Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΥ ΡΕ;;;



Έχετε συνηθίσει να μην βλέπετε βίντεο απ' αυτόν εδώ τον ιστότοπο. Ο λόγος που δεν βάζω είναι ότι ούτε κι εγώ παρακολουθώ συνήθως βίντεο από άλλα μπλογκς, γιατί απλά τα βαριέμαι. 

Όμως δεν μπορούσα να κρατηθώ όταν είδα το παρακάτω βίντεο γιατί είπα από μέσα μου "μαλάκα με ένα τέτοιο θέμα θα αλλάξω τον κόσμο!!!!"


Πριν δείτε και διαβάσετε, θα ήθελα να τονίσω ότι όποιος πάρει τα παρακάτω λόγια μου στα σοβαρά έχει μάλλον πρόβλημα στύσης, ή η κλειτορίδα του έχει πριαπισμό και μάλλον πρέπει να την καθαρίσει με νέφτη και χαλκόβουρτσα για να φύγει το έητζ.


Πάμε λοιπόν:







....και θα κάνω το εξής:

Όσοι από σας, επίσης δεν γουστάρετε να βλέπετε βίντεο σε μπλογκς, είτε έχετε προβλήματα ακοής, ή να μην μιλάτε/καταλαβαίνετε καλά αγγλικά, πράγμα που θα μπορούσε να σύμβαίνει....και επειδής είμαι και λίγο ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, θα σας κάνω μια "απομαγνητοφώνηση" από το 7:26 του βίντεο, όπου είναι και το μέρος που μας ενδιαφέρει, για να καταλάβετε και τον τίτλο του άρθρου.


"...είναι γαμημένα περίεργο και αυτό βέβαια δεν θα συνέβαινε στη Σουηδία, αλλά λένε στην Αγγλία ότι, άμα φοράς σκουλαρίκι στο δεξί αυτί, όπως έχω κι εγώ, αυτό σημαίνει ότι είσαι γκέυ.....
 ....ξέρω είναι περίεργο, έτσι δεν είναι;!....

......γιατί στην Αυστραλία είσαι γκέυ άμα χώσεις το μπούτσο σου στο γκώλο ενός άλλου άντρα!!!
.....μάλλον πρέπει να προλάβω τις εξελίξεις!!!

ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ που το θεωρώ πολύ περίεργο γιατί πολλοί απ' αυτούς παίζουν σε χέβυ μέταλ μπάντες ή γουστάρουν χέβυ μέταλ - ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΔΡΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΕΙΔΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ - αλλά είναι μια πολύ ομοφοβική κοινωνία ακόμα και τώρα.
....Οι φίλοι μου είναι ώριμοι άνθρωποι και είναι ακόμα ανήσυχοι και φρικάρουν:

- δεν τους γουστάρουμε δικέ μου, δεν τους γουστάρουμε... 

- ποιούς; 

-τους γκέυ δικέ μου...δεν τους γουστάρουμε τους γαμημένους

- γιατί;;;;

- δεν είναι αληθινοί άντρες δικέ μου....δεν είναι σκληροτράχηλοι

...χα "δεν είναι σκληροτράχηλοι".......


ΓΑΜΑΝΕ ΑΝΤΡΕΣ....

τι είν' αυτά που λές;!;!;!;!....χα...αυτό κι αν ΔΕΝ είναι γκέυ!! 

αυτό που θέλει ένας στρέητ άντρας:

"ουυυυυυ...θέλω μια γυναίκα.....απαλή....θηλυκιά..."

κι εσύ Dave  τι θέλεις;

- θέλω να γαμήσω ένα άντρα....θέλω ένα μεγάλο και δυνατό άντρα να με γαμήσει από το γκώλο...μήπως αυτό είναι λίγο "σκληρό" για τους μουνόδουλους φίλους σου;!;! Λοιπόν άντε γαμηθείτε γιατί εμείς θέλουμε μπούτσο δικέ μου...ΜΠΟΥΤΣΟ.
Πήγαιν' εσύ να παίξεις με κοριτσίστικα βυζάκια, μωρή παλιογαμημένη αδερφή...

