Πέμπτη 9 Απριλίου 2015

Ο INTERNET EXPLORER ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ



   Έτυχε εχθές να διαβάζω λίγο στο twitter και κάπου ανακαλύπτω ένα ριντουί που έλεγε "αδιάφορο αν η σάτιρα του λαζόπουλου είναι αστεία ή όχι. ενδιαφέρον πως πλέον δεν είναι σάτιρα, αλλά καθεστωτική προπαγάνδα".


εχθές
          ΕΧΘΕΣ
                εχθές
                          ΕΧΘΕΣ
                               εχθές
                                         ΕΧΘΕΣ
                                        εχθές
                                                  ΕΧΘΕΣ
                                              εχθές
                                                       ΕΧΘΕΣ!!!   

  


Μαλάκα...ο Λαζόπουλος είναι η Ντουντούκα του σύριζα κι εσύ ΕΧΘΕΣ ανακάλυψες ότι κάνει φιλοκυβερνητική προπαγάνδα;;;

Εντάξει ρε φίλε, κι εγώ χρησιμοποίησα μια φορά τον internet explorer, αλλά το έκανα για να κατεβάσω άλλα προγράμματα περιήγησης. Άμα ήταν να περιμένω από τον IE για να ενημερωθώ, τότε θα μάθαινα αύριο ότι βυθίστηκε ο Τιτανικός και δεν θέλετε να ξέρετε πότε θα με ειδοποιούσε ότι πασόκ/νδ είναι πλέον αντιπολίτευση....ή το ότι συμπολιτεύτηκαν κάποτε.


(ακολουθεί σατυρική ανάρτηση και όχι βαθιά πολιτική)


(^------το αποπάνω ονομάζεται και σπόϊλερ αλέρτ, για όσους δεν ξέρουν γαλλική φιλολογία)

   Κοίτα όμως τώρα να δεις τι γίνεται...
Ορισμένοι άνθρωποι τρώγονται με τις τρίχες τους και ψάχνουν να ρίξουν το φταίξιμο κάπου και μάλιστα ετεροχρονισμένα. Έτσι, κάτι που κάποτε το έβλεπαν σαν ακίνδυνο, τώρα γι' αυτούς είναι ο ίδιος ο Σατανάς προσωποποιημένος. Για παράδειγμα: Βλέπανε παλιά στις ειδήσεις ότι το έητζ, λέει, το παθαίνανε μόνο οι ομοφυλόφιλοι και ψοφούσανε. Κανένας ανθρωπισμός. "Δε μπα να γαμηθούνε οι κύναιδοι, οι παλιαδερφάρες...ο θεός τους τιμωρεί και τους έστειλε τον πολέμαρχο της ηθικής, το έητζ"....αντιλαμβάνεστε για τι είδους μαζική ψυχασθένεια μιλάμε ! ! ! 
Είναι δηλαδή λες και ψες ανακαλύψαμε τους ομοφιλόφιλοι και ταις γκέηδοι και σήμερω ο θεός έφτιαξε μ' ένα αστραπόκλανο τον ιό που θα λύσει το πρόβλημα της ανθρωπότητας που δεν είναι άλλο από το κρεάτωμα του ανδρικού κλανοτρυπαιδοίου από άλλη αντρίκια ψωλή και που όοοοολη η γειτονιά έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθαν ότι ο Μήτσος, ο ασίκης, ο καραμπουζουκλής έκλανε τ' αρχίδια του Πέτρου του λαμαρινατζή.
   Μετά από μια δεκαετία μάθανε ότι και οι "κανονικοί" το κολλάνε και μάλιστα άντρες, γυναίκες και παιδιά και μάλιστα γαμιώνται-δε γαμιώνται άμα πάρεις αίμα από εητζομανή θα ποθάνεις. Ξανά σταρχίδια του όλος ο δυτικός πολιτισμός γιατί ακούγανε ότι στη Αφρική ψοφάει ο κόσμος από την ασθένεια σε τέτοιους μεγάλους αριθμους που ο μέσος Ευρωπαίος/Αμερικάνος χαμογελούσε χαιρέκακα και ψιθύριζε "και καλά να πάθουνε οι αράπηδες, ούτως ή άλλως είναι τόσα εκατομμύρια. Η Γη δεν μπορεί να αντέξει τόσο πληθυσμό, δεν μας φτάνουν οι πόροι. Άσε που άμα ξεκινήσουν να 'ρχονται εδώ θα μας γαμήσουν τις γυναίκες και τις κόρες. ΨΟΦΟΟΟΟΣ".

     Όλα αυτά μέχρι που κάποια στιγμή η πραγματικότητα μας χτύπησε την πόρτα και βρέθηκε ο ένας σου γιος, ο πρωτότοκος, ο διάδοχος, ο Επαμεινώντας με τ' όνομα που πορπατούσε κι έσκαβαν χαντάκια τ' αρχίδια του, που τονε πήρανε στη ΜΟΜΑ για διάνοιξη νέας σύραγγας που συνδέει το μπζώλο του με τα μουνιά του κόσμου...το καμάρι σου (!!!) να ανακαλύπτεις εσύ ξαφνικά, ότι στα 25 του κουνάει τόση αχλαδιά που πήρε επιδότηση, να μαθαίνεις ότι έχει πάρει τόσα χιλιόμετρα καβλί που του βάλανε διόδια στη ροδέλα, πως μαστιγώνει τόσο δελφίνι που του 'κανε μήνυση η βέβεέφ (WWF).
Να μαθαίνεις ότι η κόρη σου, που τόσο τη νταχτάριζες από μικρό πάνω στο γκουτουπιέ σου που σου έκανε λαμπίκο το σκαρπίνι με την πάμπερς, τώρα να έχει γκόμενο από τη Ναμίμπια, τον Οφορίκουε που νόμιζες ότι πουλούσε σιντιά στις καφετέριες.


(βάστα τσιγγάνα καρδιά ν' αντέξεις τον πόνο που λέει κι ο Διπρόσωπος)

και τέλος, το θλιβερότερο όλων, το άλλο σου παιδί να έχει κολλήσει έητζ....


κι εκεί...
...ήρθε η συντριβή σου...


Δεν θα κάτσω να κοροϊδέψω τον πόνο ενός τέτοιου ανθρώπου, θα καταναλώσω όμως φαιά ουσία για να σκατοβολήσω τα μυαλά του με κόπρανο σκληρό και μυρωδάτο.

Εχθρός σου ήταν μια ζωή οι ομό και οι μαύροι/ξένοι και έβρισκες πάντα βολικές δικαιολογίες για να τους μισείς: "η αγιαγραφή λέει ότι είναι αμαρτωλοί", "δεν είναι άνθρωποι άλλα πίθηκοι". Δηλαδή καθιέρωνες τον εαυτό σου και τους ομοϊδεάτες σου σαν κορωνίδες του πολιτισμού και αφρόκρεμα φυλετικής προόδου, άσχετα ότι το δικό σου μεγαλύτερο επίτευγμα ήταν να βγάλεις κάποτε από τη μύτη σου ένα ολόκληρο κακάδι μύξας και να το παίζεις με αυταρέσκια στα νύχια σου.

   Το όνειρό σου για τα παιδιά σου ήταν, να γίνουν οι γιοί σου γαμιάδες μουνέων και γκάγκαλοι γαυροβάζελοι σαν κι εσένα, ενώ η κόρη σου να χάσει την παρθενιά της στα 24 από random βιομήχανο που θα την παντρευτεί κιόλας.

   Ε όχι μαλάκα. Για κάποιο συμπαντικό λόγο ο κόσμος δεν είναι τέλειος και αυτό που δεν σου αρέσει σε αυτή την ατέλεια το ονομάζεις "πρόβλημα". Όμως τα "προβλήματα" έχουν το κακό χούι να παρουσιάζονται σε αυτούς που τους ενοχλούν πιο πολύ.
Αυτό βέβαια, -για κάποιους εξαιρετικά χαιρέκακους αρχίδιδες- ονομάζεται και "θεία Δίκη", λες και δεν είχες ήδη αρκετές θειάδες και μπαρμπάδες στο σόι σου.
   Όταν λοιπόν, αντί να κάτσεις να συζητήσεις με το παιδί σου -και να καταλάβεις ότι ίσως έχει ομοφυλοφιλικές τάσεις ώστε να του συμπαρασταθείς και να το βοηθήσεις να αντέξει την κοινωνική κατακραυγή-, εσύ του έλεγε "τι ομαδάρα υποστηρίζουμε;!;!;! ΠΑΝΑΘΙΩΝΕΪΚΑΡΑΑΑΑΑΑ!!!!" , τότε αυτό μεγαλώνοντας δεν θα ανοιχτεί απέναντί σου. Θα προτιμάει να κρύβεται σαν πρεζάκι στα στενά με το αγόρι του και θα έχει ενοχές για κάτι που δεν θα έπρεπε.
Όταν, αντί να κάτσεις με την κόρη σου να της εξηγήσεις ότι σημασία παίζουν τα αισθήματα και οι πράξεις ενός ανθρώπου και όχι τα πορτοφόλια και την ρίχνεις με βία πάνω στην τηλεόραση και στη χλίδα του εκάστοτε κάγκουρα, τότε (ειδικά το κορίτσι) θα αντιδράσει βίαια, μόνο και μόνο για να σε σοκάρει. Θα επιλέξει για σύντροφό του, κάποιες φορές κάποιον που αντιπροσωπεύει όλα αυτά που μισείς και φοβάσαι (τις περισσότερες φορές, άδικα). 


Όταν, αντί να μάθεις το παιδί σου τι σημαίνει πρόληψη από ασθένειες, εσύ του χώνεις φράγκα για να πάει να γαμήσει...τότε τη γάμησες εσύ...


Αλλά δεν θέλω να βαρύνω άλλο το θέμα, γιατί αυτό εδώ το ιδεοφυλάκιο δεν είναι λέσχη δράματος, αλλά το πνευματικό παιδί ενός καφρόμυαλου.


 Έτσι λοιπόν, ο φίλος που αναφέραμε στην αρχή, ο οποίος εχθές ανακάλυψε ότι ο Λάκης υποστηρίζει τον Τσίπρα, κάνει τον ανόητο διαχωρισμό για να πει τί; Ότι όλα τα χρόνια που βασίλευε στην Ελλάδα η κομπίνα, ο Λάκης ήταν ένας γελωτοποιός που χάρη στην αποδοχή του κόσμου δεν τον δολοφονούσε ο βασιλιάς. Τώρα που τα κόζια άλλαξαν, ΤΩΩΩΩΩΡΑ έγινε "φερέφωνο" της Εξουσίας;
   Όχι μαλάκα...τα ίδια που έλεγε τότε, τα ίδια λέει και τώρα, απλά εσύ είχες πάθει Δεξί Ακουστικό Έητζ που το είχες κολλήσει από τα κόκαλα της σάπιας οικογένειάς σου και δεν το καταλάβαινες.
Ο συνδιασμός Πραγματικότητας-Καρκινικού Έητζ-Μαλάριας στην Κωλοτρυπίδα-Κίτρινου Πυρετού και Δημοσιογραφικού Τύφου σε έκαναν να αγνοήσεις ότι κάποιος δημιουργεί ΚΑΙ σάτυρα εκτός από φιλοκυβερνητική ρητορική. Ξέχασες απότομα όλα τα χρόνια που έστρωνες κοιλιακούς απ' τα γέλια και άξαφνα συνειδητοποίησες ότι μέσα στο κωλάντερό σου έχει σφηνωθεί το Καβλί της Ευθιξίας.


Ίσα μωρή Μαριαντουανέττα που γελούσες κιόλας με τις καρικατούρες των πληβείων. Ξέχασες πως έχεζες πάνω στο στόμα του κόσμου επί εποχής παντοκρατορίας σου και κάθε φορά που σε αποστόμωναν πετούσες εκεί ένα "άει μωρή Λούμπεν, τράβα-πες μας για τον Στάλιν", λες και όλη η καούρα και το καμάρι της αριστεράς ήταν ο Κόκκινος Δικτάτορας.

Θα το πω λοιπόν για να τελειώνουμε:

σβήσε τον internet explorer, οι εξελίξεις τρέχουν πιο γρήγορα κι από σένα που τρέχεις για την χέστρα μετά από μια βδομάδα δίαιτας με σάπιο μπρόκολο







13 σχόλια:

  1. Γκαλά τώρα κι εσύ. Ο Λάκης ήταν το αριστερό χέρι/αρχίδι/όπως θες πες το του συστήματος. Τον βλέπανε οι γριές και νομίζανε ότι είναι δικός τους και τα χώνει για πάρτη τους και μετά αυτός μύταρε στα κότερα πάνω στους καλογυαλισμένους γκοιλιακούς αφρικανών κωλομπαράδων. Έτσι ξέρω κι εγώ να κάνω τον επαναστάτη. Σωστά όλα τ'άλλα που λες, αλλά όχι τώρα κι υπεράσπιση στον γελοίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπερασπίζομαι τον Λαζόπουλο με το άρθρο αυτό. Άλλωστε δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποια υπεράσπιση....δημόσιο πρόσωπο είναι-ο καθένας μας έχει προσωπική άποψη.
      Τώρα, όσο αφορά το τι κάνει στην προσωπική του ζωή είναι δικαίωμά του και δεν νομίζω ότι αξίζει να καταναλωθούμε περισσότερο πάνω στο θέμα, όπως δεν καταναλωνόμαστε επίσης στο γεγονός ότι εσύ γουστάρεις νταρντανογυναίκες και πατουσάκια και άμα μάλιστα βρεις καμιά νταρντάνα με μικρά πατουσάκια πετάς τα φύλλα σου στη μάπα μας, φωνάζεις "ΦΛΟΣ-ΡΟΥΑΓΙΑΛ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ" και αρχίζει να τρίβεις τ' αρχίδια σου πάνω στις μάρκες.....να τα λέμε κι αυτά!

      Διαγραφή
    2. Καλά, το σκέλος "αφρικανοί κωλομπαράδες" όντως δε μας λέει τίποτα, αλλά το "μυτάρει στα κότερα" μας λέει ότι δε συνάδει με αυτά που κηρύσσει από το τηλεοπτικό του βήμα. Η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι νταρντάνα...ε, τίμια ήθελα να πω, αλλά και να φαίνεται. Και το αντίστροφο, δεν ξέρω, ρδεμπεύτηκα. Αυτό που θέλω να πω τέλος πάντων είναι ότι δε γίνεται απ'τη μία ο Λάκης να παριστάνει την φωνή των καταπιεσμένων και των αδύνατων, κι απ'την άλλη να μπαινοβγαίνει στα κότερα.

      Διαγραφή
    3. Δεκτό και απόλυτα δίκαιο. Όπως και από την άλλη θα ήταν ένα ξεφτιλισμένο και υποκριτικό βρωμόσκυλο, εάν ΔΕΝ απέδιδε τους φόρους και δεν δήλωνε τα εισοδήματά του....εάν.

      Όμως, ΕΆΝ το κάνει, έχει κάθε δικαίωμα να απολαμβάνει (σεμνά και μέσα στα πλαίσια του δημόσιου αισθήματος και όχι να ξεκωλιάζεται να φωτογραφίζεται με αυταρέσκια στα λαϊφσταϊλίστικα περιοδικά) μέσα στα πλαίσια ενός σύγχρονου καπιταλιστικού συτήματος (διότι δεν θυμάμαι να ήρθε ο σύριζα να ξεριζώσει τον καπιταλισμό και τον ιδιωτικό τομέα).

      Αν εγώ πχ είχα 3 μύρια, δεν θα το μάθαινε ούτε η μάνα μου. Θα της έκανα κάθε μήνα δωρεά 400-500 γιούρα (και καλά μόχθος-δουλειά, άσχετα ότι θα 'χα κερδίσει προπά και λότα) και μετά βλέπαμε.
      Είπαμε, αν καιρώ κρίσης, αυτοί που έχουν χρήματα ας μας κάνουν τη χάρη να μη μας κολλάνε τα φράγκα τους στα μούτρα γιατί αν όλα αποτύχουν (όμως, ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ) μπορεί εύκολα να βρεθούν στη γκιλλοτίνα

      Διαγραφή
    4. Είμαι από τους πρώτους που έχω πεί πολλά κατά του τηλεαριστοφάνη μα αγαπητέ Θωμά το επιχείρημα ότι οι αριστεροί προδίδουν τις ιδέες τους αν ανέβουν σε κότερα μου φαίνεται πολύ επιφανειακό και κατώτερό σου («και μετά αυτός μύταρε στα κότερα»). Και το αυτό ισύει και για την κόκα η οποία δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει αν απολαμβάνεται μόνο από δεξιούς βιομηχάνους και ράπερς.

      Διαγραφή
    5. Υ.Γ. επειδή το ξέχασα:
      Τα χρήματά του τα έβγαλε από τη δουλειά του από την οποία έχει και τις γνωριμίες του. Και επειδή τυχαίνει να γνωρίζω κάτι από αυτό που ονομάζουν 'χώρο' οι εντός μπορώ να σου πω ότι αν ήθελε θα είχε πολύ περισσότερα και για να πετάει λεξούλες εδώ κι εκεί για διάφορα (ή..π.χ. άκουσα ότι Φώτης-Μαρία κρατούν ολόκληρη βαρετή εκπομπή για να ΜΗΝ αναφέρουν τους κομμένους και να παίρνουν μηνυματάκι) αλλά και διευθυντικές θέσεις εκατομμυρίων ή κανάλια ολόκληρα (γνωρίζω περιπτώσεις).

      Διότι η «γυναίκα του Καίσαρα» καλό είναι να κρίνεται κι από όσα ΔΕΝ έκανε..

      Διαγραφή
  2. Αυτό που είδες στο τουίτερ το έγραψε άτομο με διψήφιο αριθμό ηλικίας; Γιατί αν το έγραψε κάποιος με μονοψήφιο ή τριψήφιο το καταλαβαίνω...

    Κάποτε είχα ρωτήσει κάποιον (δε θυμάμαι ποιος ήταν):
    - Από τι πέθανε ο Φρέντι Μέρκουρι;
    - Από έιτζ.
    - Α!
    - Ε, αφού ήταν αδερφή, λογικό.
    Και έτσι το είχα κι εγώ στο μυαλό μου μέχρι που πήγα 3η γυμνασίου.

    Ένα κοπέλι στο στρατό μου είχε πει: "Όσο ήμουν μικρός δεν ήθελα η αδερφή μου να βλέπει κανένα αγόρι. Μεγαλώνοντας συνειδητοποίησα ότι η αδερφή μου είναι ψηλή, ξανθιά με γαλάζια μάτια και βυζάρες. Ε, πολλοί τη θέλουν και με αρκετούς έχει κάνει κάτι. Ετσι πάει".

    αΦτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. χωστηρακο καλη ανασταση.ετοιμος ο οβελιας ; δαφνη εσυ μη το διαβαζειςαυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ανάσταση Ελενίτσα! Όσο για τον Οβελία δεν ξέρω γιατί λόγω δουλειάς μάλλων θα σουβλίσω τζιν τόνικ!!

      υ.γ.: χαίρομαι που σταμάτησες τα greeklish αν και αυτό ήταν το σήμα κατατεθέν σου!

      Διαγραφή
  4. Ρε, είσαι σίγουρος ότι αυτό το σχόλιο έγινε χθες; μήπως το χθες του Εξπλόρερ είναι πριν πέντε (5) χρόνια; Τώρα σοβαρά, υπάρχουν ακόμα τέτοιες αντιλήψεις; θέλω να πιστεύω ότι είναι προς εξαφάνιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σα(τανα) τους metallica ενα πραμα. Παντα ακυροι και παντα να σκανε μυτη σα πορδη στο ασανσερ.

      Μονο οταν θες να κανει ανωμαλιες παρεα με τον πρωινο καφε και το milf secretary

      Διαγραφή