Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2019

ΤΟ ΓΡΑΜΜΑ



Αγαπητη κυρια, αξιοτιμε κυριε

Σας γραφω την παρουσα επιστολη για να σας συγχαρω για τα αθλητικα μηχανηματα της εταιρια σας της Amila.
   Εδω και λιγο καιρο, ο αδερφος μου κι εγω ετοιμαζουμε το δικο μας γυμναστηριο και οταν ηρθε η ωρα να διαλεξουμε εξοπλισμο, τα προϊοντα της εταιριας σας ηταν η πρωτη μας επιλογη. Για να ειμαι ακριβης, απο την εποχη που ξεκινησα τη γυμναστικη και αρχισα να βλεπω τους γλυκους χυμους της προσπαθειας μου να στρογγυλευουν τους μελαχρινους απο το γαλανολευκο ηλιο της πατριδας μου, μυες μου, αρχισα να συγκρινω τα μηχανηματα στα διαφορα γυμναστηρια που πηγαινα.
   Παντα, και με διαφορα, ο νικητης σε καθε κατηγορια, ηταν η εταιρια σας. Πιο ορθοπεδικα καθισματα, πιο μαλακα μαξιλαρακια, πιο καλαισθητο design, καλυτερο ευρος κινησης, πιο ανθεκτικα μεταλλα, πιο δυνατος ηχος οταν σηκωνεις 150 κιλα καμψεις γονατος και το αφηνεις επιτηδες να πεσει κατω να κοπανηθουν οι πλακες να κανεις εντυπωση στους υπολοιπους κρεατομυαλους, ψηλοτερες θεσεις καθισματος να θαυμαζεις τον εαυτο σου οταν κανεις οριζοντιες πιεσεις στηθους με 45 κιλα αλτηρες στο καθε χερι να ειναι ετοιμα τα βυζια σου να αποκολληθουν απο το στερνο σου.
Ολα αυτα επαιζαν παντα σημαντικο ρολο και ηταν ο βασικος παραγοντας στο ποιο γυμναστηριο θα γραφτω. Αυτο και επισης να εχουν μεγαλους καθρεφτες.
  Οπως σας ειπα πριν, ετοιμαζουμε το δικο μας γυμναστηριο και παραγγειλαμε απο εσας τον εξοπλισμο μας.
Ομως οταν ξεκινησαμε να συναρμολογουμε την πρεσσα στηθους, υπηρχε μια οριζοντια μεταλλικη στηλη που καθεται πισω απο την κεφαλη του καθισματος. Αυτη λοιπον η στηλη δεν ηταν σωστα σχεδιασμενη με αποτελεσμα να βιδωνουμε και να ξεβιδωνουμε διακοσαρες βιδες με το αλεν και τη νταναλια, να ξεστηνουμε και να ξαναστηνουμε τα βαρια μεταλλικα δοκαρια και καθε φορα να μην μας καθεται σωστα. Το εχετε δοκιμασει ποτε να το κανετε αυτο; Ειναι σαν να παιζεις 150 κιλα σκουατ με μια μυγα να κοβει βολτες στο αυτι. Αγαπητη κυρια και αγαπητε κυριε, η χριστοπαναγια τουτες τις αγιες μερες επεφτε βροχη.
Εν τελει και μετα απο πολυ κοπο, καταφεραμε να τη συναρμολογησουμε, αλλα θεωρησα σωστο να σας γραψω αυτη την επιστολη για να σας ενημερ









*διαγραφη κειμενου*

















Ta mhxanhmata sas einai skata 











Γραφτειτε στο μπλογκ μου
Καινουριο αρθρο καθε Τριτη, Πεμπτη και Σαββατο

3 σχόλια:

  1. Μυρίζω αέρα νεοπλουτισμού. Πάει χάλασε και αυτός. Την απάντηση δεν θα την διαβάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το επομενο αρθρο θα εχει φωτο εισιτηριο απο το Μεγαρο, οχι, δυο εισιτηρια...ΜΑΣΤΟΡΑ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ; ΔΕΚΑ; ΒΑΛΕ ΔΕΚΑ

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή