λεμε για να φανουμε ανοιχτομυαλοι και σπουδαιοι με τεραστια δισκοθηκη και μικρες πιθανοτητες να γαμησουμε). Εξαιρετικη μπαντα ενηγουεη και μετα θυμηθηκα ενα αφιερωμα που τους ειχε κανει καποτε αυτο το μουχλιασμενο κωλοχαρτο τουρκικης χεστρας που ονομαζεται "Metal Hammer" την εποχη που οι Συστεμ θα ερχοντουσαν στην Αθηνα για συναυλια.

   Ολοκληρο τετρασελιδο αφιερωμα με την πλεον ΒΑΡΕΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΑΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ.
Μαλακα μου, τετρασελιδο αφιερωμα δεν ειχε κανει στον Οζζυ και το Λεμμυ!!! Αλλα μαλλον καποιος απο τους διοργανωτες της συναυλιας τους εχωσε φραγκα και τους ειπε "ξεμουνιαστε το μεχρι να ξεχειλωσει, γραφτε ο,τι μπορειτε μεχρι να τελειωσει το μελανι".
   Εκατσαν που λετε και γραααααψανε...και γραααααψανε...και γραψανε προσπαθωντας να μετατρεψουνε το χασμουρητο σε παρτυ με κοκα και καργιες. Στο τελευταιο μαλιστα κομματι του αφιερωματος κανανε και λιστα με τελιτσες (ανα μελος της μπαντας), μερικα πραγματα που πρεπει να ξερουμε γι' αυτους, σε μια απελπιδα προσπαθεια δημιουργιας ιματζ.
Μαθαμε για παραδειγμα οτι ο...ας τον πουμε Τζεησον Γιδοβοσκιαν κανει το μουσι του πλεξουδες απο τα 15, ή οτι Πιτερ Παπαριαν εχει τρεις κιθαρες σπιτι του και τρωει μπισκοτα με γευση τραχανα.

ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ

Εγω το ροκ ηρωα μου τονε θελω μεγαλοπρεπη με ταραχωδη ζωη να σφαζει παρθενες και να κανει γλυκο ερωτα με δρακους μεσα σ' ενα καστρο γεματο ψοφιους δεινοσαυρους.
Τονε θελω να εχει ερθει κοντρα με το συστημα και να εχει τουλαχιστον δεκα ψυχικα τραυματα που οδηγουν στη σχιζοφρενεια.
   Θελω να εχει πηδηξει δυο φορτηγα Σκανια απ' την εξατμιση (παρα φυσιν) και να τραβαει μυτιες μανογαλο απ' τα βυζια εγκυμονουσας γκρουπι. Δε γουσταρω ενα γαμιδη χιπη που μια φορα του καλεσανε την αστυνομια στο σπιτι κι απο τοτε το εκανε ολοκληρο θεμα.
Δεν θα δεχτω σαν γαμαουα ροκ αηντολ ενα φλωρο που βρηκε μαγικη συνταγη να χεζει χιτακια καθε εξι μηνες.
Ρωτησανε καποτε ενα τετοιο ζωαδι ποιο ειναι το πιο ακραιο που εχει κανει στο σεξ κι αυτος απαντησε οτι μια φορα στο λεωφορειο που πηγαινε τη μπαντα παραλιγο να κανει σεξ με δυο φαν του συγκροτηματος.

ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ;;;;

Ο Λεμμυ, οταν τον εδιωξαν απ' τους Χωκγουιντ, επισκεφτηκε μια-μια τις γκομενες τους και τις πηδηξε ολες. 

...και τις 5

Του γερο-Οζζυ του παιρνουνε ακομα πιπες οι φανς και μαλιστα ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΤΟΥ!! (δυο θαυμαστικα για να μη φανω υπερβολικος).

Τσογλανια φλωροι, ολα σας ερχονται βολικα με τις καταλληλες γνωριμιες, ετσι δεν ειναι;

Ο Τσακ ο Σουλντινερ (rip) σηκωθηκε απ' το σπιτι του και πηγε στον Καναδα να κανει μπαντα, απ' την οποια εφυγε αμεσως. Μετα πεθανε ο αδερφος του και ονομασε δικια του μπαντα, τους Death, προς τιμην του αδερφου του. Αμα δεν του αρεσε καποιος τονε σουτερνε κι αυτο ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ. Κι οταν επαθε καρκινο και δεν ειχε τα φραγκα για να κανει θεραπειες ειχε κερδισει τοσο ρισπεκτιδι που βαλανε ρεφενε ολες οι μεγαλες φιρμες του μεταλ φραγκα να σωθει το παλικαρι...αλλα δε σωθηκε και κλαιγαμε 3 μερες.

Τονε Αξλ το Ροουζ τονε βιαζε ο πατερας του απ' τα δυο του χρονια και εχει ιστορικο βιας και καταχρησης ναρκωτικων και αλκοολ. Μεγαλη ντιβαρα και εγραφε στο μπουτσο του κοσμο, γεγονος που καποτε οδηγησε σε βιαιες ταραχες μετα απο ακυρωση συναυλιας των Ροουζες στον Καναδα. Τωρα γαμαει μανες σαν τραγουδιστης των ACDC.

Ο Μπλακης ο Λολες, γιος παπα που δεν τον εκανε ζαφτι ο πατερας του και τον εστειλε στρατιωτικη σχολη να βαλει μυαλο κι εκει γνωρισε το αλλο το αρχιρεμαλο-γαμημενο-καριολη, τον Κρις Χολμς. Σηκωθηκανε και φυγανε βραδυ και φτιαξανε τους WASP προκαλωντας με τη μουσικη τους το συντηρητικο κατεστημενο ολοκληρων των ΗΠΑ. Τους ειπανε σατανιστες, κτηνοβατες και διαφθορεις και φαγανε απειρες μηνυσαρες, αλλα αυτοι ΣΤΗ ΜΠΟΥΤΣΑΡΑ ΤΟΥΣ ΧΥΝΑΝΕ ΑΒΕΡΤΑ ΚΡΕΑΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ στα live.

Ετσι τον θελω τον ηρωα μου. Να γαμαει και να δερνει ασυμβιβαστα, προκαλωντας τους παντες και να ερχεται σε συγκρουση με τα γαμημενα τους συμφεροντα.  

17 σχόλια:

  1. ωραιο αρθρο χωστηρακο.ολα καλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O Αξλ ο Ροουζ τι κουκλος καρακουκλος!! Ουουουου!!!
    "Think About You" baby
    https://www.youtube.com/watch?v=kfOtJ98d1Ms

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλα λιγος ομως μπροστα στο Sebastian Bach

      Διαγραφή
    2. Αλλος σουπερ κουκλος!!!
      Πες και για αυτον ολα οσα ξερεις

      Διαγραφή
    3. ΡΟΥΦΧΙΑΝΕ ΘΕΣ ΝΑ ΦΑΚΕΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΦΑ ΣΕΠΑΣΤΙΑ ΠΑΧ ΣΚΙΤΡΟΟΥ;

      ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΑΣΑΝΙΣΕΙΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΛΟΓΗΣΩ ΤΙΠΟΤΑ

      Διαγραφή
    4. Καλα μην κανεις ετσι
      και συ κουκλος εισαι!
      Πες για σενα και βαλε και ενα δικο σου κομματι

      Διαγραφή
  3. Ανωνύμ: τιπ για βασανιστίρια: βάλτον να κάνει επιμέλεια-διορθώσεις στο μπλογκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ιγω δεν σκαμπαζω απο δαυτα τιποτες αλλα προχτες με βιασαν κατι ζαρκαδια... Θα σου πω ομως μια ρεμπετια...το μουνι και το μπουκαλι μ εφεραν σ αυτο το χαλι νιωθω μεσα μου μια παλη (τοξικη οχ ταξικη) ειναι η διψα μου μεγαλη παλι εκανα κεφαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μιτρουλα, να πας να κανεις την καταγγελια σου στη βεβεεφ που μας εχει τσακισει το μπουτσο οτι αυτα τα, αθωα -δηθεν- πλασματα βοσκουν αμεριμνα στα λιβαδια και δεν στοκαρουν ανυποψιαστους βοσκους να τους στησουν στα τεσσερα να τους λυσσαξουν στο πηδημα

      Διαγραφή
    2. Ψυχ-ος ΑΤΑΚΤΗ ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΙΣΗ στα βουνά....

      Διαγραφή
    3. Αμ θα παω με την κλιτσαμ και δυο γιδια μποντιγκαρντ... Ξερς τι ατιμα ειναι αυτα τα ζαρκαδια...μ εχουν βαλ στο ματι...ε προχτες ο προδοτς ο γιδις (εγινε ψητος) φωναξε ενα ζαρκαδ να φωναξ μια αρκουδα για να μην ξημερωθω...γιατι ταχα δεν ταιζω καλα...ευτυχως ορμσαν τα γιδιαμ στην καφετια και τωρα εχω γουνα για το κορμακιμ σαν πιασν τα κρυα...

      Mitras ρομαντικ λαβερ φρομ δε μαουντενς

      Διαγραφή
  5. Το είχα διαβάσει όταν ανάρτησες.
    Περνάω λόγω Νόμπελ να πω πως ήταν προφητικό- κάτι έπιασες στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δαφνη, να υποψιαστω οτι μιλας για το Νομπελ Λογοτεχνιας και οχι το Ειρηνης, αν και θα μπορουσανε να μοιρασουν το δευτερο στα τρια: εναν στον Κολομβιανο, ενα στους αλληλεγγυους νησιωτες μας κι ενα στον Ντυλαν

      Διαγραφή
  6. To Μέταλχάμερ δεν ξέρω αν ήταν πάντοτε σκατά, αλλά σε κάποια φάση έγινε εντελώς κωλοφυλλάδα, και το πήρα χαμπάρι ενώ ήμουν μικρό και χαζό, φαντάσου. Δεν ήμουν ποτέ φαν των σίστεμ αλλά δεν με χαλάνε κιόλας, όταν τους είχα δει λάιβ όμως όταν είχαν έρθει πρώτη φορά στην Ελλάδα, σαν σαπόρτ στους ΣΛΕΙΕΡ (νομίζω το 97' στο περιστέρι) που ακόμα δεν τους είχε προμοτάρει το Μέταλχάμερ, είχαν φάει τρελή γιούχα και μπουκάλι από την πλειοψηφία του κοινού και είχα ξενερώσει. Μετά από λίγα χρόνια βέβαια, παίζει κάποιοι από αυτούς που τους φτύναν, να τους γλύφαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή