Κυριακή 13 Ιανουαρίου 2013

ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΡΕΣΤΙΖ....






Κανονικά δεν σκόπευα να κάνω μια ανάρτηση σε τόσο σύντομο διάστημα, αλλά δέχτηκα τις προάλλες μία πρόκληση, θα έλεγα, από τη Coula σε αυτό εδώ το άρθρο ( http://coulakaicoula.blogspot.gr/2013/01/blog-post_11.html ), στο οποίο, εν ολίγοις, μου έλεγε ότι ήμανε και ο πρώτος επιλαχών για να χρησιμοποιήσω λέξεις και φράσεις αναζήτησης αναγνωστών που μπήκαν στο μπλογκ της μέσω γκούγκλη. Στην αρχή είχα αποφασίσει να τις χρησιμοποιήσω τυχαία και ελαφρώς αλοιωμένες, δίνοντάς της παράλληλα τα κρέντιτς για κάθε άρθρο με χρήση τους, εν τούτις (μαλάκα έχω πάθει υστερία με τ' αρχαία σήμερα) σκέφτηκα να φτιάξω μια ιστοριούλα χρησιμοποιώντας τις αυτολεξεί γιατί έτσι μπορώ και γουστάρω.



Πάμε λοιπόν σε πλάγια γραφή γιατί έχω τριχωτά κωλαράκια για να σοδομίσω:








 ...τα πράγματα είχα ήδη αρχίσει να γίνονται πιο γλυκά και ερωτικά.
Η Τζούντιθ πάντα απολάμβανε να βλέπει το Τζων να παίζει το παπάρι του πριν ξεκινήσουν γλυκό και άγριο σεξ. Ήταν από τις στιγμές εκείνες που κατέβαζε το κυλοτάκι της και αγαναχτούσε να το ξεκολλήσει από το μουνί (τόσα χρόνια σύφιλη, βλέπεις, δεν φεύγει σ' ένα βράδυ). Ένα κομμάτι της κυλότας ξεκόλλησε από το τράβηγμα και έμεινε πάνω στο δεξί μουνόχειλο προκαλώντας παράλληλα έναν απότομο θόρυβο σαν σφεντόνα που την τέντωναν κι έσπασε ή σαν χαστούκι από νταβατζή.

   Ήδη στο δρόμο είχε αρχίσει να ξημερώνει πρωτοχρονιά και τα παιδάκια είχαν βγει να τραγουδήσουν τα κάλαντα....
Του Τζων δεν του άρεσαν κάτι τέτοια και αν τον ρωτούσες αν ήξερε τους στίχους σου έλεγε:

"Αρχιδομηνιά κι αρχιδοχρονιά
κι αρχή κακός σας χρόνο,
εκκλησια και μετά ερχετ' ο πόνος

thrashing through the snow
with one-horse open slayer
mooning from the window
fucking all the way

on the road we march
with one-horse open slayer
ass-fucking your mommy
blood is on my way"



.....Ο Τζων ήταν ένας αγέρωχος 35ρης με μακριά πλούσια μαλλιά, αγέρωχο βλέμμα και μια σεξουαλικότητα που συναρπάζει τις γυναίκες

















...στο κρεβάτι ήταν και ο πρώτος γαμιάς και είχε πολλές διακρίσεις στα ερωτικά πεδία των μαχών. Τα παράσημά του αρκετά: σύφιλη, βλεννόροια, χλαμύδια, φθειρίαση, ψώρα, ερπης και μερικά ακόμα που οι γιατροί πρόσφατα ανακάλυψαν και του είχαν στείλει σχετική επιστολή για να τα ονομάσει. Ο μόνος λόγος που δεν είχε ακόμα πεθάνει ήταν γιατί του άρεσε να κάνει σεξ μέσα στο τζάκι. Φαίνεται ότι η οσμή του κάρβουνου σε συνδιασμό με σάπια κομμάτια μπριζόλας από παλιά μπάρμπεκιου, είναι για τα μικρόβια ότι και για ένα σοκολατοπρεζάκι δύο κιλά μερέντα.
"My name is Duncan McLeod of the clain McLeod", συνήθιζε να λέει και αυτή σιγουριά του έκανε τη Τζούντιθ να τον ερωτεύεται παράφορα. Είναι ο λόγος που την έκανε -ενάντια σε κάθε λογική- να πραγματοποιήσει για πρώτη φορά, το αδιανόητο, όταν αυτός της το ζήτησε: να της παραβιάσει τον κώλο με μπατονέττα από κανόνι.
    










 και να τους λοιπόν, μέσα στη ζεστή τους φωλίτσα, λίγο πριν μπούνε μέσα στο τζάκι, χαϊδεύουν και τρίβουν τώρα ο ένας τον άλλον.

   Η Τζούντιθ έσκυψε απαλά πάνω από το παπάρι του και το έδωσε ένα ρουφιχτό γλωσσοφιλάρχιδο, πριν καταλήξει σε μια επική γλυφοκωλέτα.


- "otan s aggizw pethainw" του είπε η Τζούντιθ σε σπαστά ελληνικά. 

Παρόλλο που ήταν ελληνίδα στην καταγωγή, το γεγονός ότι τα πρώτα 2 χρόνια της ζωής της τα πέρασε στο Τομπάκο-Τρινιντάντ, της χάραξαν μια για πάντα την προφορά, μια κι οι Μασάι έχουν έθιμο να δίνουν σε κάθε κοριτάκι που θα συμπληρώνει το πρώτο έτος της ζωής του, το πιο μεγάλο καβλί από το στόμα, "για να ανοίξουν τα πνεμόνια του".

Ο Τζων την αγαπούσε αυτή τη γυναίκα. Ήταν η πρώτη και η μόνη που μπορούσε να πάρει όλο του το πουλί, που στο μέγεθός του έμοιαζε με παιδικό τρένο με 8 βαγόνια, μέσα στο αχόρταγο δεξί της αυτί και επίσης όταν της πηδούσε το μουνί ένιωθε αυτή την περίεργη ευχαρίστηση από ένα κομμάτι πλακοούντα (αναμνηστικό από το 7ο παιδί της), να του γαργαλάει το κεφαλάκι του πουλιού του.

   Ήταν τόσο επική η στιγμή που ακόμα κι αν είχε ανατείλει η μέρα, το φεγγάρι καθόταν ακόμα εκεί ψηλά και έπαιρνε μάτι.....Ήταν ένα φεγγάρι κώλος που ήθελε να κλάσει όλες τις προκαταλήψει και να φωνάξει επιτέλους στον κόσμο ότι ο Τζων γαμεί σαν ρινόκερος και η Τζούντιθ τον παίρνει εξίσου καλά και η μήτρα της πρέπει να βαλσαμωθεί και να μπει σε μουσείο μετά το θάνατό της.   


 - "thes na sou kano mia kolomalagania?" τον ρώτησε

Ο Τζων ήταν πάντα καλός μαζί της και όχι μόνο στο κρεβάτι. Δεν την κοροΐδευε ποτέ για την προφορά της και όταν της μιλούσε χρησιμοποιούσε κι αυτός σπαστά ελληνικά.

- "ti exeis sto myalo sou glykia mou ypatitida?"
 -" thelw na parw to petroxeli sou, auto to yperoxo sou feggaropalamari kai na sou to xwsw sto gwlo oso se glyfw", του είπε και τον κοίταξε με μια πρόστυχη γλύκα....

Ο Τζων θόλωσε....τα μάτια του βούρκωσαν....κάτι τέτοιο του ήταν πρωτάκουστο και συνάμα τόσο οικείο.....το ήθελε πολύ, αλλά όσες φορές το είχε προσπαθήσει μόνος του, δεν γινόταν γιατί το πουλί του ήταν τόσο σκληρό που δε λύγιζε για κανένα λόγο...

-"pws 8a to katafereis esy, otan egw o idios den borw na to kanw ston eauto m.......?"


μια απότομη γροθιά στ' αρχίδια του Τζων διέκοψε βίαια την τελευταία του λέξη....
Δεν το περίμενε αυτό....τα μάτια του πετάχτηκαν σαν τους σαλίγκαρους έξω και τα χέρια του συσπάστηκαν γύρω από την κοιλιά του. Ένιωσε τη ζωή του να φεύγει από το ξέχειλο κωλί του και τότε ήταν που η Τζούντιθ με μια απότομη κίνηση βρήκε την ευκαιρία να του χώσει το , μαλακό πλέον, καβλί του μέσα στη ροζ του τρυπούλα.....

Το θέαμα ήταν πολύ σέξυ....ήταν σαν εκείνα τα μακρόστενα μπαλόνια που φουσκώνουν οι κλόουν στα πάρτι γενεθλίων και περνάνε τις άκρες τους από χίλιες δυο μεριές και στο τέλος βγάζουν ένα σκυλί-λουκάνικο. Τόσο γλυκό και ερωτικό ήταν το θέαμα κι ακόμα καλύτερο. 
Κάπου ψηλά, μέσα σε κάποιο σύννεφο, κάποιος ζωγράφος ονόματι Σαλβαντόρ Νταλί ζωγράφιζε τη στιγμή σε έναν τεράστιο νεφελώδη καμβά.



Ο Τζων γούρλωσε τα μάτια του καθώς ήδη το τεράστιο παλαμάρι του μεγάλωνε μέσα στο κωλάντερό του, αψηφώντας τον πόνο.


-"Kai twra pou se exw opws 8elw karioli 8elw na mou peis poios eisai, 8elw na mou ta peis ola giati den 8a me gamhseis apopse gia kanena logo. KSERASE TA OLA MOUNOPANO" του γρύλισε σαν γυναίκα που ξέρει τι θελει και της αρέσει να έχει το πάνω χέρι.

-"dennnn......dennnnn........poios eimai???Den kserw poios eimai...." τις απάντησε σαν πρωτάρης, σχεδόν σαν σχολιαρόπαιδο"
-"pes mou re gamhmene poios eisai kai ti douleia exeis sto spiti mou, mh fonaksw tous batsous kai sou anoiksoun kainouria kwlotrypida"
-"kl....kl....klebo tsontes kai tis poulaw se gerous gia na zhsw....ssse parakalw mhn kaleseis tous batsous kai 8a kanw o,ti mou peis"....της απάντησε δήθεν τρομαγμένος, μια και γρήγορα μπήκε στο νόημα του "παιχνιδιού" της.


Ένιωθε τον πισινό του να πάει να εκραγεί. Αυτός πια δεν ήταν κολος αντρα, ήταν μια τέντα που την είχαν περάσει παλούκια και την είχαν τραβήξει τόσο πολύ που κόντευε να σκιστεί από την πίεση

"phgaine kai pidixe skyloys re alhth pou 8a mou poulhseis esy paramy8i oti dh8en kleveis tsontes, 8a se gamhsw re, to katalavaineis????"

Και με το τελευταίο της ουρλιαχτό του δίνει μια ακόμα πιο γερή γροθια στ' αρχίδια, που ήθελε πολλή μαεστρία για να πετύχει, μια κι ενδιάμεσα βρισκόταν κουλουριασμένο και περασμένο από δυο μεριές το πουλί του.

Ο Τζων ούρλιαξε από τον πόνο....κάπου εκεί ψηλά, σε ένα άλλο σύννεφο κάποιος Μαρκήσιος Ντε Σαντ απολάμβανε το θέαμα κρατώντας σημειώσεις....

Ο πόνος του έκανε για ακόμα μια φορά το πουλί του να χαλαρώσει από την αυτοκαταστροφική θέση που βρισκόταν και να βρεθεί με απαλές κινήσεις ξανά μέσα στο στόμα της Τζούντιθ, η οποία παράλληλα περνούσε με Μπεταντίν της πληγές της σούφρας του.

-"ksereis oti douleuo vrady kai pathaino aupnies, alla sigoura meta to shmerino 8a koimh8o san peristeraki!!!!!" της είπε με χαμόγελο κοιτάζοντάς την καθώς αυτή ρούφαε το τρομπόνι. Και συνέχισε....

-"....vlepw, kamia fora ston ypno mou, oti sou xono petaloudes sto mounaki kai ta mounoxeila sou ginontai polyxrwma ftera, oti gyrnaw tou pouli mou elikopteraki kai meta petame mazi sta ourania...."



Το βλέμμα του ήταν τόσο απλανές από τη μαγεία της στιγμής, που δεν είχε προσέξει ότι η Τζούντιθ πλάνταζε από το μπουροσωλήνα του Τζων στο στόμα της
Ακαριαία και έγκαιρα ο Τζων συνειδητοποίησε τι γινόταν και την άρπαξε από τα μαλλιά βάζοντάς την να κοιτάζει το ταβάνι και φώναξε με αγωνία

-"O NONOS O NONOOOOOOOOOOS"

Η  Τζούντιθ πήρε μια βαθιά ανάσα καθώς έβλεπε εκείνα τα μικρά αστεράκια που βλέπει κανείς λίγο πριν χάσει τις αισθήσεις του και συνήλθε. Η παρεμβαση του Τζων της είχε σώσει για άλλη μια φορά τη ζωή.....

έγειρε στο πλάι του γλυκά και του ψιθύρησε

-"S' agapw Milton"
-"S' agapaw Gloria"

κι έπεσαν να κοιμηθούν......





και αυτή ήταν η νουβέλλα γι' απόψε και ελπίζω να σας άρεσε. 
Από όσες λέξεις/φράσεις μου έστειλε η Coula, μόνο το "σπροξε γερο" δεν κατάφερα να κολλήσω πουθενά, αν και κάποια στιγμή σκέφτηκα να εισάγω ένα γέρο να μπαίνει βίαια απ' την πόρτα μετά από έκπληξη που ήθελα να κάνει η Τζούντιθ στο Τζων και να την παίρνουν μαζί πίπα-κώλο και να του πει "σπροξε γερο" ο Τζων, αλλά ήταν πολύ ανορθόγραφο και ατόνιστο, οπότε το απέρριψα. Όποιος έχει λίγο αντίληψη και γνωρίζοντας ότι δεν κάνω ορθογραφικά λάθη ούτε στα greeklish θα βρει κάποια από αυτά που μου είχε δώσει η Coula.     







32 σχόλια:

  1. όου μάι φάκιν' γκοντ!!!!

    τι έχεις στο μυαλό σου γλυκιά μου υπατίτιδα; χαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαλάκα, αυτός με τις καρδούλες δεν μοιάζει με τον ντράμμερ των Μετάλλικα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!Ρεεεεεε λιωνωωωω!!Κόντεψα να φτύσω τη μανταρινάδα που έπινα εκείνη τη στιγμή!Πραγματικά γάμησες,έδειρες και ξαναγάμησες!!Χαχαχαχα!!Άρχοντας,άρχοντας!!

    Προς Κούλα,
    Ρε Κούλα δε σε είχα για τόσο ανώμαλη!!Τσ τσ τσ!!Μα τέτοιες φράσεις,τέτοιες φράσεις;:Ρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πίνεις κι εσύ μανταρινάδα;!;!;! Κι εγώ ρε συ!!! Λατρεύω και τέθοια!!

      Μπέσα, ό,τι μου έστειλε το έβαλα!!

      Διαγραφή
    2. Ναι ρεε!Έχω αρχίσει να πίνω πορτοκαλί χυμούς εδώ που είμαι(έπινα μόνο κόκκινους ότι και να σημάινει αυτο) αλλά με τα εντερικά που μας έχουν χαρίσιε εδώ στη λέσχη πρέπει να προσέχουμε!

      Αν σου στειλε και τις φωτο τι να πω!Ειδικά εκείνη η φωτο με τον άντρα με τη χαίτη,όοοολααα τα λεφταα!χαχαχα!

      Διαγραφή
    3. όχι ρε μόνο φράσεις αναζήτησης μου έστειλε, αν μου στείλει και φωτό δική της, μετά ζηλέψ'τε όλοι σας ρεεεεεεε!!!!

      Διαγραφή
    4. Αν στείλει σε έναν θα στείλει σε όλους μετά!!!:Ρ

      Διαγραφή
    5. θα στείλει μόνο σε μένα που δεν είμαι μαρτυριάρης!

      Διαγραφή
  4. Γιατί κάτι μου λέει ότι δεν είχε κάτι τέτοιο κατά νου η Coula όταν σου το ζήταγε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σίγουρα όχι, αλλά γι' αυτό είμ' εδώ....για να καινοτομώ!!!

      Διαγραφή
    2. Παρτάλι.....μιλάμε οι καινοτομίες είναι το κατι αλλο! Ουτε στα πιο τρελά μου όνειρα...τέτοια υπερπαραγωγη!!!

      Διαγραφή
  5. Εντάξει...παραδίνομαι!!! Δεν περίμενα ποτέ κάτι τόσο επικό. Κατά την ανάγνωση πέρασα υπερβολικά όμορφες στιγμές ευτυχίες..(λέγεται έκλασα και απο τα γέλια). Σε υπερευχαριστώ αγαπητέ Χωστήρα. Φυσικά θα επρεπε να αναρτηθεί δεόντως και στο δικό μου ιστολόγιο η ανάρτηση και θα ήθελα και την έγκρισή σου γι' αυτό. Τέλος ας αφήσουμε το αναγνωστικό κοινό εκατέρωθεν....να υποθέσει μόνο-ποιες λέξεις ειναι δικές μου και ποιες δικές σου. Ας υπάρχει επιτέλους κι ένα μυστήριο...να πλανάται.

    ΥΓ Ορθογραφικά λαθάκια είχες..αλλά ποιος γαμεί;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τα ορθογραφικά λαθάκια ήταν μόνο από τις λέξεις που μου είχες δώσει!!

      Ναι, το κείμενο μπορείς να το αναδημοσιεύσεις στο ιστολόγιό σου!!

      Διαγραφή
    2. Ο Χωστήρας γάμει Κούλα!:Ρ

      Διαγραφή
    3. πρώτα-πρώτα δεν τρέχει κάτι μεταξύ μας....κυρίως γιατί δεν έχω δει την κοπέλα για να αξιολογήσω και δεύτερον, μπορεί και να με δει κάποια μέρα και να μην της αρέσω (ΝΑΙ μπορεί να συμβεί και αυτό), αλλά τώρα κάνεις κι εσύ σαν τα παιδάκια : "Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗ ΜΑΙΕΕΕΕΕΕΡΗΗΗΗΗΗΗ" και τα κοροϊδεύανε και μετά δεν γαμούσανε απ' τη ντροπή τους μέχρι να κλείσουν τα 40

      Διαγραφή
    4. Με παρεξήγησες φίλε Χωστήρα!!Εγώ απάντησα στο ερώτημα της κούλας και είπα πως ο Χωστήρας γαμεί,για το άρθρο!!:Ρ

      Θα το δει η Κούλα και ποιος την ακούει μετά!!

      (Το παράξενο θα ήταν να δει εμένα και να μη της αρέσω!χαχαχαχαχαχαχα!)

      Άσε,άσε για αυτή τη περίπτωση έχουν γνώση οι φύλακες!

      Διαγραφή
    5. ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕΣ "γάμει" και όχι "γαμεί"!!!!!

      τώρα όντως ποιος την ακούει!!!

      Διαγραφή
    6. Άμα σου λέωω;;Πωωωωω την έχω βάψει!Θα ακολουθήσει κύρηγμα,στο λέω και θα τα ακούσεις και εσύ που δε το είδες εγκαίρως!Πωωωω τη βάψαμε!

      Διαγραφή
    7. να σβήσω τίποτις; Πες τώρα που γυρίζει;

      Διαγραφή
    8. Δε ξέρω τι να επιλέξω!!Δύσκολαι επιλογαί και αι δύο!Επιλέγεις ένα ή δύο;

      Διαγραφή
    9. χαχαχαχα δε παιζεστε....
      θα επανελθω να σχολιασω αναλυτικα ρε....γιατι προς το παρον τον επινουμεν.....(τον καφε)

      Καλησμερα σας

      Διαγραφή
    10. Αργήσαμεεςε Χωστήρα,μας πήρε χαμπάρι!Τη βάψαμε!!

      Διαγραφή
  6. Αυτά τα έχεις ζήσει και απλώς άλλαξες τα ονόματα έτσι?

    Αν κάνεις ορθογραφικά μόνο στις λέξεις κλεδιά οκ είναι εύκολο (ποιος το λέει αυτό!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έτσι ακριβώς: τα έχεις ζήσει και απλώς άλλξα τα ονόματα

      Διαγραφή
  7. Ρε Χωστήρα αν σε ζητήσουν τα Τζαπανάκια να τους βγάζεις ανώμαλες τσόντες μην σου φανεί περίεργο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. λες να το ρίξω στα manga και στα hentai και να γίνω μεγιστάνας; Ρε λες να το 'χω;!;!;!

      Διαγραφή
  8. Σπέρα φίλος, αν θέλεις μπορείς να κάνεις κοινοποίηση την μπάντα μου που ασχολείται με θρας μέταλ; Θα σε προμοτάρουμε και εσένα, ΣΤΕΪ ΜΕΤΣΟΛ!

    ...ώπα, άκυρο... έβαλα την κασέτα του δημοσιοσχεσίτη, ρε γαμώτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή