Σάββατο 8 Ιουνίου 2013

ΖΑΡΓΚΑΝΑ




Ας την πούμε έτσι αυτή την ανάρτηση γιατί άλλο όνομα δεν μου βγαίνει.


   Αρχικά, να ευχαριστήσω το περιοδικό Metal Hammer&Heavy Metal το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει εξελιχθεί στο πιο ακριβό κωλόχαρτο που μπορείς να βρεις σε περίπτερο, ώστε δεν χρειάζεται να το αγοράζω και εξοικονόμησα αρκετά χρήματα για να πάρω καινούρια σανίδα στο μέλλον. Τραγική ειρωνία είναι ότι τα τελευταία χρόνια που το αγόραζα, ήταν για την υπερτεράστια κομικάρα "ο Κήπος του Προφήτη" του Blacksmith.

 Το Μ.Η. λοιπόν, για να ξέρετε, από τη στιγμή που εξαγοράστηκε από άλλη εταιρία, άλλαξε πολλά πράγματα.
Είσαι τώρα εσύ πχ στο σπίτι σου, αραχτός με το μωρό, όλα στη θέση τους και μπαίνει ο μαλάκας ο διαχειριστής και σου λέει να μη βάνεις τ' αρχίδια σου στον καναπέ γιατί θα κρεμάσει ο σουμιές κι εσύ σα καλός μαλάκας, όχι μόνο δεν τα βάνεις, αλλά πας και στη Γκαζαμπλάνκα να σου τα κόψουνε μη και καταλάθος ακουμπήσουνε το κάλυμμα του καναμπέ.
Αυτό έγινε με το Χάμμερ....έδωσαν κώλο και ανοίξανε και καινούρια κωλοτρυπίδα για να μην έχουν παράπονο.


   "Το μέταλ δεν πουλιέται", "δεν είναι μόνο μουσική, είναι τρόπος ζωής", "χέβυ μέταλ του δε μπόουν ρε μουνιά" κι άλλα τέτοια, που ήταν η παντιέρες των αρχισυντακτών, πάπαλα....
Πιστεύω ότι τον καιρό που δεν το διαβάζω, πέρασαν από τις σελίδες του οι εξής: Δάκης, Βούλα Πάλα, Χαριτοδιπλωμένος, Ζιγκ-Ζαγκ, Τζάστιν.....Τίμπερλεηκ (έχουμε και μια πχοιότητα και κρατάμε το μέταλ ζωντανό), Μέλλισες, Gus G, Coldplay, James, τα Ζουζούνια, ROFLMAFAO, και τέτοιοι.

   Και τώρα που είπα για τον παπάρα τον Gus G,  ας θυμηθούμε την υπέρτατη παπαριά που είχε πετάξει, σε μια βαθυστόχαστη ερώτηση "δημοσιογράφου" του περιοδικού πριν τη Γιουροβύζιο του 2007:

'γράφος: Ποια είναι η πιο ηλίθια μπάντα στο μέταλ;
 παπάρας-τραμπαρίφας: οι Lordi....




ΤΙ ΛΕΣ ΜΩΡΗ ΠΟΡΔΗ;;;;

Καταρχήν, στη μαλακία που λέγεται "Γιουροβίζιον", για πρώτη φορά συμμετείχε σχήμα με (κάπως) hardrock-metal στοιχεία και το τραγούδι το είχε γράψει ο UDO. Το κοινό δεν ήξερε τι να περιμένει και ήταν η πιο κατάλληλη ευκαιρία να δει όλος ο κόσμος ένα κάτιτι, φαντεζί, μικρούλι κομμάτι του τι αγαπάμε. Για πρώτη φορά, μια χώρα επέλεγε να εκπροσωπηθεί από "metal" σχήμα κι εσύ η κατσαρίδα τους λες μαλάκες;

   Σε καταλαβαίνω Gus G (κατά κόσμον Κωστάκης.....κωστάκι.....μαλάκα είναι τόσο γελοίο ένας κακοποζεράς με την αισχρή έννοια της λέξης, να αυτοβαφτίζεται από "Κοκός" σε " Gus-G"....όταν το πρωτοέμαθα, όλα μου τα εγκεφαλικά κύτταρα έγιναν failζόλ.....μιλfail....μαρσουπιλαfail)...σε καταλαβαίνω λοιπόν Gusτάκη, ότι κι εσύ επειδή παίζεις κιθάρα τόσο γρήγορα που ακούγεται σαν μπουρμπουλήθρες σε βυτιοφόρο που γεμίζει σκατό, ότι όταν ήσουν μικρός και μάθαινες δυο δράμια κιθάρα, ήθελες να πας κι εσύ και να τους δείξεις τι σημαίνει ποιότητα.

   Όμως επειδή ζούσες στην Ελλάδα, έπαιρνες τ' αρχίδια της μαλάκως της Μπόκοτα και των υπολοίπων σάπιων της επιτροπής.
Οπότε το γύρισες στο μίσος.
Γύρισε βέβαια ο καιρός και σε πήρε ο ναρκομανής γέρος ο Ozzy, να του παίζεις ταξίμια με το μπουζουκάκι σου στην κομπανία του.
Τότε είπαμε όλοι ότι θα ηρεμήσει το παιδί και θα σταματήσει να λέει μαλακίες.....δυστυχώς όχι μόνο δεν σταμάτησε, αλλά τις πολλαπλασίασε, μια και το παραπάνω περιοδικό που ανέφερα πριν, του έπαιρνε συνεντεύξεις που και που (μου δίνανε φίλοι και το διάβαζα τσάμπα), όπου εξέφερε "γνωμάρα" και "αποψάρα" σαν τον Τσουκαλά και οι δημοσιογράφοι του γλύφανε τα παπάρια με "μπράβο Gus", "good one Κώστα" και λοιπά σάλια.


εντωμεταξύ....οι Lordi πήραν την πρωτιά, με αποτέλεσμα να οδύρονται ΚΑΙ οι κότες των μεσημεριανών που έκλεψαν τη νίκη από τα χέρια της προπατορικιάς της Βίσσυ και ότι και καλά τους ψήφησαν πολλά παιδιά που δεν ξέρουν από ποιοτική μουσική, ενώ οι βοθρόλακοι της τηλεόρασης ξέρουν ασούμ'...... 




   Σε άλλα νέα.
Απ' ότι διάβασα σε επιστημονικές έρευνες (γιατί άλλο καημό δεν είχε ο γκαρσόνος, η επιστήμη τον μάρανε), το κλίμα της Γης αλλάζει σιγά-σιγά και μπαίνουμε σε μια νέα παγετωνική περίοδο.
Ό,τι αρλούμπες σας έλεγαν για ρύπους στην ατμόσφαιρα: μπούρδες, τρύπα του όζοντος: κλειστή (πλέον έχει το μέγεθος κωλοτρυπίδας ελέφαντα), αύξηση της στάθμης των νερών από λιώσιμο πάγων: παραμύθια (μεγάλων) εταιριών ακινήτων για να πουλήσουν οικόπεδα στα βουνά που -και καλά- δεν θα πληγούν από τις πλημμύρες.

   Η Γη είναι υπερβολικά τεράστια για να πλήττεται από μικρομαλακίες όπως αυτές που ανέφερα και το κλίμα επιρρεάζεται από πολύ ισχυρότερους παράγοντες, όπως είναι η κλίση του άξονα της Γης και η απόσταση της τροχιάς της από τον Ήλιο, που και τα δύο μεταβάλλονται.

Οι μεταβολές δεν θα γίνουν άμεσα, αλλά δεκαετία με δεκαετία θα πέφτουν σιγά-σιγά οι θερμοκρασίες και όποιος έχει λεφτά αγοράζει πετρέλαιο, όποιος δεν έχει θα κάνει σεξ για να τη βγάλει.


   Σε άλλα νέα

Εδώ και δύο μέρες έχουν περάσει 48 ολόκληρες ώρες.


 επίσης:
Όπως σωστά τόνισε ο αδερφός μου, αν ισχύουν οι αεροψεκασμοί, ας ρίξουν και αντικουνουπικό.



και τέλος





αυτό το σκατό μεγαλώνει το πέος σου




39 σχόλια:

  1. Η ιδέα του αδερφού σου μου αρέσει! Να την προωθήσετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ξέρει διάφορα αυτός ρε, το 'χει με τις παπάτζες. Μπορεί να σου βρει λύση ακόμα κι εκεί που δεν υπάρχει πρόβλημα

      Διαγραφή
    2. όχι ακριβώς...μίξη Μαγκάηβερ με Τόνυ Σταρκ (τον κανονικό, όχι το δικό μας)

      Διαγραφή
  2. Όσον αφορά τους Lordi,έχω να πω και ας πέσουν να με φάνε,ότι ήταν η μοναδική συμμετοχή που έχω ψηφίσει σε αυτό τον διαγωνισμό...το κομμάτι απλά τα σπάει για μένα.

    Μήπως είναι εύκολο να αρχίσουν να μας ψεκάζουν? Πεύκο κατά προτίμηση.

    Φιλάρες :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εγώ τη μέρα της ψηφοφορίας δούλευα, αλλά τα άκουσα τα παιδιά γιατί είχε βιντεοοθόνη το ξενοδοχείο......μπουρδέλο όλα: οι πιτσιρικάδες να ουρλιάζουν από κάβλα και οι γονείς με στόμα ανοιχτό......δυστυχώς δεν είχαμε ούτε ένα Φιλανδό να τον συγχαρούμε για την πατρίδα του

      Διαγραφή
  3. επειδη πρεπει : http://www.youtube.com/watch?v=KMMfAw3-LYE (ΚΚ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Τζάστιν Τίμπερλεϊκ μπορεί να έχει τόση σχέση με την αντρίκεια πυγμή όση ο Λουκάς Βύντρα με το ποδόσφαιρο, αλλά δεν μπορείς να μην παραδεχτείς ότι έχει στυλ ο μπούστης. Κατά τα λοιπά δε διάβαζα ποτέ Metal Hammer οπότε δεν ξέρω. Επίσης εδώ και δύο μέρες πέρασαν 72 ώρες κι αυτό γιατί η 7η Ιουνίου την έπαιξα στο ριπλέι με το μαγικό μου χρονοτηλεκοντρόλ γιατί μου άρεσε πολύ σαν μέρα κι εσείς απλά δεν το καταλάβατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτό με το Βύντρα: ανεκτίμητο. Έχει πείσει με μαγικό τρόπο τον πρόεδρο να τον πληρώνει σαν κανονικό ποδοσφαιριστή. Με λίγο charisma κι ένα καλό spell μπορεί να γίνει και αρχηγός μια μέρα όταν κάνει level-up.

      Αυτό με το τηλεκοντρόλ να το κοιτάξεις, γιατί μπορεί να σου τελειώσουν οι μπαταρίες και να βρεθείς να τρέχεις να σωθείς πριν γίνεις ορντέβρ για τυρανόσαυρους

      Διαγραφή
  5. Υπάρχει ακόμα κόσμος που αγοράζει το μέταλ χάμερ; Προσωπικά το παράτησα πριν 5-6 χρόνια τελείως, να πα να γαμηθούνε!

    Σε άλλα νέα
    γι αυτό με τους παγετώνες και τέθοια είχα προτείνει σε ένα καθηγητή φυσικής που μου εξήγησε ακριβώς τι παίζει να κάνουμε μια τέτοια ομιλία για να στουμπώσουμε με πέος ακτιβιστές και περιβαλλοντοτέτοιους (που και αυτός τόσο πολύ σιχαίνεται) αλλά δυστυχώς δεν έγινε ποτέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. την ίδια εποχή το παράτησα κι εγώ....αμαρτία 4,40 γιούρα για να διαβάσω μόνο 2 σελίδες "προφήτη".

      οι ακτιβιστές, οι περισσότεροι είναι σαν τους ακροαριστερούς και τους χρυσαυγήτες: τρώνε κουτόχορτο και προστατεύουν το τίποτα πολύ στεναρά και σε σημείο βλακείας

      Διαγραφή
    2. σας ψεκαζω και τους δυο φσσσσσσσσσσσσσσσσ (ΚΚ)

      Διαγραφή
    3. Kill kitty kitty kitty kitty KILL KILL...

      Διαγραφή
    4. Γιατι διαφοριζετε ακροαριστερους και ακτιβιστες ?

      Και οι δυο ειναι διαφορετικες πλευρες του ιδιου νομισματος.

      Οι ακροαριστεροι δεν εχουν νομισμα στη τσεπη τους και οργανωνουν μαθηματα "αυτοαμυνας" σε καταληψεις για να παιξουν ξυλο μετα τον αγωνα ποδοσφαιρου και να φανε ξυλο απο τους μπατσους.

      Οι ακτιβιστες θα μασουλιξουν τα φραγκουλια του μπαμπα και της για να πανε να υπερασπιστουν τα δικαιωματα της φωκιας καρετα καρετα και θα δειχνουν φωτο απο το ξυλο που φαγανε απο κινητο των 500+ ευρω.


      Οι χρυσαυγητες τωρα που τελειωσαν οι πανελαδικες θα προσπαθησουν να βγαλουν το αποθημενο της αποτυχιας τους να μπουν σε στρατιωτικη σχολη πανω σε οτι κινειται. Συνηθως αποτυχημενα.

      Υποθετω ολα ειναι θεμα προοπτικης. Μπορεις να δεις την κουπα μισογεματη, μισοαδεια αλλα παντα θα λειπει καφες...

      Διαγραφή
  6. Απολύτως ακατανόητο άρθρο.

    Ούτε αν μιλαμε για ελληνικό, αγγλόφωνο/ γερμανόφωνο ή ό,τι όφωνο έτυπο δεν κατάλαβα.
    Τι δουλειά έχει ένας τιτανομέγιστος να ασχολείται με τη 'γιουροβίζιο'; Δικαιολογείται μόνο σε ανήλικα που ζουν με την κουφή γιαγιά τους κι αναγκάζονται να υφίστανται εξ ακοής τα ελληνικά κανάλια. Και μη μου πεις πως νοιάζεσαι αν θα διαφωτιστούν οι νέες γενιές για να εκτιμήσουν το Heavy Metal που από τους κάτω των 25 μόνο ως ρετρό θα αγαπηθεί πια από νεαρούς μελετητές της Ιστορίας της Δυτικης Λαϊκής (popular) Μουσικής.

    Ωστόσο
    το σώζει ο αδελφός με τη σοφότατη ιδέα του που μου έφτιαξε το κέφι στον επίλογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απολυτως ακατανοητο σχόλιο. ασε που πραγματικα δεν περιμενε κανεις να καταλαβεις για τι εντυπο μιλαει. (εγινε ρετρο το killers? , δηλαδη οι "oi polloi" ειναι μουσειακο ειδος? ) (ΚΚ)
      ps. και τωρα ενα συνθημα που ολους μας ενωνει ... το υπολοιπο δε θα το καταλαβεις για αυτο δεν το λεω

      Διαγραφή
    2. Απολύτως ακατανόητο σχόλιο στο σχόλιό μου.
      Δε μπορώ να ξέρω τι περίμενες αγαπητέ Κανείς, ούτε γιατί αναφέρεσαι στον εαυτό σου στο τρίτο πρόσωπο σα Ναπολέων αλλά το hoi polloi γράφεται με h. Μάθε το, μια κι εκεί ανήκεις.

      Διαγραφή
    3. ειπα οτι θα πρωτοτυπησεις μια φορα και δεν θα ξεκινησεις το ετσι κ αλλιως ηλιθιο σχολιο σου , με τον ιδιο ακριβως τροπο που το ξεκινησα και εγω.. απετυχα ακομα μια φορα. τωρα για το τριτο προσωπο καταλαβαινεις (χαχαχαχαχαχαχαχα) και εσυ ακομα οτι δεν βρεχει, σε φτυνουν. Για τους polloi τωρα, αν μετα απο 31 χρονια αλλαξαν ονομα προχτες τοτε να με συγχωρειτε, αλλα κατι μου λεει οτι δεν πηρες γραμμη για τι πραγμα μιλαω.
      ps1 σορρυ που αργησα σε εγραφα στα αρχιδια μου
      ps2 αν ανηκα στους "oi polloi" θα ημουν ευτιχισμενος. (ΚΚ)

      Διαγραφή
    4. Σωστά το λές, απέτυχες «για μια ακόμα φορά»

      Διαγραφή
    5. αν η "επιτυχια" ειναι κατι που μας διαχωριζει , τοτε δεχομαι με χαρα τον χαρακτηρισμο του αποτυχημενου. (ΚΚ)

      Διαγραφή
  7. Ακόμα θυμάμαι την φάτσα του Σάκη σε εκείνη την γιουροβίζιον όταν έπρεπε να βραβεύσει του νικητές... Σαν γκόμενα που έβλεπε κατσαρίδα έκανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα ΕΙΝΑΙ γκομενα κατα βαθος.... Απλα του ξεφυγε επειδη ειδε κατι που ο γυναικειος εγκεφαλος του επεξεργαστηκε σαν κατσαριδα.

      ( για να μην παρεξηγηθουμε... ΓΟΥΣΤΑΡΩ Lordi ακομα και μετα απο τοσα χρονια. Ακομα βαζω μερικα απο τα τραγουδια του δισκου. )

      Διαγραφή
    2. Χαχαχα! Like στο partali!
      Καλημέρες!
      (κάποτε, άκουγα heavy metal όταν είχα τα νεύρα μου... Τώρα παραγέρασα μου φαίνεται... Πάντα αγαπάω παράφορα τη jazz όμως. Άβυσσος, σε λέω για!)

      Διαγραφή
    3. Εγω παλι ακουγα μεταλ οποτε ηταν να ετοιμασω εργασια για τη σχολη, εδινε τον απαιτουμενο.... ρυθμο ?

      Μετα απο ενα μικρο διαστημα δεν χρειαζονταν καν αυτο. Σκυλακια του παβλοφ ενα πραγμα. Και η μουσικη εμεινε απο τοτε σταθερα στη διαπασον για το τρολαρισμα. Και γιατι με μερικα συγκροτηματα απλα μπορεις να σκοτωσεις και ολες τις κατσαριδες στο χωρο.

      Υ.Γ. Σε λεω ? Για ? Θεσσαλονικη ? Καβαλα ? Βορεια γενικα ?

      Διαγραφή
  8. Μεταλ Χάμερ δεν έχω διαβάσει ποτέ στην ζωή μου. Ούτε καν το έχω ξεφυλλίσει. Αν είναι για τον πούτσο όπως λες και εσύ και άλλοι συμφωνώ γιατί το λες εσύ και κάποιοι άλλοι.
    Το τραγούδι των Λόρντι από την άλλη μου άρεσε. Και τα κουστούμια επίσης και το ότι χαντακώθηκε η Βίσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. HEAVY METAL OI LORDI;SAN TOYS SLIPKNOT ENA PRAMA.KALA LEEI O ADERFOS SOU,TIGGA STO KOUNOUPI KAI STH MYGA FETOS POU DEN PSEKASAN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τιποτα δε συγκρινεται με το πλοκαμι του καρχαρια. Masturbation metal και τα αντερα στο μπλεντερ

      Διαγραφή
  10. παιδιά σόρρυ που δεν απαντώ σε όλους, αλλά είμαι πολύ κουρασμένος αυτές τις μέρες, Θα τα πούμε σύντομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλή ξεκούραση dear.
      Γράφε μας κι ας μη μας απαντάς.

      Διαγραφή
    2. Μωρό μου, έλα να σε ξεκουράσω...

      Διαγραφή
    3. Αν θες να ζήσεις και να είσαι πιο ξεκούραστος...άστηνε να τρώει...αλλιώς θα σε φάει ζωντανό! ;)

      χαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Ο ελεφαντας διπλα μου λιποθυμησε και πεθανε. Πρεπει να ηταν διαβητικος...

      Του ματσ ινφορμασιον.... Συσπασιον ινφορμασιον....

      Διαγραφή
  11. Σε άλλα νέα

    Πιο απλή εξήγηση από αυτή που μας έδωσε ο δικός μας φυσικός δεν υπάρχει! Πάρτε ένα ποτήρι με νερό. Βάλτε ένα παγάκι. Η στάθμη θ' ανέβει. Αφήστε να λιώσει το παγάκι. ΑΝ ανέβει κι άλλο η στάθμη, θα σας περιμένω στην Συγγρού με ψιλοτάκουνες γόβες. Μην με ρωτήσετε πως θα μοιάζω...με πάνω από 2 μέτρα άλλο τύπο δεν θα δείτε! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Look up there, up, on the sky, is it a bird ? Is it a plane ? It's shtuuuuuper-duck

      Διαγραφή