Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΟΨΕαπόψε το βράδυ γύρω στι 11 θα επιστρέψω σπίτι και θα ξεκινήσω να πίνω ξύδια μόνος μου, είναι μια καταπληκτική ευκαιρία για να μου προτείνετε θέμα για να γράψω ή/και να απαντήσω στις ερωτήσεις σας.κάθε θέμα που θα θίγεται, θα αναφέρεται και ο αποστολές του....δώσε πράμα ρε λαέ!!

10 σχόλια:

 1. Θα σου έλεγα γράψε για τη Dota πόσο μαλακία είναι, αλλά αυτό που θέλω να δω πραγματικά να ανασκολοπίζεται με τη Χωστήρειο πένα πώς τα λέω έτσι ο πούστης είναι α) η γνώμη σου για το πόσο τον μπαίρνει το πολιτικό σκηνικό και β) πώς διατηρείσαι έτσι μουναρομούναρος κι άμα ήμουν γκέης πρώτα πρώτα με την πάρτη σου θα την έπαιζα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Λέω να κάνεις μια ανάλυση για το φαινόμενο του θερμοκηπίου και για την ταξική καταπίεση από το κεφάλαιο.
  Επίσης για τον εκπολιτισμό που προσφέρει ο Τσίπρας στους πουριτανούς Αμερικάνους με την επίσκεψη του στις Η.Π.Α. και την ανάπτυξη στο χώρο της βιομηχανίας που θα προσφέρουν τα πετρέλαιο του Αιγαίου μόλις τα βγάλουμε.
  Τέλος γράψε για το στρώμα αιθολομίχλης που μας προστατεύει από τους αεροψεκασμούς και το φιλτράρισμα που κάνει στην ατμόσφαιρα.

  Πως σου φάνηκαν;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Άνοιξε πορνοσάιτ, τράβα μια καλή μαλακία και στη συνέχεια δώσε στον λαό σου pornopedia 2.0!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. "στι 11"
  "ο αποστολές"

  Δε θα ξεκινήσεις τα ξύδια, πίνεις ήδη ξύδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Γράψε μας οδηγίες καμακώματος τουριστριών, αφού με αυτό το είδος δεν έχω σχέση

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κάνε αφιέρωμα σε σέξι βίντεο και ΄σεξι παρουσίες. Όχι απαραίτητα τσοντίδια αν και δεν διαφωνώ με το θέμα που θέλει να αναπτύξεις το Παρτάλι.
  Επίσης γράψε τα είδη της μαλακίας. Ξέρεις τώρα εσύ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. δεν πρόλαβα να κάνω και ρηκουέστ, ρε πούστη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή