Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

στον Χωστήρα


Θα τηρήσω την υπόσχεσή μου και θα αφιερώσω τα επόμενα άρθρα στα θέματα που μου έθεσε ο καθ' ένας από σας, από εδώ και από fb σε σχόλια.

Ο Χωστήρας με ρωτάει:
"Μεγάλε Αρχαιοδαίμονα Kaboso (σωστή προσφώνηση υποτακτικέ), επειδή είμαι υπεράσχετος σε κάθε μορφή σεξουαλικής προτίμησης και έχω μπερδέψει το καβλί με το μαλλί, θα ήθελα να ξέρω αν θα ήταν καλύτερα μια 20ρα, τέρμα ξέκωλο, αλλά με εμπειρία ή μια 40ρα, ντροπαλή, χωρίς εμπειρία, εννοείται πως και οι δύο είναι εμφανίσιμες"  

   Αρχικά, θα σου υπενθυμίσω ότι έχεις σχέση με κάποια, απ' όσο ξέρω, οπότε να κάτσεις στ' αυγά σου γιατί σε βλέπω να αποκτάς μόνιμα το αποτύπωμα της παντόφλας της (δικά σου λόγια) στα μούτρα σου και μετά θα τριγυρίζεις σαν τους Μαορί στα νοσοκομεία. Δεν είναι όμορφο να κυκλοφοράς με ταττού σαγιονάρας Migato και εξαρθρωμένο σαγόνι.

   Αν απευθύνεις την ερώτησή σου σ' εμένα για τις δικές μου προτιμήσεις, θα σου έλεγα την 40ρα για τον εξής, πολύ απλό λόγο:
Το 20χρονο ξέκωλο είναι ήδη πρώτο τραπέζι καβάλα. Δεν ξέρει που πάει και γενικώς πηδάει ό,τι βρεθεί στο δρόμο της. Είναι μια θηλυκή εκδοχή του Kaboso, οπότε μου είναι πολύ απεχθές να γαμήσω τον εαυτό μου ακόμα κι αν έχει μουνί και βυζιά σαν μύτες μετροπόντικα. Είναι επίσης τελείως άσχετη στο κρεβάτι, παρ' όλο που έχει καβαλήσει τόση πούτσα που οι φίλοι της τη φωνάζουν Τζων Γουέην. Έχει μεν ορμή και ορμόνες, αλλά όταν είναι 20 χρονών δεν μαθαίνει από τις εμπειρίες, αλλά κάνει του μουνιού της το χαβά. Και τι σημαίνει αυτό; Να το παίζει Ξερόλας στο κρεβάτι και να θεωρεί το γαμήσι διαγωνισμό τρίποντων στο NBA και όποια καβαλήσει τον περισσότερο πάλουκο, θα πάρει και το κύπελο. Παράλληλα, κάθεται και συγκρίνει με τις φιλενάδες της τον κάθε ένα που πήδηξε, μιλώντας απαξιωτικά για ολους, προκειμένου να αναδειχτεί ως η πιο Παρτόλα της παρέας. Αν σε μια παρέα με 20χρονες Παρτόλες, κάποια πει καλό λόγο για άντρα την φωνάζουνε Μυρμηγκότρυπα (δεν έχει πάρει αρκετούς, άρα η τρύπα δεν έχει ακόμα μέγεθος σπηλαίου Πετραλώνων).
Προσοχή όμως, δεν μιλάω για μια 20χρονη κοπέλα που γουστάρει σεξ και πολύ καλά κάνει, μιλάω για τα μαλακιστήρια που πηδιούνται για το prestige. Αυτές λοιπόν έχουν ήδη κλείσει καζάνι στην Κόλαση, οπότε my work is done.

   Από την άλλη, η 40χρονη, με ελάχιστους άντρες στη ζωή της, που κι αυτοί δεν ήξεραν τίποτα από πήδημα, παρά μόνο πως θα κρεατώσουν την κυρά τους χωρίς χάρη, έχουν άγνοια για το πως είναι ένας δυνατός οργασμός και μια καινούρια εμπειρία.
Όταν παραλαμβάνεις μια ντροπαλή γυναίκα στα χέρια σου (ανεξαρτήτως ηλικίας) οφείλει η κάρτα σου να έχει ονοματεπώνυμο Κάποιος Διαφορετικός και απασχόληση Δυνατοί Οργασμοί και Τρελές Εμπειρίες Ε.Π.Ε.
   Είναι η μεγαλύτερη και πιο δυνατή πρόκληση να αλλάξεις τη γνώμη μιας γυναίκας από το δόγμα "όλοι μάλλον ίδιοι είναι" στο "μου γάμησε το μυαλό". Πρέπει, σαν σωστό αρσενικό, να οδηγήσεις αυτή τη γυναίκα στο κολαστήριο του Πάθους, αλλιώς είσαι νιέντε, φίλε μου.

   Βέβαια, ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση είναι να παραλάβεις μια γυναίκα, αλλά ΓΥΝΑΙΚΑ και όχι νιάνιαρο, που να έχει εμπειρίες και να νομίζει ότι τα έχει κάνει όλα και να την κάνεις να χάσει μέχρι και την μπάλα που καβαλούσε ο Bon Scott στο γνωστό βίντεο των AC/DC....και μιλάμε για ΜΠΑΛΑ έτσι; (της Μάιλυ ήταν πιο μικρή).

Έχοντας λοιπόν εκθέσει και το δεύτερο σκέλος του επιχειρήματός μου, φτάνουμε στο τρίτο, που είναι το "τι προτιμάει ο κόσμος".
Διαβάστε και επιλέξτε και ό,τι κάνετε να το κάνετε....έτσι όπως πρέπει






18 σχόλια:

  1. ναι, αλλά ξέχασες μια παράμετρο, το ξέκωλο είναι ελεύθερο όλη μέρα ενώ το milf όχι. Οπότε αν εσύ θέλεις να δώσεις πόνο, θα πρέπει να περιμένεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη μεταξύ 12 και 12μιση που ο άντρας είναι στη δουλειά και τα παιδιά στο σχολίο και δεν θα έχει μαγείρεμα, σκούπισμα και σιδέρωμα....για να σε δω τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ποιότητα ηλίθιε και όχι ποσότητα, αυτό να σκέφτεσαι και να σε ενδιαφέρει περισσότερο να χύνει αυτη δυνατά....εκεί είναι το απόλυτο ανέβασμα του Εγωισμού, εκεί είναι η βάση του να νιώθεις ότι είσαι εραστης.
      Στο ενδιάμεσο υπάρχει και Χούφτα και πολύ σου είναι

      Διαγραφή
    2. Χμ...χμ...χμ...άρχισες τις μαλακίες πάλι, μπαμπά; Ξέρεις, ε, η καινούρια Bugatti Veyron έχει μόνο ένα μύριο...γιατί εγώ είμαι κι αγαθοβιόλης και μου ξεφεύγουνε...θα σ'αφήσω να το σκεφτείς μέχρι αύριο.

      Διαγραφή
    3. μέχρι και ο γιος σου σε πουλάει.
      Αλλά Θωμά, αν θες μια Μπουγκάττι για να βγάλεις γκόμενες τότε θα βγάλεις αυτές που σου αρέσουν, αλλά όχι αυτές που χρειάζεσαι για να νιώσεις άντρας

      Διαγραφή
    4. Αμα εχυσ παλαμαρι τι τη θελεις τη μπουγκατι

      Διαγραφή
  2. όποιος νομίζει ότι δεν έχω κάνει ακόμα σκόνη το Χωστήρα, ας εκθέσει τα επιχειρήματά του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. You left us speechless και τέθοια. Γιατί να σε αμφισβητήσουμε;

      Διαγραφή
    2. γιατί μπορεί να πεταχτεί κάποιο σαπρόφυτο να αμφιβάλλει

      Διαγραφή
  3. Θα πρόσθετα επίσης ότι τα 20χρονα ξεκωλοπάρτολα είναι επίσης και επίφοβα γιατί γαμιούνται πλέον πολλές χωρίς προφυλάξεις και μπορεί μετά το σεξ να βγάλεις κανα σπυρί στην κόρη του ματιού σου. Κι ας παίρνεις εσύ προφυλάξεις αν ξέρεις ότι η άλλη έχει γαμήσει 48 λόχους ακάποτη κάπου κάπως κολλάς να χωθείς...

    Πρόεδρας ΑΠΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. *...είναι ΠΛΕΟΝ επίφοβα να προσθέσω καλύτερα

      Διαγραφή
    2. το είχα βάλει.... τι διάολο πάλι πιωμένος είμαι;

      Διαγραφή
    3. Τώρα! Ξύπνησα και πίνω καφέ!

      Διαγραφή
    4. αυτή η στιχομυθία μου θυμισε τουλάχιστον Σέξπιρ

      Διαγραφή
    5. ΠΕΗ δυσλεκτικα στη σειρα ατελειωτα το ενα μετα το αλλο.

      Παν ιντεντεντ.

      Διαγραφή
    6. Πίτα-Παν με γιαούρτι ιντέντιντ

      Διαγραφή
  4. Άλλαξες γραμματοσειρά!
    (Αν βρεις και μια που να διαβάζονται τα λατινικά της..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή