Πέμπτη 15 Αυγούστου 2013

Ο ΧΩΣΤΗΡΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΕΡΟΣ (ΠΑΝΑ)ΓΙΩΤΑ




Για όλους εσάς που είστε καινούριοι στο μπλογκ αυτό, είμαι ο Χωστήρας, ο φωτεινός σηματοδότης που δείχνει πάντα πράσινο, όταν είναι να μάθετε κάτι θέλοντας και μη.

   Σήμερα το άρθρο περιλαμβάνει γνώσεις γενικού ενδιαφέροντος, που θα σας καταπλήξουν σε σημείο να κλάνετε τα κεφτέδια και τις τηγανητές πατάτες τις μάνας σας.




Το 1847 ένας γιατρός έκανε το εξής απίστευτο: Έκανε ένα τόσο ταχύτατο ακρωτηριασμό στο πόδι ενός ασθενή, ο οποίος διέρκεσε μόλις 25 δευτερόλεπτα. Από τη γκάβλα να κόψει το πόδι, καταλάθος έκοψε ΚΑΙ το δάχτυλο του βοηθού του!!! Και οι δύο (ασθενής και βοηθός) πέθαναν αργότερα από σηψαιμία, ενώ ένας που παρακολουθούσε τη διαδικασία έπαθε ανακοπή από το σοκ, καταφέρνοντας έτσι να επιτύχει το απίστευτο ρεκόρ του 300% θνησιμότητα σε μία και μόνο χειρουργική επέμβαση.


Ο γάμος μεταξύ ομοφυλοφίλων δεν ήταν κάτι άγνωστο σε μία από τις αρχαιότερες τοποθεσίες στη Γη. 
     Στην Νότια Αμερική, επί εποχών Μάγιας, Τολτέκων, Αζντέκων και τέθοια, κάτι τέτοιο ήταν συμβατό με τον τρόπο ζωής τους, μια και θεωρούσαν ότι ένωναν δύο ψυχές που ήταν πλασμένες για να ζήσουν μαζί.






 δείτε αυτό εδώ το μπαστάρδι.
Αυτό το...."ελαφάκι" ονομάζεται Southern red muntjac και είναι πανέμορφο και τέθοια και γαμάτο και έχει αυτά τα γαμάτα κέρατα και κατά τ' άλλα γιατί στο μπούτσο να σας το δείχνω, έτσι;;
Λάθος.
Αυτό το αρχίδι που βλέπετε, αν το προσέξετε καλύτερα, σαν κάτι να εξέχει από το στόμα του, αλλά δεν θέλετε να το πιστέψετε, γιατί όλοι λέμε ότι τα ελαφάκια είναι καλά και χαριτωμένα.
ΜΑ-ΛΑ-ΚΙ-ΕΣ.
Μαζί με τα χορταρικά που τρώει, στη δίαιτά του περιλαμβάνει και άλλα ζωάκια του δάσους, καθιστώντας το αμέσως, τον τράγο του Σατανά και κάνοντας χιλιάδες παιδάκια να κλαίνε στο βυζί της μάνας τους. Δεν με πιστεύεις ε;






δες εδώ το κρανίο του και τα γαμημένα του σουβλερά δόντια που εξέχουν.




αυτό εδώ το τριχωτό σεμεδέκι θα εξελιχθεί σε:



αυτό εδώ το μπαστάρδι από την κόλαση



ΚΑΙ ΤΟ ΓΑΜΗΔΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ!!!





αυτό εδώ ονομάζεται Tufted Deer και είναι σαν ένα μοσχάρι να γαμήθηκε με τάρανδο που τον σκότωσε λύκος και μετά βίασε το μισοφαγωμένο του πτώμα την ώρα που έψελνε στο Σατανά τα τελευταία χιτς από το CD "Η ανάποδη σταύρωση-δεν σου κάνω τον άγιο,σε γάμησα".


Και μια και μιλάμε για ζώα, πολλοί από σας θα ξέρετε ότι στην Αυστραλία υπάρχει αααααααυτό το μικρό και χαριτωμένο ζωάκι:




οι ντόπιοι το ονομάζουν "bro" και είναι τόσο μικρό και χαριτωμένο με τα ωραία του 8 πλοκαμάκια και δεν μεγαλώνει περισσότερο από 4-5 εκατοστά και είναι τόσο γλυκούλικο και μετά άμα νιώσει απειλή ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ.

Για όσους δεν το ξέρετε, γνωρίστε το Blue Ringed Octopus (b.r.o.), το οποίο μόλις νιώσει απειλή, εμφανίσει πάνω στο σώμα του ευδιάκριτους μπλε κύκλους και σε γαμάει πριν προλάβεις να πεις "παρτούζα".



αυτός είναι ο bro μόλις τον πειράξεις και παραλαμβάνει το βραβείο του "Σατανά για την Υπέρτατη Τηγάμησεςτερότητα" (το βραβείο είναι αγγλικό και η σωστή του ονομασία είναι "Satan Award for Supreme Fuckery").
Πηγαίνοντας λοιπόν να το ακουμπήσεις σου δίνει μια προειδοποίηση με το να γίνει fucking FABULOUS!!!
Βασικά στην Αυστραλία (απ' όσο μαθαίνω) ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι πραγματικά όμορφο ΚΑΙ αθώο ταυτόχρονα....είναι κυρίως "θάνατος με μακιγιάζ".
Δεν θα νιώσεις ποτέ το δάγκωμά του, παρ' όλο που είναι τόσο δυνατό ώστε να διαπεράσει και το δυνατότερο προστατευτικό ρούχο που φτιάχνεται για τους δύτες, το δηλητήριό του είναι ικανό να σκοτώσει 26 ανθρώπους μέσα σε ένα λεπτό.
Το δηλητήριό του είναι ένα κοκτέιλ χημικών, ανάμεσα σ' αυτά και η τετροδοτοξίνη-σε-γαμώ-κι-εσένα-και-την-ευτυχία-σου-χημικό-χωρίς-αντίδοτο.

παρακάτω σας βάζω ένα χάρτη της Αυστραλίας. Με μπλε χρώμα είναι εκεί που απαντάται ο bro, ώστε να πηγαίνετε στις ασφαλείς παραλίες:




(αυτό είναι δικαιοσύνη μαλάκες)





 Καιρός να γνωρίσουμε ένα ακόμα πλάσμα που έχεσε ο διάολος πάνω στη γη για να περνάει καλά ο κόσμος:





Γνωρίστε το Blanket Octopus !!
Φύση, κάτσε να μιλήσουμε λίγο για το πόσο γαμάτο είναι να παίρνεις ένα ΗΔΗ 2 ΜΕΤΡΑ γαμημένο χταπόδι και να του φοράς τη μπέρτα του σατανά.....

Έχει ανοσία στο δηλητήριο της μέδουσας "man-of-war" (γκούγκλαρέ το για να δεις για τι άλλο γαμήδι μιλάμε) και τότε είναι που το σκατό αρχίζει να κυλάει στο βρακί:


Θα ξεπατώσει τα πλοκάμια της μέδουσας man-of-war και θα τα χρησιμοποιήσει σαν γαμημένο μαστίγιο!!! Μάλιστα κύριε!!
Το αφήνω λίγο στο μυαλό σου να "ανθίσει"....φαντάσου αυτό το μουνόπανο να κυκλοφορεί στη θάλασσα και να μαστιγώνει με δηλητηριώδη πλοκάμια ό,τι του καβλώσει.....

Και θες να μάθεις πως ζευγαρώνει, εεεε, θέλεις;;;;;;
Το αρσενικό γεμίζει με σπέρμα ένα του πλοκάμι, το ξεριζώνει και το δίνει στο θηλυκό να πάει να γαμηθεί.
Αν ήταν άνθρωπος θα ήταν "όχιόχιόχιόχιΘΑΜΕΙΝΩΠΑΡΘΕΝΟΣΓΙΑΠΑΝΤΑ"

(το χταπόδι αυτό στο level 50 γίνεται Kraken)













ΑΝΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ

Τα cassowary γαμούνε κώλους και τις 8 μέρες της εβδομάδας
Αυτό εδώ είναι 2 και κάτι μέτρα ανόθευτης καφρίλας.
Ένα cassowary μπορεί να τρέξει μέχρι και 50 km την ώρα και θα περάσει σαν οδοστρωτήρας ό,τι βρεθεί στο διάβα του....με ευχαρίστηση.....
Βλέπεις αυτό το κράνος δεινόσαυρου στο κεφάλι του; Θα σε γαμήσει και με αυτό. Επίσης μπορεί να πηδήξει αρκετά ψηλά ώστε να σου ξεσκίσει τα βυζιά.

Θες να δεις τα πόδια του;


 αυτά τα εσωτερικά νύχια σε κάθε πόδι είναι 13-ΓΑΜΗΜΕΝΑ-ΕΚΑΤΟΣΤΑ. Τρέχα-μέτρα να δεις πόσο είναι 13 εκατοστά, σε περιμένω....
Με αυτές τις μαλακίες μπορεί να ξεκοιλιάσει ένα ενήλικα άνθρωπο και θα το κάνει....με ευχαρίστηση.
Και μπορεί ΚΑΙ κολυμπάει, λες και δεν ήταν ήδη επικίνδυνα τα άλλα θαλάσσια μπαστάρδια, έχεις και να ανησυχείς μην σου την πέσει και κανένα γαμημένο καρχαριοδεινοσαυροπούλι.
Έχει χαρακτηριστεί ως το πιο επικίνδυνο πουλί του κόσμου και έχει την αγριότητα δράκου σε εμμηνόπαυση.

Αν έρθεις ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο με ένα cossowary, στάσου στο ύψος σου, κοίτα το στα μάτια, δείξε του ότι αυτό είναι το δικό σου έδαφος και ψόφα σαν μικρή πουτανίτσα.




Μαλάκες δεν μπορείτε να πείτε, σας έφτιαξα, έτσι;  






 

38 σχόλια:

  1. Και γι'αυτό δεν περνάμε ούτε απ'έξω απ'την Αυστραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όπου και να πας όλο και κάτι μπορεί να σε δαγκάσει/τσιμπήσει/γρατζουνίσει/πουλήσει ρόλεξ για 10 ευρώ.
      Οπότε βασικά γι' αυτό μας έδωσε η φύση πόδια, για να τρέχουμε σαν μικρές πουτανίτσες

      Διαγραφή
  2. Σε λίγο καιρό η Οστρέλια θα έχει καταλειφθεί από όλα αυτά κι από εκεί θα ξεκινήσει η συντέλια του κόσμου και το τέλος του ανθρώπινου είδους!
    Fuck yeah!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι, αλλά έχουν AC/DC και δουλειές για μετανάστες, οπότε η συντέλεια θα αργήσει λίγο γιατί την κυνηγάει μια θανατηφόρα πεταλουδίτσα

      Διαγραφή
  3. Μπα σε καλό σου πρωί πρωί σκιάχτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα.....να κάποια που είχα καιρό να δω στα σχόλια του μπλογκ!!
      πρωί-πρωί*

      Διαγραφή
    2. Σε διαβάζω, μη κοιτάς που δε σχολιάζω!
      Σε διαβάζω και σε θαυμάζω.
      :)

      Coula Cou

      Διαγραφή
  4. Τι έγινε ρε γαμώτο; Εγώ έβαλα στο ψαχτήρι "γλυψιμο αντρικης κωλοτρυπιδας" και μ' έβγαλε εδω...
    Παρεπιπτόντως, η ανάρτηση γιορτάζει σήμερα, (ΠΑΝΑ)ΓΙΩΤΑ γαρ. Να σου ζήσει.
    Πολύ καλό κείμενο, καιρό είχα να σε φχαρηστηθώ τόσο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μαλάκα με τόσους ετερόκλητους αναγνώστες έχω καταντήσει να γράφω άρθρα για τον κάθε ένα ξεχωριστά και το μπλογκ θα μετονομαστεί σε wikipedia-the Hostiras show

      Διαγραφή
    2. Χαχαχαχαχα!!!!! Κορυφαιο!!! Wikipediahostirashow.gr

      Διαγραφή
  5. Nat geo wild μου την είδες ή μου φαίνεται;

    Εγώ πάντως Αυστραλία δεν πάω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με πήρανε από το Υπουργείο Τουρισμού της Αυστραλίας και μου είπανε "Πληροφορηθήκαμε ότι έχεις πάρε-δώσε με έναν ξανθό Κρητικό μπλόγκερ που γράφει για τα ζωάκια που κυκλοφορούνε στη μαγευτική μας χώρα. Πες του να σταματήσει γιατί δε θα ξαναδούμε τουρίστα στον τόπο μας μέχρι να βγει ο Κουβέλης πρωθυπουργός"....Με α΄ρεσε το ποστ, ήτανε informative.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μπα, όσο υπάρχουν καλά κύματα για surfing, κάθε επίδοξος αυτόχειρας θα πηγαίνει Αυστραλία και αυτό ονομάζεται "ένστικτο της μη-αυτοσυντήρησης"

      Διαγραφή
  7. Σίγουρα υπάρχει κάποιος ανώμαλος που θα έχει μερικά από αυτά ως κατοικίδια και θα κάνει κωλοτούμπες από την χαρά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Stefanos and the media: ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ... http://stefanosmedia.blogspot.com/2013/08/tv.html?spref=tw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mετά από αυτή την "ανάλυση" παραιτήθηκε ολόκληρη η αρχισυνταξία του CNN, του Fox News, του CBS και του BBC. O Βοb Woodward και ο Carl Bernstein αντίστοιχα...αυτοκτόνησαν!

      Διαγραφή
    2. να σου πω ρε Φίδη, για τα δεδομένα του Στέφανου μιλώντας, δεν ήταν καθόλου μα καθόλου άσχημη. Αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τοις εκατό ήταν δική του

      Διαγραφή
  9. - Τράβα γαμήσου!
    - Οκ, φέρε ένα πλοκάμι!
    (ρε μήπως βλέπουν γιαπωνέζικες τσόντες;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τσέκαρε στο προηγούμενο πόστ του Thomas το σχόλιο με τα χταπόδια που είχε κάνει ο Stone Cold να ψοφήσεις στα γέλια!

      Διαγραφή
  10. Απορίες:
    1)To cossowary έχει καμιά σχέση με τους Κοσοβάροι;
    2)To blanket octopus με το man of war αν έφτιαχναν metal μπάντα πως θα ονομάζονταν;
    3)Πως κάνεις high five με τον bro;
    4)Πως γίνεται ο Μπάμπης το ελαφάκι να μεταμορφώνεται στο εξώγαμο το Γούλβεριν;

    Σ'ευχαριστούμε που μοιράζεσαι μαζί μας την αστείρευτη πηγή γνώσης που διαθέτεις χρησιμοποιώντας μόνο το 0,001% του εγκεφάλου σου, καθώς είναι γνωστό ότι το υπόλοιπο είναι συνδεδεμένο με Ελβετία, για να κρατάει τα μπόσικα σε περίπτωση που οι άχρηστοι τα σκατώσουν εκεί στο CERN...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) ναι και τα 2 είδη ανήκους στις λίστες εχθρών του ΟΗΕ (κυανόκρανοι vs cossowary fight)
      2) το συγκτότημα θα ονομαζόταν "Blankets of Metal (we are fighting with power and ink)
      3) ευκολάκι, κολλάς έητζ και κάνετε H-5 όταν είσαι σε τελικό στάδιο της αρρώστιας
      4) "alliens"

      αυτή τη σύνδεση την έχει αναλάβει ο Άλζα που είναι και μεγάλη φυτούκλα. Εγώ απλά το κατασκεύασα.
      Stone Cold σε ευχαριστούμε που μοιράστηκες μαζί μου αυτές τις απορίες

      Διαγραφή
  11. Ενας από τους λόγους που ένα τρισεκατομμύριο αν μου δίνανε δεν θα πατούσα εκεί!!
    Θα πάω στη Χιλή εγω που δεν έχει δηλητηριώδες ζώο,έντομο,ψάρι,μαλάκιο και οτιδήποτε άλλο σε απόσταση χλμ!

    ΥΓ:Στα πετ σοπ πούλανε μήπως αυτό το χταποδάκι!!Θέλω να κάνω μερικά δώρα σε κάτι πολύ αγαπημένους μου τύπους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. mpits pliz....στη Χιλή υπάρχουν δύο ειδών δηλητηριώδεις αράχνες: η οικιακή "corner spider" και η αράχνη των σιτηρών (wheat-spider), αλλά συναντώνται σπάνια.
      Επίσης ένα άλλο θανατηφόρο ζώο που όμως θα συναντήσεις εξίσου σπάνια είναι το πούμα.
      Και τέλος, αν κοιμηθείς ποτέ στις υπαίθρους της Χιλής, μπορεί να πέσεις θύμα των εκεί αρουραίων οι οποίοι είναι φορείς του ιού HANTA.
      Αυτά από το google answers

      Διαγραφή
    2. Χωστήρα θα πληρώσεις που μόλις διέλυσες το όνειρο πολλών ετών...
      Να σαι καλα...

      Διαγραφή
    3. δηλαδή ρε μαλάκα, αλήθεια τώρα, πιστεύεις ότι υπάρχει έστω και ένα ασφαλές μέρος στη Γη;!;!;!

      Διαγραφή
  12. Γιατί αφαιρέθηκε η ανάρτηση "κάποιοι κριτικοί-πεταμένα λεφτά"?προς Τι αυτή η Αυτόλογοκρισία?που οδεύουμε άραγε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κρητικοί* Έλα,εδώ απαντάς στον stefano max..Σε έναν αθώο κ περίεργο ανώνυμο δν Θα απαντήσεις?

      Διαγραφή
    2. θα σου πω φίλε μου. Διότι αυτή η ανάρτηση, όπως και κάποιες άλλες παρόμοιου χαρακτήρα που τις έβαλα στο πρόχειρο, αλλά δεν τις διέγραψα, ήταν για να ενημερωθεί άμεσα ο κόσμος για ένα σοβαρό θέμα, όσος κόσμος φυσικά πρόλαβε και να μπορέσει να διαδώσει και να διαδωθεί από στόμα σε στόμα.
      Αν οι "άμεσα ενδιαφερόμενοι" μάθαιναν γι' αυτή την ανάρτηση, θα αντιμετώπιζα σοβαρά προβλήματα προσωπικής και οικογενειακής ασφάλειας.
      Απλά επειδή δεν έχει έρθει ακόμα ο καιρός για μετωπική μάχη, δεν χρειάζεται να κάνω άμεσα εχθρούς. Όταν θα έρθει η ώρα να διαλέξω στρατόπεδο για να "πολεμήσω" τότε θα εμφανιστώ έμπρακτα και όχι με άρθρα. Δεν χρειάζεται να γίνω "μάρτυρας" σε έναν πόλεμο που δεν έχει ξεκινήσει ακόμα, όχι για μένα, αλλά για την οικογένειά μου.

      Διαγραφή
  13. ατανοητή και δεκτή η εξήγηση σου...ομολογώ ότι Για κάποιες στιγμές είχα αμφιβολίες γ τα νέκαρα σου,αλλά μάλλον το είχα σκεφτεί πολύ απλοϊκα...ότι Ξέρω γω,ένα μπλογκ προστατεύει ως ένα βαθμό την ανωνυμία σου και ότι το μπλογκ σου είναι αρκετά άπροσπελαστο Στους "άμεσα ενδιαφερόμενους" Για ευνόητους λόγους...όμως σίγουρα,αυτα μαθαίνονται κ αν ο χ "captain" μάθαινε γ την ανάρτηση,δν Θα αργούσε πολύ να επισκεφθεί το μπλογκ...κ γνωρίζω πολύ καλά,ότι ο σοβινισμός δν αφήνει περιθώρια Για αυτοσαρκασμο κ σάτιρα.....οπότε πιθανόν δν Θα αργούσε πολύ να επισκεφθεί κ σένα,μαζί Με Όλο το παρέακι Φυσικά,Γιατί ξέρεις,αυτοί,Έχουν "ομαδικό πνεύμα"...καλά κανείς κ προστατεύεις εσένα κ κυρίως τν οικογένεια σου..Γιατί τέτοιοι ανθρώπΟι,αρέσκονται να χτυπάνε εκεί που πονάς,Δλδ τα κοντινα σ πρόσωπα..φαίνεσαι άνθρωπος Με μπεσα ,όσο μπορώ να σ γνωρίζω από μερικές ανάρτησεις κ πολλά σχόλια..γουστάρω τν έλλειψη φορμαλισμόυ κ λοιπών αγκυλώσεων στον τρόπο που γράφεις κ λοιπά σαλιά..γ Αυτό δημιούργησα Όλο Αυτό το θέμα...Γιατί Έγραψα ένα σχόλιο το οποίο εσυ θεώρησες "το πιο Σημαντικό σχόλιο της προηγούμενης ανάρτησης" κάτι που Με χαροποίησε ιδιαιτέρως..κ όσο να Ναι,στραβώσε το χειλακι Μου κ ετσουξε το κόλαρακι Μου όταν τα είδα να λείπουν...καλά έκανες όμως κ τα έβγαλες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφέ να είσαι πάντα καλά και μη φοβάσαι, τέτοιες αναρτήσεις θα ξαναεμφανιστούν, έστω και για λίγο. Αυτή τη λίγη πληροφόρηση που μπορώ να προσφέρω και αυτή την ΤΕΡΑΣΤΙΑ που πρόσφερες εσύ με το σχόλιό σου δεν ξεχνιούνται.
      Ούτως ή άλλως αυτό το μπλογκ δεν είναι δικό μου, εγώ απλά γράφω μια μαλακία και περιμένω τον κόσμο να γράψει καλύτερα σχόλια από το γραπτό μου, όπως έκανες εσύ.

      Διαγραφή