Δευτέρα 19 Αυγούστου 2013

ΕΛΑ ΡΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΟΛΑ ΚΑΛΑ;




(με τη φωνή από το γνωστό μου βίντεο)


Γελλόου εβρυμπάντυ, δις ιζ Χωστήρας σπίκινγκ.

Πριν λίγη ώρα είχα μια "συζήτηση" με τον Trollwatcher στα σχόλια και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας μερικές σκέψεις να μου πείτε άμα είναι σωστές.


   Κάποτε αυτό το μπλογκ φιλοξενούσε απόψεις από φίλους που, ναι μεν ανήκαν σε διαφορετικά ιδεολογικά στρατόπεδα, αλλά ήμασταν ολοι καλά γιατί τα βρίσκαμε στο χαβαλέ και δεν καυγαδίζαμε για κανενός γαμημένου τσιμπουριού πήδημα.
Όλα αγάπη, μέλι γάλα και προδέρμ.

   ΠΡΙΝ ΞΕΚΙΝΗΣΩ ΤΟ ΚΥΡΙΩΣ ΘΕΜΑ, ΘΑ ΤΟΝΙΣΩ ΚΑΤΙ ΣΟΒΑΡΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΩ ΚΑΥΓΑΔΕΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΔΩ ΣΧΟΛΙΟ ΦΑΣΗ "ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΙ", "ΝΕΟΤΑΞΙΚΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ" ΚΑΙ ΤΕΘΟΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΕΙ ΑΜΕΣΑ.

   Οι αναγνώστες, φίλοι και αδέρφια αυτού του μπλογκ ανήκουν στις εξής κατηγορίες όσο αφορά τα ιδεολογικά τους θέματα:

  • νεοφιλελεύθερους
  • αριστερίζοντες φιλελεύθερους
  • όπου φυσάει ο άνεμος
  • φιλοσοφίζοντες
  • συναισθηματίες
  • ανθρωπιστές
  • ελιτιστές
  • "διαβάζω και πλάθομαι"


μπουρούχες που ανήκουν σε παρατάξεις αντιανθρωπιστικές ή "καθαρόαιμες", (ελπίζω) να μην έχω.






Κάποτε......

 ....κάποια καριόλα στιγμή έτυχε κάποιο πρόσωπο να πεθάνει κάπου.....και αυτό το πρόσωπο ήταν αρκετά σημαίνον και ιστορικό, με αποτέλεσμα δύο και παραπάνω αγαπημένοι μου φίλοι να πλακωθούν διαδικτυακά. Τρέφω εξαιρετικά μεγάλο σεβασμό και στους 2, διότι για μένα, δεν είναι δυο χαζά παιδάκια, αλλά άτομα που οποιαδήποτε στιγμή θα μπορούσανε να με κάνουν σκόνη σε μια σοβαρή συζήτηση.


   Τρέφοντας λοιπόν αυτό το μεγάλο σεβασμό και για τους δύο (και να τονίσω ότι επειδή είναι μεγάλες κοκέτες με τα μακριά τους μαλλιά, αν τους έβλεπες στο δρόμο θα τους χαρακτήριζες "bropunzel", όπου "bro"=αδέρφι κι έτσι, "-punzel"=από τη Ραπουνζέλ που έφτιαχνε τα μακριά της τα μαλλιά-), θα ήθελα να τους επισημάνω ότι από τη δική μου σκοπιά, ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ (βάλε ανάμεσα στο "τόσο" και το "πολύ" ένα τετριμμένο "γαμημένα").




     Βάζω YOLO ταχύτητα στ' αμάξι και ξεκινάω.
Θα πάρω σαν άξονα την στάση της ιδεολογίας τους απέναντι στους ΧιΆλφα.


Νεοφίλ.
Θεωρεί τον ΧιΆλφα κατώτερο ον, το οποίο δεν έχει καμία χρηστική αξία στην κοινωνία, όχι τουλάχιστον θετική, εκτός εάν τους έβαζαν σαν φολκλόρ πρόγραμμα στα ξενοδοχεία για γελοίες αναπαραστάσεις αρχαιότητας για τους τουρίστες και να κόβουν εισιτήρια. Δυστυχώς κανένας ΧιΆλφα δεν θα δεχόταν να κάνει τον Πέρση ή τον Πρόπερση, οπότε θα πολεμούσαν αόρατους αντιπάλους και θα νικούσαν κατά κράτος το Υδρογόνο, το Οξυγόνο και τα άλλα αέρια που απαρτίζουν τον αέρα-κοπανιστό. Ο σκοπός του Νεοφίλ είναι να αξιοποιήσει τους πόρους που μπορεί να αποκτήσει ώστε να πλουτίσει και να ευημερήσει. Όλοι μπορούν να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΟΥΝ όλους προκειμένου να βγει κέρδος. Θεωρεί το Κράτος ως αντίπαλο, διότι με την αδικαιολόγητη φορολογία τους σε ορισμένους τομείς και κάποιους παράλογους περιορισμούς, δεν του δίνει την ευκαιρία να πλουτίσει. Ως έμμεσο αποτέλεσμα αυτού, θεωρεί ότι το Κράτος είναι υπεύθυνο για την ανεργία και τον πληθωρισμό και την έλλειψη προόδου. Ο Νεοφίλ παλεύει όμως να μπει και να γίνει γρανάζι και παράγοντας της εξουσίας ώστε να αλλάξει αυτό το κλίμα. Τον ΧιΆλφα τον έχει γενικά χεσμένο.



Αριστερίζων/αριστεριστής φιλελεύθερος
Θεωρεί τον ΧιΆλφα γρανάζι του Κράτους και κομμάτι της καταπιεστικής εξουσίας που αυτό ασκεί. Ελπίζει κάποτε, με μαγικό τρόπο, να ανακαλύψουν οι ΧιΆλφα ότι οι πατεράδες τους μιλούσαν σουαχίλι και μαγείρευαν ιμάμ-μπαϊλντί (την αυθεντική συνταγή) κάπου στα βάθη της Ασίας και της Αφρικής, παίζοντας μπόνγκος και τρώγοντας μπανάνες πάνω στα δέντρα, βλέποντας κάτι εξωγήινους να χτίζουν πυραμίδες και Παρθενώνες.
Ο Αριστερίζων πιστεύει ότι η ισορροπία θα επιτευχθεί αν γυρίσουμε στο φυσικό τρόπο ζωής ζώντας εν ειρήνη με τα άλλα πλάσματα. Άνθρωπος να βοηθάει άνθρωπο και η ανάπτυξη θα επιτευχθεί μέσα από τον ανθρωπισμό και βοηθώντας αλλήλους να ξεπεραστούν τα προβλήματα. Π.χ. (όχι προ Χριστού, το άλλο), μαστίζει τη Γη το έητζ; Αφού είναι παγκόσμιο πρόβλημα, να συννενωθούν οι επιστήμονες και να να βρουν θεραπεία, άρα πρόοδος. Τους ΧιΆλφα τους πολεμούν στο δρόμο.



    Φαινομενικά δύο διαφορετικές προσεγγίσεις πάνω στο ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Η λογική και των δύο δεν φαίνεται παράλογη.
Θα ήθελα να επαναλάβω εδώ, ότι αυτή είναι η οπτική που έχω από τις δύο αυτές παρατάξεις, χωρίς να θέλω και χωρίς να ανήκω σε καμία από τις δύο......
Το θέμα είναι όμως ότι με καλύπτουν και οι δύο και μάλιστα πολύ συμπληρωματικά!!!



Αλλά πριν ξεκινήσω τη "βαριά κουλτούρα", ας σας θυμίσω πως βλέπουν οι ίδιοι οι ΧιΆλφα τις δύο αυτές απόψεις:


 Τους Νεοφίλ τους χαρακτηρίζουν με λέξεις-σιδηροδρόμους, άνω των 100 γραμμάτων, που ξεκινούν από "δρακογαμημενομασονοξεκωλιασμενονεοταξικοσημιτε-" και τελειώνει σε "-δαιμονοπηδημενοϋποδουλοαντιχριστοαντιΕΛ"....και είναι κανείς να απορεί που στο χίλιο διάλο ενώνουν τόσες πολλές λέξεις χωρίς να παθαίνουν τριπλό καρκίνο στα ημισφαίρια του ημιυπανάπτυκτου εγκεφάλου τους....


Ομολογώ ότι και εγώ κάποτε πέρασα από αυτή τη φάση του "πόσο γαμάτοι ήταν οι πρόγονοί μας και κάτσε να τους ψάξω λίγο" και για λίγο καιρό ομολογώ ότι με είχε συναρπάσει αυτή η ιστορία....έδωσα και λεφτά στο Λιακό έτσι!!!
Εκεί έμαθα για Νεφελίμ κουλουπού, αλλά κάποια στιγμή συνειδητοποίησα ότι είχε μπλέξει τη βούρτσα με την άλλη βούρτσα που χτενίζουν τις κωλότριχες του σκύλου. Ένα συνονθύλευμα από πατάτες και μελιτζάνες και πιστέψ'τε με αν βάλεις μια τέτοια μαλακία στο φούρνο τίποτα νόστιμο δεν θα βγει. "Πολέμαρχος του Θεού", "Άσπρες και Μαύρες αδερφότητες", "Δαίμονες και επιστροφή των Ελ", θέματα που άμα τα δώσεις στο Χόλυγουντ σου κάνουνε ταινιάρα και κόβει και μερικά τρισεκατομμύρια εισιτήρια για να το παίζεις μετά μεγιστάνας στην Ελενίτσα που σε κεράτωσε με το Μήτσο γιατί ήτανε ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥΤΑΝΑ.

Αλλά για να επιστρέψουμε, οι ΧιΆλφα, ναι μεν βρίζουν τους Νεοφίλ, αλλά τους κλάνουν μια μάντρα φραγκόσυκα, διότι ξέρουν ότι αυτοί είναι τα μυαλά που έχουν μερίδιο στην εξουσία. Δεν μπορούν να τους πολεμήσουν με κανένα μέσο, γιατί απλά δεν μπορείς να πολεμήσεις το χρήμα. Όσο μπρουτάλ ΧιΆλφα και να είσαι, πάντα θα φέρνεις τσιγάρα στο Λάτση και θα του γυαλίζεις τη μερσέντα, πάντα θα είσαι "υπό" του. Πάντα θα μένεις ηθελημένα μια πλέμπα που γαυγίζει χωρίς να δαγκώνει στην πρόοδο και το χρήμα που φέρνει ο Νεοφίλ.



Πάμε στην αντίπερα όχθη, που για μένα δεν είναι αντίπερα, απλά λίγο πιο πέρα....είναι απλά μια άλλη πλευρά του ίδιου ακριβώς νομίσματος. Όποιος έχει κουραστεί έως τώρα να διαβάζει, να πάει πρώτα να γαμηθεί και να περιμένει καμιά βδομάδα μέχρι να ξαναδώσω άρθρο που θα βγάζει πιο πολύ γέλιο.




Ο Αριστερίζων το ζει στο δρόμο γιατί είναι ο ορατός αντίπαλος του ΧιΆλφα. Όταν Αρί πάει βολτίτσα και βλέπει το Μήτσο τον Πειθαρχία και πειράζει μαύρο και λοιπό πληθυσμό που έχει έρθει για να βγάλει το ψωμί του, δεν κωλώνει και του χύνεται. Ξέρει ότι ο Μήτσος κατευθύνεται από κάποιους που έχει βάλει κάποιος πολιτικός ώστε να κρατάει τα πρόβατα ήσυχα και να δέρνει τις "ενδεχόμενες απειλές εναντίον του έννομου πολίτη". Ο ίδιος ο Μήτσος δεν ξέρει την τύφλα του. Νομίζει ότι ο μαύρος και ο Αλβανός ήρθαν εδώ για να του φάνε τη δουλειά/βιάσουν τη γυναίκα/μην τα ξαναλέμε και ελπίζει μια μέρα να γίνει όργανο τις τάξης ώστε να τους γαζώσει όλους.
Ο Αρί όμως έχει μια διαφορετική αίσθηση του δικαίου. Ξέρει εξαρχής ότι μετά από τόσες γαμημένες χιλιάδες χρόνια ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥΣΤΗΣ δεν είναι καθαρόαιμος και ότι έχουν όλοι ίσα δικαιώματα και ευκαιρίες ώστε να ζήσουν ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΗΜΕΡΗΣΟΥΝ. Ο σωστός Αρί, δεν είναι μαλάκας. Δεν είναι αντίστροφος ρατσιστής ώστε να θεωρεί όλους τους ντόπιους σκουπίδια και όλους τους μετανάστες αθώους. Ξέρει ότι άμα είσαι εγκληματίας θα σε γαμήσει κι ας ανήκεις σε μια γαμημένη φυλή του Αμαζονίου που αριθμείς μόνο δύο μέλη. Ο Αρί θα κάτσει να συζητήσει μαζί σου και θα διεκδικήσει για σένα τα δικαιώματά σου.

   Τώρα θα μου πεις "ρε μαλάκα Χωστήρα, ζεις σε μια ουτοπία και δεν ξέρεις τι συμβαίνει εκεί έξω Ο μέσος Αρί είναι κολλημένος στο δόγμα Παπαρήγα-Τσίπρα κελιπά".
Σωστό και λάθος: τα σημερινά παιδιά που απαρτίζουν και τις δύο κατηγορίες δεν είναι τα ίδια με τους γονείς τους.
Μαλάκες....έχουμε ίντερνετ, έχουμε γαμημένη πληροφόρηση και μπορούμε να ψάξουμε το κάθε τι. Όταν τη βρούμε, έγκειται στο δικό μας κριτήριο να πούμε κατά πόσο την αποδεχόμαστε/μας συμφέρει ή μη.


    Δεν λέω ότι είμαι κανένας μεσίας, ούτε ανακάλυψα την Αμερική ή τίποτα.
Λέω απλά ότι είναι Η-ΛΙ-ΘΙ-Ο να τσακωνόμαστε όταν τα ίδια τα γεγονότα (κατά τη δική μου άποψη) συμφωνούν:


α) και στις δύο περιπτώσεις, οι ΧιΆλφα είναι...παρωχυμένα παραμύθια και ιδεολογίες που, αν και επικίνδυνες και αξίζουν πολέμου, δεν είναι σοβαρές
β) το Κράτος δεν κάνει σωστά τη δουλειά του και χρειάζεται αλλαγή, αλλά όχι τη λαμόγικη του Ανδρέα, αλλά μια ουσιαστική που να εξυπηρετεί τον ιδιώτη και να προωθεί τον ανθρωπισμό. Δηλαδή πόσο μαλάκες είμαστε αν αποτύχουμε και σ' αυτό με τόσα λαμπρά κεφάλια που κυκλοφορούν πλέον;







 Με αγάπη και σεβασμό σε όλους
Χωστήρας




  

65 σχόλια:

  1. πάμε ξανά την ερώτηση: γιατί δύο ανθρωποι καλλιεργημένοι και με κουλτούρα, να μην μπορούν να συνυπάρχουν στον χαβαλέ και στην πλάκα και πρέπει να μπαίνει η ιδεολογία στη μέση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατι απολιτικ ειναι μονο τα δεντρα , γιατι χωρις ιδεα , χωρις ονειρο , η πλακα ΔΕΝ εχει πλακα. (ΚΚ)
      υγ : ειχα γραψει απαντηση για οσκαρ μπουστη και μου πηρες την χαρα της τελικης ηθικης δικαιωσης .

      Διαγραφή
    2. δηλαδή υπονοείς ότι πλάκα έχει μόνο αυτός που έχει πολιτική σκέψη και τα παιδιάξέρωγω που δεν την έχουν αναπτύξει ακόμα δεν έχουν πλάκα ή χαβαλέ;
      Ή μήπως ενννοείς ότι μόνο όταν έχουμε πραγματικά οραματιστεί ένα σωστό αύριο, μπορεί να υπάρξει γέλιο, γιατί να θυμήσω ότι τις δεκαετίες 50', 60', 70' που στην Ελλάδα δεν ξέραμε που παν τα τέσσερα, κάποιοι κύριοι "Αυλωνίτης", Φωτόπουλος", "Βασιλειάδου", δούλευα με τρεις κι εξήντα και έβγαζαν πολύ γέλιο

      Διαγραφή
    3. Απάντηση:
      Ναι, αλλά «με κουλτούρα». Αλλιώς δε γίνεται.

      Διαγραφή
    4. Αν παρεις την πλακα και τον χαβαλε στο ιδιο τσιγκελι της αγγλικης λεξης Χιουμορ ( Humor ) οφειλω να σου τονισω της ελληνικη πηγη της, τον αρχαιοελληνικο / ιατρικο / φιλοσοφικο ορο Χυμος, ο οποιος απαιτει καποια μαλλον υπερβολικη αναλυση για να βγαλει το πραγματικο "ζουμι" του ( καπου στη wιkipedia υπαρχει καταχωνιασμενος κατω απο μερικα κιλα σκονης και απολιθωματων )

      Υπαρχουν πραγματα που βγαζουν κατι ΕΝΤΟΝΟ απο το βαθος μας περα απο καθε συνειδητη προσπαθεια μας για το εναντιο. Και δεν ειναι παντα γελιο.

      Εκει που ομως θελω να καταληξω χωρις να πλατιαζω πολυ ειναι πως σε μια σχεση ο καθενας βγαζει καθε φορα οτι κουβαλαει. Και καλο και κακο ( ο ορος που ανεφερα πριν αρχικα ηταν ιατρικος και αναφεροταν σε ασθενειες -δεν ορκιζομαι ομως γιατι μνημη ειναι και κολπα κανει ).Και θα βγει ειτε επειδη γινεται λιαρδα ειτε γιατι ειναι κοιλιοδουλος παπας ειναι αμερικανος αναρχοπασοκοδεξιος οικολογος που θελει τη νομιμοποιηση του κυνηγιου της φαλαινας στο αιγαιο.

      Διαγραφή
  2. χωστηρα μ , αν νομιζεις οτι οι παραπανω που ανεφερες ΔΕΝ ειχαν πολιτικο υποβαθρο , τοτε πλανασαι πλανην οικτρα. ( το σχολιο της χρονοΜπουλου γιατι το βγαλες ?) και για να στο κανω πιο ψιλα, αν θυμασαι για κοινωνικο λογο πρωτοεπικοινωνησαμε , ηρθαμε σε επαφη απο μια σπιθα . μην το ταμπελαρεις με την λεξη "πολιτικα" σκεψου το ανθρωπινα. (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα παιδια της βασιλειαδου ή του αυλωνιτη? σε χανω καθοτι κουδουναει ακομα η κεφαλα μου απο κατι περιποιησεις που εδεχθην σε γνωστο κεντρο μασαζ . (ΚΚ)

      Διαγραφή
    2. τα παιδιά όλου του κόσμου, δεν κάνουν πλάκα;

      Διαγραφή
    3. σορρυ που στη χαλαω, αλλα ολοι αυτοι οι ψεκασμενοι , οι νεοφιλελεδες , οι φασιστες και λοιποι αγκυλωμενοι σε "δημοκρατιες" που τους εχουν πεισει οτι η ουσια του πολιτευματος ειναι να λες την αποψαρα σου καθε 4 χρονια , σε αστικες ελευθεριες -που αν χαλασουν τον τραχανα στους τραχανδες που εξουσιαζουν χωρις προφανη λογο τους υπολοιπους, τοτε αυτοματα καταργουνται για το "γενικο συμφερον" - που μονο ελευθεριες δεν ειναι -εκτος αν θεωρεις ελευθερια κεκτημενη το να κλανεις στο σπιτι σου , ή το να διαλεγεις κινητο - ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΙΤΣΑ , και εν πασει περιπτωσει , ακομα και αν εχουν λιγη , αυτη εξανεμιζετε μολις τους πεις κατι που η "αυτοκριτικη" τους δεν επιτρεπει να τους το πεις ;) (ΚΚ)

      Διαγραφή
    4. εντάξει, δεν μου απαντάς. Ξαναρωτάω, τα παιδιά που είναι αθώα και μη-πολιτικοποιημένα ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ; Γιατί πρέπει ντε-και-καλά να μπαίνει η πολιτική πάντα μέσα στην παρέα και το χαβαλέ;

      Διαγραφή
    5. μα δεν μπαινει ΠΑΝΤΑ , μην τα γενικευεις αοριστα και ασυστολα, αν εμπαινε παντα αλλωστε θα την ειχαμε κανει την κουβεντα αυτη εδω και πολυ καιρο, μονο και μονο που γινετε τωρα αποδυκνυει οτι εισαι λαθος στην γενικευση, και να σου κανω εγω μιαν αλλη ερωτηση, γιατι ΠΟΤΕ δεν θες να κοιτας τα προφανη απο την σκοπια του αλλου, γιατι ντε και καλα αν εγω κραξω τον νεοφιλελε , τον σιστα και δε συμμαζευετε , το παω σε πολιτικη κουβεντα? οταν εσυ δλδ προτεινεις "λυσεις" η λυσεις για καποιο θεμα που σε αφορα, εισαι σιγουρος οτι το κανεις απολιτικ? και τι ειναι πολιτικοποιημενο αν οχι το θεμα που αφορα εμας , τους πολιτες δλδ .? (ΚΚ)

      Διαγραφή
    6. όχι, δεν είμαι απολιτίκ όταν έχω να προτείνω μια λύση. Η διαφορά μου είναι ότι δεν είμαι ΜΟΝΟ-πολιτίκ. Σχεδόν κάθε πολιτική ιδεολογία έχει να προσφέρει κάτι χρήσιμο στην εξεύρεση μιας λύσης. Εμείς σαν άνθρωποι επιβιώσαμε τόσες χιλιάδες χρόνια λόγω της εύκολής μας προσαρμογής.
      Αν δεις πχ ότι μια σωστή και βιώσιμη λύση προέρχεται από έναν πολιτικό χώρο που είναι αντίθετος προς τον δικό σου, θα κολλήσεις στην ταμπέλα "ταξικός εχθρός" ή θα αναγνωρίσεις τη βιωσιμότητά της;

      Διαγραφή
    7. ψαχνεις για κοπανους σαν τον τομμυ προφανως , και δεν καταλαβαινεις οτι η ερωτηση σου δεν εχει καν νοημα, σχεδον δεν ειναι ερωτηση, ειναι καθαρα μια πολιτικη τοποθετηση απεναντι μου , ( εσυ ο απολιτικ , που λες για μενα οτι ειμαι ΜΟΝΟ-πολιτκ) . με λιγα λογια μου λες : αν ερθει και σου πει ο στουρναρας αυριο οτι : "κοιτα κουλη μαναρι μου, παρε μια σταλα την πατρα και καντηνα οτι γουσταρεις" εγω θα πρεπει με το φτωχο μου το μυαλο να κανω την πατρα ελευθεριακο κρατος . ή θα τονε γιαουρτωσω με μια δοση κλωτσες και δυο μεριδες σφαλιαρες? το ερωτημα σου ειναι δηλαδη η σταση η δικη μου και του "χωρου" μου σε περιπτωση που ο λυκος φορεσει προβια απο κουνελι... ελα αληθεια , μεταξυ μας τωρα , περιμενεις απαντηση ? (ΚΚ)

      Διαγραφή
    8. αυτή είναι απάντηση. Ήξερα ότι μιλάω με λογικό άτομο

      Διαγραφή
    9. τωρα μπορεις να με ρωτησεις οτι θες ^_^ (ΚΚ)

      Διαγραφή
    10. είσαι και πολύ τζουτζούκος ρε μαλάκα

      Διαγραφή
    11. τελικα δε μου ειπες? τα σχολια τα σβηνεις απο εξουσιοφρενεια ή απλως κανεις την προεγκριση αφου ανεβουν? (ΚΚ)

      Διαγραφή
    12. τσ-τσ-τσ....ποιό κακό παιδάκι σου έμαθε αυτές τις κακές λεξούλες;

      Διαγραφή
    13. εσυ τωρα κανεις πλακα , πολιτικοποιησε ή απλως εισαι αθωο παιδι ?(ΚΚ)

      Διαγραφή
  3. Τα είπαμε κι από κοντά αυτά αλλά το ξαναλέω ότι το βρίσκω ηλίθιο να μαλώνουν άτομα για τέτοιους λόγους, είτε οι απόψεις τους συμφωνούν εν μέρει είτε είναι τελείως αντίθετες. Να διαφωνούν ναι, αλλά να μαλώνουν και να σκίζουν τα βρακιά τους από το κακό τους είναι χαζό.
    Και ακόμα πιο χαζό θεωρώ να υπάρχουν τέτοιες διαφωνίες μέσω ίντερνετ. Αφού δε βγάζει πουθενά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ασε μας μπουκλιτσα μου (ΚΚ)

      Διαγραφή
    2. δεν έχει μπούκλες ο πρόεδρος

      Διαγραφή
    3. για ρωτα τον τι ονειρευετε τις νυχτες (ΚΚ)

      Διαγραφή
    4. αυπνος* απονε. (ΚΚ)

      Διαγραφή
    5. να βάζεις τόνους, αλλιώς αυτό που έγραψες μπορεί να διαβαστεί "αυπνός" ή "αύπνος", πράγμα που με βάση μόνο τους πίνακες του Νταλί βγάζει νόημα

      Διαγραφή
    6. έχω μπούκλες στις κωλότριχες και τις νύχτες ονειρεύομαι ότι έχω μπούκλες και στις τρίχες στην πατούσα..

      Διαγραφή
    7. μπλε (ΚΚ)
      υγ : και πολυ σας ειναι

      Διαγραφή
    8. ΚΚ μήπως είσαι ο Downing και επειδή παράτησες την κιθάρα είπες να ασχοληθείς με το μπλόγκινγκ;

      Διαγραφή
    9. ειδες πουθενα ρε αποτυχημενα τριχωτε αθρωπα να ασχολουμε με το πλοκιν? (ΚΚ)

      Διαγραφή
    10. "αποτυχημενα , τριχωτε αθρωπα" θελεις να στο κανω ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΨΙΛΑ ?????????????? (ΚΚ)

      Διαγραφή
    11. μιλας με γριφους γεροντα, και στα αρχιδια μου κιολα (ΚΚ)

      Διαγραφή
    12. βαρέθηκα τους γρίφους, πάω για αμνίζινγκ

      Διαγραφή
    13. ενημερωσε μας και ποτε θα πας για χεσιμο, ετσι για το γουρι (ΚΚ)
      υγ καθε φορα που παω να επιλεξω το "ανωνυμος" εγω για λιγο διαβαζω "Ανωριμος"...

      Διαγραφή
    14. ?????
      Τελικά ήμουν μέρος του προβλήματος;
      Δεν το περίμενα....
      κολακεύομαι.

      Αλήθεια όμως δε λυπάσαι τον ανορθόγραφο Ανώνυμο ΚΚ που διαμαρτύρεται που έσβησες το πεφωτισμένο μου σχόλιο;
      Ολόκληρη πρόταση γάμου ντυμένος με ροζ tutu μου έκανε.. κι εσύ με ένα κλικ άσπλαχνε Χωστήρα τον ακύρωσες ως άνδρα και ως τρολ.

      Άτιμε αγαπημένε blogger πώς τους κρατάς από τα να μην πω τι τους...

      Διαγραφή
    15. είμαι και πολύ άγριος μπλογκάντρας (βάλε βρυχηθμό χαμαιλέοντος)

      Διαγραφή
    16. Κατι μου λεει πως ο βρυχιθμος χαμαιλεοντος συνοδευεται και απο εμπλαστρο Λεοντος και στερουμενου ΕΛΕΟντοΣ.

      DUCK and bugs bunny ( ή cover ? ποτε δε καταφερα να τα διαφοριοποιηησω.... ) poor me....

      Διαγραφή
  4. Είναι ακόμη Αύγουστος μωρό μου.
    Δε μας λυπάσαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όχι αγάπη μου. Και που να δεις το Σεπτέμβρη

      Διαγραφή
    2. All praises to Diablo, lord of Terror and survivor of the Dark Exile......

      Accept this petty sacrifice of chicken with potatoes baked in oven hellfire served with tzatziki and horiatiki salad

      Διαγραφή
  5. Απαντήσεις
    1. Να με πάρει ο διάολος, ξέχασα όλα τα γερμανικά που είχα μάθει.
      Υ.Γ. Συμφωνώ με όλους τους προλαλήσαντες. Ακόμα κι αυτούς που διαφωνούν μεταξύ τους.

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Ειμαι Αρχιιερεας Πιστος και μοναδικη Θεοτητα της θρησκειας μου.

      Για φορολογικους λογους σκοπευω να ανοιξω και τον δικο μου παραδεισο εκτως γκριχενλαντ.

      Με το καταλληλο business plan θα κανω παταγο (= για την ωρα βγαζει error 404)

      Fuck ιδεολογιες.

      Διαγραφή
  7. Απαντήσεις
    1. μονολεκτική απάντηση του Φίδη....αυτό κι αν είναι πρωτότυπο

      Διαγραφή
  8. Κάτω τα αναρχοαάπλυτα νεοταξικά σκουλήκια!!
    Ελπίζω να σε κάλυψα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με στεναχωρείς τώρα..!

      Διαγραφή
    2. Οταν υπαρχει κοτζαμ ΚΚΕgen να φτυνει καταγγελιες αλα παπαριγα με ρυθμους πολυβολου και εσυ δεν μπορεις να βγαλεις μια προταση-γροθια στο κατεστημενο φωτιζωντας το δρομο για τη νεολεα του κομματος θα επρεπε μαζι με τα κλαμματα να βαλεις και ενα καπελακι που να λεει "noob" και να ερθεις με τον κηδεμονα σου.

      Γατακι.

      Διαγραφή
    3. Δυστυχώς για σένα ο Στάλιν πέθανε!Πολύ διασκέδαζε με κάτι τύπους σα και σένα!

      Διαγραφή
    4. ( == Αρχη καφριλας μεταξυ αστειου και αστειου == )

      Πεθανε ο Σταλιν και διασκεδαζουν αλλοι με το πτωμα. Εγω σκουπιζω τον πισινο μου με τις αφηγησεις των καφριλων του.

      Και καλα θα κανεις να κοιταξεις τον καθρεφτη αξιε επιγονε γιατι αν το κκ περιεχει κοσμο σαν και σενα η κνε και ΠΚΣ εχει χειροτερους ( διασταυρωμενο πολλακις προσωπικα και με αλλους που εχουν πραγματικο κληρωνομικο χαρισμα και ξερουν απο παρθενο ελαιολαδο ).

      Προσωπικα τους εγραψα στα @@ μου νωρις και στον ελευθερο μου χρονο εφτιαξα μαζι με την αιρεση μου και ενα ωραιοτατο προγραμματακι το οποιο βαφτησα "μπουρδελιαριδες ΑΕ" κα το οποιο κανει καλυτερη δουλεια απο σενα στην κατασκευη καταγγελιων ( χοντρες ρωσιδες πουτανες με 5 διαφορετικα αφροδισια και κυταριτιδα ειναι δικο σου φορτε αλοστε ).

      Και τη μερα που κατα λαθος θα γινετε εξουσια στειλτε το πακο με τα μπινελικια που θα εχω βαλει να τυπωνει το πισι μου εξορια στο σιμπερια γιατι εγω θα ειμαι σε καποιο εξωτικο νησι οσο εσεις δε θα σταματησετε να πνιγεστε στη χαρτουρα μεχρι τη μερα που δε θα πατε στη κολαση.....

      μουχαΧΑΧΑΧΑΧΑχαααααα

      ( == Τελος καφριλας μεταξυ αστειου και αστειου == )
      ( == Δεν εχω κατι αλλο για την ωρα == )

      Διαγραφή
    5. Εμείς στο ΚΚΕ είμαστε ζόμπι προορισμένα να καταγγέλουν κοκαρισμένους σα και του λόγου σου!

      Όταν γίνουμε εξουσία δε θα σε στείλουμε σιβηρία!Χρειαζόμαστε ένα κλοουν για να κάνει τους ανθρώπους να γελάνε!Είσαι ότι καλύτερο υπάρχει,σκέτη φαρσοκωμωδία!

      Διαγραφή
    6. Να καταγγειλετε κοκαρισμενους σαν και μενα ?
      Οταν γινετε εξουσια ? θα με ΑΦΗΣΕΙΣ να μεινω ? Θα μου κανετε τετοια τιμη ?

      Κατι για φαρσοκομωδια πηγες να πεις σωστα προς το τελος αλλα παραλιγο να πεθανω απο τα γελια πριν προλαβω να τελειωσω τη προταση.

      Ουτε αυτο δε μπορειτε να κανετε σωστα ομως.

      Ισως εχει να κανει με το ελληνικο στοιχειο με το οποιο μπολιαστηκε η ολη ιδεολογια του ΚΚ.

      Μετρα 3 λεξεις: Σταλιν, Μαο, Καστρο. Πηραν μια ιδεολογια απο τα γενοφασκια της, και την τραβηξανε τερμα σε τερμα. Κανενας ενδιαμεσος σταθμος.

      Εκτως απο το μπουρδελο που αφησανε πισω ( αυτο παντα το ξεχναμε στο ελληναδισταν, κραταμε και βλεπουμε οτι μας βολευει παντα ) κουβαλαγανε και ενα ζευγαρι @@ και αρκετη συνειδηση για να ξεκολιαζουν τους αντιφρονουντες πριν να πουν την αληθεια και τους βαλουν τα κεφαλια στους πασαλους.

      Τωρα, πως φτασαμε στο ελληνικο μπασταρδο τεκνο που λεγεται Αριστερα νομιζω πως αξιζει ειδικης μελετης αλλα Μαξ Βεμπερ για να δωσει ερμηνεια.

      Ισως βεβαια μια τετοια μελετη να τελειωσει αδοξα αν ο ερευνητης κοιταξει τον μεσο εργατο/φοιτητο-πατερα και το ζευγαρι γιο / πατερα Τσιπρα που σαν καλοι επαγγελματιες του κλαδου της οικοδομης εχουν ιστοριες να κλαινε και οι ρεγγες με τα κατορθωματα τους.

      Ειναι στην μοιρα σας ομως απο την εποχη του Οργουελ και της φαρμας των ζωων τετοια γουρουνια που εισαστε να γινεστε ενα με τους δυναστες σας.

      Και στο τελος να μου το θυμασαι, θα σε δουμε να χαιρετας φασιστικα πρωτος στην παρελαση.

      Διαγραφή
    7. Στη φάρμα των ζώων ο Ναπολέοντας δεν είσαι;;;;ΟΚ ξέρω ακριβώς ποιο μπεικον θα πετάξω στα σκουπίδια!

      Διαγραφή
    8. Η εποχη που το να αποκαλεις τον ελληνα γουρουνι και να καοτχυρωνεται σαν προσβολη εχει περασει προ πολλου μαζι με την αποψη πως το μαλακας ηταν προσβολη ( πλεον ειναι επωνυμια ).

      Αλλα μιλαγαμε για αναλογιες με τη φαρμα των ζωων και για ζωα σαν και σενα. Σε κοβω σαν τον Μποξερ. Ξεμωραμενος συντηρητικος σκατογερος ενα βημα πριν την ευθανασια ( οχι πως οταν ηταν στα φορτε του ηταν τερας νοημοσυνης αλλα παει στο διαολο, πες οτι ειχε ενα καρο πλεονεκτηματα -κυριολεκτικα καρο ομως )

      Με το καταλληλο μαρκετινγκ θα εκανες και σε αυτη την ωριμη ηλικια κερδη για τους ιδιοκτητες σου -μια πριζολιτσα μουρλια στις χωρες που επιτρεπουν την καταναλωση αλογισιου κρεατος.

      Με το καταλληλο μαρκεντινγκ μπορω να σε κανω φιρμα. Να σου στειλω ενα συμβολαιο για εξασφαλισμενα γεραματα ( τα δικα μου. Εσυ απο την αλλη δεν ειμαι βεβαιος αν θα πονεσεις. Πολυ. )?

      Διαγραφή
  9. Κι εσύ πιστοποιητικό πολιτικών φρονημάτων? Ε όχι ρε φίλε χάλασε ο κόσμος! Είμαι εντελώς ακομμάτιστη, πιστεύω πως στην Ελλάδα δουλεύει καλά μόνο ο σοσιαλισμός όπως τον έχουν εδραιώσει όλοι όσοι είναι κομματικοποιημένοι στα κομμάτ(ι)α τους. Δεν ελπίζω σε τίποτα καλύτερο. Για την ακρίβεια δεν ελπίζω καθόλου και σε καμιά σωτηρία. Είμαι απολύτως βέβαιη πως οδεύουμε στην παρακμή ως χώρα γιατί την αγγίξαμε ήδη ως λαός. Ψηφίζω με απόλυτη μετριοπάθεια το πιο διακριτικό προφίλ σε όποιο κομματικό σχηματισμό δω να διεκπεραιώνει το φιάσκο των ελλαδικών εκλογών, κι αυτό το έκανα πρώτη φορά στις τελευταίες εκλογές που με πήρε ο καημός να ασχοληθώ. Δεν είχα ψηφίσει ποτέ προηγουμένους.
    Πολιτικοποιημένη ήμουν και είμαι από τη φύση μου. Πάντα με ένοιαζε το γιατί πίσω από τα αδιέξοδα, και πάντα αγωνιζόμουν για τις αρχές και τα ιδανικά του ανθρωπισμού, όπου κι αν βρέθηκα. Έχω μια ροπή στο δίκαιο του εργάτη, δεν ξέρω αν αυτό είναι αρκετό για να με πει κανείς αριστερή, αν και με έχουν κυνηγήσει με τις ματσόλες να με φυτέψουν στο βιομηχανικό δάπεδο αρκετοί από αυτούς! Θα τους απέφευγα αν μπορούσα να κάνω συντροφιά με τους χειρώνακτες του πνεύματος. Αλλά αυτοί με εκνευρίζουν περισσότερο!
    Μετά από τέτοια Πανσέληνο σε συγχωρώ που έχασες το στυλ σου και το κομματικοποίησες εδώ μέσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή