Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΑΝΔΡΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ-COLOGNES AND PERFUMES



Μετα την εφηβεια ανακαλυψα Το Μπανιο και καπου στα 22 ανακαλυψα και Το Σαπουνι και τη μεγαλη σημασια του να μη βρωμας...συνεχεια. Σιγουρα καπου εδω κρυβεται και καποια ατακα για το ποσο βρωμικο ειναι το σεξ, αλλα δεν μου 'ρχεται.





Καπου στα 30-βάλε ανακαλυψα επισης τα αρωματα. Κατι που αρνιωμουν/απαξιωνα πεισματικα να ανακαλυψω, κυριως γιατι τα χρησιμοποιουσε ο παππους μου και τα ειχα συνδεσει ως κατι που φορανε μονο οι γεροι για να καλυψουν τη γεροντιστικη μυρωδια τους.




...αλλα...




ΩΩΩ ΜΑ ΦΑΚΙΝΓΚ ΓΚΩΝΤ


...ολη η λογικη πισω απο την επιλογη ενος αρωματος, δηλαδη, το ποιος ή τι καθοριζει αν ενα αρωμα ειναι ευχάριστο, σεξυ κλπ, καθως και το σκεπτικο αναφορικα με το ποια αρωματα ειναι γυναικεια ή ανδρικα και ποιο θα επιλεξουμε....μμμμ...δεν θα πω ψεμματα...μου δημιουργει καποιους προβληματισμους.





1. Η ΑΝΑΓΚΗ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ

οπως και τα κινητα, τον τροχο, το "κστρ" αντι του "ξτρ" στο "εκστρατεια" ΚΑΙ ΤΟ ΜΩΥΝΙ, η δημιουργια των αρωματων προεκυψε απο καποια αναγκη. Υποθετω οτι τα αρωματα τα ανακαλυψαν αρχαιοι σαμανοι που πειραματιστηκαν με αναμμενο χασισι και φυλλα κοκας, προκειμενου να μαστουρωσουν την τρομαγμενη Ανθρωποτητα και να την οδηγησουν στη μυσταγωγια και την υποδουλωση μεσω της πιο αρχεγονης αισθησης (οσφρησης) αλλα και των ψυχοτροπικων ουσιων των 2 αυτων φυτων...θα ελεγε καποιος κακεντρεχης. Επειδη ομως δεν θελω να προκαλεσω, θα το διατυπωσω αλλιως: οι γυναικες ανακαλυψαν τα αρωματα....
...σε μια απελπιδα προσπαθεια να σαγηνεψουν τα κτηνη και να αποφυγουν το ροπαλο στο καρυτσαβλο. Το Αρωμα δημιουργηθηκε σαν αμυνα, αλλα και σαν επιθετικο μαρκετινγκ να βρουνε γαμπρο!!!!


2. ΣΕ ΤΙ ΜΟΥ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ;;;


Το Αρωμα σαν μυρωδια εχει πολλες χρησεις, γι' αυτο αλλωστε ολα τα ζωα εχουν τουλαχιστον ενα αισθητηριο οργανο εντοπισμου πτητικων, χημικων ερεθισματων (μυτη, πλοκαμι, κεραια).

Βοηθαει ωστε να ανακαλυπτουμε που κρυβεται η τροφη ή ο κινδυνος να γινουμε τροφη καθως και να αναγνωριζουμε οικεια σηματα (κλανια, χεστηκε ο μπεμπης ή ο Νικος ειναι 3 μερες απλυτος).


Πιο ειδικα: στην κοινωνικη μας ζωη, το Αρωμα, δηλαδη η ευχαριστη μυρωδια ειναι δειγμα καλης Υγιεινης και επιτρεπει την ευχαριστη συναναστροφη με αλλους ανθρωπους. Υποσυνειδητα δειχνει σεβασμο και αυτοσεβασμο.
ΣΤΟ ΕΡΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΙΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!

Κοιτα....ο ανθρωπος, γυναικα ή αντρας, ειναι ενα πολυ απλο ον. Μωυνι, πουτσος, μασχαλη, τρωκτικο, ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ...εμεις θα παμε προς τα εκει, απλα με ενα μονο κοιταγμα και θα ψαξουμε να βρουμε στρατηγικη να γαμησουμε. Το οπτικο ερεθισμα ειναι σχεδον αρκετο για να μας κινητοποιησει, ειδικα σε περιοδους χαμηλης σεξουαλικης συχνοτητας (απο 3 χρονια και πανω). Ομως το απλο κοιταγμα δεν ειναι αρκετα δυνατο. Τι εννοω; Ο απλος εντυπωσιασμος απο ενα ελκυστικο ατομο δεν ειναι ικανος να ξυπνησει το σεξουαλικο θηριο που κρυβεις μεσα σου. 
Σιγουρα, και σε καθημερινη βαση βλεπεις ατομα που λες "κι αυτο θα το γαμουσα, κι αυτο, κι αυτο και το αλλο και εκεινη με την πλακουτσωτη μυτη και την κωλαρα κατι μου κανει"...
...αλλα....δεν σε κινητοποιει πραγματικα να πας για πεσιμο στα ισα. ΟΜΩΣ το οπτικο ερεθισμα, σε συνδιασμο με ενα καλα επιλεγμενο αρωμα ειναι εκεινο που θα ξυπνησει μεσα σου το σεξουαλικο κτηνος που κρυβεις. Η στιγμη που θα περασει μπροστα σου και θα μυρισεις το αρωμα, ειναι και η στιγμη που θα σταξεις και τα πρωτα υγρα!
Σκοπος επετευθχξ...επε-τευφχθχ...
...ε-πε-τε-φθχ!!!!


3. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ;

εκει ειναι τωρα το μεγαλο μυστηριο!!!
Τα κριτηρια δηλαδη με βαση το τι αρωμα αρεσει σε καθε γενος.
Οκ, λοιπον...ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ ΑΡΩΜΑΤΩΝ ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ:

αν υποθεσουμε οτι μια μυρωδια ακολουθει τα γουστα και το τι βρισκει ευχαριστο σαν οσμη το καθε γενος, τοτε τα αντρικα αρωματα θα επρεπε να μυριζουν (ακολουθει λιστα):


  1. Μωυνι
  2. Βενζινοκολλα
  3. Μακαρονια με κιμα
  4. Ουισκυ
  5. Φρεσκοσιδερωμενο πουκαμισο
  6. Ατομικες μυρωδιες του ιδιου (κλανια, σκατουλα, αρχιδιλα/πουτσιλα, μασχαλη, πατουσα/κομμενα νυχια, πιτυριδα, κλπ)
  7. Αμορτισερ φεραρι
  8. Σκορδαλια
  9. Καπνος Καρελια λαητ
  10. Πιτογυρο
....και μερικα ακομα αρωματα






Ενω για τις γυναικες οι αντιστοιχες μυρωδιες αρεσκειας θα ηταν:


  1. Γαρδενια
  2. Χλωρινη
  3. Πωυτσος
  4. Σκυλακι
  5. Σοκολατα
  6. Γαμος
  7.  Μελινα Ασλανιδου
  8. Χαρτακια ριζλα μαυρα ή ρυζοχαρτο
  9. Facebook
  10. Αζαξ και υγρα γενικου καθαρισμου
...κι ακομα μερικες υπεροχες ευωδιες:









Βλεπετε λοιπον οτι, δεν συναδει η επιλογη αρωματος με τις γενικες προτιμησεις των γενων. Ο Ρομπερτο Καβαλοι δεν θα βγαλει eau de toilette μουσακα, ουτε το νεο Chanel θα εχει αρωμα μαλακομαγνητη...τουλαχιστον αυτο νομιζω οτι θα ικανοποιουσε τις γυναικες...


3α. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝΤΡΙΚΟ;

Συμφωνα με την Emily Vanables του Scentsblog, τα πιο συχνα συστατικα ανδρικων αρωματων ειναι:
1. Ο Μόσχος (musk), ο οποιος συλλεγεται απο τους αδενες (δεν λεει ποιους) ενος ελαφιου, διοτι εικαζεται οτι η τεστοστερονη που εχει, προκαλει σεξουαλικη διεγερση στον θηλυκο εγκεφαλο
2. Το Oud, το οποιο ειναι το ρετσινι ενος δεντρου που το παραγει οταν μολυνθει απο ενα μυκητα και το χρησιμοποιει σαν αμυνα
3. Η Κουμαρινη την οποια παραγουν καποια φυτα για τους δικους τους λογους
4. Το Vetiver που ειναι το ελαιωδες εκχυλισμα καποιου φυτου
5. Η Αλδεΰδη, η οποια εκχυλιζεται απο διαφορα φυτα οπως το τριανταφυλλο και αν βαλεις παραπανω αλδεΰδη στο αρωμα αυτοματα γινεται γυναικειο (σανελ ναμπερ 5)


....τι;;;;;
ΤΙ;;;;;;
Δηλαδη...δηλαδη για να φτιαξεις ενα ανδρικο αρωμα που θα συναρπασει τα θηλυκα και θα δειξει τον εκλεπτισμενο σου χαρακτηρα, αλλα και την εμπειρια σου σαν αρσενικο θα πρεπει:
 α) να σκοτωσεις ενα ελαφι και να τριψεις τα παπαρια του στο δερμα σου ή
β) να αρωστησεις ή να καταστρεψεις ενα φυτο.

Τι το εκλεπτισμενο ή σεξουαλικο μπορει να εχει κατι τετοιο;;; και γιατι θα πρεπει οι γυναικες να ελκονται απο την πνοη του θανατου για να σου δωσουν λιγο μωυνι;;;
ΕΙΣΤΕ ΗΛΙΘΙΕΣ;;;;

   Παντα πιστευα οτι ενα αρωμα ανδρικο θα επρεπε να βγαινει απο τις προσωπικες επιτυχιες του καθε αντρα π.χ. να βρασεις κιλοτακια χρησιμοποιημενα απο καθε γκομενα που πηγες και να το ψεκασεις απανω σου να το φορας σαν προβια του Ηρακλη ή να τριψεις απανω σου το βιβλιαριο καταθεσεων ή κατι με το οποιο ελκεται γενικα ο γυναικειος πληθυσμος.


3β. ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ;;

συμφωνα με την Krista Burton του Beautylish (εχω μπει εδω και ωρα στο Σκοτεινο ιντερνετ, αν αναρρωτιεστε ακομα που ψωνιζω τσιγαρα και σορτσακια), τα πιο συχνα συστατικα γυναικειων αρωματων ειναι:

1. Το Vetiver (παλι)
2. Το Patchouli, το οποιο σαν μυρωδια το περιγραφει ως...."σεξυ δασος" (απο τον ιδιο ψωνιζουμε ναρκωτικα) και το οποιο βγαινει απο το βρασιμο των φυλλων ενος θαμνου στην Ινδια
3.  Το Λιβανι, το οποιο ειναι ενα ρετσινι που βγαζει το φυτο αμα το μαχαιρωσεις...
4. Το Civet, διοτι η γυναικεια εκδοχη του Musk περιλαμβανει το θανατο ενος ασβου, απο το οποιο παιρνουν κυριολεκτικα τους αδενες του πρωκτου του και αυτο τωρα το λενε "αρωμα" γαμω τω θεω

Δηλαδη ενα γυναικειο αρωμα που θα κανει κεφαλια να γυρισουν και σφηνακια να κεραστουν περιλαμβανει:
α) να σκοτωσεις ενα ασβο και να τριφτεις με τον κωλο του, ή
β) να καταστρεψεις ενα φυτο.

ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ, παντα πιστευα οτι ενα γυναικειο αρωμα θα επρεπε να φτιαχνεται απο αγνα ροδοπεταλα που τα σκορπισε ο Μονοκερως στο περασμα του και οι 10 παρθενες τα μαζεψαν προτου τα κατουρησει ο σκυλος.

...ξερω, ξερω...αφελης εγω...


4. ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΟ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ;;;
θα σου πω εγω

ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

ΚΑ-ΝΕΊΣ

αυτο που μπορω μονο να υποψιαστω ειναι οτι απλωσανε καμια 200 μπουκαλακια μπροστα στα κοροϊδ....στις γυναικες και τους ειπαν "διαλεξτε" και ετσι εγινε.
Τα μπουκαλακια που εμειναν στα αζητητα γιατι μυριζαν παστιτσιο, βουλκανιζατερ και UHU Στιγμης, αντι να τα πεταξουν τα εκαναν ανδρικα.
Δεν μπορω να φανταστω καποια αλλη εξηγηση στο παραδοξο του "ανδρικου αρωματος", γιατι, ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΙΩΜΑΣΤΕ, κανενας ανδρας, ο οποιος θεωρειται οτι δεν εχει κανει παλαβομαρες, δεν θα ειχε κινητρο να αγορασει κολωνια. Το πολυ, μεχρι αποσμητικο, κι αυτο για να μπορουμε να βρισκομαστε στη δουλεια χωρις αντιασφυξιογονες μασκες, μεχρι εκει. Ενα απλο μπανακι θα επρεπε να ηταν απολυτως αρκετο ωστε μια γυναικα να καταδεχτει να κανουμε το σεξ ή να ξαπλωσουμε στο ιδιο κρεβατι φιλικα, ή ο,τι αλλο κανουνε αυτοι οι μιλενιαλς (δεν κρινω).


5. ΕΠΙΛΟΓΟΣ
Κατι παραδοξο: εχετε παρατηρησει πόσο αποτροπιαστικα αηδιαστικο, πόσο ανυποφορα μαρτυρικο, πόσο...ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ γινεται οταν βαλει καποιος αρωμα ενω βρωμαει;;; Ειναι σιχαμερο πραγματικα;; Σαν να σου εχουν βαλει μακαρονια με κιμα, αλλα ο κιμας ειναι απο σογια και τα μακαρονια, ολικης!!
Πραγματικα, πλυσου ή μη βαλεις τιποτα. Θα επιλεξω καλυτερα να βρεθω στο ιδιο δωματιο μαζι σου ενω βρωμας αρχιδιλα 5 ημερων μετα απο μαραθωνιο μαλακιας στο milftube, παρα αυτο το πραμα!

Αν με ρωτησετε, αγαπημενες κολωνιες: Egoist (μου τελειωσε, αν καποια ενδιαφερεται, σε λιγο καιρο εχω γενεθλια και θα ηταν το τελειο δωρο), Ferarri black shine και το Just του Just του Cavali.

5 σχόλια:

  1. *Βαθιά ανάσα με κλειστή μύτη*
    Τώρα για το τελευταίο σχόλιο μετά μαραθώνιο διαβάσματος. Αν είναι ακατάληπτο, είναι γιατί είμαι ξάγρυπνος ΚΑΙ κρυωμένος. Οπότε...
    https://youtu.be/YLuZjpxmsZQ?t=263
    Αυτό για τώρα, ίσως γράψω περισσότερα όταν είμαι πιο ξεκούραστος.
    Φιλικά,
    Νεοβλακέντιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ωχου μωρέ πια με τον Καρλιν! Δεν τον βαρεθήκατε;

      Καλό ύπνο!

      Διαγραφή
    2. Τώρα, αφού κοιμήθηκα και κούμπωσα και μερικά χάπια, συνεχίζω:
      - Τα αρώματα ανέκαθεν ήταν, είναι και θα είναι για το γυναικείο κοινό.
      http://www.sirc.org/publik/smell_diffs.html
      Οπότε, τι στο καλό προσπαθείς να βγάλεις άκρη? Ακόμα και η κβαντομηχανική και η θεωρία υπερχορδών είναι παιχνιδάκι μπροστά στο να κατανοήσεις και περιγράψεις επιστημονικώς τι στο καλό συμβαίνει.
      - Τον Κάρλιν δεν τον βαριέμαι, γιατί σε αρκετά ζητήματα, παρότι ήταν στο πλαίσιο της κωμωδίας, πέφτει ανατριχιαστικά μέσα, χρόνια μετα.
      - Αν δεις καθόλου από μάρκετινγκ μεριά, θα καταλάβεις ότι ειδικά για τα κοριτσάκια, δεν ενδιαφέρει από που ήρθε, αλλά ποιά το φοράει (κάνε το με δική σου ευθύνη, θα χάσεις την πίστη σου στην ανθρωπότητα και αν έχεις φίλους διαφημιστές, δεν θα τους ξαναδείς με το ίδιο μάτι)
      Σε τελική ανάλυση, πόσες φορές τσέκαρες μια γκόμενα για το άρωμά της και πόσες για άλλα αντίστοιχα σημεία σεξουαλικού προσανατολισμού (βυζιά, κώλος, φάτσα κτλ). Βάλε τα κάτω, και πες μου. Κατ' εμέ, όλα τα αρώματα είναι, ως ένα βαθμό, γυναικεία. Εκτός και αν βγάλουν άρωμα πιτογυρο (καταπληκτική ιδέα, πιάσε καμιά εταιρεία, μπας και βγάλουν τίποτα σωστό).
      Φιλικά,
      Νεοβλακέντιος

      Διαγραφή
  2. Σε ένα άρθεο άκρως οπισθοδρομικό και πολίτικλυ ανκορέκτ που αναρωτιέται:
    « ΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΡΙΚΟ Ή ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ;;;
    θα σου πω εγω

    ΚΑΝΕΊΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ

    ΚΑ-ΝΕΊΣ»

    ας μου επιτραπεί να δώσω κι εγώ μια σύγχρονη ερμηνεία:
    Καμιά και κανείς, πράγματι. Επειδή δεν υπάρχει γυναικείο και ανδρικό.

    Οπότε αναρωτιέμαι: Πού είναι ο Χωστήρας; Τι του κάνατε ούγκανα;
    Φέρτε τον πίσω τώρααααα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Χωστηρας απηχθη απο συμμορια ηλεκτρολογων-πολιτικων υδραυλικων. Πλεον το λογαριασμο του τον χειριζεται ο Ευθυμης Μπλετσας και κανειίς δεν εχει καταλαβει τη διαφορα.

      Διαγραφή