Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

THE ALZA CHRONICLES










πριν μερικές μέρες, η υψίφωνος geek-tard πριμαντόνα του ελληνικού μπλόγκινγκ που ακούει στο όνομα "Alza",που ελπίζει μια μέρα να γίνει δικτάτορας του κόσμου, ώστε να καταφέρει να αφήσει χωρίς ενοχές κάτω από την μύτη του το hitler-stache που τόσα χρόνια επιθυμούσε, κατάφερε και έσπασε τη σιωπή της Πρώτης Κυρίας στα σχόλια αυτού του μπλογκ....αλλά δεν τα κατάφερε μόνος του. Είχε και τη βοήθεια μιας γυναίκας, που δεν ήξερα ποια ήταν τότε και έπρεπε οπωσδήποτε να μάθω την ταυτότητά της.

Ας δούμε γρήγορα-γρήγορα τι έγινε:

Ο στρουμφο-Alza  διατείνονταν ότι είχε κολυμπήσει από την Αθήνα μέχρι την Κρήτη, με σκοπό να ρίξει άκυρο στην Πρώτη Κυρία ώστε να μην με παρατήσει και παράλληλα, η άγνωστη "κυρία" του τον περίμενε πως και πως να επιστρέψει για να τον φάει από πίσω, γιατί είναι γνωστόν πως άμα ο Alza δε ρίξει ένα ντόγκυ μετά το σκάκι, δεν του πάει καλά μέρα
...μπορεί και να είναι αλήθεια.


 Ο κουραμπγές αυτός είναι γνωστόν ότι μπορεί να κολυμπήσει τέτοιες αποστάσεις. Είναι άλλωστε γεγονός ότι τα ζώα της θάλασσας τον αποκαλούν "Τρίτωνα".
    Αλλά επειδή κύριε υπάρχει και μια ιεραρχία στο βυθό, έχει πάρει αυτό το όνομα διότι ΕΓΩ ΕΙΜΙ Ο ΠΡΩΤΕΑΣ. Στο ρόλο του Δευτερίωνα είναι ο Τάσος Βαμβακίδης με το "πλάτσα-πλάτσα-πλούτσα" και μετά είναι ο Alza.



Παίρνω μια βαθιά ανάσα που έκανε ένα κοπάδι αετών να πετάξουν με την όπισθεν για 3 χιλιόμετρα και έριξα ένα μακροβούτι μέχρι τον Πειραιά γιατί η Αθήνα ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΜΑΛΑΚΑ.


Βρέθηκα σε......5 λεπτά στο Μικρολίμανο.

Σε άλλα δύο λεπτά έφτασα έξω από την λατέρνατιβ "έπαυλή" του και χρησιμοποιώντας τα φύκια της θάλασσας σαν καμουφλάζ, κρύφτηκα να δω τι πραγματικά συνέβαινε.


Θεοί του Κάτω Κόσμου!!!!
Όχι δεν ΄ταν δυνατόν!!!!
Πέσε φωτιά και κάψε με και κλαίγε μου το μπούτσο: ήταν η πρώην γυναίκα μου, η NamNaira και ο Παρίας της κενωνίας μαζί και πίνανε Μοσχοφίλερο σε πλαστικά ποτήρια σαν πρεζάκια στα Εξάρχεια γελώντας εις βάρος μου για την επιτυχία τους.

Γρήγορα κατάλαβα ότι ήταν το πρώτο τους ραντεβού και αυτές οι μούφες περί "παρτίδας σκακιού" και "έλα να κάνουμε γούτσου-γούτσου" είχαν συμβεί μόνο στο κουρκούτι που έχουν για μυαλό.....

ναι, ήταν αλήθεια ότι υπήρχε ο αμοιβαίος πόθος, αλλά η αμηχανία και έλλειψη και της παραμικρής στύσης από πλευράς του Alza, πρόδιδαν την αλήθεια.

Κάποια στιγμή ο χλέμπας αφήνει τη γυρόπιτα απ' το χέρι και τη ρωτάει:

-"θέλεις να χορέψουμε;", απλώνοντας το αριστερό του χέρι προς το μέρος της ενώ παράλληλα πατούσε το κουμπί του σιντιπλέερ με το δεξί του.
-"Νιε μανάρε μ' " του απάντησε αυτή με τη χαρακτηριστική βόρεια προφορά της, ενώ οι ρώγες του πεσμένουαπ'ταχρόνια  στήθους της άρχισαν να διαγράφονται πάνω στο φόρεμά της σαν βυζόκουμπα......προς τα κάτω

Της έπιασε το χέρι και μαζί χορέψανε το ερωτικό τσάμικο "Agginara me t' aga8i" σε φα μείζονα, όπως προλόγισε ο Αλέξης Κωστάλας στην εισαγωγή του κομματιού.

Το θέαμα ήταν αποτρόπαια ηλίθιο για να κάτσω να το παρακολουθήσω παραπάνω....τα δύο αυτά χέρχελα με άθροισμα iq ίσο με την απόλυτα μηδενική θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου, είχαν καταφέρει και είχαν τσαντίσει την κοπέλα μου....έπρεπε να πληρώσουν και ειδικά ο άρχοντας της αντρικής περιόδου, ο Alza.



αυτή είναι η ιστορία του


...............................................................




ήταν 1980 και ο κόσμος γιόρταζε ένα χρόνο από τη γέννησή μου, όταν βγήκε, μετά από πολλές κακουχίες, ο μικρός Alza από την κοιλιά της μάνας του.

ήδη από έμβρυο είχε γνωρίσει την κακοποίηση, αφού ο ανάλγητος πατέρας του πηδούσε την έγκυο μητέρα του και όλο το φλόκι κατέληγε με πολύ πίεση στο εμβρυακό προσωπάκι του μικρού μέλλοντα αρχιμπλόγκερ.

Βγήκε με φωνές από την κοιλιά και έλουσε με άναρθρες χριστοπαναγίες τον εμβρόντητο πατέρα του, που το μόνο που κατάφερε να ψελλίσει ήταν:
 "θεέ μου έκανα γιο....αλλά γιατί είναι σχεδόν άκαβλος;;;;"



Τα παιδικά του χρόνια συνεχίστηκαν εξίσου δύσκολα γιατί ήταν χοντρός και με ένα φρύδι μονοκόμματο να "στολίζει" τις αψίδεςαχαχαχαχαα των ματιών του, γεγονός που προκαλούσε τον γέλωτα και την χλεύη των συμμαθητών του. Όμως δεν το έβαλε κάτω. Κλείστηκε στον εαυτό του, δεν ξαναπήγε σχολείο και άρχισε να μελετάει. Μελετούσε κυριολεκτικά τα πάντα. 




Έμαθε κιθάρα, πιάνο, φιλοσοφία, κοινωνιολογία, θετικές επιστήμες  μαγειρική  ζίου-ζίτσου, κατασκευή σκαμπό και έγραψε τρία συγγράμματα με θέμα "η επίδραση της πορνογραφίας στη σύγχρονη αλιεία" και όλα αυτά στην τρυφερή ηλικία των 11 πριν καν τραβήξει την πρώτη του μαλακία. 

Οι γονείς του έβλεπαν στο...."πρόσωπό" του, ένα λαμπρό μέλλον γεμάτο διακρίσεις και καταξιώσεις.
Ο πατέρας του έλεγε τότε χαρακτηριστικά:
"μπορεί να μη γαμήσει ποτέ, αλλά σίγουρα θα γίνει μανατζαρέος"




Ο καιρός πέρασε και ο μικρός Αλέξης, ή Αλέκος -όπως είναι το κανονικό του όνομα- μπήκε στη δύσκολη εποχή της εφηβείας.  Όλα του φταίγανε και τίποτα δεν ικανοποιούσε τη φιλομάθειά του.
Ξαφνικά άρχισε να αμφισβητεί όλους τους μεγάλους επιστήμονες με τα μεγάλα επιτεύγματα και να καταπιάνεται με το να αποδομεί και να αποδεικνύει πόσο λάθος έκαναν.
Άρχισε να στέλνει επιστολές με τα ευρήματά του σε όλα τα μεγάλα πανεπιστήμια του κόσμου. 
η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν μια επιστολή στη Βασιλική Ακαδημία του Λονδίνου, όπου παρουσίαζε πόσο λάθος ήταν  θεωρία των υπερχορδών και παρουσίασε τη νέα κατάδικιά του θεωρία, γνωστή και ως "θεωρία του ΥπερΆλτζα", όπου χρησιμοποιώντας νέα μαθηματικά μοντέλα εξηγούσε ότι ο ίδιος κρατάει το σύμπαν ενωμένο και παλλόμενο.
η επιστολή έκλεινε με την -ιστορική πλέον- φράση :
"ο Χώκιν αν δεν ήταν ανάπηρος θα έπρεπε να μου γλύψει τ' αρχίδια με δέος 15χρονης βοσκοπούλας"


ανάμεσα στα μεγάλα του επιτεύγματα συμπεριλαμβάνονται και τα παρακάτω

  • η τελειοποίηση μιας καινούριας πολεμικής τέχνης με το όνομα Alziu-Jitsu 
  • ο "στολισμός" του μεγαλύτερου χριστουγεννιάτικου δέντρου στον κόσμο, με τα περισσότερα γαμώσταυρα που έχουν ποτέ ειπωθεί από ανθρώπινο ον
  • η αναδάσωση καμμένης δασικής έκτασης με δέντρα-Μπονζάι
  • η ανακάλυψη ενός νέου χημικού στοιχείου με το όνομα Alzium το οποίο ανήκει στα υπερβαρέα μέταλλα
  • η τελειοποίηση των κονσέρτων διαφόρων κλασσικών δημιουργών  με αποκορύφωμα το Δεύτερο Κονσέρτο του Προκόπιεφ, όπου πρόσθεσε 55 νότες στο τελείωμα κάθε μέτρου. Μετά την εκτέλεσή του ζωντανά στη Μόσχα, ο Alza δήλωσε:  "ένωση οργανική είναι  αιθανόλη, μπάτσε-γουρούνι-παλιοσκατοκαριόλη"




Και ήρθε η στιγμή που ο Αλέκος έπρεπε να πάει στο στρατοοοο.....

.....το καταραμένο σύστημα είχε βρει το αδύνατό του σημείο : το ευαίσθητό του στομάχι. Όλ' αυτά τα χρόνια είχε τελειοποιήσει το κορμί του σε ικανοποιητικό βαθμό, είχε ανακαλύψει και τη μηχανή του γκαζόν, με την οποία κατάφερε να κουρέψει τις τρίχες ανάμεσα στα φρύδια του για να μην τον λένε "κύκλωπα", αλλά δυστυχώς, δεν είχε καταφέρει να κάνει τίποτα για το ντελικάτο στομάχι του, το οποίο μπορούσε να δεχτεί μόνο ντελικατέσσεν της "νουβέλ κιουζίν".


Τρώγοντας για πρώτη φορά φαγητό στο στρατό, κόντεψε να πάθει τριπλό έιτζ, οπότε θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του σ' αυτό που, όλοι οι φαντάροι κατέφευγαν όταν το μενού στα μαγειρεία ήταν σκύλος μπλουμ: στο ΚΨΜ (καψιμί για τις γυναίκες).
Με πολύ μεγάλο δυσταγμό αγόρασε ένα σάντουιτς, μια τυρόπιτα κι ένα πυρο-σκι και αποπειράθηκε να τα φάει.....
βλαστήμησε χίλιες φορές τον εαυτό του -μιας και δεν ΄ξερε άλλο θεό-.

"Alzas κι απόστολος...." αναφώνσε, "αυτά τα αρχικά ΚΨΜ δεν θα έπρεπε να σμαίνουν Κέντρο Ψυχαγωγίας Μονάδας, αλλά ΚΑΚΟΣ ΨΟΦΟΣ ΜΑΥΡΟΣ"


.......and then came the epiphany.....

σαν να κατέβηκε κάποιο ανώτερο ον -λίγο κατώτερο από το υπερφουσκωμένο "εγώ" του- και του έδωσε την επιφοίτηση!!!!


....θα άνοιγε μπλογκ για τη διάδοση των μεγαλοφυών του ιδεών, παραλλάσσοντας λίγο το ΚΨΜ και θα το ονόμαζε:





ΚΑΚΟΣ
ΜΑΥΡΟΣ
ΨΟΦΟΣ

http://kakosmaurospsofos.blogspot.gr/





...............................................................

είπαν για τον Alza:






Γιάννης Ρίτσος

   είναι σαν να βάζεις σαμπουάν και μαλακτικό στις κωλότριχες, όσο λαμπερές και γυαλιστερές κι αν γίνουν, θα είναι πάντα κωλότριχες. Τέτοια είναι η συμβολή του Alza στα ελληνικά γράμματα



Απόστολος Γκλέτσος

από τότε που διάβασα το "ΚΜΨ" έπαθα γκέητζ



Αδόλφος Χίτλερ

μια μέρα τον αφήσαμε να χέσει σε στρατιωτικές τουαλέτες και μετά από μερικά λεπτά πέθανε μια μεραρχία SS, έτσι ανακαλύψαμε το αέριο Zyclon-B και τους θαλάμους αερίων  




Δαλάι Λάμα

χαχαχαχαχαχα το μπούστη, δε μπαλεύεται!!!





....................................
σαν επίλογος:

ο Alza είναι γνωστό ότι έχει επηρεάσει πολλούς από μας στο γράψιμο κι ας μη γελιόμαστε.
Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο χιμπατζής της διανόησης τίθεται στο απυρόβλητο. Κάθε άλλο!!!
Δεν ξεχνάμε φυσικά τα δεδομένα που έχουμε γι' αυτόν όπως ότι:


  • αντικατέστησε, στην ιατρική, το μπαϊ-πας με το ρουά ματ και έτσι οποιοσδήποτε χειρουργείται ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ
  • πίνει μπύρες ασταμάτητα από το πρωί ίσαμε το βράδυ....στο Βόρειο Πόλο
  • έχει πολλά είδωλα που τα λατρεύει και είναι ίσα με τον αριθμό των καθρεφτών στο δωμάτιο που βρίσκεται
  • μια μέρα ήπιε καφέ και δεν κοιμήθηκε τον Ιούνιο του 2005
  • πλέκει με Αλτσοβελονιά, γιατί  σταυροβελονιά είναι για τους χριστιανοπίθηκες



στα σχόλια θα αφήσω την ίδια την Αυτού Μεγαλειότητά του να απαντήσει και απλά θα παρεμβαίνω όταν χρειάζεται


γαμήστε τον το μπούστή!!









  

30 σχόλια:

  1. Τί να πρωτοπώ που έχω πέσει κάτω και χτυπιέμαι στο γέλιο?Ότι και να πω λίγο θα 'ναι...Eσείς οι δύο είστε αχτύπητο δίδυμο...make my day ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αχ βρε μελαχρινάκι, μας πότισες φαρμάκι, γιατί σαν δίδυμο, εγώ με τον καλικάντζαρο δεν θα τα πηγαίναμε καλά....είμεθα μοναχικοί τύποι και τέθοια και μάλλον στην πρώτη εξυπνάδα που θα μου 'λεγε θα τον ξάπλωνα κάτω με στριφογυριστό γροθίδι, διότι δεν μπορώ να τον αντιμετωπίσω με λόγια

      Διαγραφή
    2. Σιγά ρε Πα-Λούκι Λουκ, φτωχέ και μοναχικέ καουμπόυ... Ο μόνος λόγος που εμείς οι δυο δεν κάνουμε σαν δίδυμό ειναι επειδή είμαι τόσο τεράστιος που είμαι δίδυμο απο μόνος μου... Με εσένα μαζί, το πολύ-πολύ να κάναμε κάνα επιτυχημένο δυομισάδιμο και αυτό αν σε τραβάγαμε και λίγο να ψιλώσεις.

      Στο μεταξύ η μόνη στρυφογυριστή κίνηση που μπορείς να κάνεις για να με ξαπλώσεις είναι αυτή:
      http://www.youtube.com/watch?v=JcD-CP_7N6Y&feature=player_detailpage#t=132s

      και θα ξάπλωνα απο τα γέλια φυσικά...

      Διαγραφή
    3. ψηλώσεις*
      στριφογυριστή*

      (μη πεις μαλακία, μου ξεφεύγουν γιατί βιάζομαι πάλι, γαμώ!)

      Διαγραφή
  2. Θα μπώ εγώ ανάμεσά σας ώστε να τα βρείτε και να μπορείτε να συνυπάρξετε...Tώρα αυτό σε παρτούζα παραπέμπει,αλλά αν είναι για το καλό της ηρεμίας και της γαλήνης ανάμεσάς σας,θα κάνω την καρδιά μου πέτρα :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παρακαλούνται όσοι μπλόγκερ δεν έχουν κάνει ποτέ σεξ στη ζωή τους, να παίρνουν μαθήματα (Θωμά σ' εσένα μιλάω)!!

      Μελαχρινάκι, το βλέπω βαρέως χλωμό να κάνω σεξ με άλλη, πέρα της Πρώτης Κυρίας, όχι μόνο λόγο παντόφλας, αλλά κυρίως επειδή με καλύπτει πάρα μα πάρα πολύ καλά....τώρα, στη φάση να είμαι εγώ, εσύ ΚΑΙ ο μπούλης....και όλ' αυτά για το καλό της συνεργασίας...θα πέσει άφθονο γέλιο με το χάλι του!!

      Διαγραφή
    2. Ασταδγιάλα ρε φορέα του γκέητζ.

      Διαγραφή
    3. η αγαμία είναι μισή αρχοντιά, η άλλη μισή είναι θεία σου από το χωριό. Να της δώσεις χαιρετίσματα και να περάσει όποτε θέλει από το σπίτι!!!

      Διαγραφή
  3. Χαχαχαχαχα...κι εμένα θα μου φανεί παράξενο να μην έχω τον άντρα μου μαζί (Πού θα βρώ καλύτερο,καταλαβαίνεις) :p Πέρα από την πλάκα χαίρομαι που σε ακούω να μιλάς έτσι για την καλή σου...λίγοι σέβονται και εκτιμούν...και μόνο για αυτό ΕΥΓΕ από μένα ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ντουντέτ, τώρα πριν λίγο έριξα μια ματιά πρώτη φορά στο μπλογκ σου. Τώρα που ήρθε χειμώνας θα κάτσω να το διαβάσω. Και αυτό, καθώς και όλα άλλα που δεν προλάβαινα να διαβάσω το καλοκαίρι!

      Διαγραφή
  4. Χαίρομαι και σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή :) Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ κατώτερα μπλάσματα της μπλογκόσφαιρας, πρέπει να με ευγνωμονείτε που σας κάνω τη χάρη να αναρτώ κείμενα μια φορά το μήνα και έτσι έρχεται και σε άλλα μπλογκ ο κόσομος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...ννννναι....κάπως έτσι σκεφτόμουν....τα κάνω όλα για τον κόσομο...

      Διαγραφή
    2. Άει στο διάολο που πιάστηκες από ένα τυπογραφικό, γιατί δεν έβρισκες τίποτα καλύτερο...

      Διαγραφή
  6. ΧΩΣΤΗΡΑΣ said: "επίσης όποιος την καταφέρει και γράψει σχόλιο, θα έχει εύφημη μνεία στο επόμενό μου άρθρο."

    Αν αυτό είναι εύφημος μνεία, τότε φαντάσου να μου έγραφες καντήλια τι γέλια είχαμε να κάνουμε. Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω πολύ δυστυχώς, αλλά θα επανέλθω εντός ΣΚ. Προς το παρόν να πω ότι ώρες-ώρες η συγγραφική σου δεινότητα και η αρρωστημένη φαντασία σου ξεπερνάνε και τον Ιωάννη τον Πρεζάκια (αυτόν που έγραψε το "Αρμαγεδδών Zero" αποκάλυψη και έτσι..ξέρεις) και για αυτό και μόνο έχεις από μένα θερμά συγχαρητήρια, παρόλο που για πολλοστή φορά χρησιμοποίησες το όνομά μου επί ματαίω.

    Επίσης επειδή παραπληροφορείς τον κόσμο θα πρέπει να βάλω κάποια τάξη. Όταν με παρακαλούσες γονατιστός ζητώντας μου προσωπικές πληροφορίες επειδή ήθελες να γράψεις την βιογραφία μου, σε εμπιστεύτηκα να πεις την αλήθεια και μόνο την αλήθεια. Τώρα θα με αναγκάσεις να γράψω αυτοβιογραφία για να διορθώσω την λάθος εικόνα που πρόβαλλες εδώ.

    επιστρέφω όμως σύντομα να σε κράξω επι του παρόντος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. σε εκλιπαρώ γονατιστός, ω γουρουνοκόμπρα της κολάσεως, γράψε την αυτοβιογραφία σου....άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η αφήγηση της ιστορίας είναι στα χέρια του αφηγητή, και όχι απαραίτητα η αλήθεια που μπορεί να έχει συμβεί.

      πες μου όμως μπέσα ρε μαλάκα.....σε άρεσε λίγο-λίγο;

      Διαγραφή
    2. Ρε κεφτέ, ακριβώς 13 γραμμές πάνω απο αυτή σου δίνω θερμά συγχαρητήρια, λες να μη μου άρεσε;

      Διαγραφή
  7. Γαμώ "από πίσω" το σεβασμό που δεν έχεις. Μόνο αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. έχει πρόβλημα το ήτα σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Χωκιν πέρασε το 1998 από το ΠαΜακ! Ήμουν τότε πρώτο έτος Οκτώβρης Νοέμβρης θα ήταν και έκανε μια και μοναδική διδακτική ώρα στο τμήμα μας, γιατί είχε τη μαθηματικού μας μαθήτρια στο Καιμπριτζ και μας έκανε αυτή τη χάρη! Το μάθημα το ονόμασε "Τα μαθηματικά της φαντασίας" και θυμάμαι πως μόλις ζήτησε εθελοντή για τον πίνακα σήκωσα μόνο εγώ το χέρι μου, εμφανώς χεσμένη. Ήμασταν όλοι τριτοδεσμήτες και άγνωστοι ακόμα μεταξύ μας. Το ξεφτιλίκι θα ήταν μεγάλο! Δεν το πίστευα που έλυσα την αλγεβρική παράσταση με την πρακτική αριθμητική που ήξερα, εννοείται πως εκείνος την έκανε παιχνιδάκι θέτοντας σωστά τις ερωτήσεις!
    Συγκλονιστική στιγμή στη ζωή μου!
    Πίσω στα δικά σας τώρα! Αν υπήρχε όσκαρ για χώσιμο και διαγωνιζόσασταν οι δυο σας, θα σου το έδινα ασυζητητί! Δεν παίζει καν σύγκριση βέβαια... Τώρα που το ξανασκέφτομαι δε θα διαγωνιζόσασταν καν για το ίδιο Όσκαρ! Ο ένας είναι γεννημένος πρωταγωνιστής και ο άλλος απλά γεννημένος...άντε καλά μην λέω ψέματα...κασκαντερ ο άλλος, πότε παίζει την ερωτική σκηνή με την άσχημη κομπάρσα, πότε κάνει κανένα άλμα επικίνδυνο και τεθοια!
    Είσαι αστέρι λέμε!
    Άντε με το καλό να πάρεις κάμερα να σε απολαμβάνουμε σε ξεκαρδιστικά βιντεάκια! Οξύνους, όμορφος, θαρραλέος, ευγενικός, με απίστευτη φαντασία και χιούμορ, ορθολογιστής και συγκινητικός! Θεός είσαι Μανωλιό! Να είσαι καλά βρε! Καλή συνέχεια σου εύχομαι ολόψυχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε η Πρώτη Κυρία δεν θα έπλεκε τέτοιο εγκώμιο :P

      Διαγραφή
    2. Σοκαρίστηκες Μαρία μου? 'Η σκανδαλίστηκες? Τι μεμπτό έχει ο ειλικρινής θαυμασμός? Είναι κι αυτός ένα καλό βιοκαύσιμο! Εσένα δε σε βοηθάνε τα γλυκόλογα και τα λόγια εκτίμησης και θαυμασμού? Τι σε βοηθάει να συνεχίσεις την καλή δουλειά σου, να αναπτύξεις τα ταλέντα σου, να παγιώσεις τις συμπεριφορές σου? Αν έμπαινα στη διαδικασία να σε γνωρίσω ή αν μου έδινες την ευκαιρία και το ανάποδο, αποκλείεις την περίπτωση να φτάναμε σε σημείο αλληλοθαυμασμού? Θέλω να αναπτύξεις τη σκέψη σου...με ενδιαφέρει!

      Διαγραφή
    3. Ούτε σοκαρίστηκα, ούτε σκανδαλίστηκα. Ένα απλό σχόλιο έκανα. Όσο για μένα, καλός ο θαυμασμός, αλλά δεν βοηθάει απαραίτητα να εξελιχθείς και να γίνεις καλύτερος. Εμένα περισσότερο με βοηθάει να μου πει κάποιος στα μούτρα την ειλικρινή του άποψη, ακόμα κι αν δεν μου αρέσει, παρά να μου πει είσαι τέλεια, είσαι μια θεά και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο. Φυσικά όταν ζητάς από κάποιον την άποψή του, είτε για μια δουλειά που έχεις κάνει, είτε για ένα προσωπικό θέμα, πρέπει να έχεις και τα αρχίδια να ακούσεις τη γνώμη του..

      Πως διάολο φτάσαμε να συζητάμε στο ALZA CHRONICLES για τον ειλικρινή θαυμασμό και για το πόσο γαμάτος και θεός είναι ο Μανωλιός;!

      Διαγραφή
    4. Κι αν η ειλικρινής του άποψη είναι, οτι είσαι τέλεια και θεά τι να σου πει δηλαδή Μαρία μου? Ο καθένας είναι ελεύθερος να σχηματίσει άποψη και να καταθέσει γνώμη. Γιατί η καλή άποψη να θεωρείται ανειλικρινής?
      Το έθεσες σωστά, πως βγήκαμε από το θέμα ωστόσο.
      Εσύ τι γνώμη έχεις λοιπόν για τον Χωστήρα και την παρούσα ανάρτηση?
      Γιατί το βλέπω πως τον θαυμασμό μου στο πρόσωπό του δεν τον συμμερίζεσαι! Τον βρίσκεις υπερβολικό.
      Πως βρίσκεις λοιπόν τον Χωστήρα συγγραφέα?
      Μπορεί να έγινα ο φίλτατος Alzas η μούσα του, αλλά πως να το κάνουμε, ο Χωστήρας έγραψε το ποστ...

      Διαγραφή
  10. Απολαυστικό και χορταστικό
    κι έτσι που φυσάει έξω και το διαβάζω ξαπλωμένη
    νοσταλγώ εκείνα σου τα περσινά τα χειμωνιάτικα
    και περιμένω κι άλλα.

    [το Τρίτωνας-Πρωτέας masterful ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Tα πλάσματα της θάλασσας, έχουν όντως δώσει ονόματα στους λίγους απο μας που ξεχωρίζουν στο νερό, αλλά με μικρές διαφορές απο αυτές που ανέφερε ο αγαπητός Χωστήρας. Εμένα με λένε Τρίτονο επειδή έχω 3 τόνους εκτόπισμα (και όλο αυτό απο το δεξί μου ματοτσίνορο μονο), ενώ τον Χωστήρα τον φωναζουν "Πρωκτέα" για ευνόητους λόγους.

      Διαγραφή
    2. lol, για το δεύτερο .. τόσα μας έχει πει για το θέμα.

      Διαγραφή
  11. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με αυτά που διάβασα και βλέπω ότι λάμπει η αλήθεια!
    Τώρα περιμένω και την εκδοχή του Alza για να ανάψουν τα αίματα.
    Μπουαχαχαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αρχίσαμε τις τALZAνιές...
    Τι κάθεσαι και ασχολείσαι με κάθε επιτυχημένο μπλόγκερ και δεν προσπαθείς να γίνεις και εσύ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. http://www.youtube.com/watch?v=0pC77cuATEQ

    Αυτό είναι κλεμμένο, το πρωτότυπο είναι το Alza Mater, παρακαλείται ο Alza να το ανεβάσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή