Τετάρτη 8 Ιανουαρίου 2020

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ



Οι φεμινιστριες



Ελπιζω να σας αρεσε το αρθρο
Γραφτειτε στο μπλογκ μου
Καινουρια αρθρα καθε Δευτερα, Τεταρτη και Σαββατο στα δισεκτα ετη
















....οσο κι αν φαινεται ευκολος ενοχος, οι φεμινιστριες ΔΕΝ ειναι ο εχθρος του αντρα. Οι φεμινιστριες ειναι σαν τον Μπρουνο Μαρς, ενοχλητικες και παιζει το ιδιο τραγουδι σε ολο το δισκο

σε καθε δισκο
Ομως πρεπει εδω να αποδωσω το σεβασμο μου σε αυτες, διοτι, τουλαχιστον ειναι τιμιες και ξεκαθαρες στις αποψεις τους.

-πόσο κανει 2+2;
-ολοι οι αντρες ειναι γουρουνια

Απλα μαθηματικα και απλη εξισωτικη βιολογια

...δεν ειναι ομως ολα τα γουρουνια αντρες


Παμε λοιπον να σας δειξω μερικους απο τους μεγαλυτερους εχθρους των ανδρων:



1. Ο Νόμος
Ο Νόμος ειναι σαν τη μαμα σου: ό,τι μαλακια κανεις τις τρωει παντα ο μεγαλος σου αδερφος.
Αν εκανες τη μεγιστη μαλακιαρα ΚΑΙ ΤΟΛΜΗΣΕΣ και γεννηθηκες αντρας, εισαι λιγο έως πολυ καταδικασμενος να ακροβατεις σε ενα λεπτο σκοινι βουτηγμενο σε πρωκτικο λιπαντικο καθε φορα που αλληλεπιδρας με μια γυναικα


-Χωστηρα, τι σημαινει "αλληλεπιδρας";
-ειναι αυτο που κανω σεξ με μια αλλη εκτος απο τη γκομενα μου
-εχεις γκομενα αυτη την εποχη;
-αλληλεπιδρω με την αριστερη χουφτα οταν κουραζεται η δεξια

Παντρευτηκες και εκανες παιδια και με καποιο περιεργο μαγικο, η γυναικα σου μεταμορφωθηκε απο Τουλα Αμανατιδου σε Σαουρον τον αρχοντα των μαυρων καβαλαρηδων;;; Ενιωσες λιγο αβολα που καθε φορα που αναπνεεις το σπιτι μετατρεπεται σε Βαγδατη;Στενοχωριεσαι που αυτη πιανει ολο το κρεβατι κι εσυ κανεις τον ακροβατη πανω στη ραφη του στρωματος με μισο μαξιλαρι; Δεν πειραζει φιλε μου, αλλωστε μπορεις να ζητησεις νομιμα το διαζυγιο, απλα αν χωρισετε θα βλεπεις τα παιδια σου καθε φορα που γραφω εγω αρθρο (καθε Δευτερα, Τεταρτη και Σαββατο στα δισεκτα ετη). Ο Νόμος δινει δικαιωμα στη γυναικα να εχει τα παιδια, ακομα κι αν ειναι ο Σαουρον, ή στη φυλακη, ή μουμια στην πυραμιδα.
Ο Νόμος αναγνωρισε στη γυναικα οτι διαθετει ενα πανισχυρο μαγικο αντικειμενο, Το Μουνι, το οποιο με τα καταλληλα ξορκια μπορει να ξεπεταξει παιδια με την ιδια ευκολια που ο μαγος βγαζει λαγουδακια απ' το καπελο (χωρις τις φωνες και τα χαρτζιλικια στη νοσοκομα). Το Μουνι εχει τη μαγικη ιδιοτητα να μετατρεπει μικρα ανθρωπινα πλασματα, γνωστα και ως "παιδια", σε πραγματικη ιδιοκτησια και μαλιστα ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ, με τη βοηθεια του Νόμου.
Επισης, ο Νόμος λεει πως αν εισαι αντρας πουτσατος, καλυτερα να βγαλεις την κωλοτρυπιδα σου σε μειοδοτικη δημοπρασια ακομα κι αν εισαι γκεη, παρα να τολμησεις να στραβοκοιταξεις μια γυναικα. Απο την αλλη, αν μια γυναικα σε στραβοκοιταξει ο Νομος λεει ξεκαθαρα οτι τη βιασες με τα ματια σου και ειναι αστεια πραγματα αυτα αφου ειναι γυναικα δεν εχει αλλο τροπο αμυνας απεναντι σε ενα διεστραμμενο κατακαθι που εκμεταλλευεται σεξουαλικα το αδυναμο φυλλο.
Επισης ο Νόμος οριζει ξεκαθαρα οτι πρεπει σιγα-σιγα να εξισωθουν οι μισθοι ανδρων και γυναικων (εδω δεν εχει εξισωθει καν ο μισθος μεταξυ ανδρων που στελεχωνουν την ιδια θεση με τα ιδια προσοντα διοτι, βυσμα ειναι αυτο), ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ, και επισης να στελεχωθουν ολα τα επαγγελματα με ισο αριθμο ανδρων και γυναικων



εκτος απο:
Οδοκαθαριστες
Οικοδομοι
Ηλεκτρολογοι
Τεχνικοι
Εργατες σιδηρου και ξυλου
Εργατες επεξεργασιας λιματων
Αλιεις
Εκκενωτες βοθρων
Υποθαλασσιοι διασωστες
Κλπ κλπ κλπ

Και αυτο μαλιστα σε μια εποχη που τα ποσοστα ανδρων σε παραδοσιακα "γυναικεια" επαγγελματα εχει αυξηθει, οπως π.χ. νοσηλευτες, καθαριστες εσωτερικων χώρων, προνηπιακοι παιδαγωγοι, γραμματειακη υποστηριξη και στριπτιζ.


2. Οι αλλοι αντρες
Ενας απο τους πιο υπουλους και μοχθηρους εχθρους του ανδρικου φυλου ειναι οι αλλοι αντρες, και εξηγουμαι:
Ας πουμε οτι καυγαδιζεις με το χερι σου ή οτιδηποτε προχειρο εχεις σε γυναικα, ετσι; και καπου εχουν αναψει τα αιματα (μπεησικλι απο το "και να σου πω κατι;"), ε, εκει καπου, παντα θα υπαρξει αυτος ο μαλακας που θα παρει το μερος της κοπελας ακομα κι αν αυτη ειναι υπερ της δημοσιας αφοδευσης, του εητζ και του φυτικου καφε διοτι ο κανονικος καφες φτιαχνεται απο μοσχαρισια σπαλομπριζολα. Ειναι αυτοι οι τυποι που στο ονομα της Κοινωνικης Δικαιοσυνης, δηλαδη "ψαχνω απεγνωσμενα να γαμησω", ειναι διατεθημενοι να υπερασπιστουν οποιαδηποτε αρχιδιά ξεστομισει η γκομενα, με διακυβευμα την ιδια τους την τιμη, τα πιστευω, και την ιδια τους τη μανα (αν αυτο χρειαστει, που θα ελεγε και ο Βολταιρος), για μια χουφτα μουνι.
Ειναι οι τυποι που η γκομενα σου απανταει "ειδες; και ο Δημητρης συμφωνει", λες και το Δημητρη δεν τον γεννησε μουνι, αλλα ο Αϊνσταϊν.
Ειναι οι ιδιοι τυποι που εχουν βαλθει να σου γαμησουν την πρωην πριν καν χωρισετε.



3. Οι girl-power
Εισαι αντρας: Πες για μια γκομενα ή πες σε μια γκομενα οτι ειναι χοντρη....οχι πες το αμα εχεις τα κοτσια. ΠΕΣ ΤΟ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ. πες το και θα πεσουν απανω σου ολες και θα σε κατασπαραξουν ζωντανο σαν σαλιγκαρι σε κρητικο φαγοποτι.
Εισαι γυναικα: πες για μια γκομενα ή πες σε μια γκομενα οτι ειναι χοντρη, αυτο στη γυναικεια γλωσσα και συνειδηση μεταφραζεται ως "της κανει μια σκληρη αλλα δικαιη κριτικη με σκοπο να τη βελτιωσεις σαν ανθρωπο".

Εισαι αντρας: πες για ενα τυπο ή πες σε ενα τυπο οτι ειναι χοντρος. Ολοι θα γελασουμε και θα λεμε "πω μαλακα ηρθε ο χοντρος να μας φαει ολα τα σουβλακια" και θα γελαμε ολοι χαλαρα μαζι και ο χοντρος.
Εισαι γυναικα: πες για ενα τυπο ή πες σε ενα τυπο οτι ειναι χοντρος και πολυ καλα του το ειπες, γιατι ελλειψει προσωπικοτητας, επιχειρηματων, πλουσιου λεξιλογιου που θα βοηθουσε να του δωσουμε ενα πιο ευγενες παρατσουκλι, αλλα και γενικοτερης παιδειας, το "χοντρος" βοηθαει να τον ξεχωριζεις απο τα υπολοιπα ζωα. 

4. Οι γυναικες
Μακραν χειροτερος απο τους 3 προηγουμενους εχθρους των ανδρων ειναι οι γυναικες. Πώς;
Οι γυναικες συνειδητοποιησαν οτι οποιαδηποτε αναφορα στο φεμινισμο τους στερει αυτοματα καθε δικαιωμα στην πουτσα, γνωστο και ως "ζωντανο δονητη", γνωστο και ως "καυλι με ενσωματωμενο μαλακα". Και δεν υπαρχει τιποτα χειροτερο για μια γυναικα απο το να μην κανει σεξ. Ετσι λοιπον υιοθετησαν μια πιο υπουλη και δραστικη τακτικη: τη χειραγωγηση. Ο αντρας δεν πρεπει να ακουει οτι ειναι υπο...πρεπει ομως να το νιωθει συνεχως. Σαν να σου λενε π.χ. οτι θα σε κανουν προπονητη του Ολυμπιακου...στο πινγκ-πονγκ.

Ενα απο τα τελευταια επιτυχημενα πειραματα της γυναικειας χειραγωγησης ειναι και η μοδα του "dad bod", γνωστο και ως "αντρας με κοιλιτσα σαν καραμελιτσα", γνωστο και ως "μπαμιες για μεσημεριανο" γνωστος και ως ανθρωπινος λαπας, για τον οποιον οι γυναικες, συμφωνα με τα λεγομενα τους "δεν ειναι οτι δεν τους αρεσει ενα γυμνασμενο παλικαρι, αλλα θελουν εναν αντρα πιο καθημερινο που να μην εχει εμμονες με το σωμα του".
Και τωρα θα κολυμπησω στα τρισβαθα της αβυσσου, στο πιο βαθυ καζανι της κολασης, στο λακκο με τα πιο βρωμερα σκατα, γνωστο και ως "γυναικεια ψυχοσυνθεση"....
Καταλαβαινω οτι ο καθε ανθρωπος εχει τα δικα του βιτσια, εννοω οτι κι εγω εννιοτε μπορει να χαλβαδιασω καποια γκομενα που εχει βαμμενο το μαλλι πρασινο, οπου εννιοτε=παντα. Με το ιδιο σκεπτικο υπαρχουν γυναικες που ελκονται απο αντρες με παραπανισια κιλα, επειδη η μαμα του Φροϋντ και σεξουαλικα απωθημενα με νταντι ισιουζ.
Οταν ομως η μεγαλη πλειοψηφια σου λεει οτι 9 στις 10 θα γουσταρε φαση με καυλαρο σμιλεμενο, αλλα αντι αυτου προτιμαει το ανθρωπινο ισοδυναμο του αφρολεξ...δεν θα πω ψεμματα...κατι βρωμαει εδω.
Θελεις να μου πεις κυρια μου οτι προτιμας καποιον που δεν ενδιαφερεται να βελτιωσει το σωμα του, δηλαδη ΔΕΝ ΕΧΕΙ παθος στο να γινει καλυτερος, που αν το δουμε συνολικα, ο μονος λογος που ενας αντρας κανει γυμναστικη ειναι για να βρισκει γκομενες. Προτιμας δηλαδη καποιον που η θεληση του να κανει σεξ ειναι η ιδια με τη θεληση του να κανει οτιδηποτε καλυτερο και για σενα που εισαι μαζι του;;;;
Οκ οκ, δεκτο. Καταλαβαινω οτι θελεις να εισαι εσυ αυτη που θελεις να του κανεις τα χατηρια και να τον κανακευεις. Ομως τοτε κυρια μου δεν εχεις αντρα, αλλα κατοικιδιο και αν θες τη γνωμη μου, μην τον αφηνεις να κατουρα τον καναπε και δινε του τροφη για στειρωμενα.

Και παλι ολα αυτα θα τα καταλαβαινα απολυτως αν κατι δεν μου βρωμουσε μεσα σε ολη αυτη την υποθεση.
Θελετε ολοι να λενε "πωπω και τι ωραιο ζευγαρι, ταιριαζουν μαζι", θελετε ομως και να λενε οτι εσεις ειστε η ομορφη στη σχεση, γνωστο και ως "πω τι μουναρα κυκλοφορα ο χοντρος;", επειδη γαμημενες ανασφαλειες, γι' αυτο. Αυτο δηλαδη που ελεγα πριν, χειραγωγηση. Δεν θελετε καποιον καλυτερο ωστε να προσπαθησετε κι εσεις να βελτιωθειτε, αλλα καποιον να καθησυχαζει τις γαμημενες σας αμφιβολιες.
Κι εγω π.χ. προτιμω να παω στο μπαρακι του Γιαννη που ειναι τελειως ηλιθιος και να ξυνουμε μαζι τα παπαρια μας λεγοντας ποσο πουτανες ειναι οι γυναικες πινοντας μπυρες, αντι να παω σε μια φιλολογικη συναντηση οπου ενδεχομενως θα συναντουσα μια αξιολογη κοπελα με επιπεδο, γιατι δυο μαλακες στο μπαρακι καθησυχαζει τις μαλακισμενες μου ανασφαλειες και με κανει να ξεχναω οτι ειμαι τελειως ηλιθιος και τελειως αγραμματος.

Οκ, το καταλαβαινω απολυτως.



Ελπιζω να σας αρεσε το κειμενο.
Γραφτειτε στο μπλογκ μου
Καινουριο αρθρο καθε βδομαδα που θα κανω σεξ



8 σχόλια:

  1. Οι άντρες είναι για τον πουτσο
    Ντιντερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατ' αρχήν, καλή χρονιά, με υγεία (σωματική και ψυχική).
    Άργησα να επισκεφθώ (τρεξίματα με την δουλειά) και σε λίγο θα έχω ακόμα χειρότερα, αλλά δεν βαριέσαι, να έχουμε κάτι να κάνουμε για να σηκωνόμαστε από το κρεββάτι το πρωί (το κατούρημα δεν μετράει).
    Από την ανάλυση, συνεπάγεται ότι ο άντρας έχει εχθρούς όλους τους άντρες και τις γυναίκες. Χμμμμ..... είναι εμφανές ότι χειραγώγηση πέφτει παντού, ακόμα και ασυναίσθητα και με μη δόλιες προθέσεις. Τι να κάνεις, στην τελική κερδισμένος βγαίνει όποιος χειραγωγεί περισσότερο απ' όσο τον χειραγωγούν. Εκτιμώ ότι είναι ανθρώπινη φύση, οπότε άσε το (βλέπεις, όσο και να γράφεις για χιούμορ/τρολλάρισμα/σάτιρα, τα ζητήματα που γράφεις έχουν γίνει πραγματικότητα - ως φάρσα χωρίς γέλιο).
    Κάτι άσχετο: αλήθεια θα δοκιμάσεις να γράφεις τόσο συχνά? Εγώ μετά το τσουνάμι χαρτούρας δεν έχω όρεξη για τίποτα.
    Καλή μας χρονιά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εχω αγορασει δυο κιλα μελανι για το ταμπλετ κι αν φτασει για μια βδομαδα

      Διαγραφή
  3. Να συμφωνησω ότι ο σημερινος φεμινισμος όπως αυτος παρουσιαζεται κανει περισσοτερο κακο στη ιδια την γυναικα.
    Ο χειροτερος “εχθρος” στον ανδρα θεωρω ότι είναι η μανα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή