Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2016

ΣΟΥΙΝΓΚΕΡΣ-ΜΕΡΑ ΠΡΩΤΗ



   Ξυπνησα στις 8μιση απ' το ξυπνητηρι.

Μια ομορφη μαζα απο μαλλια, τσιμπλες και σωβρακο-τυροπιτακι να καλυπτουν ανεμελα, κομματια του ναρκισσικου κορμιου μου.

  Ενα απαλο Πωρεμπουστημου γλυκοκελαϊδησε στην ακρη των χειλιων μου και σηκωθηκα απο το σκληρο μου στρωμα, αναρρωτιωμενος πως εκανε καρδια στους υπεφτηνους του ξενοδοχειου να βαλουνε τον καλυτερο τους βραδινο μπαρμαν να δουλεψει πρωι...
...παρανοϊκο και συναμα κατι αλλο, πολυ λογοτεχνικο, που το εγραψα ετσι για να φανει οτι και καλα μου προκαλει αναμεικτα συναισθηματα και να νομιζετε οτι διαβαζετε τον Ελληνα μπασταρδο γιο του Κουντερα.

Η ωρα ειχε παει ηδη 11-παρα κι εγω ειχα ηδη πιει ενα πανισχυρο φραπε μετριο μαυρη.
   Η δυναμη του καφε ειναι τοσο μεγαλη που πριν τον φερουνε οι εξωγηινοι στην Ευρωπη, η Ανθρωποτητα ηταν ενα ματσο Νεαντερνταλ που επινε τσιπουρο και ψωμοτυρι και οι γιδες ειχανε ακομα χαυλιοδοντες. Με την ελευση του καφε προχωρησαμε μπροστα αφηνοντας πισω μας, μια για παντα, τις προβιες, τα ροπαλα και τις πουτσες που εκαναν φλιπιτι-φλοπ ανεμελα στις αρχεγονες πεδιαδες και μπηκαμε αγερωχα σε μια νεα εποχη αϊφονς, γκομενακιων και ριζοσπαστικης αριστερας.

...11-παρα και παιρνω το μακρυ μιλι για το ξενοδοχειο, ενω διαφορες σκεψεις χαραζαν με βια το μυαλο μου...

...θα ειναι αραγε οι πλουσιες καργιες με τιποτα ξεκωλες στριγκαρες και μικροσκοπικα μπικινι που μεσα τους θα παλευουν να ξεχυθουν ορμητικα τεραστιες σιλικονιασμενες βυζαρεπουστη μου μακαρι να μην πεθανει το σκυλι μου δε θα την παλεψω...

   Το ξενοδοχειο ενα οχυρο.
Σηκωμενες τεραστιες αυτοσχεδιες ψαθιες για να μην μπορουν να δουν οι περιοικοι το τι γινεται και δυο τετραμετρες μεταλικες πορτες υψωνονταν, κλεινοντας το δρομο προς τις εισοδους.
Τα φιλελεδια ειχαν πληρωσει αδρα την ιδιωτικοτητα τους, κι αν αυτο σημαινε οτι το ξενοδοχειο προστατευεται απο τις πυλες της Μορντορ απο ορκ με αλεξισφαιρα και ασυρματους, so let be it.

   Προχωραω μεσα αδυσωπητος, αλλα προβληματισμενος.
Ο καιρος αν και συνεφιασμενος ειναι ακομα ζεστος.
Γιατι δεν εχουν βγαλει οι καργιες ακομα τα ρουχα τους, να ξεχυθουν σε ενα μαραθωνιο πουτσας και αναστεναγμων; Που ειναι τα βογκητα στα μπαλκονια και στις τουαλετες;
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΓΑΜΙΩΝΤΟΥΣΤΟ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ;
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩΠΕΡΑ
ΜΗΠΩΣ ΣΝΟΜΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΩΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ Ή ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΤΕΛΕΣ ΒΙΑΓΚΡΑ;;;

ΨΟΦΟ ΓΑΜΙΟΛΙΑ ΑΝΕΡΑΣΤΟΙ

ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΞΥΠΝΑΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟ ΚΑΚΑΔΙ ΑΠΤΗ ΜΥΞΑ ΚΟΥΜΠΩΝΟΥΝΕ ΨΩΛΗ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΚΟΠΕΛΑΣ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ

ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ!

...οι συναδελφοι μου εκει γυρω προσπαθουνε ακομα να στησουν το μαγαζι.
Εγω αρπαζω ενα μπαλτα κι αρχιζω να κοβω με χαρη και προσηλωση τα πορτοκαλια και λαϊμ που θα στολισουν τα μπακαρντι κολα και τα απερολ-σπριτς των ακολαστων μνημονιακων.

Σιγα-σιγα αρχιζουν να απαντωνται τα ερωτηματα μου περι πρωινης ελλειψης πουτσας, καθως παρατηρουσα τα ζευγαρια και κοβοντας στα τυφλα πορτοκαλια, λεμονια, νυχια, σεσουλες και ψυγεια.
Πολλοι απο αυτους ερχοταν για πρωτη φορα σε swingers-party και ενω τα παλια ζευγαρια αρχιζαν τις χαιρετουρες και τα "ωωωω μα τι κανεις γλυκεια μου (εσενα στον ειχα καρψωσει δυο φορες στη ρεσεψιο)" και τα "αααα ποσο καιρο εχω να σε δω βρε;;; (καλα, δεν ειχες και καμια σοβαρη ψωλη εδωπουταλεμε)", εντουτοις, τα νεα ζευγαρια επρεπε να συζητησουν μεταξυ τους, να κοψουν φατσες, ποιοι τους αρεσουν και ποιοι οχι, αν θα μπορουσαν να κολλησουν με καποιο αλλο ζευγαρι και αν αυτοι ειναι απο τη χωρα τους, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ, παιζει ΚΑΙ ΑΥΤΟ: αμα ο αλλος δεν μιλαει μια κοινη γλωσσα ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΕ ΜΠΙΕΝ; Θα σε κοιτανε σαν ουφο.

   Παραταω για λιγο τους παντες και φευγω να κανω ενα τσιγαρο στην υπογα. Ουτως η αλλως δεν ειχε κανενα ενδιαφερον και ο σκυλος μου ειναι βαρια αρρωστος. Ηθελα μια μικρη δοση αυτολυπησης και νικοτινης.

   Επιστρεφοντας προς την πισινα, βλεπω μια μικροσκοπικη "γιαγια" (;;;;) γυρω στα εξηντα, ξανθια με προσωπο καθηγητριας σε τσοντα του Νοτη Αμερικα, με εξαιρετικο μποτοξ στο μετωπο, να βγαζει με χαρη ενα ποντσο που εκανε ΚΑΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΑ ΕΥΡΩ ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ και να πεταει οξω ενα ζευγαρι πλαστικους βυζους με τη ρωγα να αναστενα καθως συγκρατουσε με το ζορι κατι κιλα σιλικονης και ενα κορμι 35ρας, οπου ο δε κωλος εσφιγγε σαν μεγγενη, ενα μικροσκοπικο και ανυμπορο χρυσαφι στριγκακι κι εγω να νιωθω το σαγονι μου να μετατοπιζεται στο παχυ εντερο.
Ο πουτσος μου χαϊδεψε αισθησιακα τις ρωγες μου.

...πωνασουγαμησοσκυλοςμουειναιαρρωστος μωρη καργιολα, δε με λυπασαι;
Κοιταζω γυρω και βλεπω κι αλλα τετοια αγρια ζωα.
Ενας λεοπαρδαλοστριγκος Rex εδω, ενας βυζοχαραδροσαυρος εκει, ενας μαμουθοδοντας πιο περα. Ολες οι καργιες προσεγμενες και οι αντρες στην πουτσαρα τους. Φαντασου τυπακο με σαγιοναρακι να φαινεται ο δαχτυλης και να κανει η φτερνουλα χλιτς-χλατς καθως περπαταει, με μπυροσκεμπε γοητειας και στο λαιμο να κρεμεται σειρα ζαρια που γραφουν τ' ονομα του. Δηλαδη ο τυπος ειναι πιο "απολυομαι" κι απο αμεταθετο παρταλοφανταρο που παει για υπνοσκοπετο σε φυλακιο βραχονησιδας.

Στο μεταξυ κατα τις δυο αρχιζει ο κοσμος να παιρνει μαζικα ποτα.
Και να οι σαμπανιες και να τα μοχιτα και να και οι καπιρινιες και τα απεραλ σπριτς και εμεις να δινουμε λες και ειμαστε περιπτεραδες που μας την επεσε αγελη διψασμενων ματατζηδων.
   Και ολα τσαμπα φυσικα.

Τελικα τα ακολαστα φιλελεδια δεν ηταν και τοσο αντιπαθητικα οσο περιμενα...βασικα μια χαρα ηταν τα σιχαματα και εξαιρετικα ευγενικοι για μνημονιακοι εκμεταλευτες της υπεραξιας της εργατιας.

Σε καποια φαση επιασε το ματι μου μια μαυρη γαζελα, γυρω στα 40 με ατελειωτα ποδια και βυζι που καρφωνε στα ματια τον ιδιο το θεο, προφανως βολεμενη, που βρηκε το χορηγο της στην τσεπη ενος 60ρη Ολλανδου.

Οι καργιες ειχαν αρχισει να τη βρισκουν και ξεκινησαν να πετανε τα πολλα ρουχα.

Η δουλεια να πηγαινει μπαλα.
Γαμιωμεθα κυριολεκτικα να βγαζουμε ποτα.

Εχετε δει τονε Τομ τον Κρουζ στο "Coctail"; Ε, τον ειχα για την πλακα μου, να μου σκουπιζει τα πατωματα με τη ρακλετα και να μου βανει πλυντηρια.
Τοσο γαμαουα.
Και ευγενικος μαλακες, ετσι; Οχι σαν κατι μουνια-μπαρμεν που ξερω, που ετσι και παραγγειλεις μοχιτο και κανεις λαθος μισο φωνηεν σε ξεφτυλιζουνε λες και η μανα σου εκανε πιπες του Τζουμακα στα συνεδρια του πασοκ (μετα τις εκλογες του 2015, εννοειται).
Και αρχιζουνε να ερχονται με τα σιθρου και τα μπουστακια με τη μιση ρωγα πεταμενη οξω.
Καπου μεταξυ εφτα καπιρινιων και δεκα απερολ σπριτς μου ερχεται και η καθηγητρια με τους βυζους να μου παραγγειλει και εβαζα εγω ουισκυ μεσα στη βοτκα κολα και το καλαμακι στη μηχανη που τριβει παγο.
Μια σαμπανια αυτοκτονησε εκτοξευοντας το φελλο της αυτοματα, ο οποιος χτυπησε καπου και προσγειωθηκε καπου αλλου, σαν ολο το συμπαν να συνωμοτουσε καρμικα, σε εναν αορατο οργασμο που δεν συνεβη ποτε.

Κι εδω καπου τελειωσε η βαρδια μου και επρεπε να φυγω.

Ζητω συγνωμη απ' τα παιδια που δεν απαντησα στα σχολια τους στα προηγουμενα δυο αρθρα. Επιφυλλασσομαι να απαντησω στα επομενα.

Υ.γ.: ο σκυλος ειναι καλυτερα σημερα και ευχαριστω για τη συμπαρασταση!! 

  

17 σχόλια:

  1. Είμαι Σαββατογεννημένη και εύχομαι πολλά πολλά περαστικά στον Πάμπλο.
    Μαρίνα Κ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστω ρε Μαρινακι!!
      Να μια φορα που ευαισθητοποιηθηκες σωστα και δεν εγραψες σεξοσχολιο!

      Διαγραφή
    2. Κάτω από τα σεξοσχόλια κρύβεται καλά καταχωνιασμένη η ευαισθησία.................It's a cruel world.Μαρίνα Κ

      Διαγραφή
  2. Γεια σου μαν, μπαρμαναρά ανυπέρβλητε. Χέθτηκα στο γέλιο με το τελευταίο ποστ και δεν μπορώ να καταλάβω πως μπόρεσα κ χάθηκα από το μπλογκ και δε σε διάβαζα τόσο καιρό. Επανήλθα όμως, όπως βλέπω το ίδιο κ εσύ. Γαμάουα! Παλιός καλός ορεξάτος Χωστήρας, ωραία. Με εξτρά πολιτικό αλατοπίπερο, πιο ωραία. Σου εύχομαι όλα να πάνε καλά με το σκύλο κ ανυπομονώ για την επόμενη ανάρτηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαθηκες στα μονοπατια της πραγματικης ζωης και αφησες πισω σου το ιντερνετς, αλλα το ιντερνετς ειναι σαν ναρκωτικο και ολοι ξανακυλαμε...και κατι τετχοια βαθυστοχαστα.
      Για το "παλιος, καλος" τωρα με προβληματιζεις, γιατι...να σου πω κατι μεταξυ μας. Οταν φτιαχνω μια αναρτηση μου αρεσει για 2-3 μερες και μετα καθομαι και σκεφτομαι οτι δεν μου αρεσει και νιωθω ανασφαλειες οτι γραφω μαλακιες

      Διαγραφή
    2. Μην προβληματίζεσαι, στα παπάρια σου, αλλού το πήγαινα. Είχα να σε διαβάσω από τότε που ήσουν με μια κοπελιά που την ανάφερες ως Κρήτη. Πριν από αυτό σε διάβαζα για χρόνια, οπότε μου ήταν οικείο το στυλάκι. Πριν κανα 2-3 μήνες νομίζω διάβασα κάτι αναρτήσεις σου που ήταν κάπως πιο εσωτερικές, έπαιζε μια μαυρίλα, υπήρχε από πίσω ένα γαμώτο που ελλείψει συνέχειας στα δεδομένα δεν μου ήταν καθαρό γιατί υπήρχε. Το γνωστό στυλάκι ήταν εκεί βέβαια, αλλά κάτι με μια καπως διαφορετική οπτική γωνία. Ενώ η σημερινή, τι να σου πω, μου σείστηκε το περικλανίδιο από τα γέλια. Τεσπά, τώρα έχω πάρει αμπάριζα τα ποστ από το 15 κ βγάζω γούστα.
      Εβίβες.

      Διαγραφή
    3. Εσυ δεν εισαι που εχεις κι ενα μπλογκ στο wordpress??
      Εβιβες!

      Διαγραφή
    4. Αυτός ο ίδιος, ναι. Το μπλογκ αυτό το έχω παροπλισμένο όμως, μαύρισε η ψυχή μου με τα κοινωνικοπολιτικά τσιλιμπιρδόνια κ άλλαξε κιόλας η ζωή μου, έγινα φουλ τάιμ ρεμάλι. Έχω ανοίξει καινούριο μαγαζάκι όμως κ γράφω τα τωρινά αλλά σε διαφορετικό υφάκι. Θες να κοτσάρω λινκάκι να το τσεκάρεις?

      Διαγραφή
    5. Τσάκωτο κ πες πως σου φάνηκε αν θες.

      http://filenikolakh.blogspot.com/

      Διαγραφή
  3. ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΡΕ ΚΑΡΓΙΟΛΗ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ αλλά λίγο ιδεολογικά με εκνευρίζει η φάση.
    Πες κάτι ρε. Οι γυναίκες που δουλεύουν εκεί, οι σερβιτόρες οι καμαριέρες, οι γυναίκες στις κουζίνες, στα κομμωτήρια και τα λοιπά πως τη βλέπουν τη φάση?
    DJ έχουν φέρει δικό τους? Το βράδυ στο πάρτι τι σκηνικό παίζει?

    Johnny B

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΣΟΝΙΠΙ ΤΑ ΛΑΙΚΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΔΕ ΖΗΛΕΥΟΥΝΕ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝΕ ΟΙ ΛΕΦΤΑΔΕΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝΕ ΠΡΟΣΕΚΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΟ ΣΠΡΙΤΣ
      ΤΙΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΗ ΒΙΟΠΑΛΗ

      ΒΕΣΕΡΕΜΟΣ

      Διαγραφή
  4. ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.

    Συνήθως με "σεξουαλικές" ιστορίες δεν γελάς/ω. Παρ΄όλα αυτά το άρθρο σου θύμισε παλιό καλό Χωστήρα τουλάχιστον απ΄ αυτά που πρόλαβα εγώ.

    Υ.Γ Επειδή μου έτυχε πρόσφατα τι μάστιγα και αυτοί οι υβριστές ανώνυμοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μονο που αυτη τη φορα μην ξανατολμησεις να κλεισεις το μπλογκ

      ΣΕ ΓΑΜΗΣΑ

      Διαγραφή
    2. ΧΑΧΑΧΑ (πως με ξέρεις) ε μου πέρασε για μια στιγμή η σκέψη αλλά ανταπάντησα και μου πέρασε...τώρα καλώς ή κακώς δεν ξέρω. Από την άλλη το βρίσιμο έχει και τα καλά του σε συνεφέρει κάπως.

      Υ.Γ Λίγοι έχουν τις ιντερνετικές σου αντοχές

      Διαγραφή
    3. Οταν μου την επεσα για λιγο πολεμουσα, μετα εδωσα το μπλογκ στον Kaboso για λιγο και ανοιξα αλλο, παλι για λιγο

      Διαγραφή
    4. ρε αβαταρα τι εκανες παλι και δεν μπορω να σου γραψω?

      Διαγραφή