Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013

THE STONE COLD CHRONICLES





    Ο κατά κόσμον Πέτρος Γαμίδης από το Κρυονέρι Τύρου, ήταν το δεύτερο μοναχοπαίδι του Αη-Βασίλη και του Λουκ Σκάηγουώκερ Τέξας Ρέηντζερ.


   Από μικρό οι γονείς του ήθελαν να τον διδάξουν την αξία της προσωπικής αναζήτησης και του ταξιδιού και γι' αυτό δεν τον άφηναν καν να βγαίνει από το δωμάτιο. Του αγόρασαν LEGO και πλέηστέησο για να κάθεται όλη μέρα μέσα και να μην έχει κανένα κίνητρο να βγει, μέχρι να το αποφασίσει ο ίδιος.


  Έτσι όταν πρωτοβγήκε, έπρεπε ήδη να πηγαίνει τρίτη Δημοτικού. Οι γονείς του όμως τον έγραψαν στη πρώτη γιατί, ενώ μιλούσε ελληνικά, ήξερε να γράφει μόνο στα αγγλικά, λόγω του πλέηστέησο.

   Για τα χρόνια του στο Δημοτικό μας διηγείται:
"...ήταν πραγματικά δύσκολα...η δασκάλα δεν μπορούσε να μάθει αγγλικά με τίποτα, όσο κι αν προσπαθούσα να της δείξω. Οι συμμαθητές μου την κοροΐδευαν και της κολλούσαν χαρτάκια στην πλάτη, ενώ ο διευθυντής της είχε ρίξει και τριήμερη αποβολή...την πρωταπριλιά"

   Στο Δημοτικό, ο Πέτρος διέπρεψε σε 3 τομείς: στα οικοκυρικά, στην έκθεση (σκέφτομαι και γράφω) και στο διάλειμμα, τομείς που θα του φαινόταν χρήσιμοι για το υπόλοιπο της ζωής του.
   Όταν ήρθε η ώρα να πάει Γυμνάσιο και αργότερα Λύκειο, οι γονείς του του είπαν να το ξανασκεφτεί, γιατί είναι δημόσια εκπαίδευση στην Ελλάδα και δεν θα του πρόσφερε τίποτα. Του είπαν να ακολουθήσει καριέρα Συλλέκτη Φύλλων στα πάρκα της Ευρώπης, όμως το ατίθασο και ανήσυχό του πνεύμα ήθελε να μορφωθεί. Έτσι πήγε γράφτηκε μόνος του στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο. 
   Εκεί όντως δεν έμαθε πολλά πράγματα, αλλά καταπιάστηκε με μια ασχολία το οποίο θα άλλαζε για πάντα τη ροή της ζωής του: τη γυμναστική. Κάθε φορά που είχαν γυμναστική, αυτός αψηφούσε τους νόμους της φύσης και δεν φορούσε φόρμες πάνω από το τζιν, αλλά κατάσαρκα, ενώ έκανε και κανονικούς κοιλιακούς και ραχαίους. Ποτέ δεν βαρυγκομούσε και όταν ήταν να κάνουν επικύψεις, ποτέ δεν έκανε ψεύτικη κλανιά με το στόμα. Οι κάμψεις ήταν το φόρτε του. Το πιο δύσκολο ήταν οι εκλακτίσεις (βατραχάκια), στο οποίο έβλεπες μια σύσπαση στα νεανικά κι αμούστακα σαγόνια του, αλλά δεν τα παρατούσε μέχρι και την τελευταία. Έτσι μετά, όταν ήταν να παίξουνε μπάσκετ ή βόλλευ, αυτός ήτανε με το ένα χέρι στη μπάλα και το άλλο στο τσιγάρο, αλλά μετά το 'κοψε κανένας δεν έμαθε γιατί....


   Και έρχεται η εποχή όπου έπρεπε να διαλέξει τι κλάδο θα ακολουθήσει για να σπουδάσει.
Οι επιλογές, πολλές. Τα ενδιαφέροντά του όμως, περιορισμένα. Συγκεκριμένα επέλεξε: "Μάρκετινγκ αλυσσίδας Τζάμπο, Μετσόβιο Πολυτεχνείο Μέτσοβου (the original bitches!!!)", "Ανωτάτη Σχολή Διαιτολογίας, Τμήμα Μνημονιακής Διαιτολογίας Πανεπιστημίου των Αθηνών", "Σχολή Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Κεφαλονιάς,Συνδιαστικό Τμήμα χειρισμού Mouse-Mousepad" και "Σχολή Μελλοντικών Επαγγελμάτων για Απόφοιτους Ελληνικών Πανεπιστημίων, Τμήμα Σουβλακοποιίας Πρεβέζης".


....πέρασε σε όλα!!!!!
Η άσβεστή του φλόγα για μάθηση και η εξαιρετική του φυσική κατάσταση έκανε το αδύνατο-δυνατό και το όνειρό του για εκπαίδευση να πραγματοποιηθεί!
Κάθε μέρα ξεκινούσε το πρωί του τρώγοντας ένα ρινόκερο για να τον κρατήσει και έτρεχε από πόλη σε πόλη, από σχολή σε σχολή κι από τμήμα σε τμήμα για να μην χάσει ούτε ώρα......ήταν ο πιο μορφωμένος μποντυμπιλντεράς της Ελλάδας. Οι φίλοι του τον φώναζαν "Σίφουνα-Αϊνστάιν", ενώ οι φιλοζωικές οργανώσεις "ο Μπάσταρδος" για την εξαφάνιση των πληθυσμών των ρινοκέρων.

   Τον είχε δείξει μάλιστα και η Τατιάνα στην εκπομπή της με θέμα "τα στεροειδή που κερδίζουν", όπου είδαμε πανελλαδικά το αγαπημένο μας "κρέας" να κλαίει και να διηγείται την ιστορία του με συγκίνηση.


   Τη δε ημέρα της αποφοίτησής του, αποφάσισαν όλες οι σχολές στις οποίες συμμετείχε, να βάλουν ένα τέλος στο τρέξιμό του και να τον βραβεύσουν για τις προσπάθειές του. Δυστυχώς δεν βρήκαν τήβεννο στο νούμερό του, ούτε καπελάκι (αυτό το τετράγωνο που είναι σαν να έφαγε ένα μαύρο πλακάκι με φούντα, στην κεφάλα), οπότε τον άφησαν με τα ρούχα της προπόνησης.
   Η ατμόσφαιρα ήταν συγκινητική και ο τιμώμενος φίλος μας ξέσπασε σε κλάμματα, γι' ακόμη μια φορά.








Εδώ μια φωτό από την λήξη της τελετής:




Ο μικρός μας Χουλκ ήταν πλέον έτοιμος και με όλα τα εφόδια για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις της πουτάνας της ζωή, που αλλιώς τα υπολογίζουμε κι αλλιώς μας τα φέρνει και απ' τη μια είσαι μαραγκός σε τσαγκαράδικο και γίνεσαι εκατομυριούχος σ' ένα βράδυ κι απ' την άλλη είσαι ένα συμπαθητικός ηθοποιός και γίνεσαι ντισκόμπαλα σε ταινία με βρυκόλακες, επίσης σ' ένα βράδυ.



   Στην αρχή όλα ήταν μια επιτυχία στη ζωή του:
Έπιασε δουλειά αμέσως στα Τζάμπο σαν πωλητής στο τμήμα κουκλοθεάτρου, με αρμοδιότητες και στα επιτραπέζια.
 Οι συνάδελφοί του τον λάτρευαν, οι προϊστάμενοί του τον προσκυνούσαν, ενώ ο κεντρικός διευθυντής των καταστημάτων της Αθήνας τον είχε καλέσει και στο σπίτι του πολλές φορές.

   Ήταν ο γκουρού του....ο μέντροράς του.
Απ' αυτόν έμαθε κάτι εξαιρετικά καινούριο, κάτι....πρωτόγνωρο γι' αυτόν.....που αποτελούνταν από 2 και μόνο λεξούλες:





...."Heavy" και "Metal".....



μέχρι τότε ο αναβολικός μας φίλος, ποτέ δεν είχε κάτσει να ξεκουραστεί στη ζωή του, ποτέ δεν είχε χρόνο για τον εαυτό του. Όταν τον έμπασε ο διευθυντής του μες στο σπίτι του, περίμενε ότι θα ήταν μια εμπειρία, αλλά δεν ήξερε τι θα του απόφερε....
Στο σπίτι ήταν όλα καθαρά και σιγυρισμένα. Μια Φιλιππινέζα φάνηκε από κάπου να λέει "κύριους Στράτους ήρτε τώρα, πάου φτιάξου μπαλίτσες γκιατί φεύγκου γκια γουίκεντ".
   Στο σαλόνι ακουγόταν απαλά το "Τζάμπο μπεμπέ-έκουτε μουά-ζε σουί καψούυυυρ-άβεκ τουαααα....."

Απότομα ο διευθυντής χτυπάει δυο φορές παλαμάκια και ακούγεται αυτό   


"ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΑΑΑΑΑ!!!"
 φώναξε καθώς από το πίσω μέρος του γιακά του ξεπετάχτηκε μια κρυμμένη μαλλούρα τόσο γαμάτη που έκανε τον Tim Barlow και τον Warrel Dane να δακρύσουν ταυτόχρονα....
   Ο μικρός μας Κρέας σκιάχτηκε και θαμπωθηκε από το θέαμα....αυτή η μουσική ήταν κάτι ανήκουστο γι' αυτόν. Ο διευθυντής του -που τώρα ήταν πλέον ένα θεριό ανήμερο- τον είχε μπάσει στο θαυμαστό κόσμο!!!
   Ακολούθησαν κι άλλα: Slayer, Death, Metal Church (που ο διευθυντής του τους έλεγε "μέταλ τσερτς") και λοιπά.
Αργότερα του είπε ότι πρέπει ν' αλλάξει τ' όνομά του...
"τι πα' να πει Πέτρος Γαμίδης από το Κρυονέρι Τύρου;!;!;! Θα το κάνουμε Stone Cold κι άμα δε σ' αρέσει, πας να γαμηθείς κι εσύ"
   Έτσι λοιπόν βρέθηκε μ' ένα νέο όνομα και μια καινούρια αποκάλυψη στη ζωή του...!



....αλλά όπως είπα και παραπάνω, η πουτάνα η ζωή δεν στα φέρνει πάντα όπως τα θες και σύντομα η παγκόσμια κρίση χτύπησε και τα Τζάμπο.
Περικοπές, μειώσεις μισθών και άλλες πίπες, οδήγησαν τον μικρό μας Stone Cold στην πόρτα της απόλυσης.
Εκείνες τις μέρες ήτανε να τον κλαίνε δέκα....ράκος και κατάθλιψη. Μοναδική του συντροφιά εκείνες τις δύσκολες μέρες, οι Anathema....ούτε μια κοπέλα δεν είχε, να του δώσει ένα ώμο να κλάψει.....βασικά ήταν ακόμα παρθένος και αυτό δυσκόλευε ακόμα τη ζωή του, γιατί δουλειά-δεν είχε, να μην έχει να γαμήσει;;;; Αυτό πάει πολύ.

Για αρκετό καιρό έμεινε στην ανεργεία, μέχρι που ένας κολλητός του του έριξε την ιδέα: να πάει Αγγλία και να βρει δουλειά, συνδιάζοντας έτσι τη λύση για το οικονομικό του πρόβλημα και το να επισκεφτεί τη γενέτειρα του μέταλ.
    "Μαλάκαααααα είσαι τζίνιους!!!!", του είπε.
Φορτώνει αμέσως στη βαλίτσα τα απαραίτητα: πρωτεΐνες, κρεατίνες, αμινοξέα, σπρέι χαλκού για το σώμα, στρινγκάκια γυμναστικής και οδοντόβουτσα και βουρ για Αγγλία!!!

Φτάνοντας, τον υποδέχτηκε το γνωστό μαλακισμένο ψιλόβροχο, το οποίο έδιωξε απευθείας με μια σύσπαση του δελτοειδούς του μυ....καμιά πουτάνα δυσκολία δεν θα έμπαινε πλέον στο δρόμο του και κανένα εμπόδιο δεν θα τον κατέβαλλε, γιατί πλέον θα άρπαζε τη ζωή απ' τα μαλλιά και θα της έριχνε ένα μπούτσο να 'χει να θυμάται....


    Για αρκετό καιρό έμεινε άνεργος, αλλά δεν σταματούσε. Έστελνε παντού βιογραφικά βάζοντας πάντα και μια ολόσωμη φωτό του, ελπίζοντας ότι όλο και κάποια αγγλάρα-αντμινιστρέητορ θα τσιμπούσε και θα τον προσλάμβανε. Δυστυχώς όμως οι μαύροι με μακριά κοντάρια και μπράτσα από όνυχα είχαν καβατζώσει όλες αυτές τις δουλειές και είχαν παντρευτεί και τις αντμινιστρέητορ (άντρες και γυναίκες).
  Τα σωματικά του προσόντα δεν φτούραγαν πλέον εκεί, οπότε αναγκαστικά συμπλήρωνε πλέον και τα υπόλοιπα στοιχεία του βιογραφικού του.

   Μετά από πολλές δυσκολίες και ατυχίες, κατάφερε να βρει δουλειά σε ένα κατάστημα που έχει απ' όλα και συμφέρει και τώρα ζει το όνειρο....περίπου γιατί το τμήμα στο οποίο δουλεύει θα κλείσει σε μερικές βδομάδες και θα βγει πάλι στον ΟΑΕΔ της Αγγλίας και γάμησέ με Πολυχρόνη που τ' αρχίδια μου μαγκώνει.

   Παράλληλα ξεκίνησε και τη συγγραφή του μπλογκ του   http://anotherprickwithablog.blogspot.gr/ , αφού πρώτα απότισε φόρο τιμής στο ένδοξο πλέον ocelebritis.blogspot.gr .

Ανάμεσα στις τρανές του επιτυχίες στη δουλειά του, είχε την μέγιστη ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τον Αντωνάκη το Ρέμο αχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχααα μπράβο ρε μαλάκα, μιλάμε γαμείς έτσι;!;!;!;! Έβαλα τη μικρή γραμματοσειρά για να μη φας κανένα γιαούρτι!!




Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Stone Cold για την υπέροχη ιδέα που είχε να μου προτείνει για να "σκοτώνω" τις ώρες μου με κάτι που έχει πολλή αδρεναλίνη.

Stay well bro and good luck!!!           



  



 




20 σχόλια:

  1. FIRST
    Υ.Γ. Βαριέμαι να διαβάσω το κείμενο.
    Υ.Γ.2 Θα με κάνεις κι εμένα; Για να ξέρω να κρυφτώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ρε retard, χτυπάς πρώτο σχόλιο, μόνο και μόνο για να κατοχυρώσεις τη φερστίλα ΚΑΙ δεν διαβάζεις το κείμενο;!;! Μήπως έχω πάθει παράκρουση και διαβάζω το douchebag.com;!;!;!

      υγ: αυτού του τύπου τα αφιερώματα τα κάνω σε όσους μου δίνουν μια καλή λύση όταν έχω ένα πρόβλημα. Αν κάτι προκύψει και μου δώσεις την καλύτερη λύση, εννοείται ότι θα το έχεις!

      Διαγραφή
  2. Του έτοιμαζες αφιέρωμα; Γι αυτό έχει κρυφτεί και δε γράφει τόσο καίρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ψοφάω για Χωστηρο"ι"στορίες!
    Μα που έχει κι αυτός ο Stone Cold πια! Jesus!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλα τα ξέρω και όλα τα αποκαλύπτω ρε....ουδέν κρυπτόν άμα ξέρεις Χωστηρου-Ζίτσου!!

      Διαγραφή
  4. Τα παιδικά του αριστοτεχνικά γραμμένα.

    Αλλά..
    υπήρξα η εξ αρχής 4η αναγνώστρια του Stone Cold και αυτό που κάνεις είναι σα διαφημιστική καμπάνια για προϊόν που δε βρίσκεται στην αγορά. Πρώτα έσπασε το laptop και δεν είχε πώς να γράψει, τώρα δεν ξέρω τι έπαθε ή πού βρίσκεται, έχει να γράψει από.... (πότε; πριν λίγο κοίταξα αλλά ξέχασα).

