Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ



Μαγκες και μαγκιτισσες, εφτασε δυστυχως η μερα που πρεπει να σταματησω......


(αυτη η εσχατολογικη εισαγωγη προαναγγελλει το τελος μιας εποχης. Μια γιαγια-σαμουραϊ μου ειπε καποτε πως ο μεγαλος Σογκουν, λιγο πριν κανει τα αντερα του μακροναδα κοκορετσι με το αστραφτερο του Κατανα, ειχε πει ακριβως αυτα τα λογια. Η γιαγια-Σαμουραϊ μου ειπε επισης οτι οι Ιαπωνες τρεφουν μεγαλη εκτιμηση σε οσους κανουν χαρακιρι, γι' αυτο τα πρωτα joy-stick των βιντεοπαιχνιδιων που αποβλακωσαν 2 γενιες μοιαζουν με λαβη Κατανα την ωρα που ανακατευει ζεστο, ζωντανο, ανθρωπινο σπληναντερο. Τετοιες αλληγοριες γεννησαν τον Σουρεαλισμο, τον Ιμπεριαλισμο και τον Μεγαλο και Ανανεωμενο Τσελεμεντε με Συνταγες για Ποκεμον. Οι γιαγιαδες-Σαμουραϊ ειναι πολυ σοφες)


......βασικα το ψιλομετανιωσα αυτο που πηγα να γραψω.

Θα ηταν ενα κλαψομουνικο λογυρδ...λοργιδι...λογρυδι..ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ ΠΩΣ ΤΗ ΛΕΝΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΞΗ ΝΑΠΟΥΜΕ;;;
....αναρτηση με πρωταγωνιστη το λαπτοπ μου που ψοφησε και δουλευει σε zombie-mode (ο,τι και να παταω αυτο γραφει ασταματητα "ψψψψψψ" λες και ειναι καλουπατζης απο την απεναντι οικοδομη και θαυμαζει την κωλαρα μου, κατι το οποιο με προσβαλλει σαν προσωπικοτητα και σαν δυνατη και ανεξαρτητη γυναικα. Μπορει βεβαια και το "ψψψψψ" να ειναι γιατι το λαπτοπ θελει να μου πουλησει πρεζα, δεν ξερω, το ψαχνω) και λεφτα δεν υπαρχουν να παρω αλλο (ωμη σαν σπαλομπριζολα, πραγματικοτητα) κι οτι σας γραφω απο το ταμπλετ που ειναι αβολο σαν αντρικο στρινγκ (ο Γιωργος μου το ειπε, εγω που να ξερω;), δινοντας ενα προσωρινο τελος σε ολη αυτη την τρελα. 


   Δοκιμαζοντας ομως να γραψω, ανακαλυψα οτι το πτυχιο ηλεκτρικής και ακουστικης κλειτοριδας, με ειδικευση στο σημειο τζισποτ που αποκτησα στο Εθνικο Αιδοιο Αθηνων, μου χαρισαν την ανελπιστη ικανοτητα να χειριζομαι το μικροσκοπικο πληκτρολογιο της ταμπλετας. 

   (αλλαγη τιτλου απο "ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΡΓΑΣΙΩΝ" σε "ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΜΟΥΝΙ ΓΙΑ ΕΡΓΑΣΙΑ"

Καθιστε αναπαυτικα στη λεκανη και συνοδεψτε αυτη την αναρτηση με ενα ντατσουν πατατες της ποικιλιας Μονπελιε και ενα φιλετο καπνιστου σωλομου Διονυσιου.

    Αν δεν εισαι αγραμματος τυφλος που δεν μπορει να διαβασει μιση κουκιδα Μπραηγ, θα εχεις παρει χαμπαρι οτι στις περισσοτερες αγγελιες τα αφεντικα ψαχνουν να στελεχωσουν τις επιχειρησεις τους με μουνια. Αυτο ειναι αλλη μια αμερικανια που ηρθε στην Ελλαδα και διαστρευλωθηκε. Αντιστοιχες αμερικανιες που στην Ελλαδα αναβαθμιστηκαν σε "βοσκος-edition" ειναι ο Φιλελευθερισμος και τα λεντακια στο σασι φτωχοκαγκουρεμενων αμαξιων.


"Ζητουνται κοπελα/κοπελες" : αυτη η μαστιγα.

   Οι αγγελιες αυτες αφορουν συνηθως σε καφενεια, καφετεριες, μπαροκλαμπα/λοιπα καγκουροκλαριναδικα και προσφατα, σε μια αγγελια, το μεγαλυτερο ξενοδοχειο της πολης του Ηρακλειου, το Μεγαρο, εψαχνε ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΠΑΡΓΟΥΜΑΝ ΜΕ ΜΗΤΡΑ-ΣΑΛΠΙΓΓΕΣ ΦΟΥΛ ΕΞΤΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑ!

    Βγαζει ματι οτι προϊσταμενος που εκανε την εν λογω καταχωρηση, δεν τον ενδιαφερει οτι, εγω π.χ. που διαβαζω αυτη την αγγελια (και μου κοβεις τα φτερα παλιομαλακα) εχω πτυχιο Ανωτερας Τουριστικων στη Ροδο, 18 χρονια προϋπηρεσια στα ξενοδοχεια και μιλαω 5 γλωσσες.
Οπως και τοσες εκατονταδες αλλα παιδια με δυνατα προσοντα για μια τετοια θεση, ριχνεις κι εμενα διοτι ειχα την "ατυχια" να γεννηθω Δουκας Χωστηρας ο σελεμπριτης και οχι Φωφη Πουτσιδου του Βλασση. Προφανως, ο συγκεκριμενος τυπος ψαχνει να δημιουργησει τη δικη του κλικα/χαρεμι στο ξενοδοχειο εχοντας παρατρεχαμενα θυματα, μουγγα στην παρενοχλα που να εξαρτωνται απο αυτον (μουνια).

Για οσους δεν ξερουν τι ειναι μουνι, ειναι αυτο που εχει δυο φτερα οχι σαν αεροπλανο και κανει φλαπ-φλαπ σε ανωδικα ρευματα αερα που προκαλουνται απο την κινηση δεσμιδων χαρτονομισματων. Οχι όλα, αλλα μερικα που ξερω.

.............................................................

Παραθετω απο Ιππαρχο:

"Ενεφανει, δε, γραβατοφορος περι των πεντηκοντα ετων και εστριβε τον μυστακα ως ηλεκτρολογος οιος καλωδιαν ενωνε. Τρια μικρα αιδοιακια τον ανημεναν εις στον προθαλαμο. Ηταν αυτα τα οποια ειχαν αποστειλει τους βιογραφικους τους παπυρους. Η Ιεσσικα, ξανθο εσχατοκαυλον, οια φορουσε εναν αποκαλυπτικο αισθητα που ετονιζεν τα πλουσια στηθη της. Η Νανδια, το μελαχρινον πτηνον των Ηλισσιων Πεδιων με τα Αρχιμηδικης Τελειοτητας Διαβητισμενα Ολοστρογγυλα οπισθιαν. Και εσχατως, η Βεττη με τας επιμηκεις βλεφαριδας και τα σαρκωδη οργασμοχειλαν που υποσχοντο πεολειχιας εις περατα των αιωνων. Ο γραβατοφορος προθιερεας αφου εκορδωσεν το αναστημαν του, ψελλισεν εναν υμνον στον Ερμη, ζητωντας συγχωρεση και οδηγησε τας μικρας αιδοιοφορας κορασιδας εις τα ενδοτερα δια να τις συνεντευξιασει"
.........................................................................

Απο που ομως ξεκιναει μια τετοια νοοτροπια;

     Ειναι κοινο μυστικο οτι μεταξυ των χαζων προαγωγων/επιχειρηματιων κυκλοφορει η λεγομενη " γεωμετρικη προοδος του Γκλαμουρ και της Κονομας", η οποια δεν ειναι παιξε-γελασε.
Τι λεει αυτη η εφαρμοσμενη θεωρητικη; Λεει οτι αν εχουν μια ωραια μουνιτσα στο μαγαζι αυτη θα τραβηξει πεντε πουλους πελατες που θα τα σκασουν. Αυτοι οι πεντε τραβανε ο καθενας απο δυο μουνιτσες πελατισσες, που καθε μια απο αυτες θα τραβηξει τα βλεμματα πεντε πουλων που κανουν καταναλωση κ.ο.κ.

Βλεπετε; Ειναι σαν πυραμιδα οπου στην κορυφη βρισκεται μια τρυπα και ο πατος της (χεχεχε...."ο πατος της"...χεχεχεχε) ειναι μια πουτσα με λεφτα.
Βεβαια, τοσο προχωρημενα μαθηματικα μοντελα στηριζονται σε κβαντομηχανικες εφαρμογες και καμια σχεση δεν εχουν με το Σροντιγκερ και τις ψωριαρες γατες του που τοσα χρονια εχουν πεθανει. Ο Ελληνας μπαροεπιχειρηματιας ειναι ενας δυναμικος παραγοντας στην εξελιξη της οικονομιας, εξυπνος σαν γερακι και δυναμικος σαν ευκοιλια.

   ΦΥΣΙΚΑ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΠΑΖΕΙ.

Και μπαζει απο τοσες μεριες που απο μονη της αποτελει λογο για να κλεισει ενα μαγαζι, αφου δεν ειναι ολες οι γκομενες εναρμονισμενες με τη νοοτροπια του Κλαριου....διαολε....βασικα τις περισσοτερες φορες δεν ειναι καν εναρμονισμενες με την εννοια της Εργασιας, ξεχνοντας συχνα οτι ειναι σερβιτορες και οχι Επαγγελματιες Μουναρες. 
Αυτη η σταση σωματος με μυτη ψηλα και τα ξινα μουτρα εχει σαν αποτελεσμα τα ποτα να φτανουν αργα, νερουλιασμενα και συνοδευονται με λιγα ξηροκαρπια και ασορτι υφος Μηχεσω.

   Ζουμε σε μια κοινωνια οπου η ισοτητα ειναι αυτονοητο αγαθο....ή μηπως δεν ειναι; 

   Μηπως πολλες φορες και οι ιδιες οι γκομενες αυτοπροσδιοριζονται ως αντικειμενα προς εκμεταλευση για να επιβιωσουν;
Ναι. Ειναι τα θυματα και οι εκμεταλλευτες της νοοτροπιας "μαγαζι χωρις μουνι-πλοιο χωρις πανι".
  
    Με την αντικειμενικη ματια που με διακρινει ας δουμε τα Υπερ και τα Κατα του να προσλαμβανεις μια γυναικα εμφανισιμη, απλα γιατι θες ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ενα ομορφο κοριτσι στο μαγαζι. Ολα ειναι αποφασεις και η γιαγια-Σαμουραϊ μετα που διαβασε Ιππαρχο ειναι αποφασισμενη να σου κοψει τον κωλο.

Στα υπερ:

  • Μια καπατσα και ομορφη κοπελα θα "παιξει" ολους τους πελατες χωρις να ξενερωνει κανεναν. 
Ακομη κι αν κανει λαθος, ολα διορθωνονται με ενα βλεμμα και ενα καταλαθος τριψιμο με το μπουτι. Το πουτανιζειν δεν εστι φιλοσοφειν, αλλα ενα κοριτσι πρεπει να βγαλει τα προς το ζειν. Στο κατω-κατω, δεν ειναι και Πεζοδρομιο....ή μηπως ειναι;

  • Αφηνουν τον χωρο εργασιας πεντακαθαρο. 
Οι γυναικες εχουν τη συνηθεια να καθαριζουν καλα στη δουλεια για να αντισταθμισουν οτι το σπιτι τους ειναι ΚΩΛΟΧΑΝΕΙΟ.
Τα θηλυκα πλεον δεν ειναι οπως παλια που για να μπεις σπιτι τους σου περνουσαν ηλεκτροκολληση δυο φλοκατες στα ποδια. 
    Για πηγαινε, οχι πηγαινε αμα κοτας μαλακα στο σπιτι 25αρας φοιτητριας και θα φυγεις με λοιμωδεις ασθενειες, φλουμπες και μεταλλαξεις που θα σε κανουν ταινια 
"Aids-ελ οφ ντεθ-το Χρονικο στης Κουλαρας". Λεγεται οτι οι πρωτοι παθογονοι μονοκυτταροι μικροοργανισμοι δημιουργηθηκαν στο ψυγειο και το κρεβατι της. Στη δουλεια ομως ειναι σκυλι. Θα σου καθαρισουν τοσο καλα που δεν χρειαζεται ουτε να τριψεις τα ματια σου.

  • Εξαπλουστευουν δυσκολα προβληματα. 
Π.χ.: παρεα θελει κοκτειλ αλλα δεν ξερουν τι να παραγγειλουν και αρχιζουν να λεει ο καθενας ο,τι μαλακια του κατεβει στη σερβιτορα. Αυτη μετα παει στο μπαρμαν και του λεει "παλικαρε τσακω 4 πινα κολλαντα ναπουμε και ριξε στο καθενα μια διαφορετικη χρωματιστη μαλακια να χαζεψουν".

  • Μυριζουν ωραια και εχουν βυζια

  • Εχουν ωραιο κωλο

  • Ειναι οργανωτικες και τακτοποιημενες.
 Ο δισκος αριστερα να ταιριαζει με το βρυσακι της μπυρας, το ροζ πανακι για τα τραπεζια ξεχωριστα απο το μπεζ πανακι για τα ποτηρια, το campari διπλα στο ρουζ γιατι ειναι και τα δυο κοκκινα. ΩΧΟΥ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑ.

  • Δεν πινουν πολυ κι αν πιουν δεν γινονται χλαπατσα στα πατωματα αγκαλια με τη λεκανη να βγαζουν σ' αυτη τα σωψυχα τους.

  • Τα γερα πορτοφολια αν εξυπηρετηθουν σωστα κανουν λογαριασμο, ελπιζοντας οτι θα γαμησουν καΠΟΤΕ.

  • Ενιοτε καθονται στα αφεντικα


ΑΥΤΟ
δεν υπαρχεια αλλο
Τελος.
Μηδενιστικο;
Ίσως, αλλα δεν υπαρχει κατι αλλο. 



Κατσε τωρα να πεσει αεροπλανικη σουπερ-πουτσα, νιτζιστικη απο τη γιαγια-Σαμουραϊ, ρυτιδιασμενη και μισοτρελη απο το σακε καβαλα σε ξεχαρβαλωμενο Καμικαζοπλανο και στα σκοπευτρα της ειναι ο κωλος σου που μοιαζει με αμερικανικο αεροπλανοφορο. Αυτος ειναι ο καταλογος με τα Κατα:
  • Δημιουργουνται παρεξηγησεις. 
Αν τυχει καποιος πελατης να παρερμηνευσει τη φιλικοτητα της κοπελας με καμακι και αρχιζει να κανει ασεμνες χειρονομιες. Η κοπελα δεν μπορει ευκολα να αντιδρασει και αρχιζει τα "μα μη σας παρακαλω κυριε Μητσαρα εχετε πιει, αφηστε με" μεχρι να ξεκολλησει ο μαλακας. Τοτε παρεμβαινουν τα αφεντικα και ο γκομενος της κοπελας. Πανω στη συγχιση παραιτειται το αφεντικο, απολυεται ο γκομενος και τρωει ξυλο η κοπελα. Γενικα, καλο ειναι να δινετε και μια ευκαιρια στα αγορια να δουλεψουν που ειναι πιο σεμνα.

  • Μια φορα το μηνα ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. 
Αν της ερθει η περιοδος στη μεση της δουλειας ΤΗ ΓΑΜΗΣΕΣ.
Ολες τις Κοκκινες Μερες καλυτερα να τη δεσεις με αλυσιδα στην τουαλετα για ν' αλλαζει σερβιετες καθε μιση ωρα και να της αφησεις και τρεις κουβαδες παγωτο με μερεντα για να την κρατας σε καταστολη.

  • Δεν μπορουν να σηκωσουν βαρη. 
Περα του οτι δεν μπορουν να αντεξουν το βαρος της ιδιας τους της υπαρξης, το μεγιστο οφελιμο φορτιο που μπορει να κουβαλησει μια γυναικα ισουται μολις με το βαρος της τσαντας ωμου της ή τα βυζια της, αλλα αυτο ειναι προσβλητικο και ανακαλω αμεσως.

  • Δεν τα πανε καλα με τις αλλες γυναικες συναδελφους. 
Γενικα δεν τα πανε καλα με ο,τι φοραει 
μαιμου-Λουμπουτιν και ξερει ολους τους υπαλληλους τις Ερμου με το ονομα τους. Το να τσακωθουν στη δουλεια και να κανουν το μαγαζι μπουρδελο δυο γυναικες ειναι το ιδιο ευκολο με το να κλασει αντρας κατω απο τις κουβερτες, χειμωνιατικα την ωρα που ξυπνα και εχει και κατουροκαυλες. Εχεις δει γυναικοκαυγα την ωρα της δουλειας; Ενα ατσουμπαλο συνοθυλευμα οπου η μια τραβαει τη σφουγγαριστρα της αλλης (μαλλια), ριχνουν κολυμβητικες μπουνιες στον αερα λεγοντας η μια τα απλυτα της αλλης σε τοσο υψηλες ηχητικες συχνοτητες που μονο δελφινια και νυχτεριδες ακουνε.

  • Βλεπεις συχνα μια βαρεμαρα και μια απαξιωση του πελατη στο προσωπο τους. 
Ο αντρας, μην εχοντας χρωμοσωματα ΧΧ και διαστημικη κωλαρα, αναγκαζεται να ειναι φιλικος σαν κοκερ-σπανιελ και αποτελεσματικος σαν ποντικοφαρμακο, γιατι αν χασει τη δουλεια του τη γαμησε και θα μπαινει στον ΟΑΕΔ και θα τον ξερουν με το μικρο του. Η κοπελα ειναι λιγο πιο
 "ζαντεμουζανμπρι" εξαιτιας των κοροιδων που ψαχνουν αξιαγαμητα κοριτσακια για να στελεχωσουν τα μαγαζια τους.

  • Εκμεταλλευονται το οτι ειναι Ασθενες Φυλο και γινονται καταπιεστικες σκυλες. 
 Ιδιαιτερα αμα τη ζαχαρωνει το αφεντικο, τοτε αυτοοριζεται σαν το Υψηστο Ον που η Ιερη της Πατουρα αποτελει διαυλο επικοινωνιας με τον Μεγαλοδυναμο και γι' αυτο δεν δεχονται αντιρρησεις και υποδειξεις. Ο τελευταιος συναδελφος που πηγε να κανει υποδειξη σε γκομενα αφεντικου τωρα εχει καρτα ανεργιας απο τον ΟΑΕΔ Εβρου.

  • Βγαζει κακο ονομα στο μαγαζι αν αρχιζει να τριβεται αβερτα στους πελατες, μετατρεποντας το σε κωλαδικο και απομακρυνοντας σιγα-σιγα τον κοσμο.

Σε αυτο το σημειο θελω να επαναλαβω οτι σε καμια περιπτωση δεν θελω να υποτιμησω τις γυναικες που ψαχνουν δουλεια επι ισοις οροις, με ορεξη και εργατικοτητα και γενικα αυτες που δεν θελουν να βγουν στο Κλαρι.
   Αυτοι που αξιζουν χλευασμο ειναι οι μαγαζατορες που ψαχνουν πουτανες. Φτυνω οσους "ρατσιστοποιουν" εργασιες, με αποτελεσμα να κανουν κακο και στην επιχειρηση τους, χανοντας την ευκαιρια να δωσουν σε αξιολογα ατομα την δυνατοτητα να κερδισουν ολοι απο αυτο.

Και κυριως, οταν επιλεγεις να αποκλεισεις κομματια πληθυσμου να περιμενεις οτι η πιθανοτητα να προσλαβεις μια φλομπα και ενα ημιμετρο, οπως αυτα που περιγραφω πανω, ειναι πολυ μεγαλη.

Στο σημειο αυτο να κλεισω με ενα αστειακι που σκεφτηκα πριν λιγο:
"Το ονομα μου ειναι Δεσμος...Μητσος Δεσμος" και ψαχνε τωρα εσυ περιπλοκες ατακες να ριχνεις γκομενακια



 

28 σχόλια:

  1. Όταν δω αγγελία που να γράφει "ζητείται Αυνάν", θα πάω εκεί, θα τους δείξω για βιογραφικό την ξεφλουδισμένη μου παλάμη και θα με προσλάβουνε με μισθό γενικού διευθυντή. Ως τότε, νομίζω ότι τα πες όλα. Sexism swings both ways, biatches.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρε χαρτακι προτεραιοτητας γιατι υπαρχει λαος με περισσοτερα προσοντα, οπως αφυδατωμενο προστατη, τρομπα πεους και ρεκορ αυνανισμων καταγεγραμμενα στο βιβλιο Γκινες. Δεν μπορεις εσυ με ψεπετσιασμενες παλαμες και 5 love-φλουμπες να πας να υπερπηδησεις την επετηριδα. Θα μας κατηγορησουν για αναξιοκρατια και νεποτισμο

      Διαγραφή
    2. Μανωλη ,εχεις τα αρχιδια ή τον κωλο (για να μην γινουμε κ ρατσιστες)
      να σκέφτεσαι σαν ημίθεος ,δηλαδή σαν ανθρωπος κανονικος .
      Το να τα γραφεις μετα ετσι ,είναι φυσικη συνεπεια ,αλλα μπραβο σου
      anyway.Μονο μην μπαινεις σε ρολο κ υπερβαλλεις στο μπινελικι ,
      γιατι θα αδικεις σταθερα τον εαυτο σου ,που μπορει να τα βγαλει αριστα περα κ χωρις αυτό με πνευματωδη σχολια όπως το αποπανω.
      Περα από καποιο οριο ,φτηναινει την ποιοτητα του χωσίματος .
      Ασε που σαν ρολος μοιαζει με τον μισητο του μουνιου που περιγραφεις.
      Για το θεμα δεν μιλαω γιατι με καλυψες αριστα ,αλλα εχω δυο μονο παρατηρήσεις . 1ον εκει που περιγραφεις αυτους που σερνει η γκομενα στο μαγαζι ,ο δοκιμος ορος είναι κατά την αποψη μου το ''καυλοβοσκοι''
      που είναι κλασσικο κ αξεπεραστο . 2ον Οι ιδιοκτητες μπαρ κ ξενοδοχείων
      εχουν χαλια αναλυση .Δεν εχουν αντιληφθεί λογω προσωπικης μαλακιας τους κ λιγούρας ότι οι γυναικες με την εξουσια του μουνιου και την απελευθερωση είναι χοντρα αφεντικα πια και καλοι πελατες.
      Εξ'αλλου ως γνωστον ,οι καυλοβοσκοι δεν φερνουν γκομενες ποτε ,
      τις απωθουν και το μαγαζι μετα που θα γινει ΚΨΜ ,με μπαρ στην μεση καλυτερα και με 30 λιγουρια να σαλιωνουνε την μπαρα ,θα οδηγηθεί αναγκαστικα σε εκτροπα και σε αργο θανατο.
      Αν ειχα μαγαζι κ ηθελα πονηρα να το δουλεψω ,θα ειχα παλληκαρια
      στην μπαρα ,απ'εξω τα μουνια και οι καυλοβοσκοι στην ουρα και με το ροπαλο για να μην αποθρασσυνονται .Ο σεξισμος είναι βρωμα σκετη σε ολες του τις εκδοχες ,αλλα τυφλωνει κιολας (όχι σαν την μαλακια,στάληθεια)
      Ετσι οι ''μαγκες'' που εχουν αυτά τα μαγαζια δεν βλεπουν τα βασικα ,
      και όπως ειπες νοιαζονται μονο για την δημιουργια χαρεμιου στην κυριολεξια ,αφου το πληρωνουνε κι'ολας στο τελος . Τοσο κοπανοι !!

      Διαγραφή
    3. Φιλε μου, καθομαι συχνα μετα που εχω κανει μια αναρτηση και συνειδητοποιω ακριβως αυτο που ειπες, οτι εχει πεσει πολυ μπινελικι και χανει πια την ουσια και την αισθητικη του. Σημερα θα κανω κατι πολυ γεναιο και τολμηρο (ο παππους μου που ηταν νιντζα θα καμαρωνε για μενα): θα κανω edit του κειμενου, οχι για να το αλλαξω αλλα για να χρησιμοποιησω πιο ευρυ λεξιλογιο εκει που η βρισια καταντα αηδια.
      Σε ευχαριστω πολυ!

      Διαγραφή
  2. Στην πρωτη αναγνωση μ εκανες και βουρκωσα γμτ..και ειπα οτι
    δεν θα κανω σχολιο.
    Τωρα που το ξαναδιαβασα αλλαξα γνωμη (σταθερος χαρακτηρας)
    Αυτο που περιγραφεις ισχυει παντου και δεν εισαι πουθενα υπερβολικος,
    ειναι η ωμη πραγματικοτητα ακομη και στο δικο μου χωρο που δεν εχει
    σχεση με τη νυχτα.
    Μπορει οι μαγαζατορες να ψαχνουν οπως λες ψιλοπορνιδια για κραχτες
    αλλα αν δεν εβρισκαν, θα ηταν ισες οι ευκαιριες για ολους.
    Δε με νοιαζει τι κραξιμο θα φαω..αλλα δεν ειμαι καθολου περηφανη
    για το φυλλο μου..ενας απ τους λογους ειναι κι αυτος..να τσουλοφερνουν
    για να πετυχαινουν πραγματα.!
    Στοπ εδω γιατι θα γραφω μεχρι το πρωι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι, θα συμφωνησω με την Τινα: γιατι σταματησες;

      Διαγραφή
    2. Χειμωνιαζει κι εχετε ορεξη για ιστοριες μου φαινεται...
      Ωραια, να μιλησουμε για τσουλες, οχι τις γνωστες, αυτες ειναι
      ντομπρες το δειχνουν...τις αλλες...
      Το χρονικο μιας προαναγγελθεισης απολυσης.
      Μειωσεις προσωπικου λεει και αυτη που θα εμενε ημουν εγω..χαχαχα
      Κυριοι διευθυνταδες οταν το αποφασιζατε αυτο ρωτησατε το
      μουνι?? Οχι.!! Γιατι το κοριτσακι της αρχειοθετησης,23χρονων τοτενες
      επηδιοτανε με τον 50χρονο του λογιστηριου.!
      Και καπως ετσι αρχισαν να φευγουν βιογραφικα προς ολες
      τις κατευθυνσεις..
      Ουπς..να και η σημερινη δουλιτσα! Και ολα καλα, εχουμε και
      τον ταλεντο..μεγαλουργουμε..
      Να..ανοιγει θεσουλα στο τμημα..ωραια, τριβουμε τα χερακια..
      το χουμε..!! Το εχουμε ???
      Γιατι βλεπετε υπαρχει κι αλλη υποψηφιοτητα, φρεσκια, μολις
      8μηνων στη δουλεια.Αρχιζουν τα ωραια, να καθεται στα
      ποδαρακια του προισταμενου,να κωλοτριβεται να ριχνει
      και κανα βυζακι στη μουρη..μη φανταστειτε βρε..αστειακια
      κανανε τα παιδια.! Α παντρεμενη περικαλω...
      Κανουμε τη συνεντευξη..ωωω..ρεσιταλ, απιαστη φιλοι μου
      χωρις υπερβολη.
      Τη θεση την πηρε η αλλη φυσικα,γιατι λεει τα αγγλικα μου δεν
      ηταν τελεια.Τοσα χρονια δεν υπηρχε θεμα!
      Να ενημερωσω το αναγνωστικο κοινο οτι η εν λογω δεν
      γνωριζει την αγγλικην, εμενα φωναζει..χαχαχα
      Υπαρχει και η κατηγορια της φοβικης τσουλας.Αυτη ειναι
      η χειροτερη..πιστεψτε με..ειναι αυτη που σου βαζει τρικλοποδια
      και σπας τα μουτρα σου..γιατι ειναι λιγοτερο ικανη απο σενα,
      τοσο απλο.!

      Βαραω προσοχη και υποκλινομαι στο αντρικο φυλλο (οι
      μαλακες εξαιρουνται).
      Τα βαθυστοχαστα αλλη φορα.!

      Διαγραφή
    3. Μεδουσσα, ολο αυτο το αντροκρατουμενο σωβινιστικο συστημα που προωθει τσουλακια, ειναι αυτο που μολις σου ειπα και αυτο που πρεπει να εχεις συνειδητοποιησει τοσα χρονια: ενας φαυλος κυκλος οπου δεν θα υπηρχαν τσουλακια αν δεν υπηρχαν προισταμενοι που σκεφτονται με το πουλι που ηθελαν να γινουν γρηγορα προισταμενοι για να απολαμβανουν ολα τα "προνομια" της θεσης.

      Ειναι πραγματικα λυπηρο ενας ανθρωπος συνεπης και με προσοντα που δεν θυσιαζει κωλο για να επιβιωσει να χανει τοσο απλα απο ενα ανεγκεφαλο, αλλα πονηρο πλασμα.

      Ομως και αυτο εχει τις συνεπειες του οταν αυτη η νοοτροπια προκαλει τριγμους και προβληματα στο συστημα λειτουργιας και η επιχειριση μπαταρει απο τις "τρυπες" που ανοιξαν οι ιδιοι οι υπευθυνοι με τα ιδια τους τα πουλια (οχι αυτα που πετανε και κελαηδανε σαν μαλακισμενα...για τα "αλλα" λεω)

      Διαγραφή
    4. Η μακροστενη εμπειρια μου, μου εχει δειξει οτι
      ειναι λιγοτεροι αυτοι που ανοιγουν τρυπες με
      τα πουλια τους στις επιχειρησεις..και οτι ειναι
      περισσοτερες οι γυναικες που ψαχνουν την
      ευκαιρια να βγαλουν την τσουλα απο μεσα τους.
      Αυτο οχι μονο στον εργασιακο χωρο αλλα παντου
      οπου τις παιρνει...
      Δεν το σερνει, καλε μου, μονο το καραβι...το παει
      και το φερνει..:)
      Οι ΚΥΡΙΕΣ ειναι ειδος προς εξαφανιση...

      Διαγραφή
    5. Μεδουσσα αυτο που περιγράφεις ειναι μια "συναλλαγή" απο αρχαιοτάτων...! "Προσφορά" εναντι κάποιου ανταλλαγματος! Το κολπάκι κυκλοφορεί μεσα στους εργασιακούς χώρους λογω της εξουσίας (άντρας) και της καυλας για εξουσια.
      Οταν περιπλέκεσαι σε τετοιες καταστάσεις πρεπει να κρατας τις αποστάσεις σου επιδεικτικά κι ας μεταφράσεις εσυ τα αγγλικα!
      Η δουλειά ειναι το σημαντικότερο και φυσικά τα λεφτα! Τίποτα αλλο! Τα υπόλοιπα ειναι για βιτρίνα.

      Διαγραφή
    6. Tina ετσι οπως τα λες ειναι.Το κολλημα μου ειναι στη
      δικη μας συμπεριφορα..στο ποσο αδιστακτες μπορουμε
      να γινουμε.!
      Και οπως ειπε μια αξιολογη κοπελα σημερα..καλο θα ηταν
      να κλαδεψουμε λιγο το ΕΓΩ μας.!
      Αυτο ισχυει και για τα δυο φυλλα..αν γινοταν ισως να
      ηταν πιο δικαιη η κατανομη..!
      Δυσκολο εως ακατορθωτο θα ελεγα..
      Οποτε καλα κανει και τα χωνει ο Χωστηρας..:)

      Διαγραφή
    7. Φιλη... ετσι ειναι η φυση της γυναικας! Ειναι πραγματικα ασυλληπτο απο το μυαλο, μεχρι που μπορει να φτασει μια γυναικα προκειμενου να κανει αυτο που θελει! (και βαζω και εμας μεσα ή αν δεν θελεις βαζω εμενα) Δεν ειναι τυχαιο το "πυρ γυνη και θαλασσα". Ολα ειναι θεμα συνειδησης στον ανθρωπο!

      Διαγραφή
    8. Φυσικα και θα βαλεις κι εμενα μεσα...ειναι μαγεια
      η δυναμη...η προκληση ειναι να ξερεις να τη
      χρησιμοποιεις σωστα και δικαια..:)

      Διαγραφή
  3. Δεν είναι μόνο στα μπαρομάγαζα. Γενικά οπουδήποτε φαίνονται. Πωλήσεις, γραφεία σε λογιστήρια, ταμεία στις τράπεζες, δάνεια κτλ. Και δε λέω, μπορούν οι γυνάικες να χρησιμοποιήσουν την ομορφιά σαν "προσόν" στο βιογραφικό τους και καλά κάνουν. Κι εμείς αν μπορούσαμε θα το καναμε. Δες το σαν επιβίωση. Αλλά μην ακούω μαλακίες του στιλ "οι γυναίκες δε βρίσκουν δουλειές και τέτοια σε αντίθεση με τους άντρες" θα πέσουν σφαλιάρες από τον Κόναν.

    Αντε να σε δούμε κι εσένα σε γνωστή κατάπτυση φεμινιστική σελιδα του φβ να γελάσουμε!

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    Υ.Γ.: Εχεις κατέβει κάτω ρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο, αυτο που λες για τη γυναικοκρατια και σε αλλους κλαδους, αλλα ετσι και εγραφα π.χ. για μαγαζια με ρουχα θα μου ελεγαν οτι ειμαι γκεη αδερφη που εχει λεφτα να ψωνιζει και θα μου ζητουσαν εναλλακτικες και θα εφευγα κλαιγοντας.

      Απο την αλλη και αυτοι που ζητανε αντρες μονο για δουλειες οπως τυλιχτης γυρου, προισταμενος ή σοβατζης ειναι κι αυτοι μερος του προβληματος. Εγω ευχαριστως θα πηγαινα να καταναλωσω πιτογυρο σε μαγαζι που θα ειχε γυναικα-τυλιχτρα κακ θα μυριζε ωραια και οχι σαν φρεσκοσκοτωμενο κουναβι.

      Ναι, κατεβηκα κατω

      Διαγραφή
    2. Κι εκεί συνήθως τις γυναίκες τις έχουν στο ταμείο. Αν και έχω πετύχει να τυλίγει γύρο. Και ο γύρος είναι γύρος δε μυρίζει απαραίτητα ωραία.

      Πόσο θα κάτσεις;

      Διαγραφή
  4. Ο Ίππαρχος από δω… και ο Ηρόδοτος από το «πεθαίνω με χάνετε» πρεπει να ήταν φιλαράκια, δε μπορει…! Ασε που θα τα λεγανε και με τη γιαγιά σαμουράι κι ας μας το κρύβεις… γιατί αυτές εχουν επτά ψυχές!
    Μου θύμησες δε, κατι τύπισσες φοιτήτριες στη Σαλονίκη, (καλα, έκλαψα με αυτή την παράγραφο, γιατι η μαμα μου μας έβαζε πατάκια στα ποδια όταν ήμουν μικρή) φίλες ενός φίλου που λες,… όπου όταν πήγα σπίτι τους έπαθα σοκ.
    Ολο το σπίτι μπουρδελο! Σαλόνι μπουρδελο, κουζίνα μπουρδελο, δωμάτια μπουρδελο, μπανιο μπουρδελο και ειχαν και σκύλο. Φαντάσου ολο αυτό το μπουρδελο μεσα στην τρίχα του σκύλου!
    Νομίζω ότι σου σηκώθηκε ο πήχης πολύ ψηλά σ’ αυτή την ανάρτηση! Το ξετίναξες το θεμα απ ολες τις πλευρές, μπράβο!! Οι περιγραφές εχουν πολύ γελιο και «κλαμα» μαζι αλλα νομίζω σαν γυναίκα, ότι και ενας ωραίος γκόμενος (ή περισσοτεροι) μπορεί να τραβήξει γυναικόκοσμο σε κάποιο χώρο που σκοπό εχει να μαζεύονται πολλοι να καταναλώνουν, για να τα κονομανε οι αλλοι.
    Επίσης πες του επιχειρηματία, ποιος ειπε ότι στον πάτο της πυραμίδας δεν είναι ένα πορτοφόλι με βυζιά?...
    Α! να σου πω τωρα κατι ρε… Ποιος είναι ο Γιωργος???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιωργος ειναι η γιαγια-Σαμουραι, η Μαρουσκα και ο φιλος μου ο Νικολακης με το Βουτσα. We are Yorgos-we are Anonymous.

      Πες μου λιγο μαναμ, εσυ που πηγαινες στις συμφοιτητριες "φιλες" σου και τις κραζεις σαν κορακι στα καλωδια, εσυ σαν φοιτητρια ειχες το σπιτι σου με το χαρακα και τη χλωρινη; Οταν ερχοταν η μανα σου, την πιο πολυ ωρα την περνουσε βλεποντας Μαρθα Βουρτση και Ζωη Λασκαρη ή ηταν ολη την ωρα με τη Μαρθα τη βουρτσα και δε ξελασκαρε;

      Διαγραφή
  5. Δεν ειπα ρε συ οτι ηταν φιλες μου... φιλες ενος φιλου μου... επισκεψη ειχα παει! Ντροπη ρε παλιοπαιδο διαβαζε λιγο πιο προσεκτικα! (1-0) Οσο για τα υπολοιπα εχεις πεσει εξω, γιατι η μαμα μου ποτε δεν ηρθε στο σπιτι μου το φοιτητικο και ναι τα ειχα ολα στην εντελεια!!! Οι αλλοι με δουλευανε γιατι ολο καθαριζα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ όπως ξέρεις δουλεύω, εθελοντώ καλύτερα σε γνωστό ζαχαροπλαστείο μαυσωλείο της Θεσσαλονικης, εκεί λοιπόν δουλεύουμε μόνο κορίτσια για κάποιο λόγο....Ακόμη και τώρα που θα φύγω και που φύγανε ήδη κάποιες, όλες η αντικατάστριες ήταν κορίτσια...

    1ον ..κορίτσια που δεν είχα δουλέψει ποτέ στη ζωή τους
    2ον...που δεν μιλάν κάνε 2η γλώσσα
    3ον...που είναι τόσο κοντές ώστε δεν μπορούν να φτάσουν τα ψηλά ράφια και τα προιόντα στη βιτρίνα..

    για ακόμη μια φορά δεν έφεραν αγόρια στη δουλειά...αλλά όσες φορές έφεραν αγόρια στη δουλειά..ή άντρες αυτό που έγινε ήταν:

    Για κάποιο λόγο δεν ήθελαν να καθαρίζουν και ήθελαν μόνο να σερβίρουν και να κρατάν ταμείο, όταν τους έβαζες να κουβαλήσουν κάτι δισανασχετούσαν, στη νυχτερινή βάρδια άφηναν όλες τις βαριές εργασίες στα κορίτσια και με τη πρώτη ευκαιρία που έβρισκαν έκαναν χαβαλε και δεν δούλευαν...ναι οκ δεν έχουμε τόσο δύναμη, αλλά αν δεις τις συναδέλφισες μου πως κουβαλάν τα βαριά αντικείμενα και τις τακτικές που βρίσκουν για να μη σπάνε τη μέση τους θα έλεγες πως ο Μαγκάιβερ ήταν άχρηστος.

    Προσωπικά θέλω αγόρια στη δουλειά γιατί 1ον φέρνουν τις ισοροπίες στο χώρο, ηρεμούν τα πνεύματα και μπορούν να εξυπηρετούν τους σοβινιστές πελάτες. Ενώ ελκύουν gay πελάτες, γοητεύουν τις γριές και συνήθως είναι πιο ψηλοί απο εμάς.
    Αλλά αν είναι να μου φέρουν άτομα σαν τους προηγούμενους συναδέλφους μου που το μόνο που έκαναν ηταν να ξίνονται και να σνομπάρουν το καθάρισμα..τότε καλύτερα με γυναίκες και ξεκατινιασμα και καυγάδες....

    Τώρα για τον ξενοδοχειακό τομέα δεν ξέρω τι να πω, νομίζω πως ένας μπάρμαν με σπουδές είναι πιο ελκυσιτκός στους πελάτες πλέον με μια γκόμενα που δεν θα γαμήσουν ποτέ. Ζουμε στην εποχή των Μπαρίστα και των Mixologists για όνομα του θεού 2015 έχουμε.

    Α επίσης...η γυναίκες είναι πιο χαμηλόμισθες, οπότε και πιο πρακτικές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου προκαλεις αναμεικτα συναισθηματα και επιασες μια πτυχη σοβαρη, η οποια ειναι οι αντρες που ειναι χαβαλεδες και χαλβαδες στη δουλεια.
      Για ενα περιεργο λογο, οι γυναικες οταν δουλευουν, ακομα κι αν χαβαλεδιαζουν εκεινη την ωρα, δεν σταματανε απο τα καθηκοντα τους, ενω οι αντρες τραγουδανε της ψωλης τους το χαβα και "ασε τα κοροιδα να βγαλουν το φιδι απ' την τρυπα".....χε χε "τρυπα" χε χε....
      Μια συνισταμενη ειναι και ο τυπος εργασιας, αφου "το ζαχαροπλαστειο ειναι για τις γυναικες", λενε τα βαρβατα αρσενικα που η επαφη του κεφαλιου τους με τη γυναικεια παντοφλα ειναι σε καθημερινη βαση. Οταν αναγκαζονται απο την πορνη τη μοιρα να κανουν δουλεια που πριν τη θεωρουσαν αυτονοητα γυναικεια, προσπαθουν να βγουν απο πανω (το ιδιο συμβαινει και με γυναικες που αναγκαζονται να κανουν ενα επαγγελμα που πριν το σνομπαραν).
      Ο ανθρωπος ειναι ενα μαλακισμενο ον που πρεπει να καταστραφει ολοσχερως για εγκληματα και τις νοοτροπιες του. Ηρθε η ωρα για τα οποσουμ και τις καμπιες να κυριαρχησουν στη Γη.

      Διαγραφή
  7. Καιρό είχες να τα πεις τόσο καλά και, αφού δεν σου κολλάν αυτοί τα ένσημα, θα σου αποδώσω εγώ τα εύσημα: Μπράβο!
    Αν είναι κάποια παρηγοριά (που δεν είναι) να ενημερώσω ότι και στον κλάδο της γραφιστικής το ίδιο γίνεται. Δηλαδή τι σκατά, στην υποδοχή της εταιρίας τον έχουν τον υπολογιστή του γραφίστα, ή στη βιτρίνα; "Φωτο απαραίτητη" λέει ο άλλος. Βρε δε πηδιόμαστε λέω εγώ; Εμ δε πηδιόμαστε, γι αυτό παίρνουν τις άλλες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαλακα ελεος. Οταν εγραφα "ζητειται μουνι για εργασια: αυτη η μαστιγα" το εγραφα για πλακα, αναφερομενος στα προφανη επαγγελματα που ζητανε κοπελες, απλα για να τραβανε αντρες να τα σκανε. Δηλαδη που αλλου ρε πουστη μου; Σε λιγο θα ψαχνουν γκομενες και στις οικοδομες, ντυμενες μπετατζηδες, οχι για να χτιζουν, αλλα για να κανουν κοζι οι εργολαβοι

      Διαγραφή
    2. Οπως τα λεει ο elPre ειναι στις περισσοτερες εταιρειες
      και μπορω να πω οτι υπαρχει και ρατσισμος στην επιλογη
      των γυναικων.Η νεα και ωραια θα παρει τη θεση απ την
      ωραια αλλα λιγο μεγαλυτερη σε ηλικια...καλα μη μιλησω
      και για το βαρος...
      Πολλες εταιρειες προσλαμβανουν..με το κιλο.!

      Διαγραφή
    3. Πως τα καταφερνετε βρε και γραφετε σε σειρες
      κι εμενα μου βγαινει σε στιχακια..ελεος.!

      Διαγραφή
    4. αυτο με το βαρος που λεει η μεδουσσα ισχυει! εχω μια γνωστη, ηταν πρωτη μαθηταρα στο πανεπιστημιο και δεν την προσλαμβανουν πουθενα γιατι ειναι υπερβαρη! Ελεος δλδ...

      Διαγραφή