ΣΤΡΕΗΤ: το νέο "γκέυ"

      
και φεύγουμε από την πλάγια γραφή και τις περίεργες γραμματοσειρές για να δούμε λίγο αυτό το θέμα και τι συμπεράσματα βγάζουμε.





Πρώτον, ότι όποιος τρώει πούτσα, είναι αυτομάτως πιο σκληρός από τον μέσο άντρα....
.....αυτό σημαίνει απλά ότι (χα κοίτα να δεις ε!!!) γυναίκες και αδερφές είναι πιο σκληρές από σένα


   Την ώρα που εσύ βάζεις το μπούτσο σου μέσα στα πούπουλα, με μηδενική συνήθως αντίσταση, γυναίκες και πούστηδες αντέχουν σε μουνί και κώλο τόσα kilobar πίεσης που θα έκαναν έναν αρσιβαρίστα να τα παρατήσει και να ασχοληθεί με το πλέξιμο ζιπουνακίων.

   Ποιός απ' τους 3 σας είναι πιο ξεφουτουλισμένη γκόμενα ρε;


Η γυναίκα που ΚΑΙ τη γαμάς ΚΑΙ τη δέρνεις και σου ζητάει κι άλλο;;;
Ο γκέυ που δεν έχει μουνί, αλλά χαλάλι ο πόνος για την ευχαρίστηση του Βαγγέλα;;;
Ή ΜΗΠΩΣ ΕΙΣ' ΕΣΥ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟ ΣΚΟΥΛΙΚΙ που με το που πάει να σιμώσει γυναικείο δάχτυλο κοντά στο περίφημο "exit only", πετάγεσαι πιο ψηλά κι απ' το Σούπερμαν;;;;

....εγώ λέω ότι είσαι εσύ "άντρα" η πιο μεγάλη αδερφή.
Και θες να σου πω και κάτι άλλο μωρή ευτέρπη;; Ξέρεις ποιος είναι ακόμα πιο σκληρός και γαμάτος, ακόμα και από τους γκέυ και τις γυναίκες;;;;



....ο Αμφιπερίεργος φίλε μου, ή άγγλιστί "bicurious"!!!
Ο "μπάι" φίλε μου δεν ξέρει ακόμα τι σεξουαλικό προσανατολισμό να ακολουθήσει κι αφού γάμησε γυναίκα, είπε να δοκιμάσει και 5 κιλά μοσχάρι από πίσω, ξέροντας ότι πιθανώς να μην του αρέσει.


Μαλάκα, δηλαδή μιλάμε για ένα τύπο που είναι τόσο αγέρωχος και λαρτζ που έπρεπε να του κάνουν ροφοκαβλέτες μόνο γκόμενες ξεδοντιασμένες βάναυσα για να μην τραυματιστεί ο πούτσος του και να τον χρίσουν παγκόσμιο κυβερνήτη κώλων. Τόσο αρχιδάτος είναι!!!
Κι από την άλλη έχουμε εσένα κακομοιρούλη....άντρα (θε μου τι σίχαμα), που παραπονιέσαι και κοροϊδεύεις τις αδερφές.



Και θα μου πεις πάλι: "καλά ρε μαλάκα, δεν βλέπεις αυτές τις ξεφτιλισμένες αδερφές που ντύνονται γυναικεία και κουνιούνται πιο πολύ κι από ανεμιστήρες;"


Ε ΚΑΙ;

εσύ μπορείς να φας πούτσο χωρίς να κλάψει το ματάκι σου και χωρίς να σπάσει η ψυχή σου και ο κώλος σου σε χίλια κομμάτια;!;!;!

μάντεψε: ΑΥΤΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝΕ!!!                


και να σου πω κάτι, αν μπορεί μια γυναίκα και μια αδερφή να αντέχουν ψωλή και να έχουν over-the-top awesomeness, θέλω κι εγώ ψωλή ρε!!!!




όσο πιο μεγάλη, τόσο το καλύτερο!!!
BRING IT ON BRO!!!
φέρ'τε μου ένα λαχταριστό καβλί να το ξεζουμίσω σαν τουλουμάκι τυρί
ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΤΡΑΧΥΛΟΣ ΑΠ' ΟΛΟΥΣ!!!




θέλω ματζαφλάρι και μετά δε θα μου κουνιέται καμιά πουτάνα, όλες στα πόδια μου θα τις έχω!!!



Δεν βλέπεις στις φυλακές;!;! Όλοι εκεί μέσα είναι πιο γάμησέ τα κι από τον Κόναν με φουλ στεροειδή και δεν τους κουνιέται ούτε σεισμός. Πώς έγιναν δηλαδή αυτοί έτσι;


Και τότε είναι που θα πεταχτεί Ο μαλάκας και θα πει: "ναι και στα μοναστήρια πηδιούνται, αλλά δεν είδα ποτέ κανένα μοναχό να τονε λένε "σκληρό Τζο" ή "Σκοτώστρα" ή "Επικίνδυνο" "




....καλά είσαι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.....

για δες τους μοναχούς Σαολίν: ταινίες τους έχουν κάνει
οι μοναχοί του Τάγματος του Ρόδου: Μασόνοι
καλόγεροι Ισπανοί στο μεσαίωνα: κάψανε τελετουργικά τις μισές γυναίκες της Ευρώπης ως μάγισσες.
ακόμα και οι δικοί μας οι "νίντζα" έχουν αγοράσει με κάθε μέσο τις περισσότερες πλουτοπαραγωγικές  εκτάσεις της Ελλάδας


ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟΣ, ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΤΡΑ ΤΩΡΑ; 






.....πφφφφφ..."γκέυ"....εσύ είσαι γκέυ, που έστω και στο πορνό θα μπορούσες να είσαι λίγο πιο δυνατός από τις γυναίκες. Ξέρεις γιατί; Οι γυναίκες το αντρικό γκέυ πορνό το σιχαίνονται (;;;), δεν το αντέχουν (;;;;;), το θεωρούν αποκρουστικό και αφύσικο (;;;;), θα μπορούσες ρε μαλάκα, τουλάχιστον, ν' αντέξεις να δεις τον Μικρό Τομ Σώγερ να ρουφάει καβλιά στην καλύβα του Μπαρμπα-Θωμά πριν ο κώλος του γίνει σήτα στο ψωλίδι και η μούρη του να θυμίζει γιαούρτια ΜΕΒΓΑΛ (μου δίνουν φράγκα, έξ ου και η διαφήμιση)

θα μπορούσες να είσαι λιγότερο γκέυ με το να προσπαθήσεις να περπατήσεις με γόβες (πωωωω τι είπα τώραααααα!!!!!)
 ....μαλακάκο, έχεις προσπαθήσει να περπατήσεις με γόβες;!;!;! Ακόμα κι αν το έκανες μια φορά στις απόκριες, πόσο άντεξες; Σίγουρα την πρώτη φορά το μετάνιωσες στην πρώτη ώρα και στις επόμενες αποκριές ναι μεν έβαλες διχτυωτό καλτσόν, αλλά φορούσες αρβύλα....χα......


ΜΑΛΑΚΑ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΦΟΡΑΝΕ ΓΟΒΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΣΠΑΤΑΙ ΚΑΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΟΝΟ!!!
Οι δε γκέυ εύχονται να είχαν μέχρι και περίοδο κι εσύ κοροϊδεύεις τις σερβιέτες;;;; 



ή το άλλο: οι γυναίκες έχουν τ' αρχίδια και βγαίνουν στο δρόμο με παπούτσια μπαλαρίνας και UGG κι εσύ χέζεσαι μην ξεφτιλιστείς στους φίλους σου αν δεν φοράς φιρμάτο παπούτσι....άσε μας κι εσύ ρε κουκλίτσο μου....


ηθικό διδαγμα: θέλω κι εγώ να φάω πούτσα για να γίνω σκληρός σαν πέτρα


(τώρα ξαναδιάβασε την τρίτη παράγραφο στην αρχή του κειμένου)           

  και ένα τελευταίο βιντεάκι για τη ροκιά!!!








  




  

44 σχόλια:

  1. Χαιρετώ την
    απόλυτη επιστροφή του ταλέντου σου!!

    Το λάτρεψα, συμφωνώ, υποκλίνομαι, θαυμάζω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μέρσύ και τα σχετικά και κοκκίνησα κάπως μ' αυτά που μου έγραψες!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Μάγια είσαι γυναίκα και καταλαβαίνεις τη βαρύτητα του!!

      Διαγραφή
  3. apoteloun deigma gay metal oi judas logw halford geropoustaras?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΧΙ. Ο Χάλφορντ είναι πιο άντρας από πολλά πουστρόνια που το παίζουν άντρες. Ακόμα και ο Μέρκιουρυ έχει για την πλάκα του πολλούς "Τεστοστερονέζους"

      Διαγραφή
    2. O Mercury ήταν ΑΝΤΡΑΚΛΑΣ.

      Τέλος.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. Πολύ πιο άντρας από τις απλώστρες που φοβούνται μην κάνει ο κώλος τους αναρρόφηση το σκατό και πεθάνουν από ντροπή

      Διαγραφή
  4. Κάτι πρέπει να παίχτηκε στο RL και να σε ώθησε να το γράψεις ή θα είδες κάποιον στο ίντερνετ να λέει μαλακίες, δεν εξηγείται αλλιώς. Δε διαφωνώ, αλλά μου φάνηκε σαν κεραυνός εν αιθρία το άρθρο. Γενικά οι διακρίσεις δεν είναι ωραίο πράγμα (εκτός και αν είναι διακρίσεις με βάση την αρετή). Στο σεχ ο καθένας κάνει ό,τι θέλει, με την προϋπόθεση να μιλάμε για συναινούντες ενήλικες. Ο όρος "ομοφοβία", βέβαια, δε με συγκινούσε ποτέ, γιατί θεωρώ ότι είναι μία ταμπέλα, όπως πολλά άλλα πράγματα. Η ετυμηγορία είναι απλή: Αν δεν ενοχλούν τη δική σου "τρύπα" χωρίς να το θέλεις, shut the fuck up, προφανώς.
    Με σεβασμό (στοργή και προδέρμ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χαχαχαχχαχαχααα!!!! Join the proderm army βρο!!!

      Πάντως μια ζωή οι γυναίκες παραπονιούνται και λένε "δεν θα μου γαμήσεις κώλο, αν δεν σε δαχτυλώσω πρώτα εγώ".....βρε λες;

      Η ομοφοβία είναι ρατσισμός και όπως κάθε ρατσισμός δεν έχει καμία καλή πλευρά. Απλά πρέπει να αντιμετωπίζεται ο κάθε άνθρωπος διαφορετικά σε σχέση με τον άλλο. Δεν σου κάνει, δεν του επιτρέπεις να σου κάνει κακό και προχωράς

      Διαγραφή
  5. Μαλάκα έγινες ο Στέλιος Ρόκκος του μπλόγκινγκ.. Πρέπει να τον στάξεις κάπου μαν, αλλιώς σε βλέπω στην Γερμανία να φτύνεις με τον κώλο σου κεχριμπαρένια κομπολόγια σε φτηνές παραγωγές..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γαμάς μουνί ε; Γι' αυτό είσαι τόσο φλούφλης. Έλα να φας πούτσα να δούμε αν θα λες τα ίδια μετά

      Διαγραφή
  6. Γιατί ρε σκαλώνετε; Ο άνθρωπος έχει δίκιο. Έχετε δοκιμάσει να περπατήσετε σε πλακόστρωτο με 12ποντη γόβα; Έχετε φορέσει φόρεμα με τιράντες μέσα στο καταχείμωνο; Έχετε κάνει αποτρίχωση με αυτό το γαμωμηχανηματάκι στις ευαίσθητες περιοχές σας χωρίς να τινάξετε βλέφαρο; Έχετε υποφέρει από πόνους περιόδου; Σας έχει πρηστεί ποτέ το στήθος σε σημείο να μην ανέχεστε ούτε βαμβακερό ύφασμα από τον πόνο; Τον έχετε πάρει ποτέ από πίσω και το έχετε ευχαριστηθεί; Έχετε βγάλει ποτέ τα φρύδια σας με τσιμπιδάκι; Σας έχουν ποτέ χώσει κανένα καβλί στο λάρυγγα σε σημείο να μην μπορείτε να ανασάνετε;
    Αν όχι, αφήστε μας κουκλίτσες μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σχόλιό σου και μόνο θα μπορούσε να είναι το τέλειο κλείσιμο του άρθρου

      Διαγραφή
    2. Όχι ρε το χάρηκα πολύ το άρθρο γιατί έβαλε κάποια πραγματάκια στη θέση τους. Επιτέλους δηλαδή.

      Διαγραφή
    3. Συμφωνω απολυτα με αυτο το σχολιο και δεν εχω να προσθέσω κατι αλλο!

      Διαγραφή
    4. Μια φορά ρε φίλε, πήγα και βούτηξα την αποτριχωτική της κοπέλας μου και πήγα ο ΜΑΛΑΚΑΣ να δω πώς σκατά δουλεύει. Την βάζω στο on, τη βάζω στη γάμπα, ε, πρέπει να ακούστηκα στη Χίο από τα ουρλιαχτά. Από τότε έκανα τουμπεκί ψιλοκομμένο όσον αφορά σε τέτοια θέματα.

      Διαγραφή
    5. μαλάαααακαααααααα!!!!
      ή θα ξεχάσω τότε την αποτρίχωση με ζεστό κερί στην πλάτη.....μαλάκα οι γυναίκες είναι πολύ μπρούταλ ρε μαλάκα

      Διαγραφή
    6. Ρε συ ναι είναι, τι να λέμε. Και σου λέει η άλλη "έχω περίοδο και πονάω" και της απαντάς "σιγά μωρέ" και δεν ξέρεις καν τι είναι ο πόνος περιόδου. Είναι σαν να σου έχουν βάλει ένα χάμστερ μέσα στη μήτρα και σου ροκανίζει τις ωοθήκες. Και εμείς οι μαλάκες παθαίνουμε ένα hangover και νομίζουμε ότι θα πεθάνουμε, ή τρώμε κάτι σάπιο και μας πιάνει πόνος και πιστεύουμε ότι το τερματίσαμε. Άσε με... είμαστε για τον πούτσο. Μάλλον, ούτε για αυτόν δεν είμαστε, γιατί δεν θα τον αντέχαμε.

      Διαγραφή
    7. αγαπούλη το 'χουμε πει πολλές φορές να κάνουμε κάτι οι 2 μας και μας χωρίζει η απόσταση!!

      Διαγραφή
    8. Θα μείνει πλατωνικός ο έρωτάς μας ρε, δεν πειράζει!

      Διαγραφή
    9. Ο πόνος της περιόδου είναι σαν ένα ανεμιστηράκι με κοφτερές οδοντωτές λεπίδες μέσα στη μήτρα μας που γυρίζει σε slow motion. Την πρώτη φορά που δοκίμασα κερί στην πιο ευαίσθητη περιοχή, έφυγα βουρκωμένη και σχεδόν συγκινημένη από την ανακάλυψη ενός πόνου που όμοιος του δύσκολα να υπάρχει. Επίσης μια καλή εμπειρία είναι και η πρώτη φορά του ταμπόν. Κυρίως όταν βγαίνει.

      Κατά τα άλλα περπατάμε ανέμελα και αεράτα στους δρόμους με τα δωδεκάποντα (που πλέον εξισώνονται με αθλητικά) γνωρίζοντας πως η ζωή μας έχει προικίσει με διάφορους πόνους μόνο και μόνο για να μπορέσουμε τελικά να αντέξουμε τον "πόνο" της μαλακίας των ανδρών και να πούμε "δε βαριέσαι".

      Διαγραφή
    10. αααααααα......τώρα έβαλες πολλά πράγματα στη θέση τους και το λέω πολύ ειλικρινά, γιατί δεν σας φτάνει τόσο φυσικό βασανιστήριο, αλλά υποβάλετε τους εαυτούς σας σε χειρότερα, λόγω προσέλκυσης του επιθυμητού φίλου (έχουμε και λεσβίες, μην ξεχνάμε)

      Διαγραφή
  7. Εντωμεταξυ θελω να προσθεσω πως εχω αγνωστες λέξεις στο κειμενο....
    Αλλά δεν θα ρωτησω τη σημασια τους...θα τις πάρω homework.

    :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν δεν τις βρεις με δική σου συμβατική έρευνα μπορώ να σε βοηθήσω και να σου πω!!

      Διαγραφή
    2. Θα τολμήσω να βαλω φαντασια...χαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    3. παίζεις με επικίνδυνα πράγματα

      Διαγραφή
    4. Ρε εμείς πάμε στρατό...ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ

      Διαγραφή
    5. Ρε μάγκες σοβαρά τώρα,οι γυναίκες βγάζουν 3 κιλά παιδί από το μουνί τους και όταν πάμε με γυναίκα νομίζουμε ότι την αποτελειώσαμε.. πούτσες μπλε..

      Διαγραφή
    6. αααααααααααακριβώς, δεν μπορούσε να ειπωθεί καλύτερα

      Διαγραφή
  8. Περιττό να αναφέρω ότι το ίδιο βίντεο είχε ανέβει στο "ενα στα γρήγορα" σε αναφορά με το πως με οπτικοποιεί η εν λόγω μπλόγκερ (καλά, έγραψα πάλι!).

    Είσαι ομοφοβικός κρυφογκέυ που αρνείται να δεχτει τη φύση του και με κάνεις να θέλω πάλι να γράψω και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου να μη γράψω παρά μόνο για δυο θέματα.

    Κρυφοπούστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πλέον είμαι γαμιάς ανδρικώνε τριχωτώνε κώλωνε και γουστάρω να στοιβάζω πουλιά στη ρόδέλλα μου!!!

      πρώτον: γιατί έδωσες τέτοια υπόσχεση στον εαυτό σου
      και δεύτερον: γιατί, αφού ξέρεις ότι δεν θα την κρατήσεις, δεν ξεκινάς ήδη να γράφεις;

      Διαγραφή
  9. Ρε τελικά το αποφάσισες κι έγινες ταχυδρόμος?
    Όσο σκληρός και να θες να το παίξεις όλοι ξέρουμε ότι είσαι αγαπούλης και όσα 20ποντα γκαβλιά και να φας θα είμαστε δίπλα σου!

    Επίσης νομίζω ότι η 3η παράγραφος στην αρχή του κειμένου είναι μεγάλη παγίδα και το κείμενο ήταν απλά κατά της ομοφοβίας και γάμησε, έδειρε, έσπειρε και όλα τα άλλα σχετικά που δείχνουν μεγαλείο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα το πηγαίνω το γράμμα συστημένο και κάθε μέρα, γιατί έτσι είναι οι σκληροί, οι αληθηνοί άντρες!

      Διαγραφή
  10. Θεέ μου, είσαι τόσο γκάιης που ο Μπίμπερ φαίνεται μπροστά σου ξυλοκόπος καουμπόης Texas Ranger στα άγρια βουνά της Μοντάνας.
    Υ.Γ: Πόσο γαμημένο δίκιο έχεις ρε μπούστη...(ελπίζω να εκλάβεις το "ρε μπούστη" κατά απόλυτη γαμημένη κυριολεξία).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το εξέλαβα ααακριβώς όπως το είπες και τιμή μου και καμάρι μου μαλάκα!!

      Φάε εσύ ψωλή κι αν δεν κλάψεις σαν το μικρό μου πόνυ ό,τι θες

      Διαγραφή
  11. Η αλήθεια είναι πως δεν το είχα σκεφτεί ποτέ από αυτήν την οπτική γωνία. Έχεις δίκιο και ταυτότρονα τρομάζω και λίγο.

    Και για να καταλάβω αν φας χοντρή ψολάρα στην κολάρα και δεν κλαψεις τι σκατά είσαι τότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...και δεν κλάψεις, δεν σπάσει η καρδούλα σου σε χίλια κομμάτια, δεν στιγματιστείς για μια ζωή και κυρίως ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, τότε είσαι ο πιο άντρας απ' όλους τους άντρες που κυκλοφοράνε εκεί έξω....αλλά μιλάμε ακόμα σε θεωρητικό επίπεδο για να συμβούν όλα αυτά ταυτόχρονα....πολύ δύσκολο

      Διαγραφή