    Χωστήρας: Ο Ιndalgo του Μάταιου Σκοπού.Χάιλυ ρομάντικ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χεχεχεχε!!! Έχουν γνώση οι φύλακες και του έστειλα την ανάρτηση σε σχόλιο της τελευταίας του ανάρτησης. Ακόμα κι αν δεν ενημερωθεί, θα φροντίσω να τον βρω εγώ!!!

      Κανένας σκοπός δεν είναι χαμένος, αν δεν θέλει και ο αναζητητής και ο σκοπός να χαθεί!

      Διαγραφή
  5. Πολύ με άρεσε το αφιέρωμα! Και πολύ με άρεσε και ο φίλος blogger που προτείνεις! Με 5 χρόνια σε πωλήσεις "πολυτελείας" βρήκα πολλά και αναγνώρισα περισσότερα και συγχίστηκα πάλι! Αν είχα πάει Αγγλία τότε που γύριζε και δεν ερωτευόμουν, τώρα θα σας έγραφα εγώ από Λοντρα Παρίσι, Νιου Γιόρκ, δίχως κρίση! Δε βαριέσαι! Αχ πόσο ζηλεύω όταν ακούω ανθρώπινες συνθήκες εργασίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μακάρι να μπορούσαμε να κλωνοποιούμε για λίγο τους εαυτούς μας και να κάναμε όοοολες τις επιλογές που βρισκόταν στον δρόμο μας και να βλέπαμε που θα οδηγούσαν.....αυτή είναι η ευχή μου!

      Διαγραφή
  6. Είχε μία ρομαντική χροιά (αχ καλέ και τα συναφή). Χαρακτηρίζεται από μία τάση ανάδειξης του ανθρώπινου πνεύματος σε υπερανθρώπινο. Ο συγγραφέας (νεοΕΛ: "Γραφιάς") μας τονίζει την μετατροπή του φιλήσυχου άστοχου στοχαστή μας σε ένα θεριό πανευρωπαϊκού βεληνεκούς. Στο τέλος μένει μόνο ο προβληματισμός μερικών ατόμων του αναγνωστικού κοινού, που αναρωτιούνται γιατί αυτή η αξιόλογη μορφή της ΝεοΕΛ μπλογκικής γραμματείας εξαφανίστηκε έτσι άδοξα, μάλλον λόγω ανακοπής του λάπτοπ σε επίμαχη στιγμή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προτείνω ανάγνωση με τη φωνή του Αλέξη Κωστάλα.

      Διαγραφή
    2. αυτό σκεφτόμουν κι εγώ....."το σινεμά της Δευτέρας"....αν το θυμάσαι!

      Διαγραφή
  7. Θα τον παρακολουθω! Εχει ενδιαφέρον η περιπτωση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ναι αλλά σε πληροφορώ ότι ΔΕΝ, επαναλαμβάνω, ΔΕΝ είναι κλινική περίπτωση!

      Διαγραφή
    2. χαχαχα ενταξει...αρα δεν θα ενεργοποιησω την επιεικια μου..χαχαχαχα

      Διαγραφή
  8. Τιτανομέγιστε και μεγιστοτεράστιε Χωστήρα, υπερωκεάνειε Playboy των εφτά θαλασσών και των πέντε ηπείρων, γητευτή των αλόγων, ποιητή των όλων, Δον Ζουάν ντε Μάρκο (Πάντελιτς) της υφηλίου, υπερασπιστή των φτωχών και τιμητή των πλουσίων (μπούστων), αυτοκράτορα των αισθήσεων, γκουρού του Κάμα Σούτρα και των αφροδισιακών γεύσεων, φωτεινέ παντογνώστη, σοφή κουκουβάγια με την ταχύτητα του τσιτάχ και την ακρίβεια του γυπαετού, ευλογημένε με το μάτι της Θαντέρα και το εργαλείο του Peter North...στέκομαι ενώπιον σου ταπεινός και καταφρονεμένος και σε ευχαριστώ για την τεράστια τιμή που μου κάνεις. Το μόνο που έκανα βέβαια ήταν να ανταποκριθώ στο κάλεσμα για βοήθεια ενός συναδέλφου και συναγωνιστή.

    Η αλήθεια είναι πως έπεσες μέσα σχδόν σε όλα! Ήμουν κλειδωμένος μέχρι την τρίτη δημοτικού στο δωμάτιό μου (εκεί στο Κωσταλέξι) αλλά δεν έπαιζα Πλειστέσιο (δεν υπήρχε το 1980), μόνο Shinobi, Γιγαντες του Κατς και Πιγκουϊνάκια (εκείνο που σκαρφαλώνανε σε ένα κομμάτι πάγου και μετά κάνανε τσουλήθρα όλα μαζί). Οντως πλακωνόμουν στα γυμναστήρια από τα 18 μέχρι τα 22, μπας και πάρω κανά κιλό και αναφωνήσω περήφανα "είμαι στον όγκο!". Κάπου εκεί έφυγα για φαντάρος και τα πήρα όλα μαζεμένα και επ'ώμου για 16 μήνες. Μετά για γυμναστήρια ούτε λόγος...αραιά και που και αν.

    Εκεί που έχει προκύψει μια κάποια σύγχυση (και το καταλαβαίνω), είναι ως προς τα μουσικά μου γούστα. Η αλήθεια είναι πως μπορώ να ακούσω με την ίδια ευχαρίστηση Mastodon, Pantera και Black Sabbath ενώ την επόμενη μέρα να απολαμβάνω το τελευταίο live dj set του John Digweed σε ένα boat party κάπου στην Αυστραλία. Και για του λόγου το αληθές, παραθέτω σε πρώτη παγκόσμια αποκλειστικότητα στο blog Του Χωστήρα, το link από ένα set που επιμελήθηκα το καλοκαίρι που μας πέρασε και αποφάσισα να το ανεβάσω στο σωλήνα. Οι ήχοι είναι φουτουριστικοί και αρκετά καλοκαιρινοί θα έλεγα, όποιος γουστάρει αφήνει και κανά σχόλιο... http://www.youtube.com/watch?v=fL2vhA3c_q8

    Ο λόγος που έχω χαθεί λίγο είναι γιατί τον τελευταίο μήνα εδώ επικρατεί πανικός! Χτες τέλειωσαν οι εκπτώσεις και όλον τον προηγούμενο μήνα με πήγε πίπα,κώλο,εμπλοκή! Και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι: πληρώθηκα λιγότερα λεφτά τον προηγούμενο μήνα (επειδή είμαι προσωρινός) και τώρα παίζω με τα χάλκινα μέχρι το τέλος του μήνα, έχω φάει απίστευτο άγχος με τη δουλειά γιατί τελειώνει το contract σε ένα μήνα και πιέζω την κατάσταση για να μείνω, όπως επίσης ψάχνω και δωμάτιο να μείνω γιατί έχω κατσικωθεί αρκετά στον κολλητό...Ολα αυτά έχουν ανεβάσει τα stress levels μου στα κόκκινα και δυστυχώς δεν είναι μόνο αυτά. Ελπίζω σύντομα να ανεβάσω post με περισσότερες λεπτομέρειες.

    Κλείνοντας, θέλω και πάλι να σε ευχαριστήσω για την τεραστια τιμή που μου έκανες και εύχομαι κάποια στιγμή να πάρεις τον Snake από το χέρι και να ανηφορήσετε προς τα εδώ να τα γαμήσουμε όλα...and that's the bottom line, 'cause Stone Cold said so!

    Μετά τιμής,

    Πέτρος Γαμίδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μόνο να ήξερες πόσος κόσμος έχει βάλει στοίχημα αν θα απαντούσες οι όχι....πόσοι πιστεύουν ότι τα παράτησες....πόσοι αναρρωτιούνται αν καν ζεις και αν ζεις, τι βλάβη έχει πάθει ο υπολογιστής σου!!!!
      Μιλάμε του μουνιού!!!

      Αδερφέ σ' ευχαριστώ για το σχόλιό σου και μην παρατήσεις το μπλογκ!!!

      Διαγραφή