Πέμπτη 10 Ιανουαρίου 2013

Η ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ





Αρκετά κύριοι και κυρίες με τις κλάψες και την κακομοιριά



Για όσους δεν με ξέρουν είμαι ο Χωστήρας, μια διασημότητα του blogger, κάτι σαν τον Bill Gates αλλά χωρίς τα γυαλιά και με αγαθά τα οποία δεν κρασάρουν το λειτουργικό σας σύστημα. 

Αν ήμουν hardware θα ήμουν ο πιο γαμημένος σκληρός δίσκος που υπάρχει, φτιαγμένος αποκλειστικά από διαμάντι και με δυνατόττα upload απανωτών οργασμών, τόσων που θα γεμίζατε μια κολυμπύθρα για να βαφτίσετε το παιδί μου, που θα συλλαμβάνατε και μόνο στη σκέψη ότι πηδιέστε με την πάρτη μου.



   Σήμερα θα μιλήσουμε ανοιχτά για το σεξ.


 Για τους άντρες υπάρχουν γούστα και γούστα και θα προσπαθήσω να σας αναλύσω όσο πιο βαθειά γίνεται, το τι παίζεται με την πάρτη μας όσο αφορά την επιλογή ανάμεσα στις γυναίκες που θα θέλαμε να πηδήξουμε ΑΝ είχαμε μπροστά μας όλες αυτές που μας ποθούνε και μας επιτρέπονταν να "χρησιμοποιήσουμε" μόνο μια κατηγορία γυναίκας για να αντικαταστήσουμε (βαριά την καρδίαν) την παλάμη μας.


 ο Μοφάκα

γνωστός και ως "Μανόγαμος", ενίοτε "Μανόγαμος, κατά περιστάσεις "Μανόγαμος" και αγγλικά "Mother fucker" ή "Mofaka". Συγχέεται καμιά φορά με τον "Μιλφιάρη", αλλά αυτόν θα τον αναλύσουμε παρακάτω. Ο Μοφάκα, όπως πολλοί ήδη καταλάβατε, γουστάρει να ξέρει ότι η γυναίκα είχε κάποτε πλακούντα. Γουστάρει να ξέρει ρε παιδί μου ότι λίγο πριν γαμήσει, η γυναίκα έχει σκεπάσει τρυφερά τα παιδιά της για ύπνο και τα έχει σταυροφιλήσει.....μιλάμε για πολλά ψυχολογικά αποθημένα, τα οποία πηγάζουν κυρίως από το υποσυνείδητο μίσος του προς τη μάνα του επειδή δεν τον άφησε να πάει τότε στην σχολική έκδρομή και εξαιτίας της θεωρεί ότι η ζωή του είναι ένα μπουρδέλο με τσατσά. Θέλει να κάνει στη γυναίκα αυτό που υποσυνείδητα θα 'θελε να κάνει στη μάνα του, αν δεν τον εμπόδιζαν καμιά δεκαριά νόμοι περί βιασμού και αιμομιξίας και το γεγονός ότι της μάνας του έχουν ζαρώσει τα βυζιά και τα μουνόχειλά της έχουν μουνοξεχείλωμα από τις γέννες και τον πατέρα του. Έτσι λοιπόν πνίγει την ντροπή του σε ανυποψίαστες μητέρες, μανούλες, μαμάδες που δεν έχουν ιδέα ότι στην πραγματικότητα, η καλή του απόδοση στο σεξ οφείλεται σε ψυχοπάθεια. Δεν τον ενδιαφέρει αν η μαμά είναι μικρή ή μεγάλη στην ηλικία (αν και συνήθως καταλήγει να πηδάει κάτι 70χρονες με παιδιά τόσο ηλίθια που δεν έχουν παντρευτεί, κάνει παιδιά και ξεκουμπιστεί από το σπίτι.

ο Μιλφάκιας 

ο Μιλφάκιας θέλει τη γυναίκα ώριμη...τέλος. Πρέπει να έχει κλείσει τα 40 αλλιώς είναι ακόμα για σεμινάρια πεολειχίας για κορίτσια με σύνδρομο ντάουν. Άμα δεν έχει κάνει ζάρα η βυζάρα και δεν νιώθει αύρα εμμηνόπαυσης και ο Μιλφάκιας είναι ικανός να χυλοπιτώνει τάγματα μουνάρων γι' αυτό το λόγο. Και ο λόγος; Στο ταραγμένο του μυαλό ξέρει ότι μια γυναίκα, στην συμβολική ηλικία των 40, είναι πλέον μια Κυρία και γουστάρει να την τσαλακώνει στο κρεβάτι, μετατρέποντας την σε μια ξεφτιλισμένη πόρνη του κερατά....ή έτσι νομίζει αυτός, γιατί στην πραγματικότητα, κανένας δεν έχει κάτσει να του εξηγήσει ότι ΚΑΙ οι γυναίκες γουστάρουν να γίνονται συχνά πυκνά πουτάνες στο κρεβάτι, ανεξαρτήτως ηλικίας. Αυτός δεν το βλέπει έτσι. Νομίζει ότι η μέση σαραντάρα κυκλοφορεί σαν την κάβλα τη Σαμάνθα στο "Σεξ εντ δε Σίτυ" με Λουί Βιτόν και τσεμπέρι Μέριλιν, σνομπάροντας τον μέσο κοσμάκη και αυτός είναι ο μοναδικός που την κάνει να βρίζει σα σοβατζής όταν την πηδάει.

ο Γκίλφουλας 

μια και πιάσαμε με τις ηλικίες, έχουμε και τον Γκίλφουλα, του οποίου το όνομα βγαίνει από το ακρωνύμιο "GILF" (Grannies I'd Like to Fuck), ο οποίος είναι και η πιο σχιζοειδής/ψυχεδελική περίπτωση από τις προαναφερθείσες. Ο Γκίλφουλας γουστάρει να γαμάει γιαγιάδες....ΟΧΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ, ο Γκίλφουλας γουστάρει να παίρνει παρτούζα πίπα-κώλο τη γιαγιά, παρέα με το Χάρο (ήταν ωραίο αστείο). Αν δεν ήταν διαπιστωμένο ότι αποτελεί βίτσιο η συγκεκριμένη πρακτική, θα λέγαμε ότι ο τύπος αυτός παίρνει μόνο τα καλύτερα χαλασμένα ψυχοτροπικά φάρμακα, τα ίδια που πήρε και ο παραγωγός που έκανε τον Παντελίδη διάσημο. Έχοντας δει βίντεο με γιαγιάδες και δεν εννοώ τις διαφημίσεις με τη μάνα του Τζάμπα (που έκανε πολλούς Μιλφάδες και Γκιλφάδες να το ρίξουν στην παιδεραστία), αλλά εννοώ κανονικό πορνό...πώς το λένε..."γαμήσια" στην καθαρεύουσα, με τέτοιες φάσεις, ανακαλύπτει κανείς τον σκοτεινό και ύπολο αρχίδιον που κρύβεται πίσω από τη μάσκα του "συμπονετικού εραστή".....τσ τσ τσ.......ο όρχης λοιπόν ξέρει ότι η γιαγιά έχει τόσα προβλήματα με την υγειά της και χρειάζεται φροντίδα. Οπότε εκεί που της κολλάει βεντούζες, τις ρίχνει κι ένα πούτσο....αλλά απαλά....ίιιισα-ίσα να ακούγεται το κρακ-κρακ που κάνει η λεκάνη λίγο πριν το ολικό κάταγμα. Και δεν ζητάει πολλά για αντάλαγμα: μόνο τη σύνταξή της και να του γράψει και κανένα διαμερισματάκι.

47 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑ!!!ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΔΟΣΩ, ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΤΗΣΑ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΚΙΑ!

      Διαγραφή
  2. TI STO PEOS? XVSTHRA SE SIXATHIKA RE, VGAZEIS ARTHRA TIZER TVRA GIA MOSTRA?? ERXOMAI HRAKLEIO ME NTAMPL PLOIO, DN TA DEXOMAI EGV AYTA!

    ΟΚ, και αφού πέρασα τη σινομποφάση... αυτό το να εκδίδεις πρώτα τον τίτλο και μετά το άρθρο (για να σχολιάζουν και προκαταβολικά) πολύ γαμάτο. Να το πατεντάρεις! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. copyrights reserved by Hostiras, any attempt af copying will affect mothers' and sisters' vaginal sanity

      Διαγραφή
    2. ΜΑΛΑΚΑ ΟΝΟΜΑ ΓΙΑ ΚΑΦΡΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ: VAGINAL INSANITY! KRATA TO MHN TO XASOUME!

      Διαγραφή
    3. εντάξει "copyrights reserved by Hostiras, any attempt af copying will affect mothers' and sisters' vaginal sanity"

      Διαγραφή
    4. Τώρα το διαβάζω, εγώ μάλλον νομίζω ότι θα ταυτίζομαι με τον απίστευτο. Αν και δεν πιστεύω ότι έχω ψηλά στάνταρ, το κονσένσους είναι ότι έχω, άρα γουατ δε χελλ... (Κατάλαβες, τα νορμάλ στάνταρ τα λέμε ψηλά τώρα)...

      Διαγραφή
    5. η τελευταία γραμμή του σχόλιού σου παίζει ρε μαλάκα να είναι και από τα τοπ 10 κορυφαία σχόλια που έχουν γίνει εδώ, να 'σαι καλά ρε μαλάκα, σοβαρά!!!!

      Διαγραφή
  3. Τα έγραψες έξω από τα δόντια. Εξώδοντα δηλαδή.
    Τι να σου πω. Εχω γνωρισει μερικους απο τους μαλάκες που περιγράφεις. Αυτο για τις γιαγιαδες δε το ήξερα. Δεν ηξερα καν πως οι γαγιαδες κανουν σεξ. νομιζα πως μετα απο μια ηλικια κλεινει το μαγαζι.

    Τον ειμαι σε φαση τωρα, τον βρίσκω λίγο μπερδεμενο! Αν ερωτευεται δεν πρεπει να τον ενταξουμε στη λιστα που δε θα μπει εδω; στους σχεσακηδες;

    Ο φιλικος ειναι πολυ πουστης να ξερεις.

    Ξανθο του τσιρλιου.......?????????????/Δεν υπάρχει η περιγραφη ρε φιλε. χαχαχα

    Συμβουλή: ...
    Ασε καλυτερα...δε θελω να με γραψεις στον μπ...

    :) Χαιρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μερικές γιαγιάδες δεν κλείνουν καν το μαγαζί, ειδικά αν φορέσουν καινούριο μασελάκι, τα κάνουν όλα. Μία έρευνα στο findtubes.com χρησιμοποιώντας τη λέξη granny στη μηχανή αναζήτησής του, θα σου αποκαλύψει πολλά!!!

      Ο "είμαι σε φάση" δεν θεωρείται σχεσάκιας, απλά είναι αγαπούλης με τις γκόμενες, αλλά μη γελιέσαι, δεν τον περιορίζει τίποτα!!

      Ο φιλικός παίζει κι αυτός το ρόλο του, ρε!!! Να υποθέσω ότι παραλίγο να την πατήσεις;

      Διαγραφή
    2. Να μην το υποθέσεις, να εισαι βεβαιος! Μου το έπαιζε να πουμε.....το φιλαρακι που θα μου δωσει μια αγκαλια να κλάψω...κι αυτος επιανε το κωλο μου! Ε οχι ρε φιλαρακι...


      :))

      Διαγραφή
    3. χαχαχαχαχααα!!! Τον είχες φρεντζονάρει χωρίς να το καταλάβεις ότι έχει αισθήματα για σένα. Αν είχε τότε δεν ανήκει στην κατηγορία, αν δεν είχε, τότε ανήκει στην κατηγορία "πέφτουλας χωρίς μέλλον", θα βρεις κάτι αντίστοιχό του και εδώ: http://ocelebritis.blogspot.gr/2012/06/mounodoulos-aidoioeilwtas-mounovios.html

      Διαγραφή
    4. Μια προσκληση-προκληση σε περιμενει στο blog μου!
      Ριξε το γαντι η πάψε για παντα.

      Διαγραφή
    5. απάντησα, περιμένω απάντηση στο μπλογκ σου

      Διαγραφή
  4. Ουφ! Ήρθαμε στα ίσια μας.
    Έτσι σε θέλουμε παντογνώστη και τιτανοτέθοιο γιατί όταν σε πιάνει το άλλο το μελαγχολικό αρχίζει το ψυχοπόνεμα και το κάνουμε σελεμπριτουλίνι και σιγά-σιγά θα μας χάσεις.

    p.s. Αλήθεια όμως ανησυχήσαμε, το πρόσεξες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το πρόσεξα Δάφνη, αλλά ήμουν σε φάση (αν και δεν είμαι ο "είμαι σε φάση")!!

      Διαγραφή
  5. Για άλλη μία φορά με έκανες και πέθανα από τα γέλια και χαίρομαι πολύ που είσαι οκ και είδαμε την πένα σου ξανά...καλό βραδάκι και μην ξεχνάς ότι είσαι πιό σημαντικός από τα προβλήματά σου.Ciaooo bellooo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ τελικά είσαι....ποοοολύ παλιοκόριτσο!! Αντί να αποδώσεις τα σέβη σου που σου άνοιξα τα μάτια και την πατήσεις, μου κάνεις αναφορά στην προηγούμενη ανάρτηση. Συγχωρείσαι λόγω πρόταιρου έντιμου βίου και ότι γουστάρω λίγη ιντερνετική τσιλιμπούρδα!!

      Διαγραφή
    2. Χωστήρα μου σαν ''παλιοκόριτσο'' έχω δει και πολύ χειρότερα είδη αντρών πίστεψέ με,χαχαχα...όταν βρήκα το καλύτερο το παντρεύτηκα,οπότε πλέον δεν έχω φόβο να την πατήσω πιά.Είμαι ρεζερβέ για πάσα ενδιαφερόμενο :p:p:p

      Διαγραφή
    3. ρε το ξέρω και μου το έχεις πει άλλωστε!!!! Η ιντερνετική τσιλιμπούρδα είναι ρε παιδί μου, πως είναι το φλερτ, αλλά χωρίς το ερωτικό, απλά "είμαι αγόρι στο ίντερνετ-είσαι κορίτσι στο ίντερνετ, λέμε δυο μαλακίες για να περάσει η ώρα"!!!

      τσιλιμπουρδίζω σοβαρά μόνο στο φβ

      Διαγραφή
    4. Ε καλά,το παιχνιδάκι αυτό υπάρχει πάντα.Aρκεί να ξέρει ο άλλος/η τα όριά του/της...Τα περισσότερα αγόρια του διαδικτύου,νομίζουν ότι ένας λογαριασμός στο Google, είναι εισιτήριο διαρκείας για το μπουρδέλο της γειτονιάς τους. Οι περισσότερες γυναίκες πάλι τιγκάρουν το προφίλ τους με φωτογραφίες που δεν θα έβαζε ούτε η Μενεγάκη, που στο κάτω-κάτω, την έχουμε δει σε όλες τις στάσεις,μας δείχνουν με ντακφέις πάντα και ημίγυμνες το μπάνιο τους και έτοιμο το βιογραφικό!Ούφ,σε ζάλισα τώρα και αυτό είναι μεγάλη κουβέντα.Έχω αναφερθεί σε αυτά και στο fb άλλωστε.Φιλάρες :)

      Διαγραφή
  6. Άντε ρε μαλάκα και νόμιζα πως πέθανες ή έκανες αλλαγή φύλου και έγινες άντρας.
    Το θέμα σου πολύ καλό. Έπιάσες την ουσία και της αποτελείωσες τον πάτο. Τα άστεία σου ήταν όλα πολύ καλά έως άριστα και οι χυδαιολογίες που χρησιμοποιήσες εντελώς απαραίτητες. Ο μαλάκας ο Χωστήρας που όλοι ξέρουμε και αγαπάμε. Και ευχαριστώ που δεν έβαλες το όνομα μου μέσα σε καμία παρένθεση.
    Επίσης θέλω να επαναφέρεις το σελεμπριτολούνι (πως σκατά το λένε). Είναι ωραία παγίδα να τρολάρεις κόσμο αν το χειριστείς όπως πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το σελεμπριτουλίνι πέθανε, για το λόγο ότι εκτός του ότι δεν μου έβγαινε πια, δεν μπορούσα να κρύψω το προφίλ μου και φαινόταν το θεϊκό μου προφίλ δίπλα. Αν θες όμως, επειδή το κατάργησα, ανέλαβε να το φτιάξεις εσύ και χώσε ό,τι γουστάρεις!!

      Διαγραφή
  7. Παρτούζα με το χάρο λέει...αχαχαχασταδγιάλα με'κανες και γέλασα πάλι.
    Αφού ευχαριστήσω κι εγώ που δε με έβαλες σε καμία παρένθεση, ήξερα έναν τύπο που 'ξερε έναν τύπο που'ξερε έναν τύπο που γουστάρει μια τύπισσα κοντή, άβυζη και με μια μύτη τόσο στραβή που καμπυλώνει το χωρόχρονο γύρω της. Αξίζει αυτός ο τύπος καζούρας μέχρι να πεθάνει από ντροπή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γι' αυτόν τον τύπο δεν ξέρω, αλλά σίγουρα η τύπισσα που περιγράφεις δεν πρέπει καν να.....ξεμυτίζει από το σπίτι.

      σ' ευχαριστώ ρε Μπούμπη για τα καλά σου λόγια και ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ που αν και μπήκε με "αέρα" Ρον Τζέρεμι σε στούντιο με πουτάνες και με πήδηξε, ελπίζω να πάει καλά σε όλους!

      Διαγραφή
    2. Κοίταξε, δεν είναι κι εντελώς τελείως άβυζη, σε τέτοιο ύψος άλλωστε το να είχε κάτι μεγαλύτερο από b-cup θα ήταν λίγο τραγελαφικό, αλλά ναι, αυτή η μύτη δε σώζεται. Όσο γι'αυτό, κι εγώ το ελπίζω, γιατί αν δε γράψω καλά στις Πανελλήνιες δε με βλέπω να κάνω καλοκαίρι σαν άνθρωπος.

      Διαγραφή
  8. Guess who's back! Και φοβήθηκα ότι γκεϊοποιήθηκες τελείως...

    Υπάρχει και ο "Όλα τα σφάζω, όλα τα μαχαιρώνω", που δεν είναι ρατσιστής σαν τους άλλους και γαμάει από όλες τις κατηγορίες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σαφώς φίλτατε Παρτάλιε και υπάρχει, αλλά όπως είπα στον -Βούρα, αυτός ο τύπος γίνεται "Απ'όλας" γιατί μέχρι και η παλάμη του κατέβηκε σε απεργία για βαρέα κι ανθυγιεινά

      Διαγραφή
  9. Welcome back to the straight world!

    Νομίζω έπρεπε να βάλεις και τον δεν βρίσκω τρύπα πουθενά αλλά νομιζω ότι γαμω τα πάντα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο "αερογάμης" ή "κατά φαντασίαν εραστής" είναι που ΔΕΝ έχει καμία θέση σε αυτό το άρθρο, εκτός αν η ασέλγεια στις παλάμες του θεωρείται σεξ

      Διαγραφή
  10. Επιστρέφω κανονικά....

    Το κακό είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να το παίξουν απίστευτοι.
    Δηλαδή αν δε βρούνε την τέρμα μουνάρα γκομενάρα δε θα κάνουν τίποτα.
    Γι' αυτό και αυτοί μένουν συνήθως με το πουλί ανά χείρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αυτοί είναι στη συνομοταξία των "απίστευτων αερογάμηδων" και δεν πείθουν κανένα γιατί είναι και άφραγκοι και κοντοψώληδες.....αλλά κάνουν διασκεδαστική παρέα

      Διαγραφή
  11. Είσαι σατράπης. Και πρόστυχος. Και δηλώνω σχεσίτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προσβολές για τον πόνο του άλλου: εσύ τις λες-κάποιος άλλος γελάει με την πάρτη σου!!!

      Διαγραφή
  12. etsi bravo.o xwsthras pou kseroume.anhsyxhsa re paidi,doksasoi o theos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ααααα.. Πές μου έτσι να καταλάβω: Μόνο εσύ επιτρέπεται να ανεβάζεις λίστες, αλλά οι άλλοι όχι.
    Οκ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αααχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαα!!!! Δεν είναι λίστα, ούτε κατηγορίες. ΡΕίναι "θεματικές ενότητες" που απλά αντί να τις χωρίζω με παραγράφους υπογράμμιζα το........μου έστειλες το e-mail στο hostiras@live.com ;;;

      Διαγραφή
    2. έχεις σκοπό να μου στείλεις;!;!

      Διαγραφή