Δευτέρα 27 Απριλίου 2015

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-Η ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ

Γεια σας ελε'ι'νοι και τρισαθλιοι καφροι του ocelebritis.

 Όπως βλέπετε, τονισμός θα υπάρχει κατα το "καβλουν" (εκ του "δοκουν") του ταμπλετ, ενω για τυχόν τα ορθογραφικά λάθη ή λέξεις που δεν βγάζουν νόημα ευθυνονται οι εβραιομπατσονοι που, μη δουν απευθείας απόγονο των Ελ -φτος ειμεγω- να προκοβει, κατευθείαν εκειιιιιι, να του γαμησουν τη μερα.


  Τώρα που φτανει σιγα-σιγα το καλοκαίρι και τα πουλάκια κελαηδούν καβλωμενα στα κλαδάκια για λίγη σημασία, οι μέλισσες ζουζουνιζουν απο λουλούδι σε λουλούδι σαν τη θεια μου τη Μιμαινα που αμα πει οτι βγαίνει βόλτα στο χωριό δεν αφήνει πόρτα για πορτα αχτυπητη, τοτε είναι που ανθίζει περισσότερο και η ανθρωπινη καφριλα.
    Αιώνες εξελικτικης πορείας απέδειξαν πως το χειμωνα, που αιμοδιψή θηλαστικά με κοφτερά νύχια και δόντια λυμαίνονταν την παγωμένη γη για μια μπουκιά σάπιου παγωμενου κρέατος και που φρεσκοσκοτωμενο πτώμα βλέπανε μονο αν ενα ζωο ηταν ηλιθιωδως απελπισμενο, ο Νεαντερνταλ λουφαζε σε μια σπηλιά, έβγαζε το σκασμο και έτρωγε μουγκριζοντας, προιστορικες βρουβες κατεψυγμενες. Όταν έφτανε το καλοκαίρι έβγαινε στη λιακάδα και μάθαινε αν ηταν πιο γρήγορος απο random Μαχαιροδοντα που τύγχανε να μπανισει το ίδιο θηραμα και δεν θα είχε κανένα προβλήμα να φαει Νεάντερταλ σενιαν για ορντεβρ.

 Αυτό είναι ο άνθρωπος, ενα ον που χαζεύει όταν το χτυπά ο ήλιος κατακουτελα.

Και τι δεν έχω ακούσει αυτές τις μέρες που μπαίνει το καλοκαίρι: ο άλλος, πουστης διαπιστευμενος (μη με ρωτάτε, δεν του το έβαλα κιόλας για να ξερω) τόσο διαπιστευμενος που στο μπαρ Μπερλίν του κολλάνε ενσημα γύρισε και είπε "να φύγουν οι λαθρομετανάστες" κι εδώ πάμε στο παράλογο της πρότασης, γιατί φιλους πουστηδες έχω και τα δικαιώματά τους τα υπερασπιζομαι, άσχετα που εδώ τους λέω έτσι, όμως ΕΣΥ ρε μαλακά κατατρεγμενε που μια ζωή κρυβοσουνα στο δωμάτιό σου να τον παίζεις με τον Κούρκουλο κάθε που επαιζε τον Κατήφορο και η γυναικα σου κάτι είχε πάρει χαμπαρι γιατί της έκανες δυο παιδιά και μετα το ξαραχνιαζε δυο φορες την εβδομαδα κάθε που έκανε γενική μαζί με το υπολοιπο σπίτι, εσύ λοιπόν που ζεις με το φόβο και που τα δικαιωματα σου σέβομαι, γυρνας μαλακά και μιλάς άσχημα για αλλη κοινωνικη ομάδα που είναι στη μπούκα; Ή ο άλλος ο νιονιος ο Αλβανός "ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ 'ΡΘΑΝ".
 Κιφσα μπιθ ρε μαλακά.

Νιώθετε το παράλογο της υπόθεσης;

Με το ίδιο σκεπτικό τοτε τι να πω εγώ, που όχι να το παινευτω επειδή ειμ' εγώ που ευλογω τα τέλεια γένια μου, αλλά έχω όλα τα μινωικά χαρακτηριστικά: 1,80 μαυρισμενος με τέλειο σωμα, ελαφριά λορδωση, φονικό βλεμμα
 ΚΑΙ δεν έχω πρόβλημα να κυκλοφορούν οι γυναίκες με ξωβυζα.

Τι να τους πω; Να πάρουν ούλοι πουλο απ' την Ελλάδα;

Μόνος θα 'μενα.

Πρεπει να παρουμε χαμπαρι ότι ζούμε σε καιρους μαλακισμενους που απαιτούν -αν όχι την συμπαράσταση και την αλληλεγγύη, τουλαχιστον την κατανόηση. Και σκεψου το άλλο: αλλη κάψα δεν είχε ο κατατρεγμένος παρα να ερθει στην Ψωροκωσταινα που ξέρουν μέχρι και οι πέτρες οτι δεν υπάρχει σεντ. Οι άνθρωποι μεταναστεύουν για να βρουν ησυχία και δουλειά και όχι να απολαύσουν τις παραλίες και τον ελληνικό ήλιο. Δόξα τω θεώ έχουν φυσικο μαύρισμα, τι να τους κλασει κι ο αιγαιοπελαγιτικος καρκίνος;! Άντεξαν εητζ, χολερες, εμπολες, πολυεθνικές και ντόπιους φυλάρχους που τρώνε βρέφη για πρωινό. Σιγά μην κάτσουν Ελλάδα.


Πάμε άλλο.

Ο άλλος έχει νοικιασει τρια μαγαζιά κολλητά, τα ενωνει και τα κανει ενα εστιατοριο και πλερωνει εξι χιλιάρικα το μήνα μονο για ενοίκια και για να βάλει παρέα μέσαττους κανει προσφορά στους τεσσερις που τρώνε πίνουμε ο ένας είναι τζαμπας. Δεν λέω, δουλεια έχει ο άνθρωπος αλλά τα έσοδα του είναι επιπέδου "για ενα σεντ δεν μας πήραν το σπίτι" και δεν φτανει αυτό αλλά γαμει και όλη την υπόλοιπη γειτονιά που περιμένει ενα καλοκαίρι για να μπαλωσει δυο τρύπες στο πορτοφόλι και ποιοι βγαίνουν κερδισμενοι:; Μονο οι τουρίστες.
Και τον βλέπεις τον αντί τουριστικό τον τυπο και γυρνάει τα τραπέζια ντυμένος γκαρσονιέρα ασπρομαυρης ελληνικής κωμωδίας με σεβάσμια καραφλα Παπαγιαννοπούλου να το παίζει λαρτζ κι αβερτος μιλωντας εκείνα τα αγγλικά που μιλούσαν τα ξεροκαμακα στις παλιές ταινίες που λέγανε στις βινταζ μουνιτσες "χαουντουντου" και ενα λεξικό του Κέμπριτζ αυτοπυρπολουνταν την ίδια στιγμη.

Είναι ο τύπος που παιζει στο μαγαζί όλα τα τραγούδια απο το Ζορμπά δε Γκριμ εδώ και διακόσια χρόνια λες και ο ξένος δεν έχει ξεπεράσει ακομα αυτό το γουαου που έπαθε βλέποντας τον Άντονι Κουιν να κλωτσαει πέτρες στην παραλία υπο τους ηχους μπουζουκιου με σηκωμενο μπατζακι και ύφος Γαμαο-μαο. Αλλά το καλυτερο έρχεται όταν τελειωνουν αυτά και παιζει non-stop τον ενα και μοναδικό καλλιτέχνη που ήρθε να αντικαταστήσει Χατζιδακηδες, Θοδωρακηδες, Πλεσσες κι αλλους τέτοιους: τον Χατζηγιάννη και "είν' επικίνδυνα εδώ" και σχιζοφρένεια με το μισο μαλλί που καλύπτει την καραφλα να κάνει αριστερή μονομπαντη μοικανα. 
Δεν το λες και κοπανημα στους Σλέϋερ, αλλά ενα πικενρολ με το δισκο σερβιρισματος και αρχοντικό, αγέρωχο περπάτημα επι σκηνής το κανει.
 Θεός και φλεμμα σε μια παρουσια.


Αυτά για τώρα γιατί αρχισε και το ταμπλετ να βαραει.

Σχολιαστε αν θέλετε απο κάτω, αλλιως υπάρχει και το τσατ πανω δεξια να λέμε και καμια μαλάκια να περνούν οι ώρες!












 

























αλληλεγγύη-

18 σχόλια:

  1. Ο οποίος ταβερνιάρης θα προσπαθεί πάντα να πουλήσει "greek moussaka" που είναι σαν να τον έχυσαν δέκα Κινέζοι ναύτες με σύφιλη γιατί "πού έχουν ξαναφάει μουσακά οι Κουτόφραγκοι για να ξέρουν;" και στις εκατό παραγγελίες θα μετράει και πέντε αποδείξεις. Να πάει να γαμηθεί κι αυτός κι ο μουσακάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιπου, αλλά μετα γίνεται καλυτερο:

    Εντ ναού φαιβ πίνα κολλαντας ΟΝ ΔΕ ΧΑΟΥΣ (χλεπα και ασβέστης στο μίξερ, το χτυπάμε με το πουλί μας και το σερβίρουμε με φέτα ανανά και καλαμάκι)

    ....πολύ μπροστά ρε

    Χωστηρας με προβληματα στο νταμπλετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για ολα φταιει ο Στεφανος Μαξ και.... Η ΦΩΝΗ. Η ΦΩΝΗ ΛΕΩ... Της ΓΕΝΙΑΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ, γιατι χτυπαμε το πουλι μας με την.... ΦΩΝΗ.... ΤΗ ΦΩΝΗ ΛΕΩ.... Του αστειρευτου, του ενα του μοναδικου.... του Ανανα της τιβι.... ΤΟΥ ΛΑΚΗ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΥ. Παρεα θα μας κανει χωρις ΤΗ ΦΩΝΗ του ο μοναδικος, ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ... ρουφωντας τη σαμπανια του απο ενα τακουνι με το καλαμακι....

    ..... ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΩΣΤΑ Η ΦΩΝΗ ΡΕ, χωρις ταμπλετες και calgon. για σελεμπριτι Μονο για ΑΝΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. /\---μονο ένας καλλιτέχνης του εύρους του Σωτήρη Καλλιβατση θα μπορούσε να κανει τέτοιο σχόλιο.
    Ασε, έχω πάθει ΕΡΤ 3 τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλοκαιρι ειναι οταν σκανε οι σαγιοναρες στην Ομονοια, όχι των Ινδών που τις φοράνε όλο το χρόνο, όχι των νυμφύδιων που ψάχνουν ευκαιρία να προκαλέσουν τους πατουσάκιδες, αλλά των ανδρών, που τις φοράνε ασορτί με τατού στη γάμπα και ξώβυζο τισέρτ, και ας είναι Απρίλιος, και ας πατάει η μισή πατούσα κάτω, που η χρησιμοποιημένη σύριγγα είναι το καλύτερο που μπορείς να πατήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ολη η κατασταση ειναι λιγο σουαγκ με λιγο γιολο.

      Προτεινω τσαρκα τρομοκρατησης των παντοφλακιδων με παραλληλη ψυχικη υποστηριξη των τοξικομανων. Κωμωδια ειναι γκονταμιτ. Τα χαμογελα πρεπει να πετανε στον αερα.

      Δεν πεφτουν σωστα τα νυμφιδια αλλιως μαν.

      Διαγραφή
  6. Ηρθαν οι ξενοι να μας παρουν τις δουλειες εγω αυτο ξερω. Τωρα σε ποιο φαναρι θα κατσει να δουλεψει ο Ελληνας αποφοιτος μεταπτυχιακου για να καθαρισει κανα τζαμι; Σε ποιο χωραφι με φραουλες θα παει να δουλευει χωρις να πληρωνεται και να μενει μαζι με αλλους 20 σε ενα δωματιο που ισα ισα χωραει ενας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. The brothel of slating intellectual lust.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Manolo7: αν κατάλαβα καλά, λες οτι όλοι οι ξένοι πρεπει να φυγουν\επιστρεψουν στις χώρες τους ώστε να επέλθει η φυσική ροή και η αναπτυξη στην χώρα. Σωστα;
    Αν ναι, εσεσνα ποιά είναι η πόλη καταγωγής σου, τι υποδηλώνει και τι σημαίνει το επώνυμο σου και ποσο βαθιά φτάνουν οι ρίζες της οικογένειάς σου σε αυτό τον τόπο;
    Απάντησε σε αυτά και θα σου αποδείξω ποσο λαθος είναι το σκεπτικό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Μανόλος ειρωνεύεται ειρωνικά.

    Νομίζω ότι πρέπει να πας να δουλέψεις "δοκιμαστικά" και να λες στους πελάτες ότι τα κρέατα είναι σάπια και στα ποτά τους φυσάτε τις μύξες σας. Και στις αποδέιξεις να αφήνεις από πίσω το τηλ του Στέφανου μαξ.

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Για όλα φταίει το γκαζόν...τέλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. που εισαι χωστηρακο;χαθηκες,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΔΕ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΤΕ ΤΙ ΕΓΙΝΕ Ο XΩΣΤΗΡΑΣ.
      ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΠΙΤΙ ΔΕΜΕΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΜΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΠΟΥ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΣΤ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ. ΜΟΥ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΚΑΛΤΣΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΡΑΒΑΩ ΤΟ ΚΑΖΑΝΑΚΙ. ΔΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΩ ΠΟΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ

      Διαγραφή