Δευτέρα 30 Μαΐου 2016

ΕΠΕΙΔΗ Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΜΠΙΤΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΝΤΛ



(μην ειστε μαλακες, εχει μια ψιλοδυσκολη εισαγωγη αλλα μετα γινεται γαμαουα)


Αναστεναγμοι στεναχωριας βγαινουνε απ' τα χειλη μου γιατι εχω κι εγω τα προβληματα μου. Σιγουρα δεν εχω να φοβαμαι για τη ζωη μου ή αν θα φαω αυριο οπως πολλοι ανθρωποι γυρω μας που τους κοιταμε και περιμενουμε καποιον αλλο φιλανθρωπο να κανει κατι γι' αυτους, λες και το να βοηθησεις καποιον απαιτει σκιλς και street cred καποιας ΜΚΟ ή καποιου παμπλουτου μεγιστανα που θα σωσει με τη μια ολους τους κατατρεγμενους του Γκοθαμ. Δεν εχω σωματικες αναπηριες που μου στερουν τη δυνατοτητα να ζησω φυσιολογικα και να μη νιωθω πολλες μερες την αναγκη της αυτοκτονιας. Δεν αντιμετωπιζω το ρατσισμο και την καταφρονια απο τον κοσμο λογω διαφορετικης θρησκειας και χρωμα δερματος ωστε να αποκλειομαι a priori απο καθε μορφης ενταξης σε ενα κοινωνικο συνολο.

    Αλλα ρε πουστη μου...
Εχω κι εγω τα δικα μου first world problems που με ριχνουν και μου στερουν τη χαρα να σταματησω να λεω Ε ΑΓΑΜΗΣΟΥ ΜΩΡΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ

Μεσα στο ροζ μου συννεφακι μιας πολυ αποδοτικης και ευχαριστης εργασιας, οπου ολα ειναι τοσο κομπλε που εχω χτυπησεις φοβερα ρεκορ στις τρανσαμινασες απο τα ξυδια. Μεσα στο χνουδωτο μου κουκουλι απο πολυ καλα μπερμπουαρ απο τους πελατες τα οποια θα πανε ολα για να βοηθησω την οικογενεια μου να σταθει και να μπορεσω να συμβαλλω σε φιλανθρωπικες οργανωσεις. Μεσα στο ονειρικο μου κοχυλι οπου ξυπναω καθε μερα σαν τον Ταρζαν χωρις Τσιτα και τρεχω παραλια για κολυμπι και ξαναειδα επιτελους τι κρυβεται κατω απο τη χοιρινη μου μπυροκοιλια που με τοσο κοπο συντηρουσα ολο το χειμωνα, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΓΝΟΙΑ...

   Ναι φιλε μου, γιατι δεν γινεται να ετοιμαζεις καρε του ασσου χωρις το μουνοπανο ο ντιλερ να σου μοιρασει δυο δυαρια και να σου γαμησει το χερι.

Δε βρισκω κοπελα να κανω μια σχεση και θα μου πεις τωρα "καλα ρε μαλακα, σοβαρα τωρα, 37 χρονων...πολυομορφοςαντραςκαιοχιγαϊδαρος και δεν μπορεις να βρεις μια κοπελα να κανεις κατι; Εχεις μαλλον θεμα, κατι τρεχει με την παρτη σου ναπουμε".

   Επειδης λοιπον μαλλον εγω εχω το θεμα ΚΑΙ ΟΟΟΟΟΧΙ το γεγονος οτι ολες οι κοπελες που μου αρεσουν ειναι ηδη καβατζωμενες και δεν τις αγγιζω και επισης ΟΟΟΟΧΙ το γεγονος οτι ενω θα επρεπε -βαση στατιστικων που λενε οτι οι γυναικες ειναι περισσοτερες απο τους αντρες αλλα κατατασσουν και ως γυναικες και αυτες που εχουν τριχες στην πλατη, φαβοριτα Κοκοτα και λενε συνεχεια "ταυτιζομαι", "ποσο εγωωω!!" και "στη μουναρα μου ολα"- θα επρεπε λοιπον με το που βγαινω στο δρομο να μου χυμανε δεκα-δεκα γιατι ειναι σε περιοδο αναπαραγωγης και γαμου, αφου λοιπον ΕΧΩ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ και οχι εσεις γυναικες, αποφασισα λοιπον να ζησω το απολυτο DEATH-YOLO!!!
   Ξεκιναω δυνατα καταχρησεις, ξυδια και καπνισμα κι αμα βρω και κανα σεξ, καλο ειναι, δε βλαφτει! Και μην πεταξετε τη μαλακια αααα το σεξ κανει καλο στην υγεια και αμα γαμεις και συχνα σε βλεπει ο καρκινος του προστατη και αλλαζει πεζουδρομιο και ο εγκεφαλος σου εκρινει κατι ορμοναρες σουπερ που νιωθεις λες και ηπιες τρια μπουρια ζωνιανο και ενα σα ραστα Τζαμαϊκανου, γιατι θα ειστε μαλακες και δεν το θελω.
    Ξερεις τι ειναι να κανεις σεχςςς δυνατο με συχνοτητα ταλαντωσης αναρχικου που βαραει με μανια μπατσο με το ιδιο του το κρανος τη στιγμη που το στομαχι σου ειναι μια τοξικη λιμνη τζιντονικ και γαριδοπιλαφου ενω τα πνευμονια σου αυτοχτονανε τελετουργικα μεσα σε μια λασπη πισσας και η καημενουλα η καρδια σου τρομπαρει αιμα σε μισοφραγμενες απο τη νικοτινη και τη χοληστερινη αρτηριες;;;

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ;
WELCOME TO MY WORLD


Το ειπε και ο γιατρος: αμα κανεις αυτες τις μαλακιες στα σαρανταπεντε-πενηντα σου ετοιμασου για σουρπραηζ σουπερ εμφραγματακι. Η ανακοπη διψαει για αιμα και κωλο κι εσυ ντυνεσαι οσο πιο προστυχα μπορεις να την υποδεχτεις!!

ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΙ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΟΤΑΝ ΨΟΦΗΣΩ!

Καμια φορα νομιζω οτι οι γιατροι ειναι σοφοι σαμουραϊ με αυτες τις ασπρες ρομπες και το αργο, γεματο νοημα βλεμμα οταν σε εξεταζουν. Κανουν και αυτο το χμμμμ, ναι....κρατα την αναπνοη σου και βηξε (μα γιατρεεε...). Ισως τα ιατρικα συμβουλια γινονται σε καποιο μυστικο ντοτζο του νοσοκομειου, οπου η θεραπεια των βαρια ασθενων κρινεται απο το ποιος γιατρος θα κρατησει το κεφαλι του (εγω παντως ποτε δεν εχω δει το ιδιο γιατρο δυο φορες και μαλλον δεν ειναι τυχαιο).

   Παραλληλα ομως, τωρα που μενω μονος μου και απολαμβανω καποιες ωρες εσωτερισμου, εχω βρει την υγεια μου. Καποιος ισως πει οτι τρελαινομαι, αλλα δεν καταλαβαινω τι εννοει.
   Τις προαλες, συγγενικο μου προσωπο μου εκανε επισκεψη και μου εφερε δωρο μυκητες που φτιαχνουν κεφιρ.
Σαν τροφη το κεφιρ γαμαει πατους, εχει πρωτεϊνες και βακτηριδια που σου κανουν καλο, εχει γευση υγρου γιαουρτιου, ειναι δροσερο, ξερει ποιος σκοτωσε το Τζιμι Χοφα και σιγουρα αμα επαιζε μπαλα θα κερδιζε μπαρτσελονα και ατλεντικο την ιδια μερα.
Ομως για να βγαλεις κεφιρ απαιτειται μια πενταλεπτη διαδικασια που δεν ξερω αν εχω την ορεξη να το κανω.
Μολις ομως τα στραγγιζεις και τα βλεπεις να τρεμουν καταλαβαινεις οτι αυτα τα μικρα, σαν ποπκορν σφουγγαρακια...ειναι ζωντανα!
Τις πρωτες φορες που το εκανα, καθομουν καμποση ωρα και τα κοιτουσα μεσα στο ζαχαρονερο να ανεβοκατεβαινουν και να κανουνε κολπακια.
Σημερα παω να τα στραγγιξω και ΕΝΑ ΤΟΣΟΔΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙ ειχε παγιδευτει στη σιτα.

ΜΙΚΓΙΟ ΜΟΥ ΓΙΟΥΓΙΟΥΝΑΚΧΙ ΕΓΩ ΘΑ ΧΙΕ ΧΙΩΧΙΩ ΜΗ ΜΟΥ ΦΟΒΑΧΙΕ!!!
Το βγαζω απαλα-απαλα (θε μου εχω χασει το μυαλο μου και τα βλεπω ολα κατοικιδια)
ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ ΜΙΚΓΙΟ ΜΟΥ ΧΙΟΥΧΙΑΜΑΚΧΙ ΧΙΕ ΕΧΙΩΧΙΑ!!! και παω να το ξαναβαλω πισω με τα υπολοιπα, αλλα αυτο κολλησε πανω στο χερι μου
ΧΙΧΙΧΙΧΙ ΓΑΜΩΤΗ ΠΑΝΑΓΙΚΧΙΑ ΧΙΟΥ ΧΙΕ ΑΓΑΠΑΩ ΜΙΡΙΚΟΝΓΚΑΚΙ ΜΟΥ ΧΙΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ  και απαλα απαλα το εβαλα στο ζαχαρονερο κι εγω να μονολογω παρανοϊκα ΓΙΟΥΓΙΟΥΝΙ ΜΟΥ ΜΙΚΓΙΟ ΜΟΥ ΧΙΟΥΧΙΑΜΑΚΙ ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ!!!!


Η αναρτηση αυτη ειναι καθαρα προϊον φαντασιας και ολοι οι παλιμπαιδισμοι που γραφτηκαν, αφορουν καθαρα φανταστικα προσωπα που ουδεμια σχεση εχουν με την πραγματικοτητα. Σαφεις υπονοιες στα σχολια οτι ο γραφων τα 'χει παιξει τελειως, θα αντιμετωπιζονται με χλευη.



37 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Που θα με στειλω διαβασμενο ή που εχω κατοικιδιους μυκητες;

      Διαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=QOX_CicRw9c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειμαι απο τα Αγραφα και εδωσα πανελληνιες τοσο παλια που δεν βλεπω πια εφιαλτες οτι καθομαι τσιτσιδος στο θρανιο να γραφω για Ιωσηπο Μισιοδακα...μας γαμησες ρε φιλε, τι θυμηθηκα τωρα

      Διαγραφή
  3. 1. ελπιζω οταν κανεις σεξ να μην σκεφτεσαι ολα οσα γραφεις εδω
    2. προφανως κ εχεις εσυ το θεμα κ οχι οι αλλες.
    3. γιατι νομιζω οτι εχεις μεγαλες προσδοκιες????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα απαντησω το 3 που ειναι σιγουρα η σωστη απαντηση.
      Τι κερδιζω;

      Διαγραφή
    2. Αμα έχεις καιρό να κάνεις σεξ και πας να τελειώσεις γρήγορα τα σκέφτεσαι και αργείς. Ή σου πέφτει και φεύγει η γκόμενα.

      Πρόεδρας ΑΠΙ

      Διαγραφή
  4. Φιλαρα ''ταυτιζομαι' κ ας μην ειμαι γκομενα.
    Κανεις ολα τα σωστα στην εσω-επεξεργασια σου και πας καλα.
    Δε θα βρεις ευκολα θυληκο και οι λογοι ειναι οι ιδιοι.
    Δεν ξερω αν το ξερεις ,αλλα κ εγω για μενα τυχαια το εμαθα,
    εισαι υπαρξιστης μεγας. Ψαξου με Κιρκεγκωρ ,χαιντεγγερ κλπ
    να σαλταρεις εντελως ,να το χορτασεις κ μετα βλεπεις.
    χασε αφοβα το μυαλο σου αλλα οχι την ψυχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχεις συγκεκριμενα βιβλια στο μυαλο σου κι αν ναι, ελπιζω να μην ειναι οπως ο Ξενος του Καμυ γιατι θ' αυτοκτονησω. Επισης, οταν χανεις το μυαλο σου ξυπνας καθε μερα με διψα για εκδικηση ή απλα θελεις να τα παρατησεις και να αφοσιωθεις σε κατι μικρο που μπορεις να ελεγξεις, οπως οι μικροι μου μυκητες;

      Διαγραφή
    2. Γιατι το ενα αναιρει το αλλο;

      SAY HALLO TO MY LITTLE FUN-GΑS.

      Ταυρος. Σε τρελα κεφιρ.

      Διαγραφή
    3. Ναι, το ενα αναιρει το αλλο εκτος αν η εκδικηση ερχεται με τη μορφη παραφορου κι ανεκπληρωτου ερωτα με μικρα ζωντανα σφουγγαρακια, αλλα δεν ξερω αν αυτο περνιεται για κτηνοβασια ή ακραιο βιτσιο

      Ταυρος με Ωροσκοπο Φραπε

      Διαγραφή
  5. ρε συ Χωστήρα,με κάτι τέτοια post σου είναι που με κάνεις να βγαίνω απο τη μούγκα της ανάγνωσης και να θέλω να σου πω: keep walking ,αγορι μου!
    Εγω έχω γνωστούς που σε επισκεψη μου φέρνουν μόνο πάστες.Μύκητες ποτέ και κανένας!
    Η περιγραφη για το εμφραγματάκι απο τις καλύτερες στιγμές σου!
    --ΣαλιάγκιΤοΕκστασιασμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακα Σαλιαγκι μου, τι κανεις;!!;;
      Την τελευταια φορα που μου εγραψες σχολιο ειχαμε σφηνοειδη γραφη και ο τροχος ηταν η τελευταια πιο trendy ανακαλυψη!

      Διαγραφή
    2. Παρακολούθησε βιρτουοζική εκτέλεση αλλαγής θέματος που θα κάνω τώρα:
      Υπερβολές...Τουλάχιστον εγω γράφω που και που,για την namnaira που μας εγκατέλειψε και τους δυο τι έχεις να πεις?
      --ΣαλιάγκιΤοΝοσταλγικό

      Διαγραφή
    3. Για τη μνιαμνιαηρα εχω να πω οτι την εχω γραμμενη στ' αρχ....οχι ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ

      ΣΤΗ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΑΝΤΟΛΙΝΑ ΓΥΡΩ-ΓΥΡΩ ΝΑ ΣΤΟΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ και το ληγω εδω.
      Οσο αφορα αλλους που τα παρατησαν, μιλα πιο συγκεκριμενα γιατι εχουμε και τις συμπαθειες και τις αντιπαθειες

      Διαγραφή
  6. Κι άλλο στη λίστα με τα αγαπημένα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τι είναι σχέση; Θα έβγαινες μαζί μου αν είχες βυζγιά;

    (συζητώντας τα υπαρξιακά μου με οικόσιτο τρολλ θερμοκοιτίδας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βαζω ευκολα καποιον στα βυζια μου, αλλα αν τον βαλω ειναι για παντα εκτος αν κανει μαλακια και δεν ειμαι υπερ του ισπανικου

      Διαγραφή
    2. Τι είναι μαλακία; Τι είναι για πάντα; Και ναι, πες υποθετικά ότι έχεις στάμπα εγγύησης (γιατί σουρεαλισμός χωρίς ναρκισσισμό, γκαιφές δίχως ζάχαρη). Δεν μου απάντησες...

      (εγώ,σε "απόγνωση"...)

      Διαγραφή
    3. Μικε λισεν κερφουλι: μαλακια ειναι αυτο που θα συμβει, οι στατιστικες λενε οτι αποτελει το 1% πιθανοτητα να συμβει κατι λαθος και παντα συμβαινει, αρα η στατιστικη ειναι μια επιστημη που της γαμιεται η μανα, εκτος αν παρουμε την κατασταση στα χερια μας και λαβουμε ως σιγουρο να συμβει το 1%, εγω την ονομαζω αντιστατιστικη.
      Ισπανικη μαλακια ειναι αμα παθεις το 1% και αρχισεις να ουρλιαζει ΩΝΑΣΟΥΓΑΜΗΣΩ ΧΙΧΟ ΔΕ ΠΟΥΤΑ

      Διαγραφή
    4. Σωστός. Θα περιμένω (με αγωνία) εκείνο το άρθρο με τους 10 βολικότερους τρόπους να βγάζεις τα φρύδια σου.

      (μη βρίζεις τη μπαναγία, αυτό μόνο)

      Διαγραφή
  8. Η γειτονιά μου ετοιμάζει μήνυση γιατί τους ξεκουφανα σε ώρα κοινής ησυχιας και έρχεται η ασπρουλα. Ακόμα γελάω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταρχιν, ποια ειναι η Ασπρουλα και γιατι ερχεται;
      Κατα δευτερον, ποιος σου ειπε να παιζεις Χωστηρα μεσημεριατικα στη διαπασων;

      Διαγραφή
    2. Ασπρουλα ιζ κομινγκ ρε.

      ΑΣΠΡΟΥΛΑ ΙΖ ΚΟΜΙΝΓΚ. ΡΕ.

      ΘΕΟΥΛΗΣ. προσκυναω. Σκασε και μη πεις λεξη. Παρε μου μονο τα λεφτα. Αυτο μονο.

      Τελος.

      Διαγραφή
    3. Δε θα πω τιποτα.

      ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΣΟΥ ΛΕΩ

      Διαγραφή
    4. Δεν επιμενω. Οχι δεν επιμενω.

      ΟΧΙ, ΜΗ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΡΕ.

      Θα στε πει καλυτερα το ματελι. Μπορει να σταθει βραχος και να κανει δουλεια ΑΑΑ.

      Διαγραφή
  9. Οι στατιστικες λενε οτι αντιστοιχουν 4 γυναικες σε
    εναν αντρα, οποτε αδικα περιμενεις 10δες να κανουν
    ουρα.Σου αναλογουν μονο 4 και ή δεν ειναι ορατες δια
    γυμνου οφθαλμου,οποτε δεν τις βλεπεις, ή ειναι ΗΛΙΘΙΕΣ
    που αφηνουν ενα τετοιο πλασμα "αναξιοποιητο"!!!!!!!
    Κλεινω προς το δευτερο...ΗΛΙΘΙΕΣ...
    Κοψε ξυδια και τσιγαρο το blog σε εχ-ουμε αναγκη!!!!
    Οι μυκητες για κατοικιδια μια χαρα μου φαινονται, πρεπει
    να τους πηγαινεις και βολτα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ειναι ρε ολες οι γυναικες ηλιθιες. Υπαρχουν κι αυτες που ο Χωστηρας απαγορευεται στη χωρα τους και μερικες που δεν παιρνουν ρεπο να ερθουν απο Αυσταλια Ελλαδα

      Διαγραφή
  10. ΨΗΦΙΖΩ ΣΤΕΦΑΝΟ ΜΑΞ ΓΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟ ΤΟΥ ΧΩΣΤΗΡΑ.

    ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΝΩΛΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΙΟΥΛΗΣ ΤΟΥ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τετοιο φτυαρι για να ξεθαψεις το Στεφανο απο τα βαθη της κολασης και να τον ζωντανεψεις μετα απο τοσο καιρο εδω, δεν εχω ξαναδει.

      Ψηλε εισαι ο Μεγιστανας τωνε ανθρακορυχωνε

      Διαγραφή
  11. το post σου μου θυμίζει παλιές αναρτήσεις και προβληματισμούς του blog μας. Αρχίζει και σε πλησιάζει το σύνδρομο καλοκαιριύ μαζί με το σύνδρομο του άπατου στομάχου...επίσης...γιατι ρε φίλε σε είχα και σε εκτίμηση γιατί να το πεις αυτό για το κεφίρ, όσες φορές δοκίμασα αριάνι με ένιωσα πως έπινα εμετός καμήλας...είναι αηδία δεν ξέρω τι σκατά το κάνεις απλά πέτα το...σε παρακαλώ πέταξε το....αυτά.

    για γκόμενα τώρα τι να σου πω...δύσκολη εποχή...και εγώ τα ίδια αναρωτιέμαι ειμαι τόσο καιρο μόνη μου που αρχίζω και μεταμορφώνομαι σε lesbatron.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε, απο το κεφιρ εχασα την εκτιμηση σου; Αμαρτια δεν ειναι να μας χωριζει ενας μυκητακος τοσο καλος που αν του βαλεις χυμο φρουτων και τον αφησεις 3 μερες, τον εχει κανει αλκοολουχο;

      Διαγραφή
  12. δοκιμασε σουπα ακροσκα,okroshka,με κεφιρ.τελεια καλοκαιρινη.καλησπερα χωστηρακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. https://www.youtube.com/watch?v=-6uyZ4jKTdg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αχου το μωγιε μωγιε
    Γοιγοινακι μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή