Σάββατο 16 Μαΐου 2020

ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΟΥΤΣΟ;


Καλησπέρα και καλώς ήρθατε σε ένα ακόμα "αύριο έχω γενέθλια στείλτε λεφτά αντί για δωρα".

Τόσα χρόνια εδώ και συνειδητοποιείς ότι έχεις καιρό να διαβάσεις άρθρο για τους σύγχρονους πιθηκάνθρωπους, δηλαδή τους Άντρες.

Well ο Dr Χωστήρας είναι εδώ για να ικανοποιήσει τις ανασφάλειες του γυναικείου και gay κοινού του.
   Αν ανατρέξουμε λίγο στην Ιστορία, θα δούμε ότι ο άνθρωπος είναι ένα αξιόλογο όν. Αν όμως ανατρέξουμε στην Κοινωνιολογία και λάβουμε υπ' όψιν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του ανδρικού φύλου, οι προσδοκίες, όπως και ο μέσος όρος ιδιαιτερότητας της Ανθρωπότητας, πέφτουν σημαντικά.
   Προσωπικά, είμαι ο τελευταίος που θα μπορούσε να θεωρηθεί καταρτισμένος πάνω σε φυλετικά θέματα. Δεν με ενδιαφέρουν εκτός αν έχει παραδάκι η φαση, δηλαδή αν με κερνάει μπύρα ή με πληρώνει για να κάνω κάτι.

   Όμως ο Άνδρας έχει μια διττή φύση να είναι είτε απελπιστικά ηλίθιος ή αθεράπευτα επικίνδυνος.
Οπότε ακολουθεί μια λίστα κατηγοριών ανδρών από 0% ηλίθιος και 100% επικίνδυνος, έως 100% ηλίθιος και 0% επικίνδυνος.

1. Βιαστές, κακοποιητές.
Η κατηγορία είναι αυτονόητη. Σε σχέση με τους πρώτους, μια γυναίκα έχει καμία ελπίδα και όλα τα δίκια να ζητάει την δημόσια κατακρεούργησή τους. Easy, right? Όσο αφορά τους δεύτερους είναι ελάχιστες οι εξαιρέσεις και οι δικαιολογίες. Ο κακοποιητής είναι σαν την κατσαρίδα: μόλις δεις καταλαβαίνεις τι είναι και καλείς τους μπάτσους με τα σκουπόξυλα να τον μαζέψουν ή μετακομίζεις σε άλλο σπίτι που έχει γίνει απεντόμωση με ουράνιο. Δεν την αφήνεις στο χώρο σου να γυρίζει και να σε τρομοκρατεί, σωστά;;;

2. Λέοναρντ Χόφσταντερ.
Το ξέρω ότι για πολλούς θα ακουστεί σοκαριστικό, αλλά μέσα στην καραντίνα, και έχοντας ήδη δει οτιδήποτε ενδιαφέρον έχει να επιδείξει το Νέτφλιξ, έκατσα να δω το Big Bang Theory. Ήταν ένας τρόπος αυτοτιμωρίας για όλες τις φορές που πήγα γυμναστήριο και δεν σήκωσα περισσότερα κιλά ενώ μπορούσα. Ο Λέοναρντ αποτελεί ό,τι χειρότερο έχει να επιδείξει το ανδρικό φύλο μετά τους βιαστές και το "κερνάω ακόμα ενώ έχουμε ήδη γαμηθεί εκατό φορές". Είναι ο τύπος του απαιτητικού γυμνοσάλιαγκα και η επιτομή του "ρε πούστη μου, μαλακομαγνήτη έχω;;;;" κατ' αρχάς....Όχι. Οι αρχές του Ηλεκτρομαγνητισμού, ακόμα και στο κομμάτι της βιομαγνητικής, δεν εφαρμόζονται ετσι, παρόλο που προσπαθείς να πείσεις με στατιστικά συμπεράσματα όλο τον επιστημονικά καταρτισμένο κόσμο (τις φίλες σου) ότι έχεις υπερφυσικά χαρίσματα και σε φωνάζουν douche-Magneto.
Ο Λέοναρντ αποτελεί το ανδρικό αντίστοιχο της σκατόμυγας, δεν είναι τόσο επικίνδυνος όσο μια κατσαρίδα, αλλά απαιτεί επανειλημμένα να βάλει τα βρωμόχερά του πάνω σου, μόνο και μόνο επειδή άνοιξες την πόρτα γιατί ζεσταινόσουν. Ο Λέοναρντ υποθέτει και βγάζει μόνος του συμπεράσματα επειδή νομίζει ότι έχει δίκιο. Αν τύχει να μπει στο σπίτι σας Λέοναρντ, χτυπήστε τον με το φτυάρι ή κάποια προπέλα ανεμογεννήτριας πριν προλάβει να μιλήσει.

Αυτό για τώρα
Γραφτείτε στο μπλογκ
Η συνέχεια αυτού του άρθρου μόλις μου βάλεις 300 ευρώ στο λογαριασμό μου. Καλά το διαβάσατε, κρατάω ομήρους τα άρθρα μου και θα απελευθερώνω ένα-ένα κάθε φορά που θα πληρώνετε λύτρα.





1 σχόλιο: