Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΥΙΝΓΚΕΡΣ-Η ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ



   Ο εγκεφαλος ειναι ενα ηλιθιο οργανο.

Κανονικα θα επρεπε να κλεισω αυτη την αναρτηση εδω και να αφησω τον καθενα να την ερμηνευσει οπως θελει. Επειδη ομως ο δικος σας εγκεφαλος, οπως και ο δικος μου ειναι ηλιθιοι, και σε ατομικο, αλλα και σε συλλογικο επιπεδο, θα κατσω να το αναλυσω.

Φυσικα, χωρις εγκεφαλο, αλλα με ενα απλοϊκο νευρικο συστημα, θα ειμασταν αβουλα κομματια σαρκας, ικανα μονο να τραφουν και να αναπαραχθουν. Ομως η σκεψη και η επεξεργασια συνθετων πληροφοριων μεσα στη γκριζα μυξα του κρανιου, μας εδωσαν τη δυνατοτητα να κατακτησουμε τον κοσμο και γενικα...να κανουμε του κεφαλιου μας. Κι αυτος ο διισμος Σκεψης-Πραξης ηταν που εφερε την προοδο.

   Ομως ο εγκεφαλος δεν γεννα μονο ιδεες, αλλα εχει και εναν αλλο, πιο σκοτεινο και αποτροπαιο ρολο, αυτο του ρουφχιανου, του προδοτη και του χειραγωγου.
Ας παρουμε ενα παραδειγμα απο τη ζωη: εχεις μπροστα σου ενα μεσημεριανο γευμα με γαλοπουλα στη σχαρα και τηγανιτες πατατες. Αυτος το συνδιασμο οπτικης καυλαντας και γευσης τον παιρνει ο εγκεφαλος και σου δινει εντολη ΕΣΕΝΑ ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ (οταν πεινας δεν εισαι ο εαυτος σου, οποτε ας πουμε οτι στις μεγαλες αναγκες σου λειτουργεις ως μιστερ Χαϋντ και κανεις πραγματα που δεν θα εκανες ως ντοκτορ Τζεκιλ), δινει λοιπον εντολη να φας μεχρι να ξεκωλιαστεις "τρωε πουστη γιατι αμα δε φας κι αλλο θα πεθανεις της πεινας, θα μεινεις ο μισος και θα σε δερνει Εβραιος τσιλιμπιθροξυλος που εχει ροζ ζωνη στο Krav Magay. Τρωγε μεχρι να φτασει η πατατα στο ρουθουνι".
   Και τρως.
Τα ζωωδη ενστικτα που κληρονομησες απ' τα εκατομυρια χρονια εξελιξης των σαρκοβορων προγονων σου ειναι ακομα εδω, αναλλοιωτα.
Πιρουνιά την πιρουνιά, η επιδραση της πεινας περναει κι εσυ επιστρεφεις στο κανονικο σου. Εισαι ξανα ο ιδιος που ησουν πριν.

...ή μηπως οχι;
Βλεπεις, οσο εσυ ετρωγες, ο εγκεφαλος σου εστελνε υπουλα σηματα σε αλλα σημεια του κορμιου σου, ετοιμαζοντας με ακριβεια διαβητη την ιδια σου την καταστροφη. Στρατηγικα σηματα που εσυ δεν επαιρνες χαμπαρι γιατι το γλειωδες αφεντικο της Υπαρξης σου, γεμιζε τις νευρικες αποληξεις της Ενσυνειδησης σου με ορμονες που σου ουρλιαζαν "ΚΑΥΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΦΑΪ ΣΗΜΕΡΑ!!!", κι εσυ ησουν απλα τυφλωμενος και ανυμπορος να συνειδητοποιησεις το παιχνιδι που παιζοταν πισω απο την πλατη σου.

Και οταν πια εχεις χορτασει και εισαι ικανος μονο να αναψεις το τσιγαρο της ευχαριστησης ΤΟΤΕ ΕΞΑΠΟΛΥΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ισχυροι πονοι στο εντερο και βιαια ανοιγματα της σουφρας να απελευθερωθουν τα πρωτα νεφη μεθανιου, αποτελουν το πρωτο κυμα της κολασης που θα ακολουθησει.

Συνειδητοποιεις εφιδρος οτι εκανες τεραστια μαλακια που εφαγες το πρωι τρια σαντουιτς ζαμπονοτυρια, αλλα πλεον ειναι πολυ αργα...
...η κοντινοτερη τουαλετα ειναι εκατομετραγαμωτιμου και πρεπει να ανεβω και σκαλια...

Τρεχεις, ή προσπαθεις να τρεξεις, αλλα αν προσπαθησεις να ανοιξεις το βημα σου λιγο παραπανω θα γεμισεις τα μπουτια σου σκατο, οπως τοτε στη Δευτερα Δημοτικου...ωωωωχχχιγαμωτιμου δεν μπορω να το αφησω να ξανασυμβει *κλωτσια του αντερου κατευθεια στ' αρχιδια*
Προχωρας ηλιθια και καταϊδρωμενος σαν αθλητης του βαδειν
Ακομα τριανταμετραααααχχχχχ....θα προλαβω

Οσο πλησιαζεις προς την τουαλετα, τοσο πιο πολυ ο εγκεφαλος σου στελνει δικτατορικα χτυπηματα στα αντερα σου να αποβαλλουν το περιεχομενο τους κι εσυ πονας και απορεις "μα γιατι το κανεις αυτο, αφου φτανουμε;" κι αυτος χαχανιζει μεσα στο κρανιακο του ανακτορο, χωρις να σου δινει σημασια. Σαδιστικη, μπασταρδη μυξα, πετρα του Σισυφου (εγω ειμαι αυτος) που ειμαι αναγκασμενος να σε κουβαλαω μια ζωη.

Φτανεις εξω απο την εισοδο των τουαλετωχχχχχχ θα πεθανω πουστη...και ειναι κλειδωμενη.
Ο εγκεφαλος σου εχει γαμηθει στα γελια και ξελασκαρει λιγο την κλανοβαλβιδα να φυγει μια ακομα σαδιστικη κλανιτσα (ευτυχως οχι υγρη) ισα-ισα για να σε κανει να νιωσεις μεγαλυτερη αμφιβολια.

ΠΟΝΑΩ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΝΑΩΩΩΩΩΩ

Εκεινη τη στιγμη βλεπω ενα μικρο σκυλακι να περνα απο διπλα μου και ευχομαι να ημουν ενα σκυλακι που κανενας δε θα νοιαζοταν αν θα σφιξει τα ποδαρακια του και αμολησει μια αναλογου μεγεθους κουραδιτσα πανω στο...οπουδηποτε.
Γαμημενες κοινωνικες συμβασεις που "απελευθερωσαν" τον ανθρωπο, αλλα ετσι και ο Χωστηρας σπρωξει μια αφρατη στο πατωμα θα του φερουνε και τους μπατσους, χωρια τη ρομπα.
Πρεπει να δρασω αμεσα.
Οι τουαλετες εχουν αλλη μια εισοδο -σιγουρα ξεκλειδωτη- αλλα ειναι ΩΩΩΩΩΠΟΥΤΑΝΕΣΨΟΦΑΩΩΩΩ αλλα σαραντα μετρα.

Κανεις το σκατο σου πετρα και ανεβαινεις τα τελευταια μετρα του Γολγοθα.
Οσο φτανεις τοσο ο εγκεφαλος σου αρχιζει να μετακινει το Θηριο. Ολο και πιο χαμηλα. Ολο και πιο χαμηλα.
Το νιωθεις να κατεβαινει ξυνοντας ανελεητα τα αντερα σου και εισαι ετοιμος να λιποθυμισεις απ' τον πονο.
Ενα μουγκο ουρλιαχτο ειναι το μονο που ακους μεσα σου, οσο η Ναυαρχιδα του Νταρθ Βεηντερ ξεσκιζει τα σωθικα σου.
Μουγκριζεις προσπαθωντας να φοβερισεις το Δαιμονα, ή εστω να τον καθησυχασεις οτι σε λιγο φτανεις, αλλα ο σαδιστης εγκεφαλος τον σπρωχνει, χειροτερα αυτη τη φορα.

....

...
Κανονικα η θεα της λεκανης θα επρεπε να κατευνασει τον Εγκελαδο στα σπλαχνα σου, αλλα αυτος ουρλιαζει.
Πονας
ΩΩΩΩΡΕΠΟΥΣΤΗΜΟΥ λυνεις τη ζωνη
ΨΟΦΟ ξεκουμπωνεσαι

Στον αερα πλεον, και με ξεσκεπαστο κωλο ο Τιτανας αρχιζει να γεννιεται.
Δεν εχεις καν κλεισει την πορτα της τουαλετα, ουτε εχει καν καθισει στον Αλαβαστρινο Θρονο της Απολυτης Σωτηριας.

Μεσα σε πονους, νιωθεις οτι το Μεγαλο Αφεντικο κυλιεται στα πατωματα κλασμενος στα γελια με τη φαρσα που σου σκαρωσε κι εσυ εχεις ξενερωσει με ολο αυτο το χουνερι.

Αυτη ακριβως ηταν και η εμπειρια μου με τους swingers.
Αληθεια πιστευα οτι θα ηταν κατι εξαιρετικο που θα εβλεπα για πρωτη φορα στη ζωη μου, αλλα στην ουσια με εκανε να ξενερωσω με πολλα πραγματα. 
Κατ' αρχην επαθα υπερβολικη εκθεση σε βυζια. Θεοι των Γραφων ειδα πολλα παραπανω ζευγαρια βυζια απ' οσα αντιστοιχουν στον μεσο ανθρωπο και επαθα το χειροτερο: τα απομυθοποιησα.
Και να ξερετε, δεν υπαρχει χειροτερη καταρα για εναν αντρα, απο το να περναει μπροστα του γυναικαρα και να μη θελει καν να κοιταξει τα βυζια της. Να μην ονειρευεται να χωθει αναμεσα τους και να τα πιπιλαει μεχρι να του ξεφτισει η γλωσσα. Και το ακομα χειροτερο...να μην του αρεσουν πλεον και τα πλαστικα βυζια.
Θυμαμαι εποχες που ανοιγα το πισι και μου εγραφε ο Γουγλης "καλως το λεβεντη, μισο ν' ανοιξω την καρτελα με τα τεραστια μεμέ".
Ποσα βυζια ειδα θεε μου. Μικρα, μεγαλα, πλαδαρα, στητα, πλαγιαστα, κολλητα, ξεχωριστα, σκατα, φατά....

Επισης ειδα και πολλα μουνια.
Ναι, υπερβολικα πολλα και ολα εκτεθειμενα μπροστα μου να κανουν παρελαση λες και ηταν η 25η Μουνίου και μερικα ειχαν απανω τους μεταλλα και φουμα και ηταν σαν οϋκαδες. Αλλα πλαδαρα με κρεμαστα μουνοχειλα (παλιουρες, παλιοσειρες) και μερικα με τριχες (βουνισιοι καταδρομεις). Σιχαθηκα τη ζωη μου ναπουμε, γιατι να ξερετε, δεν υπαρχει χειροτερη καταρα για εναν αντρα απ' το να βλεπει ενα ωραιο, γυμνο μουνακι και να μη θελει να το βαλει κατω και να το πηδαει και μετα να βαλει το ενα του ποδι εεετσι και μετα το αλλο ποδι του εεετσι και μετα να παει απο πλαγια και τελος παντων να πηδα μεχρι να ξεφτισει το πουλι απ' το τριψε-τριψε.

Ειδα επισης πολλους κωλους. Οι περισσοτεροι χαλια, αρκετοι μμμμμμνιαχ μνιαχ μνιαχ και καμποσους πολυ καλους. Αλλα τους εβλεπα σε μονιμη βαση, ξεσκεπαστους να τριγυρνανε, ετσι, χωρις να υπαρχει καποιο μυστηριο, κανενα σασπενς, κανενα σκοτεινο παρελθον. Απο ενα σημειο και μετα βαριομουνα να τους κοιταω και βρηκα οτι το ξεφυλλισμα μεντας για μοχιτο αποτελει μια εξαιρετικη ψυχοθεραπευτικη ασχολια. Και να ξερετε, δεν υπαρχει χειροτερη καταρα για εναν αντρα απ' το να περνα διπλα του κωλαρα, κι αντι να μονολογει "πω να σου γαμησω τι πατουρα ειναι αυτη παλι πρωινιατικα;", να κοιτα το απεναντι παρτερι με τις μεντες και να ξερογλειφεται σαν υπογλυκαιμικος μπροστα απο ζαχαροπλαστειο.

Ειδα και πολλες πουτσες. Παραπανω απο το επιτρεπτο οριο της μιας πουτσας που του αντιστοιχει στη ζωη του μεσου αντρα (της δικιας του), εκτος αν ειναι γκεϋ.

Και ξερετε, δεν υπαρχει χειροτερη καταρα για εναν ετεροφυλοφιλο αντρα απ' το να βλεπει αλλες πουτσες. 
   

18 σχόλια:

  1. Πολύ περιγραφικός.Το συμπέρασμά μου από το άρθρο είναι ότι από εδώ και πέρα ψάχνεις ή συναίσθημα ή ένα καλό μοναστήρι και αρχίζω να σου ψάχνω.Ή τρίτη επιλογή είναι να γίνεις gay λόγω κορεσμού αλλά μόνο για σένα θα το εξαιρέσω.Μαρίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι ειναι μωρε το γκεη; Η τελευταια επιλογη αμα εχεις πια χορταπασει πηδημα και ψαχνεις νεες τρυπες να τρυπωσεις;
      Ο/η γκεη νιωθει βιολογικη, φυσικη σεξουαλικη ροπη προς το ιδιο φυλο. Δεν ειναι ο καθε καγκουροχλεχλες που χορτασε καργιες και τονε τρωει ακομα το πουλι του

      Διαγραφή
    2. Γκουχ γκουχ George Michael.Μαρίνα

      Διαγραφή
    3. Ο ΤΣΩΡΤΣΜΑΗΚΟΛ ΗΤΑΝ ΑΝΕΚΑΘΕ ΠΑΗΣΕΞΟΥΑΛ

      ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΑΣΤΙΛΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΙΜΟ

      Διαγραφή
    4. Περίεργο.Δεν μου το είπε όταν τον είχα συναντήσει κάποτε σε λόμπι ξενοδοχείου και μου τραγουδούσε

      I swear I won't tease you
      Won't tell you no lies
      I don't need no bible
      Just look in my eyes
      I've waited so long baby
      Now that we're friends
      Every man's got his patience
      And here's where my ends

      I want your.....

      Δεν έχω κρύωμα,δεν κάνουν κάτι οι παστίλιες.Marina

      Διαγραφή
  2. Απολαυστικός είσαι ρε μάγκα :)
    [Αχούρας]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που 'σαι μωρη Αχουρα Μαζντα μη τα σπασω ολα και γεμισω τη ΓΑΔΑ μολοτωφ του αη-Μητσου σημερα μεγαλ' η χαρη του

      Διαγραφή
  3. Να σου πω τώρα ότι το περίμενα?
    Δηλαδη παίρνοντας σαν παράδειγμα τον εαυτό μου, που έσκαγα να ήμουν στη θέση σου (αλλά να μη με πατάγανε τόσο στη δουλειά) και ενώ φταχνόμουν με τα λεγόμενα σου για γαμήσια γκρουπαριστά, παράλληλα ξενέρωνα που η χώρα γίνεται προορισμός σεξουαλικού τουρισμού όπως κάτι Ταιλάνδες κλπ
    Όταν οι τρις στους πέντε Έλληνες "πεινάνε" και δεν έχουν λεφτά να πληρώσουν λογαριασμούς, αυτοί οι τύποι πληρώνουν 1000+ ευρω τη μέρα, δηλαδή το ζευγάρι 2000+ /μέρα (πόσες μέρες μείνανε? πέντε?)10.000 ευρώ γιατί? Για να γαμιούνται ρε μαλάκα.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΘΥΜΩΝΕΙ ΡΕ ΜΑΝ.
    Το περίμενα λοιπόν ότι θα μπούχτιζες γιατί σε ξέρω. Βεβαία θα μου πεις, ότι άφησαν τα ωραία τους λεφτά και ίσως τα μοιράστηκαν διάφοροι που τα είχαν ανάγκη (ελπίζω).
    Σε περιμένω Ηράκλειο να τα πούμε από κοντά.

    Johnny B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τζονυ, απλα ελπιζω εστω καποιοι απο αυτους να κανουν αγαθοεργιες. Δεν θελω να πιστεψω οτι σε ενα γκρουπ 340 ατομων ειναι στη ζωη τους ολοι μουνοπανα για το μπουτσο ή το μουνι τους.
      Απο 'κει και περα, ο καθενας μας ας επιτελεσει το χρεος του απεναντι στο κοινωνικο συνολο

      Διαγραφή
  4. Φαγητο και σεξ. Δυο μεγαλες απολαυσεις της ζωης που διαγυρουν τις αισθησεις. Το πιατο πρεπει να ειναι γεματο και στις δυο περιπτωσεις και να μπορεις να βαλεις κι αλλο!
    Μπορει η στιγμη του φαγητου και του σεξ, να ειναι η καλυτερη της ημερας;
    Ναι μπορει! Γιατι ειναι μικρες εκρηξεις χρωματιστων πυροτεχνηματων μεσα στο κεφαλι!
    Ναι, εκεινου του ηλιθιου οργανου που δεν ειναι και τοσο ηλιθιο τελικα!
    Καλο Χειμωνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *διεγείρουν τις αισθησεις (λολ)

      Διαγραφή
    2. Θα παω σουβλατζιδικο να δυογυρους με απολα γιαουρτι τις αισθησεις μου.

      Παρολ' αυτα δεν θα διαφωνησω καθολου επι της αρχης

      Διαγραφή
    3. Α ρε μαλακιστηρι πεινουσα μαλλον και δεν ηταν στιγμη για σχολιο αλλα δεν γαμεις;
      για πες,
      Εχεσες τελικα στο ορος Σουνγκ που σε εστειλε ο μυαλος σου και ο κωλος σου;
      Για δεν εμεινες εκει στο ναο Σαολιν κανα 5-6-7 χρονια και να ερθεις "Δρακος Πολεμιστης";
      Μετα θα ησουν ο ψυχρος εκτελεστης του παγωμενου σεικερ με το παγωμενο προσωπο.
      ΙΙΙΙΙΑΑΑΑΑ!! (πολεμικη κραυγη)

      Διαγραφή
    4. Ο ΑΝΤΙΦΑ ΗΡΩΑΣ ΓΕΝΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΓΜΑ ΠΟΥ ΞΕΧΥΝΟΤΑΝ ΑΠΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΗΣ ΓΗΣ ΟΤΑΝ ΕΠΕΣΕ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗΣ.
      ΣΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ ΚΥΛΑΝ ΟΧΤΑΚΟΣΑ ΟΧΤΑΝΙΑ ΒΕΖΙΝΑ
      ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΟΡΘΙΑ ΖΩΤΑΝΗ ΜΟΛΟΤΩΦ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  5. Ετσι γινεται συνηθως αγαπημενε Χωστηρα, οπου
    χορταινει το ματι μπουχτιζεις. Πολλες φορες
    ακουω να λενε "ε ρε και να ημουνα γυναικολογος"
    και σκεφτομαι ποσο μπουχτισμενος πρεπει να ειναι
    ενας γυναικολογος με τοσες ποσοτητες μουνιου που
    βλεπει καθε μερα!
    Την μαγεια για το αποκρυφο την δημιουργει ο
    εγκεφαλος (αυτος ο υπουλος που ανεφερες), οσο
    το ματι δεν του δινει τεραστιες ποσοτητες εικονων.
    Διεγραψε απ τη μνημη αυτες τις εικονες asap..ποτε
    δεν ξερεις ποια στιγμη θα τις ανακαλεσει ο υπουλος
    εγκεφαλος! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα οσα χαρακτηκαν με λεπιδα στη ρητινη του ματιου μου και περασαν στο κεντρο μνημης του εγκεφαλου μου, δυστυχως δεν προκειται να διαγραφουν. Οχι τοσο ευκολα.
      Εδω μου κατεστρεψαν το αξιακο μου συστημα στις τσοντες.
      Πλεον τον παιζω βλεποντας πλαστικες καρεκλες και διαφημιση χλωρινης

      Διαγραφή
  6. Μέχρι που έλεγες για τα βυζά λέω νταξ' υπάρχει και ο κώλος και για μένα ο κώλος υπερκαλύπτει τα βυζά. Αλλά και με τον κώλο;
    Αποτοξίνωση και στην ανάγκη βλέπε και γκέι τσόντες μέχρι να σιχαθείς τα πέη και να σου ξανάρθουν στο μυαλό τα βυζά...
    ΤΙ ΛΕΩ ΚΟΝΑΝ ΜΟΥ!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προεδρα, δεν μπορω για την ωρα να δω αλλο σεξ, γκεη, στρεητ, μπαη ή ο,τι στο διαολλ σεξ υπαρχει. Επαθα μεγαλο οβερντοουζ. Ασε που οπου και να παω, νομιζω οτι ο καθενας μπορει να ειναι ενας ινκογκνιτο σουινγκερ. Γαμω την πουτανα μου δηλαδη.

      Αυτη την εποχη τον παιζω κοιτωντας φωτο απο πιγκαλ και σινιε τραπεζομαντηλα

      Διαγραφή