Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2013

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΕΥ ΡΕ;;; ΝΑΜΠΕΡ 2

(η ανάρτηση είναι μεγάλη και με αρκετά σοβαρό θέμα, γι' αυτό αν δεν έχεις όρεξη, υπομονή και λοιπά, πήγαινε να διαβάσεις άλλες μου αναρτήσεις)




μου φάνηκε εντελώς μαλακία η ανάρτηση που ετοίμαζα εχθές και γι' αυτό δεν δημοσίευσα τίποτα.

 Σήμερα όμως το μυαλό είναι πιο καθαρό και έτσι τα κόζια αλλάζουν.

Εχθές, που λέτε, διάβασα ένα μήνυμα της Δάφνης, που -ούτε λίγο, ούτε πολύ- έλεγε ότι με την "Ανάρτηση καθαρά για λόγους αισθητικής" έκαιγα ό,τι καλό είχα πει για τους γκέυ μέχρι τώρα.

   Αυτό με προβλημάτισε και ενώ δεν είχα σκοπό να δώσω συνέχεια, εν τούτοις πρέπει να ξεκαθαρίσω 5-6, δέκα πραγματάκια για το πως ακριβώς βλέπω το θέμα.



Κατ' αρχήν δεν είμαι ούτε υπέρ, ούτε κατά των γκέυ....
Το να λες κάτι τέτοιο είναι σαν να λες ότι είσαι υπέρ ή κατά ενός βουνού: όσο και να το σκάψεις ή το ανατινάξεις, ποτέ δεν θα καταφέρεις να του αφαιρέσεις σημαντική μάζα, αλλά και όσους βράχους και να του βάλεις, δεν θα του προσθέσεις καμιά σημαντική μάζα. Βασικά μια μάντρα του κλάνεις.


Είμαι όμως βαθιά εναντίον της ανθρώπινης μαλακίας (φράση που χρησιμοποιείται κατά κόρον απ' όλους μας) με τον εξής τρόπο:


Όσον αφορά τους ετεροφυλόφιλους, που απεχθάνονται/μισούν/απομονώνουν τους ομοφυλόφιλους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να βάζουν μπαρούτι στην κωλάρα τους και μάλιστα σε ένα δωμάτιο με τζάκι. Η ιστορία έχει δείξει ότι όταν καταπιέζεις και μειώνεις μια κοινωνική/οικονομική/εθνική, ή οποιαδήποτε άλλη, ομάδα, αυτή ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΟΚΎΨΕΙ. Θα εξεγερθεί και θα σου γαμήσει μέχρι και τον τσοπάνο που σου φυλάει τα πρόβατα και στην περίπτωση των γκέυ.....αυτό θα είναι κυριολεκτικό.
   Θυμίσου εσύ μαλάκα Έλληνα, όταν Πέρσες, Ρωμαίοι, Βενετοί, Τούρκοι, Γερμανοί και λοιποί σε καταπίεζαν μέσα στην χώρα σου, εσύ πείσμωνες και κάθε φορά, στο τέλος (και όταν έφτανες στο απροχώρητο), τους πετούσες τη μπουτσάρα σου έξω, μην αντέχοντας άλλο και τους γαμούσες μέχρι και τις κόγχες των ματιών τους. Το ίδιο ακριβώς έχει αρχίζει και συμβαίνει τώρα.

   Από δική σου μαλακία, απομόνωσες για πολλά χρόνια, αυτά τα παιδιά και τα ανάγκασες να ασχοληθούν με ό,τι είχε απομείνει γι' αυτούς....δηλαδή με τη μόδα, την τηλεόραση την πορνεία και γενικά το θέαμα, το οποίο δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά πλέον τα παιδιά σου και τους βλέπουν και ντύνονται από αυτούς και πηδιούνται μ' αυτούς πίσω από την πλάτη σου και τους "απενοχοποιούν" (βασικά δεν είναι ένοχοι για ΤΙΠΟΤΑ, εσύ με το ρατσισμό σου τους έκρινες "ένοχους").

Ποιός σου είπε ρε μαλάκα Έλληνα ότι ένας γκέυ δεν κάνει π.χ. για τον στρατό, ε;;;; Έμεινες χρόνια με τη νοοτροπία ουγκ που έλεγε "άμα 'ρθουν οι Τούρκοι, αυτοί θα τους δώσουν κώλο".
  Όχι ηλίθιε, αν εσύ σαν χώρα τους γαμείς και τους απομωνόνεις, θα σε μισήσουν και ενδεχομένως τότε είναι που θα δώσουν και κώλο στους Τούρκους ΚΑΙ θα σε γαμήσουν κι εσένα.
Και ξέρεις κάτι, τώρα που το φερε και η συζήτηση και μόλις το σκέφτηκα; Πολεμάς με πιο λυσαλέο τρόπο, όταν ο άνθρωπος που βλέπεις ερωτικά είναι εκεί κοντά και σε βλέπει. Για θυμήσου λοιπόν, ποιός ήταν ο πιο γαμημένα ισχυρός στρατός στην αρχαιότητα με τη μέγιστη δυνατή διάκριση ever; Οι Σπαρτιάτες!!! Αν όντως ισχύει ότι ανέπτυσσαν μεταξύ τους και (αλλά όχι μόνο) ομοφυλοφιλικούς δεσμούς, σημαίνει ότι όταν βγαίνανε στη μάχη είχαν δίπλα τους έναν φίλο και σύντροφο και εραστή.....και τότε φίλε μου τα πράγματα είναι σκούρα για τον αντίπαλο.

Αλλά ας επιστρέψουμε στο θέμα μας. 
Όταν η ίδια η φύση επιλέγει να δώσει γονίδια ομοφιλοφιλίας σε κάποια άτομα, ποιός μαλάκας είσαι εσύ που θα πας ενάντια στη φύση;;; Ποιός σε έχρισε θεό ή δυνάστη του διαφορετικού με βάση τους φυσικούς και βιολογικούς νόμους; Κάθε φορά που πήγαμε να εναντιωθούμε στη φύση, τρώγαμε καρπαζιές και πάλι δε βάζαμε μυαλό και πάλι από κάτω ήμασταν, οπότε σκάσε. 
   Και σκέψου και το εξής, αντί να λοιδωρείς και να διώχνεις τους γκέυ επειδή πηδιούνται, οι άντρες με άντρες και οι γυναίκες με γυναίκες, δεν βγάζεις το μόκο και να πεις "πάλι καλά, λιγότερος ανταγωνισμός";

Μετά πάμε στην επόμενη μαλακία που μαστίζει τα μυαλά του κόσμου: "μου την έπεσε αδερφή/λεσβία"
Και δηλαδή τι;;; Αν θέλετε μπορώ να σας πω κι εγώ που μου την έχουν πέσει 14 στον αριθμό τέτοιες περιπτώσεις....δηλαδή τι;;; Με βίασαν; Με έκαναν κι εμένα γκέυ;; Πληγώθηκε ο ψυχικός μου κόσμος;;;
Ελάτε τώρα, ενήλικες είμαστε και μη γαμιόμαστε με μαλακίες...
Σκέψου ότι βιολογικά, οι ομοφιλόφιλοι είναι μία υποκατηγορία σεξουαλικού προσανατολισμού και όπως όλες οι υποκατηγορίες, ψάχνουν να βρουν το ταίρι τους και αναγκαστικά, μη γνωρίζοντας ποιος είναι τι, θα την πέσουν εκεί που πάει το μάτι τους....και ενδεχομενως θα κάνουν και λάθος. Δηλαδή εσύ ΠΟΤΕ δεν έκανες λάθος επιλογή συντρόφου ή ποτέ δεν την έπεσες σε γκόμενα/άντρα και να σε απορρίψει;;; Να μη σου πω ότι πρέπει να ήσουν και άγαρμπος και όταν έφυγες να είπε "τι μαλάκας θε μου"....
Εσένα η φοβία σου (που απέκτησες από τον κοινωνικό και υποκριτικό σου περίγυρο) ήταν μην βρεθείς με κανένα καβλί στο γκώλο ή (για τις γυναίκες) να τρίβεις τα μουνόχειλά σου πάνω στα βυζιά της άλλης.
Αν για κάποιον πρέπει πραγματικά να φοβόμαστε είναι για τους παιδεραστές και όχι ένα πέσιμο από ένα γκέυ.....όλοι θέλωμεν να γαμήσωμεν κυρίες και κύριοι!!!     


Και πάμε και στο πιο βασικό κομμάτι που θεωρείται και ταμπού και κοινωνική κατακραυγή και άλλες τέτοιες πίπες που με κάνουν πλέον και ξερνάω τ' αρχίδια μου από την υποκρισία, ακόμα και με τον ίδιο μου τον εαυτό για τις προηγούμενές μου πεποιθήσεις: γκέυ στο σπίτι μου.

   "αααααα εμένα άμα ο γιος μου/κόρη μου βγει γκέυ, θα τον σφάξω στο γόνατο, θα τον αποκληρώσω και μετά θα φωνάξω το σατανά να του πάρει την ψυχή του στην κόλαση, αυτό δεν είναι παιδί μου" ή το άλλο κορυφαίο, "αποκλείεται εμένα να είναι γιος μου και η γυναίκα μου με απάτησε, γιατί εμείς δεν είχαμε ΠΟΤΕ στην οικογένεια γκέυ".....

Κατ' αρχήν πρέπει να αποδομήσω πλήρως αυτήν την τεράστια παπαριά πρώτα σ' εσάς και μετά εσείς θα την αποδομήσετε με τη σειρά σας σε όλους αυτούς με τέτοιες πεποιθήσεις, γιατί δυστυχώς δεν διαβάζει όλος ο κόσμος (ακόμα) το πάνσοφο μπλογκ μου!!!


   Αρχίδα γονιέ, ναι σ΄ εσένα μιλάω, αν ποτέ αγάπησες το παιδί σου, τι σε πειράζει το φύλο του συντρόφου του; Είμαστε στο 2013, έχουμε βρει μέχρι και τι μάρκα τσιγάρα θα καπνίζει ένα άτομο με βάση το DNA, έχουμε κάνει μέχρι και μπαρότσαρκα στη σελήνη....με ένα κομμάτι στρογγυλό πλαστικό βλέπουμε στο repeat μια ολόκληρη ορχήστρα να παίζει κι εσύ μου λες ότι είναι το παιδί σου ανώμαλο, επειδή πηδιέται με άτομο του ίδιου φύλου;;;; Μήπως θα ήταν πιο ομαλό να έπερνε μια καραμπίνα και να θέριζε ένα σχολείο;;; Δηλαδή τι; Αναγουλιάζεις με τη σκέψη ότι ο γιος σου τρώει πούτσο και η κόρη σου κάνει μπιφτέκια και πλακομούνια; Ε και;;;




....ανώμαλο....χα......
Μήπως κοίταξες τον εαυτό σου τελευταία; Ο καρκίνος και οι οι χοληστερίνες που έβγαλες από τις άχρηστες μαλακίες που τρως και καπνίζεις είναι ανώμαλα. Το παιδί σου είναι μια χαρά και θα επιβιώσει είτε το θες είτε δεν το θες.
    "Μα δεν θα μου κάνει ποτέ εγγονάκια...."








ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ



πρώτα-πρώτα ποιός σου είπε ότι αυτός/αυτή η ίδια θέλει παιδιά;;
 Παιδιά θέλεις εσύ μαλάκα γονιέ για να σε λένε "γιαγιά" και "παππού" και να καμαρώνεις και να λες στον κοινωνικό σου περίγυρο ότι έχεις κάνει μια ευτυχισμένη οικογένεια.
Ξέρεις κάτι, στην τελική ΣΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ και του κοινωνικού περίγυρου που έχεις εγγόνια. Και πλέον, αν έχεις τα κατάλληλα οικονομικά εγχέγγυα, μπορείς να υιοθετήσεις ένα παιδάκι και να γίνετε όλοι ευτυχισμένοι, αν αυτό είναι το ζητούμενό σου.
Και αν σκέφτεσαι και το σπίτι του παιδιού σου, σου λέω και το εξής, για να πέσω και λίγο στο επίπεδό σου: ένα σπίτι με 2 άντρες είναι ένα σπίτι αρχιδάτο, σπίτι με παπάρια κυριολεκτικά. Και οι 2 μοιράζονται τις ευθύνες του (βέβαια είναι ελαφρώς πιο ακατάστατο από ένα σπίτι με γυναίκα), αλλά αποκτάς έναν παραπάνω γιο, που επειδή είναι άντρας, είναι μπεσαλής και θα αγαπάει αληθινά το γιο σου. Κι από την άλλη, ένα σπίτι με 2 γυναίκες, είναι χαρά θεού λέμε!!! Όλα πένα κι αστραφτερά. Δύο κοπέλες με ερωτικό δεσμό είναι από τους πιο ισχυρούς δεσμούς του σύμπαντος και να το ξέρετε. Η λεσβία θα παίξει χειρότερο ξύλο κι από νταλικέρη με 8 ντάν στο Χωστηρου-Ζίτσου, προκειμένου να υπερασπιστεί το ταίρι της. Κι εσύ μαλάκα γονιέ θα έχεις μια επιπλέον κόρη να σε προσέχει όταν γεράσεις και δεν θα μπορείς ούτε να κλάσεις χωρίς να χεστείς.


Όλα αυτά είναι βέβαια κάπως γενικά και έγκειται πάντα στον χαρακτήρα και στην προσωπικότητα του κάθε ατόμου ξεχωριστά ώστε να πράξει το σωστό. 




 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟΥΣ ΓΚΕΥ



κάνοντας τον απολογισμό του κινήματός σας, θα έλεγα ότι από τα τέλη του 20ου αιώνα μέχρι σήμερα είστε από τους πιο αγωνιστές....όχι όλοι σας, αλλά αυτοί που συμμετέχετε ενεργά, προκειμένου να άρετε τις στραβές πεποιθήσεις του κόσμου από πάνω σας. Οι αρχηγοί σας πολέμησαν σκληρά και αυτή τη στιγμή απολαμβάνετε, αν όχι πλήρους αποδοχής, αλλά τουλάχιστον μιας ανοχής που θα έπρεπε να υφίσταται από παλιά.


   Κατά τ' άλλα είστε τόσο μαλάκες και ηττοπαθείς που ο αναπτήρας μου μπροστά σας φαντάζει σαν Λεωνίδας στις Θερμοπύλες.


Έκατσα και διάβασα διάφορες γνώμες της gay community, ότι πρέπει να κρύβεστε, ότι πρέπει να υπομένετε την κατακραυγή καί λοιπά και λοιπά και λοιπά.....

αν αυτά που έγραψα παραπάνω δεν είναι αρκετά, τότε θα συνεχίσω απευθυνόμενος σ' εσάς, για να σας αποδείξω ότι αυτή σας η ηττοπάθεια είναι μαλακισμένη.


Κατ' αρχήν, πολλοί από σας δίνετε στον κόσμο μια εικόνα που εκτός ότι δεν σας εκφράζει στ' αλήθεια, είναι ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΩΜΙΚΗ. Δηλαδή: οι γκέυ άντρες παίρνουν στα σοβαρά το ρόλο του υπερ-θηλυπρεπή και ντύνονται με ένα σωρό φρου-φρου και μπλιμπλίκια για να τραβήξουν τα βλέμματα των άλλων αντρών. Μερικοί από σας μάλιστα, εκμηδενίζετε τις γυναίκες με σκέρτσα και νάζια πολύ επιτηδευμένα και ψεύτικα, σε σημείο που θέλω να γελάσω με το Νικολάκι που βγήκε σήμερα όξω ντυμένος ωσάν τη Σαμάνθα από το "σεξ εντ δε σίτυ" και πάει με τις "φιλενάδες" για shopping.

Οι δε γυναίκες, φορούνε μαγκιόρικη γραβάτα, τιράντα, κόβουν μαλλί, παίζουνε μπεγλεράκι, τραβάνε και ζεμπεκιές με βαριά ποτά-βαριά τσιγάρα, κάνουν τη φωνή τους σαν του θείου μου του Μήτσου που ακούγεται λες και γεννήθηκε με καρκίνο στο λάρυγγα και τσουπ, η Αγγελικούλα έγινε Νώντας, μόνο και μόνο για να χτυπήσει το πιπίνι απέναντι....μιλάμε για μαλακίες επιπέδου Ανίτας δηλαδή. Σας λέω ότι αντί να χτίζετε, καταστρέφετε με αυτό τον τρόπο την αξιοπρέπειά σας, διότι ανάγετε τους εαυτού σας στο φύλο που θα θέλατε να είστε με αποκριάτικα τεχνάσματα. Δηλαδή, αντί να διατηρήσετε την ανδρική ή τη γυναικεία σας φύση και αξιοπρέπεια, προσπαθείτε με τεχνάσματα να υποκαταστήσετε το μουνί ή την ψωλή που σας λείπει.......




τώρα μπαίνω σε φάση "γαμώ τη μπουτάνα μου": 


Έχετε προσωπικότητες να σας στηρίζουν, όπως ο Harvey Milk, Olivia Munn, Heidi Montag, Miley Cyrus, Britney Spears, Perez Hilton, Natalie Portman, Pete Wentz, Renee Zellweger, Ricki Lake, Robert DeNiro, Ang Lee, Anne Hathaway, Ben Affleck, Brittany Snow, Carmen Electra, Carson Kressley, Cyndi Lauper, Debra Messing, Dustin Lance Black, George Michael, Gillian Anderson, Hilary Duff, Hillary Clinton, Jake Gyllenhaal, Jamie Cullum, Jason Stuart, Jennifer Aniston, Jorja Fox, Katherine Heigl, Matt Lucas, Megan Mullally, Miss Coco Peru, Neil Patrick Harris, Pete Doherty, Pink, Queen Latifah, Quincy Jones, Rosario Dawson, Roseanne Barr, Rosie O'Donnell, Daniel Radcliffe, Ellen Degeneres, Lily Allen, Angelina Jolie, Drew Barrymore, Elton John, Quincy Jones
οι οποίοι πολέμησαν (κάποιοι δολοφονήθηκαν) και πολεμούν για τα δικαιώματά σας και ειδικά το δικαίωμα στην αξιοπρέπεια.




.......αν μετά από τέτοιο βιογραφικό, εσείς εξακολουθήτε και μασκαρεύεστε αποκριάτικα, μόνο και μόνο για να προκαλέσετε, τότε.........μάλλον είστε λίγο μπασταρδοι και προδότες.......
Η θηλυπρέπεια (για τους γκέυ άντρες) ή η ανδροπρέπεια (για τις γκέυ γυναίκες), δεν είναι μεμπτή γιατί είναι στη φύση σας. Το ψέμα όμως δεν το αντέχει η κοινωνία, ούτε το ηλίθια κραυγαλέο. 



...."ηττοπάθεια".....μου θυμίζει τις καταθλιψάρες που τραβούσα ενίοτε, μετά από κάθε χωρισμό ότι "θέλω να πεθάνω", "εγώ φταίω για όλα" και λοιπές αρλούμπες. Σας έχουν κάνει να πιστέψετε ότι είστε ένα λάθος της φύσης και αντί να τους αποδείξετε πόσο μαλάκες είναι, τους δίνετε την ευχαρίστηση να σας βλέπουν καταρρακομένους και ανήμπορους, δίνοντάς τους έτσι περισσότερη τροφή για χειρότερα σχόλια. Το πλήθος είναι κανίβαλλο και θέλει να τραφεί με σάρκα και θα το κάνει....

Πέρα από το γεγονός ότι πρέπει να παλέψετε κοινωνικά και εργασιακά για να καταξιωθείτε, πρέπει να αντιληφθείτε και τα προτερήματά σας έναντι των ετεροφιλόφυλων. Θα το θέσω λίγο κωμικά για να καταλάβετε τι εννοώ.

  • ενας/μία γκέυ μπορεί να γαμεί κάθε μέρα!!!
  • η δικαιολογία "έχω πονοκέφαλο/περίοδο" δεν πιάνει!!! Μεταξύ κατεργαρέων, ειλικρίνεια!!
  • γειώνετε και χυλοπιτώνετε με τον πιο γαμάτο τρόπο γκόμενες ή γκόμενους που την έχουν δει "γαμάω-μάο"
  • ποιος είναι πιο σκληρός άντρας: αυτός που γαμεί αξύριστους αντρικούς κώλους ή/και αυτός που μπορεί να αντέξει ένα πούτσο-κουπί και να γουστάρει σε αντίθεση με τον μέσο μουνόδουλο που θέλει μόνο ροζ, απαλά μουνάκια......is that too tough for you and your pussy-loving friends?!?!?!
  • ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για μια γυναίκα να χύσει πιο τέλεια: αν την παραλάβει μια άλλη γυναίκα που ξέρει τα κόλπα, ποιός το γαμεί και τον πούτσο;!;!
  • ένα ομοφυλόφιλο μυαλό μπορεί να συνδιάσει τα καλύτερα στοιχεία και από τα 2 φύλα και να φέρει καλύτερα αποτελέσματα
  • θα ήθελα να ακούσω, επιτέλους, ανέκδοτα που να ξεκινάνε με τη φράση "ήτανε μια φορά ένας στρέητ....". Με το χιούμορ των γκέυ παίζει να κάνω γραμμωμένους κοιλιακούς απ' τα γέλια!! 


Κλείνοντας, θα ήθελα να πω ότι ένα λάθος που κάνουν και οι 2 πλευρές είναι να προσπαθούν να τραβήξουν άτομα της άλλης ομάδας προς το μέρος του με ψυχολογικά τεχνάσματα:
οι στρέητ τους γκέυ: ρε μαλάκα, έλα δοκίμασε να γαμήσεις μουνί, θα σ' αρέσει!!!
οι γκέυ τους στρέητ: σου λέω αγόρι μου, άμα νιώσεις την χαρά της πούτσας, δε θα θες να δεις μουνί ούτε ζωγραφιστό!!!


ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΠΕΣ. Κατακριτέα μέχρι το κόκαλο και έχουν σκοπό, όχι την καλυτέρευσή μας σαν ανθρώποι, αλλά να γαμήσουμε χωρίς να σκεφτόμαστε τις συνέπειες και τη βλάβη που ενδεχομένως δημιουργηθεί. 


Θα τελειώσω την ανάρτησή μου με ένα τραγούδι των Queensryche που μιλάει στην καρδιά οποιουδήποτε δεν θέλει να τα βάλει κάτω και κερδίζει, ακόμα κι όταν όλα είναι εναντίον του

(βάλ'τε το σε πλήρη οθόνη)


 
 Best I can





           
  
          




 

23 σχόλια:

  1. Εεε μετά απο τέτοιο κείμενο δεν μπορώ να πω τίποτε εκτός απο το το ότι συμφωνώ. Με όλα. Ανοιχτά και ξάστερα.

    Για παππούς καλά τα λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν φέρστ;; Καλό άρθρο, ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΟ ΡΕΑΛΜ ΤΩΝ ΣΕΝΤΟΝΑΤΩΝ, καρντάσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΌΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΠΡΟΛΆΒΑΝΕ...

      Διαγραφή
    2. το σεντόνι πρέπει να κοιτάξεις ρε ή το αίμα πάνω του;!;!;!

      δεν μπειράζει καλή προσπάθεια φερστίλας!

      Διαγραφή
  3. Ξέχασες τους bysexoual. Με αντιπροσωπευτικές προσωπικότητες τον Αλεξαντερ δε Γκρεϊτ, την Τζάννις Τζοπλιν και τη Φρίντα Κάλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. όλοι όσοι είναι κατατρεγμένοι άδικα για τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, μπορούν να βρουν "στέγη" κάτω από αυτό το άρθρο. Δίκαια όμως, όχι παιδεραστές, βιαστές κτλ!

      Διαγραφή
    2. Η διαφορά φίλε μου είναι πως ένας άνθρωπος με ανοιχτό μυαλό και πρωτοπόρος ποτέ δε θα έκανε θέμα τις σεξουαλικές του προτιμήσεις, ούτε θα τις χρησιμοποιήσει για να διαχωρίσει τη θέση του ή να την επιβάλλει. Αυτό το τραγικό σφάλμα κάνουν και οι δύο προηγούμενοι τύποι που περιγράφεις. Η σεξουαλικότητα και στις δυο περιπτώσεις είναι ταμπού και για τους πουριτανούς και για τους ελευθέριους. Ποτέ δεν ήταν για τους πραγματικά πνευματικά ελεύθερους. Τους ανθρώπους με ισορροπημένη λογική και ευαισθησία. Αυτοί συνήθως δεν βάζουν μπροστά επιχειρήματα για τη σεξουαλικότητά τους.

      Διαγραφή
  4. Ευτυχώς έγγραψες και το δεύτερο σκέλος αυτό προς τους γκέι αλλιώς θα διαφωνούσα και ήμουνα έτοιμος να γράψω αυτά ακριβώς που έγγραψες στο δεύτερο σκέλος. Οπότε σωστός. Συμφωνάω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωραία!!!!
      κάτσε τώρα και γράψε κι άλλο άρθρο τώρα που πήρες το κολάι

      Διαγραφή
  5. Ναι.
    Ναι, ναι.
    ΝΑΙ!!

    Αυτό έλεγα, απολύτως Τιτανο- για χίλια kydos!!

    (έχω μια διαφωνία για το cross-dressing και για το camp γενικά που το λατρεύω και το υπερασπίζομαι και δεν το θεωρώ δουλική μίμηση αλλά φαντασίωση και παιχνίδι, αλλά πέραν αυτού..

    ειλικρινά

    το (σε) λατρεύω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. cross dressing σε ιδιωτικές στιγμές δεν το βρίσκω κακό, ίσως και να είναι το αλατοπίπερο μια υγειούς σχέσης στα γκέυ ζευγάρια. Και γενικά ένα cosplay για όλα τα ζευγάρια τους ανανεώνει τη σχέση. Αλλά είμαι αρκετά αντίθετος σε δημόσια θέα και καθαρά για λόγους πρόκλησης

      Διαγραφή
  6. Ρε φίλε σου είπα όταν γράφεις τα σώψυχα σου γράφεις έπη.
    Φαντάσου πόσο με επιρέασε που η μεθεπόμενη ανάρτηση μου θα είναι σοβαρή και όχι λίστα!!!!!
    Γιατί τον παίρνει ο blogger και δεν βγάζει τις αναρτήσεις σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΓΙΑΤΊ ΜΆΛΛΟΝ ΈΠΑΘΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΠ ΣΟΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ!!

      Διαγραφή
  7. Ναι, λοιπόν, προτιμώ το λείο κι απαλό μουνάκι από τον τριχωτό κώλο. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ! ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΤΟΝ ΤΡΙΧΩΤΟ ΚΩΛΟ! (όχι εσύ Χωστήρα, εκτός κι αν τελικά έπαθες γκέιτζ) ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ! FUCK AND LET FUCK, BITCHEZZZZ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ κάτι έχεις πάθει τελευταία και με εκπλήσεις ευχάριστα......

      Διαγραφή
  8. Α, εξαιρετικό. Εύγε. Συμφωνώ απόλυτα με κάθε λέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο "ανδρισμός", δεν καθορίζεται απο το τι κάνει κάποιος στο κρεββάτι του, αλλά απο το πως αντιμετωπίζει τη Ζωή και τις Γυναίκες.
    Σε Ευχαριστώ που Εκφράζεις τέτοια άποψη για εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ben, θεωρώ ότι το μπλογκ σου είναι ένα από τα πιο σοβαρά μπλογκ όσο αφορά τον ψυχισμό και την ζωή γενικά (γκέυ ή μη) και να ξέρεις ότι πολύ υλικό για σκέψη σ΄αυτή την ανάρτηση προήλθε από σένα....οπότε, εγώ σ' ευχαριστώ!

      Διαγραφή